Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
TF LAGONHSI
pisteuo fetos tha einai h xronia mas exoyme poly kalh omada. simera paizoume filiko me ta kalibia sthn edra tous kai pisteuo oti tha deijoume tis dynatothtesmas
TF LAGONHSI
kai ego euxomai na ginei ena kalo paixnidi kai as kerdisei o kalyteros ego paizo laognhsi eimai filos toy farazi einai poly kalos paikths opos epishs kai o georgousopoylos larnaka file moy pote paijame antipaloi mipos paizeis attalo kai eimastan antipaloi sto kypello
triponter
QUOTE(MOZART @ Oct 24 2007, 10:20 ) *
ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ 18 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!! bball.gif 68.gif

ημαρτοννννννννννννν...κοψε κατι ρε...αντε πες με 15 ποντους...το 18 πως σου ηρθε????

επισης δεν γνωριζω την ταυτοτητα σου...δωσε κανα στοιχειο να κανουμε κουιζ.... biggrin.gif biggrin.gif

αφου ειναι τοσο καλοι, ανεβαζω την προσφορα μου στα 2000 ευρω για πληροφοριες περι Λαγονησιου...

οποιος πιστος ας προσελθει.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif
triponter
QUOTE(larnaka88 @ Oct 24 2007, 10:47 ) *
ΠΑΙΞΑΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΓΕΟΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΑΖΗΣ,ΠΑΙΖΩ Β ΟΜΙΛΟ

σε ποια ομαδα παιζεις????....περσι επαιζα β΄με την ολυμπιαδα...μπορει και να εχουμε παιξει αντιπαλοι...
triponter
QUOTE(TF LAGONHSI @ Oct 24 2007, 10:54 ) *
pisteuo fetos tha einai h xronia mas exoyme poly kalh omada. simera paizoume filiko me ta kalibia sthn edra tous kai pisteuo oti tha deijoume tis dynatothtesmas

τα καλυβια εχουν επισης καλη ομαδα και πανε για ανοδο...πραγματικα θα ειναι ενα δυνατο τεστ για εσας..περιμενω αποτελεσμα και εντυπωσεις φιλε μου...να προσεξετε τον φιλο μου τον Τσαντουλη..καλος...

QUOTE(TF LAGONHSI @ Oct 24 2007, 10:59 ) *
kai ego euxomai na ginei ena kalo paixnidi kai as kerdisei o kalyteros ego paizo laognhsi eimai filos toy farazi einai poly kalos paikths opos epishs kai o georgousopoylos larnaka file moy pote paijame antipaloi mipos paizeis attalo kai eimastan antipaloi sto kypello

Φαραζαρα παιχτουραααααααααααααααα...αν ειναι αυτος που νομιζω ειμασταν συμπαιχτες στο Κορωπι...πολυ καλος και παιχτης εργαλειο...και επιθετικα και αμυντικα..

Ο Γεωργουσοπουλος ειναι μεγαλος 4αρακι που επαιζε Αγια παρασκευη???

Προπονητη ποιον εχετε???

Μακαρι να υπαρχουν δυνατες ομαδες και να γινει ενα καλο πρωταθλημα....
larnaka88
ΕΠΑΙΖΑ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΟΝΑ ΨΥΧΙΚΟΥ,ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΑΤΤΑΛΟ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣ. Ο ΦΑΡ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΠΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ 2 25ΑΡΕΣ,ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ,ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
X.A.D.
Προσεξτε γιατι δεν ξερετε τις ομαδες.Μην ξεφυτρωσει καμια ομαδα εκπληξη και τρεχετε.Ακους φιλε μου triponter?
X.A.D.
Και για ριξτε και κανενα προγνωστικο.Φαβορι για ανοδο και φουντο.Να δουμε τι ξερετε απο ομαδες και ποσο διαβασμενοι ειστε bball.gif bball.gif bball.gif
MOZART
ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ 3 ΑΠΟ ΚΑΛΥΒΙΑ,ΠΑΛΛΗΝΗ,ΤΟΥΦΑ,ΛΑΓΟΝΗΣΙ.ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΠΕΝΤΕΛΗ,ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΟΥΤΣΑ.ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ Γ ΕΣΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.
Ha6
QUOTE(X.A.D. @ Oct 24 2007, 19:52 ) *
Προσεξτε γιατι δεν ξερετε τις ομαδες.Μην ξεφυτρωσει καμια ομαδα εκπληξη και τρεχετε.Ακους φιλε μου triponter?

