Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προγνωστικά Ευρωλίγκας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2
thrylakias32
Γειά σας παιδιά.
Κανένα καλό tip για την αγωνιστική της ευρωλίγκας αυτήν την εβδομάδα, εκτός από τον Ολυμπιακό και Δυναμό Μόσχας? Εγώ θα έλεγα η Μπανταλόνα θα κερδίσει τη Μακάμπι, η Κλιμάμιο θα κερδίσει την Κολωνία, ο ΠΑΟ δεν ξέρω αν θα το πάρει το παιχνίδι στα σοβαρά, τί λέτε?

Post edited and translated by dizzy_fingers tongue.gif
Anaz
Καλωσήρθες!
Yπάρχει ήδη τοπικ με αυτο το θεμα euroleague 2006-07! wink.gif
Eπίσης εκτος αν δεν μπορεις να κανεις αλλιως μη γράφεις με greeklish!
(Θέλω να γίνω mod στη θέση του mod..! tongue.gif )
thrylakias32
gia sou "mod",
sto topic pou idi eiparchei den ginontai prognostika gia ta paichnidia alla scholia meta ta paichnidia,giauto anoixa kainourio topic,ellinika den boro na grapso me to computer pou echo, giauto grafo greeklish,ti les gia kanena prognostiko gia ta paichnidia?
thrylos7
Θα μπορούσες τότε να βάλεις σαν σημείωση κάτω από τον τίτλο του topic κάτι σχετικό πχ Προγνωστικά.
Όχι, ότι δε μπορούμε να τα κάνουμε στο ίδιο (μεγάλο) topic της Ευρωλίγκας.

Όπως και να 'χει (είτε μεταφερθεί, είτε όχι δηλαδή), θα γράψω εδώ τα προγνωστικά μου. Αναμένεται edit.

Eφές Πίλσεν - Ταού:

Οι γηπεδούχοι έχουν βρει καλύτερο ρυθμό τελευταία και στην έδρα τους μπορούν να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Από την άλλη η Ταού είναι καλύτερη ομάδα και θέλουν εξίσου το παιχνίδι για να διατηρηθούν στην πρώτη θέση. Ενδιαφέρον θα έχει η επιστροφή του Πεκέρ στο γήπεδο της πρώην ομάδας του, αν και πιο ρυθμιστικός παράγοντας θα είναι η απόδοση (=ευστοχία) του Νίκολας απέναντι σε παλιά του ομάδα. 51-49.

Κολωνία - Φορτιτούντο Μπολόνια:

Το ντέρμπι των ουραγών του 1ου ομίλου. Θεωρώ την Κολωνία ως μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του θεσμού, αλλά με τους (φετινούς) Ιταλούς δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Ούτως ή άλλως βέβαια η Φορτιτούντο ήταν από τις πιο ασταθείς ομάδες της διοργάνωσης. Συμπερασματικά, εξαρτάται από τους Ιταλούς περισσότερο(στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισαν μέσα στο Τρεβίζο), αλλά επειδή παρουσιάζουν περισσότερο αρνητική εικόνα θα πάω με τους γηπεδούχους.

Ολύμπια Λ. - Μάλαγα:

Αυτό το ματς μοιάζει με το προηγούμενο. Απλώς καλούτσικη ομάδα η Ολύμπια, ενώ η Μάλαγα μόνο τελευταία έχει κάτι εκλάμψεις και παίζει καλά. Όσο δυνατή και να είναι η έδρα, πιστεύω οι Ισπανοί θα πάρουν τη νίκη.

Μπενετόν - ΤΣΣΚΑ:

Θα ήταν πολύ ωραίο ντέρμπι αν δεν είχε ξεκινήσει τόσο άσχημα τη χρονιά η Μπενετόν. Μάλλον επηρεάζει ο τραυματισμός του Γκορί, που έκανε ίσως τη καλύτερη χρονιά του μέχρι τώρα. Οι Ιταλοί βέβαια στην έδρα τους δεν αστειεύονται, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Ορτέζ - Άρης:

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι όμως δε θα είναι 100% έτοιμοι για να σταματήσουν το ξέφρενο παιχνίδι που είναι ικανοί να δημιουργήσουν οι γηπεδούχοι. Έτσι, μικρό προβάδισμα στους Γάλλους, λόγω των προβλημάτων του Άρη κυρίως.

Δυναμό Μόσχας - Πρόκομ:

Καλή ομάδα η Πρόκομ, αλλά μέσα στη Μόσχα και απέναντι σε ένα φορμαρισμένο αντίπαλο δεν έχει πολλές ελπίδες. Στο πρώτο γύρο βέβαια, οι Πολωνοί είχαν κερδίσει με 60-49, αλλά έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από τότε.

Ολυμπιακός - Λε Μαν:

Ανεβασμένος ο Ολυμπιακός, ενώ η Λε Μαν έχει καιρό να δει νίκη(1 στα τελευταία 7 παιχνίδια). Ικανοί παίκτες, καλή ομάδα, αλλά πολύ δύσκολα να διεκδικήσει τη νίκη στο ΣΕΦ.

Ρόμα - Παναθηναϊκός:

Ντέρμπι μάλλον. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τη Μακάμπι τη προηγούμενη αγωνιστική και γνώρισαν τη συντριβή στην Ιταλία. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είναι στο ρελαντί ακόμα. Το καλό για τους Ιταλούς είναι ότι ανεβαίνει σταδιακά ο Χόκινς και πιάνει τα συνήθη (υψηλά) επίπεδα, αν και η τριάδα Τσάτμαν-Χόκινς-Μπόντιρογκα μόνο σε έναν αγώνα έχει παίξει καλά(και οι 3 δηλαδή). Επίσης, θα θέλουν πιο πολύ το ματς, αλλά και πάλι δεν αποτελούν και το πιο αξιόπιστο σύνολο. Αν οι φιλοξενούμενοι παρουσιάσουν (όχι υπερβολικά) καλύτερη εικόνα από τα προηγούμενα ματς θα κερδίσουν.

