Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ 2010-2011 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
george69
QUOTE (duncan21 @ Oct 11 2011, 19:08 ) *
Παίδες έχει φουσκώσει λιγάκι ο Πατ ή μου φαίνεται?

Τρελοοοοοό παπούτσι ο Γκάγκα... laugh.gif

Ο ΠΑΤ μια χαρα ειναι .
Τα παπουτσια του ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗ
ειναι ασορτι με τα μυαλα του !!!!!
Number11
Η νέα φανέλα, επιεικώς απαράδεκτη.
Αν είναι δυνατόν να έχει τέτοια εμφάνιση η καλύτερη ομάδα των τελευταίων 30 ετών στην Ευρώπη . . .

Μα καλά στην Adidas δεν έχουν καθόλου έμπνευση . .?

Απογοήτευση τεραστίων διαστάσεων.
Anubis
Θα συμφωνησω..Απλα τραγικη...
nosferatu
Παιδια αυτη δεν ειναι η νεα μας φανελα...
Ginobili
Εμένα μου άρεσε πολύ η νέα φανέλα,θα προτιμούσα μόνο λιγο πιο σκούρο το πράσινο.... το κυπαρίσσι που είχαμε.
Αυτό που με χάλασε,είναι ο χορηγός στην φανέλα....άκου κει..."πάμε στοίχημα" θα διαφημίζουμε τον ΟΠΑΠ... 68.gif

QUOTE(nosferatu @ Oct 12 2011, 00:27 ) *
Παιδια αυτη δεν ειναι η νεα μας φανελα...

Αυτή είναι

Υ.Γ Αυτό που με ανησυχεί προς το παρόν είναι το όχι τόσο καλό touch του Μάριτς με το καλάθι.Δεν είναι τόσο αποτελεσματικός όσο θα περίμενα...και δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται ακόμα στον περσινό τραυματισμό.Δεν περιμένω φυσικά να γίνει Πέκοβιτς...αλλά όσο να ναι,έχουμε δει καλύτερα πράγματα από αυτόν τον παίκτη.
ALdaperan

Το τριφύλλι στο σορτσάκι είναι πολύ ωραίο (Αυτό σίγουρα θυμίζει nba,celtics)

Toυλάχιστον να έλλειπε ο χορηγός (Παμε στοιχημα) θα ηταν καλύτερη

ΕΛΕΟΣ

Υγ: και ο ολυμπιακος οπαπ θα εχει χορηγό πάντως
vastravoud
Πλήρωνε μ@λ@κ@ φορολογούμενε.....
Ginobili
http://www.paobc.gr/document.php?category_...2190&page=1

Ζωντανά η Παρουσίαση!!!

Υ.Γ Σας τα έλεγα για την σκούρα μπλε εμφάνιση.....???? biggrin.gif
PanosIlio
QUOTE(vastravoud @ Oct 12 2011, 09:58 ) *
Πλήρωνε μ@λ@κ@ φορολογούμενε.....

blink.gif O ΟΠΑΠ δεν παίρνει χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό, ούτε cent.

Δεν χρειάζεται άλλωστε. Τα έσοδά του είναι από άλλες πηγές... smile.gif Και ο ΟΠΑΠ έχει δεκάδες εκατομμύρια κέρδη που τα επενδύει για να αναπτύξει τις εργασίες του (λέμε τώρα) και για να ενισχύει, μέσω χορηγιών, τον ελληνικό αθλητισμό (ξανά λέμε τώρα).

Εγώ κι εσύ δεν δίνουμε λεφτά στον ΟΠΑΠ, εκτός και αν παίζεις στοίχημα, τζόκερ, κίνο κτλ κτλ, εγώ πάντως δεν παίζω tongue.gif

ΥΓ: Φανταστείτε σε τι απαξίωση έχει πέσει το προϊόν το οποίο ονομάζεται μπάσκετ που η πιο επιτυχημένη ομάδα της 15ετίας σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν μπορούσε(?) να βρει άλλο χορηγό παρά μόνο τον ΟΠΑΠ...
mcmel
QUOTE(ALdaperan @ Oct 11 2011, 23:16 ) *
Απαίσια η νέα φανέλα

ΑΠΑΙΣΙΑ !!!

Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός (βέβαια από την άλλη γούστα είναι αυτά), εγώ νομίζω ότι είναι πολύ ωραία και σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη, νομίζω ότι είναι εφάμιλλη της φανέλας του 2007.
Ελαφρώς άσχετο αλλά μήπως θυμάται κανένας την εμφάνιση της περιόδου 85-86 (νομίζω), τη χρονιά του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ? Αυτή νομίζω ήταν από τις ομορφότερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.
berry
παιζει καμια φωτο ?

εντιτ: ΟΚ βρηκα

http://prasinanea.gr/basket/article1407573.ece

http://www.sentragoal.gr/popup.asp?catid=1...imgid=105508573
vastravoud
QUOTE(PanosIlio @ Oct 12 2011, 13:33 ) *
blink.gif O ΟΠΑΠ δεν παίρνει χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό, ούτε cent.

Είναι όμως εταιρία του Δημοσίου και όταν έχει παραπάνω έσοδα (ή λιγότερα έξοδα), αυτός που οφελείται είναι ο κρατικός κορβανάς. Τεσπα, δεν υπάρχει λόγος να το παρα-αναλύουμε, απλώς θεωρώ ότι ο αθλητισμός ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ενισχύεται από καμία ανώνυμη εταιρία.

Το κράτος ας κάνει τα κουμάντα του για τις υποδομές και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και οι στοιχηματζήδες ας κάνουν τα κουμάντα τους να βγάζουν κέρδη.

