Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης:Uleb Cup 2005-06
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
hellenic
Oxi 4 pontoi mia xara einai! O Brewer telika einai men kalos paiktis kanei omos krisima lathi de!An thimithitai kai me ton PAO poy eyase o Aris meta apo lathos toy!
Warrior
Παιδιά, δε θέλω να φανώ αρνητικός, αλλά όσο περνάνε οι μέρες, η διαφορά των 4 πόντων αρχίζει και μου φαίνεται όλο και μεγαλύτερη...

Μητσο-dizzy ασε τις προβλεψεις!!!
Eσενα θα κυνηγαω μετα... shot.gif

Και μην μας αγχωνεις απο τωρα!Απο Δευτερα.. rolleyes.gif

tongue.gif

Σε καλη κατασταση φανηκε σημερα η ομαδα με τον Πανιωνιο..Νικησε ευκολα
κανοντας και συντηρηση δυναμεων,οτι καλυτερο δηλαδη.Βεβαια ο Πανιωνιος
ηταν κακος σημερα,αλλα ολα ξεκινανε απο την καλη αμυνα,που πλεον παιζουμε
σταθερα.

Ο Πετροβιτς επαιξε καλα σημερα και εδειξε οτι αξιζει περισσοτερο χρονο
συμμετοχης..

Ο τραυματισμος του Μπρουερ ηταν ελαφρυς και δεν θα εχει προβλημα για
τον αγωνα της Τριτης.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 26-14, 46-30, 60-49, 78-62

Αρης (Αντρέα Ματσόν): Καστλ 15, Σιγάλας, Ορφανός, Πέτροβιτς 12 (2), Μπρούερ 2, Χαριτόπουλος 6, Ασημακόπουλος 6, Ουίλκινσον 9 (2), Πάντιους 17 (4), Καραβανάς, Στακ 11 (1), Κουλ.

Πανιώνιος (Νίκος Λινάρδος): Κέκελης, Ραντοβάνοβιτς, Βασιλόπουλος, Περπέρογλου, Έιβερι 21 (3), Αγγελόπουλος 3, Ηλιάδης 15 (1), Οικονόμου 4, Μαυροειδής 3, Μαρμαρινός 2, Ταπούτος 4, Όουενς 10.
dizzy_fingers
Να αρχίζεις να ανησυχείς αν λέω ότι θα χάσετε....δε θυμάσαι? rolleyes.gif
thrylos7
Κι εγώ ανησυχώ... Πολύ σίγουροι είναι όλοι! Μακάρι να είναι μια γιορτή για τον Άρη η Τρίτη...
Τί ώρα είναι το ματς; Στο εισητήριο δε λέει..
Ο Μπρούερ παίζει;
Ο Πέτροβιτς που έμαθε τόσο καλά ελληνικά;
Alexmei
Τί ώρα είναι το ματς; Στο εισητήριο δε λέει..

θα πας;;;; τυχερέ....... sad.gif
dizzy_fingers
Όχι, αν δε μάθει πρώτα την ώρα!!! 24.gif
Alexmei
QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 26 2006, 10:25 PM)
Όχι, αν δε μάθει πρώτα την ώρα!!! 24.gif
*

χαχαχαχαχαχα 24.gif 24.gif καλό!!!!
thrylos7
Mμμ.. κρυάδες...
Θα πάω απ τις 2 το μεσημέρι..(να κάνω και ρεπορτάζ με τις αφίξεις των ομάδων, δηλώσεις κτλ κτλ...)
Πάλι καλά που είναι και η σελίδα του ULEB cup και μαθαίνουμε... 21:00 είναι τελικά.

Άσχετο1: Τι έξαλλο μαλλί έκανε ο Λάζος;

Άσχετο2: Ωραία προσθήκη η μπάλα κάτω δεξιά στα μηνύματα...
(1. Γιατί δεν είναι ακόμα πιο έντονη; 2. Γιατί δεν είναι η επίσημη της Ευρώπης με τις άσπρες γραμμές; Μήπως είναι του ΝΒΑ; )

Εντάξει, δε χρειάζεται να αριθμήσεις τις λέξεις με τις οποίες θα εκφραστείς για τις απαιτήσεις μου... Εγώ τουλάχιστον δε μπορώ να κάνω kit kat όταν βρίζω...

fast.gif
biggrin.gif
Air Kef
Όλο και ψήνομαι για το ματς.