Τσιμπόνα - Παρτιζάν:

Δύσκολη η πρόβλεψη, καθώς πλέον αποτελεί "εγχώριο" ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες είναι καλές και ιδιαίτερα δυνατές στην έδρα τους. ενώ δεν έχουν και την καλύτερη εικόνα στα εκτός. Αρκεί αυτό όμως;

Μπανταλόνα - Μακάμπι:

Η Μπανταλόνα ανήκει στις ομάδες που θα ήθελα να δω από κοντά, αν με το καλό ο Άρης περάσει στην επόμενη φάση. Η δεύτερη από τις τρεις είναι η Μακάμπι! Αφήστε τα προγνωστικά και απολαύστε αυτό τον αγώνα!

Νάπολι - Μπαρτσελόνα:

Η Νάπολι θέλει πάση θυσία το ματς, αλλά μπορεί; Μόνο αν πετύχει την Μπαρτσελόνα σε μια από τις γνωστές άσχημες βραδιές, αλλά ταυτόχρονα κάνει πολύ καλή εμφάνιση. Συνεπώς, οι πιθανότητες είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων. Ίσως και περίπατος.

Ζαλγκίρις - Ουλκέρ:

Εδώ είμαστε! Ποιος να το φανταζόταν ότι και οι δύο αυτές ομάδες θα έμεναν εκτός TOP 16. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ίσως το πρώτο καλό τους παιχνίδι στη διοργάνωση την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έγιναν καλή ομάδα. Για τη Ζαλγκίρις πολλά εξαρτώνται από τον Πόποβιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Το καλό είναι ότι φαίνεται να παίρνει μπρος ο Μαρσελίνιο. Λογικά θα μπουν αρκετοί πόντοι. Μικρό προβάδισμα για την Ουλκέρ.
dizzy_fingers
Άλλαξα τον τίτλο του τόπικ και το πρώτο ποστ(το μετέτρεψα σε ελληνικά αν δε σε πειράζει tongue.gif), καθώς αναμένω μεγάλη κίνηση εδώ πέρα.

Μπορούμε να ανοίγουμε ξεχωριστό τόπικ για κάθε αγωνιστική όπου ο καθένας θα δίνει τα προγνωστικά του. Μία σκέψη είναι αυτή...
Όλα αυτά, ασφαλώς, μέχρι του χρόνου που θα έχουμε overplaybet στην Ευρωλίγκα wink.gif.

Eφές Πίλσεν - Ταού: Διπλό. Παρόλο που έχει ανέβει η Εφές, ακόμα δε βρίσκεται σε επίπεδο ώστε να κερδίσει την Ταού σε μη αδιάφορο ματς.

Κολωνία - Φορτιτούντο Μπολόνια: Δεν αγγίζω. Αν μου βάζατε πιστόλι στον κρόταφο, θα διάλεγα...να με πυροβολήσετε. Σαν να παίζει ΑΕΚ-Αιγάλεω (δεν κάνω αντιστοιχίες).

Ολύμπια Λ(άρισας tongue.gif). - Μάλαγα: Διπλό. Η Μάλαγα θα χάσει πολύτιμο έδαφος για την πρόκριση αν χάσει από την τελευταία Ολύμπια.

Μπενετόν - ΤΣΣΚΑ: Το στάνταρ διπλό της αγωνιστικής.

Ορτέζ - Άρης: ΠΑΜΕ ΑΡΗ!!!!! Δε μπορώ να δώσω ψύχραιμη και αντικειμενική πρόβλεψη...Οπότε, πάλι δεν αγγίζω.

Δυναμό Μόσχας - Πρόκομ: Η πλήρης Δυναμό φοβάται λίγες ομάδες, ειδικά στην έδρα της. Η Πρόκομ δεν είναι μία από αυτές. Ο στάνταρ άσσος της αγωνιστικής....αλλά υποθέτω με μικρή απόδοση.

Ολυμπιακός - Λε Μαν: Τα παραπάνω, καρμπόν. Από την προηγούμενη αγωνιστική, τη μισώ τη Λε Μαν.

Ρόμα - Παναθηναϊκός: Ωραίο ματς. Ένα από τα υποψήφια για να σπάσουν το ρεκόρ του ΠΑΟ αλλά πάλι....διπλό μου κάνει. Αν ήταν καμιά αδιάφορη η Ρόμα ίσως...

Τσιμπόνα - Παρτιζάν: Δύο από τις 4 ομάδες που ισοβαθμούν στο 4-6 του δεύτερου ομίλου αναμετρώνται σε ένα ντέρμπυ που θα πέσουν κορμιά. Ασφαλώς δε χωράνε προγνωστικά. Οι τολμηροί ίσως πάνε με την έδρα...

Μπανταλόνα - Μακάμπι: Δε χάνει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η Μακάμπι. Ο Μπάινουμ έχει καιρό να κάνει καμιά τρελή εμφάνιση ε?

Νάπολι - Μπαρτσελόνα: Διπλό.

Ζαλγκίρις - Ουλκέρ: Η τούρκικη ομάδα αρχίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη μου. Δύσκολο διπλό.

