Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
stantz
Τωρα θα πω κατι και ισως φανω ρομαντικος ή αφελης. Θεωρω οτι στο μπασκετ ειναι ανεπιτρεπτο να μην υπαρχει θεληση σε καθε αγωνα για την νικη και απο τις 2 ομαδες. Η εννοια του αθληματος δεν ειναι η βαθμολογια, ειδικα απο ομαδες που εχουν εξασφαλιστει, αλλα ο ιδιος ο αγωνας και η καθε στιγμη του. Θεωρω οτι παικτες που σκεπτονται οτι "θα ειμαστε πιο χαλαροι γιατι εχουμε σωθει και δεν μας νοιαζει η νικη", απλα δεν αγαπουν το μπασκετ. Οποιος εχει πραγματικο παθος για το αθλημα παλευει καθε φαση μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο. Μαλλον εχει χαθει η εννοια του ιδιου του αθληματος σε αρκετες περιπτωσεις τα τελευταια χρονια.
Stockton
Με σημερινό του έγγραφο στην ΚΕΔ το Λαύριο καταγγέλλει την τριάδα των διαιτητών της προηγούμενης αναμέτρησης του με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα.
Παράλληλα εκφράζει και την ανησυχία του για την πορεία του αθλήματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο έγγραφο:

Αξιότιμοι Κύριοι
Ο Γ.Σ Λαυρίου, τα χρόνια που αγωνίζεται στις Εθνικές κατηγορίες, ελάχιστα έχει απασχολήσει την ΚΕΔ , παρόλο που αρκετές φορές νοιώσαμε και είμαστε αδικημένοι.
Η υπομονή και η κατανόηση για πιθανά διαιτητικά λάθη έχει όμως και τα όριά της. Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα κάποιοι φρόντισαν η ανοχή μας να εξαντληθεί. Αποκλειστικά υπεύθυνοι γι’ αυτό η τριάδα των διαιτητών (ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ – ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) που μας αναγκάζει να τους καταγγείλουμε στην υπερκείμενη Αρχή αφού με την προκλητική τους συμπεριφορά και τα προκλητικά σφυρίγματα τους καθόρισαν τον νικητή της αναμέτρησης και όχι μόνο. Ο διπλός σκοπός τους θα διαφανεί στις επόμενες αγωνιστικές!!!! Τι τελικά εξυπηρετούσαν!!!!!
Οι εν λόγω διαιτητές στέρησαν από την ομάδα μας και από τους παίκτες μας, το δικαίωμα να διεκδικήσουν τη νίκη, απροκάλυπτα χωρίς ίχνος σεβασμού στο έργο που επιτελούν αφού κάθε φορά που το παιχνίδι ήταν στο πόντο εφεύραν τεχνικές ποινές, εσκεμμένα φάουλ ή προκλητικά διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Ακόμη δεν σεβάστηκαν τον κόπο των αθλητών της ομάδας μας που επί 35 λεπτά προσπαθούσαν για ότι το καλύτερο. Όμως δεν είχαν υπολογίσει ότι στα τελευταία λεπτά τους περίμεναν στην γωνία με 5 τεχνικές ποινές, με εσκεμμένα φάουλ και προκλητικά σφυρίγματα. Όλα σταμάτησαν, δια μαγείας, όταν πλέον διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα.
Δεν μας ενοχλεί η ήττα. Άλλωστε με τον πρωτοπόρο στη εδρα του παίζαμε και γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατόν. Μας ενοχλεί και μας εξοργίζει όταν οι νίκες δεν διαμορφώνονται από τους αθλητές των ομάδων αλλά από τους διαιτητές.
Σήμερα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τα λάθη του κ Λαζαρίδη και στον προηγούμενο εκτός έδρας με τον Αμύντα μόνο τυχαία δεν ήταν αφού 3 sec πριν την λήξη του αγώνα με λάθος σφύριγμα του διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα ( στα 2 τελευταία εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας ο Γ.Σ Λαυρίου πάνε πακέτο). Τότε δεν αντιδράσαμε αφού πιστεύαμε ότι τα διαιτητικά λάθη σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν. Στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ, συνεπικουρούμενος από τους άλλους δύο, μας απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν.
Στο φετινό πρωτάθλημα οι φωνές διαμαρτυρίας είναι πολλές αλλά οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ κάνουν πως δεν ακούν τίποτα. Είμαστε βέβαιοι ότι όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα προς το τέλος του τα φαινόμενα αυτά θα ενταθούν. Παρότι νεοφώτιστοι και πέρσι τα ίδια σημεία παρατηρήθηκαν στο πρωτάθλημα της Α2 αλλά το άθλημα, κατά γενική ομολογία, πάει από το κακό στο χειρότερο.
Αν στο πρωτάθλημα έχει προαποφασιστεί η τελική βαθμολογία των ομάδων που θα ανέβουν αλλά και που θα υποβιβασθούν οφείλεται να μας το πείτε.
Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα μείνετε μόνοι με τις ευνοούμενες ομάδες. Πρέπει να καταλάβετε ότι τις τύχες των αγώνων δεν πρέπει να τις καθορίζουν κάποιοι εντεταλμένοι.
Αξιότιμοι Κύριοι της ΚΕΔ αν δεν μπορείτε να επιβάλετε την ισονομία προς όλες τις ομάδες είναι επικίνδυνο για την μελλοντική πορεία του αθλήματος.
Εάν δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε τους απαραίτητους όρους για την ομαλή διεξαγωγή των υπόλοιπων αγωνιστικών του πρωταθλήματος οφείλεται να παραιτηθείτε η να πράξετε το αυτονόητο και να δείξετε την πόρτα της εξόδου σε διαιτητές όπως οι συγκεκριμένοι για να ξαναβρεθεί το μπάσκετ εκεί που του αξίζει.
Όσο συντηρούνται τέτοιες αγωνιστικές συνθήκες συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα τόσο υποβαθμίζετε η νοημοσύνη όλων μας
Λαύριο 10/03/2010

http://www.youtube.com/watch?v=LTGYJJTtrjw...player_embedded


το link έχει βίντεο από την 4η περίοδο προφανώς . Θα το δω προσεκτικά και τα λέμε μετά .
CrossoverOnE
QUOTE(Stockton @ Mar 10 2011, 22:37 ) *
http://www.youtube.com/watch?v=LTGYJJTtrjw...player_embedded


το link έχει βίντεο από την 4η περίοδο προφανώς . Θα το δω προσεκτικά και τα λέμε μετά .