ΥΓ: Φανταστείτε σε τι απαξίωση έχει πέσει το προϊόν το οποίο ονομάζεται μπάσκετ που η πιο επιτυχημένη ομάδα της 15ετίας σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν μπορούσε(?) να βρει άλλο χορηγό παρά μόνο τον ΟΠΑΠ...

sad.gif
NKoulaf
Χωρίς να παρα-αναλύουμε που λές κι εσύ, οι ΚΑΕ και οι ΠΑΕ είναι επίσης ανώνυμες εταιρίες, και θα μπορούσαν να απαγορεύουν στην ανώνυμη εταιρία ΟΠΑΠ να έχει σε παιχνίδι του οτιδήποτε σχετικό με τις δραστηριότητες τους. Δεν είναι απλά τα πράγματα και αν δεν απατώμαι γίνονται συνέχεια διαβουλεύσεις μεταξύ ομοσπονδιών και εταιριών τύπου ΟΠΑΠ, όχι μόνο στην ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Φτάνουν μέχρι το σημείο που τράπεζες δεν επιτρέπουν συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρίες που δεν δίνουν ποσοστά στις ομοσπονδίες των αθλημάτων που δέχονται στοιχήματα για αυτες. Βάλε και το πως δουλεύουν τα κρατικά μονοπώλια στην Ελλάδα και έχεις το μπάχαλο που ζούμε. Είναι κάπως σύνθετο το ζήτημα.
lakersdynasty
QUOTE(PanosIlio @ Oct 12 2011, 13:33 ) *

Οι χορηγιες και ειδικα απο Ελληνικες επιχειρησεις εστω του δημοσιου οπως συνιθιζοταν να γινεται τα προηγουμενα χρονια εχει να κανει με την Ελληνικη οικονομια περισοτερο παρα με το μπασκετ.

Το μπασκετ ποτε δε θα σου δωσει τα λεφτα του ποδοσφαιρου αρα ισχιει το "αν εχεις βαζεις" ως επιχειρηση. Αρα το πρωτο κυριο θεμα ειναι η οικονομια και οχι η απαξιωση του μπασκετ ως αθλημα, και ειδικα φετος που ο χορηγος του ΠΑΟ φαινεται οπως καθε χρονο σε τοσα παιχνιδια ανα την Ευρωπη, και οχι απλα στο Ελληνικο πρωταθλημα.

Αυτη ειναι η διαφορα οταν εισαι χορηγος στον ΠΑΟ ή στον ΟΣΦΠ + τις οποιες επιτυχιες εχουν. (Φ4 τροπαια κτλ)
ALdaperan
QUOTE(mcmel @ Oct 12 2011, 14:35 ) *
Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός (βέβαια από την άλλη γούστα είναι αυτά), εγώ νομίζω ότι είναι πολύ ωραία και σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη, νομίζω ότι είναι εφάμιλλη της φανέλας του 2007.
Ελαφρώς άσχετο αλλά μήπως θυμάται κανένας την εμφάνιση της περιόδου 85-86 (νομίζω), τη χρονιά του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ? Αυτή νομίζω ήταν από τις ομορφότερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.

Τελικά προσδιόρισα αυτό που δε μου αρέσει :
1) Ο χορηγός βγάζει μάτι !!!!!!!
2)Το πράσινο ίσως αν ήταν λίγο πιο σκούρο στην άσπρη φανέλα (wink.gif
3)Η γραμματοσειρά !!! Σαν να έχει ζωγραφίσει ενα 10χρονο είναι icon_drunk.gif

Η μαυρη είναι ωραια αλλά πάλι έχει το (1)

btw Εχουν ολόγραμμα το τριφύλλι αν παρατηρήσετε καλα (στην μαυρη φαινεται πιο καλα) . Αυτό είναι ωραιο
επισης ωραίο είναι το σορτσάκι με το τριφύλλι στη ζώνη
Flexo
Εμένα μου αρέσει η νέα φανέλα και ελπίζω να φέρει γούρι.
Σίγουρα το Πάμε Στοίχημα δεν "βαράει" ωραία, αλλά δεν είναι και εποχές να το παίξει κανείς "large" και να αρνηθεί χορηγίες.

Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα αν μας έδινε ο ΟΠΑΠ κανένα ΚΙΝΟ, ΠΡΟΠΟ ή ΠΡΟΤΟ...
ALdaperan
QUOTE(Flexo @ Oct 12 2011, 20:03 ) *
Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα αν μας έδινε ο ΟΠΑΠ κανένα ΚΙΝΟ, ΠΡΟΠΟ ή ΠΡΟΤΟ...

Νομιζω το χειρότερο όλων είναι το "παμε στοίχημα"

Δεδομένης κιόλας της παραγγκούπολης που έσκασε στο ποδοσφαιρο
vastravoud
QUOTE(NKoulaf @ Oct 12 2011, 18:12 ) *
Χωρίς να παρα-αναλύουμε που λές κι εσύ, οι ΚΑΕ και οι ΠΑΕ είναι επίσης ανώνυμες εταιρίες, και θα μπορούσαν να απαγορεύουν στην ανώνυμη εταιρία ΟΠΑΠ να έχει σε παιχνίδι του οτιδήποτε σχετικό με τις δραστηριότητες τους. Δεν είναι απλά τα πράγματα και αν δεν απατώμαι γίνονται συνέχεια διαβουλεύσεις μεταξύ ομοσπονδιών και εταιριών τύπου ΟΠΑΠ, όχι μόνο στην ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Φτάνουν μέχρι το σημείο που τράπεζες δεν επιτρέπουν συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρίες που δεν δίνουν ποσοστά στις ομοσπονδίες των αθλημάτων που δέχονται στοιχήματα για αυτες. Βάλε και το πως δουλεύουν τα κρατικά μονοπώλια στην Ελλάδα και έχεις το μπάχαλο που ζούμε. Είναι κάπως σύνθετο το ζήτημα.

