Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανιώνιος - Aρης (18η Αγωνιστική '07-'08)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
weirdo1977
ο Aris καλείται να συγκεντρωθεί πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα k να κλειδώσει την τρίτη θέση, με νικη νομίζω τελειώνει το θέμα k ξεκινάμε mini προετοιμασία μέχρι τα play offs με ήττα ο πανιώνιος πλησιάζει στην μια νικη... αλλα k πάλι δεν νομίζω να κινδυνέψουμε ιδιαιτερα μιας k ο πανιώνιος έχει πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα.
taz4
ο πανιώνιος φέτος έχει νικήσει τον άρη εκτός και μια νίκη ακόμα θα του δώσει
μεγάλη ψυχολογία για τους μεταξύ τους αγώνες στα πλέι οφ που πιθανότατα
θα υπάρξουν και φέτος για να κρίνουν την τρίτη θέση,όπως και πέρσι!!!
θεωρώ πως ο κάλος πανιώνιος μπορεί να πάρει αυτή τη νίκη...αν και το τέλος της
κανονικής περιόδου λογικά θα τον βρεί 4ταρτο!!!
στα πλει οφ θα το δούμε...
leelo15
QUOTE(rookie @ Mar 1 2008, 21:14 ) *
ο πανιώνιος φέτος έχει νικήσει τον άρη εκτός και μια νίκη ακόμα θα του δώσει
μεγάλη ψυχολογία για τους μεταξύ τους αγώνες στα πλέι οφ που πιθανότατα
θα υπάρξουν και φέτος για να κρίνουν την τρίτη θέση,όπως και πέρσι!!!
θεωρώ πως ο κάλος πανιώνιος μπορεί να πάρει αυτή τη νίκη...αν και το τέλος της
κανονικής περιόδου λογικά θα τον βρεί 4ταρτο!!!
στα πλει οφ θα το δούμε...

Σιγουρα στο τελος της χρονιας ο Αρης θα βγει τριτος, καμια ομαδα εκτος Παο και Οσφπ δεν μπρορουν να τα βαλουν μαζι του.. Ο φετινος Πανιωνιος που φαινεται η πιο δυνατη απο τις ομαδες που θα το παλεψουν δεν εχει καμια σχεση με την περσινη. Without Χατσον, Αρσλαν, Περπερογλου δυσκολευουν τα ηδη δυσκολα..
hagi
Ο Πανιώνιος είναι και φέτος πολύ καλή ομάδα απλά και αυτός παίζει όπως ο Άρης..Μία παίζει καλά μία χάλια.Αν ο Πανιώνιος πιάσει καλή απόδοση δεν είναι εύκολος αντίπαλος για τον Άρη ειδικά όπως παίζει τώρα και μάλιστα εκτός έδρας..Ο Άρης θέλει μια πολύ "τρανταχτή" νίκη με διαφορά ώστε να αλλάξει ψυχολογικά.Ο Πανιώνιος από την άλλη θα θέλει το ίδιο μετά τον αποκλεισμό του από την Βαλένθια.Στο πρώτο παιχνίδι με την Βαλένθια πάντως ο Πανιώνιος έδειξε ότι έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και τα κέρδισε άνετα απέναντι σε μια ομάδα που είναι εξαιρετική κατά την άποψή μου.
Βέβαια στη συνέχεια ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα αποκλειστεί γιατί στην έδρα της δεν παίζεται εύκολα η Βαλένθια.
Στο παχνίδι μας και πάλι όμως,θα πρέπει ο Άρης να κάνει το διπλό αν θέλει να έχει διαφορά πόντων με τον Πανιώνιο και να μην κινδυνέψει να χάσει το πλεονέκτημα έδρας.Είδωμεν..
Dread
Δυστυχώς δεν μπορώ να το δω ζωντανά, αλλά αν κρίνω από τις διακυμάνσεις στο score πρέπει να είναι πολύ thriller το match.
weirdo1977
εμενα πάλι εύκολο μου φάνηκε, σε κανένα σημείο δεν ανησύχησα... πολυ καλοί καλαϊτζής, ράιτ, ιερεμίας, k ο τσαλδαρακος που έπαιξε αρκετή ώρα στον ασσο w00t.gif .

