Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΗΠΑ-Αργεντινή
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Rio 2016
Zoys


Η πορεία μέχρι εδώ

5-0
France 100 - 97
Serbia 94 - 91
Australia 98 - 88
Venezuela 113 - 69
China 119 - 62

3-2
Spain 73 - 92
Brazil 111 - 107
Lithuania 73 - 81
Croatia 90 - 82
Nigeria 94 - 66
belalik
τελευταια παρασταση της αργεντινης οπως την ξεραμε.. χιλιοειπωμενο κλισε, αλλα ισχυει. μακαρι να εχει ενα καποιο ενδιαφερον το ματσακι, για οσο περισσοτερο γινεται..
sarounas
αν κερδίσει ο Μανού με τον Σκόλα τον Καμπάτσο ohmy.gif και τους άλλους νομίζω ότι θα είναι η τελευταία φορά που βλέπω μπάσκετ. Δεν θα υπάρει κάτι άλλο να δω πια.
Vas
QUOTE(sarounas @ Aug 18 2016, 00:55 ) *
αν κερδίσει ο Μανού με τον Σκόλα τον Καμπάτσο ohmy.gif και τους άλλους νομίζω ότι θα είναι η τελευταία φορά που βλέπω μπάσκετ. Δεν θα υπάρει κάτι άλλο να δω πια.



από το 9-19 στο 6 στο 47-27 στο 15! 38 πόντοι σε 9 λεπτά δηλαδή για τους Αμερικάνους!!

ggrilik
QUOTE (Vas @ Aug 18 2016, 01:18 ) *
από το 9-19 στο 6 στο 47-27 στο 15! 38 πόντοι σε 9 λεπτά δηλαδή για τους Αμερικάνους!!

Παιχταράδες αυτοί οι Αμερικανοί, αλλά δεν μπορώ να τους βλέπω μ'αυτά τα άσπρα κολάν και τις μπαντάνες και τα γαντάκια ρε παιδί μου. Μου έχουν βγεί τα μάτια w00t.gif . Το επόμενο τρέντ θα είναι να φοράνε δερμάτινα και αλυσίδες στύλ μάντ μαξ...
G-arenas
νταξει η αργεντινη ειναι μακραν η πιο ευκολη ομαδα που θα μπορουσε να βρει η ηπα. ομαδα που δεν εχει ψηλους πλην σκολα που και αυτος δεν μπορει να μαρκαρει καζινς και τζορνταν γιατι ειναι 4αρι, ομαδα που πλην καμπατσο δεν εχει καθολου ταχυτητα και ενεργεια(παιζει να ειναι η πιο αργη του τουρνουα) και ομαδα που δεν εχει καθολου βαθος παγκου. ειναι ταμαμ για την ηπα αυτη η αργεντινη.

παντως η ηπα δεν μου αρεσει και μετα απο χρονια δειχνει τρωτη. ακομα και το 2006 ειχε πολυ καλυτερη ομαδα. γενικα πολυ χαμηλο μπασκετικο iq, μηδεν συνεργασιες, μηδεν ομαδικοτητα. στις 2 πασες εχουν σουταρει. τους σωζει μονο τα τρομερα φοργουορντ που εχουν και ο ιρβινγκ και το τρομερο τους ενστικτο.

οι ισπανοι εχουν τρομερη ευκαιρια να τους κερδισουν καθως και ποδια πολλα εχουν στα γκαρντ και ψηλους εχουν για να χτυπησουν τους λειψους σε αυτη την θεση ηπα αλλα και πολυ ποιοτητα σαν ομαδα εχουν. το θεμα ειναι να παν το παιχνιδι αργα, να μην δωσουν ριμπαουντ στις ηπα και να μην κανουν λαθη. εγω τους πιστευω πολυ παντως για τον ημιτελικο οτι θα κανουν την εκπληξη.

ΥΓ πολυ αντιπαθητικη η φετινη ομαδα των ηπα (οχι οτι οι αλλες ηταν συμπαθης)

ΥΓ1 παιχταρα μεγαλη ο καμπατσο!
D-Wade
Κοίτα μεθυσμένος ο Klay. Μα μόνο ταμπλό ρε φίλε wos_sport3.gif

Πολύ κακό τουρνουά κάνει. Εκτός του αγώνα με τους Γάλλους
Coach Periklis
Μεγάλε Μανου ευχαριστώ ρε φίλε που σε είδα σε τόσους ολυμπιακούς / τουρνουά με την πλέον συμπαθή πατρίδα σου 56.gif 41.gif 77.gif
dimitristzan
Μεγάλε Μανού θα μας λείψεις.



....και μην φύγει κανένας
Το ξενύχτι συνεχίζεται με το ΚΡΟΑΤΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ
sarounas
αυτοί οι Αμερικανοί είναι λίγο ηλίθιοι ή είναι ιδέα μου; Σχεδόν σε όλες τις ομάδες που κατεβάζουν εχουν πρόβλημα συμπεριφοράς.
Χαζοπαίδια....

δέστε μόνο την φάση με τον ΝτεΆντρε και τον Καμπάτσο που του ζητάει και τα ρέστα και στο τέλος χειροκροτά και ειρωνικά διότι του γίνονται συστάσεις ενώ τα άλλα τα βούρλα στον πάγκο των ΗΠΑ αντί να τον συμμαζέψουν χαζογελάνε και κοροιδεύουν γελώντας.

Βέβαια βρίσκουν και τα κάνουν αφού οι διαιτητές αντί να ρίξουν καμιά αποβολή η τεχνική ποινή μπας και συμμορφωθεί προσπαθούν να τον επαναφέρουν στην τάξη λες και είναι τίποτα νηπιαγωγοί.
το ταλέντο, τις ικανόητες και την τεχνογνωσία την έχουν αλλά τί να το κάνεις με τέτοια μυαλά... καλύτερα να παω all star game ή να δω τσίρκο

Τί να συγκρίνεις μεταξύ αυτών και της ομάδας του Τζόρνταν και του Μάτζικ το 1992. Αν θυμάστε έναν καραγκιόζη είχαν -τον Μπάρκλει- και προσπαθούσαν όλοι να τον συμμαζέψουν γιατί δεν σεβόταν τους αντιπάλους τους.

δεν μετράει μόνο τί κάνεις αλλά και πως το κάνεις....
Petran911
QUOTE(Coach Periklis @ Aug 18 2016, 02:34 ) *
Μεγάλε Μανου ευχαριστώ ρε φίλε που σε είδα σε τόσους ολυμπιακούς / τουρνουά με την πλέον συμπαθή πατρίδα σου 56.gif 41.gif 77.gif


Μπορεί και τα 150 Ευρώ που πλήρωσα το 2004 για να δω τον τελικό της Ολυμπιάδας να ήταν ή καλυτερη επένδυση σε εισιτήριο που εχω κάνει Ever. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το νικητήριο καλάθι με μπασιμο και σουτ λίγο πιο έξω από τις βολές.Αισθανθηκα δικαιοσύνη για όσα είχαμε τραβήξει από τους Στενούς την δεκαετία του 90 και ξεπλυνα και τον Πιτσίλκα του 2002
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.