Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A.E.K. - Άρης - Playoffs 2016-2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
SteelGandalf
Basket League Playoffs 2017

4η Φάση (Μικροί Τελικοί) - 1ος Αγώνας

Κυριακή, 28/5/2017, 18:00
(cosmotesport6HD "live")

Α.Ε.Κ. - Άρης

Σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας για τις θέσεις "3-4" της τελικής κατάταξης στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Η Α.Ε.Κ. με πολλά προβλήματα θα υποδεχθεί τον Άρη που έχει περισσότερα.

QUOTE(www.sport24.gr - 28/5/2017)
ΑΕΚ - Άρης, πράξη 1η

ΑΕΚ και Άρης κοντράρονται σήμερα (28/5, 18:00) στον πρώτο αγώνα της φάσης των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League, "κουβαλώντας" αμφότεροι πολλά προβλήματα τραυματισμών.


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΑΕΚ και ο Άρης θα κοντραριστούν στην σειρά των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League. Έναν χρόνο νωρίτερα το πλεονέκτημα έδρας το είχε ο Άρης, αλλά τώρα το έχει η ΑΕΚ. Όχι βέβαια πως έπαιξε αυτό ρόλο πέρυσι, αφού η ΑΕΚ είχε καταφέρει να κατακτήσει την 3η θέση με 3-1 νίκες.

Η αλήθεια είναι ότι αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν από μικρό έως ανύπαρκτο κίνητρο σε αυτή την σειρά, αφού πρακτικά παίζουν για το γόητρο, αλλά και για να ενισχύσουν τη μεταξύ τους κόντρα που "υποβόσκει" τα τελευταία χρόνια. Αμφότεροι πάντως θα πρέπει να το κάνουν παίζοντας - καταρχάς - στον σημερινό (28/5) πρώτο αγώνα της σειράς (18:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) έχοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, η γηπεδούχος ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί σίγουρα χωρίς τον τραυματία Ντόνι ΜακΓκράθ (θλάση στη μέση), ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ρόκο Λένι Ούκιτς, με αποτέλεσμα να εξετάζει ήδη διάφορα εναλλακτικά σενάρια για το πώς θα καλύψει την θέση του πόιντ γκαρντ. Εκτός έχει τεθεί και ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις υπό το βλέμμα ομάδων του ΝΒΑ.

Ο Άρης από την πλευρά του έχει τόσα πολλά προβλήματα, που θα παραταχθεί με έναν ξένο! Οι Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς, Ουίλ Κάμινγκς και Τζάστιν Τζάκσον δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών, ενώ τραυματίες θα αγωνιστούν οι Θοδωρής Ζάρας και Βασίλης Καββαδάς, με τους "Κίτρινους" να παρατάσσονται ουσιαστικά με σύνθεση ανάγκης.

Όπως και να έχει βέβαια, με όσα προβλήματα και να παραταχθούν οι δύο ομάδες, είναι δεδομένο ότι θα θελήσουν να πάρουν τη νίκη. Για την ιστορία, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί φέτος αντιμέτωπες τρεις φορές, δύο για το Πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο. Η ΑΕΚ κέρδισε τον πρώτο αγώνα για το Πρωτάθλημα, ο οποίος είχε διεξαχθεί στην έδρα της, με τον Άρη να κερδίζει τους δύο αγώνες που ακολούθησαν στην έδρα του, αποκλείοντας αρχικά την ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου και παίρνοντας μία νίκη γοήτρου την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος.
pan24
Δεν το ηξερα για τους τραυματιες ανοιγω box score βλεπω τον αρη να μην εχει κατεβασει 12αδα μπαινω εδω να δω τι γινεται και βλεπω για τους αποντες
Η μαχη σημερα ειναι ευαγγελισμος-αχεπα smiley.gif
gerorge
QUOTE (pan24 @ May 28 2017, 18:17 ) *
Δεν το ηξερα για τους τραυματιες ανοιγω box score βλεπω τον αρη να μην εχει κατεβασει 12αδα μπαινω εδω να δω τι γινεται και βλεπω για τους αποντες
Η μαχη σημερα ειναι ευαγγελισμος-αχεπα smiley.gif



Εν τω μεταξυ δινει και ο αλλος μικρος του Αρη ο Καλαιτζακης πανελληνιες(με οποια σοβαροτητα θα δωσει τελος παντων),οποτε ουτε αυτος κατεβηκε Αθηνα.
nikmamba
Μιλαμε για αδιαφορα ματς,που γινονται για το γοητρο και οσο το ματς παιζοταν καταφεραν να μας εξοργισουν οι 3.!

