Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
Olympos
QUOTE(Augmon @ Dec 1 2008, 16:56 ) *
Καλά όλα αυτά αλλά ο άλλος αραδιάζει γελοίους νούμερα και άχρηστους.Ντροπήηηη και ειδικά πίσω από ψευδώνυμο που γίνονται όλοι μάγκες strike.gif

μιλας και εσυ ...?η αληθεια δεν ειναι ντροπη,ειδικα αν τα λεω ολα αυτα και μπροστα στα μουτρα τους....τους τα εχω πει χιλιαδες φορες και εχουμε λογομαχησει αλλες τοσες...εχω προβλημα νομιζεις να κρυβομαι σαν και εσενα??αα ρεε δελαρτα ..... χρειαζεσαι!!! smiley.gif smiley.gif
Augmon
QUOTE(Olympos @ Dec 1 2008, 17:30 ) *
μιλας και εσυ ρε?η αληθεια δεν ειναι ντροπη,ειδικα αν τα λεω ολα αυτα και μπροστα στα μουτρα τους....τους τα εχω πει χιλιαδες φορες και εχουμε λογομαχησει αλλες τοσες...εχω προβλημα νομιζεις να κρυβομαι σαν και εσενα??αα ρεε δελαρτα π χρειαζεσαι!!! smiley.gif smiley.gif

Καλά εσύ είσαι αλλού για αλλού.Εγώ δεν έχω βρίσει κανέναν ποτέ.Το ότι διαφωνώ με τις απόψεις τους δεν σημαίνει κάτι αλλά που να καταλάβεις? ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif
Indiana
smiley.gif
kaukasios
μιλας και εσυ ρε?η αληθεια δεν ειναι ντροπη,ειδικα αν τα λεω ολα αυτα και μπροστα στα μουτρα τους....τους τα εχω πει χιλιαδες φορες και εχουμε λογομαχησει αλλες τοσες...εχω προβλημα νομιζεις να κρυβομαι σαν και εσενα??αα ρεε δελαρτα π χρειαζεσαι!!! smiley.gif smiley.gif

τους τα λες στα μουτρα τους?μπραβο!!!! blink.gif blink.gif
frits
QUOTE(Augmon @ Dec 1 2008, 17:53 ) *
Καλά εσύ είσαι αλλού για αλλού.Εγώ δεν έχω βρίσει κανέναν ποτέ.Το ότι διαφωνώ με τις απόψεις τους δεν σημαίνει κάτι αλλά που να καταλάβεις? ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif

2 o εσπεροσ 1ακρατα 1αχαιοσ 1πγε 1αχαιοσ
Olympos
QUOTE(frits @ Dec 1 2008, 23:54 ) *
2 o εσπεροσ 1ακρατα 1αχαιοσ 1πγε 1αχαιοσ

ρε παιδια τι εγινε εδω??δεν βλεπω κανα σχολιο για το ιφιτος-εσπερος...που ειναι οι πυργιωτες τωρα οεο????Καλυτερος παιχτης ο φασουλης και πολυ καλα πηγαν εκκινε και ο θωνιατης!!!Επισης βοηθησαν πολυ καλλης και βουρνας...Ντροπη παντως για καποιους ανεγκεφαλουσ στην κερκιδα με αυτα π ελεγαν και εκαναν....
kaukasios
Αποτελέσματα
ΕΑΠ - Ζάκυνθος 94-64
Αχαγιά - Κένταυρος 72-48
Ακράτα - Απολλωνιάδα 74-70
Γλαύκος - Πατρέας 67-56
Ίφιτος - Έσπερος /Α.Ο.Π.Α. 61-66
Αχαιός –ΣΕΦΑ 68-65
Παναχαϊκή - Ερμής 65-60
Jabar
QUOTE(Augmon @ Dec 1 2008, 13:38 ) *
Κύριοι θα παρακαλούσα να μην κάνετε τέτοιες ερωτήσεις στο φόρουμ γιατί μπορούν να εκτραχύνουν τα πράγματα με χαρακτηρισμούς και ύβρεις που καλύπτονται από Ανωνυμία.Είναι πολύ εύκολο , και το λέω για αυτούς που κάνουν κρίσεις πέραν του μέτρου, να επιληφθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και να έχετε τραβήγματα. Είναι μια προειδοποίηση που θα σας την κάνουν και οι mods.
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ???

Πράγματι κανένας δεν μπορεί να καταφεύγει σε χαρακτηρισμούς.Εκτός από πιθανόν μηνύσιμοι,δεν είναι δυνατόν σε μία δημόσια συζήτηση να προσβάλουμε τον συνομιλητή μας.Οταν παίρνει μέρος στη συζήτηση είναι αγένεια,όταν δεν παίρνει
είναι χειρώτερο.Από την άλλη με σωστούς κανόνες,επιβάλλεται να συζητάμε τα πάντα.Κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής,η δημοκρατία γεννήθηκε εδώ.Υπάρχει και η δυνατότητα αυτά τα ερωτήματα να μπαίνουν υπό μορφή poll.
Στη συγκεκριμένη ερώτηση υπήρξαν απαντήσεις με έστω σκληρή κριτική,που προσπάθησαν να την τεκμηριώσουν και υπήρξαν και απαντήσεις μονολεκτικές,με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.Επίσης δεν πρέπει να καταφεύγετε σε προσωπικές αντεγκλίσεις.Οποιος γράφει λοιπόν αναλαμβάνει την βαρύτητα όσων γράφει και τις όποιες συνέπειες με βάση τον κανονισμό.Αυτές πάλι δεν πρέπει να τις εκλαμβάνει σαν προσωπική προσβολή,αλλά σαν κάτι που βελτιώνει την εικόνα της κοινότητας μας προς τα έξω και έχει αποδειχτεί ότι μακροπρόθεσμα όλους μας προστατεύει.Ολους μας ενώνει η αγάπη για το άθλημα δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και εδώ είμαστε να συζητάμε για όσα μας ενώνουν
Jabar
μιλας και εσυ ...?η αληθεια δεν ειναι ντροπη,ειδικα αν τα λεω ολα αυτα και μπροστα στα μουτρα τους....τους τα εχω πει χιλιαδες φορες και εχουμε λογομαχησει αλλες τοσες...εχω προβλημα νομιζεις να κρυβομαι σαν και εσενα??αα ρεε δελαρτα ..... χρειαζεσαι!!! smiley.gif smiley.gif

