Help - Search - Members - Calendar
Full Version: San Antonio Spurs
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
benchwarmer




The legend goes on


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2016-2017): 61-21 (Τελικοί Δύσης)

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2016-2017):
Πόντοι: Kawhi Leonard 25.5, LaMarcus Aldridge 17.3, Pau Gasol 12.4
Ριμπάουντ: Pau Gasol 7.8, LaMarcus Aldridge 7.3, Dewayne Dedmon 6.5
Ασίστ: Tony Parker 4.5, Kawhi Leonard 3.5, Patty Mills 3.5
Κλεψίματα: Kawhi Leonard 1.8, Manu Ginobili 1.2, Danny Green 1.0
Κοψίματα: LaMarcus Aldridge 1.2, Pau Gasol 1.1, Dewayne Dedmon 0.8
Ευστοχία %: Dewayne Dedmon 62.2%, David Lee 59.0%, Pau Gasol 50.2%
Χρόνος συμμετοχής: Kawhi Leonard 33.4, LaMarcus Aldridge 32.4, Danny Green 26.6

Πιθανή 5άδα:
P. Mills D.Green K. Leonard L.AldridgeP.Gasol


Πάγκος:
PG: Dejounte Murray, Derrick White, Tony Parker (INJ)
SG: Manu Ginobili, Bryn Forbes, Darrun Hilliard, Brandon Paul
SF: Rudy Gay, Kyle Anderson
PF: Davis Bertans, Matt Costello
C: Joffrey Lauvergne

Μεταγραφικές Κινήσεις:
Draft Picks: Derrick White (#29), Jaron Blossomgame (#59)
Ήρθαν: Rudy Gay (FA - SAC), Joffrey Lauvergne (FA - CHI)
Έφυγαν: Jonathon Simmons (FA - ORL), David Lee, Dewayne Dedmon (FA - ATL), Joel Anthony (FA - MIL)

Παρουσίαση ομάδας

Τα κλασικά τα ξέρετε. Ίδιος προπονητής 22 χρόνια, με 4 τίτλους και αμέτρητες παρουσίες βαθιά στα playoff. Τι διαφορετικό υπάρχει? Φυσικά η απουσία από πέρυσι του Tim Duncan, που ακόμα δεν την έχουμε συνηθίσει. Επίσης, η απουσία για αρκετό διάστημα ακόμα (και με ερωτηματικό σε τι κατάσταση θα επιστρέψει, ήδη η πτώση ήταν αρκετά εμφανής) του Tony Parker. Ελπίζουμε βέβαια σε μερικές ακόμη στιγμές μαγείας του Manu Ginobili, ολοένα μειούμενες και αυτές ελέω του πανδαμάτωρος χρόνου.
Φυσικά, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Αυτό που όμως γίνεται είναι να περνάει η σκυτάλη στους νεότερους, με προεξάρχοντα φυσικά τον Kawhi Leonard, που πλέον δεν χρειάζεται καμία σύσταση. Υπάρχει επίσης και ο LaMarcus Aldridge, που σίγουρα δεν είναι νέος, δίνει όμως ένα επιπλέον star quality που ίσως πολλοί δεν φανταζόμασταν πριν 2-3 χρόνια. Αρκεί φυσικά να είναι υγιής και ικανοποιημένος με τον ρόλο του... Από εκεί και πέρα, τα πάντα γυρίζουν γύρω από το καλοκουρδισμένο ρολόι του Ποπ. Στην περιφέρεια υπάρχει η σταθερά του Danny Green, στον άσο όμως καλούνται να κάνουν σημαντικό step up οι Mills και Murray, ή έστω ένας από τους 2. Αλλιώς τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα φέτος. Θυμίζουμε φυσικά ότι έγιναν και προσπάθειες για μία μεγάλη κίνηση με τον Chris Paul, που όμως δεν ευοδώθηκαν. Στους ψηλούς εκτός του Aldridge υπάρχει φυσικά ο Pau Gasol, έστω και στα 37 του. Από εκεί και πέρα όμως μάλλον χρειάζεται μία ενίσχυση στο βάθος της σεζόν, με τους Bertans και Lauvergne να μπορούν να δώσουν λύσεις, ίσως όμως να μην έχουν την απαιτούμενη σκληράδα για το τέλος.
Τι αφήσαμε? Μα φυσικά τον 6ο(?) παίχτη που ίσως να μπορέσει να αλλάξει τις ισορροπίες, απέναντι στις super teams που δημιουργήθηκαν στην Δύση. Το όνομα αυτού Rudy Gay. Πρώτο ζητούμενο φυσικά να έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός παρκέ από τον Γενάρη μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Δεύτερο ζητούμενο, να ενταχθεί στο σύστημα Πόποβιτς, το οποίο δεν πρόκειται φυσικά να αλλάξει για κανέναν παίχτη. Εάν υπάρχουν αυτά τα δεδομένα, τότε μπορούμε να μιλάμε για μία σαφέστατη αναβάθμιση από τον τιμιότατο Simmons ή όποιον άλλο κλήθηκε να παίξει αντίστοιχο ρόλο στους Σπερς τα τελευταία χρόνια.
Τα υπόλοιπα προσεχώς στις οθόνες μας, το σίγουρο είναι ότι όσο "βαρετή" και να είναι συχνά η regular season, στους Σπερς πάντα μπορούμε να βρούμε πράγματα που θα μας εκπλήξουν και ενδεχομένως θα μας συναρπάσουν.