Μιλάμε για θυσίες και ρίσκα που θα πάρω,δεν πειράζει όμως.
Ακόμα κι αν δεν περάσουμε,την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο πριν την έναρξη δεν επιτρέπεται να την χάσω.

Κατά τις 8 θα είμαι εκεί για να βρω καλή θέση!

Φωτογραφίες να φέρω;;

Σκέφτομαι να πάρω και το λαπτοπ για να αδειάσω την μνήμη στο ημίχρονο και να ξαναγεμίσω!

Άρη Άρη σ'αγαπωωω..
Αρειανάρα..!!ΕΟΕ!

Βλέπω τώρα κάτι βίντεο που έχω από τον αγώνα με την ΑΕΚ και ανατριχιάζω!
thrylos7
Μιλάμε για θυσίες και ρίσκα που θα πάρω,δεν πειράζει όμως.
Ακόμα κι αν δεν περάσουμε,την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο πριν την έναρξη δεν επιτρέπεται να την χάσω.

Κατά τις 8 θα είμαι εκεί για να βρω καλή θέση!

Πράγματι... Θα γίνεις Άρης στο λέω... Πρόσεχε μη σε χάσουμε τώρα... tongue.gif
Σε ποια θύρα θα είσαι;

Φωτογραφίες να φέρω;;

Περιμένεις απάντηση;
Πάντως βρέθηκαν στο σκληρό μου κάτι βιντεάκια και ηχητικά από τον αγώνα με Βιλερμπάν. Είναι από κινητό, αλλά ούτως ή άλλως η ατμόσφαιρα έχει σημασία. Όπως και κάποιες φώτο.
Το ένα βιντεάκι πάντως είναι φοβερό. Είναι πριν την έναρξη και φωνάζουν το καλύτερό τους σύνθημα(ευρωπαϊκά σαλόνια κτλ...).
Το κακό είναι ότι παίζει με NOKIA media player. Nομίζω το κατέβασα πρόσφατα και είναι πολύ μικρό... (ελπίζω να μην το κατέβασα από εδώ και λέω κοτσάνα-πραγματικά δε θυμάμαι που το βρήκα)
Air Kef
Όποιος δεν έχει ζήσει από τα 15 λεπτά πριν και μέχρι να αρχίσει το ματς σε Αλεξάνδρειο δεν έχει ζήσει τίποτα.

Η φάση που πετάμε χαρτάκια και φωνάζουμε είναι η κορυφαία.

Δεν ξέρω ποια θύρα είναι,δεν τα πήρα εγώ τα εισητήρια.
Συνήθως βρίσουμε στην 1,πάνω/δίπλα στους επίσημους.Νομίζω πήραμε δίπλα στα διαρκείας,στον Σούπερ 3 δηλαδή.

Τον μπασκετικό Άρη τον έχω στην καρδιά μου.Και κυρίως το Αλεξάνδρειο.

Ελπίζω να βγάλω μια καλή τον Γκάλη. wink.gif
hagi
QUOTE(Warrior @ Mar 24 2006, 03:01 PM)
Διαβατηριο εχεις?Αν δεν εχεις ξεκινα να βγαλεις γιατι ειναι τρελη ταλαιπωρια
τωρα με τα καινουρια..

*

Έχω διαβατήριο,δεν ξέρω μόνο αν έχει λήξη αλλά δε νομίζω..
Πρώτα να δούμε τί θα κάνουμε αύριο και μετά βλέπουμε.

Έχω αρχίσει και αγχώνομαι σιγά σιγά και περιμένω πότε θα έρθει η ώρα.

Πιστεύω ότι θα είναι καταπληκτική η ατμόσφαιρα και αν είναι και ο ΝΙΚ θα είναι ακόμη καλύτερη.
Μπορούμε να το πάρουμε και δείχνουμε καλά στοιχεία μέχρι στιγμής.Με Πανιώνιο παίξαμε πολύ καλά και τουλάχιστον έχουμε βρει ρυθμό.