Εσβησα το ρε, δεν προσθέτει τίποτα σε όσα γράφεις.Επίσης ένα π που θεωρώ ότι σου ξέφυγε.Και αυτό ήταν παραβίαση του κανονισμού τρία ,(δεν βάζω φάουλ)που στον υπενθυμίζω.Παρακαλώ αν θέλεις οτιδήποτε σε πμ .Υπάρχει και γιαυτό κανονισμός
Κανονισμός 3:
  • Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
    Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.
Ποινή:
  • Πρόσθεση 1 φάουλ.
  • Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
  • Πιθανός προσωρινός αποκλεισμός του μέλους από το φόρουμ, με διατήρηση της δυνατότητας ανάγνωσης των μηνυμάτων, και χρήσης των υπόλοιπων λειτουργιών του φόρουμ (προσωπικά μηνύματα, παιχνίδια fantasy league, overplaybet...).
==============================================
Κανονισμός 9:
  • Αν έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά των διαχειριστών χρησιμοποιείστε αποκλειστικά προσωπικά μηνύματα για να τα εκφράσετε.
Ποινή:
  • Πρόσθεση 1 φάουλ.
  • Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
==============================================[list]

Indiana
Αυτά που έγιναν χθες στον Πύργο είναι πολύ άσχημα. ΝΤΡΟΠΗ.
και η επίθεση στους διαιτητές, αλλά και η στάση των διαιτητών πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τελος του αγώνα.
ΔΕΜΝ ΠΡΕΠΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, αλλά...
Αλλά επιβεβαιώνουν αυτά που λέμε με τους συνομιλητές μας τόσο καιρό στο φόρουμ:
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ/ΑΟΠΑ ΞΥΠΝΗΣΕ!
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ!

ballas
kala tha eixe megali plaka ama to exane o esperos. to paixnidi to gyrise o ifitos sto telos megalo paixnidi me polles oraies faseis kai poli kosmo kai fantastiki atmosfaira ektos apo tis vomoloxies
kaukasios
ξερει κανεις πως πηγε το παιχνιδι στην ακρατα?
Indiana
Είμαι πολύ απογοητευμένος από όλα όσα έγιναν στον Πύργο....
Και από τους διαιτητές και από την συμπεριφορά του κόσμου.
Δηλαδή έπρεπε ντε και καλά να κερδίσει ο Εσπερος?
ANDY
QUOTE(Indiana @ Dec 2 2008, 12:30 ) *
Είμαι πολύ απογοητευμένος από όλα όσα έγιναν στον Πύργο....
Και από τους διαιτητές και από την συμπεριφορά του κόσμου.
Δηλαδή έπρεπε ντε και καλά να κερδίσει ο Εσπερος?

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΜΕ 10-0 ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ????.ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 20-0 ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ???? ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ . ΜΕ ΜΕΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ . ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ.
Indiana
Ολα τα άλλα (και η νίκη της ΕΑΠ) είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
Το 10-0 έγινε γιατί ήταν όλες φάσεις που δεν γινόταν να κοόύν από τους διαιτητές, επειδή ήταν σουτ και αιφνιδιασμοί!!!
ΞΥΠΝΑ!
Augmon
QUOTE(Indiana @ Dec 2 2008, 13:19 ) *
Ολα τα άλλα (και η νίκη της ΕΑΠ) είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
Το 10-0 έγινε γιατί ήταν όλες φάσεις που δεν γινόταν να κοόύν από τους διαιτητές, επειδή ήταν σουτ και αιφνιδιασμοί!!!
ΞΥΠΝΑ!

Λες ξεκάθαρα αν δεν κάνω λάθος ότι ο Έσπερος έστησε τους διαιτητές από ότι βλέπω
Indiana
Οχι δεν λέω ότι έστησε το παιχνίδι και αν το ξαναπείς αυτό θα σου κάνω μύνηση!
kaukasios
QUOTE(Indiana @ Dec 2 2008, 11:21 ) *
Αυτά που έγιναν χθες στον Πύργο είναι πολύ άσχημα. ΝΤΡΟΠΗ.
και η επίθεση στους διαιτητές, αλλά και η στάση των διαιτητών πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τελος του αγώνα.
ΔΕΜΝ ΠΡΕΠΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, αλλά...
Αλλά επιβεβαιώνουν αυτά που λέμε με τους συνομιλητές μας τόσο καιρό στο φόρουμ:
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ!

kai ο εσπερος ειναι ο ΤΑΡΖΑΝ!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
Indiana
Σε παρακαλώ πολύ
Είμαι ξεκάθαρος
ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ/ΑΟΠΑ ΞΥΠΝΗΣΕ
Εφερε παικταράδες στην ομάδα που ξέρουν πως να κερεδίζουν εκτός έδρας, σε καυτές έδρες. Και πλέον η διοίκηση έχει οργανωθεί με τον Κώστα Πετρόπουλο και αποξτάει σεβασμό και στους διαιτητές και στους προπονητές και στα ΜΜΕ!!!
Το ότι έκανε λάθη η διαιτησία (όχι εσκεμμεένα) που ξεσήκωσαν την κερκίδα στον Πύργο δεν σημαίνει ότι ήταν στημένοι
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ AUGMON ΤΙ ΛΕΣ!

