j-kidd13
Jun 9 2010, 00:47
http://www.sport-fm.gr/article/277193Τουλαχιστον για την Εφες μου μοιαζει αστειο...
SG3ptshooter
Jun 9 2010, 00:58
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 9 2010, 01:47 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Τουλαχιστον για την Εφες μου μοιαζει αστειο...
Πραγματικά οι Τούρκοι δεν ξέρουν τι γράφουν.. Για την ιστορία αναφέρουν τον Κουρτινάιτις και το Ρέπεσα στο ιδιο άρθρο, και νομίζω και κάποιον Τούρκο προπονητή, αλλά τα Τούρκικα μου (=0) δε βοήθησαν ιδιαίτερα...
Προβλέψεις:
Σπάχια και Κουρτινάιτις θα πάνε στις δύο τούρκικες
κι ο Ομπράντοβιτς ή θα μείνει (που μόνο το μπάσκετμπλογκ επιμένει ότι ήρθε το τέλος) ή θα πάει διακοπές.
greeneyes13
Jun 9 2010, 01:15
καλησπέρα,να ρωτήσω η συνέντευξη τύπου που θα έδινε σήμερα ο coach τι έγινε;
ράδιο αρβύλα ήταν;
lakersdynasty
Jun 9 2010, 01:58
QUOTE(greeneyes13 @ Jun 9 2010, 02:15 )
καλησπέρα,να ρωτήσω η συνέντευξη τύπου που θα έδινε σήμερα ο coach τι έγινε;
ράδιο αρβύλα ήταν;
![blink.gif](../style_emoticons/default/blink.gif)
ε απο οτι φαινεται μαλλον ναι.
Εαν ειναι αληθεια οτι ερχεται ο μανατζερ των Σπανουλη και Πεκο (και Ντουντα) στην Αθηνα για να συζητησει με τον ΠΑΟ (και ΟΣΦΠ) τοτε μεχρι το Σαββατο θα υπαρξει και συναντηση Γιανακοπουλων Ομπραντοβιτς για να υπαρχει μια πρωτη εκτιμηση για το μελλον.
Antonisid
Jun 9 2010, 12:38
Αυτη την ωρα γινεται η συναντηση Ζελικο με Γιαννακοπουλους. Δυσκολα διαβαζω οτι θα παραμείνει,λέτε να ισχύσει κάτι τέτοιο?
silversurfer
Jun 9 2010, 12:53
Αυτό διαβάζω κ γω στα πράσινα νέα, που άλλωτε μας έχουν δώσει σωστές πληροφορίες για το μπάσκετ. Μάλλον έχει να κάνει με τον Δημήτρη το όλο θέμα γιατί κ στο άρθρο αναφέρεται σε οργανωτικά ζητήματα!
Η επόμενη ώρα θα είναι δύσκολη!
Antonisid
Jun 9 2010, 12:58
εχει παραγινει το κακο μ αυτον...δε μαζεύεται!!!!
silversurfer
Jun 9 2010, 13:24
κανείς που έχει παραπάνω ενημέρωση από τα site υπάρχει??
Ginobili
Jun 9 2010, 13:31
Μέχρι το απόγευμα στην "φιέστα"...όλα τα σάιτς λένε ότι θα είναι τελεσίδικο το τι θα έχει γίνει με την παραμονή του Ζοτς.
Συνεπώς εδώ που φτάσαμε(τρώμε τα νύχια μας όλοι έτσι που τα κατάφερε ο Δημητράκης) 2 είναι τα σενάρια.
1)Μένει ο Ζοτς και η φιέστα το απόγευμα...θα είναι πολύ πιο πανηγυρική από μία φιέστα
2)Δεν μένει ο Ζοτς .....και.....η φιέστα γίνεται χωρίς τον Δημητράκη,γιατί δεν νομίζω ότι θα πάει μετά στο ΟΑΚΑ....με αυτά που θα γίνονται....
johnyboy
Jun 9 2010, 13:32
Μπούρδες.Κανείς δεν θα ρίσκαρε να κάνει το ραντεβού πριν την φιέστα αν ήταν να μην ανανεώσει.γιατί δεν θα γίνει φιέστα.
SG3ptshooter
Jun 9 2010, 13:37
http://www.youtube.com/watch?v=gg5ZvUwj56U μου το έστειλε Ολυμπιακός στο MSN για τη σημερινή αγωνία...