Aν με αυτο το βιντεο πηγαν και στη ΚΕΔ τοτε οσο δικιο και να χουν (αν εχουν) δεν παιζει να δικαιοθουν....
Stockton
QUOTE(CrossoverOnE @ Mar 10 2011, 22:55 ) *
Aν με αυτο το βιντεο πηγαν και στη ΚΕΔ τοτε οσο δικιο και να χουν (αν εχουν) δεν παιζει να δικαιοθουν....

το βίντεο είναι ανύπαρκτο μεν , αλλά ευκαίρια να δούμε και λίγο μπάσκετ ΚΑΟΔ λίγο και να χαρούμε .

λάθος έκανα , δεν φαίνεται και πολύ παιχνίδι .
CrossoverOnE
QUOTE(Stockton @ Mar 10 2011, 23:24 ) *
το βίντεο είναι ανύπαρκτο μεν , αλλά ευκαίρια να δούμε και λίγο μπάσκετ ΚΑΟΔ λίγο και να χαρούμε .

λάθος έκανα , δεν φαίνεται και πολύ παιχνίδι .

τιποτα δε φαινεται,παντως με την ευκαιρια ξαναλεω οτι καλο ειναι να ανεβαινουν ολοκληρα τα παιχνιδια για να βγαινουν σωστα συμπερασματα.
yiagos
QUOTE(akel1953 @ Mar 10 2011, 20:06 ) *
by lavriobasket

Το εγγραφο που σήμερα κατατέθηκε στην ΚΕΔ

Βίντεο το χρονικό της μεγάλης σφαγής στην ΔράμαClick to view attachment

χαχαχαχαχα σφαγη λεει!!!
menelaos
Τοσο καιρο δεν απαντουσα σε κανενα συμπαθη φιλο για ολες τις ανοησιες που εγραψαν και για οτι ελεγαν που κοιμαινονται στη σφαιρα του γελοιου και της ονειρικης πραγματικοτητας. Βεβαια οπως ειδαμε και πριν λιγο καιρο στο ποδοσφαιρο με το περιβοητο παιχνιδι του οσφπ -παο στο τελος κερδισε ο καλυτερος ,τι και αν οι αλλοι ειδαν σφαγη !!!!!!!Εγω αυτο που θελω να πω και να μεταφερω ειναι πρωτο απο ολα οτι να αφησουμε το στρατο εξω απο αυτο το γεγονος. Ειναι φανερο οτι τα παιδια μας εξαναγκαζονται να πηγαινουν στο γηπεδο και μαλιστα με στολη και μαλιστα να καθονται στοιχισμενοι και να λενε αυτα που πρεπει να πουν.
Παμε στο δια ταυτα. Βλεπουμε ενα ματς που σε ολο το παιχνιδι το Λαυριο ειναι πισω στο σκορ με μικρες διαφορες και δεν το αφηνει..Για ανεξηγητο λογο για μενα οι γκριζοι λυκοι μολις το Λαυριο παιρναει μπροστα στο σκορ 2 λεπτα πριν το τελος του γ δεκαλεπτουμε 58 -59αρχιζουν να εφευρισκουν σφυριγματα υπερ του συμπαθεστατου και αξια πρωτοπορου Καοδ. Αριθμουμε 1) μετα απο αστοχο σουτ του Καοδ και το Λαυριο μπροστα 58 -59 την μπαλα την διεκδικει και την παιρνει ο Περρακης ,αλλα ως δια μαγειας κανει φαουλ στον Σουρλη, 2βολες μεσα. Επαναφορα της μπαλας του Λαυριου 2) εφευρεση μεταφορα μπαλας στον Γιαννακοπουλο. 3) εφευρεση στο καπακινεο φαουλ του Περρακη 2 βολες μεσα απο Γιοβανοβιτς. Ξεκιναμε 4 δεκαλεπτο επιθεση Λαυριο 5) εφευρεση φαουλ υπερ Περρακη σε μπασιμο δε δινει τιποτα παιζεται,και στην επιθεση στο κεντρο του γηπεδου σε ριβερς τριπλα του Κατσαρε 6)εφευρεση αντιαθλητικο στον Σιννη.Μετα απο 1 λεπτο7)εφευρεση τεχνικη ποινη στον Καρβουνη επειδη λεει στο γκριζο δωσε μου και εμενα ενα φαουλ οπως δινεις στον Κατσαρε. Παρολα αυτα το σκορ κολλημενο στο 68 -68 και αφου εχοντας παρει πλεον το διπλωμα του κυρ Γραναζη οι καλοι γκριζοι λυκοι δινουν 8) 3ποντο και φαουλ στο Μαργαριτη. Βρισκουμε το σκορ στο 79 -70 και ιδια φαση με το Μαργαριτη πριν υπερ του Λαυριου ομως με τριποντο του Γιανακοπουλου 90 ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ και ωωωωωω οι πανμεγιστοι 10 ) ΕΦΕΥΡΕΣΗ τεχνικη ποινη στο Γιαννακοπουλο για διαμαρτυρια και ακολουθουν στο καπακι αλλες 2 τεχνικες ποινες στον παγκο και στον κοουτς( ρε σουργελα της ελληνικης διαιτησιας). 11 ) επαναφορα μπαλας μετα τις τεχνικες ποινες δινει καλαθι και φαουλ υπερ Καοδ και νεο Τ στον κοουτς και ξαναβαρανε καμια δεκαρια βολες. Στο σημειο αυτο γελαει και ο speaker του αγωνα. Και για να κλεισουμε στη νεα επαναφορα μπαλας φαουλ υπερ του Καοδ το μετατρεπουν σε βηματα υπερ του Λαυριου. Στα υπολοιπα λεπτα καναδυο αντιαθλητικα υπερ του Λαυριου δεν τα βλεπουν ,σιγα δηλαδη μην τα εβλεπαν, και τελειωνει το ματς με τουλαχιστον unfair συμπεριφορα του παιχτη του Καοδ που ενω δε μαρκαρει κανεις στα τελευταια δευτερολεπτα περιμενοντας να ληξει το παιχνιδι αυτος σουταρει κι ευστοχει στο τελευταιο δευτερολεπτο.
Τωρα ολοι αυτοι οι μυρωδιες οπως λεει ενας αλλος συμπαθεστατος φιλος και οι εξυπναδες που εγραψαν αυτοι οι πιο πανω δεν τα σχολιαζω καθολου. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν ειχε αναγκη της προστασιας ο ΚΑΟΔ απο αυτους τους γκριζους αλλα και απο τετοιους φιλαθλους που βγαζουν το ασπρο μαυρο. Δε με αφορα η γνωμη καποιων καποιων εδω μεσα γιατι ειναι λειαν επιεικως ασχετοι και οσο αφορα τα μαθηματα περι μπασκετ καλο θα ηταν να τα κρατησουν για τον εαυτο τους μηπως και μαθουν τιποτα!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ : Μηπως ξερει καποιος να μας πει γιατι δεν παρεβρεθηκε ο κυριος Συμεωνιδης στη χθεσινη παρασταση του Λαυριου στην Κεδ ??? Τι εγινε και δεν πηγε ?? Τον επιασαν μηπως τα χιονια ?? Γιατι δε φωναζε το στρατο να του καθαρισει το δρομο ???

