Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Finals Game 1
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons > Older NBA Finals > NBA Finals 2011
Pages: 1, 2, 3
Anaz
πωπω εχουμε και λινκαρα αποψε!!! ΤΡΕΛΑ!!!!
tempelhs
QUOTE(Anaz @ Jun 1 2011, 04:09 ) *
πωπω εχουμε και λινκαρα αποψε!!! ΤΡΕΛΑ!!!!

ενα λινκ αν ειναι ευκολο...
kurtz
Αν υπάρχει λινκάρα θα ήθελα και εγώ γιατί βρήκα μόνο λινκακι smiley.gif
duncan21
proxite.de---------------------->nba.de και τα υπολοιπα ανηκουν στην ιστορια... tongue.gif

Για οποιον δε καταλαβε μπειτε στο nba.de μεσω του proxite.de,εχει τον αγωνα με league pass... cool.gif
Badass
Κι εγώ ρε μαν. Αφου είναι λινκάρα

Ευχαριστώ duncan. Το κακό είναι πως δε με βάζει αλλά θα βρω την άκρη
kurtz
thanks
spursforthe5
ο μπος στην επιθεση θα φθειρει τον γερμανο αν δεν αλλαξουν μαρκαρισματα
sarounas
τραγικοί οι Μαβς στην επίθεση μέχρι στιγμής... ειδικά ο Μάριον τρέμει σαν ψάρι έξω από το νερό. Χρειάζονται επειγόντως δύο-τρία καλά μακρινά σουτ για να πάρουν τα πάνω τους...

Σ.Σ
λες και με άκουσε ο Κιντ (έσταξε δύο τρίποντα). Άντε να δούμε τώρα....
General
Για κάποιο λόγο έπεσε το nba.de και δε μπαίνει από τον γερμανικό proxy, αλλά αν γράψετε http://www.nba.de στο proxite.de, θα μπει. Τουλάχιστον δούλεψε για μένα.

ΠΑΜΕ!
sarounas
ρε σεις αυτό το αμυντικό σχήμα με Τέρι στον Ουέιντ και Πέτζα στον Λεμπρόν είναι δυνατόν να υπάρχει ταυτόχρονα? τι στο καλό....
δεν βγαίνει με τίποτα blink.gif
baskethood
Τα matchups ειναι λιγο διαφορετικα απ οτι περιμεναμε.
Στον Ντιρκ εχει ξεκινησει ο Αντονυ.
Στον Λεμπρον ο Στιβενσον.
Στον Ουειντ ο Μαριον.
Ο Ντιρκ στον Αντονυ.
Βλεπουμε καθε φορα που ο Ντιρκ βρισκεται(στις αλλαγες) αντιμετωπος με αλλον παικτη,ερχεται αμεσως βοηθεια,αυτο γινεται για να προστατευθει ο γερμανος απο φαουλ.
Το Μαιαμι δεν παιζει την αμυνα που εχει συνηθισει,το Νταλλας εχει βρει πολλα ελευθερα σουτ .
Το Νταλλας εχει καλυτερη αμυντικη συμπεριφορα,δινονται βοηθειες σε καθε ποστ απ,εχουν γρηγορες επιστροφες και καλη αντιμετωπιση στα σκριν στη μπαλα, εκτος απο μια περιπτωση που ο Ντιρκ εκανε πολυ παθητικο hedge και ο Μπος ευστοχισε απο τη γωνια.
morrison
Ευκαιρια για τους Χιτ να εκμεταλευτουν την παρουσια Τερι-Πετζα και να βγαλουν σκορ.Τουλαχιστον δειχνουν να εχουν στοχο να τα χτυπησουν τα μιςματς.
Μπιμπι καθε γυρο και χειροτερος...

Οι Μαβς εχουν βαλει 1 διποντο σε ολοκληρο δωδεκαλεπτο και προηγουνται... ohmy.gif ohmy.gif
baskethood
QUOTE (morrison @ Jun 1 2011, 04:31 ) *
Ευκαιρια για τους Χιτ να εκμεταλευτουν την παρουσια Τερι-Πετζα και να βγαλουν σκορ.Τουλαχιστον δειχνουν να εχουν στοχο να τα χτυπησουν τα μιςματς.
Μπιμπι καθε γυρο και χειροτερος...