Ακριβώς. Γι αυτο το λόγο εγώ δε θέλω ΚΑΜΙΑ στρέβλωση, δε θέλω κρατικές εταιρίες να αγοράζουν τηλεοπτικά δικαιώματα για να "στηρίξουν" προϊόν, ούτε να χορηγούν ομάδες. Θα ήθελα να πουληθεί ο ΟΠΑΠ και να μη μας ζαλίζουν για την προσφορά "στον αθλητισμό και τον πολιτισμό". Τα τηλεοπτικά δικαιώματα και οι χορηγίες πρέπει να πληρώνονται ΜΟΝΟ στις πραγμαιτκές τιμές αγοράς.

Αν κάποιος έχει κατα νου κάποιο κατάλληλο τόπικ ας μας το πει να μεταφερθούμε εκεί!

Στα του Παναθηναϊκού τώρα, το τριφύλλι στο φόντο είναι εξαιρετικό, αλλά reading between the lines διακρίνεις μια απογοήτευση για την ως τώρα ποιότητα της δουλειάς sad.gif
str
η πρασινη ειναι παρα πολυ ωραια..επιτελους πετυχαν το πρασινο χρωμα οπως επρεπε να ειναι..ουτε κυπαρισσι ουτε λαχανι ...

δυστυχως δεν μ αρεσουν οι γραμματοσειρες στο ονομα...πολυφορτωμενες με σκιες και διχρωμιες..ενα απλο ασπρο θα ηταν καλυτερο..το τριφυλλι μεσα σαν υδατογραφημα πολυ καλο...
γενικα το προβλημα και στις τρεις ειναι η γραμματοσειρα στο ονομα...
vastravoud
Ασπρούλιας:

http://www.leoforos.gr/blog/30443/re-zots-...leitai-mazi-sou

Φυσικά από κάτω υπαρχει το χαρακτηριστικό και αναμενόμενο σχόλιο "σιγά και αλλού τα ίδια γίνονται", "όλη η ιστορία έγινε για εκείνο το σπρωξιματάκι στον Μπουρούση", "ναι αλλά και ο Τεοντόσιτς πέταξε μπουκάλι".

Ορισμένες φορές αυτή η χώρα σε σπρώχνει στην απόγνωση με τόση συσσωρευμένη βλακεία - από τη μία οι φωστήρες που τιμωρούν ΕΜΕΝΑ ουσιαστικά, στερώντας μου την ομάδα για χ,ψ αγωνιστικές (όπως π.χ έγινε πέρσι για τον Ολυμπιακό) και από την άλλη οι κάφροι που βρίζουν, σπανε και προπηλακίζουν.
PanosIlio
QUOTE(vastravoud @ Oct 12 2011, 17:56 ) *
απλώς θεωρώ ότι ο αθλητισμός ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ενισχύεται από καμία ανώνυμη εταιρία.

Το κράτος ας κάνει τα κουμάντα του για τις υποδομές και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και οι στοιχηματζήδες ας κάνουν τα κουμάντα τους να βγάζουν κέρδη.

Οι ΚΑΕ, κάθε ΚΑΕ, είναι μια ανώνυμη εταιρία και ως τέτοια έχει το δικαίωμα να λαμβάνει χορηγίες με αντάλλαγμα κυρίως τη διαφήμιση από όποια άλλη ΑΕ, του δημοσίου ή όχι.

@lsd Εννοείται πως η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας φταίει και αυτή για το φαινόμενο πως σχεδόν όλες, αν όχι σίγουρα όλες, οι ανώνυμες αθλητικές εταιρίες, ΚΑΕ αλλά και ΠΑΕ το φαινόμενο είναι γενικό και με αφορμή τον ΠΑΟ το είπα, έχουν για χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Και δεν είναι πως οι άλλες εταιρίες δεν έχουν λεφτά, ή να το πω καλύτερα σίγουρα κάνουν διαφημιστικές καμπάνιες αλλά καμία τους πλέον δεν περιλαμβάνει τη διαφήμιση σε μια φανέλα του ΠΑΟ, του ΟΣΦΠ κτλ κτλ, γιατί πολύ απλά το προϊόν μπάσκετ είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο.

Φέτος θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις όσον αφορά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Sorry για το ελαφρώς off topic post.
A.CAB
Το πράσινο ΔΝΤ τα πήγε καλά τελικά το καλοκαίρι. Αναλυτικά οι μειώσεις του μπάτζετ (αν αληθεύουν όλες), οι αποχωρήσεις και οι μεταγραφές.

http://www.gazzetta.gr/article/item/231685...-stis-ekptoseis
george69
QUOTE (A.CAB @ Oct 13 2011, 13:02 ) *
Το πράσινο ΔΝΤ τα πήγε καλά τελικά το καλοκαίρι. Αναλυτικά οι μειώσεις του μπάτζετ (αν αληθεύουν όλες), οι αποχωρήσεις και οι μεταγραφές.

http://www.gazzetta.gr/article/item/231685...-stis-ekptoseis

Σωθηκαμε απο την χρεοκοπια!!!!!
kostas b
http://prasinanea.gr/basket/pick-and-pop/article1413036.ece

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.......μακάρι τελικά του χρόνου να μείνουν οι Αφοι και να συνεχιστεί ο δρόμος της δόξας...είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μην ξεπεράσει τη Ρεαλ σε ευρωπαϊκά....

Όλο το ζουμί, όμως, είναι αυτή η παράγραφος για μένα.........

Και μιας που τα λέμε όλα... Ανεξάρτητα με το τι λένε επίσημα, οι Γιαννακόπουλοι είναι πολύ ενοχλημένοι από τις άδειες εξέδρες και από τη λογική του «όλοι φταίνε» για το ποδόσφαιρο. Θεωρούν, και δικαίως πως δεν μπορούν να μπαίνουν στο ίδιο «τσουβάλι» με τους ανθρώπους που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Τους ενοχλεί, και πάλι δικαίως, να έχουν χτίσει τη μεγαλύτερη Αυτοκρατορία στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και να βλέπουν στις εξέδρες 2.000-3.000 άτομα. Και το θέμα δεν είναι οικονομικό, είναι θέμα πρεστίζ, είναι αυτό που λέμε «με πιάνει το γαμώτο»... Αναμφισβήτητα την τελική απόφαση το επόμενο καλοκαίρι θα την πάρουν οι ίδιοι, αλλά τουλάχιστον να την πάρουν γνωρίζοντας πως ο κόσμος τους απέδωσε με την παρουσία τους αυτά που δικαιούνται...