Απλά λυπάμαι με το ότι κανείς δεν φαίνεται ικανός να τον κοντράρει
και κάποιοι θα το πα΄ζιουν μάγκες επειδή η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ/ΑΟΠΑ ΞΥΠΝΗΣΕ και επειδή έκαναν λάθη οι διαιτητές μη σκόπιμα στον Πύργο ή ξέρω εγώ πού αλλού στο μέλλον ή στο παρελθόν
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ... Εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ή κινούμαστε σε άλλο μήκος κύματος

Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!
ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ (ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ), ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ κλπ
Να με καταλαβαίνετε και να μην παρερμηνεύετε αυτά που λέω όπως σας συμφέρει ενδεχομένως
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΡΤΕΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ αλλά δεν το έκαναν σκόπιμα θέλω να πιστεύω, όπως φωνάζει ο Ιφιτος και οι 600 φίλαθλοι που ήταν χθες στον Πύργο! Ανα΄μαεσά τους και εγώ (ουδέτερος παραρατηρητής)
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ!
ΤΕΛΟΣ
. και - (τελεία και παύλα)
ballas
QUOTE(Indiana @ Dec 2 2008, 13:59 ) *
Σε παρακαλώ πολύ
Είμαι ξεκάθαρος
ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ/ΑΟΠΑ ΞΥΠΝΗΣΕ
Εφερε παικταράδες στην ομάδα που ξέρουν πως να κερεδίζουν εκτός έδρας, σε καυτές έδρες. Και πλέον η διοίκηση έχει οργανωθεί με τον Κώστα Πετρόπουλο και αποξτάει σεβασμό και στους διαιτητές και στους προπονητές και στα ΜΜΕ!!!
Το ότι έκανε λάθη η διαιτησία (όχι εσκεμμεένα) που ξεσήκωσαν την κερκίδα στον Πύργο δεν σημαίνει ότι ήταν στημένοι
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ AUGMON ΤΙ ΛΕΣ!

Απλά λυπάμαι με το ότι κανείς δεν φαίνεται ικανός να τον κοντράρει
και κάποιοι θα το πα΄ζιουν μάγκες επειδή η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ/ΑΟΠΑ ΞΥΠΝΗΣΕ και επειδή έκαναν λάθη οι διαιτητές μη σκόπιμα στον Πύργο ή ξέρω εγώ πού αλλού στο μέλλον ή στο παρελθόν
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ... Εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ή κινούμαστε σε άλλο μήκος κύματος

Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!
ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ (ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ), ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ κλπ
Να με καταλαβαίνετε και να μην παρερμηνεύετε αυτά που λέω όπως σας συμφέρει ενδεχομένως
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΡΤΕΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ αλλά δεν το έκαναν σκόπιμα θέλω να πιστεύω, όπως φωνάζει ο Ιφιτος και οι 600 φίλαθλοι που ήταν χθες στον Πύργο! Ανα΄μαεσά τους και εγώ (ουδέτερος παραρατηρητής)
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ!
ΤΕΛΟΣ
. και - (τελεία και παύλα)

pe paidia eimoun kai ego sto gipedo gia tin diaitisia den milise kaneis sto gipedo
ennoo paiktes kai proponites
oute mia diamatryria
mipos vlepoume fantasmata???? xaxaxaaxa
opos pige to paixnidi oloi eixan to dikaioma na kerdisoun
kai oloi egygan agaliasmenoi apo to gipedo
tellos sygxaritiria se olous tous basketikous filathlous
exo ta bakouria
Indiana
Τα μπουγέλα στον Μπούσια δεν τα είδες?
Τις βρισιές προς τους διαιτητές δεν τις είδες?
Οτι φώναξε την αστυνομία ο Μπούσιας δεν το είδες?
Οτι ο (συνήθως ήρεμος) Κώστας Ρακιντζής βγήκε από τα ρούχα του δεν το είδες?
Λοιπόν, δεν ήσουν στο γήπεδο μάλλον... Η κοίταγες μόνο αυτό που ήθελες..
Να λες την αλήθεια...
kostas66
QUOTE(Olympos @ Dec 2 2008, 01:11 ) *
ρε παιδια τι εγινε εδω??δεν βλεπω κανα σχολιο για το ιφιτος-εσπερος...που ειναι οι πυργιωτες τωρα οεο????Καλυτερος παιχτης ο φασουλης και πολυ καλα πηγαν εκκινε και ο θωνιατης!!!Επισης βοηθησαν πολυ καλλης και βουρνας...Ντροπη παντως για καποιους ανεγκεφαλουσ στην κερκιδα με αυτα π ελεγαν και εκαναν....

εοειδη και εγω ημουν στο γηπεδο χτες,τι ειδες εσυ ρε αδερφε που κοροιδευεις τους πυργιωτες,ηταν ενα ντερμπυ μεταξυ 2 ισοδθναμων ομαδων,οπως ηταν χτες στο γηπεδι για να μην παρεξηγηθω,που κερδισε στις λεπτομερειες ο εσπερος,ασε την κερκιδα αγωνιστικα εχεις να μας πεις τιποτα?

QUOTE(Indiana @ Dec 2 2008, 13:16 ) *
Να λες την αλήθεια...

κοιτα στο ξαναλεω η διαιτησια ειναι ενα κοματι του παιχνιδιου που για αυτους που ειναι μεσα απο ιτς γραμμες,δεν μπορουν να το ακουμπησουν,ενα παιχνιδι σαν το χθεσινο που κρινετε στην λεπτομερεια η διαιτησια παιζει το ρολο τηξς αλλα δεν μπορεις να στα θεις μονο σε αυτο,αν μενεις σε αυτο γινεσε γραφικος και ψαχνεις μονο δικαιολογιες για να καλυψεις τα λαθη που εχεις κανει σε ολο το παιχνιδι
ANDY
QUOTE(kostas66 @ Dec 2 2008, 14:56 ) *
εοειδη και εγω ημουν στο γηπεδο χτες,τι ειδες εσυ ρε αδερφε που κοροιδευεις τους πυργιωτες,ηταν ενα ντερμπυ μεταξυ 2 ισοδθναμων ομαδων,οπως ηταν χτες στο γηπεδι για να μην παρεξηγηθω,που κερδισε στις λεπτομερειες ο εσπερος,ασε την κερκιδα αγωνιστικα εχεις να μας πεις τιποτα?

