Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
BASKETNIKIVOLOU
Συμμετοχή σε μεγάλο camp για τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου




Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις για τους μικρούς αθλητές της.

Για πρώτη φορά το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου διοργανώνει το καμπ «Μπασκετοδιακοπές» στην αθλητική κατασκήνωση SKOURAS CAMP στην Χαλκιδική.

Το καμπ θα διεξαχθεί το διάστημα 18-24 Αυγούστου 2014 και αφορά αγόρια και κορίτσια 7-16 ετών, εντός και εκτός Ακαδημίας. Το πρόγραμμα είναι έτσι καταρτισμένο ώστε να αποτελεί προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν και περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.

Ενδεικτικά, το προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει: βελτίωση ατομικής τεχνικής, ενδυνάμωση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αγώνες, διαγωνιστικά παιχνίδια.
Πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις του μπάσκετ, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις άρτιες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης ΣΚΟΥΡΑ, σε ένα όμορφο περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά.
Επίσης, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο οργανωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας της κατασκήνωσης και να γνωρίσουν περισσότερα από 30 αθλήματα και δραστηριότητες!

Παρέχονται:
• Μεταφορά από και προς το Βόλο
• Πλήρη διατροφή με 4 γεύματα ημερησίως
• Έμπειροι ομαδάρχες και κοινοτάρχες βρίσκονται όλη την ημέρα με τα παιδιά
• Ναυαγοσώστες και προπονητές συνοδεύουν τα παιδιά στις πισίνες, τη θάλασσα και τα αθλήματα
• Ιατρείο με δύο γιατρούς και δύο νοσοκόμες 24ωρης λειτουργίας

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος Θανάση Κασαπίδη στα τηλέφωνα 6947303850 και 2421060320.

Την εποπτεία του προγράμματος έχουν οι έφοροι της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Γιώργος Κατσαλής και Γιάννης Παπαδήμος.

www.infobasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Στο Skouras Camp στην Χαλκιδική οι ακαδημίες της Νίκης Βόλου (photos)




Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης του Skouras Camp στην Χαλκιδική βρίσκονται από την Τρίτη 19/8 παιδιά από την ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου.
Οι αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου θα παραμείνουν στην κατασκήνωση για επτά ημέρες και θα συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο το μπάσκετ με τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ένα ιδανικό περιβάλλον.
Συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής Θανάσης Κασαπίδης, ο οποίος επιμελήθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας και πολλές άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς καλαθοσφαιριστές της ομάδας.
Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης Βόλου, το μάρκετ «Ήλιος» (Εγγλεζονησίου 39, Ν. Ιωνία) και τους γονείς των αθλητών για την πολύτιμη βοήθειά τους.





www.goalpost.gr
BASKETNIKIVOLOU
Φιλικά με ομάδα της Σερβίας στις… μπασκετοδιακοπές της η Νίκη Βόλου (photos)




Οι… μπασκετοδιακοπές των μικρών καλαθοσφαιριστών της Νίκης Βόλου συνεχίζονται με πολλή δράση σε κατασκήνωση της Χαλκιδικής!

Οι νεαροί αθλητές έπαιξαν μάλιστα και διεθνή φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της KK Star Novi Sad από την Σερβία η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασία της στην κατασκήνωση.
Για την ιστορία σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
(Παιδικό/Προπαιδικό) KK Star - Νίκη Βόλου 46-40
(Μίνι/Προμίνι) KK Star - Νίκη Βόλου 18-14









www.magnesiasports.gr
BASKETNIKIVOLOU
Skouras camp: Ice Bucket Challenge - Νίκη Βόλου vs Skouras


BASKETNIKIVOLOU
Το Σάββατο το πρώτο ραντεβού για την ακαδημία της Νίκης Βόλου




Η νέα χρονιά αρχίζει για την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου και για τους λιλιπούτειους καλαθοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν τα τμήματα υποδομής του ιστορικού συλλόγου.

Η Νίκη Βόλου είναι έτοιμη να υποδεχθεί και τη φετινή χρονιά τη νεολαία της πόλης που θέλει να γνωρίσει και να ασχοληθεί με το μπάσκετ, ένα συναρπαστικό ομαδικό άθλημα που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην ανάπτυξη των παιδιών αλλά και μεγάλες συγκινήσεις σε αγωνιστικό επίπεδο.

Για τον σκοπό αυτό, το Τμήμα Μπάσκετ της Νίκης Βόλου καλεί όλους τους γονείς, αθλητές και αθλήτριες το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00μ.μ., στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης θα ενημερώσουν τους γονείς και αθλητές σχετικά με τους στόχους και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα παρουσιάσουν και την προπονητική ομάδα του συλλόγου.

Εξάλλου, έχουν αρχίσει οι εγγραφές στην ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 1999-2008.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» στην οδό Μαιάνδρου 14 με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2421060320, όπως και στον υπεύθυνο προπονητή ακαδημιών Θανάση Κασαπίδη (κιν. 6947303850).

http://northbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου




Με κεντρική φιλοσοφία το σύνθημα «παίζω-διασκεδάζω-μαθαίνω» ξεκίνησαν οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα υποδομής καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Επιδίωξη του βολιώτικου συλλόγου είναι να φέρει τα παιδιά της περιοχής κοντά στον αθλητισμό και να γνωρίσουν το μπάσκετ από διακεκριμένους προπονητές-γυμναστές με απώτερο σκοπό την ανάδειξη και προώθηση ταλέντων στις αγωνιστικές ομάδες.

Επίσης, μέσα από τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει το μπάσκετ και τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του αθλήματος, οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να μεταδώσουν στους εκκολαπτόμενους καλαθοσφαιριστές τις αξίες του αθλητισμού και να βοηθήσουν στη διαμόρφωση χαρακτήρων στην πιο ευαίσθητη ηλικία τους.

Για τον σκοπό αυτό στην ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου διδάσκουν έμπειροι προπονητές και καθηγητές φυσικής αγωγής. Προπονητές για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο υπεύθυνος της ακαδημίας Θανάσης Κασαπίδης, ο καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση Γιάννης Στεργιόπουλος, ο καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση Απόστολος Καμακάς και ο τελειόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση Γιώργος Οικονόμου.

Οι προπονήσεις της ακαδημίας πραγματοποιούνται καθημερινά στα κλειστά γυμναστήρια του 2ου και 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας.

Λειτουργούν τμήματα για αγόρια και κορίτσια που καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες από 6 έως 18 ετών (τζούνιορς, προμίνι, μίνι, παμπαίδων-παγκορασίδων, παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων).
Η μηνιαία συνδρομή παραμένει σε χαμηλά επίπεδα όπως και τα προηγούμενα χρόνια και είναι 20 ευρώ σε όλα τα τμήματα. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά της ίδιας οικογένειας (αδέρφια) η μηνιαία συνδρομή για το δεύτερο παιδί διαμορφώνεται στα 10 ευρώ, ενώ για το τρίτο παιδί είναι δωρεάν.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι καινούργιες εγγραφές για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 1999-2008 που επιθυμούν να ενταχθούν στην ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» στην οδό Μαιάνδρου 14 με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2421060320 καθημερινά 10:00-14:00 και 19:00-21:00, όπως και στον υπεύθυνο προπονητή ακαδημιών Θανάση Κασαπίδη (κιν. 6947303850).

www.goalpost.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.