Ξεκαθαρη διαφορα στα κριτηρια στα φαουλ απο την οποια η αεκ κρατιοταν μπροστα οσο ο αρης επαιζε καλα.Ολοκληρωση του εργου με την αποβολη στον καββαδα ενω ο μαυροειδης που επρεπε να ειναι και υποτροπος απο το χτυπημα στο πρωτο λεπτο δεν τιμωρηθηκε και το αστειο 4ο φαουλ στον ξανθοπουλο στο 59-54.

Ενταξει ρε παιδια.πιο πληρης ομαδα η ΑΕΚ ακομα και με απουσια ουκιτς-μακγραθ.Αφηστε να παιξουμε.

υγ.Ο πριφτης ενας απο τους πιο ηρεμους ανθρωπους τρωει την μια τεχνικη ποινη πισω απο την αλλη ενω αλλοι πολυ πιο προκλητικοι προπονητες τιποτα.Τι να πει κανεις..
ashton
O Πρίφτης ένας από τους πιο ήρεμους ανθρώπους ;
7ο ματς που έρχεται στο ΟΑΚΑ αυτά τα 3 χρόνια, γύρω στο τέλος της 3ης περιόδου σήμερα έγινε η πρώτη φάση με σφύριγμα (οποιοδήποτε) υπέρ της ΑΕΚ που δεν διαμαρτυρήθηκε ..
gerorge
QUOTE (ashton @ May 28 2017, 20:33 ) *
O Πρίφτης ένας από τους πιο ήρεμους ανθρώπους ;
7ο ματς που έρχεται στο ΟΑΚΑ αυτά τα 3 χρόνια, γύρω στο τέλος της 3ης περιόδου σήμερα έγινε η πρώτη φάση με σφύριγμα (οποιοδήποτε) υπέρ της ΑΕΚ που δεν διαμαρτυρήθηκε ..



Οντως η συνεχης του γκρινια του δινει τις τεχνικες.Το μονο παραξενο ειναι οτι σημερα την πηρε χωρις προειδοποιηση στην πρωτη περιοδο.Κι επειδη ξερουμε τι ανθρωπος ειναι(κι εμεις κι εσεις),δεν νομιζω να εριξε καποιο μπινελικι για να την πηρε ετσι απλα
ashton
Συνέντευξη τύπου


«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το 1-0. Και οι δύο ομάδες είχαν ελλείψεις. Η ΑΕΚ κάποια στιγμή βρήκε επαφή με το καλάθι. Για εμάς οι 74 πόντοι είναι καλοί. Αλλά δώσαμε πολλούς πόντους στην άμυνα. Δώσαμε πολλές βολές. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση. Πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να βρούμε την Τετάρτη, την ενέργεια που χρειάζεται για αυτόν τον αντίπαλο και για την ποιότητά του».
Για τραυματίες: «Ο Ντραγκίτσεβτς έχει ένα διάστρεμμα που με πίεση θα το προλάβει, αν το προλάβει την Τετάρτη. Ο Τζάκσον θα δούμε».
Για αποβολή Καββαδά. «Έχω εμπιστοσύνη στον Τζαφλέρη, Πιστεύω κάτι έγινε. Θα το δω στο βίντεο».

Σπύρος Μούρτος

«Σήμερα είχαμε πολύ βασικές ελλείψεις, που μας οδήγησαν στο να παίζουμε με πολλά καινούρια σχήματα. Ήμασταν κοντά μέχρι ένα σημείο. Αλλά μετά μπήκαν κάποια σουτ από την ΑΕΚ και η διαφορά άνοιξε. Το μυαλό μας, είναι ήδη στο ματς της Τετάρτης».