Πολλά έγραψα, αλλά ασφαλώς μόνο για το ένα τρίτο από αυτά είμαι "σίγουρος" και αν...
Αν μάλιστα αποκλείσουμε τα παιχνίδια με τις χαμηλές αποδόσεις αλλά και των ελληνικών ομάδων (κανόνας να μην παίζουμε ομάδες με τις οποίες είμαστε δεμένοι συναισθηματικά....ειδικά αν μας έχουν χωρίσει πρόσφατα tongue.gif) μας μένουν τα εξής:
Μπενετόν - ΤΣΣΚΑ: 2
Ολύμπια Λ. - Μάλαγα: 2
Νάπολι - Μπαρτσελόνα: 2
(οι τολμηροί μπορείτε να προσθέτε και τα διπλά των Μακάμπι+ΠΑΟ, αλλά με 5 παιχνίδια και όλα διπλά....κάποιο δε θα έρθει όπως το θέλουμε wink.gif )
Στο bwin.com οι αποδόσεις των τριών αυτών ματς, μας φέρνουν ένα στρογγυλότατο "3.00" το οποίο θα τιμήσω...εκτός αν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη και με πείσει για αυτήν. biggrin.gif
x35
Εγώ θα προσπαθήσω να σε πείσω. Λογικά και τα 3 ματς θα περάσουν αλλά οι αποδόσεις τους δεν αξίζουν το ρίσκο. Βλέπω δηλαδή την Μάλαγα στο 1.50 που το βρίσκω πολύ χαμηλό για την αξία του ματς αν λάβεις υπόψη την τρομερή αστάθεια της Μάλαγας και ότι εκτός του Παναθηναικού οι μόνες ομάδες που κερδίσαν εκεί (Παρτιζάν και Μπανταλόνα) νικήσαν με 1 και 2 πόντους. Το δε Νάπολι-Μπαρτσελόνα είναι επίσης χαμηλά με δεδομένο ότι η Μπάρτσα ουσιαστικά δεν ενδιαφέρεται καθόλου και το μυαλό της είναι περισσότερο στο ματς του Ισπανικού πρωταθλήματος που θα την στείλει στο final-8 του κυπέλλου ενώ για την Νάπολι είναι ματς που μπορεί να την δώσει πρόκριση.
Επέιδή λοιπόν μιλάς για στοίχημα και όχι για προγνωστικά και στο στοίχημα το παν είναι η απόδοση αυτά που αξίζουν να παιχτούν στοιχηματικά είναι ο Αρης στο 2.30 η Φενέρ στο 2.40 και η Ρόμα στο 2.75. Ο Αρης κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη ομάδα από την Ορτέζ η οποία μάλλον είναι υπερεκτιμημένη λόγο των αποτελεσμάτων της στον πρώτο γύρο (για μένα πολλά ήταν συμπτωματικά και περισσότερο αποτέλεσμα τύχης και κακής αγωνιστικής κατάστασης των αντιπάλων της την δεδομένη περίοδο). Επιπλέον ο Ματσόν δείχνει να ξέρει να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις Γαλλικές ομάδες και ο Αρης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της χρονιάς τέτοια εποχή. Η Φενέρ και η Ζαλγκίρις απογοητεύουν αλλά η Ζαλγκίρις έχει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς με προπονητή και η Φενέρ δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αυτή την εποχή. Επιπλέον έχει και κάποιες ελπίδες πρόκρισης κυρίως ως καλύτερης 6ης. Η Ρόμα θέλει και αυτή νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση και ο Παναθηναικός δεν με πείθει τόσο αυτή την περίοδο. Γενικά είναι η εποχή που συνήθως κάνει την κοιλιά του.
dizzy_fingers
Αρκάδιε, θα λάβω υπ'όψιν το αίτημά σου, αφού αυτό θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση του φόρουμ.

x35 στο μόνο που διαφωνώ μαζί σου είναι το διπλό του Άρη.
Κοίτα τις απουσίες και τους τραυματισμούς (στην ουσία κατεβαίνει χωρίς άσσο στη Γαλλία) και θα καταλάβεις ότι σε όσο καλή φόρμα και να βρίσκεται, θα δυσκολευτεί πολύ να κερδίσει.
Εκτός αν ο Άρης είναι πολύ καλύτερη ομάδα απ'όσο πιστεύω ότι είναι (και πιστεύω ότι φέτος, είναι καλή ομάδα)

Όσο για τις αποδόσεις, αν το κοιτάς από τη στοιχηματική κι όχι την προγνωστική σκοπιά όπως πολύ σωστά λες, τότε ναι έχεις κι εκεί δίκιο.

Εγώ όμως, παρόλο που δίνω τα λεφτά μου στο στοίχημα, επιλέγω να παίζω περισσότερο για τη χαρά του παιχνιδιού παρά για να αυξήσω το χατζηρλίκι μου (για να καταλάβεις, παίζω στοιχήματα του μισού-ενός ευρώ).

Αλλά και οικονομικά να το κοιτάξεις (κάτι το οποίο συνιστώ να μη γίνεται), το να τριπλασιάσεις τα λεφτά σου με πολύ λίγες πιθανότητες να μη γίνει...δεν είναι κάτι που σου τυγχάνει κάθε μέρα.
smile.gif
Anaz
QUOTE
Αλλά και οικονομικά να το κοιτάξεις (κάτι το οποίο συνιστώ να μη γίνεται), το να τριπλασιάσεις τα λεφτά σου με πολύ λίγες πιθανότητες να μη γίνει...δεν είναι κάτι που σου τυγχάνει κάθε μέρα.
ναι αλλα αν ειναι να παιξεις 1 ευρώ τι να το κάνεις..?? biggrin.gif
dizzy_fingers
Θα έχεις να παίξεις 3 ευρώ στο επόμενο στοίχημα tongue.gif.
Jimar
τα πιο ωραια ματσ πιστευω οτι θα ειναι της εφες με ταου (παρα πολυ καλη η

εφες στα τελευταια ματς) μπορει να βοηθησει και τον ολυμπιακο τωρα.

και μπανταλονα- μακαμπι . σιγουρα εδω θα κριθει η δευτερη θεση του ομιλου

γι αυτο θα τα δωσουν ολα και οι δυο. πιστευω ομως η μπανταλονα θα το παρει.

Τσιμπονα-Παρτιζαν επισης μπορει να ειναι καλο αφου υπαρχει πολυ μικρη διαφορα αναμεσα στις δυο.

Ο Αρης δεν πιστευω να κερδισει με τοσες απουσιες...

ρομα - παο δυσκολο ματς ( καλη στην εδρα της η ρομα)
Anaz
QUOTE
Θα έχεις να παίξεις 3 ευρώ στο επόμενο στοίχημα
Kαι μετα απο δεκα συνεχομενες πετυχημένες προβλεψεις θα εχεις φτασει το σεβαστο ποσο των 59049€!!Χμμ..ενδιαφερον ακούγεται.. 39.gif
tongue.gif
dizzy_fingers
Όταν φτάσω εκεί, επειδή όπως είπα δεν παίζω για τα λεφτά, θα στα δώσω όλα, οκ? tongue.gif biggrin.gif
thrylos7
Καλώς ήρθες Jimar!

Τελικά καλό αποδεικνύεται το topic. Προτείνω βέβαια να μην επεκταθούμε πολύ σε στοιχηματικές προβλέψεις.

Ψάχνω την έκπληξη... Λε Μαν σχεδόν το αποκλείω, νίκη της Μπενετόν δε θα είναι και η μεγαλύτερη έκπληξη... μόνο η Πρόκομ μένει. Αλλά η Δυναμό είναι πραγματικά καλή τελευταία. Χμμ..
dizzy_fingers
QUOTE
Προτείνω βέβαια να μην επεκταθούμε πολύ σε στοιχηματικές προβλέψεις.

