QUOTE (Dred11 @ Mar 3 2017, 08:56 )

Παίκτες σαν τον Μπογκντάνοβιτς δεν αντικαθίστανται εύκολα όσα λεφτά και να δώσεις, με δεδομένο ότι οι καλύτεροι την κάνουν για ΝΒΑ. Θα τολμήσω να πω ότι και παίκτες σαν τον Τζέιμς και τον Σίνγκλεντον δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν. Φοβάμαι ότι το μπάσκετ στην Ευρώπη θα δυσκολευτεί να επιβιώσει σε υψηλό επίπεδο μεσομακροπρόθεσμα. Ειδικά αν και οι ελληνικές ομάδες λόγω της οικονομικής κατάστασης πέσουν επίπεδο. Θα παίζουν οι ισπανικές με την ΤΣΣΚΑ στην πραγματικότητα μόνο. Για το μέλλον των Τούρκων έχω τις ίδιες αμφιβολίες που έχω για μας.
Γενικα συμφωνω αλλα και η τσσκα το ιδιο θεμα εχει
Εχει γηγενεις μεν αλλα ειναι ολοι ρολιστες,δεν εχει ντοπιους σταρ η εστω ντοπιους βασικους οπως οι ισπανικες
Αν φυγει πχ ο τεοντοσιτς πως θα αντικατασταθει?Ακουγεται οτι θα φυγει και εχουν κλεισει σβεντ
Εεε λοιπον απο εκει που ειχαν το καλυτερο pass first pg της ευρωλιγκας θα παιζουν με 2 combo(shved-de colo)
Ακομα και οι ισπανικες σκεψου να φυγει ο γιουλ αυτο το καλοκαιρι και το επομενο που ο ντοντσιτς θα παει στο ντραφτ πως θα ειναι η ρεαλ?Το βλεπουμε στην μπαρτσα που ο ναβαρο μεγαλωσε και παιζει με κοπονεν-ραις ενω χρυσοπληρωνει τον κλαβερ,το ειδαμε και στην ρεαλ που ο σερχι αντικατασταθηκε απο τον ντρειπερ
Εγω βλεπω οτι οι καλοι ευρωπαιοι θα πανε αμερικη,οσοι μεινουν θα ειναι ρολιστες και θα κερδιζει αυτος που θα εχει τα περισσοτερα λεφτα να φερει τους καλυτερους αμερικανους ή να παρει τους λιγους ευρωπαιους τοπ επιπεδου που για καποιο λογο δεν θα εχουν παει αμερικη