κοιτα στο ξαναλεω η διαιτησια ειναι ενα κοματι του παιχνιδιου που για αυτους που ειναι μεσα απο ιτς γραμμες,δεν μπορουν να το ακουμπησουν,ενα παιχνιδι σαν το χθεσινο που κρινετε στην λεπτομερεια η διαιτησια παιζει το ρολο τηξς αλλα δεν μπορεις να στα θεις μονο σε αυτο,αν μενεις σε αυτο γινεσε γραφικος και ψαχνεις μονο δικαιολογιες για να καλυψεις τα λαθη που εχεις κανει σε ολο το παιχνιδι

OXI KAI ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣΣΣΣ
kostas66
QUOTE(ballas @ Dec 2 2008, 13:04 ) *
pe paidia eimoun kai ego sto gipedo gia tin diaitisia den milise kaneis sto gipedo
oute mia diamatryria
exo ta bakouria

σε αυτο εχεις απολυτο δικηο,ειναι και το επιπεδο των προπονητων τετοιο, ομως που δεν αφηνουν οποιοδηποτε παραπονο για την διαιτησια , να ειναι πανω απο οτιδηποτε με δουλεια προσπαθουν να χτισουν
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Dec 2 2008, 14:56 ) *

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ!Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ!ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΥΚΑΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!
kostas66
QUOTE(ANDY @ Dec 2 2008, 13:58 ) *
OXI KAI ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣΣΣΣ

ρε αδερφε γιατι δεν διαβαζεις οπως τα γραφω, και τα εξηγης οπως θελεις, ειπα μεταξυ 2 ισοδυναμων ομαδων ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,και συ με παρεξηγησες
basket11
QUOTE(ballas @ Dec 2 2008, 14:04 ) *
oute mia diamatryria
exo ta bakouria

Εσύ ήσουν στο γήπεδο και είδες αυτά που γράφεις; Καμία διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια του αγώνα; Για το μπρος πίσω του Κιούφη δεν διαμαρτυρήθεκε; Για το φάουλ στο τελευταίο λεπτό στον Κιούφη; Για το λέι απ του Κιούφη που κόπηκε η μπάλα μετά το ταμπλό στο κατέβασμα; Για το κλέψιμο του Δανίκα; Για τις δυο φορές που έκανε βήματα ο Ιωάννου; Για αυτά δε διαμαρτυρήθηκε ο Ρακιντζής; Εφυγαν στο τέλος αγκαλιασμένοι, γεγονός. Τι ήθελες δηλαδή μετά το τέλος; Να πλακωθούν οι παίκτες επειδή οι διαιτητές σφύριζαν λάθος; Η ήθελες να πλακώσουν τους διαιτητές;

QUOTE(Indiana @ Dec 2 2008, 14:16 ) *
Να λες την αλήθεια...

Συμφωνείς ότι η διαιτησία ήταν κακή αλλά αφήνεις αιχμές για τους φιλάθλους του Πύργου. Δηλαδή έστησαν καρτέρι στους διαιτητές, τους περίμεναν να εμφανιστούν και μετά τους μπουγέλωσαν; Έτσι έγινε; Η έγινε αλλιώς;
axel10
Τελικά ο ΤΣΟΥΝΑΣ και ο ΜΠΟΥΣΙΑΣ είναι καλοί διαιτητές έτσι;;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Augmon
QUOTE(Indiana @ Dec 2 2008, 13:47 ) *
Οχι δεν λέω ότι έστησε το παιχνίδι και αν το ξαναπείς αυτό θα σου κάνω μύνηση!

Πρόσεχε τι λες φίλε μην μεταθέτεις τις ευθύνες σου και μην μετατρέπεις τα λεγόμενα σου. Λοιπόν η IP σου παρακολουθείται και σε λίγο καιρό αν συνεχίσεις διαγγέλεις icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif χωρίς αποδείξεις λογικά κάποιος θα σου χτυπήσει την πόρτα για τα περαιτέρω.Ανέλαβε λοιπόν τις ευθύνες για αυτά που λες
DYTHS
QUOTE(Indiana @ Dec 2 2008, 15:16 ) *
Να λες την αλήθεια...

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο συγκεκριμένος διαιτητής μπλεχθηκε μεσα στον όγκο τωνφιλάθλων μιάς και βιάστηκε να υπογραψει το φ..α .Γιατί βιαζόταν να αποοχωρήσει απο το γήπεδο???
basket11
QUOTE(axel10 @ Dec 2 2008, 15:43 ) *
Τελικά ο ΤΣΟΥΝΑΣ και ο ΜΠΟΥΣΙΑΣ είναι καλοί διαιτητές έτσι;;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

πιστεύω ότι γενικά είναι καλοί διαιτητές. Μόνο που χθες δεν τα πήγαν καλά. Και λέω αυτό που είπα και την περασμένη εβδομάδα. Αυτοί που ορίζουν διαιτητές πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Ηταν ντέρμπι και έπρεπε να παίξουν οι καλύτεροι διαθέσιμοι διαιτητές. Νομίζω ο χριστοδούλου έπαιξε το αχαιός-ανδραβίδα. Γιατί; Με ποιά λογική; Μήπως ο αχαιός χάσει την 7η θέση και έρθει 8ος; Η μήπως η ανδραβίδα αντί για 8η έρθει 9η; Σιγά τα λάχανα. Το ντέρμπι ήταν πύργο και οι καλύτεροι διαθέσιμοι διαιτητές πήγαν αλλού. οπως και ο τσοκόλης δεν ηταν διαιτητής για το ντέρμπι ανδραβίδα-πύργος. Τι να κάνουμε ρε παιδιά, δεν κάνουν όλοι οι διαιτητές για όλα τα παιχνίδια. Είναι σα να βάλεις τον Κάκο στο ποδόσφαιρο στον τελικό παγκοσμίου κυπέλλου. Καλός διαιτητής ο Κάκος αλλά δεν κάνει για αυτό το παιχνίδι. Για αυτό κάνει ο Κολίνα. Πως θα το κάνουμε δηλαδή, με το ζόρι;
Indiana
Κύριε Augmon είμαι πάντα πολύ προσεχτικός σε αυτά που λέω...
Μάλλον εσύ πρέπει να προσέχεις που παραπειείς τα λεγόμενά μου...
Ο ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Ο ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ θα πάρει το πρωτάθλημα!
Δες...
Ολοι συμφωνούν μαζί μου! Η διαιτησία ήταν μεν κακή στον Πύργο, όμως όχι σκόπιμα, το επαναλαμβάνω...
Μπορεί να ήταν σε κακή ημέρα, δεν ξέρω, δεν μπορώ να το εξηγήσω, ούτε να εξηγήσω την οργή των 700 και πλέον φιλάθλων!!!
Απλά είμαι απογοητευμένος με τέτοιες διαιτησίες, από τέτοιες συμπεριφορές...
Ειδικά τον τσούνα τον είχα για ανερχόμενο αστέρι, αλλά χθες με απογοήτευσε...
Ρίχνουν το επίπεδο όλα αυτά που έγιναν μετά τον αγώνα στο κλειστό γήπεδο...
και ο Εσπερος/ΑΟΠα θα πάρει το πρωτάθλημα. Να είσαι σίγουρος! Πολύ σίγουρος! Είναι η καλύτερη ομάδα, χάρη στις προσπάθειες που έκανε το καλοκαίρι η διοίκηση, με την έλευση των παικτραδων. Η διοίκση ξύπνησε!
Δεν έχω πει τίποτα μεμπτό λοιπόν...