Ανέβηκε και ο Πάντιους που θα είναι πολύ σημαντικό αν παίξει καλά με την Χέμοφαρμ.
Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για να ξεκινήσουμε τον αγώνα..Μένει να είναι συγκεντρωμένοι και να δείξουν πάθος..
Φοβάμαι λίγο την σιγουριά που σχεδόν υπάρχει αλλά θέλω να μην σκέφτομαι την περίπτωση του αποκλεισμού..

Πόσο θα ήθελα να ήμουν στο Αλεξάνδρειο...
Warrior
Και εγω αρχισα να αγχωνομαι επικινδυνα για το παιχνιδι απο σημερα...

Ο Γκαλης θα ειναι εκει και γενικα σας ζηλευω οσους θα ειστε μεσα!!Θα ειναι
μοναδικη η ατμοσφαιρα και νομιζω οτι θα ειναι η καλυτερη απο ολους τους
αγωνες φετος.Φτανει να μην γινει καμια στραβη,γιατι το "δραμα" δεν θα εχει
προηγουμενο!

Μακρια απο μας!!!

Εν τω μεταξυ η Χεμοφαρμ ερχεται σχετικα κουρασμενη,αφου το Σαββατο επαιξε
παραταση με την Ζαγκρεμπ και εχασε κιολας 85-80 εκτος.
Alexmei
Θα πάω απ τις 2 το μεσημέρι..(να κάνω και ρεπορτάζ με τις αφίξεις των ομάδων, δηλώσεις κτλ κτλ...)

θα πάρεις συνεντεύξεις;;;; blink.gif blink.gif

Φωτογραφίες να φέρω;;

και το ρωτάς;;;;;;; γρήγορα!!!! fast.gif τρέχααααα! icon_wave.gif biggrin.gif biggrin.gif
thrylos7
Kάτι ενδεικτικό της κατάστασης: Ένας φίλος μου πήρε 4 εισητήρια για τη θύρα 1, ήτοι 60 ευρώ... Του προσφέρθηκε λοιπόν να τα δώσει σε άλλους έναντι 200 ευρώ->50 ευρώ το εισητήριο!!!
Το καλό είναι ότι αρνήθηκε... Καλό για πολλούς λόγους
- Ούτως ή άλλως δεν είναι σωστή η λογική της μαύρης αγοράς(αν και του το πρότειναν και δεν το πρότεινε ο ίδιος).
- Ο κόσμος του Άρη ζει και αναπνέει για αυτό το ματς... Και η μία και η άλλη πλευρά δεν υπολογίζουν τα λεφτά για να το δουν ή να μην το δουν αντίστοιχα...
- Ίσως έχω στη διάθεσή μου κακής ποιότητας, αλλά χαρακτηριστικά της ατμόσφαιρας βίντεο
- Θα έχω και παρέα...
dizzy_fingers
- Θα έχω και παρέα...

Πες μου τώρα...αν έρχονταν οι αδερφές Κανονίδου και πρόσφεραν στον φίλο σου 1000 ευρώ το εισητήριο για να δουν το παιχνίδι με δύο φίλες τους και να κάτσουν δίπλα σου...θα πίστευες ακόμη τα ίδια? tongue.gif biggrin.gif
thrylos7
Θα διαπραγματευόμουν τους όρους της συναλλαγής... Λέω να μην τους αποκαλύψω και να κρατήσουμε το forum σε ένα επίπεδο... biggrin.gif

Ο ένας πάντως θα ήταν να με αφήσουν να απολάυσω το ματς και να μη μου τα πρήζουν κάθε τόσο... Τέτοιες στιγμές όλες ίδιες φαίνονται...
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Mar 27 2006, 11:23 PM)
Θα διαπραγματευόμουν τους όρους της συναλλαγής... Λέω να μην τους αποκαλύψω και να κρατήσουμε το forum σε ένα επίπεδο...  biggrin.gif

*

Θα ζητουσε αποπληρωμη σε δοσεις.... rolleyes.gif

laugh.gif
Air Kef
Ίσως έχω στη διάθεσή μου κακής ποιότητας, αλλά χαρακτηριστικά της ατμόσφαιρας βίντεο

Εγώ έχω από το ματς με την ΑΕΚ σε 320 Χ 240 αλλά ο ήχος είναι μια χαρά.Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποια στιγμή,ίσως από το αυριανο που θα είμαι με 2 ψηφιακές!