Ταυτοχρονα με την παρουσια των Τερι,Πετζα,Μπαρεα,ο Καρλαιλ επιλεγει να χρησιμοποιει ζωνη.
Ετσι "κρυβει¨τις αδυναμιες και κραταει χωρις φαουλ τον Ντιρκ.
Αν το Μαιαμι συνεχισει με τετοιες επιλογες απεναντι στη ζωνη(οπως αυτη η επιλογη του Τζειμς) τα πραγματα θα δυσκολεψουν.
Badass
QUOTE (baskethood @ Jun 1 2011, 04:31 ) *
Τα matchups ειναι λιγο διαφορετικα απ οτι περιμεναμε.
Στον Ντιρκ εχει ξεκινησει ο Αντονυ.
Στον Λεμπρον ο Στιβενσον.
Στον Ουειντ ο Μαριον.
Ο Ντιρκ στον Αντονυ.
Βλεπουμε καθε φορα που ο Ντιρκ βρισκεται(στις αλλαγες) αντιμετωπος με αλλον παικτη,ερχεται αμεσως βοηθεια,αυτο γινεται για να προστατευθει ο γερμανος απο φαουλ.
Το Μαιαμι δεν παιζει την αμυνα που εχει συνηθισει,το Νταλλας εχει βρει πολλα ελευθερα σουτ .
Το Νταλλας εχει καλυτερη αμυντικη συμπεριφορα,δινονται βοηθειες σε καθε ποστ απ,εχουν γρηγορες επιστροφες και καλη αντιμετωπιση στα σκριν στη μπαλα, εκτος απο μια περιπτωση που ο Ντιρκ εκανε πολυ παθητικο hedge και ο Μπος ευστοχισε απο τη γωνια.

Συμφωνώ με την ανάλυσή σου αλλά απορώ πότε πρόλαβες και την έγραψες rolleyes.gif

Εγώ σε ένα τάιμ-αουτ θα προλάβαινα μόνο τις 3-4 πρώτες προτάσεις
Ginobili
Δεν γ%&8νται εκεί στο Ντάλας με το ρολόι και τα τρίποντα...
morrison
QUOTE(baskethood @ Jun 1 2011, 04:38 ) *
Ταυτοχρονα με την παρουσια των Τερι,Πετζα,Μπαρεα,ο Καρλαιλ επιλεγει να χρησιμοποιει ζωνη.
Ετσι "κρυβει¨τις αδυναμιες και κραταει χωρις φαουλ τον Ντιρκ.
Αν το Μαιαμι συνεχισει με τετοιες επιλογες απεναντι στη ζωνη(οπως αυτη η επιλογη του Τζειμς) τα πραγματα θα δυσκολεψουν.

Ακριβως.Εβαλε ενα τριποντο ο Μαικ Μιλερ ο οποιος με τα αρκετα λεπτα ζωνης που φαινεται οτι θα παιζει ο Καρλαιλ ισως και να εχει την ευκαιρια να κανει αρκετα πραγματα.
Με Τσαλμερς-Μπιμπι να ειναι κατα κανονα αστοχοι αναρωτιεμαι γιατι πηρανε τον Εντι Χαουζ...
Quincy
Eτυχώς κι ο Μπος για τους Χιτ. Μόνος του με πόντους και επιθετικά ριμπάουντ μέχρι τώρα
baskethood
QUOTE (Badass @ Jun 1 2011, 04:39 ) *
Συμφωνώ με την ανάλυσή σου αλλά απορώ πότε πρόλαβες και την έγραψες rolleyes.gif

Εγώ σε ένα τάιμ-αουτ θα προλάβαινα μόνο τις 3-4 πρώτες προτάσεις

Το κολπο ειναι να γραφεις και στις βολες biggrin.gif
Badass
Ο Ουέιντ είναι λίγο εκτός κλίματος. Στο σκοράρισμα τουλάχιστον, γιατί πασάρει σωστά ενώ κυνηγάει και κάθε μπαλιά. Ίσως να έπρεπε να πάρει και 1-2 φάουλ. Ο Λεμπρόν καλός στο σκοράρισμα, αλλά τον έχουν γενικά καλά κλεισμένο. Ο Μπος καλός γενικά, ο Νοβίτσκι καλά κλεισμένος
Ginobili
Όταν ο Ουέιντ δεν ποστάρει στο μις ματς τον Μπαρέα..και βγάζουν έξω για σουτάκι τον Χάσλεμ....
morrison
QUOTE(Ginobili @ Jun 1 2011, 04:51 ) *
Όταν ο Ουέιντ δεν ποστάρει στο μις ματς τον Μπαρέα..και βγάζουν έξω για σουτάκι τον Χάσλεμ....