Αν δε μείνει ο Ζοτς χαρίζω εισιτήριο για Big 4, δε θα εχω διάθεση να παω...
silversurfer
Jun 9 2010, 13:37
Έχει μια βάση το επιχείρημά σου..
Αν φύγει, δε βγάζεις από το μυαλό όλων ότι φταίει ο Δ.Γ. οπότε το απόγευμα θα γκρεμιστεί το ΟΑΚΑ..
Ginobili
Jun 9 2010, 13:38
QUOTE(johnyboy @ Jun 9 2010, 12:32 )
Μπούρδες.Κανείς δεν θα ρίσκαρε να κάνει το ραντεβού πριν την φιέστα αν ήταν να μην ανανεώσει.γιατί δεν θα γίνει φιέστα.
Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ,και πραγματικά μόνο και μόνο γιαυτό είμαι ακόμα αισιόδοξος ότι θα μείνει.Απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση που στα αθλητικά σαιτς το θέμα παρουσιάζεται 50-50.....και ότι όλα βαίνουν σε τεντωμένο σχοινί.
johnyboy
Jun 9 2010, 14:02
τα αθλητικά site να πάρουν κλικ θέλουν.οπότε τι είναι αυτό που είναι στην μόδα?το να φύγει ο Ζοτς.το ρίχνουμε με τεράστια γράμματα και πάνε τα κλικ σύννεφο.
να θυμίσω πως πριν 2 χρόνια τον είχαν κλεισμένο στην μισή Ευρώπη.
silversurfer
Jun 9 2010, 14:33
Πάντως το πράμα πάει για το απόγευμα! Δεν ξέρω αλλά δεν βλέπω να ανακοινώνουν κάτι πριν τη φιέστα, το οποίο αν ανακοινωθεί στη φιέστα θα είναι καλά νέα, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα.
ALdaperan
Jun 9 2010, 14:40
ρε παιδια τη φιεστα θα τη δειξει κανα καναλι για εμας τους αμοιρους που μενουμε εκτος αθηνας και δε μπορουμε να ρθουμε εκει να ακουσουμε και τη μεταγραφη του peja?
silversurfer
Jun 9 2010, 14:41
NOVA!!
ALdaperan
Jun 9 2010, 14:42
πωω ... μου κανες τη καρδια περιβολι
traveller
Jun 9 2010, 14:42
silversurfer
Jun 9 2010, 14:46
Λοιπόν όπως είπα κ λίγο παραπάνω οι απαντήσεις θα δωθούν live στη φιέστα!
Τώρα γιατί μετά από 3 ώρες κ γιατί το μπαλάκι είναι στους Αφούς δεν το καταλαβαίνω! Ίσως είναι επικοινωνιακό τρικ για να γίνει πανικός στο ΟΑΚΑ με την ανανέωση του Ζοτς κ την αποθέωση του κόσμου!
Υπομονή λίγες ακόμα ώρες!
lakersdynasty
Jun 9 2010, 14:58
QUOTE(silversurfer @ Jun 9 2010, 15:46 )
Λοιπόν όπως είπα κ λίγο παραπάνω οι απαντήσεις θα δωθούν live στη φιέστα!
Τώρα γιατί μετά από 3 ώρες κ γιατί το μπαλάκι είναι στους Αφούς δεν το καταλαβαίνω! Ίσως είναι επικοινωνιακό τρικ για να γίνει πανικός στο ΟΑΚΑ με την ανανέωση του Ζοτς κ την αποθέωση του κόσμου!
Υπομονή λίγες ακόμα ώρες!
Μα οι Γιανακοπουλοι εχουν αρκετα πραγματα να σκεφτουν. Φετος τα οικονομικα και δυσκολα να μην ειναι ειναι πιο πολυπλοκα.
Ο Ζοτς αυτη την στιγμη ουσιαστικα κατεθεσε πλανο με το ποιοι θελει να παραμεινουν στο ροστερ καιτις απαιτησεις που εχει οσον αφορα τον τροπο και ανεση με την οποια θα δουλευει αλλα και τα ορια μεσ στα οποια πρεπει να κινειται ο καθενας.
Αρα γιαυτο ειναι στα χερια των Γιανακοπουλων το μπαλακι γιατι ο Ζοτς εκανε οτι καθε χρονο αλλα το επιπλεον ζητημα ειναι κατι που μπορουν να φροντισουν μονο οι Γιανακοπουλοι.
