Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προολυμπιακό τουρνουά Αθήνας 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
kotzito
Βγηκαν τα εισιτηρια.Μπορουμε να τα προμηθευτουμε απο τα www.basket.gr,www.eurobank.gr και www.ticketquest.gr καθως και απο τα open 24 της Eurobank.Τιμες:20 και 60 ευρω.
sporting b.c.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...3&pubid=1052168

Βγαίνουν τα εισιτήρια
Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι στις 15 Ιουνίου θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 14 έως τις 20 Ιουλίου, με συμμετοχή και της Εθνικής μας ομάδας. Η Εθνική μας θα διεκδικήσει μία από τις τρεις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει με τη χρήση πιστωτικής κάρτας από τις ηλεκτρονικές σελίδες www.basket.gr (http://
ticketquest.gr/BASKET/Default.aspx), www.eurobank.gr και www.ticketquest.gr, καθώς και με τηλεφωνική παραγγελία μέσω τηλεφωνικού κέντρου. Τα εισιτήρια αυτά θα αποστέλλονται στους αγοραστές με εταιρεία ταχυμεταφορών από τις 15 Ιουνίου.

Αγορά επίσης θα γίνεται με μετρητά από επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου Open24 και από εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν στον χώρο του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του Τουρνουά.

Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη των online πωλήσεων, όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να παραγγέλνουν τα εισιτήρια που επιθυμούν χρησιμοποιώντας φόρμα παραγγελίας που υπάρχει στις προαναφερόμενες ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
vastravoud
Πανάκριβα των 60 Ευρώ, ντροπή τους! Θα έπρεπε να κοστίζουν 10, 20, 40(ή άντε 50).
Vas
Μα καλά...

Υπάρχει έλληνας που θα πάει να δώσει 60 εύρω και να πάει στις 13.30 για να δει τα πρώτα 2 παιχνίδια??

Πάλι άδειο θα είναι ο γήπεδο...

ήθελα να ηξερα ποιος τα σκέφτετε...
nikefalin
QUOTE(Vas @ May 24 2008, 01:25 ) *
Μα καλά...

Υπάρχει έλληνας που θα πάει να δώσει 60 εύρω και να πάει στις 13.30 για να δει τα πρώτα 2 παιχνίδια??

ο ....σοσιαληστής υπέρμαχος πατερούλης που μάχεται την ασυγκράτητη εμπορευματοποίηση του αθλήματος , αυτός που είναι στο κεφάλι της ομοσπονδίας περισσότερο απ'ότι ήταν ο Κάστρο στην Κούβα , αυτός που πέρυσι έφερε ένα σωρό 3άτζες (τύπου Ντε Σπίγκελ , Βόιτζικ και Πετσίλε ενώ διαγήμιζε Πέτζα και Νοβίτσκι) για "μικτή Ευρώπης" laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif στο "Eurostar" και είχε και τότε ελάχιστη είσοδο 20 Ευρώ.
benchwarmer
QUOTE(Vas @ May 24 2008, 01:25 ) *
Μα καλά...

Νομιζω το πρωι ειναι ολα των 20, αλλα μπορει και να κανω λαθος....
giannis_
Παιδια στο superbasket λεει οτι ο βαρεχαο ειναι αμφιβολος για το προολυμπιακο!!!!!Γιατι μας την χαλαει ετσι??? 19.gif 19.gif
giannis_
Επίσης για δειτε και αυτο superbasket.gr
Aυτο για τον χατζηβρεττα δεν μπορω να το καταλαβω ohmy.gif
pivot
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ανακοινώνει την απόφαση του να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε είναι το εξής:

Από την ημέρα που τελείωσε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μαδρίτης βρίσκομαι μπροστά στο δίλημμα του να συνεχίσω ή όχι στην Εθνική ομάδα. Μήνες ολόκληρους με απασχόλησε αυτό το ζήτημα και μετά από έντονη και θέλω να πιστεύω ώριμη σκέψη πήρα μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής μου.
Το όνειρο της Εθνικής ομάδας έμενε άσβεστο πάντα μέσα στην καρδιά μου από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Δυστυχώς η πίκρα και η απογοήτευση με προσγείωσαν ανώμαλα στα 28 μου. Έτσι θα ήθελα να κάνω γνωστούς τους λόγους που με οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση:

Είμαι στην Εθνική από 15 χρόνων. Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν στρατιώτης της και δεν έχω χάσει ούτε μια διοργάνωση. Υπήρχαν καλοκαίρια που προερχόμουν από τραυματισμούς, υπήρχαν καλοκαίρια που είχαμε διαφορετικές διοργανώσεις: παίδες - έφηβοι - άνδρες κτλ. Κι εκεί ήμουν παρών σε όλες.

Από μικρός όταν άκουγα τη λέξη «Εθνική», οι σκέψεις που ερχόταν στο μυαλό μου ήταν πάντα αγνές και καθαρές μέχρι που μεγάλωσα και άρχισα να καταλαβαίνω πιο πολλά πράγματα αλλά και να τα βλέπω από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάποιοι έβαζαν το συμφέρον τους πάνω από αυτό της Εθνικής. Ένοιωσα στο πετσί μου ότι αν κάποιος παίκτης - μέλος της Εθνικής πει τα πράγματα με το όνομα τους ή αντιδράσει στην υπάρχουσα κατάσταση θα δεχτεί έναν εξοντωτικό πόλεμο από τα συγκεκριμένα συμφέροντα ώστε να αναγκαστεί να αποχωρήσει από την Εθνική οικιοθελώς.

Μετά τις τριβές που δημιουργήθηκαν στην προσπάθεια του ΠΣΑΚ να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ, η Ομοσπονδία αντέδρασε άμεσα και με σκληρότητα που ξεπερνούσε κάθε όριο. Άνθρωποι που στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου και στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας έσπρωχναν προκειμένου να χωρέσουν σε κάποια φωτογραφία της Εθνικής ομάδας, έγιναν ξαφνικά οι μεγαλύτεροι επικριτές της αλλά και συνάμα «προστάτες» της. Ο υπεύθυνος Τύπου της Ομοσπονδίας άρχισε να μας κατηγορεί επειδή ασχολούμασταν με τον συνδικαλισμό. Ακόμη όταν η ομάδα διένυε την πρώτη φάση της προετοιμασίας της, πολύ πριν το Ευρωμπάσκετ, αυτός ανακοίνωνε με κάθε βεβαιότητα και βδελυγμία ότι η ομάδα θα αποτύχει γι' αυτόν τον λόγο. Έφτασε στο σημείο να σχολιάζει με τους πιο χυδαίους και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς τους διεθνείς.

Η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο και έφτασε σε σημείο να δημοσιοποιούνται μέχρι και προσωπικά στοιχεία των παικτών με την Εθνική ομάδα να αρχίζει να μοιάζει με «Big Brother».

Η Ομοσπονδία δεν δίστασε να δηλώνει ψέματα σχετικά με τραυματίες παίκτες, ισχυριζόμενη ότι μπορούσαν να παίξουν ενώ στην πραγματικότητα αυτοί δεν μπορούσαν να αγωνιστούν και παράλληλα ο υπεύθυνος Τύπου της Ομοσπονδίας χρησιμοποιούσε απαράδεκτους ισχυρισμούς, αποκαλώντας μας «λιποτάκτες» και «προδότες».

Όταν οι παίκτες αντιδράσαμε και ζητήσαμε από τον κ. Βασιλακόπουλο (που δηλώνει ότι νοιώθει σαν πατέρας μας) να απομακρύνει από την ομάδα τον κ. Συρίγο, αυτός έσπευσε να του δώσει συγχαρητήρια και να τον ευχαριστήσει δημόσια για όλα αυτά που πρόσφερε στην Εθνική ομάδα.