Γενικα παιζουν ασχημα εναντιον ζωνης ολη την χρονια...
Ασχετο αλλα ποσο νεκρο ειναι το κοινο ρε...
Razorblade Fish
Για ενα λογο εισαι μεσα ρε Στογιακοβιτς.Στην αμυνα δεν μπορεις να μαρκαρεις ουτε καρεκλα,τουλαχιστον βαλε τα ελευθερα σουτ!
Ginobili
Σαν παιδάκι φαίνεται αμυντικά ο Πέντζα όταν του βγαίνουν οι εξωγήινοι
Badass
QUOTE (Razorblade Fish @ Jun 1 2011, 04:55 ) *
Για ενα λογο εισαι μεσα ρε Στογιακοβιτς.Στην αμυνα δεν μπορεις να μαρκαρεις ουτε καρεκλα,τουλαχιστον βαλε τα ελευθερα σουτ!

Έχεις δίκιο. Αν δεν κάνω λάθος έχει χάσει τρία ελεύθερα τρίποντα
McRae
Η αμυνα των Χιτ ειναι στραγγαλιστικη.Στα ορια του φαουλ,θυμιζει την καλη ΤΣΣΚΑ του Μεσινα μονο που παιζεται απο παικτες 10 φορες πιο αθλητικους.Φτυνουν αιμα οι Νταλας για να βρουνε ελευθερο σουτ παρ'ολο που εχουν καλη κυκλοφορια.οι περιστροφες του Μαιαμι ειναι αστραπιαιες.
Phil Laak
QUOTE(Ginobili @ May 31 2011, 23:23 ) *
Αγαπάμε Ντιρκ...το αξίζει και με το παραπάνω,ΑΛΛΑ.....είμαστε Σπερς.Καλή τύχη στο Μαιάμι!!! laugh.gif

Όταν σε 2-3 χρόνια,οι Heat θα απειλούν τους Spurs σε αριθμό πρωταθλημάτων,θα λες,"Ρε γαμώτο,τότε έπρεπε να το πάρουν οι Mavs..."
baskethood
QUOTE (McRae @ Jun 1 2011, 05:05 ) *
Η αμυνα των Χιτ ειναι στραγγαλιστικη.Στα ορια του φαουλ,θυμιζει την καλη ΤΣΣΚΑ του Μεσινα μονο που παιζεται απο παικτες 10 φορες πιο αθλητικους.Φτυνουν αιμα οι Νταλας για να βρουνε ελευθερο σουτ παρ'ολο που εχουν καλη κυκλοφορια.οι περιστροφες του Μαιαμι ειναι αστραπιαιες.

Δε συμφωνω,πολυ κατωτερη η σημερινη αμυνα των Χιτ σε σχεση με τη σειρα με το Σικαγο.
Οι περιστροφες ειναι καθυστερημενες,οι αμυνες στα σκριν στην μπαλα πολυ παθητικες.
Εχουν επιτρεψει αρκετα ελευθερα σουτ.
Εχει βεβαια το Νταλλας εξαιρετικο ball movement στην επιθεση.
Anaz
Ακριβως αυτο θα ελεγα κι εγω τωρα. Σαφως κατωτερη σε σχεση με τη σειρα με το Σικαγο. Ισως φυλανε δυναμεις για το δευτερο ημιχρονο..
Ginobili
QUOTE(Phil Laak @ Jun 1 2011, 02:06 ) *
Όταν σε 2-3 χρόνια,οι Heat θα απειλούν τους Spurs σε αριθμό πρωταθλημάτων,θα λες,"Ρε γαμώτο,τότε έπρεπε να το πάρουν οι Mavs..."