Συμφωνώ. Κακώς, βέβαια, έβαλα την τελευταία παράγραφο στο πρώτο μου ποστ εδώ...

Όσο για την έκπληξη(από βαθμολογικής άποψης)....είναι πολύ πιθανό να μη συμβεί καμία αυτήν την εβδομάδα.
Jimar
QUOTE(thrylos7 @ Jan 8 2007, 06:09 PM) *
Καλώς ήρθες Jimar!

Τελικά καλό αποδεικνύεται το topic. Προτείνω βέβαια να μην επεκταθούμε πολύ σε στοιχηματικές προβλέψεις.

Ψάχνω την έκπληξη... Λε Μαν σχεδόν το αποκλείω, νίκη της Μπενετόν δε θα είναι και η μεγαλύτερη έκπληξη... μόνο η Πρόκομ μένει. Αλλά η Δυναμό είναι πραγματικά καλή τελευταία. Χμμ..


ευχαριστω biggrin.gif

η εκπληξη θα ερθει πιστευω απο εφες,
Aristofanis
Final Four
Panathinaikos
Tau Ceramica
CSKA Moscow
Barcelona

8a apokleistoun sta Play-offs
Olympiacos
Efes Pilsen
Maccabi Tel Aviv
Dynamo Moscow
dizzy_fingers
Έχω προβληματιστεί πολύ με το Μπανταλόνα-Μακάμπι 39.gif...

Η λογική λέει ότι οι Ισπανοί θα κερδίσουν. Οι Φερνάντεζ+Ρούμπιο παρά τις αρχικές αμφιβολίες θα παίξουν, κάτι που σημαίνει ότι ο μεν θα οργιάσει επιθετικά στην αδύναμη άμυνα των Ισραηλινών και ο δε θα πάρει τα πορτοφόλια,,τις ταυτότητες, τα κινητά, ότι θέλετε από τους επιπόλαιους πλέι μέικερ της Μακάμπι.

Από την άλλη, δε μου κάθεται καλά δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Μακάμπι...

Δεν ξέρω...


EDIT: Ο Ρούντι σύμφωνα με δηλώσεις του Ρενέσες μπορεί να μην παίξει, όπως και ο Μπένετ....χμ....
thrylos7
.... και οι δύο "χώμα" ήταν... tongue.gif

Η μόνη πρόβλεψη που μου βγήκε ήταν για το θέαμα του Μπανταλόνα - Μακάμπι... Α ναι! Και η Πρόκομ...

Λίγο περισσότερη προσοχή και θα το βρισκα:

QUOTE
Ψάχνω την έκπληξη... Λε Μαν σχεδόν το αποκλείω, νίκη της Μπενετόν δε θα είναι και η μεγαλύτερη έκπληξη... μόνο η Πρόκομ μένει. Αλλά η Δυναμό είναι πραγματικά καλή τελευταία. Χμμ..
dizzy_fingers
Μάλαγα-Μπάρτσα τις έπιασε κανείς άραγε?

EDIT: Χμ...ο X35 ίσως (διαβάστε το ποστ του παραπάνω) 41.gif.
Anaz
ναι αλλα κι αυτος κουβά πηγε.. tongue.gif
thrylakias32
meta ta akros epitichimena prognostika tis perasmenis evdomadas echume ta exis,i badalona tha kerdisei aneta tin roma,i partizan kai prokom episis wlepo na kerdizoun aneta,i tau kai o pao diskola i eukola tha kerdisoun,malaga kai climamio apla den boroun kontra se autous tous antipalous.tora erchomaste sta diskola,ortez-napoli 1,le man-dynamo 2,aris-benetton 1,tin maccabi den tin akoubao einai ikani gia to chirotero alla kai to kalitero xero tha peite meta apo 2 ittes den borei na xanachasei alla..,afisa ton olimpiako teleutaio,an kai omada mou vlepo diskoleutai poli auti tin epochi,enantia stin efes ta pragmata einai diskola stin katastasi pou eina i omada,euchomai na diapseusto.
dizzy_fingers
Δεν περιμένεις να περάσει η αγωνιστική στα εθνικά πρωταθλήματα (τραυματισμούς, νέα) προτού βγάλεις τα προγνωστικά για την επόμενη εβδομάδα?
x35
QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 8 2007, 09:56 PM) *
x35 στο μόνο που διαφωνώ μαζί σου είναι το διπλό του Άρη.
Κοίτα τις απουσίες και τους τραυματισμούς (στην ουσία κατεβαίνει χωρίς άσσο στη Γαλλία) και θα καταλάβεις ότι σε όσο καλή φόρμα και να βρίσκεται, θα δυσκολευτεί πολύ να κερδίσει.
Εκτός αν ο Άρης είναι πολύ καλύτερη ομάδα απ'όσο πιστεύω ότι είναι (και πιστεύω ότι φέτος, είναι καλή ομάδα)

Όσο για τις αποδόσεις, αν το κοιτάς από τη στοιχηματική κι όχι την προγνωστική σκοπιά όπως πολύ σωστά λες, τότε ναι έχεις κι εκεί δίκιο.


Παρασύρθηκα και εγώ από το προηγούμενο σου post και μίλησα καθαρά στοιχηματικά. Φυσικά τις αποδόσεις τις κοιτάω από στοιχηματική σκοπιά αλλιώς δεν έχει νόημα να τις δω. Και καλό είναι εφόσον το topic δεν θα αναφέρεται για στοιχημα όσοι το διαβάζουν να μην το βλέπουν σαν στοιχηματική πρόταση. Το στοίχημα δεν είναι παιγνίδι πρόβλεψης αλλά σωστής εκτίμησης πιθανοτήτων
Jimar
ο ολυμπιακος αν παιξει οπως με την λε μαν θα εχει προβληματα με την εφες,

ταου και παο δεν νομιζω να εχουν κανενα προβλημα αφου κλιμαμιο και
μαλαγα, οι οποιες πανε πολυ ασχημα σε ολη τη διοργανωση. τωρα αν ο παο δεν το παρει και πολυ σοβαρα , και η μαλαγα κανει το καλυτερο της παιχνιδι ως τωρα, μιας και καιγεται για τη νικη, ολα ειναι πιθανα.