Αυτή η στάση της Ομοσπονδίας συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Το χειρότερο όμως όλων ήταν πως οι «σαμποτέρ» του ωραίου και οικογενειακού κλίματος που είχε αυτή η ομάδα πάντοτε, ισχυριζόντουσαν ότι υπεύθυνοι για την αλλαγή αυτού του κλίματος ήταν οι ίδιοι οι παίκτες, στους οποίους πρόλαβαν να «χρεώσουν» και την επικείμενη καταστροφή της Εθνικής.

Όλα αυτά τα γεγονότα όμως μας έδεσαν και μας έκαναν πιο δυνατούς. Μέσα από αυτές τις αντίξοες συνθήκες δώσαμε σκληρή μάχη αλλά και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Προσπαθώντας πάντα να ξεπεράσουμε την πολύ κακή ψυχολογία που είχαν δημιουργήσει στην ομάδα αυτοί που αντιστρατεύονταν τους στόχους της αλλά και τον αγώνα που έπρεπε να δώσει. Έπρεπε να βρούμε την δύναμη να καταπίνουμε σιωπηλοί όλα εκείνα τα χυδαία σχόλια που γίνονταν από τους αυτόκλητους θεματοφύλακες της Εθνικής ομάδας και ταυτόχρονα να παλεύουμε μέσα στο γήπεδο για την νίκη, πίνοντας καθημερινά φαρμάκι. (Στο τουρνουά του Ευρωμπάσκετ της Μαδρίτης παίξαμε από τις καλύτερες άμυνες των τελευταίων πέντε χρόνων). Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στον ημιτελικό με την Ισπανία και καταφέραμε αυτό που δεν έχει πετύχει καμία χώρα τα τελευταία 30 χρόνια: Παίξαμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό!

Αυτή την επιτυχία ο υπεύθυνος Τύπου της Ομοσπονδίας, οι φίλοι και συνεργάτες του την έκαναν να μοιάζει με τεράστια αποτυχία.

Μόλις τελείωσε το Ευρωμπάσκετ συναντήσαμε τον κ. Βασιλακόπουλο κι ενώ περιμέναμε να μας δώσει συγχαρητήρια αυτός μας γύρισε επιδεικτικά την πλάτη του σαν να ήταν θυμωμένος μαζί μας.

Όλα αυτά τα γεγονότα εκνεύρισαν πολλούς παίκτες και μας έκαναν να νοιώσουμε μεγάλη απογοήτευση και πίκρα από την στάση της Ομοσπονδίας.

Κι επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν με αφήνουν αδιάφορο όλα αυτά, αλλά κι έχω μάθει πάντα να λέω τα πράγματα με το όνομα τους, έχω αποφασίσει να κάνω αυτό που θέλει η Ομοσπονδία: ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ από την Εθνική ομάδα και μ' αυτόν τον τρόπο να τους βγάλω από τη δύσκολη θέση. Αυτό δεν είναι παραδοχή ήττας για μένα, αλλά της μεγάλης πίκρας γιατί ουδέποτε δεν ένιωσα πως πολεμώ κανέναν, λέγοντας αυτά που αισθάνομαι, πάντα αισθανόμουν πολεμιστής μόνο για το εθνόσημο που φορούσα στο στήθος με μεγάλη υπερηφάνεια.

Εύχομαι όμως ολόψυχα καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου και ταυτόχρονα ζητάω συγγνώμη από τους φιλάθλους που ίσως δεν με καταλαβαίνουν ή ίσως δεν συμμερίζονται αυτήν μου την απόφαση.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
benchwarmer
Κανεις δεν το σχολιασε ακομα αυτο? Σας εφαγε η διαιτησια μου φαινεται tongue.gif
Δεν θα ηθελα να σχολιασω τα εξωαγωνιστικα η τους λογους της αποφασης, αλλα το πως θα προχωρησει η Εθνικη απο εδω και περα. Πλεον νομιζω (και εφοσον ο Κουφος δηλωσε συμμετοχη στο ντραφτ και λογικα θα επιλεγει, τον ξεχναμε για φετος) οτι θα παμε με Μπουρουση και Σοφο στο 5. Κακα τα ψεματα παντως, δεν ειχε κανει καλη χρονια ο Λαζος και νομιζω οτι δεν θα ηταν και τοσο σιγουρη η παρουσια του φετος, οπως παλιοτερα...
Pierce
''ηρωικη'' εξοδος.. Εχει τσακωθει με τον Γιαννακη αν δεν κανω λαθος, ειχε βρισει τον Βασιλακοπουλο , δεν εχει κανει και καλη σεζον και ηταν πολυ πιθανο να μην τον επαιρναν καν στην προετοιμασια κατα την αποψη μου. Κατι τετοιο δεν θα ηταν ωραιο για το βιογραφικο του , οποτε τους ''εφτυσε'' πριν τον ''φτυσουν'' ....
giannis_
Παντως στο superbasket σε ενα αρθρο ελεγε οτι ο δρακος ηδη εχει δηλωσει τους παιχτες κ σε αυτους βρισκοταν κ ο λαζος κ ο χατζηβρεττας(το ειχα ποσταρει παλιοτερα ειναι λιγο πιο πανω).Αρα Pierce μαλλον αυτος τους εφτυσε!
Pierce
μα ο χατζηβρεττας εχει πει απο περυσι οτι σταματαει απο την εθνικη οποτε ειναι αδυνατο να τον εχει συμπεριλαβει ο γιαννακης στα πλανα του...
giannis_
QUOTE(pierce21 @ Jun 2 2008, 13:28 ) *
μα ο χατζηβρεττας εχει πει απο περυσι οτι σταματαει απο την εθνικη οποτε ειναι αδυνατο να τον εχει συμπεριλαβει ο γιαννακης στα πλανα του...

Εγω το ξερω το ειχα πει ασχετα αν κανεις δεν μ απαντησε αλλα νομιζω το αρθρο ειναι σχετικα αξιοπιστο!ΤΕΛΟςπαντων πλησιαζει ο καιρος κ θα δουμε!

Παντως ειμαι σιγουρος οτι κατι τρεχει........ 39.gif 39.gif
captain charisma
τωρα που σταματαει απο εθνικη ο λαζος, στανταρ ειναι μεσα ο μπουρουσης στις επιλογες για τους σεντερ μαζι με σοφο...δεν ξερω αν θα καλεσει και κουφο στη προετοιμασια..ισως θα πρεπει να δωθουν ευκαιριες και στον βουγιουκα.
treathitch
QUOTE(big dirk @ Jun 2 2008, 13:37 ) *
ισως θα πρεπει να δωθουν ευκαιριες και στον βουγιουκα.

blink.gif
NBAer
QUOTE(giannis_ @ Jun 2 2008, 13:25 ) *
Παντως στο superbasket σε ενα αρθρο ελεγε οτι ο δρακος ηδη εχει δηλωσει τους παιχτες κ σε αυτους βρισκοταν κ ο λαζος κ ο χατζηβρεττας(το ειχα ποσταρει παλιοτερα ειναι λιγο πιο πανω).Αρα Pierce μαλλον αυτος τους εφτυσε!

Μπα. Και επειδη το ελεγε το αρθρο σημαινει οτι ειναι η αληθεια? Οτι ειναι γεγονος?
Οχι! Αντιθετα αυτα που λεει ο Pierce ειναι γεγονοτα και τα ειδαμε.....