shot.gif shot.gif
Stockton
QUOTE(menelaos @ Mar 11 2011, 06:27 ) *
Τοσο καιρο δεν απαντουσα σε κανενα συμπαθη φιλο για ολες τις ανοησιες που εγραψαν και για οτι ελεγαν που κοιμαινονται στη σφαιρα του γελοιου και της ονειρικης πραγματικοτητας. Βεβαια οπως ειδαμε και πριν λιγο καιρο στο ποδοσφαιρο με το περιβοητο παιχνιδι του οσφπ -παο στο τελος κερδισε ο καλυτερος ,τι και αν οι αλλοι ειδαν σφαγη !!!!!!!Εγω αυτο που θελω να πω και να μεταφερω ειναι πρωτο απο ολα οτι να αφησουμε το στρατο εξω απο αυτο το γεγονος. Ειναι φανερο οτι τα παιδια μας εξαναγκαζονται να πηγαινουν στο γηπεδο και μαλιστα με στολη και μαλιστα να καθονται στοιχισμενοι και να λενε αυτα που πρεπει να πουν.
Παμε στο δια ταυτα. Βλεπουμε ενα ματς που σε ολο το παιχνιδι το Λαυριο ειναι πισω στο σκορ με μικρες διαφορες και δεν το αφηνει..Για ανεξηγητο λογο για μενα οι γκριζοι λυκοι μολις το Λαυριο παιρναει μπροστα στο σκορ 2 λεπτα πριν το τελος του γ δεκαλεπτουμε 58 -59αρχιζουν να εφευρισκουν σφυριγματα υπερ του συμπαθεστατου και αξια πρωτοπορου Καοδ. Αριθμουμε 1) μετα απο αστοχο σουτ του Καοδ και το Λαυριο μπροστα 58 -59 την μπαλα την διεκδικει και την παιρνει ο Περρακης ,αλλα ως δια μαγειας κανει φαουλ στον Σουρλη, 2βολες μεσα. Επαναφορα της μπαλας του Λαυριου 2) εφευρεση μεταφορα μπαλας στον Γιαννακοπουλο. 3) εφευρεση στο καπακινεο φαουλ του Περρακη 2 βολες μεσα απο Γιοβανοβιτς. Ξεκιναμε 4 δεκαλεπτο επιθεση Λαυριο 5) εφευρεση φαουλ υπερ Περρακη σε μπασιμο δε δινει τιποτα παιζεται,και στην επιθεση στο κεντρο του γηπεδου σε ριβερς τριπλα του Κατσαρε 6)εφευρεση αντιαθλητικο στον Σιννη.Μετα απο 1 λεπτο7)εφευρεση τεχνικη ποινη στον Καρβουνη επειδη λεει στο γκριζο δωσε μου και εμενα ενα φαουλ οπως δινεις στον Κατσαρε. Παρολα αυτα το σκορ κολλημενο στο 68 -68 και αφου εχοντας παρει πλεον το διπλωμα του κυρ Γραναζη οι καλοι γκριζοι λυκοι δινουν 8) 3ποντο και φαουλ στο Μαργαριτη. Βρισκουμε το σκορ στο 79 -70 και ιδια φαση με το Μαργαριτη πριν υπερ του Λαυριου ομως με τριποντο του Γιανακοπουλου 90 ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ και ωωωωωω οι πανμεγιστοι 10 ) ΕΦΕΥΡΕΣΗ τεχνικη ποινη στο Γιαννακοπουλο για διαμαρτυρια και ακολουθουν στο καπακι αλλες 2 τεχνικες ποινες στον παγκο και στον κοουτς( ρε σουργελα της ελληνικης διαιτησιας). 11 ) επαναφορα μπαλας μετα τις τεχνικες ποινες δινει καλαθι και φαουλ υπερ Καοδ και νεο Τ στον κοουτς και ξαναβαρανε καμια δεκαρια βολες. Στο σημειο αυτο γελαει και ο speaker του αγωνα. Και για να κλεισουμε στη νεα επαναφορα μπαλας φαουλ υπερ του Καοδ το μετατρεπουν σε βηματα υπερ του Λαυριου. Στα υπολοιπα λεπτα καναδυο αντιαθλητικα υπερ του Λαυριου δεν τα βλεπουν ,σιγα δηλαδη μην τα εβλεπαν, και τελειωνει το ματς με τουλαχιστον unfair συμπεριφορα του παιχτη του Καοδ που ενω δε μαρκαρει κανεις στα τελευταια δευτερολεπτα περιμενοντας να ληξει το παιχνιδι αυτος σουταρει κι ευστοχει στο τελευταιο δευτερολεπτο.
Τωρα ολοι αυτοι οι μυρωδιες οπως λεει ενας αλλος συμπαθεστατος φιλος και οι εξυπναδες που εγραψαν αυτοι οι πιο πανω δεν τα σχολιαζω καθολου. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν ειχε αναγκη της προστασιας ο ΚΑΟΔ απο αυτους τους γκριζους αλλα και απο τετοιους φιλαθλους που βγαζουν το ασπρο μαυρο. Δε με αφορα η γνωμη καποιων καποιων εδω μεσα γιατι ειναι λειαν επιεικως ασχετοι και οσο αφορα τα μαθηματα περι μπασκετ καλο θα ηταν να τα κρατησουν για τον εαυτο τους μηπως και μαθουν τιποτα!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ : Μηπως ξερει καποιος να μας πει γιατι δεν παρεβρεθηκε ο κυριος Συμεωνιδης στη χθεσινη παρασταση του Λαυριου στην Κεδ ??? Τι εγινε και δεν πηγε ?? Τον επιασαν μηπως τα χιονια ?? Γιατι δε φωναζε το στρατο να του καθαρισει το δρομο ???