Προπονητής: Gregg Popovich (22nd season, 1150-506)
Τόσο δύσκολο να χωρέσει σε λέξεις, ίσως βοηθήσει το παρακάτω βίντεο (θα μπορούσαν να υπάρχουν και πολλά ακόμα) για μία από τις πιο δομημένες και πολυσχιδείς προσωπικότητες στην ιστορία του αθλήματος.


Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος:
Όπως θα έλεγε ο Ποπ, να βγάζουν υγεία ως οργανισμός και να παίζουν καλό μπάσκετ. Ιδανικά και ρομαντικά, ένα ακόμα δαχτυλίδι θα ήταν ο ιδανικός επίλογος(?) για πολλούς. Πρακτικά, μία καλή regular season που θα οδηγήσει σε μία πρόκριση στους "4" της Δύσης και από εκεί και πέρα... όποιος αντέξει.

Κάτω απ' το φως του προβολέα:
Τα φώτα φυσικά θα πέσουν στον Kawhi Leonard. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά καθώς μιλάμε για τον 3ο στην περσινή ψηφοφορία για τον MVP. Αξιοθαύμαστο κατόρθωμα (όλη η πορεία του προφανώς, όχι απλώς μια θέση σε μια ψηφοφορία) για έναν παίχτη που πριν 6 χρόνια επιλέχτηκε μόλις στο #15 του draft αλλά ευτύχησε, μαζί με την σκληρή προσωπική δουλειά, να βρεθεί και στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον.

Θέλω να ρωτήσω τον:
κόουτς Ποπ. Πού συχνάζει να πάω να δουλέψω.

Πρόβλεψη νικών: 57-25
Conference rank:3rd
Division rank:2nd

Teaser video:


ΥΓ1: Προσπάθησα να είμαι λακωνικός σαν τον Ποπ.
ΥΓ2: Κουτς γύρνα πίσω.
tanasen01
Ωραία παρουσίαση αλλά εδώ μου βγήκε το μάτι biggrin.gif
QUOTE (benchwarmer @ Oct 11 2017, 01:39 ) *
Τα κλασικά τα ξέρετε. Ίδιος προπονητής 22 χρόνια, με 4 τίτλους


Άντε καλή σεζόν!

υ.γ. Χθες ανανέωσε ο LA μέχρι το 2021.
benchwarmer
Ήταν για να δω αν με προσέχετε smiley.gif
SG3ptshooter


Πάρτε το απόφαση
SG3ptshooter
Τι πλάκα κάνει ο Pop χωρίς Leonard δεν λέει κανείς, ασχολείστε μόνο με τα cool kids. 8 στα τελευταία 9 με μία οριακή ήττα στη Χώμα που την κράτησε πολύ κάτω και βέβαια νίκη επί του pretender CoY με ραμολιΜάνου, χτες βασικοί και Dejounte και Forbes και Paul, τι να λέμε..

San Antonio coach Gregg Popovich says Bryn Forbes has "never seen a shot he didn't like."