Συμφωνώ με τα παραπάνω και πάντα τα φαβορί είναι περισσότερα από τις ομάδες που ανεβαίνουν όπως επίσης πάντα υπάρχουν μία με δύο ευχάριστες εκπλήξεις. Καλή χρονία με υγεία για όλες τις ομάδες.
MOZART
O ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΓΕΡΑΚΑΣ,ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΚΑΙ Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ?Ο ΠΑΠΑΔΕΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΛΙΣΣΙΑ?
pete_k
Λαγονήσι πάει για άνετη σωτηρία, όχι για άνοδο
TF LAGONHSI
KALIMERA PAIDIA DEN BLEPO KINISI SIMERA TI EGINE KOIMASTE AKOMH H ORA EINAI 12
TF LAGONHSI
POS TO DIAPISTOSES OTI TO LAGONISI PAEI GIA SOTHRIA KAI OXI GIA ANODO EINAI NORIS AKOMH GIA SYMPERASMATA
larnaka88
παιδια πολυ για το λαγονησι δεν μιλαμε?ο παπαδεας παιζει μελισσια.πολυ καλος,αλλα μονος του,μπορει και να πεσουν.η πολιτεια δεν εχει ομαδα κ η λουτσα.
Ha6
QUOTE(MOZART @ Oct 25 2007, 10:29 ) *
O ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΓΕΡΑΚΑΣ,ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΚΑΙ Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ?Ο ΠΑΠΑΔΕΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΛΙΣΣΙΑ?

Ο Γέρακας έχει τον ίδιο προπονητή (δεν θυμάμαι το όνομα του) εδώ και τρία τέσσερα χρόνια, ενδιάμεσα με Καλέργη μαζί από Μελίσσια. Το Λαγονήσι έχει τον Κωνσταντόπουλο Θ και η Πεντέλη έχει τον Ηλιάδη Χ.
leonkalf
Παιδιά, γράφετε με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες.

Ευχαριστώ
v-span
Εγω παντως θα εβαζα στα φαβορι και το Γερακα! Με Βουλουμανο - Γεωργακοπουλο (τα παιδια ειναι για πολυ πιο πανω) μονο αμελητεοι δεν ειναι
larnaka88
παιδια ολοκληρωμενα ροστερ απο ομαδες ξερει καποιος να πει?μαζι με προπονητες?τον αλλο απο λαγονησι τον κομπλαραμε και χαθηκε?ο γεωργακοπουλος καλος τον βουλομανο δεν τον ξερω.ο γερακας δυσκολο για ανοδο.5ος 6ος θα τερματισει.
asxeto_username
Κατά τη γνώμη μου ο Γέρακας, με το υλικό που έχει θα έπρεπε να πάει για άνοδο, αλλά... δεν το βλέπω...

Την Τούφα γιατί την έχετε φαβορί για άνοδο;
Πέρσι τρίτη βγήκε στη Δ...

Έχασε και από Γέρακα και από Πεντέλη. Τι άλλαξε;
MOZART
Η Τούφα έχει κάνει 3-4 καλές μεταγραφές. Μήπως ξ'ερει κάποιος κάτι για Μαραθώνα;
X.A.D.
Ποσα λιγα ξερετε για καποιες ομαδες.Δεν το λεω για να προκαλεσω.Πραγματικα.Εγω σας παρακολουθω και σκεφτομαι απλως οτι καποιες πληροφοριες για ομαδες δεν τις ξερετε.
Παντως εχω μαθει για την καλη ομαδα και το καλο γηπεδο που εχει ο φιλος μου ο triponter και να ξερετε πως θα πουλησει ακριβα το τομαρι του.Και θα χει εκπληξεις.Θα δειτεεεεεεεεεεε
triponter
QUOTE(larnaka88 @ Oct 24 2007, 16:37 ) *
ΕΠΑΙΖΑ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΟΝΑ ΨΥΧΙΚΟΥ,ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΑΤΤΑΛΟ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣ. Ο ΦΑΡ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΠΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ 2 25ΑΡΕΣ,ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ,ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

επαιζες ποσειδωνα ή παιζεις ακομα????φετος παιξαμε 2 φιλικα μαζι σας....ο φαρ ειναι παιδι για ολες τις δουλειες..