p.s. θα κάτσω να βγάλω το ποσοστό τον νικών που έχω... biggrin.gif αιτούμε αποκλειστικότητα στην σειρά των παιχνιδιών με τον ολυμπιακό wink.gif
rchos
ειχα παει στο ελληνικο.τωρα γυρισα.κακο παιχνιδι σχετικα.ο αρης ομως ηταν καλυτερος και δικαια νικησε.
παντως και οι δυο ομαδες εχουν χωντρο προβλημα στον ασσο.παλι σημερα τσαπιν και ουασινγκτον ηταν στην κοσμαρα τους!απορω γιατι δεν μπηκε ο ξανθοπουλος νωριτερα που ηταν ο κυριος λογος που εγινε ντερμπι προς το τελος.ο καλαιτζης πολυ καλος και σημερα.την πιο θετικη εντυπωση παντως μεσα στο γηπεδο την εδωσε ο ραιτ.οποτε σηκωνοταν να σουταρει ενιωθες σιουρια οτι θα μπει.

βασικα και κυρια δυστηχως και οι δυο ομαδες εδειξαν ακομη μια φορα οτι δεν πανε για τιποτα πααραπανω περα απο την τριτη θεση που οδηγει ευρωλιγκα για τον αρη και την εξοδο στο ουλεμπ καπ για τον πανιωνιο.
taz4
ανακοίνωσή της ΚΑΕ Πανιώνιος !!
"Η ΚΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, να καταγγείλει τη διαιτησία του αγώνα με τον Αρη σε όλα τα αρμόδια όργανα. Η διοίκηση της ΚΑΕ θα ζητήσει από την ΚΕΔ την εξαίρεση του διαιτητή Στέλιου Κουκουλεκίδη για τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 θεωρώντας απαράδεκτα τόσο τα σφυρίγματά του όσο, κυρίως, τη συμπεριφορά του αφού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έκανε χειρονομία προς τους παράγοντες της ομάδας", αναφέρει η ανακοίνωση."
basketaris
Συγχαρητηρια στην ομαδα μου για τη νικη! 41.gif
Καθως και για την καλυψη της διαφορας, η οποια και μας δινει ισχυροτατο προβαδισμα για την καταληψη της 3ης θεσης.

Το ματς, δυστυχως, δεν το ειδα, αλλα το εχω γραψει και θα το δω. Οταν το κανω, θα το σχολιασω καλυτερα! Παντως, απο τα λιγα που διαβασα/ενημερωθηκα, ο Καλαϊτζης ηταν και παλι πολυ καθοριστικος!
hagi
Καλό παιχνίδι για μας..Επιτέλους και πάλι νίκη..Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε.Σε όλο το ματς είμασταν μπροστά και μόνο στο τέλος κάτι πήγε να αλλάξει αλλά δεν ανησύχησα..Και πάλι μπράβο 41.gif 41.gif
Μόνο με αυτοκτονία θα χάσουμε την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο.
Warrior
Δυστυχως μου ετυχε κατι τελευταια στιγμη και δεν καταφερα να βρεθω στο Ελληνικο χθες! sad.gif

Ετσι δεν εχω απολυτως καμια εικονα του τι εγινε στο χθεσινο παιχνιδι.Απο αυτα που διαβαζω,ο Ραιτ εκανε
αλλη μια πολυ καλη εμφανιση και ισως πρεπει να δουν στην διοικηση τι μπορουν να κανουν για να τον
κρατησουν και την επομενη σεζον στην ομαδα(οχι δεν εννοω να του βγαλουν σκοπιανο διαβατηριο! laugh.gif tongue.gif )!

Νομιζω οτι εξασφαλισαμε την 3η θεση στην κανονικη περιοδο,οποτε ο προπονητης θα εχει πολυ χρονο να
κανει δοκιμες στους επομενους αγωνες και να βρει λυσεις στα προβληματα που υπαρχουν...
hagi
Συμφωνώ και γω για τον Ράϊτ.Είναι φοβερός σκόρερ και το έχω ξαναπεί.Πρέπει να τον κρατήσουμε και να κάνουμε και κάποιες προσθήκες.
Όσο για το ότι μπορεί να δοκιμάσει σχήματα ο Χέρμπερτ,νομίζω ότι θα έχει τον χρόνο να το κάνει αν και το κάνει ήδη.Όπως και με τον Πανιώνιο που παίζαμε αρκετή ώρα χωρίς playmaker.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.