QUOTE(kostas b @ Oct 16 2011, 14:33 )

http://prasinanea.gr/basket/pick-and-pop/article1413036.eceΠολύ ενδιαφέρον άρθρο.......μακάρι τελικά του χρόνου να μείνουν οι Αφοι και να συνεχιστεί ο δρόμος της δόξας...είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μην ξεπεράσει τη Ρεαλ σε ευρωπαϊκά....
Όλο το ζουμί, όμως, είναι αυτή η παράγραφος για μένα.........
Και μιας που τα λέμε όλα... Ανεξάρτητα με το τι λένε επίσημα, οι Γιαννακόπουλοι είναι πολύ ενοχλημένοι από τις άδειες εξέδρες και από τη λογική του «όλοι φταίνε» για το ποδόσφαιρο. Θεωρούν, και δικαίως πως δεν μπορούν να μπαίνουν στο ίδιο «τσουβάλι» με τους ανθρώπους που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Τους ενοχλεί, και πάλι δικαίως, να έχουν χτίσει τη μεγαλύτερη Αυτοκρατορία στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και να βλέπουν στις εξέδρες 2.000-3.000 άτομα. Και το θέμα δεν είναι οικονομικό, είναι θέμα πρεστίζ, είναι αυτό που λέμε «με πιάνει το γαμώτο»... Αναμφισβήτητα την τελική απόφαση το επόμενο καλοκαίρι θα την πάρουν οι ίδιοι, αλλά τουλάχιστον να την πάρουν γνωρίζοντας πως ο κόσμος τους απέδωσε με την παρουσία τους αυτά που δικαιούνται...
Δεν εστιάζω στο κατά πόσο φταίνε στη μπάλα (γιατί για μένα όντως φταίνε σε ένα βαθμό - εξάλλου και οι καλύτεροι κάνουν λάθη), αλλά στις άδειες εξέδρες....Αν του χρόνου αποχωρήσουν τελικά, θα σας αρέσει να σκεφτόμαστε: ''μήπως τελικά έφυγαν και λόγω της έλλειψης συμπαράστασης?'' Εμένα προσωπικά όχι (εξού και το διαρκείας)...δε γίνεται η καλύτερη ομάδα στην ευρώπη να μην παίζει με τουλάχιστον το μισό γήπεδο γεμάτο σε κάθε ματς.......δεν γίνεται ρε παιδιά είναι κρίμα..........σκεφτείτε σε μερικά χρόνια η ομάδα να μην είναι στο ίδιο επίπεδο (μακριά από εμάς εννοείτε) και να αναπολούμε κάτι που είχαμε και δεν το εκτιμούσαμε (ή δεν του δίναμε την ανάλογη προσοχή).....
φετος ηθελα να ξαναπαρω διαρκειας μετα το περυσινο διαλλειμα, που δεν πηρα , αλλα να πω την αληθεια τα 150 ευρο (αυτο αγοραζω το φτηνο) τα σκεφτομαι..οι συνθηκες ειναι δυσκολες..μπορει πριν δυο χρονια να τα εδινα ανετα...αλλα αλλαξανε τα πλανα μου (και δεν κοιμηθηκα στη μανα μου που λεει το ασμα)
κανοντας ενα υπολογισμο των ποσων αγωνων θα δω φετος βγαινει ενα νουμερο το εξης¨
5 ματς ευρολιγκα πρωτη φαση και αλλα 3 τοπ 16 συνολο 8, αντε και αλλα 3 μεγιστο πριν το φ4 11
στην ελλαδα στη πρωτη φαση αξιζει ενα ματς με ολυμπιακο το οποιο ομως λογω τιμωριας μπορει και να χαθει...
και μετα αλλα 3 το μεγιστο με ολυμπιακο στους τελικους... συνολο
14 ματς...
αν απο αυτα χασω και κανα δυο λογω δουλειας αρρωστιας ταξιδιου νεας γκομενας και καθε πιθανης αιτιας καταληγω οτι συνολο θα δω ενα μεσο ορο 11 ματσακια.. με 10 ευρο το εισιτηριο μου ερχεται πολυ φθηνοτερα...και σε βαθος χρονου τελικα με "δοσεις"...
και ρωταω τωρα..σε ενα απαξιωμενο ελληνικο πρωταθλημα του οποιου στην κυρια σεζον το μοναδικο ματσ που αξιζει μπορει να ειναι κεκλεισμενων των θυρων..σε τετοιες συνθηκες κρισης και οικονομικου κραχ...
δεν θα επρεπε η καε να μειωσει και τα φτηνα εισητηρια???
διοτι αν το ειχε 120 το εισητηριο θα το αγοραζα ευκολα (μη μου πει κανει για 30 ευρο κανεις ετσι...τη λογικη ακολουθηστε οχι το ποσο...)
εξαλλου δεν νομιζω οτι η καε να συντηρειται απο τα εσοδα των διαρκειας..ουτε ενα μηνιατικου του δδ δεν ξεπληρωνουν...αρα ακομα και το "φθηνο" 150αρακι μπορει να γινει φθηνοτερο
οι γιανακοπουλοι ας σκεφτουν οτι μπορει το 150 να ειναι πραγματιο φτηνο γαι ενα πρωταθλητη ευρωπης αλλα οι συνθηκες αλλαζουν και μαλιστα δραματικα...ετσι το γηπεδο δεν μπορει να γεμισει ευκολα με διαρκειας...αν θελανε γηπεδο γεματο ας εριχναν λιγο τις τιμες , να εχαναν ενα μικρο ποσοστο (αμελητεου ουτω η αλλως ) κερδους αλλα να κερδιζαν σε κοσμο και γεματο γηπεδο.
ΥΣ φετος ηθελα πιο πολυ απο καθε αλλη φορα να στηριξω την ομαδα καθως της χρειαζεται επιβραβευση για το περυσινο της κατορθωμα..πιστευω οτι με κατι κουλα ματς α1 που θα παω να δω κανα σαββατο για να περασει η ωρα επειδη γουσταρω να βλεπω τους παικτες και τις συμπεριφορς τους απο κοντα σε αδεια γηπεδα χωρις καφρους ποδοσφαιροφερτους, την αξια του διαρκειας μαλλον θα την υπερκαλυψω..
αλλα η λογικη μου, με αποτρεπει απο τα να προπληρωσω ενα προιον το οποιο δεν αξιζει (οπως α1) σε συνθηκες κρισης σε τετοιες τιμες...
ασχετο αλλα θελω να το τονισω και αυτο...κατι αντιστοιχο εφαρμοζω ανεκαθεν στο ποδοσφαιρο αλλα για αλλους λογους. κυριως η διοικητικη και αγωνιστικη ανυπαρξια με κανει να αρνουμαι να προπληρωσω ενα προιον και να δωσω ετσι στηριξη και ψηφο εμπιστοσυνης σε παραγοντες παικτες κλπ που δεν με εκφραζουν.. οποια ματς θελω να δω (ειτε επειδη ειναι τσαμπ. λιγκ ειτε λογω παναθηναικου φρονηματος πχ ενα ντερμπι με οσφπ η αεκ, παοκ ) τα πληρωνω και τα βλεπω..να τους τα δωσω μαζεμενα προκαταβολικα ποτε!!! ( στην παε ειναι πολυ πιο ακριβα τα διαρκειας..300 ευρω για να βλέπω το σημαιακι του κορνερ με ποσα μποφορ ανεμιζει ειναι πολλα...)