ο αρης ευκολα η δυσκολα πιστευω θα το κερδισει.

παρτιζαν-ολυμπια . 1 λογω εδρας και αυτοι καιγονται για νικη,

δεν νομιζω να εχουμε καμια φοβερη εκπληξη στα αλλα ματς
Aristofanis
Προγνωστικά για την αυριανή αγωνιστική


Olympiacos - Efes Pilsen 1
Climamio - Tau Ceramica 2
Partizan - Union Olimpjia 2
Unicaja - Panathinaikos 1
Pau-Orthez - Napoli 1
CSKA Moscow - Zalgiris 1
Le Mans - Dynamo Moscow 2
Prokom - Cologne 1
Badalona - Roma 1
Maccabi - Cibona 1
Aris - Benetton 1
Fenerbache - Barcelona 2
dizzy_fingers
Ποιός βλέπει διπλό της Εφές παιδιά?
dizzy_fingers
Thank god there's no popovic, ε? biggrin.gif

Αν παίξει την άμυνα που ξέρει η Εφές, δεν ξέρω πως θα μπορέσει να την αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός.
thrylos7
Ολυμπιακός - Εφές Πίλσεν:

Σε κακή κατάσταση ο Ολυμπιακός, αν και δε μπορούμε να μιλάμε για μια παγιωμένη κατάσταση... Καθαρά θέμα ρυθμού, το ποια ομάδα δηλαδή θα επιβάλλει το δικό της στο παιχνίδι. Αν έχει αρκετό κόσμο και ζωντανή ατμόσφαιρα θα βοηθήσει αρκετά, συνεπώς νίκη του Ολυμπιακού, αλλά με επιφυλάξεις.

Φορτιτούντο - Ταού:

Δύσκολο ματς. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη και αν έχουν μια από τις λίγοστές τους φέτος εκλάμψεις θα την πάρουν. Βλέπω τον Τhomas να προξενεί μεγάλη ζημιά, αφού είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ενώ μια από τις αδυναμίες της Ταού είναι τα ρημπάουντ. Οι Ισπανοί όμως είναι ποιοτικά ανώτεροι, σίγουρα πιο σταθεροί κι αν παίξουν όπως ξέρουν θα κερδίσουν εύκολα. Θα παίξουν έτσι όμως;

Παρτιζάν - Ολύμπια:

Ανώτερη ομάδα η Παρτιζάν, ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή (και η Ολύμπια στη δική της βέβαια, αλλά άλλο θέμα αυτό), ενώ οι φιλοξενούμενοι θα είναι χωρίς τον Μίλιτς. Παρτιζάν.

Μάλαγα - Παναθηναϊκός:

Άρχισε να παίρνει μπρος ο ΠΑΟ, αλλά η Μάλαγα είναι ομάδα που παραδοσιακά το δυσκολεύει... σε ότι κατάσταση κι αν είναι. Αφού λοιπόν η Μάλαγα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση(στην Ευρωλίγκα μόνο) και ο ΠΑΟ σε αρκετά καλή, το προβάδισμα το έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Ορτέζ - Νάπολι:

Η γαλλική ομάδα μπορεί να πάρει το ματς με μεγάλη διαφορά. Ασφαλώς ανώτερη. Αρκεί να μην της χαριστεί...

ΤΣΣΚΑ - Ζαλγκίρις:

Δε νομίζω ότι μπορεί η Ζαλγκίρις να χτυπήσει το ματς... Εξαρτάται απ' το αν το "καθαρίσει" από νωρίς η ΤΣΣΚΑ, αλλά και πάλι, έχει σαφέστατο προβάδισμα και θα είναι ίσως η έκπληξη της χρονιάς ενδεχόμενο διπλό.

Λε Μαν - Δυναμό:

Ωραίο Ματς! Για τη Λε Μαν είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία για πρόκριση, αλλά η Δυναμό είναι ένα (τουλάχιστον) επίπεδο πιο πάνω. Ωστόσο, θα πω Λε Μαν!

Πρόκομ - Κολωνία:

Νίκη πρόκομ, εύκολα ή δύσκολα.

Μπανταλόνα - Ρόμα:

Οι γηπεδούχοι φέρονται να είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά κάτι μου λέει ότι η Ρόμα θα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Απ' την άλλη βέβαια, η ισπανική ομάδα ίσως κάνει πάρτυ. Θα ...ρισκάρω και θα πω Ρόμα.

Μακάμπι - Τσιμπόνα:

Όσο καλή κι αν είναι η Τσιμπόνα, καλύτερη από τη Μακάμπι δεν είναι και δεν την ευνοούν και οι συγκυρίες για να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη εκεί μέσα. Μακάμπι!

Άρης - Μπενετόν:

Οι πλέι μέικερ να είναι καλά και ο Άρης θα το πάρει το ματς.

Ουλκέρ - Μπαρτσελόνα:

Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι, "ότι να 'ναι" οι φιλοξενούμενοι, άσσος.

(όσο πάνε λιγοστεύουν τα λόγια ε; Χμμ... τουλάχιστον είναι πιο ξεκάθαρες οι προβλέψεις)
apkat
Olympiacos - Efes Pilsen 1

Climamio - Tau Ceramica 2

Partizan - Union Olimpjia 1

Unicaja - Panathinaikos 1

Pau-Orthez - Napoli 1

CSKA Moscow - Zalgiris 1

Le Mans - Dynamo Moscow 1

Prokom - Cologne 1

Badalona - Roma 1

Maccabi - Cibona 1

Aris - Benetton ???(το πιο αμφιροπο ματς νομιζω)

Fenerbache - Barcelona 1
dizzy_fingers
Pau Ortez - Napoli: 1
Climamio - Tau: 2
Unicaja - Panathinaikos: 2

Ποσό στοιχήματος: 2 ευρώ (είπα να ρισκάρω αυτή τη φορά 71.gif)

Αποτέλεσμα? Νίκη της Νάπολι, ήττα Ταού+ΠΑΟ.

OWNED! banana.gif 24.gif

smiley.gif
thrylos7
Καλή αγωνιστική (προγνωστικά) αυτή...