Το έχω πάρει απόφαση,είτε το πάρουν φέτος...είτε το χάσουν...θα μας περάσουν λογικά.1η χρονιά μαζί...με πολλά προβλήματα...και είναι ήδη μια ανάσα.
Οι άλλοι..είναι σιχαμένοι για εμάς..τι να κάνουμε.Δεν γίνεται να υποστηρίξω τον Ολυμπιακό με την Τσιμπόνα ακόμα κι αν η Τσιμπόνα έχει 2...
Badass
Νομίζω πως ο Λεμπρόν στις περιστροφές χάνεται λίγο. Γενικά περιμένω ένα ξέσπασμα του σε άμυνα και επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά από μια καλή αρχή που έκανε δείχνει "μαγκωμένος".

Αρχίστε αναλύσεις ημιχρόνου. Πάω για τσιγάρο στο μπαλκόνι rolleyes.gif
morrison
QUOTE(Anaz @ Jun 1 2011, 05:13 ) *
Ακριβως αυτο θα ελεγα κι εγω τωρα. Σαφως κατωτερη σε σχεση με τη σειρα με το Σικαγο. Ισως φυλανε δυναμεις για το δευτερο ημιχρονο..

Γενικα το ματς ειναι αρκετα ησυχο ως τωρα απο ρυθμο-ενταση.Ωραιο το play στο τελος απο τον Σπελστρα που κατεληξε στο αστοχο σουτ του Μιλερ αν και τα 5,9 ηταν αρκετος χρονος.
Τελικα ο Τσαλμερς εδωσε καποια σουτ για τους Χιτ που εχουν και παλι πολυ υποτονικο τον Γουειντ.
Hakeem Olajuwon
To dallas εκανε αυτο που πρεπει να κανει με την ζωνη κρατησε τους χητ μακρια απο την ρακετα και τους αναγκασε σε μακρινα σουτ, οι 43π ειναι πολυ καλη επιδοση.Στην επιθεση επρεπε να βαλει καποια ευκολα σουτ που δεν εβαλε για να εχει καλυτερη συγκομιδη αλλα το πλανο πηγαινει σωστα μεχρι στιγμης.
Badass
Πρέπει οι Ουέιντ(κυρίως) και Λεμπρόν να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Ο Ουέιντ είναι κακός επιθετικά αλλά έχω την εντύπωση πως τα 2 λάθη που του χρεώνει η στατιστική ήταν φάουλ σε προσπάθειες του. Μοιράζει καλά τη μπάλα, είναι καλός στα rebs αλλά 3 στις 10 προσπάθεις για σουτ είναι άσχημο ποσοστό που πρέπει να ανεβάσει. Ο Λεμπρόν πρέπει να αναλάβει περισσότερο οργανωτικό ρόλο. Συνήθως τον κατηγορώ πως είναι πολύ συγκεντρωτικός αλλά σήμερα χρειάζεται να ναλάβει λίγο παραπάνω την οργάνωση του παιχνιδιού. Στο σκοράρισμα είμαι σίγουρος πως θα ανέβει. Ήδη έχει καλά ποσοστά. Ο Μπος είναι καλός, μέσα σε όλες τις φάσεις και παίζει έξυπνα. Ευτυχώς πάντως για τους Χιτ που σκόραρε 10 ποντάκια ο Τσάλμερς.

Απ' την άλλη ο Νοβίτσκι προς το τέλος ανέβηκε και ο Τέρι βοηθέι στο σκοράρισμα. Το Ντάλας παίζει καλή ομαδική άμυνα. Άντε να δούμε
Quincy
Στα αποδυτήρια ακόμα οι Χιτ icon_drunk.gif
Razorblade Fish
QUOTE(Quincy @ Jun 1 2011, 05:34 ) *
Στα αποδυτήρια ακόμα οι Χιτ icon_drunk.gif

Γιατι πηγες και τους φωναξες;;; icon_drunk.gif
Badass
Πολύ καλός και ο Μάριον(φτου σου μη σε ματιάσω rolleyes.gif )