shot.gif shot.gif

Menelae σας βαρέθηκα και δεν θα ασχοληθώ . Πάντως χαρτομάντηλα έχω να σου δώσω εάν θέλεις . Α και από μπάσκετ εάν ξέρεις όσο ο προπονητής σου θέλεις δουλειά ακόμη . Ο προπονητής σου ξέρει να κλαίει . Θα τον δω το Σάββατο πάλι . Συνέχεια μπλα μπλα στον διαιτητή με εκείνο το αθώο βλέμμα του καλού παιδιού .
CrossoverOnE
Παιδια υπαρχουν και ορια στην ξεφτιλα.....
Αν βολευει την συνειδηση η τον εγωισμο σας οκ..ο ΚΑΟΔ βαζει με το ζορι φανταρους να φωναζουν, και μαλιστα μονο για το ματς με το Λαυριο.
Παντως το Λαυριο καλο θα ειναι να κινηθει νομικα για να απελευθερωσει τα παιδια απο αυτη τη σκλαβια...εγω ειμαι μαζι τους.
Τελος απο μενα.
pass
QUOTE(CrossoverOnE @ Mar 11 2011, 09:39 ) *
Παιδια υπαρχουν και ορια στην ξεφτιλα.....
Αν βολευει την συνειδηση η τον εγωισμο σας οκ..ο ΚΑΟΔ βαζει με το ζορι φανταρους να φωναζουν, και μαλιστα μονο για το ματς με το Λαυριο.
Παντως το Λαυριο καλο θα ειναι να κινηθει νομικα για να απελευθερωσει τα παιδια απο αυτη τη σκλαβια...εγω ειμαι μαζι τους.
Τελος απο μενα.

Κώστας Σορώτος: «Μετά από τις δύο νίκες που κάναμε στη Νήαρ Ηστ και στην έδρα μας με τον Κόροιβο, έχουμε τώρα μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η βαθμολογική της θέση, άλλωστε, δείχνει και την αξία της. Είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά από την αρχή που ανέλαβα εδώ, έχουμε πει ότι θα προσπαθήσουμε να «χτυπήσουμε» όλα τα παιχνίδια και ότι περισσότερο μπορέσουμε να κάνουμε. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής είναι και αυτό το παιχνίδι με τους Ίκαρους, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζουμε την αξία της ομάδας των Σερρών»,
«Θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και επειδή έχω παίξει στο γήπεδό τους, ξέρω ότι ο κόσμος και εκεί δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα, εντελώς πολιτισμένη και αθλητική».
stantz
Της Σοφίας Ράμμου
10/03/2011 (17:44)

Ο Αλέξης Ράπτης από την ΑΕΚ Άργους θα εκπροσωπήσει την Α2 στον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game που θα γίνει στον Πύργο. Ο νεαρός αθλητής μίλησε για τις πρώτες του αντιδράσεις στο άκουσμα της συμμετοχής του αλλά και για το τι θα κάνει προκειμένου να κερδίσει τον διαγωνισμό.

"Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Με το που μου το είπε ο κόουτς, περίπου μια ώρα πριν την επίσημη ανακοίνωση δεν ήξερα το να πω. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιλέχθηκα και θα πάω στον Πύργο για να το διασκεδάσω και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ".

Όσο για το τι σκοπεύει να κάνει στον διαγωνισμό; "Έκανα κάποιες πρόβες και προσπαθώ να καταλήξω σε κάποιες επιλογές. Θα δω τι θα κάνω όμως. Προσπάθησα να καρφώσω με δυο μπάλες ή με την βοήθεια κάποιου συμπαίκτη μου. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο απ’ όλα είναι να μην μου βγει εκείνη την ώρα. Το σημαντικό για μένα είναι πως από την Γ’ Εθνική που αγωνιζόμουν μέχρι πρόπερσι είδα να ανεβαίνω κατηγορίες και τελικά να αγωνίζομαι και στο All Star Game. Αυτό που θέλω είναι να καθιερωθώ. Ακόμα και στα τριάντα μου έχω πολλές φιλοδοξίες".