Λυπάμαι, αλλά θα ξαναμπώ στο Φόρουμ μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα...
Και πάλι θα το σκεφτώ...
Πραγματικά λυπάμαι, γιατί κάποιος παραποίησε τα λεγόμενά μου.
Λυπάμαι πολύ για αυτό...
Θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε ηθελημένα...
Φόρμουμ είναι, υποτίθεται πρέπει να λέμε τους προβληματισμούς μας και να εκφράζουμε ελεύθερα τις σκέψεις μας.
Τι σόι Δημοκρατία εκφράζουμε λοπόν όλοι μας?
Δεν πρέπει να το ψάχνουμε, να αναζητούμε την αλήθεια, εξετάζοντας όλες τις απόψεις, όλτες τις πτυχές?
Γιατί τόσος φανατισμός?
Λυπάμαι πολύ, δεν ξανασυμμετέχω, νιώθω απογοήτεσυη...
Σε άλλα φόρυμ δεν γίνεται αυτό...
θα δείτε όμως ότι θα δικαιωθώ στο τέλος, ο Εσπερος/ΑΟΠΑ θα πάρει το πρωτάθλημα
Τέλος από μένα, γειά σε όλους...

Υ.Γ.: Καλά Χριστούγεννα!
profitisilias9
QUOTE(Indiana @ Dec 2 2008, 17:04 ) *
Δες...
Ολοι συμφωνούν μαζί μου! Η διαιτησία ήταν μεν κακή στον Πύργο, όμως όχι σκόπιμα, το επαναλαμβάνω...
Μπορεί να ήταν σε κακή ημέρα, δεν ξέρω, δεν μπορώ να το εξηγήσω, ούτε να εξηγήσω την οργή των 700 και πλέον φιλάθλων!!!
και ο Εσπερος/ΑΟΠα θα πάρει το πρωτάθλημα. Να είσαι σίγουρος! Πολύ σίγουρος! Είναι η καλύτερη ομάδα, χάρη στις προσπάθειες που έκανε το καλοκαίρι η διοίκηση, με την έλευση των παικτραδων. Η διοίκση ξύπνησε!

Και πάλι θα το σκεφτώ...
Λυπάμαι πολύ για αυτό...
Φόρμουμ είναι, υποτίθεται πρέπει να λέμε τους προβληματισμούς μας και να εκφράζουμε ελεύθερα τις σκέψεις μας.
Δεν πρέπει να το ψάχνουμε, να αναζητούμε την αλήθεια, εξετάζοντας όλες τις απόψεις, όλτες τις πτυχές?
Γιατί τόσος φανατισμός?

Μπορεί να το ξανασκεφτείς και να γράψεις και πάλι. Γιατί έτσι είχες πει πριν από λίγες ημέρες (ότι δεν ξαναγράφεις), αλλά έχεις ποστάρει πάμπολλες φορές από τότε! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Augmon
QUOTE(profitisilias9 @ Dec 2 2008, 17:14 ) *
Μπορεί να το ξανασκεφτείς και να γράψεις και πάλι. Γιατί έτσι είχες πει πριν από λίγες ημέρες (ότι δεν ξαναγράφεις), αλλά έχεις ποστάρει πάμπολλες φορές από τότε! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

+ 100 στον Προφήτη. Ρε μήπως νομίζουν ότι αυτά που γράφουν κάποια στιγμή σβήνονται από μόνα τους!!!!!!!!!!!! 39.gif 39.gif 39.gif Α και πρώτη φορά βλέπω κοινωνό του φανατισμού να τον πικραίνει ο φανατισμός που επέδειξα εγώ icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Indiana
Εχεις δίκιο Προφήτη, απλά αγαπάω το έρμο μπασκετάκι και δεν μπορώ να βρίσκομαι στημένος στον τοίχο για κάτι που δεν είπα και το ερμήνευσε κάποιος, πιστεύω όχι σκόπιμα, κάπως αλλιώς...
Ολοι κινούμαστε στον χώρο της ΕΣΚΑ-Η, ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα, γιατί με πυροβόλησε λοιπόν ο Augmon? Δεν είπα κάτι που να μην είναι συζητ΄θσμο, να το δούμε, να το κουβεντιάσουμε σφιαρικά, να καταλήξουμε κάπου...
Απλά συζήτηση κάνουμε...
Και αν είπα κάτι που δεν το κατάλαβε, ας με ρωτήσει να το διευκρινίσω. Λυπάμαι...
Εχω στενοχωρηθεί πολύ...
Γιατί τόσος φανατισμός?
Επειδή ίσως δεν θέλει ο Augmon o Εσπερος να πάρει το πρωτάθλημα?
θα το πάρει... Πως να το κάνουμε!
Λοιπόν ήταν η τελευταία φορά που... πόσταρα Προφήτη, φίλε μου.
Σε αφήνω και σας εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια...
Αποχωρώ γιατί μου την έσπασε...
Μου την βάρεσε άσχημα.
Εγώ ήθελα απλά συζήτηση, έτσι ξέρω ότι γίνεται στα Φόρουμ.
Ετσι λειτουργεί η Δημοκρατία!
Γειά! blove.gif
basket11
QUOTE(Indiana @ Dec 2 2008, 17:35 ) *
Εχεις δίκιο Προφήτη, απλά αγαπάω το έρμο μπασκετάκι και δεν μπορώ να βρίσκομαι στημένος στον τοίχο για κάτι που δεν είπα και το ερμήνευσε κάποιος, πιστεύω όχι σκόπιμα, κάπως αλλιώς...
Ολοι κινούμαστε στον χώρο της ΕΣΚΑ-Η, ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα, γιατί με πυροβόλησε λοιπόν ο Augmon? Δεν είπα κάτι που να μην είναι συζητ΄θσμο, να το δούμε, να το κουβεντιάσουμε σφιαρικά, να καταλήξουμε κάπου...
Απλά συζήτηση κάνουμε...
Και αν είπα κάτι που δεν το κατάλαβε, ας με ρωτήσει να το διευκρινίσω. Λυπάμαι...
Εχω στενοχωρηθεί πολύ...
Γιατί τόσος φανατισμός?
Επειδή ίσως δεν θέλει ο Augmon o Εσπερος να πάρει το πρωτάθλημα?
θα το πάρει... Πως να το κάνουμε!
Λοιπόν ήταν η τελευταία φορά που... πόσταρα Προφήτη, φίλε μου.
Σε αφήνω και σας εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια...
Αποχωρώ γιατί μου την έσπασε...
Μου την βάρεσε άσχημα.
Εγώ ήθελα απλά συζήτηση, έτσι ξέρω ότι γίνεται στα Φόρουμ.
Ετσι λειτουργεί η Δημοκρατία!
Γειά! blove.gif