Με ένα πλατύ χαμόγελο, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Μωραϊτης, ο οποίος τόνισε πως το παιχνίδι αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο: Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Είχαμε απουσίες. Έλειπαν ο Ούκιτς και ο ΜακΓκράθ. Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη, παρόλα αυτά. Τώρα θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να πάρουμε τη νίκη και να πάρουμε και τη σειρά».

Στις ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Άρη αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο κόουτς της ΑΕΚ στάθηκε ιδιαιτέρως και στον Δημήτρη Μωραϊτη. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Θεωρώ ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Από την μία έπρεπε να διαχειριστούμε την απογοήτευση από το τελευταίο ματς, όπως εξελίχθηκε. Έπρεπε να διαχειριστούμε και τις απουσίες των Ούκιτς και ΜακΓκράθ. Έπρεπε να το φτιάξουμε ένα διαφορετικό πλάνο. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, που ακολούθησαν το πλάνο. Λίγο παραπάνω συγχαρητήρια στον Δημήτρη (σ.σ. Μωραΐτη). Θεωρώ ότι μας βοήθησε πολύ. Ήταν δύσκολο, γιατί δεν έχει παίξει όλη τη χρονιά φέτος, σχεδόν καθόλου. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Άρης θα αντιδράσει. Θα είναι δύσκολα στη Θεσσαλονίκη».

Για το πού βρήκαν κίνητρο να παίξουν σήμερα: «Το να παίζεις σε έναν μικρό τελικό, είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες. Είναι μια σειρά παιχνιδιών, οπότε είναι πολύ δύσκολο να βρουν οι παίκτες κίνητρο. Και σε εμάς και στον Άρη. Όντως υπήρχε πάρα πολύ μεγάλη κούραση. Παίξαμε μέσα σε 11 μέρες, 4 ματς με τον Παναθηναϊκό στα... κόκκινα. Υπήρχε φθορά. Είμαστε στο τέλος της σεζόν. Για αυτό βγάλαμε και προβλήματα τραυματισμών. Το διαχειριστήκαμε καλά όμως. Κάναμε καλά προπονήσεις. Ειδικά χθες, ήταν πολύ καλή η προπόνηση. Πρέπει να πω μπράβο για αυτό, στους παίκτες μου».

via aek365 η απομαγνητοφώνηση δηλωσεων
nikmamba
QUOTE (ashton @ May 28 2017, 20:33 ) *
O Πρίφτης ένας από τους πιο ήρεμους ανθρώπους ;
7ο ματς που έρχεται στο ΟΑΚΑ αυτά τα 3 χρόνια, γύρω στο τέλος της 3ης περιόδου σήμερα έγινε η πρώτη φάση με σφύριγμα (οποιοδήποτε) υπέρ της ΑΕΚ που δεν διαμαρτυρήθηκε ..

τον ξερεις σαν ανθρωπο?γιατι εγω τον ξερω.πως να μην γκρινιαζει οταν για 25 λεπτα που το ματς παιζοταν η αεκ εριχνε ξυλο ατιμωρητα και ο αρης ακουμπαγε τον αλλο και του δινανε φαουλ?

Εν το μεταξυ την τεχνικη ποινη ειδες γιατι την εφαγε?Γιατι ηταν εμφανες στο ριπλευ.Γιατι ειπε στον ΔΙΑΜΑΝΤΗ,φαουλ ρε παιδι μου,μπροστα σου ηταν!!!

και δεν ειναι εκει το θεμα μου.ακομα και κακως να διαμαρτυρεται υπαρχουν πολυ πιο προκλητικοι σε συμπεριφορα στον παγκο οπως ο σουλης η ο λυκογιαννης και δεν εχουν την ιδια αντιμετωπιση

υγ.Αν καποιος εχει καταλαβει και γιατι αποβληθηκε μονο ο καββαδας και οχι εστω και ο μαυροειδης ας μας πει..