QUOTE(treathitch @ Jun 2 2008, 14:42 ) *
ισως θα πρεπει να δωθουν ευκαιριες και στον βουγιουκα.

blink.gif

Γιατι απορεις? Ο Βουγιουκας αξιζει μια ευκαιρια να δειξει οτι μπορει να γυαλιζει ωραια τα καθισματα και να δινει με ποιοτικο τροπο τις πετσετες στον Σοφοκλη και τον Μπουρουση..... biggrin.gif
Flash
Δεν υπάρχει περίπτωση να κοβόταν ο Λάζαρος από την Εθνική. Είναι το μόνο βαρύ κορμί που έχουμε που να μπορεί να παίξει πλάτη στο καλάθι. Με τον Σοφοκλή να μην είναι ακόμη σε καλή κατάσταση και τον Μπορούση να παραμένει ακόμα σοφτ σε αυτό το κομμάτι παιχνιδιού ήταν μονόδρομος η επιλογή του ακόμα κι αν έκανε μια υποτονική έως κακή χρονιά. Πάντως παιδιά όσο το σκεφτόμαι κοιτάξτε τι γίνεται με τους παίχτες της εθνικής :

Παπαλουκάς : Μετά από χρόνια συνεχών ατομικών διακρίσεων βγαίνει μόλις στην 3η καλύτερη πεντάδα του Ρωσικού πρωταθλήματος. Παραμένει υπερπολύτιμος για το ρυθμό της ΤΣΣΚΑ αλλά οι διαστημικές εμφανίσεις του απουσιάζουν.

Ζήσης: Κακή χρονιά. Στο πληρέστερο ρόστερ της Ευρώπης πρέπει να εκμεταλλεύεσαι το κάθε δευτερόλεπτο που παίζεις και ο Νίκος δεν τα κατάφερε φέτος.

ΔΔ: Πάντα αξιόπιστος, παθιασμένος, φοβερός αμυντικός αλλά και πάλι όχι τόσο κυριαρχικές εμφανίσεις. Σε αυτο βέβαια μάλλον συνέβαλλαν και οι αφίξεις Σαρα , Σπαν που αποσυντόνισαν την περιφέρεια του Παναθηναϊκού καθώς οι τελευταίοι θέλουν να κρατάνε μπάλα.

Σπαν: Παρότι τα μειονεκτήματα του παιχνιδιού του παραμένουν είναι ο μόνος που αγωνιστικά πιστεύω ότι έχει παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με το αραλίκι του στο ΝΒΑ και τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα.

Πελεκάνος: πάγκος οε

Τσαρτσαρής: παραμένεις πολύ αξιόπιστος παίχτης, μάλλον σταθερός σε σχέση με πέρυσι και στην ηλικία του δεν περιμένεις να αρχίσει να βελτιώνεται

Ντικούδης: άφαντος

Μπορούσης: ο έρμος ο Γιαννάκης δίνει αγώνα να τον κάνει να παίξει πλάτη, ως τώρα αποτυγχάνει. Θα μπορούσε να έχει βελτιωθεί πολύ περισσότερο. Το καλάμι νομίζω ότι έχει δείξει πως δεν το παίρνει μαζί του στην εθνική οπότε δε με προβληματίζει

Βασιλόπουλος: Και από αυτόν περίμενα περισσότερη βελτίωση φέτος, ειδικά σε θέματα τεχνικής. Πάντως τα ηγετικά χαρακτηριστικά που αρχίζει να επιδεικνύει στον Ολυμπιακό θα φανούν πολύτιμα, αν όχι σήμερα, στο μέλλον της εθνικής.

Σχορτσιανίτης: Επιτέλους με κάποια κιλά λιγότερα αλλά ακόμα ανέτοιμος και εξακολουθεί να κουράζεται εύκολα.

Φώτσης: Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχω χάσει την πορεία του αλλά με τις δυνατότητες του παραμένει λίρα 100.

Πρίντεζης: Τα καλύτερα νέα νομίζω. Είναι βέβαια κάπως ασταθής σε απόδοση αλλά έχει παρουσιάσει σημαντικότατη βελτίωση και χρειαζόμαστε τα αθλητικά του προσόντα. Απαραίτητος στην προεπιλογή τουλάχιστον.

Κακιούζης: Λογικά θα κληθεί με έναν ακόμη χρόνο στην πλάτη, κυρίως ως ρεζέρβα των 10 (το πολύ) λεπτών και για να διατηρεί ψυχραιμία και ισορροπίες στα αποδυτήρια και στον πάγκο.

Χατζηβρέττας, Λάζος: Οικιοθελής αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother

Κουφός: Ντραφτ

Λοιποί: υπάρχουν επιλογές αλλά κανείς δεν έχει παίξει σε τέτοιο επίπεδο και αν τελικά μπει στη δωδεκάδα το πολύ πολύ να συμπληρώσει λίγα δευτερόλεπτα στο τελος καποιου παιχνιδιου που έχει κριθεί.

Σκούρα τα πράγματα αυτή τη στιγμή...
NBAer
QUOTE(Flash @ Jun 2 2008, 15:43 ) *
Παπαλουκάς : Μετά από χρόνια συνεχών ατομικών διακρίσεων βγαίνει μόλις στην 3η καλύτερη πεντάδα του Ρωσικού πρωταθλήματος. Παραμένει υπερπολύτιμος για το ρυθμό της ΤΣΣΚΑ αλλά οι διαστημικές εμφανίσεις του απουσιάζουν.

Εχουμε πραγματι μια πτωση του Παπαλουκα τα τελευταια 1.5 χρονια. sad.gif
Μακαρι να ξαναβρει καποιον ρυθμο.
Πρεπει να τους καταλαβουμε ομως ολους αυτους(ΔΔ,Παπαλουκας, κλπ) καθως πρωταγωνιστουν παντου και ετσι παιζουν σε φουλ ρυθμους εως τα τελη της χρονιας σε τελικους ευρωλιγκας, των χωρων τους καθως και τα καλοκαιρια σε τελικους-μικρους τελικους ευρωμπασκετ, μουντομπασκετ, Ολυμπιακων αγωνων, τα τελευταια 5-6 χρονια συνεχως! Ε εχουν "πεθανει". Απιστευτη κουραση! Ελαχιστη ξεκουραση.....

Ζήσης: Κακή χρονιά. Στο πληρέστερο ρόστερ της Ευρώπης πρέπει να εκμεταλλεύεσαι το κάθε δευτερόλεπτο που παίζεις και ο Νίκος δεν τα κατάφερε φέτος.

Απογοητευση ηταν φετος. Ομως αυτο ειναι καλο για την εθνικη Ελλαδος καθως ισως του δωσει κινητρο και ορεξη να παιξει καλα....

ΔΔ: Πάντα αξιόπιστος, παθιασμένος, φοβερός αμυντικός αλλά και πάλι όχι τόσο κυριαρχικές εμφανίσεις. Σε αυτο βέβαια μάλλον συνέβαλλαν και οι αφίξεις Σαρα , Σπαν που αποσυντόνισαν την περιφέρεια του Παναθηναϊκού καθώς οι τελευταίοι θέλουν να κρατάνε μπάλα.

Δεν ειχε την γνωστη σπιθα που ειχε παλαιοτερα. Κινηθηκε παλι σε πολυ ηψυλα επιπεδα αλλα οχι οπως περυσι και προπερσι.... Τρομαχτικη κουραση οπως ειπα και πανω.....

Σπαν: Παρότι τα μειονεκτήματα του παιχνιδιού του παραμένουν είναι ο μόνος που αγωνιστικά πιστεύω ότι έχει παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με το αραλίκι του στο ΝΒΑ και τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα.

Βελτιωμενος, αλλα παρουσιαζοντας το γνωστο προβλημα των λαθων απο παρατραβηγμενες ατομικες ενεργειες.

Πελεκάνος: πάγκος οε

Παγκος inded....