QUOTE(X.A.D. @ Oct 24 2007, 17:52 ) *

φιλε μου Χ.Α.Δ δεν ξερω, αλλα βλεποντας τι γραφετε γενικα, ολες οι ομαδες ειναι φαβορι ετσι?? smiley.gif + τις εκπληξειςς...μιλαμε για χαμο..τελεια θα εχουμε ενα ενδιαφερον πρωταθλημα και ολοι οι αγωνες θα ειναι ωραιοι...γιατι περσι ανεβηκαμε (ολυμπιαδα) με 3 ηττες και απο αυτες η μια λογω τραυματισμων και η αλλη λογω αδιαφοριας μιας και ειχαμε ανεβει και μαθηματικα..καλο θα ειναι να εχουμε ντερμπακια....

QUOTE(MOZART @ Oct 25 2007, 06:30 ) *
ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ 3 ΑΠΟ ΚΑΛΥΒΙΑ,ΠΑΛΛΗΝΗ,ΤΟΥΦΑ,ΛΑΓΟΝΗΣΙ.ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΠΕΝΤΕΛΗ,ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΟΥΤΣΑ.ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ Γ ΕΣΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ρε φιλαρακο εκτος απο παιχτουρα εισαι και μαντης... tongue.gif tongue.gif απλως ξεχασες να βαλεις για υποβιβασμο και τον Γερακα smiley.gif smiley.gif ....εχει κατι παιχτες αστα να πανε..δε σταυρωνουν καλαθι με τιποτα 68.gif 68.gif

και επισης κανε μου μια χαρη...θελω να μπεις στο γηπεδο με αυτα τα θρυλικα μπλε παπουτσια... tongue.gif tongue.gif

QUOTE(larnaka88 @ Oct 25 2007, 09:10 ) *
παιδια πολυ για το λαγονησι δεν μιλαμε?ο παπαδεας παιζει μελισσια.πολυ καλος,αλλα μονος του,μπορει και να πεσουν.η πολιτεια δεν εχει ομαδα κ η λουτσα.

παπαδεας ε??? ενδιαφερον...ειμασταν συμπαικτες και με αυτον στο Κορωπι..οντως πολυεργαλειο και πολυτιμος για καθε ομαδα..αλλα συμφωνω, αν ειναι μονος δεν θα τα καταφερει...

η πολιτεια εχει παιχτες που ξερουν και ειναι εμπειροι, αλλα δεν φτανει...
X.A.D.
Triponter;Σε παραξενεψα φιλαρακι;Θα δεις οτι υπαρχουν ομαδες που δεν ξερετε και θα αιφνιδιασουν.Καθε χρονο αυτο δεν γινεται;Σε ολες τις κατηγοριες.Απο Α μεχρι Δ ΕΣΚΑ
triponter
QUOTE(v-span @ Oct 25 2007, 09:21 ) *
Εγω παντως θα εβαζα στα φαβορι και το Γερακα! Με Βουλουμανο - Γεωργακοπουλο (τα παιδια ειναι για πολυ πιο πανω) μονο αμελητεοι δεν ειναι

ο Γερακας υπο προυποθεσεις μπορει μεχρι και να ανεβει...εχει 4-5 παιχτες που αν γινουν ομαδα και εχουν βοηθεια απο τον παγκο θα κανουν καλο πρωταθλημα...Παντως 2 παιχτες δεν ειναι αρκετοι.. προπονητης στον Γερακα ειναι Ο Μακης Σφιγκας...χρονια στην ομαδα...

QUOTE(X.A.D. @ Oct 25 2007, 10:54 ) *
Ποσα λιγα ξερετε για καποιες ομαδες.Δεν το λεω για να προκαλεσω.Πραγματικα.Εγω σας παρακολουθω και σκεφτομαι απλως οτι καποιες πληροφοριες για ομαδες δεν τις ξερετε.
Παντως εχω μαθει για την καλη ομαδα και το καλο γηπεδο που εχει ο φιλος μου ο triponter και να ξερετε πως θα πουλησει ακριβα το τομαρι του.Και θα χει εκπληξεις.Θα δειτεεεεεεεεεεε

ρε φιλε ΧΑΔ ημαρτον....πες μας τις πληροφοριες σου...τι εκπληξεις πια να γινουν...δωσε στοιχεια....πληρωνω οσο οσο....