Δεν απειλησε κανεναν ο Ζοτς απλα ειπε οτι ζηταει τα αυτονοητα. Και τα αυτονοητα ειναι αυτα που ειχε μεχρι τωρα καθε σεζον.
Ενας τύπος χθες στα "πράσινα νεα" σχολιάζε ότι ο κόυτς έχει πάθει πηροκρανίαση με το βίντεο που ανέβηκε επί Γκέρσον με όσα έγιναν με την περίπτωση του Χάισλιπ στο ημίχρονο και βέβαια με το "βγάλτε τις φανέλλες" και το επεισόδιο που είχε το καθυστερημένο με το Σπανούλη.
δεν μου κανει καμια εντυπωση. Και αν πραγματι σχολιαστηκαν ολα αυτα προφανως ο Ζοτς ξεσπασε. Και ηταν η καταλληλη ωρα για να το κανει.
Το καλο ειναι οτι καποια πραγματα θα ξεκαθαρισουν οριστικα.
j-kidd13
Jun 9 2010, 15:03
Tωρα αρχιζει η φιεστα??
SG3ptshooter
Jun 9 2010, 15:03
To sport24 από τα δημοσιεύματα που έχω συναντήσει ως τώρα είναι το μόνο που ψιθυρίζει ότι μένει. Τα άλλα δεν λένε απολύτως τίποτα.
edit: Μολις άλλαξε πρωτοσέλιδο και το σπορ-φμ. ΟΚ.
xristos_metal
Jun 9 2010, 15:05
Ενταξει νομιζω πως ολα πηγαν καλα με τον Ομπραντοβιτς. Κατα 99% παραμενει κυριως επειδη θα ηταν παραλογο να ανακοινωθει κατι αρνητικο λιγο πριν την απονομη. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ομως απο αυτα που διαβασα στο sport24 ειναι οτι ο Ομπραντοβιτς θα ηθελε τον Σαρας και του χρονου στην ομαδα, οπως επισης οτι ο μεγαλος μεταγραφικος στοχος του Παο φετος θα ειναι ο Φερναντεζ που εινια η αδυναμια του Ζοτς. Τωρα απο που τα εμαθαν ολα αυτα ρωτιστε τους. Παντως ειναι πολυ ενδιαφεροντα.
silversurfer
Jun 9 2010, 15:05
Έχεις δίκιο ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αλλά ρε συ αυτά ήταν λίγο πολύ γνωστά! Υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην ήθελε να μείνει ο Πέκο ή ο Σπαν ή Ο Μάικ (ο ΔΔ θα μείνει);
Δλδ αφού ο Ζοτς θέλει κ εκείνοι θέλουν δε θα τα εξέτασαν όλα αυτά μέσα σε 3 ώρες? Δε με νοιάζει πότε θα ανακινωθούν όσα πρέπει να ανακοινωθούν, απλά μου κακοφαίνεται που το μπαλάκι είναι σε μας. Μου δείχνει λίιγο αχαριστία.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λέω. Έχω το καρπούζι κ το κόβω λίγο παραπάνω από τη μεριά του Ζοτς!
lakersdynasty
Jun 9 2010, 15:12
QUOTE(xristos_metal @ Jun 9 2010, 16:05 )
Ενταξει νομιζω πως ολα πηγαν καλα με τον Ομπραντοβιτς. Κατα 99% παραμενει κυριως επειδη θα ηταν παραλογο να ανακοινωθει κατι αρνητικο λιγο πριν την απονομη. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ομως απο αυτα που διαβασα στο sport24 ειναι οτι ο Ομπραντοβιτς θα ηθελε τον Σαρας και του χρονου στην ομαδα, οπως επισης οτι ο μεγαλος μεταγραφικος στοχος του Παο φετος θα ειναι ο Φερναντεζ που εινια η αδυναμια του Ζοτς. Τωρα απο που τα εμαθαν ολα αυτα ρωτιστε τους. Παντως ειναι πολυ ενδιαφεροντα.
Χριστο ο Φερναντεζ ηταν στα σχεδια του Ζοτς απο τοτε που εφευγε για ΝΒΑ. Αλλα οταν συζητησαμε μαζι του τοτε ηθελε του κοσμου τα λεφτα για να μεινει ενα χρονο και μετα να την κανει για Αμερικη. Οποτε εληξε η συζητηση.
αλλα ειναι ενας παικτης που τον θα τον ηθελε πολυ ο Ζοτς.