Αφού βρήκα και τη Ρόμα (και ουσιαστικά τη Φορτιτούντο)... biggrin.gif
Anaz
QUOTE
Βλέπω τον Τhomas να προξενεί μεγάλη ζημιά, αφού είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ενώ μια από τις αδυναμίες της Ταού είναι τα ρημπάουντ.
respect στον "fantasy master" thrylo! 77.gif
thrylos7
Αν και η Ταού νομίζω πήρε τελικά περισσότερο (ή τουλάχιστον δεν είχε αριθμητικά πρόβλημα)..

Το κακό είναι ότι δεν τον πήρα κι έψαχνα για έναν ψηλό στη θέση του Beard (μιας και είχε σχετικά υψηλή τιμή και θα βγει από το παιχνίδι)... Τελικά πρέπει ν' αρχίσω να με ακούω... biggrin.gif

Σήμερα πάντως που έτυχε να δω λίγο από το Μπανταλόνα - Ρόμα... Άξια νίκη των φιλουξενούμενων... Μου άρεσαν αρκετά, ενώ οι Ισπανοί δεν ήταν και σε τόσο καλή βραδιά.
Aristofanis
Climamio Bologna - Efes Pilsen 1
Tau - Prokom 1
Malaga - Roma 1
Panathinaikos - Partizan 1
Cibona - Badalona 1
Benetton - Pau Orthez 1
Le Mans - Cologne 1
Dynamo Moscow - Olympiacos 1
Olimpjia - Maccabi 2
Fenerbache - Napoli 2
Barcelona - CSKA Moscow 2
Zalgiris Kaunas - Aris 2
thrylos7
Φορτιτούντο - Εφές Πίλσεν

Πολύ δύσκολο ματς. Thomas εναντίον Haislip, ήτοι οι δύο πιο φορμαρισμένοι ψηλοί αυτή τη στιγμή. Οι γηπεδούχοι έχουν ανέβει, αλλά δεν έχουν κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη μου. Οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν ανοδική πορεία επίσης. Θα πάω με τους Ιταλούς, καθώς τις τελευταίες αγωνιστικές οι ομάδες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τις νίκες, τις παίρνουν.

Ταού - Πρόκομ

Νίκη της Ταού προφανώς. Για τη διαφορά... αρκετά μεγάλη.

Μάλαγα - Ρόμα

Δεύτερη νίκη των Ιταλών. Ο Χόκινς έχει πάρει μπρος για τα καλά, ο Τσάτμαν ενσωματώθηκε στην ομάδα, αλλά τη διαφορά θα την κάνει ο Μπόντιρογκα.

Παναθηναϊκός - Παρτιζάν

Μου αρέσει πολύ η φετινή Παρτιζάν. Ο ΠΑΟ έχει το πλεονέκτημα αναντίρρητα και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Βέβαια, η Παρτιζάν είναι καλή ομάδα και μου αρέσει. Λογικά ο Ομπράντοβιτς δε θα θελήσει να πάρει μεγάλη διαφορά. Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μου αρέσει πολύ η Παρτιζάν.

Τσιμπόνα - Μπανταλόνα

Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη περισσότερο, είναι λίγο χειρότεροι από την ισπανική ομάδα και παίζουν στην καυτή έδρα τους. Άσσος.

Μπενετόν - Ορτέζ

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι ιταλοί έχουν το πλεονέκτημα, λόγω έδρας κυρίως. 3η νίκη των Ιταλών. Αξιοσημείωτη η μονομαχία Γκορί - Ράιτ, που κινησιολογικά, σωματικά και ως προς το παιχνίδι κάτω από το καλάθι είναι ίδιοι!

Λε Μαν - Κολωνία

Ντέρμπι ουραγών του πρώτου ομίλου. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς καλύτεροι και θα κερδίσουν.

Δυναμό Μόσχας - Ολυμπιακός

Οι Ρώσοι έχουν το προβάδισμα και λόγω της δικής τους καλής κατάστασης, αλλά και λόγω της άσχημης των φιλοξενούμενων. Με το παιχνίδι του Ολυμπιακού βέβαια δε μπορείς να είσαι σίγουρος... από +20 μέχρι -20... μεγάλο εύρος. Θα πω διπλό.

Ολύμπια - Μακάμπι

3η ήττα από ομάδα... της αδριατικής για τη Μακάμπι; Όχι δα, θα κερδίσει.

Φενέρμπαχτσέ Ουλκέρ - Νάπολι

Πήραν μπρος οι Τούρκοι, άσσος. 4/4 για τις ιταλικές πάει πολύ!

Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ

Εδώ να με δω... Αν χάσει η Μπάρτσα θα μπλέξει, αν και πιστεύω ότι εξαρτάται πιο πολύ από την ΤΣΣΚΑ. Θα πάω με τους Ισπανούς.

Ζαλγκίρις - Άρης

Θα έλεγα Άρη, αλλά με προβλημάτισαν ... τα χιόνια... Χμ.. και πάλι Άρη θα πω.
dimitrisp
Climamio Bologna - Efes Pilsen 1

Tau Ceramica - Prokom Tr. 1

Malaga - Roma 1 (με ρισκο στον 1 νομιζω οι Ισπανοι το θελουν λιγο περισσοτερο παρολο που η Ρομα εμφανιζεται ελαφρως καλυτερη στα τελευταια παιχνιδια)

Panathinaikos - Partizan 1

Cibona - Badalona 2 (και εδω αμφιρροπο αρκετα)

Benetton - Pau Orthez 1

Le Mans - Cologne 1

Dynamo Moscow - Olympiacos 1

Olimpjia - Maccabi 2

Fenerbache - Napoli 2 (το παιχνιδι γριφος που οι Ιταλοι το υπολογιζουν αμεσα)

Barcelona - CSKA Moscow 2

Zalgiris Kaunas - Aris 2
thrylos7
Δε μπορώ να μη χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά αυτό το smilie... 19.gif cool.gif
thrylos7
Νάπολι - Μπενετόν:

Όλες οι ... υποψίες οδηγούν στον άσσο. Εγώ πάλι, θα πω διπλό. Μπορεί η Μπενετόν να είναι σίγουρα τρίτη στον όμιλο, πρέπει να κερδίσει όμως αν θέλει να έχει ελπίδες να μπει στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας (αρκεί να χάσει η Μακάμπι ή η Μπανταλόνα).