επιβεβαιωνω πως αν βγουμε κατω απο 4τραδα, σταματαω το μπασκετ και γινομαι φουρναρης ή ακομα καλυτερα γυρναω στην ολυμπιαδα και θα μαζευω πετσετες και νερα...ολα αυτα βεβαια υπο την προυποθεση οτι δεν θα εχουμε τραυματισμους, απωλειες και θα εχουμε σωστη καθοδηγηση...
X.A.D.
Αφου εχεις καταλαβει την εχεμυθεια μου.Απλα οι αλλοι(γιατι εσυ τα εχεις ζησει αυτα που λεω για εκπληξεις) να προσεχουν λιγο με τα προγνωστικα τους.
larnaka88
θα σας δωσω προγνωστικα για την 1η αγωνιστικη σε 6 ημερες,επαιζα ποσειδωνα φετος παιζω β. προαστια,ειμαι πολυ καλος 1-2
TF LAGONHSI
kalimera kai apo mena pame kala blepo simera h sizitisi exei poly endiaferon ante na erthei h 1 agonistiki na doume poios exei kanei kalytera prognosi
v-span
QUOTE(TF LAGONHSI @ Oct 26 2007, 09:33 ) *
kalimera kai apo mena pame kala blepo simera h sizitisi exei poly endiaferon ante na erthei h 1 agonistiki na doume poios exei kanei kalytera prognosi

Πες μου φίλε τα προγνωστικά σου τόσο γοα την ομάδα σου όσο και για όλες τις ομάδες της κατηγορίας...
MOZART
Καλησπέρα παιδιά! Τι έγινε με τις πληροφορίες που λέγαμε; Σε ορισμένα αποτελέσματα κυπέλου είχαμε εκπλήξεις. Αν ξέρει κάποιος ας κάνει ανάλυση αγώνα.
Manos12
QUOTE(triponter @ Oct 23 2007, 13:47 ) *
τωρα εφυγα απο Ολυμπιαδα και παιζω Γερακα..αν εισαι αυτος που νομιζω ( 4αρακι - ψηλος - αδυνατος - μπασκετικος - βασικος ) νομιζω οτι εχουμε παιξει απειρες φορες αντιπαλοι και μαλιστα εσυ μαρκαρεις εμενα και εγω εσενα.. Γεωργακοπουλος Σταυρος λεγομαι και φοραγα το 6.... Συνηθως κανουμε χαβαλε μεταξυ μας...

Αυτός είμαι biggrin.gif Όντως είχε πολύ πλάκα όταν παίζαμε αντίπαλοι... Πάντα το διασκεδάζω όταν παίζω με μπασκετικούς αντιπάλους biggrin.gif. Πολύ περισσότερο όταν είναι και τύποι σαν εσένα wav.gif thumbsup.gif

τον Πανταζακο και τον Βικτωρα τους αντικαταστησατε ή τιποτα????
μεινατε οι ιδιοι ή πηρατε κανα παιχτη??

Δυστυχώς ο Πανταζής και ο Βικ δεν αντικαταστάθηκαν. Περιμέναμε 2 παιδιά αλλά δεν ξέρω αν ήρθαν, γιατί έχω να παω προπόνηση 15 μέρες... Ήρθαν 2-3 παιδιά νέοι με όρεξη (έπαιζαν παλιά στα εφηβικά) αλλά θέλουν το χρόνο τους...

Με τους προπονητες εχετε πολυ πλακα..Αυτο το μοντελο προπονητης-παιχτης το εχετε υιοθετησει βλεπω..
ελπιζω φετος να σοβαρευτειτε και να κανετε μια σοβαρη προσπαθεια, γιατι εχετε καλους παιχτες και ξερετε μπασκετακι, αλλα......η πολυ παραλια βλαπτει smiley.gif smiley.gif smiley.gif ......