Δεν εστιάζω στο κατά πόσο φταίνε στη μπάλα (γιατί για μένα όντως φταίνε σε ένα βαθμό - εξάλλου και οι καλύτεροι κάνουν λάθη), αλλά στις άδειες εξέδρες....Αν του χρόνου αποχωρήσουν τελικά, θα σας αρέσει να σκεφτόμαστε: ''μήπως τελικά έφυγαν και λόγω της έλλειψης συμπαράστασης?'' Εμένα προσωπικά όχι (εξού και το διαρκείας)...δε γίνεται η καλύτερη ομάδα στην ευρώπη να μην παίζει με τουλάχιστον το μισό γήπεδο γεμάτο σε κάθε ματς.......δεν γίνεται ρε παιδιά είναι κρίμα..........σκεφτείτε σε μερικά χρόνια η ομάδα να μην είναι στο ίδιο επίπεδο (μακριά από εμάς εννοείτε) και να αναπολούμε κάτι που είχαμε και δεν το εκτιμούσαμε (ή δεν του δίναμε την ανάλογη προσοχή).....
priest
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=108158

απαισιοδοξος ,για φετος, ο ζοτς λογω τραυματισμων!
il postino
ο ζοτς ανησυχει γιατι δεν ειναι ευχαριστημενος απο το πώς εξελιχθηκε η προετοιμασια αλλα εγω βλεπω οτι ειναι πιο ψυλιασμενος φετος και μπαινει πιο προβληματισμενος σε μια νεα σεζον οπου θα κουβαλα το στεμμα!!!

το 2008 μπηκαμε με γεματη περιφερεια μεν αλλα αντι για ψηλους ειχαμε ημιψηλους!! το 2010 ξεμειναμε απο παικτες!! φετος το ροστερ μετραει 14 ατομα ετοιμα να προσφερουν και δε θα χουμε πιτσιρικαρια στον παγκο....

χωνει γκαζια ο κοουτς για να βαλει τους νεους στο κλιμα και ειναι κατι που δεν το εχει ξανακανει τετοια εποχη, πριν καν ξεκινησουν οι επισημες διοργανωσεις!! οπου βρεθει και οπου σταθει λεει τις ιδιες ατακες πλεον , τυπου "καποιοι δνε εχουν καταλαβει πού εχουν ερθει", "καποιοι απο τους παλιους δεν εχουν μαθει τι εστι παναθηναικος" και τετοια!! ποτε παρκαρε νεο παικτη ο ζοτς στον παγκο μετα απο λαθος που εκανε σε φιλικο προετοιμασιας (βλεπε καλαθη)?ποτέ!!

εγω βλεπω εναν προπονητη να εξελισσεται καθε χρονο και να προσθετει συνεχως καινουρια πραγματα στη δουλεια του. ειναι απιστευτος στο να βρισκει νεα κινητρα συνεχως και φετος θελει να σταματησει επιτελους την καταρα της δεκαετιας που τον θελει μετα απο φ4 να πηγαινει σπιτι του νωρις νωρις και ειναι ετοιμος να τα βαλει με ολους και με ολα!! τον εχω σιγουρο να ασκει κριτικη στους παικτες του ακομα και αν κατεβαζουμε 8αδα σε αγωνα λογω τραυματισμων!! το ζοτς, που προπερσι εβγαινε και ελεγε "δεν εχω παραπονο απο τους παικτες μου, με αυτους εχω μεινει να δουλευω (αφου οι αλλοι ειναι τραυματιες)", δε θα τον δουμε!! μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο θα γκρινιαζει....και καλα θα κανει!!
kostas b
QUOTE (il postino @ Oct 19 2011, 20:53 ) *
ο ζοτς ανησυχει γιατι δεν ειναι ευχαριστημενος απο το πώς εξελιχθηκε η προετοιμασια αλλα εγω βλεπω οτι ειναι πιο ψυλιασμενος φετος και μπαινει πιο προβληματισμενος σε μια νεα σεζον οπου θα κουβαλα το στεμμα!!!

το 2008 μπηκαμε με γεματη περιφερεια μεν αλλα αντι για ψηλους ειχαμε ημιψηλους!! το 2010 ξεμειναμε απο παικτες!! φετος το ροστερ μετραει 14 ατομα ετοιμα να προσφερουν και δε θα χουμε πιτσιρικαρια στον παγκο....

χωνει γκαζια ο κοουτς για να βαλει τους νεους στο κλιμα και ειναι κατι που δεν το εχει ξανακανει τετοια εποχη, πριν καν ξεκινησουν οι επισημες διοργανωσεις!! οπου βρεθει και οπου σταθει λεει τις ιδιες ατακες πλεον , τυπου "καποιοι δνε εχουν καταλαβει πού εχουν ερθει", "καποιοι απο τους παλιους δεν εχουν μαθει τι εστι παναθηναικος" και τετοια!! ποτε παρκαρε νεο παικτη ο ζοτς στον παγκο μετα απο λαθος που εκανε σε φιλικο προετοιμασιας (βλεπε καλαθη)?ποτέ!!