Τσαρτσαρής: παραμένεις πολύ αξιόπιστος παίχτης, μάλλον σταθερός σε σχέση με πέρυσι και στην ηλικία του δεν περιμένεις να αρχίσει να βελτιώνεται

Ξεκουραστηκε αρκετα το διαστημα αποθεραπειεας του και εδειξε οτι βρισκεται σε πολυ καλη κατασταση, οποτε μια χαρα! icon_drunk.gif
Να βελτιωνεται? blink.gif Και αλλο? biggrin.gif

Ντικούδης: άφαντος

Αφαντος. biggrin.gif

Ισως και αυτος σαν τον Ζηση να θελει να αποδειξει κατι και να εχει και μεγαλυτερη ορεξη για μπασκετ. Ισως!

Μπορούσης: ο έρμος ο Γιαννάκης δίνει αγώνα να τον κάνει να παίξει πλάτη, ως τώρα αποτυγχάνει. Θα μπορούσε να έχει βελτιωθεί πολύ περισσότερο. Το καλάμι νομίζω ότι έχει δείξει πως δεν το παίρνει μαζί του στην εθνική οπότε δε με προβληματίζει

Συμφωνω στο τελευταιο, διαφωνω στο πρωτο. Ο Μπουρουσης απο ενα σημειο ου 2008 και μετα εχει αρχισει να με εντυπωσιαζει! Και με το παθος του και με την αρκετα μμεγαλη βελτιωση ορισμενων χαρακτηριστικων του αλλα και με το παιχνιδι του με πλατη. Ενω πριν ηταν ενα μηδενικο σε αυτον τον τομεα, τωρα παει καλυτερα απο οσο λες. ΙΜΟ anyway, YMMV....

Βασιλόπουλος: Και από αυτόν περίμενα περισσότερη βελτίωση φέτος, ειδικά σε θέματα τεχνικής. Πάντως τα ηγετικά χαρακτηριστικά που αρχίζει να επιδεικνύει στον Ολυμπιακό θα φανούν πολύτιμα, αν όχι σήμερα, στο μέλλον της εθνικής.

Εμενα παντως με εχει εκπληξει η ανοδος του Βασιλοπουλου σε πολλους τομεις και ιδιαιτερα στο σουτ τριων ποντων! Πρεπει να δουλεψε πολυ σε αυτο. Και αυτουνου η κατακορυφη ανοδος αρχισε απο ενα σημειο του 2008 και μετα. Επισης καταλαβε οτι οι ντριμπλες δεν του πανε και προσπαθει να αποφευγει καταμετωπο παιχνιδι με ντριμπλα και βαδιζει σε στυλ παιχνιδιου που του ταιριαζει. Καλη ανοδο ΙΜΟ εχει παρουσιασει.....
Και ξανα YMMV.....

Σχορτσιανίτης: Επιτέλους με κάποια κιλά λιγότερα αλλά ακόμα ανέτοιμος και εξακολουθεί να κουράζεται εύκολα.

Ε ως τους αγωνες ελπιζω να ανεβει ενα ικανοποιητικο ποσοστο. Δεν θελει και πολυ. Ο ανθρωπος ακομα και ετσι μπορει να σπειρει πανικο.....

Φώτσης: Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχω χάσει την πορεία του αλλά με τις δυνατότητες του παραμένει λίρα 100.

Μια χαρα επαιξε και φετος. Στα γνωστα επιπεδα..... Οποτε μια χαρα και εδω..... icon_drunk.gif

Πρίντεζης: Τα καλύτερα νέα νομίζω. Είναι βέβαια κάπως ασταθής σε απόδοση αλλά έχει παρουσιάσει σημαντικότατη βελτίωση και χρειαζόμαστε τα αθλητικά του προσόντα. Απαραίτητος στην προεπιλογή τουλάχιστον.

Ε, εε δεν ειμαι και τοσο βεβαιως οτι ειναι και τοσο καλη επιλογη. Μπορει να ειναι καλος πολλες φορες αλλα δεν του εχω εμπιστοσυνη. Παικτης ψυχολογιας μου μοιαζει τελικα. Και αυτοι οι παικτες σε καταστρεφουν. biggrin.gif

Κακιούζης: Λογικά θα κληθεί με έναν ακόμη χρόνο στην πλάτη, κυρίως ως ρεζέρβα των 10 (το πολύ) λεπτών και για να διατηρεί ψυχραιμία και ισορροπίες στα αποδυτήρια και στον πάγκο.

Ε ναι ο αρχηγος πρεπει να μεινει. Εκανε και καλη χρονια με μερικα πολυ καλα παιχνιδια.

Κουφός: Ντραφτ

I'm looking forward!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Λοιποί: υπάρχουν επιλογές αλλά κανείς δεν έχει παίξει σε τέτοιο επίπεδο και αν τελικά μπει στη δωδεκάδα το πολύ πολύ να συμπληρώσει λίγα δευτερόλεπτα στο τελος καποιου παιχνιδιου που έχει κριθεί.

Σκούρα τα πράγματα αυτή τη στιγμή...

Βασιλειαδης πρεπει να δοκιμαστει και μηπως επιτελους ο Παπαμακαριος να επιλεγει ετσι γιατι τοσα χρονια ο "καημενος" στο τελος παντα κοβεται. sad.gif
Καλος παικτης, παντα συγκεντρωμενος στον στοχο, σε αυτα που λεει ο προπονητης, καλος αμυντικος, με διαθεση παντα και ηρεμος και χαμηλων τονων. Χρειαζεται παντα ενας τετοιος σε μια ομαδα.
rchos

γενικα σε οσα λες συμφωνω.στο θεμα του μπουρουση ομως διαφωνω.μεχρι την ελευση γιαννακη σιγουρα ηταν κακιστος και χωρις καθολου βελτιωση φετος.απο τοτε που ηρθε ο γιαννακης ειναι νομιζω ο παιχτης που εχει οφεληθει πιο πολυ.πλεον προσπαθει να παιξει με πλατη και δεν ειναι και τοσο απαραδεκτος οσο πιστευαμε.εχω βασικα σχεδον εντυπωσιαστει με το ποσο πιο ορθολογικα παιζει για το υψος του απο τον ερχομο του γιαννακη και μετα.βασικα δειχνει οτι το εχει το παιχνιδι κοντα στο καλαθι κατι που το ειχαμε σχεδον ξεγραψει.
παρατηρησε τον αν μπορεις καλυτερα.βεβαια ενα παιχνιδι εμεινε πλεον μονο φετος.αλλα με την αποφαση του λαζου πλεον αυτος θα ειναι μεγαλο στοιχημα το καλοκαιρι.
Flash
Πιθανόν να έχετε δίκαιο για το θέμα του Μπουρού παίδες. Η αλήθεια είναι πως από την έλευση Γιαννάκη έχω δει μόνο 5 παιχνίδια του Ολυμπιακού. Την προσπάθεια την αναγνωρίζω αλλά την όποια αποτελεσματικότητα δεν την είχα αντιληφθεί. Μακάρι...
apkat
Ειναι φοβερα βελτιωμενος.Δεν εχει γινει ακομα παικτης ρακετας ομως πλεον παιρνει προσπαθειες με πλατη μεσα στο παιχνιδι και παραδοξως συχνα ειναι και ευστοχος.Εχει δουλεψει αυτον τον καιρο με τον Γιαννακη παρα πολυ φαινεται.Παντως το εντυπωσιακο με τον Μπουρου ειναι η φανταστικη ικανοτητα που εχει στο ριμπαουντ..
rchos
Ειναι φοβερα βελτιωμενος.Δεν εχει γινει ακομα παικτης ρακετας ομως πλεον παιρνει προσπαθειες με πλατη μεσα στο παιχνιδι και παραδοξως συχνα ειναι και ευστοχος.Εχει δουλεψει αυτον τον καιρο με τον Γιαννακη παρα πολυ φαινεται.Παντως το εντυπωσιακο με τον Μπουρου ειναι η φανταστικη ικανοτητα που εχει στο ριμπαουντ..