Να σου πω την αλήθεια, επειδή είμαστε πάνω από όλα παρέα, δε νομίζω ότι θα μας ταίριαζε άλλο μοντέλο προπονητή. Αν θες και την προσωπική μου άποψη, δεν υπάρχει λόγος να γίνουμε ασανσέρ... Μπορεί στη Γ' να είμαστε απ' τους πρώτους, αλλά στη Β' με την παρούσα κατάσταση της ομάδας θα παλεύαμε για την παραμονή 69.gif
triponter
QUOTE(Manos12 @ Oct 26 2007, 11:54 ) *
Αυτός είμαι biggrin.gif Όντως είχε πολύ πλάκα όταν παίζαμε αντίπαλοι... Πάντα το διασκεδάζω όταν παίζω με μπασκετικούς αντιπάλους biggrin.gif. Πολύ περισσότερο όταν είναι και τύποι σαν εσένα wav.gif thumbsup.gif
Δυστυχώς ο Πανταζής και ο Βικ δεν αντικαταστάθηκαν. Περιμέναμε 2 παιδιά αλλά δεν ξέρω αν ήρθαν, γιατί έχω να παω προπόνηση 15 μέρες... Ήρθαν 2-3 παιδιά νέοι με όρεξη (έπαιζαν παλιά στα εφηβικά) αλλά θέλουν το χρόνο τους...
Να σου πω την αλήθεια, επειδή είμαστε πάνω από όλα παρέα, δε νομίζω ότι θα μας ταίριαζε άλλο μοντέλο προπονητή. Αν θες και την προσωπική μου άποψη, δεν υπάρχει λόγος να γίνουμε ασανσέρ... Μπορεί στη Γ' να είμαστε απ' τους πρώτους, αλλά στη Β' με την παρούσα κατάσταση της ομάδας θα παλεύαμε για την παραμονή 69.gif

συμφωνω απολυτα μαζι σου...καλυτερα ΄γ και να ευχαριστιεσαι το μπασκετακι , παρα β' που χρειαζεται και προπονησεις και συστηματα και αλλα πολλα....εμεις ειμαστε παραλιες ρεεεεεεεεεεεε....

ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει μονο ο τραυματισμος σου που δεν πας 15 μερες τωρα προπονηση tongue.gif tongue.gif tongue.gif

ετσι και αλλιως δε χρειαζεσαι προπονηση......

θα κανονισω οπωσδηποτε φιλικο μαζι σας για να τα πουμε παλι..ετσι και αλλιως παντα πιανουμε συζητηση μεσα στον αγωνα.. smiley.gif και αν θυμαμαι καλα κραζουμε τους κοντους που δεν μας περνανε την μπαλα μεσα.. smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

καλη επιτυχια.....
triponter
QUOTE(MOZART @ Oct 26 2007, 10:21 ) *
Καλησπέρα παιδιά! Τι έγινε με τις πληροφορίες που λέγαμε; Σε ορισμένα αποτελέσματα κυπέλου είχαμε εκπλήξεις. Αν ξέρει κάποιος ας κάνει ανάλυση αγώνα.

+++++++++συμφωνω.... παιδια δωστε πληροφοριες....δινω 10.000 ευρω για να μαθω πως παιζει το ΛΑΓΟΝΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ tongue.gif tongue.gif ...

φιλε μου θα σε βοηθησω...τον γερακα να τον παιξετε κλειστα...δε σουταρει κανεις απο αυτους....στα 2 μετρα να τους βαλεις θα τα σπασουν τα καλαθια.... smiley.gif smiley.gif
X.A.D.
QUOTE(triponter @ Oct 26 2007, 15:55 ) *
+++++++++συμφωνω.... παιδια δωστε πληροφοριες....δινω 10.000 ευρω για να μαθω πως παιζει το ΛΑΓΟΝΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ tongue.gif tongue.gif ...

φιλε μου θα σε βοηθησω...τον γερακα να τον παιξετε κλειστα...δε σουταρει κανεις απο αυτους....στα 2 μετρα να τους βαλεις θα τα σπασουν τα καλαθια.... smiley.gif smiley.gif

Αληθεια λεει.Τα σπανε.Ειδικα το 6 κανει λει απ και σεντραρει
triponter
QUOTE(X.A.D. @ Oct 26 2007, 13:00 ) *
Αληθεια λεει.Τα σπανε.Ειδικα το 6 κανει λει απ και σεντραρει

γκρρρρρρ........ shot.gif shot.gif shot.gif δεν τα ξερεις καλα...

καταρχην το 6 δεν κανει ποτε και δεν ξερει καν τι ειναι λει απ....

