Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Top 16 - Olympiacos
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
tzagasdog
και εγω παρακαλω.

Εκτος 12αδας ο Μαυροκεφαλιδης... επιτελους....
Anubis
Ενα πμ και σε μενα παρακαλω
Ginobili
QUOTE(Anubis @ Feb 2 2011, 19:47 ) *
Ενα πμ και σε μενα παρακαλω

και σε μένα παιδιά!
tzagasdog
βρηκε καποιος streaming?
sakissab
Έχω ένα λινκ καλό με ελληνική μετάδοση.
Το στέλνω εδώ; δεν ξέρω. ή σε pm?
Anubis
μονο σε πμ
GMlls
εεεεε αγόριαααα smiley.gif στείλτε μου και μένα λινκς rolleyes.gif
colonel gomelsky
αυτά που έχω βρει απο φρομσπορτ κολλάνε. Έχει κανένας κάποιο σταθερό? αν ναι, θα το ήθελα με πμ
apkat
Kαι εδω sakissab
Johnnys
Ρε παιδες ενα καλο λινκ να μην κολλαει γιατι κοντευουν να μου σπασουν τα νευρα...
comrade
κανα καλο λινκ ρε παιδες, υπαεχει?
πμ me
ALdaperan
και εδω λινκ αν εχετε
rchos
τα σφαξαν ολα τα λινκ σημερα??

την φενερ μια χαρα την ειδαμε τα δικα μας τι παθανε?
colonel gomelsky
κάνα ραδιόφωνο που να μεταδίσει το ματς και όχι την πανάθα υπάρχει?
rchos
πολλα ζητας κολονελ.

εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το προβλημα των λινκς.
Manu7
QUOTE(colonel gomelsky @ Feb 2 2011, 22:14 ) *
κάνα ραδιόφωνο που να μεταδίσει το ματς και όχι την πανάθα υπάρχει?

Αν υπήρχε ΘρύλοςFM μάλλον θα μετέδιδε και το ματς...

colonel gomelsky
QUOTE(rchos @ Feb 2 2011, 22:15 ) *
πολλα ζητας κολονελ.

στην ερα σπορ που άκουγα είναι προκλητικοί. Ούτε καν διέκοψαν...
ALdaperan
βρηκα ενα , αρα κολαει πολυ
comrade
QUOTE(rchos @ Feb 2 2011, 22:15 ) *

Τι εννοεις?
Λες να μην φταινε τα λινκς που κολλανε?
Air Kef
κι εδώωωωω!
colonel gomelsky
απ οτι ακούω πρέπει να σπέρνει ο Ράσο. Καλάθια, άμυνες ασιστ τα παντα όλα.
K-Garnett
παιδια ενα λινκ κ σε μενα παρακαλωωωωωω....
steky78
Μπορεί κάποιος να μου στείλει κ μένα ένα λινκ?
θενκς
rchos
πολυ θετικος ο λουκας σημερα.

ο νεστεροβιτς οσο επαιξε εκανε οτι ηθελε!

ωραια η τελευταια φαση απο μπουρουση.αντρικια κινηση.

πολυ καλη αμυνα σημερα παιζουμε και επιτελους στην επιθεση αλλαζουν καμια πασα.
Weekendman
Ωραία ελπίζω να μην πετάξουν τον χαρταετό στο δεύτερο ημίχρονο όπως την προηγούμενη αγωνιστική, αρκετά ενθαρυτικά δείγματα βλέπουμε μέχρι τώρα στο σημερινό ματς...
jovan
Οποιός εχεί λινκ πμ και εμένα παιδία !!!
K-Garnett
QUOTE(rchos @ Feb 2 2011, 22:30 ) *
πολυ θετικος ο λουκας σημερα.

ο νεστεροβιτς οσο επαιξε εκανε οτι ηθελε!

ωραια η τελευταια φαση απο μπουρουση.αντρικια κινηση.

πολυ καλη αμυνα σημερα παιζουμε και επιτελους στην επιθεση αλλαζουν καμια πασα.

