Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΛΙΜΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
apoditiriakias
αλιμοσ για παντα
falnone
QUOTE (apoditiriakias @ Dec 12 2011, 00:43 ) *
αλιμοσ για παντα

www.kalamakiwbc.gr

ο φραγκοφονιάς θα βάλει τα γειτονικά σωματεία να σκοτωθούν μεταξύ τους = Πρόεδρε, όταν έπαιρνες το 2010 απο το διπλανό σωματείο τον ....καλύτερο Προπονητή....... (της παραλίας...) ... μαζί με την προίκα του ...... δεν τα ήξερες ;;;;;;;; δεν τα περίμενες ;;;;;;;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ SITE του Καλαμακίου ?????? εσυ πάλι καλά, κάνεις την αυτοκριτική σου, εκείνος ο άλλος ο Πρόεδρος του γειτονικού σωματείου, δεν διδάχθηκε τίποτα ;;;;;;; ελπίζω, τουλάχιστον αυτός να μάθει το ''αριστερό μπάσιμο''.......... μετά τον πέμπτο χρόνο .........

Επιτέλους τέλος!!!
Σπάσαμε το μπασκετικό πυώδες απόστημα που ταλάνιζε, ειδικά τους τελευταίους μήνες, τη Σχολή Μπάσκετ του Α.Ο. Καλαμακίου. Έτσι ο καλύτερος(;;;) προπονητής, σύμφωνα με δημόσια δήλωσή του, αποτελεί παρελθόν από το Σύλλογο. Ευτυχώς για το άθλημα συνεχίζει την καριέρα του, όπως έχει συμφωνήσει από τα τέλη Νοεμβρίου, σε γειτονική ομάδα, δίπλα ακριβώς, στην οποία -πάντα σύμφωνα με δημόσια δήλωσή του- θα κουβαλήσει την… προίκα του, όπως αποκαλεί αθλητές, αθλήτριες και τους γονείς τους.
Το Καλαμάκι θα πορευθεί χωρίς τον Χρήστο Τριανταφύλλου, ο οποίος με πρακτικές και τρόπους, που τον προσβάλλουν ως άνθρωπο, επεδίωξε να ποδηγετήσει το Σύλλογο ενώ ταυτόχρονα αποτελούσε εμπόδιο ακόμα και στη λειτουργία των τμημάτων κορασίδων – πανορασίδων τα οποία προπονεί ο γείτονας και φίλος του Χρήστος Φαρμάκης!!!

Σε όλα τα τμήματα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά, τις ίδιες μέρες και ώρες, όπως ακριβώς γίνονταν μέχρι σήμερα.
Η σημαντική διαφορά, σε σχέση με το χθες, είναι πως το γήπεδο από παιδότοπος και παιδική χαρά θα λειτουργεί και πάλι σαν χώρος άθλησης και διαπαιδαγώγησης. Θα είναι ξανά η βιτρίνα δουλειάς της Σχολής Μπάσκετ.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε γονιού και κάθε παιδιού να θέλει ή να μην θέλει να είναι σε κάποιο Σωματείο. Είναι δικαίωμα κάθε γονιού και κάθε παιδιού να θεωρούν –όσοι το θεωρούν- ότι αποτελούν προίκα του οποιουδήποτε. Είναι όμως δικαίωμα και του κάθε Συλλόγου να λειτουργεί με την κοινή λογική και όχι με βάση τα καμώματα του κάθε καιροσκόπου.

Το λάθος του Συλλόγου, σχετικά με τη δεύτερη θητεία του ανωτέρω, οφείλεται (σχεδόν) αποκλειστικά στον πρόεδρο της ομάδας. Ο Δημήτρης Καρανικόλας, δύο φορές(!!!), τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο, άσκησε βέτο στην απομάκρυνσή του. Θεώρησε, ο κ. Καρανικόλας, πως ο εν λόγω διαθέτει ψήγματα ευαισθησίας, υπευθυνότητας και ντομπροσύνης έτσι ώστε να φερθεί με έντιμο και ειλικρινή τρόπο απέναντι στο Σύλλογο, στους αθλητές, στις αθλήτριες και στους γονείς τους αλλά και απέναντι στον άνθρωπο με τον οποίο (στη θεωρία) τον συνέδεαν (αν)ισχυροί , όπως αποδείχθηκε, προσωπικοί δεσμοί.

Αυτό που τον αποδομεί ως άνθρωπο είναι πως έλεγε ψέματα στους γονείς και στα παιδιά ότι δεν έχει μπάλες και σχοινάκια, τα οποία είχε κλειδαμπαρωμένα σε ντουλάπι, στα γραφεία του Συλλόγου και τα οποία πλέον είναι στη διάθεση των αθλητών και αθλητριών!!! Αν αυτό δεν αποτελεί έσχατη κοινωνική κατάπτωση τότε μπορούμε να αναρωτηθούμε μέχρι ποιού σημείου μπορεί να φτάσει κάποιος για να νοιώθει ότι έχει υπόσταση, πρωτίστως απέναντι στον εαυτό του!!!
Ο φιλάργυρος και αμετροεπής «καλύτερος προπονητής» δεν θα απασχολήσει ξανά, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, το Σύλλογό μας. Ούτε βέβαια θα συρθούμε στην ακατάσχετη «κατινολογία» στην οποία έχει επιδοθεί. Ωστόσο, με την ελάχιστη αφορμή θα δημοσιοποιήσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα τον αποκαθηλώσουν στα μάτια όλων.
Υ.Γ.: Απορία: πώς είναι δυνατόν αθλητής ή αθλήτρια να κάνει τέσσερα χρόνια μπάσκετ με τον ίδιο προπονητή και να μην ξέρει αριστερό μπάσιμο και πως δεν σουτάρουμε από την κοιλιά;


www.kalamakiwbc.gr
spartacos
Τα πσρακάτω γράφτηκαν σε επίσημο - αναγνωρισμένο μπασκετικό site την 20/02/2012 (22:50).....

Η ένταση του αγώνα μεταξύ Εθνικού και Αλίμου και η βαριά ήττα των φιλοξενούμενων οδήγησε την κατάσταση στα άκρα αφού τα πράγματα στο στρατόπεδο του Αλίμου ξέφυγαν επικίνδυνα. Η βαριά ήττα, όμως, φαίνεται πως εξόργισε τον προπονητή του Αλίμου Δημήτρη Τσολάκη, ο οποίος καταφέρθηκε με αήθη τρόπο εναντίον του παίκτη της ομάδας του Θοδωρή Ασημακόπουλου, ο οποίος αντέδρασε και οι δύο άνδρες δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Αυτή τη στιγμή αμφότεροι μεταφέρονται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.


Εφόσον τα ανωτέρω ισχύουν........................................ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.