χτες ας πουμε μου αρεσε παρα πολυ μια φαση που ειχε ενας με εναν τον μπατιστ οχι ιδιαιτερα κοντα στο καλαθι και με πλατη καταφερε να τον κερδισει.ηταν καλη κινηση με πλατη.

το εντυπωσιακο επισης με τον μπουρουση ειναι ποσα ακομη καλαθια συμπακτων του θα βγαλει απο το καλαθι προσπαθοντας να τα σιγουρεψει.το κανε παλι χτες! 19.gif
suspect
για την αποχωρηση παπαδοπουλου, δεν θα εδινα τοσο μεγαλη αξια στο τι εγραψε ο Συριγος και στο τι ειπε ο Βασιλακοπουλος. Και τι εγινε;

Επι της ουσιας ομως, καλως αποχωρησε γιατι ο Παπαδοπουλςο της Μαδριτης ηταν απαραδεκτος.
Anaz
Συμφωνω κι εγω σε ΟΛΕΣ τις ευστοχες αναλυσεις του Flash, ΠΛΗΝ Μπουρουση. Οπως σχολιασαν και οι προλαλησαντες, ο Μπουρου ΠΡΑΓΜΑΤΙ εχει βελτιωθει ΑΙΣΘΗΤΑ στο παιχνιδι με πλατη, κοντα στην ρακετα. Εχει πολυ δρομο ακομα βεβαια, αλλα πλεον εχει αρχισει εκτος απο το να το προσπαθει πιο συχνα, να γινεται και σχετικα αποτελεσματικος.
Και πάλι ομως νομιζω οτι χρειαζεται άλλος ενας.. rolleyes.gif Λετε να δουμε τον Τζεικ..??

Ο Πριντεζης διεκδικει με ΠΟΛΥ καλες αξιωσεις θεση και στην τελικη 12αδα. Ισως ειναι η ωρα να αντικατασταθει ο Ντικουδης, αν και δυσκολα θα προβει σε αυτη την αλλαγη ο Γιαννακης (και) για λόγους επικοινωνιακους.. wink.gif
pivot
Ολοι ασχολείστε με το δένδρο και χάνετε το δάσος. Δηλαδή το θέμα είναι ποιός θα παίξει στη θέση του Παπαδόπουλου και όχι αυτά που γράφει στην επιστολή του.

Εχετε δηλαδή την εντύπωση ότι, από όλους τους παίκτες της εθνικής μόνο ο Παπαδόπουλος έχει αυτά τα παράπονα από την ομοσπονδία (και τους εκπροσώπους της) και την συμπεριφορά της προς τους παίκτες;
Απλά μόνο ο Παπαδόπουλος έχει τα κότσια να μην γλύφει και να λέει ναι, ίσως, αλλά...

Το κλίμα στην εθνική ομάδα δεν είναι πια το ίδιο και θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες τον Παπαδόπουλο, ίσως να μην έχουν τα κότσια να τα πουν έξω απ' τα δόντια και να βρουν κάποια άλλη δικαιολογία.
giannis_
QUOTE(pivot @ Jun 2 2008, 19:09 ) *
Ολοι ασχολείστε με το δένδρο και χάνετε το δάσος. Δηλαδή το θέμα είναι ποιός θα παίξει στη θέση του Παπαδόπουλου και όχι αυτά που γράφει στην επιστολή του.

Εχετε δηλαδή την εντύπωση ότι, από όλους τους παίκτες της εθνικής μόνο ο Παπαδόπουλος έχει αυτά τα παράπονα από την ομοσπονδία (και τους εκπροσώπους της) και την συμπεριφορά της προς τους παίκτες;
Απλά μόνο ο Παπαδόπουλος έχει τα κότσια να μην γλύφει και να λέει ναι, ίσως, αλλά...

Το κλίμα στην εθνική ομάδα δεν είναι πια το ίδιο και θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες τον Παπαδόπουλο, ίσως να μην έχουν τα κότσια να τα πουν έξω απ' τα δόντια και να βρουν κάποια άλλη δικαιολογία.

+1000
vastravoud
Γενικά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις νομίζω έχουμε τα εξής

Παπαλουκάς: Ναι, δεν έκανε καλή χρονιά και είναι πλέον και 32 χρονών. Ποτέ όμως δεν μπορείς να αποκλείσεις έναν τέτοιο παίκτη, που μπορεί σε 5 λεπτά να γυρίσει τούμπα ένα παιγνίδι

Διαμαντίδης: Παραδόξως, στατιστικά εξακολουθεί να ανεβαίνει. Θα συμφωνήσω ότι δεν ήταν "κυριαρχικός" στο παιχνίδι του ΠΑΟ φέτος, και πιο πολύ πιστεύω λόγω χαρακτήρα. Στους τελικούς πάντως μέχρι στιγμής ο Ζοτς του έχει δώσει το κουμάντο και είναι ο σίγουρος MVP της ομάδας του. Ακόμα και μετά από τόση κόπωση εξακολουθεί να βγάζει τρομερή ενέργεια στο παρκέ για 35+ λεπτά και να τρέχει σαν παλαβός στην άμυνα. Εξυπακούεται πως έχει ρόλο στην Εθνική

Σπανούλης: Είναι όντως βελτιωμένος σε σχέση με 2 χρόνια πριν. Κάνει λάθη αλλά δεν τίθεται θέμα, θα είναι στη 12άδα

Ζήσης:Χμ, έχουμε ένα θεματάκι. Η χρονιά του ήταν μάλλον κακή αλλά η εμπειρία του με την Εθνική και η διάθεσή του να αποδείξει ότι αξίζει θα του δώσουν τη θέση στη 12άδα

Κακιούζης: Όπως ειπώθηκε, ο αρχηγός πάντα έχει ρόλο σε μια τέτοια ομάδα. Λογικά θα είναι "ο τελευταίος χορός" και μετά το περιβραχιόνιο θα πάει σε έναν εκ των Παπαλουκά ή Διαμαντίδη

Βασιλόπουλος Ανανεωμένος μετά την έλευση Γιαννάκη, με εμπιστοσύνη στο σουτ και ατελείωτη ενέργεια στην άμυνα. Δε νομίζω ότι τίθεται καν θέμα μη συμμετοχής

Φώτσης Όπως και άλλοι, δεν έχω ιδία γνώμη για τη φετινή του χρονιά αλλά σίγουρα δε μπορεί να λείπει από το ρόστερ

ΤσαρτσαρήςΟύτε συζήτηση

Σοφοκλής Με δεδομένη την απουσία του Λάζου θα χρειαστούμε ένα βαρύ κορμί. Στις 6 βδομάδες που απομένουν έχει ακόμα καιρό για βελτίωση.

Μπουρούσης Θα συμφωνήσω για τη βελτίωση του στο παιχνίδι με πλάτη. Σαφώς και έχει χώρο στην ομάδα.

Οι προαναφερθέντες είναι 10 παίκτες.

Εκτιμώ ότι παίζεται μια θέση ψηλών ανάμεσα σε Πρίντεζη και Ντικούδη(προσωπικα θα καλούσα Πρίντεζη) και μια ακόμα θέση στο "3", όπου σίγουρα μπορεί να αμφισβητηθεί η θέση του Πελεκάνου. Νομίζω θα παίξουν πολύ και ο Περπέρογλου με το Βασιλειάδη και τον Τσαλδάρη.
thrylos7
Ούτως ή άλλως, από τη στιγμή που δε θα είναι ο Παπαδόπουλος, ο Ντικούδης έχει κερδίσει πόντους, ειδικά αν ο Γιαννάκης δεν επιλέξει κάποιον άλλο ψηλό πλην Μπουρούση - Σχορτσανίτη... κι εδώ που τα λέμε, δύσκολα θα επιλέξει κι άλλον, αφού θα υπάρξει υπερφόρτωση (αν υπάρχει και ένας εκ των Ντικούδη - Πρίντεζη), ή απλά θα είναι λιγότερο ποιοτικός από αυτούς τους δύο. Ο Ντικούδης έχει το προβάδισμα, αφού δένει καλύτερα σ' αυτή την περίπτωση.