π βλεπεις τον αγώνα??
GMlls
συγνώμη δεν γίνεται να ποσταρει κάποιος ένα λινκ να το πάρουμε όλοι και μετά σβήστε το.
steky78
QUOTE(GMlls @ Feb 2 2011, 23:36 ) *
συγνώμη δεν γίνεται να ποσταρει κάποιος ένα λινκ να το πάρουμε όλοι και μετά σβήστε το.

Ναι, ρε παιδιά, ένα λίνκ!!!!
sakissab
Αυτό που γίνεται είναι εκπληκτικό:
Βαλένθια: 12 λάθη, 1 ασίστ
Ολυμπιακός: 4 λάθη, 12 ασίστ

Edit: Με το πού ξεκινήσαμε την τρίτη περίοδο άλλα δύο λαθάκια οι δικοί μας smiley.gif
tzagasdog
Με την αρχη του 2ου ημιχρονου αρχισαν τις βλακειες

για στειλτε και κανα καλο λινκ σε εμενα ρε παιδια
sakissab
Πολύ σφικτή άμυνα, καλές επιλογές στην επίθεση και να το +16. Τέτοιο σοβαρό Ολυμπιακό είχαμε να δούμε απ' το ματς με τη Ρόμα.
Johnnys
Nταξει ξαναπηραμε την διαφορα...Δειχνει να παταμε καλα..Ξαναπαρακαλω για ενα αξιοπρεπες λινκ οποιοσ βρει..
kseplenhs
τι κάνει ρε ο παπαλουκάς... ohmy.gif
sakissab
Απορώ πώς αυτή η ομάδα κατάφερε να νικήσει στο ΟΑΚΑ
Razorblade Fish
QUOTE(sakissab @ Feb 2 2011, 23:18 ) *
Απορώ πώς αυτή η ομάδα κατάφερε να νικήσει στο ΟΑΚΑ

Ποια απο τις 2? smiley.gif
kseplenhs
ο νιλσεν μου θυμίζει ένα φίλο μου που όταν ήμασταν 10 χρονών παίζαμε δίδυμο.Εγώ σούταρα και αυτός πήδαγε για τα ριμπάουντ και έπαιζε ξύλο με τους άλλους 2.Και όταν την έπαιρνε μου την έδινε χωρίς δευτερη σκέψη,Χρησιμότατος ομολογω...

νομίζω και ο νιλσεν κάπως έτσι παίζει να ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ...
Manu7
QUOTE(kseplenhs @ Feb 2 2011, 23:40 ) *
ο νιλσεν μου θυμίζει ένα φίλο μου που όταν ήμασταν 10 χρονών παίζαμε δίδυμο.Εγώ σούταρα και αυτός πήδαγε για τα ριμπάουντ και έπαιζε ξύλο με τους άλλους 2.Και όταν την έπαιρνε μου την έδινε χωρίς δευτερη σκέψη,Χρησιμότατος ομολογω...

νομίζω και ο νιλσεν κάπως έτσι παίζει να ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ...

Mπορεί να είναι και ο φίλος σου και να μην μας το λες δηλαδή...tongue.gif
saou
Σήμερα ήταν η πρώτη φορά νομίζω φέτος, μετά από το ματς με τη Ρεάλ που μου άρεσε αυτό που είδα. Γούσταρα όπως παλιά tongue.gif

Respect στον Παπαλουκά που έκανε epic εμφάνιση. Φοβερές πάσες, ποντάκια, άμυνα σε όλους, μακάρι να πάρει τα πάνω του και να σταματήσει να είναι αρνητικός. Από δω και πέρα τον χρειαζόμαστε.

Μπράβο και σε Σπανούλη Γκόρντον που κυνήγησαν ανελέητα τους περιφερειακούς των Ισπανών. Η αξία του Σπαν φάνηκε γι άλλη μια φορά σήμερα, σε μια μέρα που δεν πήρε προσπάθειες επιθετικά. Όσο για τον Αμερικανό αν καταφέρει μαζί με την όχι και τόσο σκυλίσια αλλά πανέξυπνη άμυνα που παίζει να παστελώνει και 2-3 καλαθάκια κάθε φορά, κάτω από το 20λεπτο δεν τον βλέπω να πέφτει.