Ορτέζ - Ζαλγκίρις:

Η Ζαλγκίρις ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ τώρα στο τέλος; Όπως και να' χει, η Ορτέζ στην Γαλλία είναι το μεγάλο φαβορί. Πόσο μάλλον όταν κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση.. Άσσος.


Άρης - Μπαρτσελόνα:

Εδώ είμαστε... Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα. Θα περιοριστώ σ' αυτό που θα γίνει... 75-71.


ΤΣΣΚΑ - Φενέρ:

Πάμε παρακάτω...


Εφές Πίλσεν - Δυναμό Μόσχας:

Ντέρμπι! Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμάς χωρίς κάποιο λόγο τη γηπεδούχο ομάδα, αλλά αυτή τη φορά θα προτιμήσω τους σεληνιασμένους Έλληνες.


Ολυμπιακός - Κολωνία:

Θα κάνουμε καλή εμφάνιση, θα κερδίσουμε με μεγάλο σκορ, αλλά στο τέλος θα βγούμε 3οι στον όμιλο και θα δηλώνουμε πως είμασταν κακοί, αλλά και άτυχοι, αναφέροντας χαρακτηριστικά το παιχνίδι με την Εφές και γι' αυτό μπαίνουμε στο δεύτερο γκρουπ.


Ταού - Λε Μαν:

Αδιάφορο ματς. Νομίζω ότι η Λε Μαν ούτε με τριπλή ισοβαθμία μπορεί να περάσει ως 5η (ως 6η αποκλείεται).. Άρα άσσος.


Πρόκομ - Φορτιτούντο:

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν διαφορά με 15+ πόντους. Θεωρητικά έχουν ελάχιστες πιθανότητες, αλλά ποτέ δε θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά για τους Ιταλούς. Διπλό.


Ρόμα - Τσιμπόνα:

Άσσος! Δε νομίζω η Ρόμα να τελειώσει τη χρονιά όπως την ξεκίνησε.. απογοητευτικά. Είναι ομάδα για TOP 16.


Μπανταλόνα - Ολύμπια:

Από τα πολύ δύσκολα, στα πολύ εύκολα... Τόσο εύκολα, που γίνονται τελικά δύσκολα. Δε σας έπεισα ε; Καλά, άσσος.


Μακάμπι - Παναθηναϊκός:

Οι γηπεδούχοι προξένησαν πολλά προβλήματα στον ΠΑΟ, στον πρώτο γύρο και χωρίς τον Μπατίστ για τους πράσινους είναι το φαβορί. Άσσος.


Παρτιζάν - Μάλαγα:

Το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου. Μου αρέσει πιο πολύ η Παρτιζάν ( rolleyes.gif ), αξίζει περισσότερο την πρόκριση και θεωρώ ότι θα κερδίσει. Χωρίς Βασιλειάδη οι φιλοξενούμενοι.
dimitrisp
Στο καναβατσο την προηγουμενη εβδομαδα παμε και για αυτην με μεγαλο ρισκο αφου η αγωνιστικη δεν επιτρεπεται και σιγουρα παιχνιδια

Napoli - Benetton 1 (Αμφιρροπο ματς μαλλον η Ναπολι θελει περισσοτερο το ροζ φυλλο)

Ortez - Zalgiris 1

Aris - Barcelona No comment απροβλεπτο ματς θα παιξει ρολο πως θα μπουν οι ομαδες. Ο Αρης με μετρια ψυχολογια αν μπει απο την αρχη δυνατα και παρει εστω και μικρο προβαδισμα θα το παρει. Τα πρωτα 2 δεκαλεπτα καθοριστικα.

CSKA Moscow - Fener 1

Efes Pil - Dynamo M. 1 (Νομιζω η Εφες το θελει περισσοτερο οχι οτι θα το παρει ευκολα, με ρισκο και εδω)

Olympiacos - Colonia 1

Tau Ceramica - Le Mans 1

Maccabi - Panathinaikos 1 (Νομιζω και εδω ισχυει οτι και στο Napoli-Benetton)

Prokom Trefl - Climamio 1

Roma - Cibona 1 (Λογικα η Ρομα εχει ενα μικρο αβανταζ εδω)

DKV Joventut - Union Olimpija 1

Partizan - Unicaja ( Ο θανατος σου η ζωη μου ποντο-ποντο θα παει)
grigoris
Κι εγώ το θρίαμβο του άσου βλέπω συμπεριλαμβανομένου και του ματς του Βελιγραδίου πάντως.Μακάρι και ο Άρης να συμπεριληφθεί σ'αυτή την πρόβλεψη...
dimitrisp
Παμε για τον 2ο γυρο

Lottomatica - Pau-Orthez 1
CSKA Moscow - DKV Joventut 1
Partizan - Olympiacos 2 (με δεδομενο επιστροφη καποιων παικτων που μπορουν να αλλαξουν τη ροη του αγωνα)
Maccabi Elite - Tau Ceramica 2 (Η Ταου ειναι φαβορι για το F4 στην Αθηνα, παρολα αυτα μπορει να νικησει παλι η ομαδα του λαου με βοηθειες)
Panathinaikos - Efes Pilsen 1
Winterthur FCB - Prokom Trefl 1
Aris TT Bank - Dynamo Moscow (ολα ειναι πιθανα)
Unicaja - Benetton 1
Aristofanis
QUOTE(dimitrisp @ Feb 13 2007, 10:08 AM) *
Παμε για τον 2ο γυρο

Lottomatica - Pau-Orthez 1
CSKA Moscow - DKV Joventut 1
Partizan - Olympiacos 2 (με δεδομενο επιστροφη καποιων παικτων που μπορουν να αλλαξουν τη ροη του αγωνα)
Maccabi Elite - Tau Ceramica 2 (Η Ταου ειναι φαβορι για το F4 στην Αθηνα, παρολα αυτα μπορει να νικησει παλι η ομαδα του λαου με βοηθειες)
Panathinaikos - Efes Pilsen 1
Winterthur FCB - Prokom Trefl 1
Aris TT Bank - Dynamo Moscow (ολα ειναι πιθανα)
Unicaja - Benetton 1


Θα νικήσει η Μακάμπι. Ο Περάσοβιτς είναι στο νοσοκομείο, οι παίκτες του Ταου δεν έχουν ψυχολογία και μία ήττα είναι εντός προγράμματος.
Η CSKA Moscow πήρε τον Torres στην θέση του Vanterpool. Σωστή κίνηση του Μεσίνα που μπορεί να υπερκαλύψει στο TOP 16 την απώλεια του David.
apkat
Lottomatica - Pau-Orthez 1