Πάμε μωρή Αρειανάρα!!!
hagi
Ήρθε επιτέλους η μέρα..Άντε να έρθει και το βραδάκι να δούμε τί θα κάνουμε..Αξίζουμε να πάμε τελικό..

Η ομάδα δείχνει έτοιμη και κόσμος το ίδιο.Ο τεράστιος Νίκος Γκάλης θα είναι εκεί..Μένει να πάρουμε το αποτέλεσμα..

ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............
Warrior
Παιδια εχει σφιχτει το στομαχι μου απο τωρα... 42.gif

Δεν περνανε οι ωρες!!Πραγματικα εχω πολυ καιρο να νιωσω ετσι για εναν
αγωνα...
weirdo1977
εγω που με απο τωρα διπλα στο παλε ?? καντε κατι να νυχτωσει ρε παιδια...
Warrior
Τον γριφο του holic,προσπαθησες να λυσεις?? laugh.gif

Ρε σεις..ποτε ειναι η εκκλειψη ηλιου??
weirdo1977
χεχεχε απλα δεν εχω κατι να κανω, εχω ερθει διπλα στο πανεπιστιμιο μακεδονιας κ περιμένω.
Warrior
Αχ..τυχερε!!Ποσο θα θελα να μουν εκει...

Δεν βαριεσαι....τηλεοραση παλι... sad.gif
weirdo1977
ακουγετε πως εξω απο την μπουτικ θα υπαρχει γιγαντοοθονη, Warrior προλαβένεις.... tongue.gif
Alexmei
QUOTE(Warrior @ Mar 28 2006, 04:36 PM)
Τον γριφο του holic,προσπαθησες να λυσεις?? laugh.gif

Ρε σεις..ποτε ειναι η εκκλειψη ηλιου??
*

η έκκλειφη ηλίου είναι κατά της 12:30 το μεσιμέρι. Εδώ στην Ρόδο θα είναι 98% ενώ στο Καστελόριζο (που θα πάνε κάποια παιδιά από το σχολείο) θα είναι 100%(!!!!), στην Θεσσ/νίκη θα είναι νομίζω 86% και τα υπόλοιπα δν τα θυμάμε.......γι αυτό όλοι σας cool.gif cool.gif cool.gif
Warrior
w00t.gif

Bαζω καυσιμα στο ιδιωτικο μου τζετ και ερχομαι!!!

Μπα...μεσα θα ηθελα να μαι...

'Η εννοεις οτι θα μου δωσεις το διαρκειας σου και θα το δεις στην γιγαντοοθονη?? rolleyes.gif
weirdo1977
χεχε, λεω να το σπασουμε στα 2 για να μπουμε κ οι 2 μεσα tongue.gif
dizzy_fingers
Άντε, γουρλήδες του φόρουμ weirdo, arikef, thrylos και όσοι άλλοι παρευρεθείτε στη γιορτή, με το καλό να μας φέρετε εμπειρίες (και φωτογραφίες biggrin.gif )
Alexmei
η Αρειανάρα θα το πάρει...... Πάμε ρε Άρη!!!!!!!!!!!!
Warrior
QUOTE(weirdo1977 @ Mar 28 2006, 04:07 PM)
χεχε, λεω να το σπασουμε στα 2 για να μπουμε κ οι 2 μεσα tongue.gif
*

To ανταλλασσεις με εισητηριο για το Spiridoume??? 15.gif

Α,ρε Αρειαναρα....αν μας κανεις κανα χουνερι...θα μας καταστρεψεις τελειως!! ohmy.gif
weirdo1977
QUOTE(Warrior @ Mar 28 2006, 07:38 PM)
To ανταλλασσεις με εισητηριο για το Spiridoume??? 15.gif

Α,ρε Αρειαναρα....αν μας κανεις κανα χουνερι...θα μας καταστρεψεις τελειως!! ohmy.gif
*

XEXE φυσικα κ οχι biggrin.gif
Warrior
sad.gif

Παω να παρω τους δρομους....δεν παλευεται στο σπιτι αλλο...