Intiana έκανες φάουλ φίλε. Είπες οτι δεν ξαναγράφεις και μετά από 25 λεπτά έγραψες άλλο ένα κατεβατό. Το άλλο που θέλω να σου πω ειναι να μην φύγεις και να συνεχίζεις να γράφεις. Είπες εσύ μια σου είπε ο άλλος άλλη μια και τώρα είσαστε ισοπαλία. Πάτσι. Δώστε να χέρια να συνεχίσουμε....Άντε τώρα και οι δυο κάνετε σα μικρά παιδιά.
Olympos
ρε παιδια για ηρεμια λιγο!!τι ειναι αυτα π διαβαζω σημερα εδω...Χαλαρωστε ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!Ολοι μιλατε για διαιτητες,για στημενα παιχνιδια,για βρισιες των φιλαθλων και αλλα τετοια..Κανενας δεν εχει ασχοληθει με το αγωνιστηκο μερος του παιχνιδιου.Ηταν ενα πολυ καλο παιχνιδι,με ωραιες φασεις και αγχωτικο φιναλε.Ο εσπερος ειναι πολυ πιο καλη ομαδα και εχθες μπορουσε να καθαρισει το παιχνιδι ανετα στους 13 ποντους αλλα η εδρα επαιξε ρολο και τελικα εγινε ντερμπι.Οι διαιτητες ηταν καλοι και επαιξαν 50-50.Εκαναν λαθη αλλα τιποτα δεν ηταν σκοπιμο....Στο τελος αποδειχτηκε οτι νικησε η καλυτερη ομαδα.Δικαιη νικη...Ο Φασουλης απεδειξε την εμπειρια και την ποιοτητα του και εκλεισε τα στοματα πολλων π τον κατηγορουσαν απο εδω μεσα.Ενα παιχνιδι χρειαστηκε και εκανε την ζημια!!!Οι μικροι του εσπερου ειναι πολυ καλοι και αυτο φανηκε εχθες....Για αυτα μιληστε και αφηστε τα αλλα παρακαλω...
basket11
QUOTE(axel10 @ Dec 2 2008, 15:43 ) *

Τελικά φίλε σχολιάζουμε όλη τη μέρα τους διαιτητές και δεν είπαμε για το παιχνίδι. Να κάνω κριτική και όποιος ήταν γήπεδο ας κάνει τη δική του. Λίγος ο Έσπερος στη θέση ένα. Καλύτερος ο Εκινέ από την προετοιμασία και ανεβαίνει συνέχεια. Ο Καποτάς καλός στην άμυνα λίγα πράγματα επίθεση. Ο Φασουλής σούπερ έκπληξη δεν τον περίμενα. Ο Θωνιάτης έκανε φάουλ δεν έπαιξε πολύ, καλός όμως στις κρίσιμες φάσεις. Πήγε να πάρει το παιχνίδι ο Κάλης με δυο συνεχόμενα τρίποντα αλλά μέχρι εκεί. Ο Βουρνάς δεν έδειξε να υπερέχει έναντι του Ρακιτζή. Για Ιφιτο. Ο Δανίκας είναι το καλύτερο πλέι μέικερ του πρωταθλήματος. Ο Παπαγιάννης ο μεγάλος καλός στην άμυνα μπλοκαρίστηκε στην επίθεση. Ο Κιούφης άστοχος αλλά πάντα πολύτιμος. Ο Παπαδόπουλος με τεράστια διαφορά καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Ο Παπαγιάννης ο μικρός και ο Γεωργακάκος απέδειξαν ότι ο Ιφιτος δεν έχει μόνο τρισήμισυ παίκτες. Άριστη διαχείριση των παικτών με αλλαγές από Ρακιντζή.