Και παλι λογικα θα χαναμε αλλα δεν ειναι ωραιο αυτο το πραγμα

QUOTE (gerorge @ May 28 2017, 20:35 ) *
Οντως η συνεχης του γκρινια του δινει τις τεχνικες.Το μονο παραξενο ειναι οτι σημερα την πηρε χωρις προειδοποιηση στην πρωτη περιοδο.Κι επειδη ξερουμε τι ανθρωπος ειναι(κι εμεις κι εσεις),δεν νομιζω να εριξε καποιο μπινελικι για να την πηρε ετσι απλα

φανηκε στο ριπλευ καθαρα τι λεει.το γραψα κι πιο πανω
ashton


..............Α.Ε.Κ.........Αρης
ΣΟΥΤ..........29/69 42%.....28/71 39%
ΔΙΠΟΝΤΑ.......21/39 53%.....24/52 46%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ.......8/30 26%......4/19 21%
ΒΟΛΕΣ.........24/33 72%.....14/20 70%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ.....29-13.........26-15
ΑΣΙΣΤ.........20............15
ΛΑΘΗ..........10.............9
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ......9.............8
ΚΟΨΙΜΑΤΑ.......1.............4
ΦΑΟΥΛ.........23............28



4. ELONU
Κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια (και με Καββαδά μέσα). Ολιγωρία Μανωλοπουλου που άργησε να τον βάλει όταν αποβληθηκε ο σεντερ του Αρη .
Επαιξε 21'48" και έκανε double-double με 11 πόντους (3/3 1π, 4/7 2π) και 11 ρημπάουντ (5αμ-6επ), 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 4 φαουλ και 5 κερδισμένα.


5. SAKOTA
Ανέβασε στροφές στην πορεία τελειώνοντας με 10π από 2/4 2π, 2/5 3π, 0-1 ρ, 1ασ, 1 κόψιμο(έφαγε κι ένα), 3 κλεψίματα, 2 λαθη, 1 φαουλ, 1 κερδισμενο σε 27'01"

7. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Παρά την αστοχία του, τουλάχιστον έβαλε 10π μετά από πολύ καιρό. 2/6 3π, 0/2 2π, 4/4 1π, 1-0 ρημπαουντ, 2 ασιστ, 2 φαουλ, 3 κερδισμενα σε 18'51"


8. MILOSEVIC
Ο MVP (αν και το ranking έδωσε 22 σ'αυτον και 23 στον Chinemelu). Επαιξε 24'30", γέμισε τη ρακέτα (η αντιδιαστολή της άμυνας μας με Μιλο-Ελονου και Μαυρο/Μαυρο καταλυτική) και είχε κι αυτος double-double με 16 ποντους (3/5 1π, 5/6 2π, 1/5 3π) και 12 (10-2) ρημπαουντ, ενώ έφαγε μια ταπα, εκανε ενα φαουλ και κερδισε 3 σε 24'30"

9. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν αγωνιστηκε καθολου. Θα μπορουσε να μπει όταν ειχαμε φορτωθεί με φαουλ να σπρώξει λιγο τον Καββαδα στο 2ο ή το 3ο δεκαλεπτο. Του ζητησε ο Φαλεκας να μπει στο τελευταιο 2λεπτο κι αρνηθηκε.


11. DIXON
Μέτρια εμφάνιση σε ευστοχία (11π με 3/7 2π, 0/4 3π, 5/7 1π) αλλα μοίρασε 9 ασσιστ και ειχε μονο 2 λαθη (με γλυστρημα μπαλας κατα βαση). Ακομα 0-1 ρημπαουντ, 2 φαουλ, 4 κερδισμενα, εφαγε μια ταπα κι εκανε ενα κλεψιμο σε 28'50"


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Αρκετά καλός ο Λαρυ. 11π (πρώτος που έγινε διψηφιος) σε μόλις 14'32" με 4/5 1π, 2/3 2π, 1/2 3π, είχε 1-0 ρημπαουντ, μοιρασε 4 ασιστ, εκανε 2 κλεψιματα, 1 λαθος, 2 φαουλ και κερδισε 3.