Αυτοί οι 3 νομίζω ήταν οι καταλύτες, και οι 2 σέντερ αυτοί που έθαψαν για τα καλά τις ελπίδες της Βαλένθια. Και πάνω απ'όλα η καλή άμυνα.

Γενικά δεν υστέρησε κανείς πέραν των 2 Σέρβων (και ναι, σε αυτή την πρόταση δεν περιλαμβάνεται ο Έρτσεγκ tongue.gif) Ο Μίλος σε μια μέρα που δεν αφηνίασε επιθετικά, κατάφερε να αποτελέσει τη μοναδική τρύπα σε μια καλοστημένη άμυνα. Και ο Κέσελ αν έβαζε τρίποντα με τη συχνότητα που κάνει φάουλ θα ήταν πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη.

Πάντως σε 2-3 φάσεις που παίξαμε επιτυχημένα το σπλιτ άουτ και μπήκαν τα τρίποντα (μια από Γκόρντον, μια με Κέσελ και με Μίλος) φάνηκε πόσο πιο εύκολη θα ηταν η ζωή μας αν είχαμε μερικούς σταθερούς σουτέρ στην πεντάδα.

Από τους Ισπανούς που σίγουρα θα είναι καλύτεροι στη ρεβάνς, ο Κλαβέρ χαραμίζεται στην Ευρώπη. Και το γεγονός ότι στην Εθνική Ισπανίας είναι παίκτης των 10 λεπτών δείχνει το πόσο μπροστά είναι οι Ίβηρες. Σε ότι αφορά τον Κουκ που μερικοί τον ήθελαν και στον Ολυμπιακό απλά επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ μέτριος παίκτης, ενώ και ο άλλος ο Ντε Κολό που λένε ότι απέριψε ο Ντούντα το καλοκαίρι δεν έδειξε ότι το έχει.

Ο όμιλος πάντως είναι ορθάνοιχτος στα πάντα. Οι Λιθουανοί ζόρισαν τους Τούρκους στην Πόλη δείχνοντας για δεύτερο σερί ματς ότι τους κάναμε πιο μάγκες απ ότι στην πραγματικότητα είναι. Έχουμε 3 αγωνιστικές που μπορούν να γίνουν τα πάντα εκτός από το να προκριθεί η Ζαλγκίρις. Αν χάσουμε στην Ισπανία είναι πιθανό και να αποκλειστούμε. Σήμερα ουσιαστικά κάναμε το αυτονόητο αλλά δεν κερδίσαμε και πολλά, πέραν ίσως της διαφοράς. Όλα τα λεφτά το ματς στη Βαλένθια.
il postino
προσωπικα ειδα τον καλυτερο φετινο ολυμπιακο!!

αμυνα και στα 40 λεπτα, πολυ τρεξιμο, αναγκασε την πολλη καλη ομαδα της βαλενθια σε 21 λαθη (αν θυμαμαι καλα), σε πολυ λιγες ασιστ, σε 62π και γενικα τους επνιξε κανοντας τους να φαινονται πολυ λιγοι!

στην επιθεση, πολλη δημιουργια, εκλογικευση επιθεσεων (μολις 17 τριποντα) και τρεξιμο οποτε η αμυνα το επεβαλλε!

ατομικα, ο καλυτερος φετινος παπαλουκας (ισως και ο καλυτερος των 2 τελευταιων ετων αν βγαλουμε απο την εξισωση την εμφανιση με τα 4!!!τριποντα στο περσινο ματς με τον παο), ο οποιος εσπαγε απιστευτα τη μπαλα και μαζι του συμπαρεσυρε και το νεστεροβιτς , τον οποιο αν τον παραδεχομαι για κατι ειναι το αξιοπιστο σουτ και την κινηση χωρις τη μπαλα!

πολυ σημαντικο επισης στοιχειο οι 15π διαφορα που θα μπορουσαν να ειναι 18 αν δεν εβαζε ο σαβανοβιτς το 3π στο τελος (και αυτο δηλαδη μετα απο αμυνα).