Οι για πέταμα στιγμές άμυνα Suns που συναντάω στα καλά των αντιπάλων συναγωνίζονται σε ξενέρα τις σκόρπιες Valentineιές στα vid Dunn. Πόσο πιο χώρο να δώσεις στο φονιά το Bryn ρε σεις peace.gif
yorgos
Έχουμε κανένα θρεντ με τις χειρότερες προβλέψεις όλων των εποχώνε για το ένε μπε α;
Γιατί με αφορμή το ραμολιΜάνου θυμήθηκα έναν από το αγγλόφωνο CNN που μετά από ένα γεμάτο ένταση eurostep του Τζινόμπιλι προ 14ετίας είχε πει "με τόση ένταση που παίζει ο Τζινόμπιλι, φοβάμαι πως δε θα αντέξει να παίξει πάνω από 2-3 χρόνια ακόμη σε αυτούς τους ρυθμούς. Πραγματικά καταστρέφει το σώμα του, στα 30 του δε θα μπορεί να παίξει ούτε στην Ευρώπη".

Bullseye.
Air Kef
Πρώτη ουσιαστική επανεμφάνιση Καβάι χθες με κλασσική Λεοναρντογραμμή και διπλό στο MSG. Μπήκε το 2018 μέχρι να κουμπώσει δευτέρα, αλλά τι να κάνς; Αντε, καλή χρονιά

jvalin
Respect για Κουάι, αλλά το highlight της βραδιάς ήταν η σέντρα-σουτ του Τζινόμπιλι laugh.gif



benchwarmer
Όταν τα έκανε αυτό ο Kuqo στην Ευρώπη, στην Αμερική ακόμα έτρωγαν βελανίδια icon_drunk.gif
aegeansheed
Είχα πιστέψει ότι κάτι προφητικό/μεταφυσικό θα συνέβαινε μετά από το ρεφ του Γιώργκο. Ήταν kinda νέμεσις.

Τελικά μέτρησε; Τί έγινε;
jvalin
QUOTE (aegeansheed @ Jan 3 2018, 15:50 ) *
Είχα πιστέψει ότι κάτι προφητικό/μεταφυσικό θα συνέβαινε μετά από το ρεφ του Γιώργκο. Ήταν kinda νέμεσις.

Τελικά μέτρησε; Τί έγινε;

Ναι μέτρησε. Τους πήρε βέβαια λίγη ώρα να το καταλάβουν αλλά εν τέλει το μέτρησαν. tongue.gif
SG3ptshooter


Πρώτες back2back 20αρες από παίκτη στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του, πόσο respect.
gerorge
QUOTE (SG3ptshooter @ Jan 8 2018, 11:10 ) *
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8GkK7XoKSSY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8GkK7XoKSSY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Πρώτες back2back 20αρες από παίκτη στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του, πόσο respect.




Νομιζω οτι ειναι οι πρωτες 20αρες b2b απο 40αρη off the bench.Γιατι ο Jordan ειχε αρκετες συνεχομενες μετα τα 40στα γενεθλια του
SG3ptshooter
Λογικό. Θα πήρα λάθος τη διατύπωση.

Με Timberwolves και Thunder να ανεβαίνουν στη βαθμολογία χρειάζονται οι Spurs το ανέβασμα που ψιλοπεριμένουμε. Δεν τους ξεγράφεις ποτέ και για τίποτα.
tanasen01
Τέλος εποχής
Όχι ότι δεν το χαμε πάρει χαμπάρι ότι ο TP δεν έχει πλέον τα γκάζια που χρειάζονται για να είναι starter, αλλά ήρθε να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος πλέον.
tanasen01
To highlight της βραδιάς χθες δεν ήταν μόνο το milestone του LBJ. 19 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 7 κλεψίματα ο Murray χθες!



Όσο για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Kawhi επειδή είναι ενοχλημένος από τον τρόπο που χειρίζεται η ομάδα την αποθεραπεία του (που έβγαλε προχτές σαν είδηση ο Jaylen Rose) :

tanasen01
Κατά 99% τέλος η σεζόν για Leonard. Νιώθει ακόμα ενοχλήσεις οπότε πολύ δύσκολο να προλάβει κάποιο ματς της κανονικής περιόδου. Αν κρίνω από αυτά που ειπώθηκαν από τον Ποπ μάλλον δεν θα πάρουν το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουν ούτε στα playoffs. Πλέον θα εκπλαγώ αν οι spurs καταφέρουν να προχωρήσουν πέρα από τον α΄γύρο των playoffs.
RipCity
Μηπως δεν ξαναπαιξει γενικα με τη φανελα των Spurs?
tanasen01
QUOTE (RipCity @ Feb 22 2018, 12:49 ) *
Μηπως δεν ξαναπαιξει γενικα με τη φανελα των Spurs?