Ο Αλέξης Ράπτης μίλησε και για την πορεία του: "Από την στιγμή που με άφησε ο Πιερικός ελεύθερο έψαχνα να βρω κάποια ομάδα. Τελικά κατέληξα στην ΑΕΚ Άργους. Βέβαια και παλαιότερα είχα τις ευκαιρίες αλλά επειδή είμαι και πυροσβέστης μέχρι να μπω στο σώμα είχα θέσει ως προτεραιότητα την δουλειά μου. Όταν κατάφερα να ενταχθώ αφιερώθηκα περισσότερο στο μπάσκετ".

Αναφερόμενος στο μέλλον της ΑΕΚ Άργους είπε: "Έχουμε πολύ καλό υλικό ως ομάδα και νομίζω ότι θα σωθούμε εύκολα. Πιστεύω πως στο τέλος θα βρεθούμε κάπου στην μέση της βαθμολογίας. Πρέπει όμως να κάνουμε τις κατάλληλες νίκες και μια από αυτές είναι το Σάββατο κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά. Για το λόγο αυτό άλλωστε έχω πρώτα στο μυαλό μου το παιχνίδι και μετά το All Star Game".
menelaos
Mου αρεσει που κανεις δεν απαντησε στα σοβαρα ερωτηματα μου περι σφαγης. Ο ενας μενει στους φανταρους και ο αλλος στο αν ο κοουτς ειναι μυρωδιας ή οχι. Φαινεται αυτοι που τον εχουν αναδειξει 2 φορες καλυτερο κοουτς στην κατηγορια ειναι εγκαθετοι ή μα.....ες.
Για τη διαιτησια θα μας μιλησει κανεις ή το γνωστο κοκοκο οταν παιζουν οι αποδειξεις
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ μη φωναζετε αλλο με πεισατε. Οσο για σενα stocton αν θελεις ελα αυριο στο γηπεδο φιλοξενουμενος μου να τα πουμε απο κοντα και να δεις οτι θα αλλαξεις γνωμη για καποια απο αυτα που υποστηριζεις. Αν ερθεις πες στα παιδια στην εισοδο οτι με ψαχνεις και αυτοι θα με φωναξουν.
CrossoverOnE
QUOTE(menelaos @ Mar 11 2011, 14:05 ) *
Mου αρεσει που κανεις δεν απαντησε στα σοβαρα ερωτηματα μου περι σφαγης. Ο ενας μενει στους φανταρους και ο αλλος στο αν ο κοουτς ειναι μυρωδιας ή οχι. Φαινεται αυτοι που τον εχουν αναδειξει 2 φορες καλυτερο κοουτς στην κατηγορια ειναι εγκαθετοι ή μα.....ες.
Για τη διαιτησια θα μας μιλησει κανεις ή το γνωστο κοκοκο οταν παιζουν οι αποδειξεις
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ μη φωναζετε αλλο με πεισατε. Οσο για σενα stocton αν θελεις ελα αυριο στο γηπεδο φιλοξενουμενος μου να τα πουμε απο κοντα και να δεις οτι θα αλλαξεις γνωμη για καποια απο αυτα που υποστηριζεις. Αν ερθεις πες στα παιδια στην εισοδο οτι με ψαχνεις και αυτοι θα με φωναξουν.

Aυτο μηπως να το πεις και στο τσακαλι που εβγαλε τις ανακοινωσεις;Γιατι πρωτοι εσεις σταθηκατε περισσοτερο στον στρατο απ'οτι στο ιδιο το ματς.Τα γεγονοτα λενε οτι φανταροι ερχονται στο γηπεδο εδω και χρονια και ειστε οι μονοι που κανατε τετοιο θεμα.Εγω με το φτωχο μου μυαλο καταλαβαινω οτι για κατι επρεπε να φωναξετε για να βρειτε το οποιο δικιο θεωρειτε οτι χασατε αλλιως εξακολουθω να μη καταλαβαινω γιατι τετοια επιμονη στο θεμα του στρατου.

Για τη διαιτησια δεν εχω να προσθεσω κατι.Καλα τα λες αλλα δε τα βλεπουμε.Λες αυτα που εσυ ειδες και ο καθενας μπορει να ισχυριστει οτι ειδε οτιδηποτε αυτος νομιζει.Το βιντεο δεν δειχνει τιποτα γιατι πολυ απλα ειναι προβληματικο.Μακαρι αν μπορεις να το ανεβασεις ολοκληρο και χωρις τα κολλιματα που κανει και τοτε συζηταμε οτι θελεις.

Παντως οπως και να εχει το θεμα, οταν καποιος χρησιμοποιει παραφουσκωμενα επιχ/ματα και υπερβολες για να πεισει παει να πει οτι κατι τρεχει....Οι 50 φανταροι γινονται 200,η παρακολουθηση του αγωνα γινεται υποχρεωση με το ζορι και παει λεγοντας....
stantz
«Να δώσουμε χρόνο στα νέα παιδιά»