απο κει και περα,

ο οσφπ , για μενα, εχει τυχη φετος αν παιζει αμυνα 40 λεπτα. το ξαναπα και θα το λεω συνεχεια. οσο παιζει τετοια αμυνα, οπως επαιξε δηλαδη μεσα στο οακα, στο β ημιχρονο με τη ρεαλ στο σεφ, στο α ημιχρονο στο καουνας και σημερα, μπορει να παει ψηλα! οτιδηποτε αλλο θα τον οδηγησει στην καταστροφη!

το ευκολο κομματι, ομως, για τον ολυμπιακο τελειωσε!!!!!! τωρα ξεκινανε τα δυσκολα και τωρα ειναι που πρεπει να επαναλαβει τη σημερινη εμφανιση εις διπλουν. ακολουθουν 2 εκτος σε βαλενθια και φενερ και εκει ο οσφπ θα δειξει για τι ειναι φετος...
saou
Τι έγινε ρε παιδιά? Στις καλές εμφανίσεις δεν εμφανίζεται κανείς? Μόνο για γκρίνια είναι εδώ μέσα? tongue.gif
Manu7
QUOTE(saou @ Feb 3 2011, 01:21 ) *
Τι έγινε ρε παιδιά? Στις καλές εμφανίσεις δεν εμφανίζεται κανείς? Μόνο για γκρίνια είναι εδώ μέσα? tongue.gif

Διάβασμα man...Καταραμένη εξεταστική...

Απλά αν χάναμε,θα αγανακτούσα και άντε να κάτσεις να διαβάσεις μετά wink.gifbiggrin.gif
spysta
ΔΥΝΑΤΗ εμφανιση σημερα .. ουσιαστικο και ομορφο μπασκετ !! wink.gif

##o Παπαλουκας κανει ματσαρες με τους Ισπανους ..
##ΔΕΝ καταλαβα ποτε εβαλε 17 ποντους ο Ρασο .. ρε το μπαρμπααα !!
##Ειδα τον Μιλος να πανηγυριζει με σφιγμενη γροθια ενα ευστοχο τριποντο .. ΟΧΙ σε σημαντικο σημειο του παιχνιδιου.Λεει διαφορα αυτο wink.gif
##Σπαν για ακομα μια φορα καλος
##Λουκας Σκαιγουοκερ ...για τα δεδομενα του .. διαστημικος σημερα

ΠΟΛΥ δυσκολη συνεχεια τωρα .. με 2 εκτος εδρας ματσακια ΦΩΤΙΑ.. δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να κερδισουμε και τα δυο .. αλλα 1/2 ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε οπωσδηποτε ωστε να προκριθουμε εστω ως δευτεροι.
benchwarmer
Πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, μπράβο στα παιδιά. Μην τρέφουμε αυταπάτες, λέγοντας για καλά παιχνίδια φέτος, αυτό θα εννοούμε. Το έχω ξαναγράψει νομίζω, ότι εάν θέλει να διεκδικήσει κάτι η φετινή ομάδα, θα πρέπει να ξεκινάει από την συγκέντρωση στην άμυνα για 40 λεπτά. Αυτό κάναμε στο ΟΑΚΑ, αυτό κάναμε και σήμερα. Θα πρέπει όμως να το κάνουμε και σε 1 από τα 2 εκτός που ακολουθούν, και το θεωρώ πιο δύσκολο αυτό, από το να το κάνουμε απέναντι σε όποια συναντήσουμε στους 8. Το ματς στην Βαλένθια σε 2 βδομάδες θα είναι το ματς της χρονιάς ως τώρα, άντε να δούμε..
LFO
QUOTE(saou @ Feb 3 2011, 01:21 ) *

Μόνο φίλε μου, μόνο...

Στα (+) της χθεσινης βραδιάς : Εξέδρα ο Μαυροκεφαλιδης, γυαλισμα στο πάγκο ο Παπανικολαου, καλη εμφάνιση Γκορντον & Νιλσεν, σκορ-ριμπαουντ-ταπες απο σοβαρο Μπουρουση, χαλιναρι στις επιθετικες παρασπονδιες του Μιλος, πολυ καλη αμυνα, σωστες επιλογες στην επιθεση, διαφορά.