εγω βλεπω εναν προπονητη να εξελισσεται καθε χρονο και να προσθετει συνεχως καινουρια πραγματα στη δουλεια του. ειναι απιστευτος στο να βρισκει νεα κινητρα συνεχως και φετος θελει να σταματησει επιτελους την καταρα της δεκαετιας που τον θελει μετα απο φ4 να πηγαινει σπιτι του νωρις νωρις και ειναι ετοιμος να τα βαλει με ολους και με ολα!! τον εχω σιγουρο να ασκει κριτικη στους παικτες του ακομα και αν κατεβαζουμε 8αδα σε αγωνα λογω τραυματισμων!! το ζοτς, που προπερσι εβγαινε και ελεγε "δεν εχω παραπονο απο τους παικτες μου, με αυτους εχω μεινει να δουλευω (αφου οι αλλοι ειναι τραυματιες)", δε θα τον δουμε!! μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο θα γκρινιαζει....και καλα θα κανει!!

Έχεις δίκιο φίλε il postino και η μαγκιά του στο όλο φετινό πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα φαίνεται και από αυτό....

http://prasinanea.gr/basket/article1417397.ece

πιστεύω πως φέτος έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του πρώτα από όλα να κάνει το ριπιτ στην ευρωλίγκα......για να δούμε.......
vastravoud
Όσο κι αν θα ήταν πολύ ωραίο να βλέπαμε έναν τέτοιου μεγέθους αστέρα στα χρώματα μας, νομίζω ότι πράξαμε σωστά.
str
QUOTE(kostas b @ Oct 16 2011, 14:33 ) *
http://prasinanea.gr/basket/pick-and-pop/article1413036.ece

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.......μακάρι τελικά του χρόνου να μείνουν οι Αφοι και να συνεχιστεί ο δρόμος της δόξας...είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μην ξεπεράσει τη Ρεαλ σε ευρωπαϊκά....

Όλο το ζουμί, όμως, είναι αυτή η παράγραφος για μένα.........

Και μιας που τα λέμε όλα... Ανεξάρτητα με το τι λένε επίσημα, οι Γιαννακόπουλοι είναι πολύ ενοχλημένοι από τις άδειες εξέδρες και από τη λογική του «όλοι φταίνε» για το ποδόσφαιρο. Θεωρούν, και δικαίως πως δεν μπορούν να μπαίνουν στο ίδιο «τσουβάλι» με τους ανθρώπους που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Τους ενοχλεί, και πάλι δικαίως, να έχουν χτίσει τη μεγαλύτερη Αυτοκρατορία στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και να βλέπουν στις εξέδρες 2.000-3.000 άτομα. Και το θέμα δεν είναι οικονομικό, είναι θέμα πρεστίζ, είναι αυτό που λέμε «με πιάνει το γαμώτο»... Αναμφισβήτητα την τελική απόφαση το επόμενο καλοκαίρι θα την πάρουν οι ίδιοι, αλλά τουλάχιστον να την πάρουν γνωρίζοντας πως ο κόσμος τους απέδωσε με την παρουσία τους αυτά που δικαιούνται...

Δεν εστιάζω στο κατά πόσο φταίνε στη μπάλα (γιατί για μένα όντως φταίνε σε ένα βαθμό - εξάλλου και οι καλύτεροι κάνουν λάθη), αλλά στις άδειες εξέδρες....Αν του χρόνου αποχωρήσουν τελικά, θα σας αρέσει να σκεφτόμαστε: ''μήπως τελικά έφυγαν και λόγω της έλλειψης συμπαράστασης?'' Εμένα προσωπικά όχι (εξού και το διαρκείας)...δε γίνεται η καλύτερη ομάδα στην ευρώπη να μην παίζει με τουλάχιστον το μισό γήπεδο γεμάτο σε κάθε ματς.......δεν γίνεται ρε παιδιά είναι κρίμα..........σκεφτείτε σε μερικά χρόνια η ομάδα να μην είναι στο ίδιο επίπεδο (μακριά από εμάς εννοείτε) και να αναπολούμε κάτι που είχαμε και δεν το εκτιμούσαμε (ή δεν του δίναμε την ανάλογη προσοχή).....

φετος ηθελα να ξαναπαρω διαρκειας μετα το περυσινο διαλλειμα, που δεν πηρα , αλλα να πω την αληθεια τα 150 ευρο (αυτο αγοραζω το φτηνο) τα σκεφτομαι..οι συνθηκες ειναι δυσκολες..μπορει πριν δυο χρονια να τα εδινα ανετα...αλλα αλλαξανε τα πλανα μου (και δεν κοιμηθηκα στη μανα μου που λεει το ασμα)

κανοντας ενα υπολογισμο των ποσων αγωνων θα δω φετος βγαινει ενα νουμερο το εξης¨
5 ματς ευρολιγκα πρωτη φαση και αλλα 3 τοπ 16 συνολο 8, αντε και αλλα 3 μεγιστο πριν το φ4 11
στην ελλαδα στη πρωτη φαση αξιζει ενα ματς με ολυμπιακο το οποιο ομως λογω τιμωριας μπορει και να χαθει...
και μετα αλλα 3 το μεγιστο με ολυμπιακο στους τελικους... συνολο
14 ματς...
αν απο αυτα χασω και κανα δυο λογω δουλειας αρρωστιας ταξιδιου νεας γκομενας και καθε πιθανης αιτιας καταληγω οτι συνολο θα δω ενα μεσο ορο 11 ματσακια.. με 10 ευρο το εισιτηριο μου ερχεται πολυ φθηνοτερα...και σε βαθος χρονου τελικα με "δοσεις"...

και ρωταω τωρα..σε ενα απαξιωμενο ελληνικο πρωταθλημα του οποιου στην κυρια σεζον το μοναδικο ματσ που αξιζει μπορει να ειναι κεκλεισμενων των θυρων..σε τετοιες συνθηκες κρισης και οικονομικου κραχ...
δεν θα επρεπε η καε να μειωσει και τα φτηνα εισητηρια???
διοτι αν το ειχε 120 το εισητηριο θα το αγοραζα ευκολα (μη μου πει κανει για 30 ευρο κανεις ετσι...τη λογικη ακολουθηστε οχι το ποσο...)