Οπως και τον Σαρας απο το 2005 και τελικα καταφερε να τον φερει το 2007. Εαν μεινει και ο Σαρας εαν ειναι ναρθει καποιος παικτης για ενυσχιση σημαινει οτι θαρθει στην θεση του Σερμαντινι.
Αλλιως μενουμε με το ιδιο ροστερ ουσιαστικα και ισως με την προσθηκη ενως Ελληνα (?)
ALdaperan
Jun 9 2010, 15:17
λετε να κινηθουμε για ρουντι φερναντεζ????? λετε να ειναι αυτο το μεγαλο ονομα που ειχε βγει η φημη στους τελικους οτι ερχετε στον παο????? λετε να ανακοινωθει τπτ τετοιο σμρα στη φιεστα??????????????????
αμα ερθει ο ρουντι θα γινει πανικοοοοοοοοοοοςςς
lakersdynasty
Jun 9 2010, 15:18
QUOTE(silversurfer @ Jun 9 2010, 16:05 )
Έχεις δίκιο ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αλλά ρε συ αυτά ήταν λίγο πολύ γνωστά! Υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην ήθελε να μείνει ο Πέκο ή ο Σπαν ή Ο Μάικ (ο ΔΔ θα μείνει);
Δλδ αφού ο Ζοτς θέλει κ εκείνοι θέλουν δε θα τα εξέτασαν όλα αυτά μέσα σε 3 ώρες? Δε με νοιάζει πότε θα ανακινωθούν όσα πρέπει να ανακοινωθούν, απλά μου κακοφαίνεται που το μπαλάκι είναι σε μας. Μου δείχνει λίιγο αχαριστία.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λέω. Έχω το καρπούζι κ το κόβω λίγο παραπάνω από τη μεριά του Ζοτς!
Γνωστα ηταν επισημα ομως οχι! Τωρα εγιναν επισημα ενα βεβαια εχουν δικαιο οι δημοσιογραφοι.
Αυτο που μεταφερει το μπαλακι στην διοικηση ειναι τα επιπλεον ζητηματα οχι τα μεταγραφικα. Εαν υπαρχει καποιου ειδους αναρχια στην ομαδα η παρεμβολες στην ομαλη λειτουργια η διοικηση ειναι αυτη που πρεπει να κανει κατι.
Ο προπονητης απλα ρωταει την διοικηση αν μπορει να κανει κατι. Ειδικα αμα την απασχολει αμεσα το θεμα αυτο (Δημητρακης)
Παντως στις ανανεωσεις ειναι προφανες οτι κανεις δεν θα δεχθει ΤΡΕΛΕΣ απαιτησεις. Και αν θα εχουμε απωλειες θα τις εχουμε σε αυτο το επιπεδο. Δηλαδη θα εχει να κανει και με την καλη θεληση παικτων οχι μονο της διοικησης
j-kidd13
Jun 9 2010, 15:23
Το superbasket δεν κανει λογο για συμφωνια των 2 πλευρων μεχρι στιγμης...
http://www.superbasket.gr/?c=139&a=126089Aπ την αλλη,δεν βλεπω πως μπορει να χωρεσει και ενας παικτης επιπεδου Ρουντι στην ομαδα,απ τη στιγμη που υπαρχουν οι ΔΔ,Νικολας,Σπανουλης,Σαρας.Ισως θεμα αποκτησης πρωτοκλασατου περιφεριακου να τεθει μονο αν αποχωρησει καποιος απο τους Σαρας-Σπανουλη.
vastravoud
Jun 9 2010, 15:25
Αν ο Σάρας μείνει αυτό θα είναι ΜΟΝΟ για να υπάρχει ως "συντηρητικός" ρολίστας και να φορτσάρει μόνο από Γενάρη και ύστερα. Συνεπώς "χωράει" και τριάρι.
Κατά τα λοιπά, εγώ είχα δαγκωθεί ΠΑΡΑ πολύ με τον Θανάση τότε στο ημίχρονο, φαντάζομαι τον Ζοτς
xristos_metal
Jun 9 2010, 15:26
Θυμαμαι ειχε ενδιαφερθει δυο καλοκαιρια πριν παει στο nba, αλλα προτιμησε να κατσει αλλο ενα χρονο στη Μπανταλονα για να παει στο nba που ηταν ο πρωταρχικος του στοχος. Τοτε ειχε φυγει ο Σισκαουσκας το καλοκαιρι και δεν ηθελε ο Παναθηναικος να παρει εναν παιχτη που θα εφευγε ξανα το καλοκαιρι οπως ο Σισκαουσκας. Τωρα τα πραματα ομως ειναι διαφορετικα.
johnyboy
Jun 9 2010, 15:27
Ο Ζοτς θα μείνει και το μπάτζετ θα είναι σφιχτό.όποιος δεν θέλει θα φύγει εκτός από τον Μήτσο.