Την προκριση,την προκριση κιτρινε Θεε!!

Άιντε Αρειαναρα... guns.gif
thrylos7
Παιδια εχει σφιχτει το στομαχι μου απο τωρα...

Άσε και μένα... Θα' ναι απ' τις πίτσες που κατέβασα το βράδυ...(μου δάνεισε μερικές ο holic απ τις θυσίες...) tongue.gif

Ξέρω άτομο που έχει διαρκείας και δε θα πάει επειδή δεν θα είχε παρέα στο ταξίδι(γήπεδο και επιστροφή)...

Άντε, γουρλήδες του φόρουμ weirdo, arikef, thrylos και όσοι άλλοι παρευρεθείτε στη γιορτή, με το καλό να μας φέρετε εμπειρίες (και φωτογραφίες

Το airkef το έκανες arikef για την περίσταση; tongue.gif
Εγώ λογικά δε θα τα έχω από σήμερα...
Θα ερημώσει η Θεσσαλονίκη...
Alexmei
σε ποιο κανάλι θα το δείξει ρε παιδιά; πάλι ετ-3; εγώ έχω πάλι προπόνηση αλλά θα πρλάβω να δω το δευτερο ημίχρονο laugh.gif
dizzy_fingers
Ναι, ΕΤ3, στις 21:00. smile.gif
Dromeas7
μια ερώτηση......Ο Τζιγκάνοβιτσ πότε έπαιξε στον Ολυμπιακό??Έχω κολλήσει...
Dromeas7
8-14!!!!!!

Δεν μασάνε οι Σερβοι απο την ατμόσφαιρα....

Αντε ρε παιδιάααα, πάμε γερααααααα shot.gif shot.gif
chinaski
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ
ΕΟΕΟΕ

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Alexmei
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ULEB ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ EUROLEAGE!(ΤΙΜ style tongue.gif ) Μπράβο παιχταράδες!!!!!! ΟΛΕ!!!!!!!!!! smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif
ΠΩΠΩ αγχος με έπιασε........ biggrin.gif
Dromeas7
Ο Άρης κατάφερε να κερδίσει σήμερα καθαρά λόγω καλήτερης ποιότητας παιχτών και μεγαλήτερου βάθους στον πάγκο

Τα λάθη που έκαναν οι παίχτες του Άρη είναι παιδικά και δεν μιλάω μόνο για τα λάθη τα παικτικά αλλά και για την άθλια άμυνα που έπαιξαν!!!Σε αυτό ευθύνεται βέβαια κατα πολύ και ο Ματσόν...Αλλά ρε παιδιά τι έκανε αυτο το πικ εν ρολ...Βέβαια έχουν και ένα άλλωθι οι αρειανοί μιάς και αν έπαιζαν ζώνη θα τους άλλαζαν τα φώτα στα τρίποντα οι σέρβοι!!!

Πάντως ο Άρης έπρεπε να το καθαρίσει χαλαρά το ματσ αλλά τον επηρέασε πολύ το άγχος blink.gif

Ευτυχώς μίλησε η ποιότητα στο τέλος και πάμε τελικό!!! 41.gif 41.gif 41.gif

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! 41.gif 41.gif
Alexmei
Αλλά ρε παιδιά τι έκανε αυτο το πικ εν ρολ..

ξέχασα να πω γι αυτό..... καλά το πικ εν ρολ τους έβρισκε πάντα ελεύθερους στο καλάθι.... αυτό ήταν και ντροπιαστικό για τον Άρη. If you know what I'm saying blink.gif "Τέλος καλό, όλα καλά" να λέμε....
dizzy_fingers
Τέλος καλό όλα καλά...για περισσότερα θα γράψω αργότερα ή αύριο, όταν θα έχουν καταλαγιάσει τα πνεύματα από τη βόμβα αδρεναλίνης που μας χτύπησε σήμερα...