«Συστήθηκε» στο χώρο της Α2 την περυσινή σεζόν εκπροσωπώντας μια …παρθένα μπασκετική περιοχή. Ο λόγος για τον Αρκαδικό που πέρυσι αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και φέτος συνεχίζει να είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας. Έχοντας παράλληλα ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ της Α2.
Η αλήθεια είναι πως οι pre season εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την πορεία στο Κύπελλο, ίσως δημιούργησαν κάποιες παραπάνω προσδοκίες, ωστόσο η ομάδα της Τρίπολης παραμένει στη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων έχοντας παράλληλα σε εξέλιξη και έναν ακόμα στόχο. Να «βάλει» σε θέση πρωταγωνιστή τη νέα γενιά παικτών…
Αυτό το πλάνο και τους στόχους που έχουν τεθεί μας αναλύει ο τεχνικός του Αρκαδικού, Γιάννης Σμυρνιώτης, που σκιαγραφεί μέσω του Basketnet τα «θέλω» των ανθρώπων της ομάδας, από τον Αρκαδικό.
«Το καλοκαίρι αποφασίσαμε να χτίσουμε μια πολύ νεανική ομάδα με μ.ό. ηλικίας περίπου τα 24 χρόνια. Σίγουρα μια τέτοια απόφαση εμπεριείχε ρίσκο. Θέλαμε όμως να στηριχθούμε σε νεαρούς αθλητές να τους δώσουμε εξτρά κίνητρο να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους και να γίνουν πρωταγωνιστές» σχολιάζει και κάνοντας ένα πρώτο ταμείο των πεπραγμένων του Αρκαδικού, προσθέτει «Θεωρώ πως με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου αυτό το έχουμε καταφέρει 100%. Βέβαια η ομάδα κάπου κερδίζει κάπου χάνει. Έχει «χάσει» στο γεγονός πως ακόμα δε μπορούν να διαχειριστούν τις νίκες και τις ήττες. Φάνηκε άλλωστε κάτι τέτοιο και από τα δύο παιχνίδια που χάσαμε στον πόντο. Δεν είχαμε δηλαδή στο τέλος την απαραίτητη σοβαρότητα. Βέβαια είναι απόλυτα λογικό να πληρώνει η ομάδα τέτοιες απειρίες. Άλλωστε ο μοναδικός μας έμπειρος παίκτης (σ.σ. Γκιζόγιαννης) ήταν ένα μήνα περίπου εκτός και αυτό μας στοίχισε».
Παράλληλα ο νεαρός τεχνικός δίνει το στίγμα που θέλει να περάσει ο Αρκαδικός. «Πρέπει να δώσουμε χρόνο και τόπο στα νέα παιδιά. Αυτοί είναι το μέλλον του μπάσκετ. Και τελικά δεν πρέπει να τα θέλουμε και όλα έτοιμα. Να φτιάχνουμε δηλαδή απλά ομάδες με έμπειρους παίκτες. Καλό θα είναι κάποιοι να αναλαμβάνουν το ρίσκο ώστε να βγαίνουν παίκτες. Να μπορέσουμε να τους κρατήσουμε και να γίνουν πρωταγωνιστές» τονίζει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει «Είχαμε βάλει σαν στόχο να έχουμε μία σοβαρή ομάδα. Και η ομάδα έχει δείξει δείγματα υπευθυνότητας και σοβαρότητας. Αξίζουν τα εύσημα σε όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια». Βέβαια δεν παραλείπει να σταθεί και στην ίδια την καθημερινότητα της ομάδας, τονίζοντας με σαφή τόνο ικανοποίησης πως «Το καλό είναι πως καθημερινά δουλεύουμε πολύ και το κάνουμε με κέφι και χαρά. Μια προπόνηση για να είναι επιτυχημένη πρέπει παρά την όποια κούραση να τελειώνει με κέφι και χαρά. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους παίκτες αλλά και για εμένα και τους συνεργάτες μου. Είναι κέρδος για όλους».

«Σύνεση και σοβαρότητα»
Βέβαια όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου ο Αρκαδικός καταφέρνει για δεύτερη συνεχή χρονιά να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και να έχει φυσικά όλα τα φόντα να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω. «Ο στόχος από την αρχή ήταν ο πρωταθλητισμός και παραμένει. Πρέπει να συνεχίσουμε με σύνεση και σοβαρότητα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο» παραδέχεται ο Σμυρνιώτης και προσθέτει «Ο στόχος ήταν η πεντάδα με ένα όχι ιδιαίτερα υψηλό μπάτζετ. Η ομάδα πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία. Ωστόσο έχει γίνει πολύ δουλειά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ήρθε έτσι ξαφνικά μια διοίκηση από του πουθενά για να φτιάξει μια ομάδα. Υπάρχει εξορθολογισμός και στο οικονομικό κομμάτι και έχουμε καταφέρει και έχουμε και φέτος μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

«Να παίζουμε στα όρια μας»
Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στη μέση της διαδρομής του και ίσως με εξαίρεση τον ΚΑΟΔ που έχει ξεφύγει στη βαθμολογία, όλα τα υπόλοιπα δεδομένα είναι ρευστά. «Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό ως ένα σημείο. Σίγουρα ο ΚΑΟΔ είναι σε καλύτερη κατάσταση» αναφέρει. Γιατί όμως ο ΚΑΟΔ έχει κάνει τέτοια πορεία; Ο κόουτς σχολιάζει «Δεν είναι ότι τόσο μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Υπερτερεί όμως σημαντικά σε έναν τομέα. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Οι παίκτες του καταφέρνουν μέσα στο γήπεδο το μειονέκτημα του αντιπάλου τους να το κάνουν δικό τους πλεονέκτημα. Έχουν φοβερή συγκέντρωση στην άμυνα. Και με την εμπειρία που έχουν καταφέρνουν να εκμεταλλεύονται άριστα τα λάθη των αντιπάλων τους. Και φυσικά πλέον παίζουν με πολύ καλή ψυχολογία».
Όσο για τη μάχη της δεύτερης θέσης; «Πιστεύω πως είμαστε περίπου στα ίδια επίπεδα με το Ρέθυμνο και τις Σέρρες. Ειδικά οι Σέρρες είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Εμείς θέλουμε να παίζουμε στα όρια μας. Και έτσι να καλύπτουμε τη διαφορά εμπειρίας από τις άλλες ομάδες. Ίσως σε αυτό το κομμάτι να είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι, που είχαν ξεφύγει από την αρχή ο Ίκαρος και ο Ηρακλής».
Όπως είναι φυσικό όταν γίνεται αναφορά στην Α2 δε μπορούσε η κουβέντα να μην καταλήξει στο οικονομικό κομμάτι «Όλα θα εξαρτηθούν από το ποιες ομάδες θα αντέξουν μέχρι τέλους. Κακά τα ψέματα, όσοι ασχολούνται οικονομικά αυτή την περίοδο με το μπάσκετ στην Α2 είναι κάτι σαν είδος πολυτελείας για τους ίδιους. Πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός των πραγμάτων», τονίζει χαρακτηριστικά.