Όσο για την απουσία του Λάζαρου, ασφαλώς είναι κομβικής σημασίας... Θ' αλλάξει αρκετά το παιχνίδι της ομάδας, ειδικά από τη στιγμή που ο Σοφοκλής δεν είναι έτοιμος όχι τόσο να τα βάλει με 1-2 αντιπάλους, αλλά να διαχειριστεί τις καταστάσεις που δημιουργούνται, να βρει δηλαδή τον ελεύθερο συμπαίκτη, όταν κλείνεται και γενικά ν' αντιδρά γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να επιτελέσει, εκτός των άλλων κι αυτόν το ρόλο. Απ' την άλλη ο Μπουρούσης, δε νομίζω ότι μπορεί ακόμα να το κάνει αυτό. Τις προσπάθειες με την πλάτη όντως έχει αρχίσει να τις παίρνει σταδιακά, αλλά δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα εύστοχος, κάθε άλλο. Έχει την ικανότητα, αλλά θέλει πολλή δουλειά, ώστε να μπορεί να θεωρηθεί σέντερ επιθετικά κι έτσι ν' αποτελέσει σημείο αναφοράς μέσα στη ρακέτα.

Συνεπώς, η ομάδα χάνει αρκετά, σε θεωρητικό επίπεδο, από την ισχύ της και θα πρέπει να βρει νέους τρόπους ανάπτυξης του επιθετικού της παιχνιδιού. Πρακτικά πάντως, αυτό ίσως είναι καλύτερο, αφού πολλές φορές έχει δείξει εγκλωβισμένη και τώρα υπάρχει μια (αναγκαστική) ευκαιρία να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις αρετές μερικών παικτών. Η αφομοίωση όμως αρκετών νέων στοιχείων, ίσως και ολοκληρωτικά νέου στυλ παιχνιδιού (σχεδόν απίθανο αυτό το σενάριο βέβαια) εμπεριέχει από μόνη της ρίσκο, ειδικά όταν ο χρόνος προετοιμασίας είναι περιορισμένος, ή μάλλον, ασυνήθιστα κατενεμημένος... Who cares? Οι αντίπαλοι, αφού χωρίς τον Λάζο (και κατ 'επέκταση την προσήλωση στο στυλ παιχνιδιού που "επέβαλε" η παρουσία του), η ομάδα παύει αυτομάτως να είναι προβλέψιμη, ένα από τη σημαντικότερα μειονεκτήματά της στη Μαδρίτη, αν και θα υπάρξουν δείγματα γραφής στο προολυμπιακό τουρνουά. Επιπρόσθετα, το γεγονός αυτό ίσως αποτελέσει μια καλή αφορμή να παρουσιάσουν κάποιοι παίκτες το καλό τους πρόσωπο, αντίθετα δηλαδή με τη μέτρια εικόνα τους τη φετινή χρονιά, όντας ίσως πιο απελευθερωμένοι, (ακόμα) πιο ορεξάτοι, πιο αποφασισμένοι.

Η Εθνική χωρίς τον Λάζο* χάνει το στάνταρ, το δεδομένο, μια εγγυημένη θέση (πχ 8, 4). Τώρα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις κάτι παραπάνω, αλλά και τον κίνδυνο να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διοργάνωση, μετά από καιρό...

Από σήμερα (κυρίως) λοιπόν, υφίσταται άλλος ένας λόγος που η Εθνική ωφελείται από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού (και σχεδόν οποιασδήποτε ομάδας στη συγκεκριμένη περίπτωση) από τον Γιαννάκη... Απέκτησε δραστηριότητα, επιπλέον εμπειρία και όλα τα συναφή, είχε την ευκαιρία να δουλέψει με παίκτες που θα είναι στην Εθνική αλλά επίσης είχε και την ευκαιρία ν' ασχοληθεί μ' ένα διαφοροποιημένο στυλ παιχνιδιού, αφού οι μονάδες της ομάδας δεν του επέτρεψαν ν' ακολουθήσει πλήρως το δικό του αγαπημένο, ούτε υπήρχε κάποιος παίκτης με το επιθετικό παιχνίδι του Λάζου, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο διάστημα. Ίσως λοιπόν, κάποια νέα στοιχεία μπουν γενικότερα στη λογική του και περάσουν και στο παιχνίδι της Εθνικής πιο εύκολα.

* Με την παρουσία του στα γήπεδα γενικά τον τελευταίο(+) χρόνο... Αν η παρουσία του ήταν πιο κοντά στις ικανότητές του τότε η Εθνική θα έχανε, απλά.

Σαν να ακούω από τώρα τον Φώτση να λέει: "δεν έχω αντίπαλο να παίξω λίγο σκάκι, γεια σας!"... tongue.gif biggrin.gif
benchwarmer
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την ανάλυση του φίλου Vastravoud. Για την 11η θέση νομίζω αν συγκρίνουμε τις φετινές χρονιές, ο Πρίντεζης έχει ένα σαφές προβάδισμα απέναντι στον Ντικούδη, δεν νομίζω όμως ότι θα ρισκάρει περαιτέρω αλλαγές ο Γιαννάκης για φέτος. Για την 12η θέση νομίζω ότι δεν μπορεί να παίξει ο Περπέρογλου, καθώς είναι καθαρό 3άρι και έτσι θα μείνουμε με μόνο 4 παίκτες για άσο και δύο. Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Πιθανότατα ο Περπερογλου απο του χρονου θα παρει τη θεση του Κακιουζη. Για φέτος νομίζω ότι ο Βασιλειάδης πλέον δεν έχει καμία τύχη, και θα παιχτεί μεταξύ Πελεκάνου και Τσαλδάρη. Προσωπικά θα προτιμούσα τον δεύτερο λόγω σουτ.
traveller
QUOTE(pivot @ Jun 2 2008, 16:09 ) *

+ άπειρο

...και να δούμε ποιος θα βάλει επιτέλους "το δάχτυλο επί των τύπων των ήλων"
tsitum
Ο Μπουρουσης ειναι παιχτης που τα 2 τελευταια χρονια κανοντας το μεγαλο βημα, αντι να παιζει λιγοτερο εχει βελτιωθει, γουσταρει τους μεγαλους αγωνες, εχει σουτ, υψος, εξελιξη. Δε νομιζω να συζητειται η συμμετοχη του at all. Απο τους 2-3 κορυφαιους του ελληνικου πρωταθληματος τα 2 τελευταια χρονια. Παιχταρας

Αν κ ο Πριντεζης ειναι συμπαθεια μου, δε θα πρεπει να αντικαταστησει το Ντικουδη. ΄Η να μπει αντικαθιστωντας αλλον ή να μη μπει φετος. Ουτως ή αλλως νομιζω δεν ειναι στην 25αδα.

Οπως κ ο Βουγιουκας που βλεπω οτι υπαρχει εκπληξη στην αναφορα του. Κ μετα θελουμε να μη παιζουν οι μισοι απο το Παναθηναικο κ οι αλλοι μισοι απο τον Ολυμπιακο. Στην επιλογη απο εναν προπονητη του Ολυμπιακου, οταν εμεις οι ιδιοι οι αδιαφοροι το θεωρουμε παραλογο (που ουτως ή αλλως παιχτης του Ολυμπιακου θεωρειται). Εκτος των 2 αυτων ομαδων ηταν ο καλυτερος παιχτης. Μεγαλωμενος μπασκετικα σε αμερικανικο κολλεγιο εχοντας παιξει στην Α1, αλλα δεν ειναι ουτε στην επιλογη των 25.