αυτά κυκλοφορούν λίγο πολύ.
ALdaperan
Jun 9 2010, 15:30
QUOTE(johnyboy @ Jun 9 2010, 16:27 )
Ο Ζοτς θα μείνει και το μπάτζετ θα είναι σφιχτό.όποιος δεν θέλει θα φύγει εκτός από τον Μήτσο.
αυτά κυκλοφορούν λίγο πολύ.
που κυκλοφορουν αυτα? μη μου λες τετοια και κανουμε ονειρα για ρουντι
johnyboy
Jun 9 2010, 15:37
σε φόρουμ.οπαδικά και μη.
αν θα είναι αλήθεια ή όχι δεν ξέρω αλλά πιστεύω πως είναι.
υγ
ο ρούντι πάει Ρεαλ μάλλον.
SG3ptshooter
Jun 9 2010, 15:37
H σφιχτότητα του μπάτζετ είναι κάτι σχετικό. Με την αλλαγή της φορολογίας γίνεται να βάλουν και παραπάνω και σε σχέση με πέρυσι να μοιάζουν λιγότερα.
Επίσης αυτό ισχύει και για τις άλλες ομάδες, η ανάγκη περισσότερου ξοδέματος για τη διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ.
Αυτά που κυκλοφόρησαν ας τα κυκλοφορήσει κάποιος και κατά δω...
QUOTE(ALdaperan @ Jun 9 2010, 16:30 )
Ο Ρούντι έχει ήδη συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης και αν μπορέσει να σπάσει το συμβολαιό του με το Πόρτλαντ θα γίνει μέλος του ρόστερ της ''βασίλισσας''...Οπότε όνειρα για Ρούντι μην κάνετε...
silversurfer
Jun 9 2010, 15:40
Να έρθει ο Ρούντι κ ο κάθε Ρούντι κ να του πετάνε φωτοβολίδες σε ΣΕΦ κ ΟΑΚΑ ενώ μπορεί να επιστρέψει στη χώρα του με καλά λεφτά!
Οκ ναι αυτό είνα δίλλημα..
lakersdynasty
Jun 9 2010, 15:42
QUOTE(ALdaperan @ Jun 9 2010, 16:30 )
απο ατομα που προφανως και αυτη ακουσαν πραγματα απο αλλους.
Οταν λεμε οποιος θελει φευγει εννοουμε οτι δεν θα δεχθει η διοικηση παλαβα ποσα.
Ο μονος επιφοβος για να ζητησει κατι τετοιο ειναι ο Σπανουλης και γιαυτο γινεται και ο ντορος που γινεται.
Αλλα θα δειξει...
Παντως ειναι ενα πραγμα η σφιχτη πολιτικη στις ανανεωσεις και αλλο στις μεταγραφες γενικοτερα.
silversurfer
Jun 9 2010, 15:47
Αν ισχύουν τα 2.3εκ της Ρεάλ για Ρούντι τότε τον ξεχνάμε. Τα λεφτά δεν είναι πολλά βέβαια αλλά με πρόταση 2.5εκ ας πούμε δεν έρχεται με τίποτα στο Ελλάντα. 1 βιντεάκι να δει φτάνει..
Λογικά οι μόνοι επίφοβοι είναι οι Νίκολας Πέκοβιτς Σπανούλης.
ALdaperan
Jun 9 2010, 15:48
εχω την αιντυπωση οτι οι α"φοι γιανακοπουλοι δεν επρεπε να αναμιχτουν καθόλου στο ποδοσφαιρο!! κανω λαθος?
SG3ptshooter
Jun 9 2010, 15:53
QUOTE(silversurfer @ Jun 9 2010, 16:47 )
Λογικά οι μόνοι επίφοβοι είναι οι Νίκολας Πέκοβιτς Σπανούλης.