18. NEWLEY
Στα γνωστά νεροβραστα επιπεδα. Επαιξε 15'45" κι εμεινε στους 3π με 1/3 3π και 0/1 2π (σε αιφνιδιασμό στη ληξη της 3ης περιοδου που εφαγε ταπα...) Ακομα 1-0ρ, 2 φαουλ, 1 λαθος


21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Πήρε χρόνο μετά από μήνες κι από σπόντα. Αρκετό θράσος αλλά και αρκετά άστοχος.. 0/1 2π, 1/4 3π, 0/2 1π, καμια ασιστ, 1 κλεψιμο, 2 λαθη σε 15'18"


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Ειχε ενα καλό διαστημα (όπως σε πολλά ματς φετος) στις αρχες του β ημιχρονου με μαζεμενους ποντους. Επαιξε 16'47", έβαλε 13 ποντους με 5/6 1π, 4/4 2π, πήρε 6-2 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 2 λαθη, 3 φαουλ και 5 κερδισμενα / και πολλές κοκορομαχίες με Καββαδα.


24. ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
Πάτησε παρκέ στο τέλος για 2'14", σε αυτο το διαστημα απλα εκανε ενα φαουλ


32. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
Κακός ο Λουκάς. 2π με ενα καρφωμα στην αρχη (1/4 2π, 0/1 3π, 0/1 1π) που ειχε 5-1 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 1 κλεψιμο, 3 φαουλ, 3 κερδισμενα σε 14'24"


μέτριο κωουτσάρισμα και πάλι ο Μανωλόπουλος. Κακή διαχείριση του υλικού ξανά.


μέτριοι οι διαιτητές - που είχαν και νέα διαφήμιση στη φανελα


κόσμος γύρω στο 1000ρικο.
gerorge
7 ποντους 7 rebounds και τις 2 ασιστ ειχε ο Ελονου μετα την αποβολη Καββαδα οποτε η κυριαρχια του ηταν κυριως μετα την αποβολη οχι πριν
ashton
Και ο Καββαδάς τις τάπες και τους πόντους τους είχε χωρίς αυτον μέσα κατά βάση.

/ την τεχνικη στον Πριφτη δεν την είδα - έφτασα γηπεδο στο 17-13 που εκτελουσε βολες ο Μωραϊτης.
nikmamba
ναι μονο που εσυ εχεις και μαυροειδη και μαυροκεφαλιδη ενω εμεις χωρις τζακσον-ντραγκισεβιτς ειχαμε σιμτσακ-χρηστιδη
ashton
βιντεο απο το ματς

SteelGandalf
1η Περίοδος

Α.Ε.Κ. - Άρης : 23-24

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Α.Ε.Κ. - Άρης : 48-41

3η Περίοδος

Α.Ε.Κ. - Άρης : 68-57

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Α.Ε.Κ. - Άρης : 90-74

Δυστυχώς ούτε το συγκεκριμένο παιχνίδι κατάφερα να παρακολουθήσω.

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 28/5/2017)
Ανταγωνιστικός όσο τον άφησαν, αλλά ήττα με 90-74 στο ΟΑΚΑ

Ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός στο ΟΑΚΑ όσο του επέτρεψαν οι διαιτητές να είναι. Όλα τελείωσαν ουσιαστικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν αποβλήθηκε ο Καββαδάς και χρεώθηκε με τέσσερα φάουλ ο Ξανθόπουλος… Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες γι’ αγρίους και το τελικό αποτέλεσμα 90-74 για την ΑΕΚ.


Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο ξεκίνημα του αγώνα με επιπόλαιους τραυματισμούς των Τσαϊρέλη και Καββαδά, οι κίτρινοι παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν σωστή κυκλοφορία της μπάλας, έκαναν μόλις δύο λάθη, βρήκαν σκορ από εννιά παίκτες κι αν δεν ήταν στιγμές αδράνειας σε άμυνα και επίθεση, αλλά και η εχθρική διαιτησία (ειδικά των Πηλοϊδη, Διαμαντή) τότε το σκορ θα ήταν διαφορετικό.

Η ΑΕΚ ξέφυγε αρχικά με 15-7 και 17-9, όμως οι κίτρινοι με τον Τσαϊρέλη να δίνει λύσεις και σταθερά καλό τον Γιάνκοβιτς ισορρόπησαν γρήγορα και προσπέρασαν με 19-20 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου (23-24).

Στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου προηγήθηκαν με 23-26, αλλά η ΑΕΚ αντέδρασε με σερί 7-0 και πήρε το προβάδισμα με 30-26. Οι παίκτες του Πρίφτη δεν τα παράτησαν παρότι έβλεπαν τους παίκτες της ΑΕΚ στην γραμμή των βολών πιο συχνά από ότι αναβοσβήνουν τα φανάρια! Η ΑΕΚ εκτέλεσε 20 βολές στο πρώτο μέρος, ο Άρης μόλις έξι, κι όμως ήταν εκεί, διεκδικώντας το ματς. Στο 16’ το σκορ ήταν 35-34, στο 17’ ήταν 42-38 και το ημίχρονο έκλεισε στο 48-41…

Οι διαιτητές συνέχισαν το βιολί τους και στο δεύτερο ημίχρονο. Απέβαλλαν τον Καββαδά (στο 24’) επειδή αντέδρασε όντως άσχημα στον Μαυροειδή, αλλά δεν είδαν όσα είχε κάνει ο παίκτης της ΑΕΚ, κρίνοντας με εντελώς διαφορετικά κριτήρια, ενώ στο 27’ χρέωσαν με τέταρτο φάουλ τον Ξανθόπουλο και σε συνδυασμό με την αστοχία έξω από τα 6,75μ. των παικτών οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον αγώνα.

Ο Άρης κρατήθηκε στο ματς με τον Γιάνκοβιτς (59-53 στο 26’, 62-56 στο 28’), αλλά ακολούθησε ένα σερί 11-1 και η διαφορά έφτασε στους 16 πόντους στο 32’ (73-57). Οι γηπεδούχοι ευστόχησαν σε μακρινά σουτ και με καλάθι-φάουλ του Ελονού έφτασαν στο +22 (81-59) στο 34’ και ουσιαστικά η υπόθεση νίκη τελείωσε πρόωρα για τον Άρη…

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 48-41, 68-57, 90-74.


Μόλις βρήκα και αυτό και πραγματικά αναρωτιέμαι τι απόφαση ήταν η συγκεκριμένη. Γιατί αποβλήθηκε ο Καββαδάς από το υπόλοιπο παιχνίδι; Γιατί να μην χρεωθεί φάουλ επιθετικό ή φάουλ αντιαθλητικό, όπως ο Μαυροειδής, ο οποίος αντιδράει εξίσου βάναυσα και προκλητικά στην λανθασμένη και αντικανονική ενέργεια του αντιπάλου του. Με βάση ποιους κανονισμούς αυτό είναι λογικό και δίκαιο;

QUOTE(www.pressaris.gr - 28/5/2017)
Ο Τζαφλέρης αλλοίωσε τον αγώνα με την άδικη αποβολή του Καββαδά (video)

Ποια ακριβώς είναι η διαφορά των παραβάσεων του Βασίλη Καββαδά και του Δημήτρη Μαυροειδή και χρεώθηκε με αποβολή ο παίκτης του Άρη από τον Τζαφλέρη;

Ρίχνοντας μια ματιά στην συγκεκριμένη φάση προκύπτει ότι και ο Καββαδάς και ο Μαυροειδής χτυπούν ο ένας τον άλλον. Ο Τζαφλέρης βλέπει την φάση, είναι μπροστά στα μάτια του και καταλογίζει αποβολή στον Καββαδά και αντιαθλητικό στον Μαυροειδή, κρατώντας τον στον αγώνα.

Είναι μια από τις πιο κομβικές στιγμές του αγώνα, διότι μπορεί το σκορ σε εκείνο το σημείο να είναι 57-45, όμως λίγο αργότερα γίνεται 59-53 και 62-56, αλλά οι διαιτητές δεν σταμάτησαν στην αποβολή του Καββαδά. “Κλείδωσαν” τη νίκη για την ΑΕΚ χρέωνοντας με τέταρτο (ανύπαρκτο) φάουλ τον Βασίλη Ξανθόπουλο στο 27’…


Υ.Γ. Τελικά η μετάδοση ήταν από το cosmotesports6HD και όχι από το 4;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.