Τραβηγμένο, αν και τίποτα δεν αποκλείεται. Προσωπικά πιστεύω ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως είχε γίνει και με τον Ντάνκαν παλιότερα.
RipCity
Γενικά δε μ' αρέσει καθόλου πια η ομάδα του Πόποβιτς και απλά πιθανολογώ ότι δεν αρέσει και στον Kawhi.
tanasen01
QUOTE (RipCity @ Feb 22 2018, 13:12 ) *
Γενικά δε μ' αρέσει καθόλου πια η ομάδα του Πόποβιτς και απλά πιθανολογώ ότι δεν αρέσει και στον Kawhi.


Έχει πολύ νέο αίμα φέτος και χτίζεται σιγά σιγά. Φέτος έχει ξεπεταχθεί ο Άντερσον, στην πορεία περιμένουμε και τον Murray και ίσως τον Bertans. Χρειαζόταν όμως ένας rim protector.
RipCity
Δε μ'άρεσαν καθόλου προσωπικά αυτές οι ανανεώσεις με τόσα πολλά χρόνια και χρήματα σε Gasol, Aldridge, ενώ και των ήδη υπάρχοντων νεαρών το ταβάνι δε το βλέπω υψηλό, εκτός ίσως του Murray. Πιστεύω μαύρα χρόνια έρχονται γενικά και θα ψαχτεί για ένα franchise που να χει στόχο τον τίτλο ο Leonard.

Είναι δεδομένο δηλαδή ότι και του χρόνου απλά για να μπουν πλέοιφ θα πάνε και μετά είναι ελεύθερος ο Leonard. Εκεί το καλοκαίρι του 2019 θα χεις μπάτζετ για free agents αν όλα πάνε καλά, αλλά ήδη μπορεί να χει ξενερώσει ακόμα περισσότερο ο Kawhi + ότι Mills, Aldridge (που είναι ψιλοuntradeable) λογικά θα χουν πέσει αρκετά. Ϊσως αυτό το καλοκαίρι να ψαχτούν να τον δώσουν με trade τον Kawhi.
D-Wade
Θα δούμε το καλοκαίρι που έχουν το δικαίωμα να του δώσουν το supermax. Αν απορρίψει τα +200m μάλλον θα γίνει αυτό που λέει ο ripcity
gerorge
QUOTE (tanasen01 @ Feb 22 2018, 13:20 ) *
Έχει πολύ νέο αίμα φέτος και χτίζεται σιγά σιγά. Φέτος έχει ξεπεταχθεί ο Άντερσον, στην πορεία περιμένουμε και τον Murray και ίσως τον Bertans. Χρειαζόταν όμως ένας rim protector.



Καλα ο Αντερσον μονο αν τον ψαξεις θα καταλαβεις οτι ειναι μικρος ισως και απο τα λαθη απειριας που κανει.Κατα τ'αλλα ειναι απιστευτα αργος(ισως ο πιο αργος παικτης που χω δει,πραγματικο slow motion) αν και κουτσα στραβα κατι κανει.Γενικα παντως το ροστερ των Σπερς δεν σου γεμιζει το ματι σε καμια περιπτωση και ειναι να απορεις πως βρισκονται τοσο ψηλα
tanasen01
QUOTE (gerorge @ Feb 22 2018, 14:06 ) *
Καλα ο Αντερσον μονο αν τον ψαξεις θα καταλαβεις οτι ειναι μικρος ισως και απο τα λαθη απειριας που κανει.Κατα τ'αλλα ειναι απιστευτα αργος(ισως ο πιο αργος παικτης που χω δει,πραγματικο slow motion) αν και κουτσα στραβα κατι κανει.Γενικα παντως το ροστερ των Σπερς δεν σου γεμιζει το ματι σε καμια περιπτωση και ειναι να απορεις πως βρισκονται τοσο ψηλα


Καλά ναι. ο Ginobili ας πούμε που είναι κοντά 41 είναι πολύ πιο αθλητικός από τον slo-mo laugh.gif
Έχει όμως πολύ καλές κινήσεις και footwork και ήταν πάντα καλός playmaker, ενώ έχει βελτιωθεί πολύ και αμυντικά (είναι μακράν πρώτος στο ρόστερ στα κλεψίματα). Καλός παίκτης συστήματος γενικά.
tanasen01
Από χθεσινή συνέντευξη:
"- Kawhi, do you plan on finishing your career as a Spur?
- Yeah. For sure."
smiley.gif
RipCity
http://www.espn.com/nba/story/_/id/2287067...rn-playoff-push

Δεν είναι φυσιολογικά αυτά που γίνονται φέτος με τον Leonard.
Manimal
QUOTE (RipCity @ Mar 22 2018, 18:33 ) *
http://www.espn.com/nba/story/_/id/2287067...rn-playoff-push

Δεν είναι φυσιολογικά αυτά που γίνονται φέτος με τον Leonard.