Εγώ νομίζω ότι ο Πέκοβιτς είναι σχετικά επίφοβος αλλά ο αντικαταστάτης αν χρειαστεί μάλλον έχει βαλίτσες σταντ μπάι. Ο επίφοβος πάνω από όλα είναι ο Σπανούλης, κατά βάση γιατί δε μπορείς να βρεις Έλληνα παίκτη με αυτή την αξία στην αγορά. Για το Νίκολας είμαι αισιόδοξος, δε θα τον έλεγα επίφοβο.
QUOTE(ALdaperan @ Jun 9 2010, 16:48 )
εχω την αιντυπωση οτι οι α"φοι γιανακοπουλοι δεν επρεπε να αναμιχτουν καθόλου στο ποδοσφαιρο!! κανω λαθος?
όπως έλεγα και χτες ίσως, αλλά νταξ αυτό το καλοκαίρι λιγότερα από τον πρώτο χρόνο του νέου συμβολαίου του Διαμαντίδη μάλλον θα τους ζητηθούν.
Paris87
Jun 9 2010, 16:04
Εγω το βλεπω να την κανει παντως ο Σαρας....και με τον Χατζηβρετα ελεγε ο Ζοτς οτι πιστευει οτι θα μεινει στην ομαδα σε κατι δηλωσεις και τελικα την εκανε...
Αν φυγει Σαρας και Σπανουλης ας χτυπησουν Φερναντεζ-Καιμακογλου
Κ αν την κανει κ ο Πεκο ας παρουν και ψηλο.
Να μεινει ο Ζοτς πρωτα απο ολα κ βλεπουμε μετα
SG3ptshooter
Jun 9 2010, 16:07
To Σάρας δεν τον θεώρησα σίγουρο που δεν τον ανέφερα. Μάλλον φευγάτο. Από τη στιγμή που υπάρχει πλάνο ανανέωσης και παίρνει τα πιο πολλά ενώ αναμένεται να αποδόσει λιγότερα.
lakersdynasty
Jun 9 2010, 16:11
QUOTE(Paris87 @ Jun 9 2010, 17:04 )
Εγω το βλεπω να την κανει παντως ο Σαρας....και με τον Χατζηβρετα ελεγε ο Ζοτς οτι πιστευει οτι θα μεινει στην ομαδα σε κατι δηλωσεις και τελικα την εκανε...
Αν φυγει Σαρας και Σπανουλης ας χτυπησουν Φερναντεζ-Καιμακογλου
Κ αν την κανει κ ο Πεκο ας παρουν και ψηλο.
Να μεινει ο Ζοτς πρωτα απο ολα κ βλεπουμε μετα
Πιστευω οτι οι 2 περιπτωσεις ειναι διαφορετικες.
Διοτι εκει ο Χατζιβρεττας δεν ειχε σιγουρα ουτε τα χρηματα ουτε τον χρονο συμετοχης. Και οπως κατεληξε η συζητηση ουτε το ενα ουτε το αλλο ηταν στα επιπεδα που το ηθελε.
Ο Σαρας ξερει οτι εαν εχει προβληματα η δεν μπορει να αντεπεξελθει θα περιοριστει. Δηλωσε ο ιδιος οτι θελει να μεινει και εαν ο Ζοτς πει οτι τον θελει τοτε ληγουν ολα εκει.
Επιπροσθετα θα εχει 1.5 εκ συμβολαιο. Αλλη περιπτωση σε σχεση με τον Χατζιβρεττα.
Οσο για τις μεταγραφες εαν πραγματι μεινει και ο Σαρας τελικα τοτε εαν θα γινει μεταγραφη ξενου θα ειναι μια και θα ειναι στην θεση του Σερμαντινι.
Αλλιως θα μεινουμε οπως ειμαστε οσο παραξενο και αν ακουγεται
Εγω πιστευω παντως οτι μια μεταγραφη Ελληνα και μια ξενου θα γινουν.
παιδια κανενα λινκ για να δουμε τη φιεστα λαιβ??? ξερεις κανεις τπτ? ψαχνω και δεν βρισκω κατι μεχρι τωρα...
kolokotronis
Jun 9 2010, 18:44
Έκλεισε για 2 ακόμα χρόνια ο Ζοτς.
silversurfer
Jun 9 2010, 18:54
Το είπαν for real?
μολις το ειπε ο θανασης... 2 χρονια ακομα..
ALdaperan
Jun 9 2010, 18:56
SG3ptshooter
Jun 9 2010, 18:59
Απαιτώ απαγόρευση των κωλοχτυπάδικων στα τρίμπιουτ βιντς, μου τη χαλάνε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.