CSKA Moscow - DKV Joventut 1

Partizan - Olympiacos 2(αν ελεγα κατι αλλα ειναι απο τα καλυτερα ντερμπι της αγωνιστικης)

Maccabi Elite - Tau Ceramica 1

Panathinaikos - Efes Pilsen 1(αν και κατι μου λεει οτι κατι θα κανει η Εφες δε μπορεις να μην πεις 1)

Winterthur FCB - Prokom Trefl 1

Aris TT Bank - Dynamo Moscow 2

Unicaja - Benetton 1
thrylos7
Πάρα πάρα πολύ δύσκολη αγωνιστική... Αλλά έτσι είναι ωραία.. Όλα τα ματς κρίσιμα και ντέρμπι.
Θα παίξω με ποσοστά.

Το μόνο εύκολο παιχνίδι φαίνεται να είναι το Μπαρτσελόνα - Πρόκομ, αλλά τους Καταλανούς τους έχω ικανούς για όλα. Η λογική λέει ότι θα το πάρουν και άνετα το ματς, αλλά δεν επικρατεί πάντα η λογική.

Ρόμα - Ορτέζ

Χωρίς Μπόντιρογκα μάλλον οι γηπεδούχοι. Ισάξιες θα έλεγα ομάδες, αν και η Ορτέζ είναι πιο ισορροπημένη στις θέσεις. 52-48.
(Έγινε τελικά η ανταλλαγή Μαυροκεφαλίδη - Κιάτζικ...)

ΤΣΣΚΑ - Μπανταλόνα

Εδώ όλο το μυστήριο είναι πως θα αντιδράσει το παιχνίδι της μιας ομάδας στο παιχνίδι της άλλης, μιας και το ένα φαίνεται ν' αποτελεί "αντίδοτο" του άλλου... Ίσως αγώνας για αρχείο αυτός.. Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ βέβαια έχουν κάτι που οι αντίπαλοί τους δεν έχουν: εμπειρία. Απ' την άλλη όμως, θα καταφέρουν να παίξουν την άμυνα που ξέρουν, χωρίς έναν πολύτιμο παίκτη; Οι εναλλακτικές επιλογές είναι ελάχιστες. 60-40.

Παρτιζάν - Ολυμπιακός

Το ματς θα πάει σε υψηλό λογικά σκορ. Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει περισσότερη εμπειρία, σε περίπτωση που το ματς κρίνεται στο τέλος. Όμως μέχρι τώρα δεν έχει δείξει ψυχή και θα παίξει σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Πιστεύω πως η αρχή έχει γίνει. 42-58.

Μακάμπι - Ταού

Κλασικότατο ντέρμπι. Δε χωράνε και πολλές προβλέψεις. 50-50.

Παναθηναϊκός - Εφές Πίλσεν

Κι αυτό κλασικό ντέρμπι, αλλά και οι δύο ομάδες έχουν υπάρξει και σε καλύτερη κατάσταση τα τελευταία χρόνια. 55-45.

Άρης - Δυναμό

Στο Αλεξάνδρειο, οι αντίπαλοι ψηλοί συνήθως κάνουν το χειρότερό τους παιχνίδι. Παπαδόπουλος και Φώτσης είναι οι καλύτεροι της Δυναμό. Ωστόσο, είναι παίκτες πολύ μεγάλης κλάσης. 60-40.

Μάλαγα - Μπενετόν

Άλλη μια απογοήτευση για τη Μάλαγα στο Κύπελλο, σ' αντίθεση με την κουρασμένη Μπενετόν. Αναμένεται πολύ μεγάλο ντέρμπι. 53-47.
dimitrisp
QUOTE(Aristofanis @ Feb 13 2007, 05:08 PM) *
Θα νικήσει η Μακάμπι. Ο Περάσοβιτς είναι στο νοσοκομείο, οι παίκτες του Ταου δεν έχουν ψυχολογία και μία ήττα είναι εντός προγράμματος.


Μολις ενημερωθηκα και εγω για αυτο το ατυχο συμβαν (απο το www.in.gr) για τον Περασοβιτς και οντως μια ηττα ειναι μεσα στο προγραμμα της Ταου.
greece4
δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να προσαρμοστει καποιος γκαρντ στην cska. ελπιζω να προσαρμοστει συντομα, δεν τον ξερω σαν παικτη, αν κ ο βαντερπουλ ηταν υπερπολυτιμος (ο πιο ικανος να οργανωνει μετα τον τεο)...
πιστευω πως σημαντικη βοηθεια μπορει να προσφερει ο πονκρασοφ, απ τον οποιο το μονο που λειπει ειναι εμπειρια, και ισως ειναι καλη ευκαιρια γι αυτον να αναδειχτει, ελλειψει βαντερπουλ και ωσπου να προσαρμοστει ο τορες...
thrylos7
Κι όμως, ο Τόρες έπαιξε 20' με τη Μπανταλόνα έχοντας 7 πόντους με 3/5 σουτ, 2 ρημπάουντ και 4 κλεψίματα!

Άσχετο με το topic ε;

65.gif
dimitrisp
Τελικά οπως ειχα πει αρχκα η Ταου δεν εκανε κοιλια ουτε στο Ισραηλ. Μαζι με Παναθα και ΤΣΣΚΑ τα φαβορι πλεον. Αν και η Ταου εχει ενα επιπλεον κινητρο. Στα υπολοιπα αποτελεσματα αναμενομενα πανω-κατω tongue.gif Πρωτη φορα τα προβλεψαμε σχεδον ολα σωστα ενδεικτικο οτι η αγωνιστικη κυλησε ομαλα smile.gif
thrylos7
Σαν αποτελέσματα κι εγώ βρήκα 6/7.. αλλά ουσιαστικά μόνο ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό...
dimitrisp
QUOTE(thrylos7 @ Feb 16 2007, 12:26 AM) *
Σαν αποτελέσματα κι εγώ βρήκα 6/7.. αλλά ουσιαστικά μόνο ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό...


με διαφορές τα έπαιξες ή στα ίσια νίκη/ήττα ?? icon_wave.gif icon_wave.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.