Προς "ρομαντικους" να φυγει με καθε κοστος ο
ΔΓ....Ειστε κολλητοι με τιποτε αεκτζηδες η εξιταρεστε να σηκωσουμε και κανα πρωταθλημα.....Α2?? ....O πλανητης ειναι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ και οι αφραγκοι ψοφανε γρηγορα......
ΔΓ....Ειστε κολλητοι με τιποτε αεκτζηδες η εξιταρεστε να σηκωσουμε και κανα πρωταθλημα.....Α2?? ....O πλανητης ειναι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ και οι αφραγκοι ψοφανε γρηγορα......
Εδω δεν διαλυθηκε ο χρεωκοπημενος ποδοσφαιρικος Παναθηναϊκος με ανοιγμα 50.000.000, με αποκλεισμο απο την ευρωπη και μερικο αποκλεισμο μεταγραφων. Με φυγη ολων των "Παναθηναϊκαρων" (και των Γιαννακοπουλων!!!) και εν μεσω της μεγαλυτερης οικονομικης κρισης που γνωρισε η Ελλαδα μετα το Β' ΠΠ. Θα διαλυθει ο μπασκετικος? Με τα πολυ μικρα ανοιγματα ή ακομα και ισοσκελισμενους προϋπολογισμους? Με τον κοσμο πραγματικα στο πλευρο του? Δηλαδη ειμαστε ικανοποιημενοι που εχουμε γινει Προκομ Τρεφλ και χανουμε με 20-30αρες απο τα φαβορι? Θα ειχατε καποια επιχειρηματα αν ειχαμε ομαδαρα και πηγαιναμε στα f4 για πλακα - για μενα οι τραμπουκισμοι ακομα και 10 σερι ευρωλιγκες να παιρναμε δεν δικαιολογουνται. Ο ΔΓ εχει διαλυσει τα παντα σε λιγοτερο απο 3 χρονια. Θα μου πειτε πηραμε 2 νταμπλ. Ενταξει να με συγχωρειτε, ειμαι 39 χρονων, η ομαδα εχει 6 αστερια, δεν με ενδιαφερει να την λεω στους κολλητους μου. Με ενδιαφερει η καλυτερη ομαδα της 20ετιας στην ευρωπη να εχει σωστες μπασκετικες αρχες και να σεβεται την ιστορια της. Η συμπεριφορα του ΔΓ εξετευλιζει τον Παναθηναϊκο και τον μικραινει. Επιπεδο παραγοντικο οχι Α2 αλλα ερασιτεχνικου Ρουαντας εχουμε. Το ξαναλεω: Να απομακρυνθει ο ΔΓ απο την ομαδα με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κοστος... Δεν θα γινω στα γεραματα οπαδος μεθοδων Μαρινακη και ΔΓ - παει πολυ...
Υ.Γ.: Ο Ολυμπιακος των Αγγελοπουλων (με ολα τα απαραδεκτα που εχουν κανει και αυτοι) τι παραπανω εχει απο μας και ειναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ στην ευρωλιγκα? Μηπως εχει προπονητη τον Ντουντα? Μηπως εχει το φοβερο μπατζετ? Μηπως εχει το μπασκετικο κοσμο? Μηπως εχει τους φοβερους παιχταραδες βγαλμενους απο τα σπλαχνα του? Αυτα να σκεφτουμε μπας και καταλαβουμε τα χαλια μας...