QUOTE(larnaka88 @ Oct 24 2007, 16:37 )
ΕΠΑΙΖΑ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΟΝΑ ΨΥΧΙΚΟΥ,ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΑΤΤΑΛΟ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣ. Ο ΦΑΡ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΠΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ 2 25ΑΡΕΣ,ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ,ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
επαιζες ποσειδωνα ή παιζεις ακομα????φετος παιξαμε 2 φιλικα μαζι σας....ο φαρ ειναι παιδι για ολες τις δουλειες..
QUOTE(X.A.D. @ Oct 24 2007, 17:52 )
Προσεξτε γιατι δεν ξερετε τις ομαδες.Μην ξεφυτρωσει καμια ομαδα εκπληξη και τρεχετε.Ακους φιλε μου triponter?
φιλε μου Χ.Α.Δ δεν ξερω, αλλα βλεποντας τι γραφετε γενικα, ολες οι ομαδες ειναι φαβορι ετσι??
+ τις εκπληξειςς...μιλαμε για χαμο..τελεια θα εχουμε ενα ενδιαφερον πρωταθλημα και ολοι οι αγωνες θα ειναι ωραιοι...γιατι περσι ανεβηκαμε (ολυμπιαδα) με 3 ηττες και απο αυτες η μια λογω τραυματισμων και η αλλη λογω αδιαφοριας μιας και ειχαμε ανεβει και μαθηματικα..καλο θα ειναι να εχουμε ντερμπακια....
QUOTE(MOZART @ Oct 25 2007, 06:30 )
ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ 3 ΑΠΟ ΚΑΛΥΒΙΑ,ΠΑΛΛΗΝΗ,ΤΟΥΦΑ,ΛΑΓΟΝΗΣΙ.ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΠΕΝΤΕΛΗ,ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΟΥΤΣΑ.ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ Γ ΕΣΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ρε φιλαρακο εκτος απο παιχτουρα εισαι και μαντης...
απλως ξεχασες να βαλεις για υποβιβασμο και τον Γερακα
....εχει κατι παιχτες αστα να πανε..δε σταυρωνουν καλαθι με τιποτα
και επισης κανε μου μια χαρη...θελω να μπεις στο γηπεδο με αυτα τα θρυλικα μπλε παπουτσια...
QUOTE(larnaka88 @ Oct 25 2007, 09:10 )
παιδια πολυ για το λαγονησι δεν μιλαμε?ο παπαδεας παιζει μελισσια.πολυ καλος,αλλα μονος του,μπορει και να πεσουν.η πολιτεια δεν εχει ομαδα κ η λουτσα.
παπαδεας ε??? ενδιαφερον...ειμασταν συμπαικτες και με αυτον στο Κορωπι..οντως πολυεργαλειο και πολυτιμος για καθε ομαδα..αλλα συμφωνω, αν ειναι μονος δεν θα τα καταφερει...
η πολιτεια εχει παιχτες που ξερουν και ειναι εμπειροι, αλλα δεν φτανει...