εξαλλου δεν νομιζω οτι η καε να συντηρειται απο τα εσοδα των διαρκειας..ουτε ενα μηνιατικου του δδ δεν ξεπληρωνουν...αρα ακομα και το "φθηνο" 150αρακι μπορει να γινει φθηνοτερο

οι γιανακοπουλοι ας σκεφτουν οτι μπορει το 150 να ειναι πραγματιο φτηνο γαι ενα πρωταθλητη ευρωπης αλλα οι συνθηκες αλλαζουν και μαλιστα δραματικα...ετσι το γηπεδο δεν μπορει να γεμισει ευκολα με διαρκειας...αν θελανε γηπεδο γεματο ας εριχναν λιγο τις τιμες , να εχαναν ενα μικρο ποσοστο (αμελητεου ουτω η αλλως ) κερδους αλλα να κερδιζαν σε κοσμο και γεματο γηπεδο.

ΥΣ φετος ηθελα πιο πολυ απο καθε αλλη φορα να στηριξω την ομαδα καθως της χρειαζεται επιβραβευση για το περυσινο της κατορθωμα..πιστευω οτι με κατι κουλα ματς α1 που θα παω να δω κανα σαββατο για να περασει η ωρα επειδη γουσταρω να βλεπω τους παικτες και τις συμπεριφορς τους απο κοντα σε αδεια γηπεδα χωρις καφρους ποδοσφαιροφερτους, την αξια του διαρκειας μαλλον θα την υπερκαλυψω..
αλλα η λογικη μου, με αποτρεπει απο τα να προπληρωσω ενα προιον το οποιο δεν αξιζει (οπως α1) σε συνθηκες κρισης σε τετοιες τιμες...

ασχετο αλλα θελω να το τονισω και αυτο...κατι αντιστοιχο εφαρμοζω ανεκαθεν στο ποδοσφαιρο αλλα για αλλους λογους. κυριως η διοικητικη και αγωνιστικη ανυπαρξια με κανει να αρνουμαι να προπληρωσω ενα προιον και να δωσω ετσι στηριξη και ψηφο εμπιστοσυνης σε παραγοντες παικτες κλπ που δεν με εκφραζουν.. οποια ματς θελω να δω (ειτε επειδη ειναι τσαμπ. λιγκ ειτε λογω παναθηναικου φρονηματος πχ ενα ντερμπι με οσφπ η αεκ, παοκ ) τα πληρωνω και τα βλεπω..να τους τα δωσω μαζεμενα προκαταβολικα ποτε!!! ( στην παε ειναι πολυ πιο ακριβα τα διαρκειας..300 ευρω για να βλέπω το σημαιακι του κορνερ με ποσα μποφορ ανεμιζει ειναι πολλα...)

vastravoud
Ο Ζοτς λέει για ακόμα μια φορά το ΠΡΟΦΑΝΕΣ:

Αυτοί οι κάποιοι οι οποίοι προκαλούν αυτά τα αποτρόπαια στα γήπεδα, δεν τους νοιάζει. Δεν έρχονται για να βοηθήσουν την ομάδα και να δουν μπάσκετ, έρχονται απλά για να κάνουν βανδαλισμούς. Θα πρέπει να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Υπάρχουν κάμερες, υπάρχουν νόμοι και θα πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που προκαλούν τα επεισόδια. Όταν κάποιος μπει φυλακή οριστικά και γίνει αυτό γνωστό μέσω της τηλεόρασης, τότε σίγουρα κάποιο θα σταματήσουν. Ολη η Ευρώπη συζητάει τα ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού όπως αυτά της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο. Γιατί να μην μπορούμε να τα χαιρόμαστε όλοι;»

Μπορούμε να σπαταλήσουμε ώρες ατελείωτες γράφοντας εκθέσεις ιδεών για "παιδεία", "δημοσιογράφους", "προκλήσεις από αντιπάλους" αλλά η πικρή αλήθεια είναι απλή (και εξωφρενικά εύκολα υλοποιήσιμη!): ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!
Ginobili
QUOTE(str @ Oct 20 2011, 08:23 ) *
φετος ηθελα να ξαναπαρω διαρκειας μετα το περυσινο διαλλειμα, που δεν πηρα , αλλα να πω την αληθεια τα 150 ευρο (αυτο αγοραζω το φτηνο) τα σκεφτομαι..οι συνθηκες ειναι δυσκολες..μπορει πριν δυο χρονια να τα εδινα ανετα...αλλα αλλαξανε τα πλανα μου (και δεν κοιμηθηκα στη μανα μου που λεει το ασμα)

κανοντας ενα υπολογισμο των ποσων αγωνων θα δω φετος βγαινει ενα νουμερο το εξης¨
5 ματς ευρολιγκα πρωτη φαση και αλλα 3 τοπ 16 συνολο 8, αντε και αλλα 3 μεγιστο πριν το φ4 11
στην ελλαδα στη πρωτη φαση αξιζει ενα ματς με ολυμπιακο το οποιο ομως λογω τιμωριας μπορει και να χαθει...
14 ματς...
αν απο αυτα χασω και κανα δυο λογω δουλειας αρρωστιας ταξιδιου νεας γκομενας και καθε πιθανης αιτιας καταληγω οτι συνολο θα δω ενα μεσο ορο 11 ματσακια.. με 10 ευρο το εισιτηριο μου ερχεται πολυ φθηνοτερα...και σε βαθος χρονου τελικα με "δοσεις"...

και ρωταω τωρα..σε ενα απαξιωμενο ελληνικο πρωταθλημα του οποιου στην κυρια σεζον το μοναδικο ματσ που αξιζει μπορει να ειναι κεκλεισμενων των θυρων..σε τετοιες συνθηκες κρισης και οικονομικου κραχ...
διοτι αν το ειχε 120 το εισητηριο θα το αγοραζα ευκολα (μη μου πει κανει για 30 ευρο κανεις ετσι...τη λογικη ακολουθηστε οχι το ποσο...)