Συγχαρητήρια στον Άρη. 41.gif
emperor
Μάλλον είμαι ο πρώτος που γύρισα από το γήπεδο χωρίς φωνή φυσικά τι να πω.

ΑΝΤΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ¨ΠΑΜΕ ΒΕΛΓΙΟ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ

Τα λάθη του Ματσόν αύριο

Δεν είμαι καλά w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
NBAholic
1) Ήμουν εκεί! Δεν είχα εισιτήριο, αλλά ευτυχώς είχαν στήσει γιγαντοοθόνες έξω. Στη τελευταία επίθεση είμασταν όλοι όρθιοι...

2) Αυτό ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να παίξει ο Άρης και να κερδίσει. Με εξαίρεση τις 4/4 βολές του Πάντιου(ς) στη τεχνική ποινή, ο Άρης δεν απέβαλε το άγχος ούτε μια φορά. Η μπάλα λεγόταν Άννα, οπότε στο τέλος φωνάζαμε και ξαναφωνάζαμε "Put Anna in, ρε!". Ο Άρης επιχείρησε καμιά 10ριά σουτ πάνω σε φάουλ, δεν μπήκε ούτε ένα. Συν το ότι έχασε και 4-5 σουτ του 1 μέτρου.

3) Η διαιτησία ήταν για κλάματα. Υπέρ του Άρη στο Α', σφαγιαστική στο Β'. Ιδίως εκείνη η φάση που ο Σέρβος ντρίμπλαρε την μπάλα...εκτός παρκέ, έβγαζε μάτι (και έντερα μαζί).

4) Ήμουν σίγουρος για ένα από τα 2 σενάρια: Ή ο Άρης θα έχανε το παιχνίδι (γενικότερα) ή θα κέρδιζε με 4-5 στο τέλος-τέλος. Συνέβη το 2ο. Παρόλα αυτά, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ήμουν εξοργισμένος με τη φάση του Μπριούερ στο προηγούμενο παιχνίδι...Αυτός μας καρδιοχτύπησε τόσο, αλλά τελικά το άξιζε. Πολύ καλός ο Στακ, εγγύηση ο Καστλ, αγχωμένος ο Σιγάλας, το ίδιο και ο Μπριούερ στις βολές, μαχητικοί οι Γουίλκινσον και Πάντιους, αν και άστοχοι εντός παιδιάς.
weirdo1977
δεν ειμαι καλα... εχω 18 πιεσι ακομη... αυτο το αθλημα θα με σκοτοσει αλλα το λατρεύω ...
thrylos7
Kυπελλοοοο κυπελλοοοο στον Πύργο το λευκόοοοο

Αλλά γιατί να' ρθει να πανηγυρίσει εδώ η Δυναμό;
Γιατί αυτός ο Άρης ούτε για πρωινό δεν της κάνει...

Θα είμαι κακός σήμερα...

Ο Άρης έκανε μακράν το χειρότερό του παιχνίδι... ήταν και σε κάποιες φάσεις άτυχος βέβαια αφού τα καλάθια έμπαιναν και έβγαιναν.. Η Χέμοφαρμ έπαιξε καταπληκτική άμυνα... Όλα τα καλάθια του Άρη μπήκαν με αίμα... σ' αυτό ασφαλώς ευθύνεται ο Ματσόν. Έβλεπες τους παίκτες να παίρνουν τη μπάλα και αμέσως και την προσπάθεια... είτε γιατί έτσι "τους τη βάρεσε" είτε γιατί δεν υπήρχε ελεύθερος παίκτης για τον Άρη... καμιά κίνηση...
Πραγματικά απορώ για το τελικό σκορ... Αν δεν ήμουν στο γήπεδο και δεν είχα μπροστά μου τον πίνακα θα έλεγα ότι ο 'Αρης έχασε για 20 πόντους... Μάυρο χάλι...