Ο Παπαλουκας δε νομιζω να θελει ουτε καν συζητηση. Στην εθνικη μεχρι τα 35 το λιγοτερο αν μπορει.

---------------

Η εξελιξη με το Παπαδοπουλο μονο θετικη ειναι. Ο ανθρωπος εκανε πολλα λαθη εκτος γηπεδων, εκανε μια κακιστη χρονια, τι πιο φυσικο να μην κληθει. Εφυγε μονος του για να μην μεινει εκτος 12αδας.

Ο Κακιουζης θα επρεπε να εχει φυγει μονος του για να ανοιξει η θεση σε Πελεκανο, Βασιλειαδη, Πριντεζη, Περπερογλου κτλ. Βοηθησε κ βοηθηθηκε απο την Εθνικη παρα πολυ.

Ο Ζησης ειναι στη λογικη των αμετακινητων απο την εθνικη χωρις λογο κατα τη γνωμη μου. Ξαναγραφω αυτο που ελεγα στην αρχη. Αν ο Ζησης ηταν Ισπανος ή Λιθουανος κ επαιζε φετος στη ΤΣΣΚΑ οπως κ οσο επαιξε, θα τον επαιρναν οι εθνικες τους στη 12αδα?

Στην ιδια λογικη να συμπληρωσω κατι για το Παπαδοπουλο που ειχε πει για τα χαλια του ελληνικου μπασκετ αναρωτωμενος αν οι Ισπανοι διεθνεις θα ερχονταν να παιξουν σε ελληνικες ομαδες, ενω αυτοι πηγαινουν να παιξουν σε ισπανικες. Με την ιδια λογικη να αναρωτηθει αν οι ισπανικη εθνικη θα καλουσε τετοιο παιχτη με ανακοινωσεις, κοντρες κτλ + με τετοια χρονιά, στην εθνικη τους. Αλλα το ολο σκεπτικο ηταν το πιο αστειο. Λες κ εχει η Ελλαδα υποχρεωση να εχει το καλυτερο πρωταθλημα της Ευρωπης κ οι ομαδες του να του δινουν τα περισσοτερα χρηματα στην αγορα. Μια χωρα με το 1/5 της αγορας της Ισπανιας πχ το 1/5 του πληθυσμου της κτλ.
Flash
Μια διευκρίνηση ως προς το δικό μου ποστ. Με αυτά που έγραψα δε θέτω ζητήματα περί παραμονής ή μη παιχτών στη 12δα της εθνικής. Απλά επισημαίνω την αγωνιστική καμπή που κατά τη γνώμη μου περνάνε πολλοί από τους πυλώνες αυτής της ομαδας, ΙΜΟ.
sporti
QUOTE(tsitum @ Jun 2 2008, 22:52 ) *
Η εξελιξη με το Παπαδοπουλο μονο θετικη ειναι. Ο ανθρωπος εκανε πολλα λαθη εκτος γηπεδων, εκανε μια κακιστη χρονια, τι πιο φυσικο να μην κληθει.
77.gif
επιτέλους!!!!!!! οχι μονο εκτος γηπεδων αλλα και πολλα πολλα πολλα λαθη εντος γηπεδων
το καλυτερο παραδειγμα --> Eurobasket 2007!! που ηταν ο σεβασμος απεναντι στα υπολοιπα παιδια τις εθνικης οταν εκαναν τα παντα πανω στο παιχνιδι.. και αυτος για δικο του χαβαλε ετρωγε τεχνικες π.?
που ηταν ο σεβασμος απεναντι του Γιαννακη?

QUOTE(tsitum @ Jun 2 2008, 22:52 ) *
Εφυγε μονος του για να μην μεινει εκτος 12αδας.
41.gif
επιτελους καποιος που καταλαβε το παιχνιδακι του!

a ρε Κακιουζη.
Παντα για την εθνικη και ουτε ενα προβλημα!
ας το σκεφτει αυτο λιγο ο κυριος Παπαδοπουλος. wink.gif

-------------

οσο αφορα την εθνική ομάδα... οτι καλύτερο!

-καινουργιο αιμα
-καλυτερο κλιμα
-καινουργιο στιλ παιχνιδιου

εγω προσωπικα εχω βαρεθει να διαβάζω οτι χωρις Παπαδοπουλο θα παμε χαλια!
το basket στην ελλαδα ειχε πριν του Παπαδοπουλο επιτυχίες και θα έχει και στο μελλον
pivot
Παπαδόπουλος: Το τελευταίο παλικάρι
Τάσος Μαγουλάς , 3/6/08 contra.gr

Το μεσημέρι μάθαμε ότι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αποχωρεί από την εθνική στα 28 του μόλις. Δική του επιλογή για έναν άνθρωπο που γεννήθηκε μπασκετικά στα γαλανόλευκα.

Από εκείνη την υπερταλαντούχα ομάδα των 80ρηδων, ο Λάζαρος μπήκε σε καραντίνα νωρίς, όπως ο Διαμαντόπουλος, ο Φώτσης, ο Παπαμακάριος, πριν αναγκαστικά του δώσουν πάλι ρόλο. Θυμίζουμε ότι είχε κοπεί άκομψα πριν το ευρωμπάσκετ της Σουηδίας με τις «καλές» γλώσσες να λένε ότι ο τότε βασικός ψηλός ζαλιζόταν από τα συνεχόμενα καλάθια. Ο Παπαδόπουλος πήρε κι ένα ευρωπαϊκό με τον Παναθηναϊκό, μόνο και μόνο για ζητήσει ο ίδιος να φύγει ώστε να παίξει. «Τρελός», «Βλάκας» ήταν ορισμένα από τα κοσμητικά επίθετα που τον συνόδεψαν τότε. Με το αντίο του στην εθνική έρχεται η απάντηση σε όλους: Ούτε τρελός ούτε βλάκας. ΠΑΛΙΚΑΡΙ.

Μπορεί να κάνει λάθος, να υπερβάλει ίσως αλλά βγαίνει και λέει αυτά που πιστεύει. Όλα αυτά τα χρόνια ακούμε από τους πρωταγωνιστές του ελληνικού μπάσκετ ευχολόγια και πιθανολογίες. Ποτέ δεν ρίσκαρε την θεσούλα του, εντός κι εκτός παρκέ, για να εκτεθεί πραγματικά. Ο Λάζαρος το καλοκαίρι μπήκε μπροστά. Αγωνιστικά το ευρωμπάσκετ δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, αλλά και πάλι κράτησε την σημαία. Μόνο αυτός, με εκατομμύρια στην τράπεζα, μίλησε για τα προβλήματα του αθλήματος, απαίτησε λύσεις. Ήξερε ότι από το «κύκλο», μην πούμε τίποτα χειρότερο, ο οποίος περικλείει την εθνική θα έφευγε γρήγορα.

Δεν ήταν αρεστός στο μεγάλο και αφανές αφεντικό ή τον περίγυρο από μικρός κιόλας. Προσπάθησε να βιαστεί αλλά απέτυχε διότι νόμιζε ότι θα τύγχανε στήριξης από συμπαίκτες και δημοσιογράφους. Όλοι όσοι βιώνουμε την διάλυση του ελληνικού μπάσκετ τον αφήσαμε μόνο και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να τον εκθέσουμε ακόμα και σε μία τυχαία αποστροφή συνθήματος στον πάγκο της Ρεάλ.