εξαλλου δεν νομιζω οτι η καε να συντηρειται απο τα εσοδα των διαρκειας..ουτε ενα μηνιατικου του δδ δεν ξεπληρωνουν...αρα ακομα και το "φθηνο" 150αρακι μπορει να γινει φθηνοτερο

οι γιανακοπουλοι ας σκεφτουν οτι μπορει το 150 να ειναι πραγματιο φτηνο γαι ενα πρωταθλητη ευρωπης αλλα οι συνθηκες αλλαζουν και μαλιστα δραματικα...ετσι το γηπεδο δεν μπορει να γεμισει ευκολα με διαρκειας...αν θελανε γηπεδο γεματο ας εριχναν λιγο τις τιμες , να εχαναν ενα μικρο ποσοστο (αμελητεου ουτω η αλλως ) κερδους αλλα να κερδιζαν σε κοσμο και γεματο γηπεδο.

ΥΣ φετος ηθελα πιο πολυ απο καθε αλλη φορα να στηριξω την ομαδα καθως της χρειαζεται επιβραβευση για το περυσινο της κατορθωμα..πιστευω οτι με κατι κουλα ματς α1 που θα παω να δω κανα σαββατο για να περασει η ωρα επειδη γουσταρω να βλεπω τους παικτες και τις συμπεριφορς τους απο κοντα σε αδεια γηπεδα χωρις καφρους ποδοσφαιροφερτους, την αξια του διαρκειας μαλλον θα την υπερκαλυψω..
αλλα η λογικη μου, με αποτρεπει απο τα να προπληρωσω ενα προιον το οποιο δεν αξιζει (οπως α1) σε συνθηκες κρισης σε τετοιες τιμες...

ασχετο αλλα θελω να το τονισω και αυτο...κατι αντιστοιχο εφαρμοζω ανεκαθεν στο ποδοσφαιρο αλλα για αλλους λογους. κυριως η διοικητικη και αγωνιστικη ανυπαρξια με κανει να αρνουμαι να προπληρωσω ενα προιον και να δωσω ετσι στηριξη και ψηφο εμπιστοσυνης σε παραγοντες παικτες κλπ που δεν με εκφραζουν.. οποια ματς θελω να δω (ειτε επειδη ειναι τσαμπ. λιγκ ειτε λογω παναθηναικου φρονηματος πχ ενα ντερμπι με οσφπ η αεκ, παοκ ) τα πληρωνω και τα βλεπω..να τους τα δωσω μαζεμενα προκαταβολικα ποτε!!! ( στην παε ειναι πολυ πιο ακριβα τα διαρκειας..300 ευρω για να βλέπω το σημαιακι του κορνερ με ποσα μποφορ ανεμιζει ειναι πολλα...)

150 ευρώ παίζει να είναι το πιο φτηνό διαρκείας στην Ευρώπη....Φυσικά δεν περιμένει να βγάλει κέρδος η ομάδα με αυτά,αλλά με αυτήν την λογική...να το κάνει και 50-100 ευρώ...να ξεφτιλίσει εντελώς το θέμα,είναι κατάντια.Το μέτρο με τα 130 ευρώ για τους ανέργους και πολύ μας είναι,για ένα προϊόν του οποίου η τιμή παραμένη ίδια εδώ και χρόνια,όταν τα πάντα ακριβαίνουν κάθε μέρα όπως το ψωμί και το γάλα.
Είχα διαρκείας από το 2005...και πέρσι κι εγώ για πρώτη φορά δεν πήρα,και το μετάνιωσα.Καταρχάς μόνο στο 1ο παιχνίδι με την Μπάρτσα κατάφερα να βρω το φτηνό των 10 ευρώ...και φυσικά μετά από αρκετή υπομονή στις ουρές.Σε 2 παιχνίδια με Ολυμπιακό αναγκαστικά πήρα των 30+20 ευρώ.
Πέρα από τα Ευρωπαικά παιχνίδια λοιπόν και τον Ολυμπιακό,αυτό που αξίζει για μένα προσωπικά,είναι ότι μπορώ να πηγαίνω σε παιχνίδια Α1 και να τα παρακολουθώ πίσω από τον πάγκο της ομάδας...και να πιάνω κουβέντα με τον Σάρας... tongue.gif απολαμβάνοντας τόσο κοντά τους παίκτες από μία κανονικά ακριβή θέση.Ας είναι καλά οι ομοϊδεάτες μας...που κάθονται το Σαββατοκύριακο στον καναπέ να δουν μπαλα...ή να πάνε για καφέ....ή απλά κοιμούνται για να γεμίσουν μπαταρίες για το βράδυ που θα πάνε να τα σκάσουν στο W...

Υ.Γ
http://www.youtube.com/watch?v=r3RnalcjBHA...player_embedded
kostas b
QUOTE (Ginobili @ Oct 20 2011, 13:14 ) *
Πέρα από τα Ευρωπαικά παιχνίδια λοιπόν και τον Ολυμπιακό,αυτό που αξίζει για μένα προσωπικά,είναι ότι μπορώ να πηγαίνω σε παιχνίδια Α1 και να τα παρακολουθώ πίσω από τον πάγκο της ομάδας...και να πιάνω κουβέντα με τον Σάρας... tongue.gif απολαμβάνοντας τόσο κοντά τους παίκτες από μία κανονικά ακριβή θέση.Ας είναι καλά οι ομοϊδεάτες μας...που κάθονται το Σαββατοκύριακο στον καναπέ να δουν μπαλα...ή να πάνε για καφέ....ή απλά κοιμούνται για να γεμίσουν μπαταρίες για το βράδυ που θα πάνε να τα σκάσουν στο W...

+1000 biggrin.gif
str
QUOTE(Ginobili @ Oct 20 2011, 13:14 ) *

Υ.Γ
http://www.youtube.com/watch?v=r3RnalcjBHA...player_embedded

σε αυτο συμφωνω
το ειπα και εγω εξαλλου και ειναι μια παραμετρος σημαντικη (ιδιαιτερα) για τους μπασκετοφιλους και οχι μονο για τους παναθηναικους...
Vagrant
QUOTE(str @ Oct 20 2011, 08:23 ) *

14 ματς...