Την τελευταια φορα που εκανε μπασιμο (συμφωνα με ιστορικα αρχεια) ηταν σε ενα αγωνα του εφηβικου που αναγκαστηκε γιατι γλιστρησε και θα επεφτε κατω... tongue.gif tongue.gif

Υ.Γ... Χ.Α.Δ μηπως εχουμε παιξει και συμπαικτες????παλια πολυ......λεω εγω τωρα!!!!!!!
X.A.D.
no...no unlucky 19.gif 19.gif 19.gif
triponter
QUOTE(X.A.D. @ Oct 26 2007, 13:19 ) *

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
ρρ....ψεμματα λες... tongue.gif laugh.gif

που θα πει θα καταλαβω...εκτος και αν δε σε ξερω ή δε σε εχω δει ποτε....χλωμο ε..?
TF LAGONHSI
paidia oloi tlika ligo poly gnorizomaste metajy mas plaka exei
TF LAGONHSI
QUOTE(X.A.D. @ Oct 26 2007, 16:19 ) *

esy xa poy paizeis
TF LAGONHSI
QUOTE(triponter @ Oct 26 2007, 16:34 ) *
γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
ρρ....ψεμματα λες... tongue.gif laugh.gif

που θα πει θα καταλαβω...εκτος και αν δε σε ξερω ή δε σε εχω δει ποτε....χλωμο ε..?

koropara kai pashs ellados tha gyrizes koropi an se zhtousan
TF LAGONHSI
o mojart poy einai xathike
TF LAGONHSI
kalos ton liakopoulo esu se poia omada paizeis file mou
X.A.D.
Ρε Λαγονησι;Δεν μας ειπες;Εχεις καλη ομαδα;Καλο προπονητη;Καλο γηπεδακι;Πες μας τιποτα για την ομαδα σου.Εμαθα οτι θελετε πολλη δουλεια ακομα
MOZART
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΛΑΓΟΝΗΣΙ?ΤΙ ΩΡΑ?ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ tongue.gif
ΜΠΛΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚ ΕΝΝΟΕΙΣ? Ο LAGONHSI ΚΟΙΜΑΤΑΙ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manos12
QUOTE(triponter @ Oct 26 2007, 14:51 ) *
συμφωνω απολυτα μαζι σου...καλυτερα ΄γ και να ευχαριστιεσαι το μπασκετακι , παρα β' που χρειαζεται και προπονησεις και συστηματα και αλλα πολλα....εμεις ειμαστε παραλιες ρεεεεεεεεεεεε....

Να σου πω την αλήθεια, και πέρυσι με 1 προπόνηση την εβδομάδα τη βγάλαμε και σε όλη την "προετοιμασια" παίξαμε 1 φορά διπλό... Οι 2 από τους 10 εκείνη τη φορά ήταν κοπέλες... Και όταν λέω για προετοιμασία μη φανταστείτε στίβους και τέτοια biggrin.gif

ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει μονο ο τραυματισμος σου που δεν πας 15 μερες τωρα προπονηση tongue.gif tongue.gif tongue.gif

ετσι και αλλιως δε χρειαζεσαι προπονηση......

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια biggrin.gif όταν παίξουμε ξανά θα σε αφήσω να σουτάρεις 2-3 τριποντάκια ελεύθερος ;-) Τουλάχιστον 2 θα τα βαλεις smiley.gif

θα κανονισω οπωσδηποτε φιλικο μαζι σας για να τα πουμε παλι..ετσι και αλλιως παντα πιανουμε συζητηση μεσα στον αγωνα.. smiley.gif και αν θυμαμαι καλα κραζουμε τους κοντους που δεν μας περνανε την μπαλα μεσα.. smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

καλη επιτυχια.....

Ναι θα έχει πλάκα να κανονίσουμε κανένα φιλικό biggrin.gif
Όσο για τη συζήτηση, χαχαχαχα είχε φάει τρελό κράξιμο ο Παντ... Αυτό το παιδί, όταν αποφάσιζε να πασάρει το έκανε τέλεια ! Αλλά όταν του έβγαινε το ηρωικό... τα έκανε π...άνα biggrin.gif
Καλή επιτυχία στη συνέχεια !!
larnaka88
μανο σε ποια ομαδα παιζεις?ο περισσος κερδισε ανετα μεσα στην πλληνη για το κυπελο.το ειδα το ματσακι,καλο ηταν.
larnaka88
παιδια για προπονητες δεν εχετε πει κατι κ ανησυχω!πιστευω οτι 3-4 ομαδες θα εχουν αλλαξει μεχρι την 5η αγωνιστικη.δεν ειναι ντροπη να αναφερθειται εστω κ αν ειναι ορισμενοι χαλια-που ειναι!ολοι για ανοδο πατε αλλα χωρις καλο προπονητη δυσκολο(αλλα οχι ακατορθωτο) αν εχεις καλους παικτες.
triponter
QUOTE(TF LAGONHSI @ Oct 26 2007, 14:22 ) *
koropara kai pashs ellados tha gyrizes koropi an se zhtousan