Δεν το βρίσκω τόσο αφύσικο. Κατ΄αρχήν θα πρέπει να διαχωριστεί από την περίπτωση Πάρκερ, που ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Εγχείριση αποθεραπεία και τέλος. Από το άρθρο δε, αφήνει να εννοηθεί ότι δεν υπήρχε ανάλογη εμπειρία και αναγκάστηκαν να προσλάβουν ειδικούς. Η υπόθεση Λέοναρντ είναι τελείως διαφορετική. Όχι μόνο γιατί δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν χρειάζεται εγχείριση ή όχι, αλλά το μεγάλο θέμα είναι ο ίδιος ο Λέοναρντ και κατά πόσο προσεχτικοί πρέπει να είναι ώστε να μην επηρεαστούν όλα τα χαρακτηριστικά αθλητικότητας που τον διακρίνουν.

sarounas
Όλα αυτά με τον Λέοναρντ εξαιτίας εκείνου του τραυματισμού στον αστράγαλο με τον Πατσούλια στους περσινούς τελικούς της δύσης; 1 χρόνος πέρασε, μάλλον κάτι άλλο πρέπει να παίζει....
gerorge
QUOTE (sarounas @ Apr 13 2018, 09:49 ) *
Όλα αυτά με τον Λέοναρντ εξαιτίας εκείνου του τραυματισμού στον αστράγαλο με τον Πατσούλια στους περσινούς τελικούς της δύσης; 1 χρόνος πέρασε, μάλλον κάτι άλλο πρέπει να παίζει....




Οχι,δεν εχει καποια σχεση με πατσουλια ο τραυματιμος του.Στον τετρακεφαλο του αλλου ποδιου ειναι το προβλημα
sarounas
QUOTE(gerorge @ Apr 13 2018, 10:48 ) *
Οχι,δεν εχει καποια σχεση με πατσουλια ο τραυματιμος του.Στον τετρακεφαλο του αλλου ποδιου ειναι το προβλημα

δηλαδή όντως πρόκειται για τραυματισμό που χρονίζει και όχι κάτι άλλο που αφορά ψυχολογικά ή θέματα σχέσεων με τον Πόποβιτς;
gerorge
QUOTE (sarounas @ Apr 13 2018, 10:55 ) *
δηλαδή όντως πρόκειται για τραυματισμό που χρονίζει και όχι κάτι άλλο που αφορά ψυχολογικά ή θέματα σχέσεων με τον Πόποβιτς;



Το προβλημα λογικα ηταν οτι ενω το ιατρικο τιμ τον θεωρουσε καθαρο να μπει να παξει,αυτος δεν το πιστευε.Ετσι οταν επαιξε μεσα στη σεζον υποτροπιασε,και τωρα ενω και παλι τον θεωρουν υγιη αρνειται να παιξει αυτη τη σεζον και δειχνει να εχει χαθει η εμπιστοσυνη
sarounas
QUOTE(gerorge @ Apr 13 2018, 11:27 ) *
Το προβλημα λογικα ηταν οτι ενω το ιατρικο τιμ τον θεωρουσε καθαρο να μπει να παξει,αυτος δεν το πιστευε.Ετσι οταν επαιξε μεσα στη σεζον υποτροπιασε,και τωρα ενω και παλι τον θεωρουν υγιη αρνειται να παιξει αυτη τη σεζον και δειχνει να εχει χαθει η εμπιστοσυνη

σ ευχαριστώ για την απάντηση wink.gif
RipCity
Για έναν τραυματισμό ο οποίος ήταν λιγότερο σοβαρός από του Parker, με βάση τις όποιες εκτιμήσεις, ο Kawhi έφτασε να χάνει το πρώτο ματς των πλέιοφ κι έχει ο Θεός επειδή πονάει ακόμη. Νομίζω το καλοκαίρι το trade είναι δεδομένο.
tanasen01
Άντε να χαμογελάσει και λίγο το χειλάκι μας:

"According to Tom Orsborn of the San Antonio Express-News, San Antonio wants to meet with Leonard's team "in a bid to mend fences and pave the way for Leonard to come to terms on a five-year, $219 million supermax contract that he will be eligible to receive starting July 1."
gerorge
Συμφωνα με Shams Charania(αντικαταστατης του Woj και εξισου αξιοπιστος) ο Kawhi τελικα θελει να φυγει απο το San Antonio και δεν αισθανεται "ανετα".Δυσκολα να μαθουμε παντως τι παιζεται μιας και οι 2 πλευρες συνηθως κρατανε χαμηλα τους τονους στον τυπο
geo82
Και στο Slam ανέφεραν το ίδιο. Το σενάριο που συζητούμε στο άρθρο για τον Lebron , παίζει να γίνει και πράξη.
jvalin
QUOTE (Adrian Wojnarowski)
San Antonio’s Kawhi Leonard has Los Angeles — preferably the Lakers — at the center of his preferences for a trade destination, league sources tell ESPN.


https://twitter.com/wojespn/status/1007676505562984450
mixalisgate7
QUOTE(Adrian Wojnarowski)
Sources: So far, Leonard has expressed nothing directly to Spurs about future. Lakers and Clippers interest Leonard -- and both teams would move quickly to assemble packages to acquire Leonard. Spurs won't rush. Leonard and his camp had shown interest in $219M super max deal.


ΠΗΓΗ
aegeansheed
Προσπαθώ να καταλάβω τί σημαίνει για τους Spurs όλο αυτό με τον Kawhi.
Γνωρίζουμε ότι οι Spurs θεωρούνται το πιο επιτυχημένο franchise της τελευταίας 20ετίας. Το μοντέλο δούλευε φανταστικά όσο υπήρχαν "άνθρωποι του Popovic", που στην ουσία εννοούμε τον Tim Duncan πρωτίστως και TP και Gino δευτερευόντως. Η προσωπική σχέση που είχε ο Popovich με τον Duncan και η αποδοχή του Duncan στο μοντέλο αυτό μαζί ήταν ο πιο σημαντικός παράγοντας που κρατούσε συσπειρωμένη την ομάδα. Ουσιαστικά ήταν μια "προέκταση" του προπονητή εντός παρκέ, ένα εργαλείο επιβολής του πλάνου και συσπείρωσης σε αυτό.
Τα γεγονότα δείχνουν ότι ο Duncan, ως "το πρόσωπο του franchise" έφυγε και αντικαταστάθηκε (πρέπει να είναι superstar ή έστω all-star σκιλγουάηζ) από τον Kawhi, με τη διαφορά ότι ο Popovich δεν είχε ποτέ μαζί του την ίδια σχέση που είχε με τον Duncan ή με τους άλλους δύο πάλιουρες. Ο Kawhi περιγράφεται ως ένας κλειστός άνθρωπος με όλα τα σχετικά χαρακτηριστικά (δε μιλάει πολύ, δεν εμπιστεύεται εύκολα, δεν αστειεύεται, είναι μετρημένος) και νομίζω ότι στην ουσία το όλο πρόβλημα είναι ένα cultural clash ανάμεσα στον επικοινωνιακό και ανοιχτό χαρακτήρα του Popovich και τον κλειστό του Kawhi. Διαβάζοντας κείμενα για το τρέχον ζήτημα, αλλά και από την εικόνα που είχα από την τελετή απόσυρσης της φανέλας του Timmy (περιγράφεται φανταστικά η σχέση duncan-popovich αλλά και οι σχέσεις συμπαικτών-popovich από τους ίδιους) συμπεραίνω ότι ο Popovich δεν έχει πλέον έναν star player με τον οποίον μπορεί να συνενοείται στο επίπεδο που επιθυμεί (πλεον TP και Gino είναι στα τελειώματά τους), επειδή δεν είναι τέτοιος ο Kawhi.
Αν πιστεύω ότι η αντιμετώπιση από το ιατρικό team είναι ο λόγος; Δεν το πιστεύω. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπήρξε κάποια αστοχία στην αντιμετώπιση, αλλά δε μπορώ να δεχτώ ότι αν έγινε έτσι, η ομάδα για τον Kawhi συγκεκριμένα δεν επέτρεψε εξωτερικό consultation από κάποιον ειδικό που θα πρότεινε ο Kawhi. Δηλαδή... είναι οι Spurs, κορυφαίος οργανισμός, με τρομερό προγραμματισμό στο conditioning των παικτών, το πρώτο franchise που ενέταξε την ένοια του b2b rest για να πρστατεύσει τους παίκτες από την καταπόνηση. Έπειτα και ο Parker είχε τον ίδιο τραυματισμό (προφανώς κάθε περίπτωση είναι μοναδική) και επανήλθε στο 100%. Και γενικά δεν ακούστηκε ποτέ μα ποτέ κάποιο αρνητικό σχόλιο για το ιατρικό τημ του SA (χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπήρξε τώρα αστοχία). Δε μπορώ να πιστέψω όμως ότι μπορεί να υπάρχει τέτοιος βαθμός ανικανότητας στο συγκεκριμένο ιατρικό, που να δικαιολογεί τέτοια έλλειψη εμπιστοσύνης από κάποιον. Καταλαβαίνω να μην υπάρχει εμπιστοσύνη σε καποιον γιατρό ή σε κάποιο φύσιο κ.ο.κ. (η υπόθεσή μου είναι ότι αφορμή ίσως έιναι κάποια προσωπική αντιπαράθεση με πρόσωπο εκεί), αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να έγινε και ενώ μεταφέρθηκε από τον παίκτη πιο πάνω, δεν έγινε κάτι για να διορθωθεί. Καταλήγω ότι είναι μια μυστηριώδης απόφαση του Kawhi 100% προσωπική, κι επειδή είναι τέτοια και ο Kawhi κλειστός ως χαρακτήρας πιθανόν να μη μάθουμε ποτέ λεπτομέρειες. Φάνηκε και από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από δηλώσεις Popovich και συμπαικτών το τελευταίο τρίμηνο βασικά: (ο Kawhi) ως ένα "ιδιαίτερο" παιδί που δεν προσαρμόζεται και δεν αντιλαμβάνεται τα πράγματα με τον συνήθη τρόπο.
Mind games όχι με τη την συνήθη έννοια που το λέμε στα σπορ. Ίσως αυτό που συμβαίνει στο μυαλό του Kawhi όμως τελευταία...
geo82
https://www.slamonline.com/nba/report-suns-...sing-no-1-pick/