Σπύρος Βασιλείου

basketnet.gr
sa-gt
QUOTE(stantz @ Mar 11 2011, 16:02 ) *
«Να δώσουμε χρόνο στα νέα παιδιά»


«Συστήθηκε» στο χώρο της Α2 την περυσινή σεζόν εκπροσωπώντας μια …παρθένα μπασκετική περιοχή. Ο λόγος για τον Αρκαδικό που πέρυσι αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και φέτος συνεχίζει να είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας. Έχοντας παράλληλα ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ της Α2.
Η αλήθεια είναι πως οι pre season εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την πορεία στο Κύπελλο, ίσως δημιούργησαν κάποιες παραπάνω προσδοκίες, ωστόσο η ομάδα της Τρίπολης παραμένει στη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων έχοντας παράλληλα σε εξέλιξη και έναν ακόμα στόχο. Να «βάλει» σε θέση πρωταγωνιστή τη νέα γενιά παικτών…
Αυτό το πλάνο και τους στόχους που έχουν τεθεί μας αναλύει ο τεχνικός του Αρκαδικού, Γιάννης Σμυρνιώτης, που σκιαγραφεί μέσω του Basketnet τα «θέλω» των ανθρώπων της ομάδας, από τον Αρκαδικό.
«Το καλοκαίρι αποφασίσαμε να χτίσουμε μια πολύ νεανική ομάδα με μ.ό. ηλικίας περίπου τα 24 χρόνια. Σίγουρα μια τέτοια απόφαση εμπεριείχε ρίσκο. Θέλαμε όμως να στηριχθούμε σε νεαρούς αθλητές να τους δώσουμε εξτρά κίνητρο να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους και να γίνουν πρωταγωνιστές» σχολιάζει και κάνοντας ένα πρώτο ταμείο των πεπραγμένων του Αρκαδικού, προσθέτει «Θεωρώ πως με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου αυτό το έχουμε καταφέρει 100%. Βέβαια η ομάδα κάπου κερδίζει κάπου χάνει. Έχει «χάσει» στο γεγονός πως ακόμα δε μπορούν να διαχειριστούν τις νίκες και τις ήττες. Φάνηκε άλλωστε κάτι τέτοιο και από τα δύο παιχνίδια που χάσαμε στον πόντο. Δεν είχαμε δηλαδή στο τέλος την απαραίτητη σοβαρότητα. Βέβαια είναι απόλυτα λογικό να πληρώνει η ομάδα τέτοιες απειρίες. Άλλωστε ο μοναδικός μας έμπειρος παίκτης (σ.σ. Γκιζόγιαννης) ήταν ένα μήνα περίπου εκτός και αυτό μας στοίχισε».
Παράλληλα ο νεαρός τεχνικός δίνει το στίγμα που θέλει να περάσει ο Αρκαδικός. «Πρέπει να δώσουμε χρόνο και τόπο στα νέα παιδιά. Αυτοί είναι το μέλλον του μπάσκετ. Και τελικά δεν πρέπει να τα θέλουμε και όλα έτοιμα. Να φτιάχνουμε δηλαδή απλά ομάδες με έμπειρους παίκτες. Καλό θα είναι κάποιοι να αναλαμβάνουν το ρίσκο ώστε να βγαίνουν παίκτες. Να μπορέσουμε να τους κρατήσουμε και να γίνουν πρωταγωνιστές» τονίζει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει «Είχαμε βάλει σαν στόχο να έχουμε μία σοβαρή ομάδα. Και η ομάδα έχει δείξει δείγματα υπευθυνότητας και σοβαρότητας. Αξίζουν τα εύσημα σε όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια». Βέβαια δεν παραλείπει να σταθεί και στην ίδια την καθημερινότητα της ομάδας, τονίζοντας με σαφή τόνο ικανοποίησης πως «Το καλό είναι πως καθημερινά δουλεύουμε πολύ και το κάνουμε με κέφι και χαρά. Μια προπόνηση για να είναι επιτυχημένη πρέπει παρά την όποια κούραση να τελειώνει με κέφι και χαρά. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους παίκτες αλλά και για εμένα και τους συνεργάτες μου. Είναι κέρδος για όλους».

«Σύνεση και σοβαρότητα»
Βέβαια όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου ο Αρκαδικός καταφέρνει για δεύτερη συνεχή χρονιά να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και να έχει φυσικά όλα τα φόντα να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω. «Ο στόχος από την αρχή ήταν ο πρωταθλητισμός και παραμένει. Πρέπει να συνεχίσουμε με σύνεση και σοβαρότητα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο» παραδέχεται ο Σμυρνιώτης και προσθέτει «Ο στόχος ήταν η πεντάδα με ένα όχι ιδιαίτερα υψηλό μπάτζετ. Η ομάδα πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία. Ωστόσο έχει γίνει πολύ δουλειά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ήρθε έτσι ξαφνικά μια διοίκηση από του πουθενά για να φτιάξει μια ομάδα. Υπάρχει εξορθολογισμός και στο οικονομικό κομμάτι και έχουμε καταφέρει και έχουμε και φέτος μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