Ωστόσο θα μπορούσα να ξεκινήσω το post λέγοντας "This is basketball" αναφερόμενος ασφαλώς στα συναισθήματα που σου προκαλούσε.... Απίστευτο... Δεν υπάρχουν λόγια... Μόνο αν είσαι από κοντά(κι όσο μπορούσες να έχεις συνείδηση...). Αναζωογονητικό αν μη τι άλλο... σε ξυπνούσε για τα καλά... Όλοι στο γήπεδο ήταν έτσι... εκτός από τον Ματσόν. Λυπάμαι που θα το πω αυτό για έναν προπονητή που κατά τ' άλλα εκτιμώ αλλά πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να κοιμάται με ανοιχτά τα μάτια... Όχι ότι έφταιγε μόνο αυτός... Οι πιο πολλοί παίκτες ήταν τραγικοί... Ο Καστλ έσωσε τα προσχήματα για τον εαυτό του κάπως στο τέλος.. ο Πέτροβιτς ήταν αλλού, ο Σιγάλας επίσης(μόνο σε μια φάση έκανε κάτι καλό, κλέψιμο->ασσίστ και κανά δυο φάουλ που πήρε), ο Στακ ήταν ο καλύτερα μαρκαρισμένος παίκτης και σπάνια έπαιρνε προσπάθειες(πότε έβαλε 20 πόντους κανείς δεν ξέρει), Ο Γουίλκινσον τα ίδια με τον Καστλ, ο Πάντιους ήταν ο χειρότερος από όλους τους άλλους μαζί(εκτός από τις 4/4 συνεχόμενες βολές). Έναν στην τύχη να διάλεγες από την κερκίδα καλύτερα θα έπαιζε... Ποιος άλλος.. ο Κουλ ήταν θετικός αλλά δεν έπαιξε... ο Ασημακόπουλος δε φάνηκε.. Οπότε μένουν οι δύο καλύτεροι για τον Άρη... ο φανταστικός Μπρούερ(τον αδίκησα τον Πέτροβιτς-Στεργίου, τον έβγαλε 3 φορές μόνο του με ίδια ακριβώς φάση) που οι φίλοι του Άρη πρέπει να του ανάψουν λαμπάδα και .... ο Νίκος Γκάλης... αυτός είχε ουδέτερη επίδραση, οι υπόλοιποι αρνητική, άρα υπερισχύει...

Τι άλλο.. είχα πολλά να πω...
Η Χέμοφαρμ απ' την άλλη δεν είναι ομάδα για τελικό.. Έτυχε να έχει σε φοβερή μέρα τον Ράιτ που μέχρι ενός σημείου είχε 3/3 τρίποντα και 3/3 δίποντα, είχε επίσης έναν πολύ καλό παίκτη ούτως ή άλλως, τον Κόνλεϊ και από εκεί και πέρα όλη η ομάδα εγκλώβισε τον Άρη. Το πως έχασε το παιχνίδι μόνο αυτή το ξέρει... Πιστεύω ότι ο χαρακτηρισμός losers ίσως τους ανήκει...

Θα διαφωνήσω με μια φράση από πάνω για τον πάγκο του Άρη.. Ναι, προφανώς έχει καλύτερο από της Χέμοφαρμ αλλά όπως ξέρουμε ο μονόφθαλμος υπερισχύει του τυφλού... Όταν είχε πάρει μια μικρή διαφορά ο Άρης(κάπου 54-47) αλλά και αργότερα, βασικοί παίκτες είχαν πρόβλημα με φάουλ και πέρασαν έξω.. Ο Ματσόν δεν είχε ποιους να βάλει... Πρώτη φορά που φάνηκε τόσο η αδυναμία που έχει ο Άρης στον πάγκο.

Ούτε οι διαιτητές ξεφεύγουν... ήταν τραγικοί... Σε ποσότητα ίσως όχι τόσο αλλά σε ποιότητα ήταν μακράν οι χερότεροι που έχω δει. Εκτός αν ήταν τυφλοί, δεν εξηγείται αλλιώς... ξεκάθαρες φάσεις τις δίναν ανάποδα.. κυρίως υπέρ της Χέμοφαρμ αλλά και μετά έχω την εντύπωση ότι στο τέλος ίσως σφύριξαν έδρα. Ο ένας μάλιστα αν άκουσα καλά ήταν ο Arteaga που είχε διαιτητεύσει τον τελικό του 2002 Βίρτους - ΠΑΟ.