Υπάρχει πιθανότητα το Φοίνιξ να προσφέρει το νούμερο 1 πικ για τον Λέοναρντ.
yorgos
QUOTE(geo82 @ Jun 16 2018, 18:02 ) *
https://www.slamonline.com/nba/report-suns-...sing-no-1-pick/

Υπάρχει πιθανότητα το Φοίνιξ να προσφέρει το νούμερο 1 πικ για τον Λέοναρντ.

Και να παρατήσει ο Ποπς τον Άιτον και να πάρει Ντόνσιτς στο 1. Αυτό μάλιστα. Μετά κάνουμε και ανταλλαγή ΛαΜάρκο για Φρύδια κι έχουμε ομαδάρα.
reignman
θα παει το φοινιξ κ το καθε φοινιξ να ανταλλαξει τοσο υψηλο πικ που πιθανοτατα θα του δωσει παιχτη που θα γινει allstar για να νοικιασει για μια σεζον τον kawhi? δεν παιζει να μεινει πουθενα και στο τελος θα παει la... δεν εχουν επιλογες πιστευω. ενας απο τους λογους που εχει στραβωσει ειναι σιγουρα το μεγαλο συμβολαιο για 3 ακομα χρονια του 37χρονου παου.
Manimal
QUOTE (reignman @ Jun 17 2018, 00:05 ) *
θα παει το φοινιξ κ το καθε φοινιξ να ανταλλαξει τοσο υψηλο πικ που πιθανοτατα θα του δωσει παιχτη που θα γινει allstar για να νοικιασει για μια σεζον τον kawhi? δεν παιζει να μεινει πουθενα και στο τελος θα παει la... δεν εχουν επιλογες πιστευω. ενας απο τους λογους που εχει στραβωσει ειναι σιγουρα το μεγαλο συμβολαιο για 3 ακομα χρονια του 37χρονου παου.


Άλλα δύο χρόνια το συμβόλαιο του Πάου, συμφωνούμε ότι είναι κακό αλλά τι σχέση μπορεί να έχει με Λέοναρντ αυτό?