QUOTE(Olympos @ Dec 2 2008, 17:53 ) *
ρε παιδια για ηρεμια λιγο!!τι ειναι αυτα π διαβαζω σημερα εδω...Χαλαρωστε ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!Ολοι μιλατε για διαιτητες,για στημενα παιχνιδια,για βρισιες των φιλαθλων και αλλα τετοια..Κανενας δεν εχει ασχοληθει με το αγωνιστηκο μερος του παιχνιδιου.Ηταν ενα πολυ καλο παιχνιδι,με ωραιες φασεις και αγχωτικο φιναλε.Ο εσπερος ειναι πολυ πιο καλη ομαδα και εχθες μπορουσε να καθαρισει το παιχνιδι ανετα στους 13 ποντους αλλα η εδρα επαιξε ρολο και τελικα εγινε ντερμπι.Οι διαιτητες ηταν καλοι και επαιξαν 50-50.Εκαναν λαθη αλλα τιποτα δεν ηταν σκοπιμο....Στο τελος αποδειχτηκε οτι νικησε η καλυτερη ομαδα.Δικαιη νικη...Ο Φασουλης απεδειξε την εμπειρια και την ποιοτητα του και εκλεισε τα στοματα πολλων π τον κατηγορουσαν απο εδω μεσα.Ενα παιχνιδι χρειαστηκε και εκανε την ζημια!!!Οι μικροι του εσπερου ειναι πολυ καλοι και αυτο φανηκε εχθες....Για αυτα μιληστε και αφηστε τα αλλα παρακαλω...

πάνω που έγραφα την άποψή μου για το παιχνίδι. Κάναμε την ίδια σκέψη
kostas66
QUOTE(Olympos @ Dec 2 2008, 16:53 ) *

σε ολα οσα γραφεις θα πω ενταξει, μπορει να μηνσυμφονω αλλα το πως βλεπει ο καθενας ττο παιχνιδι ειναι εντελως υποκειμενικο και ειναι η αποψη σου και σεβαστη απολυτα , αλλα αυτο οι μικροι του εσπερου τι και ποιους εννοεις?
kaukasios
QUOTE(Indiana @ Dec 2 2008, 17:04 ) *
Δες...

Και πάλι θα το σκεφτώ...
Λυπάμαι πολύ για αυτό...
Γιατί τόσος φανατισμός?

Υ.Γ επισης!!!!
basket11
QUOTE(kaukasios @ Dec 2 2008, 21:27 ) *
Υ.Γ επισης!!!!

Τι επίσης ρε καυκάσιε? ο άνθρωπος έγραψε ολόκληρη έκθεση και εσύ μόνο επίσης λές; rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
kaukasios
QUOTE(basket11 @ Dec 2 2008, 21:39 ) *
Τι επίσης ρε καυκάσιε? ο άνθρωπος έγραψε ολόκληρη έκθεση και εσύ μόνο επίσης λές; rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

eγω δεν ειμαι γαιδουρι σαν εσας!μας ευχηθηκε ο ανθρωπος και ανταπεδωσα την ευχη!!!! blink.gif blink.gif
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Dec 2 2008, 21:17 ) *
eγω δεν ειμαι γαιδουρι σαν εσας!μας ευχηθηκε ο ανθρωπος και ανταπεδωσα την ευχη!!!! blink.gif blink.gif

αδερφε μεσα στο κεφι και στο χιουμορ σε βλεπω κερδισατε τους πεθαμενους και ειμαστε μεσ στιν τρελλη χαρα
mouko2
QUOTE(Olympos @ Dec 2 2008, 17:53 ) *

παιδια επειδη ετυχε και ημουν στο παιχνιδι εχω να πω τα εξής.να ξεκινησω απο τους διαιτητες οι οποιοι δεν επαιξαν σημαντικο ρολο στο ολο παιχνιδι. ο εσπερος και βεβαια πηρε ενα δυο σφυριγματα απο τους διαιτητες αλλα αν ηταν ετσι θα τα εδιναν στο τελος και οχι στην μεση του παιχνιδιου.
οσο αφορα το παιχνιδι, δυστυχως ο εσπερος εχθες ειχε σοβαρο προβλημα στην θεση 1. ουτε ο ιωαννου αλλα ουτε και ο βουρνας με τον καλη μπορεσαν να ανταπεξελθουν στο παιχνιδι με σκοπο να υστερησει στην οργανωση του παιχνιδιου. ο φασουλης εδειξε πραγματικα την εμπειρια που εχει στις κρισιμες φασεις και ο θωνιατης κανει αυτο που ξερει καλα να κανει. να βοηθαει στις δυσκολες στιγμες. Η ΓΕΠ φανηκε οτι εχει καλο υλικο αλλα δεν εχει βαθος. με μιση πενταδα δεν μπορει να κανει κατι. Ο Παπαγιαννης ειναι παιχτης των τριων ποντων. Αμα ομως κλειστει οπως εγινε χθες τσαντιζεται και χανει τον ελεγχο. Ο Παπαδοπουλος θελει οπωσδηποτε αντικαταστατη και ο Κιουφης αμα περιορισει τα νευρα του μπορει να παιξει και καλυτερα. Το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα. καλο ειναι να μην βγαζουμε απο τωρα γρηγορες αποφασεις γιατι τα παιχνιδα ειναι δυσκολα. Ο Εσπερος την δευτερα αντιμετωπιζει τον μαχητικο Αχαιο και δεν ξερετε τι μπορει να γινει. Δυσκολα τα πραγματα και απροβλεπτα αποτελεσματα θα ακολουθησουν στην συνεχεια.
Olympos
QUOTE(mouko2 @ Dec 3 2008, 00:05 ) *
παιδια επειδη ετυχε και ημουν στο παιχνιδι εχω να πω τα εξής.να ξεκινησω απο τους διαιτητες οι οποιοι δεν επαιξαν σημαντικο ρολο στο ολο παιχνιδι. ο εσπερος και βεβαια πηρε ενα δυο σφυριγματα απο τους διαιτητες αλλα αν ηταν ετσι θα τα εδιναν στο τελος και οχι στην μεση του παιχνιδιου.
οσο αφορα το παιχνιδι, δυστυχως ο εσπερος εχθες ειχε σοβαρο προβλημα στην θεση 1. ουτε ο ιωαννου αλλα ουτε και ο βουρνας με τον καλη μπορεσαν να ανταπεξελθουν στο παιχνιδι με σκοπο να υστερησει στην οργανωση του παιχνιδιου. ο φασουλης εδειξε πραγματικα την εμπειρια που εχει στις κρισιμες φασεις και ο θωνιατης κανει αυτο που ξερει καλα να κανει. να βοηθαει στις δυσκολες στιγμες. Η ΓΕΠ φανηκε οτι εχει καλο υλικο αλλα δεν εχει βαθος. με μιση πενταδα δεν μπορει να κανει κατι. Ο Παπαγιαννης ειναι παιχτης των τριων ποντων. Αμα ομως κλειστει οπως εγινε χθες τσαντιζεται και χανει τον ελεγχο. Ο Παπαδοπουλος θελει οπωσδηποτε αντικαταστατη και ο Κιουφης αμα περιορισει τα νευρα του μπορει να παιξει και καλυτερα. Το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα. καλο ειναι να μην βγαζουμε απο τωρα γρηγορες αποφασεις γιατι τα παιχνιδα ειναι δυσκολα. Ο Εσπερος την δευτερα αντιμετωπιζει τον μαχητικο Αχαιο και δεν ξερετε τι μπορει να γινει. Δυσκολα τα πραγματα και απροβλεπτα αποτελεσματα θα ακολουθησουν στην συνεχεια.