Το παρκέ γλυστρούσε, οι μπάλες επίσης.. Μέχρι και η στεφάνη... να μπαίνει η μπάλα όλη σχεδόν μέσα και να βγαίνει;

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός μέχρι την αρχή του ματς και σε συγκεκριμένες φάσεις, όπως πχ σε βολές του Κόνλεϊ στο τέλος που άγγιξε τα ντεσιμπέλ των αντίστοιχων του Σκεπάνοβιτς στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ).. Λογικό όμως να μένει στα στάνταρ του(!!!) αφού είχε αγανακτήσει από το παιχνίδι... να αναπνεύσει δεν προλάβαινε...
Οι φίλοι του Άρη έρχονταν μαζικά ήδη πριν τις 20:00. Απ' τις 20:15 το γήπεδο είχε γεμίσει... εκρηκτική ατμόσφαιρα που όσο προχωρούσε η ώρα οξυνόταν, ειδικά με την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο γήπεδο(και απ' τα ηχεία ακούγονταν διάφορα άσχετα-καλωσορίσθηκε 2 λεπτά μετά την είσοδο)και κορυφώθηκε στην έναρξη με τα χαρτάκια και το κλασικό σύνθημα για τα ευρωπαϊκά σαλόνια... Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι..εε οι Αρειανοί!

Κορυφαίες φάσεις του αγώνα κάποια καρφώματα εκατέρωθεν όπως και τάπες στα ίσια αλλά αυτή που μου έμεινε περισσότερο ήταν ο καταπληκτικός ελιγμός του Καστλ περνώντας με το αριστερό χέρι τη μπάλα δεξία, πίσω από την πλάτη και εν συνεχεία η θεαματικότατη τάπα με την οποία τον φιλοδώρησε ένας ψηλός της Χέμοφαρμ(δεν τους ήξερα για να τους ξεχωρίσω).

Αυτό που κρατάω εγώ είναι η εμπειρία της παρακολούθησης ενός τέτοιου συγκλονιστικού στην εξέλιξη αγώνα, όπως επίσης και η σημαντικότατη πρόκριση στον τελικό, γεγονός που αφήνει όλα τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα. Μπράβο στον Άρη για την πρόκριση!

Τώρα για τη Δυναμό... έχουμε δυο βδομάδες να τα λέμε... Να δω τον Κουλ πάνω στον Παπαδόπουλο και δε θέλω τίποτα άλλο... tongue.gif

Edit: Δίκιο έχετε... οι φορές που βρέθηκε μόνος του ο εκάστοτε ψηλός της Χέμοφαρμ ήταν ίσες με τον αριθμό από τα χαρτάκια που πετάχτηκαν στην έναρξη...
Warrior
QUOTE(weirdo1977 @ Mar 28 2006, 11:27 PM)
δεν ειμαι καλα... εχω 18 πιεσι ακομη... αυτο το αθλημα θα με σκοτοσει αλλα το λατρεύω ...
*

Αυτο ακριβως....

Εγω παιδια σημερα δεν μπορω να πω πολλα για το παιχνιδι.Συμφωνω
με ολα οσα ειπατε παραπανω...

Θα πω μονο,οτι απο τι στιγμη ποιυ δεν μας πηγε απο την αρχη το παιχνιδι,
ηταν σιγουρο πως θα παει ετσι στο τελος.Το αγχος κοντεψε να την σκοτωσει
την ομαδα...αλλα ολα πηγαν καλα στο τελος....Τιποτα αλλο δεν εχει σημασια
αυτη τη στιγμη...

Ηδη εχω μαγικο χαρτακι για τον τελικο!!Σαρλερουα,ερχομαστε....!!!

Α,ρε Αρειαναρα..θα μας πεθανεις!!!
77.gif 77.gif
weirdo1977
Warrior απο καποιο site ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.