Να ανοίξει poll για το καλύτερο αποτυχημένο κάρφωμα. Μπουρούσης εναντίνον Χέιγουντ
Phil Laak
Ρε παίδες ήθελα να το γράψω καιρό και όλο το ξεχνούσα.Ο Rick Carlisle δεν είναι ίδιος με τον Jim Carrey;;
Quincy
QUOTE(Razorblade Fish @ Jun 1 2011, 03:39 ) *
Γιατι πηγες και τους φωναξες;;; icon_drunk.gif

Έλα ντε 68.gif
baskethood
Εξι ποντους εχουν παρει στην τριτη περιοδο οι Χιτ απο αιφνιδιασμους,σε πρωτο η δευτερο χρονο,το τρανζισιον παιχνιδι μπορει να τους δωσει λυσεις που ισως δεν περιμεναν.
duncan21
QUOTE(Phil Laak @ Jun 1 2011, 05:44 ) *
Ρε παίδες ήθελα να το γράψω καιρό και όλο το ξεχνούσα.Ο Rick Carlisle δεν είναι ίδιος με τον Jim Carrey;;

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=456672

Οταν ο sheed πηγαινε εσυ ερχοσουν... tongue.gif peace.gif
Ginobili
Σσσσσσσσσσσσσσσσσ.....ησυχία!!! Μην ξυπνήσει ο Ουέιντ!

Υ.Γ Βγάλε τον Πέντζα...δεν μπορώ να τον βλέπω...τον λυπάμαι
Razorblade Fish
Τι παλαιμαχος ειναι αυτος ο Πετζα...
Phil Laak
QUOTE(duncan21 @ Jun 1 2011, 05:49 ) *
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=456672

Οταν ο sheed πηγαινε εσυ ερχοσουν... tongue.gif peace.gif

Τελικά δεν ήταν φαντασία μου,συμφωνούν κι άλλοι μαζί μου!
Badass
Ο Τζέιμς έχει 3 στα 3 τρίποντα ή εγώ δε βλέπω καλά;

Edit: 4 στα 4. Συγνώμη αλλά κάποιοι θα πουν τι ματσάρα έκανε πάλι ο Λεμπρόν, αλλά εγώ αυτό το αποκαλώ αλλιώς 32.gif
Razorblade Fish
Μπηκε μεσα ο μεγαλος Πετζα και γυρισε το ματς.
Quincy
QUOTE(Badass @ Jun 1 2011, 03:58 ) *

Καλά βλέπεις. 4 στα 4 με το τελευταίο. Τα δύο πρώτα ήταν τελείως μόνος του για να τα χάσει. Ειδικά το δευτερό τον άφησαν να το σκεφτεί κιόλας
McRae
QUOTE(Badass @ Jun 1 2011, 05:58 ) *

καντο 4 στα 4.Εχει γινει πλεον απο streaky ενας ιδιαιτερα αξιοπιστος σουτερ.παει και αυτο το ψεγαδι του
Hakeem Olajuwon
Oι ρολιστες των μαβς που βοηθησαν στα προηγουμενα ματς μπαρεα,πετζα ειναι αποντες στο σημερινο.
Σε καλη μερα οι χητ απο το 3π πρεπει να κερδισουν το σημερινο παιχνιδι
Ginobili
Ο Λεμπρόν κατάφερε τελικά μόνος του,όχι μόνο να κρατήσει τους Χιτ...αλλά να τους βάλει και μπροστά με 4 π. στο τέλος της 3ης περιόδου.Είτε σκοράρει από την περιφέρεια,είτε βγάζει έτοιμες πάσες στους συμπαίκτες του.Ο Ουέιντ να δούμε πότε θα βοηθήσει...
Quincy
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Jun 1 2011, 04:04 ) *
Oι ρολιστες των μαβς που βοηθησαν στα προηγουμενα ματς μπαρεα,πετζα ειναι αποντες στο σημερινο.
Σε καλη μερα οι χητ απο το 3π πρεπει να κερδισουν το σημερινο παιχνιδι

Είναι διαβασμένη η άμυνα των Χιτ όσον αφορά τον Μπαρέα και γι αυτό δεν έχει φανεί. Του κλείνουν τους διαδρόμους και ο Μπος τον κέρασε και μια τάπα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.