Στα (-) της χθεσινης βραδιας : Ο Κλαβέρ δεν παιζει στον Ολυμπιακο

Για Παπαλουκα και Νεστεροβιτς δεν σχολιαζω καν.....άμπαλοι, αργοί, άστοχοι και με μεγάλα συμβόλαια

Μπορουμε 2 νικες εκτος έδρας? Αν τις κανουμε ειμαστε 1οι. Η Φενερ πιστευω θα χασει είτε στο Κάουνας είτε στην Ισπανια.

ΥΓ: Λατρεμενη συνεντευξη Νεστεροβιτς στο match programm : "Αν δεν ησουν μπασκετμπολιστας , τι θα ηθελες να ήσουν? " "Οδηγος φορτηγού.." "Οταν κοιτας τον καθρεφτη, τι λες?" "Ω, θεε μου!!"
rankin
Για την γεροντάρα το Ράσο τα έχουμε ξαναγράψει
Ο τύπος είναι άριστος στα βασικά της θέσης του: Σκριν, κίνηση χωρίς τη μπάλα, κίνηση με τη μπάλα,
αλλά και στην άμυνα, θα πάρει ριμπάουντ, θα βάλει σωστά το κορμί του να κλείσει διαδρόμους...

Όλα αυτά με αρνητικό την ηλικία του που αναγκαστικά τον έχει βαρύνει, αλλά από την άλλη έχει την εμπειρία και την αντίληψη του αθλήματος, για να μπορεί να ξεπερνάει τις όποιες αδυναμίες του.

Respect στον Ράσο!

και Respect και στον Θόδωρα που είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει τον φετινό Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ακροβατεί ανάμεσα στο δίπολο Σπανούλης - Μίλος.
Και οι 2 με τον εγωκεντρισμό τους.
Ο ένας με την υπερβολική χρήση και κατοχής της μπάλας, που στις κακές βραδιές, μετατρέπει τον Ολυμπιακό σε μονοδιάστατο και ο άλλος με την τάση του για απόλυτη αναρχία στο παιχνίδι, που στις κακές βραδιές μετατρέπει τον Ολυμπιακό σε παιδική χαρά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα κακής βραδιάς, ήταν τα τελευταία λεπτά στο παιχνίδι με την Ουλκερ.
Εκεί που ο Τεόντοσιτς πετούσε τρίποντα/τούβλα με κλειστά τα μάτια απο τα 9 μέτρα και ο Σπανούλης έκανε γιουρούσια μόνος εναντίων όλων (που φυσικά τον περίμεναν) και έτρωγε τάπες...

Η ομάδα αυτό που χρειάζεται είναι έναν τρόπο, ή έναν άνθρωπο, να σταθεί ανάμεσα στο δίπολο αυτό και να σταθεροποιήσει την απόδοση της ομάδας, σε υψηλά επίπεδα χωρίς τάσεις αυτοκαταστροφής, και για την ώρα, ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να είναι ο Παπαλουκάς. Ο μοναδικός που αν είναι σε καλή βραδιά, όπως χθες, μπορεί να κοντρολάρει και τους 2 και να τους κάνει να ηρεμήσουν και να αφήσουν τα ηρωιλίκια στην άκρη. Ο μοναδικός που είναι μεγαλύτερο μέγεθος και απο τους 2, ώστε όταν είναι στην κατάλληλη κατάσταση, να ηγείται αυτός της ομάδας.

Ο Παπαλουκάς με την εμπειρία του, με τη γνώση και την αντίληψη που έχει για το άθλημα, αλλά και με τα ηγετικά του προσόντα, είναι εξαιρετικά απαραίτητος στη φετινή ομάδα.
Έχω λοιπόν την εντύπωση πως ο καλός Παπαλουκάς, είναι απαραίτητος συνδετικός κρίκος για την ομάδα, και όχι απλά ένας παλαίμαχος ποιντ γκαρντ, όπως κάποιοι νομίζουν... Χωρίς τον Παπαλουκά να εξισορροπεί την περιφέρεια, η ομάδα θα παρουσιάζει σημάδια αστάθειας και θα φανερώνει εγωκεντρικές τάσεις.