Τα όσα γράφει στο αντίο του τα ξέρουμε όλοι. Η κόντρα του με έναν παλιό δημοσιογράφο αφορά στους δύο, αλλά τα υπόλοιπα όλους μας. Καλό όμως είναι να μαθαίνουν οι νεώτεροι τι γίνεται στην πλάτη της εθνικής. Παιχνίδια εξουσίας, διαμάχες, προσωπικά, όλα στη μάχη. Επίσημη αγαπημένη για εμάς, ανεπίσημη εκμεταλλευόμενη για άλλους αρκετούς.

Το αντίο του οφείλει να μας ξυπνήσει για να θυμηθούμε γιατί ο Κορωνιός έφτασε στα 29 για να παίξει στην εθνική, γιατί ο Κακιούζης ήταν κομμένος μέχρι το Βελιγράδι, γιατί ο Χατζής δεν πήρε ποτέ μία ευκαιρία, γιατί ο Λιαδέλης με τον Διαμαντόπουλο κουβαλούν ακόμα την ταμπέλα του προβληματικού. Μακάρι ο Λάζος, που έχει έξι, επτά χρόνια καλού μπάσκετ μπάσκετ να έλεγε και άλλα.

Ίσως, αν έπαιζε ακόμα στην Ελλάδα, να ήταν ο τρελός που θα έκανε την διαφορά. Έχει κάνει λάθη σίγουρα. Αλλά τουλάχιστον αυτός τα πίστευε και τα πιστεύει.

Yπάρχει κι ένα ακόμα παλικάρι από αυτή την εθνική που πολεμήθηκε με τον πλέον αισχρό τρόπο σε όλο το Ευρωμπάσκετ αλλά σωστά ακόμα δεν μιλάει. Έχει χρόνο.
PanosIlio
Συγνώμη αλλά πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι τι λάθος έκανε ο Παπαδόπουλος εκτός γηπέδων???

Λάθος ήταν πχ το γεγονός πως ήθελε να εξασφαλίσει καλύτερο περιβάλλον εργασίας για τους όχι και τόσο προνομιούχους, να το πω κομψά, παίχτες που δεν παίζουν μέσα στις πρώτες 6-7 ομάδες της Α1?????

Μόνο το timing ήταν λάθος αλλά και πάλι για αυτά τα πράγματα ποτέ δεν υπάρχει σωστό timing.
Flash
Yπάρχει κι ένα ακόμα παλικάρι από αυτή την εθνική που πολεμήθηκε με τον πλέον αισχρό τρόπο σε όλο το Ευρωμπάσκετ αλλά σωστά ακόμα δεν μιλάει. Έχει χρόνο.

Ώπα ! Εδώ έχουμε θεματάκι... Σε ποιον νομίζετε ότι αναφέρεται ; Εμένα πάει σε κανά δυο ο νους μου...
dizzy_fingers
Χατζηβρέττας και Ντικούδης?
PanosIlio
Μάλλον λέει για τον αρχηγό smile.gif
Flash
Χατζηβρέττας και Ντικούδης?

Oh yes. Ο Ντικ εξαιτίας του συνδυασμού της θέσης του ως πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών και της σχετικά μέτριας αγωνιστικής χρονιάς που είχε πέρυσι οπότε κατά τη γνώμη κάποιων δεν άξιζε για τη δωδεκάδα (άσχετα αν με τη συνέπεια της παρουσίας του στο ευρωμπάσκετ ρούμπωσε τους πάντες) και ο Νίκος για τον δεύτερο λόγο που ανέφερα για τον Ντικούδη. Βασικά δεν μπορώ να σκεφτώ και κάποιον άλλο που να "πολεμήθηκε" ιδιαίτερα πέρα από αυτούς τους τρεις.

Εντιτ: Και για τον Κακιούζη υπήρχε όντως μουρμούρα αλλά τουλάχιστον δημοσιογραφικα και παρασκηνιακα δεν αντιλήφθηκα κάποιο είδος "επίθεσης", όχι σχετικά μαζικής τουλάχιστον. Πάντως το "έχει χρόνο" θα παράπεμπε σε πιο νέο στέλεχος της Εθνικής από τους προαναφερθέντες πράγμα που με μπερδέυει περισσότερο...
PanosIlio
Μπορεί να είναι και ο Φώτσης. Υπήρχαν μουρμούρες σε σχέση με τον τραυματισμό του και το αν ήταν. Ποιος ξέρει tongue.gif
mojotzotzo
QUOTE(Flash @ Jun 3 2008, 15:51 ) *
Εντιτ: Και για τον Κακιούζη υπήρχε όντως μουρμούρα αλλά τουλάχιστον δημοσιογραφικα και παρασκηνιακα δεν αντιλήφθηκα κάποιο είδος "επίθεσης", όχι σχετικά μαζικής τουλάχιστον. Πάντως το "έχει χρόνο" θα παράπεμπε σε πιο νέο στέλεχος της Εθνικής από τους προαναφερθέντες πράγμα που με μπερδέυει περισσότερο...

αυτο το εχει χρονο και εμενα με μπερδευει...ο χατζηβρεττας ειδικα τι εχει να χασει αν βγει και μιλησει?αφου ουτως ή αλλως εχει αποσυρθει...επισης ο κακιουζης και ο ντικουδης παλι ποσο χρονο εχουν πια?(δεν θα με εξεπλητε αν αποσυρονταν μετα τους ολυμπιακους αρα το εχει χρονο δεν με παραπεμπει τοσο σε αυτους)

χωρις καποιο λογο και αιτια σκεφτηκα τον ζηση αλλα δεν μπορω να εξηγησω γιατι tongue.gif ισως λογω της κακης χρονιας αλλα παλι βγαινει λιγο ακυρη η σκεψη μου tongue.gif

υ.γ. με μια δευτερη σκεψη μαλλον για τον φωτση και αυτα που ακουστηκαν για "λιποταξια" αναφερεται
tom
βασικα για να καταλάβετε τι εννοεί ο Τάσος Μαγουλάς πρέπει να πέσετε στο επίπεδο του ... τον Φώτση εννοεί. Αν έχετε διαβάσει πολλά άρθρα του (αλλά και αν μελετήσετε το συγκεκριμένο) τότε είναι προφανές ότι εννοεί τον Φώτση που επειδή τραυματίστηκε, του άρχισε τον εκφοβισμό η Δυναμό για να μην κατέβει στο Ευρωμπάσκετ
CrossoverOnE
Και ποιον βλεπουμε για βασικο 5αρι ;
thrylos7
Μπατίστ... Δυνατότητα ν' αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα δεν έχει; tongue.gif
rchos
στην επομενη διοργανωση ο μπατιστ. tongue.gif
CrossoverOnE
ελα ρε αυτα που κοροιδευουμε θα κανουμε;η μεγαλυτερη βλακια ειναι που ο βασιλακοπουλος μας εφερε το Τσακαλιδη αλλα ο Πετζα τον χαλαγε...δεν ηταν Ελληνας....
Pierce
o πετζα προτιμησε την εθνικη γιουγκοσλαβιας.
CrossoverOnE
ειναι σιγουρο αυτο; εγω τοσα χρονια ηξερα οτι ο Πετζα ηθελε να παιξει και ο Βασιλακοπουλος δε τον ηθελε...
Weekendman
o πετζα προτιμησε την εθνικη γιουγκοσλαβιας

Αν κινούμασταν για να τον εντάξουμε στην Εθνική πιθανότατα να έπαιζε στην Εθνική μας, μέχρι όμως να αποφασίσουμε αν τον θέλαμε η όχι δεν μπορούσε να περιμένει να τριανταρίσει για να παίξει για εμάς... σαν φυσική συνέπεια ήταν να διαλέξει την χώρα της πραγματικής του καταγωγής.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.