φιλε μεγαλη συζητηση...

αν εξαιρεσω ολα τα αλλα και σταθω στα αγωνιστικα, θα με δυσκολευε πολυ το γεγονος οτι για να παιξεις εκει πρεπει να κανεις 5 προπονησεις + 1 αγωνα την εβδομαδα..και δεν ειμαι πια 23 για να τα κανω..ασε που μετην δουλεια δεν προλαβαινω....
triponter
QUOTE(MOZART @ Oct 29 2007, 09:00 ) *
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΛΑΓΟΝΗΣΙ?ΤΙ ΩΡΑ?ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ tongue.gif
ΜΠΛΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚ ΕΝΝΟΕΙΣ? Ο LAGONHSI ΚΟΙΜΑΤΑΙ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΛΛΗΤΕ.....Πεμπτη παιζουμε νομιζω 9... δεν ξερω ωρα ακριβως, αλλα θα ενημερωσω...

με χαρα θα σας συναντησω στο γηπεδο...πλακα θα εχει, αλλα για μας ειναι αγωνας πολυ πολυ σημαντικος και θα σχιστουμε...οπως και εσεις φανταζομαι...

ειμαι στην χειροτερη κατασταση που ημουν ποτε tongue.gif tongue.gif ...δεν χρειαζεται καν να με φυλαει καποιος...

ναι ρε τα μπλε τα ηλεκτρικ προ 5-6ετιας λεω... θελω να τα βγαλεις απο το συρταρι και να τα φορεσεις!!εστω για αυτον τον αγωνα smiley.gif smiley.gif

φιλιαααααααααααααααααααα......ομαδαρα λαγονησι...

Υ.Γ. γιατι ρε σας εκανε ρομπα ο χρηστακης (Τσαντουλης) και φαγατε 15 ποντακια ευκολα?????

ειναι καλοι???? κανεναν αλλο καλο εχουν???
triponter
QUOTE(larnaka88 @ Oct 29 2007, 10:38 ) *
παιδια για προπονητες δεν εχετε πει κατι κ ανησυχω!πιστευω οτι 3-4 ομαδες θα εχουν αλλαξει μεχρι την 5η αγωνιστικη.δεν ειναι ντροπη να αναφερθειται εστω κ αν ειναι ορισμενοι χαλια-που ειναι!ολοι για ανοδο πατε αλλα χωρις καλο προπονητη δυσκολο(αλλα οχι ακατορθωτο) αν εχεις καλους παικτες.

.................συμφωνα απολυτα............... 41.gif 41.gif 41.gif

απο την εμπειρια μου περσι στο πρωταθλημα της γ' εσκα καταλαβα τα εξης:

Οι ομαδες που ανεβαινουν ειναι δυο ειδων :

1) ομαδα χωρις καν προπονητη , αλλα με παιχτες εμπειρους, ηγετες και προσωπικοτητες...για την κατηγορια φτανουν 2-3 και οι υπολοιποι να ειναι υποφερτοι...

2) ομαδα με 10-12 μπασκετικους παιχτες που ομως κοουτσαρονται απο καλο προπονητη..που σημαινει οργανωση, προπονησεις και παιχνιδι με σχεδιο και οχι τυχαιο....

ελπιζω φετος να δουμε καλους προπονητες και δουλεμενες ομαδες...

υ.γ. θυμισε μου σε ποια ομαδα εισαι λαρνακα????

τους προπονητες για να τους κρινουμε πρεπει να παιξουμε μερικες αγωνιστικες!!!

παντως επειδη ολοι δηλωνουν ανοδο, θα υπαρχουν προβληματα..σε αυτους που αποτυχουν
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.