και για να βάλω και το ρητό μου μέσα
"ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΟ"
magickaminia
Αυτη η νικη εδειξε και στους πιο απαισιοδοξους οτι η ομαδα εχει αποκτησει ξανα μεταλλο νικητη. Σημασια δεν εχει παντα η νικη σε μια μαχη, αλλα το ποσες φορες επιστρεφεις ξανα στην μαχη. Ο φετινος Ολυμπιακος επιστρεφει εστω και δυσκολα και δεν εχει την περσινη ηττοπαθεια. Ας αφησουμε λοιπον το τμημα να παλεψει και στην Ισπανια και στην Τουρκια και μετα κανυμε απολογισμο. blove.gif
LFO
QUOTE(rankin @ Feb 3 2011, 09:57 ) *
Respect στον Ράσο!

και Respect και στον Θόδωρα που είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει τον φετινό Ολυμπιακό!

και για να βάλω και το ρητό μου μέσα
"ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΟ"

να τα λέτε και να τα γράφετε αυτά!

Τα φτυαρια του φορουμ εχουν σιγησει σήμερα....You gotta to love the sound of silence!!!
rchos
QUOTE(LFO @ Feb 3 2011, 14:55 ) *
να τα λέτε και να τα γράφετε αυτά!

Τα φτυαρια του φορουμ εχουν σιγησει σήμερα....You gotta to love the sound of silence!!!

μονο λιγο καιρο ξαπωσταινουν και ξανα προς την δοξα θα τραβηξουν LFO.
η προσπαθεια απαξιωσης του παπαλουκα γινεται συστηματικα και εχει ξεκινησει απο την πρωτη μερα που υπεγραψε στον ολυμπιακο.φυσικα εχει βαλει και ο ιδιος το χερακι του καποιες φορες.

για μενα προσωπικα ηταν η πρωτη πειστικη εμφανιση του ολυμπιακου η σημερινη για φετος.οχι η πρωτη καλη εμφανιση.εχει παιξει και αλλα παιχνιδια πολυ καλα.ηταν η πρωτη εμφανιση ομως που η ομαδα εδειξε τοσο σωστη μεσα στον αγωνα.
ελπιζω να συνεχισουν ετσι.

μια ομαδα δεν κρινεται απο τους ποντους που βαζει.μια ομαδα πρεπει να βαζει πιο πολλους απο οσους δεχεται.φυσικα ολοι μας θα θελαμε κατοσταρες και καρφωματα μα οι ποντοι που βαζει μια ομαδα δεν ειναι κριτηριο για το αν ειναι καλη η οχι.
Anaz
κ μη ξεχναμε οτι η Βαλενθια του Πεσιτς εχει μια απο τις καλυτερες αμυνες της διοργανωσης. Γενικα νομιζω οτι η ομαδα χτες ικανοποιησε ΚΑΙ με το θεαμα που προσεφερε!!

Η αμυνα δουλεψε εξαιρετικα κι εδωσε ευκαιριες να χτυπησουμε τους Ισπανους στο τρανζισιον.
Ολα τα λεφτα ο Τεο. Πηρε την μπαλα στα χερια κ οργανωνε υποδειγματικα. παραλληλα αποφωρτωθηκε κ ο Σπαν κι εκανε λιγοτερα λαθη, κ ο Μιλος παρολο που εδειχνε να μην εχει πολυ ορεξη, ηταν πολυ πιο ουσιαστικος καθως δεν εκβιασε σουτ! Πολυ καλος κι ο Γκορντον επιτελους, που συμπληρωνε ιδανικα. Το σημερινο ματς ηταν ενθαρρυντικο, κ διδακτικο για καποια πραγματα.. Αν οι περιφερειακοι μας βρουν σταθερα αυτη την απαιτουμενη ισορροπια, τοτε (και μονο) η ομαδα μπορει να πετυχει τους στοχους της.. Θα συμφωνησω με τον rankin οτι κλειδι γι'αυτο ειναι η παρουσια του αρχηγου. Αρκει να ειναι σε καλη κατασταση κ να αξιοποιειται σωστα απο τον Ντουντα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.