συμφωνω σε αυτα π λες....ο ιωαννου ειναι πολυ καλος παικτης αλλα δεν ηταν καθολου καλος σε αυτο το παιχνιδι.ο βουρνας ομως βοηθησε παρα πολυ και ηταν καλος στην οργανωση...Ο καλλης δεν παιζει ασσος φιλε μ αλλα 2αρι και εβαλε τα 2 πιο κρισιμα τριποντα.....Οσο για τον παπαδοπουλο οποιος ξερει απο μπασκετ,εχθες εκανε ολοες τισ δουλειες για τον ιφιτο.Ο καλυτερος παιχτης του ηταν.Μην ξεχναμε τισ 2 φασεις του αγωνα:ο τα καρφωμα του εκκινε και τνα εκπληκτικη ταπα του θωνιατη στα τελευταια δευτερολεπτα του αγωνα...κρισιμοτατη!!!!
basket11
QUOTE(mouko2 @ Dec 3 2008, 00:05 ) *

Φίλε σε πολλά συμφωνούμε. Μόνο που ο κόσμος δεν φώναζε για τα δυο-τρία λάθος σφυρίγματα στη μέση, αλλά για τα άλλα δυο -τρια λάθος σφυρίγματα στο τέλος. Επίσης ο κόσμος δεν μίλησε καθόλου για τα 4-5 λάθος σφυρίγματα του πρώτου ημιχρόνου. Τώρα αυτά που λες για δύσκολο παιχνίδι με αχαιό μόνο παράγοντας του εσπέρου μπορεί να είσαι και τα λες για να κρατήσεις τους παίκτες σε εγρήγορση. Περίπατο θα κάνει ο εσπερος με αχαιό και με τις άλλες ομάδες δυναμικότητας του αχαιού
Aggelos13
ρε παιδια το πρωταθλημα απο τη στιγμη που ο ρογδακης αποφασισε να ασχοληθει με το μπασκετ (εχει γλυκαθει παρα πολυ) το εχει ΗΔΗ παρει η εαπ. γιατι τσακωνεστε για τον δευτερο?
basket11
QUOTE(Aggelos13 @ Dec 3 2008, 11:46 ) *
ρε παιδια το πρωταθλημα απο τη στιγμη που ο ρογδακης αποφασισε να ασχοληθει με το μπασκετ (εχει γλυκαθει παρα πολυ) το εχει ΗΔΗ παρει η εαπ. γιατι τσακωνεστε για τον δευτερο?

Δεν τσακωνόμαστε για τον δεύτερο. Για το ματς μιλάμε. Η ΓΕΠ φίλε δεν ήθελε ούτε πρώτη ούτε δεύτερη ούτε τρίτη να βγει. Επιτυχία ήταν και είναι η τέταρτη θέση. Μην παραπλανείς τον κόσμο όπως μερικοί άσχετοι δημοσιογράφοι στην Ηλεία.
Augmon
QUOTE(basket11 @ Dec 3 2008, 13:05 ) *
Δεν τσακωνόμαστε για τον δεύτερο. Για το ματς μιλάμε. Η ΓΕΠ φίλε δεν ήθελε ούτε πρώτη ούτε δεύτερη ούτε τρίτη να βγει. Επιτυχία ήταν και είναι η τέταρτη θέση. Μην παραπλανείς τον κόσμο όπως μερικοί άσχετοι δημοσιογράφοι στην Ηλεία.

Φίλε έχεις δίκιο σαυτό.Η τέταρτη θέση θα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία.Μάλιστα για μια ομάδα που άλλαξε πολύ από πέρυσι που είχε μια εντελώς ΄΄αλλη φιλοσοφία.Ηθελα να σε ρωτήσω το εξής: Εδώ και 3 αγωνιστικές μιλάει ο τύπος για απουσίες 3 βασικών παιχτών Μπακόπουλος και 2 άλλοι.Αυτοί σταμάτησαν ή είναι τραυματίες?
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Dec 2 2008, 22:59 ) *
αδερφε μεσα στο κεφι και στο χιουμορ σε βλεπω κερδισατε τους πεθαμενους και ειμαστε μεσ στιν τρελλη χαρα

AYTO καταλαβες?

QUOTE(Aggelos13 @ Dec 3 2008, 11:46 ) *

σε αυτο που λες συμφωνω.οχι στο οτι η εαπ εχει παρει το πρωταθλημα.απλα ξερω οτι ο προεδρος εχει ζεσταθει πολυ με το μπασκετ.ειδικα μετα την νικη με εμας.αυτο εγινε γιατι ολος ο κοσμος ασχολειται με το μπασκετ, ενω το βολει δεν εχει ανταποκριση.μετα την νικη με εσπερο οποιος τον εβλεπε στον δρομο μονο για αυτο του μιλαγε.ενω μετα τις νικες του βολει τιποτα.και αυτο του αρεσει γιατι οι περισσοτεροι που ασχολουνται με ομαδες αυτο επιδιωκουν,την αναγνωριση.γιαυτο μην εκπλαγειται αν τον δειτε να ριχνει το βαρος στο μπασκετ του χρονου ειτε με την εαπ ,ειτε με αλλη ομαδα!οποιος καταλαβε,καταλαβε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.