Βαστα μα φρε, σε λιγο που θα παρουμε ποδι θα βγαλεις με την καρτα του ΟΑΕΔ το 120αρι!!!!
str
QUOTE(Vagrant @ Oct 21 2011, 15:34 ) *
Βαστα μα φρε, σε λιγο που θα παρουμε ποδι θα βγαλεις με την καρτα του ΟΑΕΔ το 120αρι!!!!

μπα ..δεν χρειαζεται καν εισιτηριακι..ετσι εμπαινες χτες..εγω αθικτο το εχω το εισιτηριο..ολοκαινουριοο οοοο σαν του κιαμου...!!!
Flash
Ρε παιδιά, σας φαίνεται λογικό να πληρώνεται ο Κυρίτσης όλα κι όλα 40.000 ευρώ καθαρά ; blink.gif
vastravoud
Πληρώνεται εννοείς ή πληρώνει; tongue.gif tongue.gif
Flash
QUOTE(vastravoud @ Oct 21 2011, 15:04 ) *
Πληρώνεται εννοείς ή πληρώνει; tongue.gif tongue.gif

Ωχ, έχεις τέτοιες πληροφορίες ; tongue.gif tongue.gif
il postino
QUOTE(Flash @ Oct 21 2011, 16:25 ) *
Ρε παιδιά, σας φαίνεται λογικό να πληρώνεται ο Κυρίτσης όλα κι όλα 40.000 ευρώ καθαρά ; blink.gif

αν εννοεις τον τυπο που εγραφε στο gazzetta για μνημονια παο και οσφπ, ας μας πει πρωτα πώς υπολογιζε τα μετα φορων συμβολαια και μετα να μας πεισει για το αληθες των αρθρων του... rolleyes.gif

πιστευεις πραγματικα οτι υπαρχει δημοσιογραφος στην ελλαδα που ξερει ακριβως ποσα αμοιβεται ο καθε αθλητης?πραγματικα ομως, ο,τι ξερουμε εμεις οι φιλαθλοι (στο πολυ περιπου δηλαδη) ξερουν και αυτοι...
j-kidd13
Το παιχνιδι με τον Αρη την Κυριακη θα μεταδωθει απο την ΕΤ-3,πιθανοτατα με μεταδοση απο Χατζη....... smiley.gif
http://www.sport-fm.gr/article/509396
il postino
αυτος που με εχει εντυπωσιασει μεχρι τωρα στη σεζον, απο τα ελαχιστα παιχνιδια που χει δωσει η ομαδα, ειναι ο καιμακογλου!!

θεωρω οτι εχει βελτιωθει παρα πολυ στον ενα χρονο που ειναι στην ομαδα και πλεον γινεται πολυτιμο εργαλειο απο ενα απλα καλο εργαλειο στα χερια του κοουτς!!

ο τυπος πλεον βλεπει γηπεδο οσο λιγοι στη θεση του!! ποσταρει συνεχως και πρωτη του επιλογη ειναι ο ξεμαρκαριστος παικτης αφου πρωτα εχει σκαναρει ολο το γηπεδο!!! χθες πηρε ενα ριμπαουντ (μπορει να ηταν και κλεψιμο, δε θυμαμαι) και αμεσως εβγαλε μπειζμπολ πασα στο γκαρντ που ειχε ηδη φυγει στον αιφνιδιασμο!! δεν εψαξε καν τον ποιντ να του πασαρει...

οσο για το σουτ του, αν και δεν εχω εικονα απο τα στατιστικα, νομιζω οτι ο,τι φευγει πλεον γραφει!!!

ειναι σαφως πιο ετοιμος φετος και θα βοηθησει πολυ.
baskethood
QUOTE (il postino @ Nov 7 2011, 20:33 ) *
οσο για το σουτ του, αν και δεν εχω εικονα απο τα στατιστικα, νομιζω οτι ο,τι φευγει πλεον γραφει!!!

Τα ποσοστά του Καιμακόγλου στα τρίποντα είναι καλά, και πέρσι και φέτος. Όμως σουτάρει λίγο, και αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπολογίζεται ως σουτέρ αλλά μόνο ως spot shooter σε συγκεκριμένες καταστάσεις και υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Συμφωνώ ότι είναι πολύ βελτιωμένος, χρήσιμος σε πολλούς τομείς, και έχει αξιόπιστο σουτ για παίκτη που παίρνει λίγες προσπάθειες.
priest
http://www.superbasket.gr/permalink/150302.html

κριμα...
Nuntius
QUOTE (priest @ Nov 11 2011, 13:29 ) *

Πήρα τον Blums τραυματίστηκε. Πήρα Τσαρτσαρή τραυματίστηκε. Ευτυχώς που δεν πήρα και Βουγιούκα tongue.gif

Κρίμα πάντως το παιδί :/
priest
http://www.superbasket.gr/permalink/150338.html

αχαχχχχ...μα ποσο γελοιοι ειναι...

φαβαμαι πως το επομενο σαββατοκυριακο δεν θα ειναι καθολου ωραιο!ηδη εχω μαθει πως στο καραισκακη θα ζησουμε εποχες ριζουπολης που σημαινει πως με την σειρα τους οι οπαδοι του παο την κυριακη θα απαντησουν.

Reggie Miller #31
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...fp.1487777.html

Όχι ότι υπήρχε αμφιβολία έτσι...
LFO
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Nov 11 2011, 20:53 ) *

77.gif 24.gif 56.gif 41.gif

Ειναι σημαντικο την σημερον ημερα να εχεις μερικες σταθερες στην ζωη ρε παιδακι μου...
Magnus92
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Nov 11 2011, 19:53 ) *

Πεφτω απ τα συννεφα tongue.gif
lamar
Aστα διαλα!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.