Κι εγώ ασπάζομαι την άποψη σιντ ότι τα αίτια είναι βαθύτερα και το σκηνικό έλλειψης εμπιστοσύνης είναι προφασιακά στημένο. Από την άλλη αποκλείω και το οικονομικό διότι τουλάχιστον όπως διέρρεαν οι Σπερς ήταν πρόθυμοι να τον υπογράψουν με σούπερ μαξ και σε μία πολιτεία που ο συντελεστής φορολόγησης παίζει να είναι ο χαμηλότερος.

Το Νο1 των Σανς για Λέοναρντ όπως διαμορφώνεται η κατάσταση το θεωρώ καλή επιλογή. Πολύ καλύτερη από όσα και αν δώσουν οι Λέικερς. Αρκει να επιλέξουν Αύτον και να ψάξουν trade Λαμάρκο για κάποιο point. Γιώργο, Φρύδιας για Λαμάρκο ούτε σε παραμύθι δεν στέκει.
reignman
QUOTE
Το Νο1 των Σανς για Λέοναρντ όπως διαμορφώνεται η κατάσταση το θεωρώ καλή επιλογή. Πολύ καλύτερη από όσα και αν δώσουν οι Λέικερς. Αρκει να επιλέξουν Αύτον και να ψάξουν trade Λαμάρκο για κάποιο point. Γιώργο, Φρύδιας για Λαμάρκο ούτε σε παραμύθι δεν στέκει.


οποτε θα δουλεψουν οι σανς για τους σπερς ξεκαθαρα. γιατι μονο οι σπερς θα βγουν κερδισμενοι απο οποιαδηποτε αλλο trade περαν αυτου που θελει ο kawhi... θα κατσουν να χασουν τον X Y Ayton για εναν rental παιχτη... αν παιξει (που παιζει να ριξει και κανα χειρουργιο γτ ετσι) μπορει απλα να μπουν playoffs και το καλοκαιρι να φυγει... και τι εχουν μετα οι σανς? ομαδα για τανκινγκ χωρις ayton... και το φετινο draft ειναι πολυ πλουσιο σε ταλεντο για μια ομαδα που κανει rebuild να κανει trade υψηλο πικ της για rental παιχτη , δεν εχει και καμια λογικη... btw νομιζω εχουν διαψευσει οι suns μετα την αναφορα οτι δεχονται trade talks για το pick τους.
Manimal
QUOTE (reignman @ Jun 17 2018, 00:35 ) *
οποτε θα δουλεψουν οι σανς για τους σπερς ξεκαθαρα. γιατι μονο οι σπερς θα βγουν κερδισμενοι απο οποιαδηποτε αλλο trade περαν αυτου που θελει ο kawhi... θα κατσουν να χασουν τον X Y Ayton για εναν rental παιχτη... αν παιξει (που παιζει να ριξει και κανα χειρουργιο γτ ετσι) μπορει απλα να μπουν playoffs και το καλοκαιρι να φυγει... και τι εχουν μετα οι σανς? ομαδα για τανκινγκ χωρις ayton... και το φετινο draft ειναι πολυ πλουσιο σε ταλεντο για μια ομαδα που κανει rebuild να κανει trade υψηλο πικ της για rental παιχτη , δεν εχει και καμια λογικη... btw νομιζω εχουν διαψευσει οι suns μετα την αναφορα οτι δεχονται trade talks για το pick τους.


Δεν είναι για περαιτέρω συζήτηση. Ξεκάθαρα μονόπλευρο το κέρδος.

Πάντως με αυτά που βγαίνουν κάθε μέρα, και πιστεύω θα βγουν και άλλα σχετικά με τις προτιμήσεις του Λέοναρντ (Λέικερς, Νικς προς το παρόν), αρχίζω και αμφιβάλλω κατά πόσο υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα.
SG3ptshooter
QUOTE
Torn right ACL for @DejounteMurray.

https://twitter.com/mikecwright/status/1049341981699268608
Zoys
Πόνεσα. sad.gif
tanasen01
Από το κακό στο χειρότερο. Εκτός και για δύο μήνες περίπου ο Walker οπότε δεν υπάρχει άλλος άσσος πέραν του Μιλς. Δεν αποκλείω να δούμε και Ντεμάρ σε ρόλο οργανωτή.
RipCity
O Derrick White λογικά θα γίνει ο βασικός άσος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.