«Να παίζουμε στα όρια μας»
Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στη μέση της διαδρομής του και ίσως με εξαίρεση τον ΚΑΟΔ που έχει ξεφύγει στη βαθμολογία, όλα τα υπόλοιπα δεδομένα είναι ρευστά. «Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό ως ένα σημείο. Σίγουρα ο ΚΑΟΔ είναι σε καλύτερη κατάσταση» αναφέρει. Γιατί όμως ο ΚΑΟΔ έχει κάνει τέτοια πορεία; Ο κόουτς σχολιάζει «Δεν είναι ότι τόσο μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Υπερτερεί όμως σημαντικά σε έναν τομέα. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Οι παίκτες του καταφέρνουν μέσα στο γήπεδο το μειονέκτημα του αντιπάλου τους να το κάνουν δικό τους πλεονέκτημα. Έχουν φοβερή συγκέντρωση στην άμυνα. Και με την εμπειρία που έχουν καταφέρνουν να εκμεταλλεύονται άριστα τα λάθη των αντιπάλων τους. Και φυσικά πλέον παίζουν με πολύ καλή ψυχολογία».
Όσο για τη μάχη της δεύτερης θέσης; «Πιστεύω πως είμαστε περίπου στα ίδια επίπεδα με το Ρέθυμνο και τις Σέρρες. Ειδικά οι Σέρρες είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Εμείς θέλουμε να παίζουμε στα όρια μας. Και έτσι να καλύπτουμε τη διαφορά εμπειρίας από τις άλλες ομάδες. Ίσως σε αυτό το κομμάτι να είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι, που είχαν ξεφύγει από την αρχή ο Ίκαρος και ο Ηρακλής».
Όπως είναι φυσικό όταν γίνεται αναφορά στην Α2 δε μπορούσε η κουβέντα να μην καταλήξει στο οικονομικό κομμάτι «Όλα θα εξαρτηθούν από το ποιες ομάδες θα αντέξουν μέχρι τέλους. Κακά τα ψέματα, όσοι ασχολούνται οικονομικά αυτή την περίοδο με το μπάσκετ στην Α2 είναι κάτι σαν είδος πολυτελείας για τους ίδιους. Πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός των πραγμάτων», τονίζει χαρακτηριστικά.

Σπύρος Βασιλείου

basketnet.gr


Σου έχουν ξεφύγει περίπου 148 άρθρα από το www.infobasket.gr. Γράψτα για να κάνεις τα post σου 1000!!!!
Ήμαρτον πια, ας του πει κάποιος κάτι!!! shot.gif
stantz
QUOTE(sa-gt @ Mar 11 2011, 16:34 ) *
Σου έχουν ξεφύγει περίπου 148 άρθρα από το www.infobasket.gr. Γράψτα για να κάνεις τα post σου 1000!!!!
Ήμαρτον πια, ας του πει κάποιος κάτι!!! shot.gif

Ασε μας ρε φιλε αν δεν σου αρεσει μην διαβαζεις, αλλα εσυ προφανως θελες να φανεις ο εξυπνακιας και οι υπολοιποι χαζοι, ακομα και οι διαχειριστες, μπας και σου δωσει κανενας προσοχη..... Και ναι, θα κερδισω καραμελιτσα απο εσενα αν φτιασω το 1.000.000 ποστ οποτε ασε με σε παρακαλω κυριε δικαστη των φορουμ να το κανω!!! shot.gif
sa-gt
smiley.gif
QUOTE(stantz @ Mar 11 2011, 17:09 ) *
Ασε μας ρε φιλε αν δεν σου αρεσει μην διαβαζεις, αλλα εσυ προφανως θελες να φανεις ο εξυπνακιας και οι υπολοιποι χαζοι, ακομα και οι διαχειριστες, μπας και σου δωσει κανενας προσοχη..... Και ναι, θα κερδισω καραμελιτσα απο εσενα αν φτιασω το 1.000.000 ποστ οποτε ασε με σε παρακαλω κυριε δικαστη των φορουμ να το κανω!!! shot.gif


Τουλάχιστον σε ανάγκασα να γράψεις κι ένα ποστ δικό σου...Κάτι είναι κι αυτό...
natouralistis
QUOTE (menelaos @ Mar 11 2011, 14:05 ) *
Mου αρεσει που κανεις δεν απαντησε στα σοβαρα ερωτηματα μου περι σφαγης. Ο ενας μενει στους φανταρους και ο αλλος στο αν ο κοουτς ειναι μυρωδιας ή οχι. Φαινεται αυτοι που τον εχουν αναδειξει 2 φορες καλυτερο κοουτς στην κατηγορια ειναι εγκαθετοι ή μα.....ες.
Για τη διαιτησια θα μας μιλησει κανεις ή το γνωστο κοκοκο οταν παιζουν οι αποδειξεις
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ μη φωναζετε αλλο με πεισατε. Οσο για σενα stocton αν θελεις ελα αυριο στο γηπεδο φιλοξενουμενος μου να τα πουμε απο κοντα και να δεις οτι θα αλλαξεις γνωμη για καποια απο αυτα που υποστηριζεις. Αν ερθεις πες στα παιδια στην εισοδο οτι με ψαχνεις και αυτοι θα με φωναξουν.



Υπόθεση εργασίας:Βρισκόμαστε στο έτος 2031 , ο θόρυβος για την υποτιθέμενη σφαγή του Λαυρίου στη Δράμα δεν έχει κοπάσει ακόμα και οι φίλαθλοι του σαν άλλοι Αλέφαντοι αναρωτιούνται γιατί δεν απαντάει κάποιος στο ερώτημα που τους βασανίζει. Ο Μενέλαος ,τον φωνάξαν τα παιδιά από τη πόρτα και ήρθε τρέχοντας, βγαίνει μπροστά ,υψώνει τα στήθη του στον αγώνα κατά της αδικίας και με ένα στόμα μια φωνή βροντοφωνάζει και ακούγεται ως το Σούνιο" Γιατί εφευρέθηκαν φάουλ πάνω στον Περράκη τη στιγμή που το σκόρ ήταν ισόπαλο?"
12 PERAKIS Michalis 11:56 0 0/ 0/1 0/1 5 1 1 0 0 0 0 0 (Η μόνη του συμμετοχή στο παιχνίδι στα 12 λεπτά που έπαιξε τα 5 φάουλ, άλλωστε είχε εκθειαστεί από τον pass ο Σερελής γτ τον έβαλε και σκλήρυνε η άμυνα, άρα καταλαβαίνω το σκοπό που μπήκε στο παρκέ και πόσα φάουλ θα του έχουν χαρίσει...)

Ο Μενέλαος όμως συνεχίζει και πλέον η φωνή του έχει φτάσει ως τη Χαλκίδα, "Γιατί εφευρέθηκε αντιαθλητικό φάουλ και μεταφορά της μπάλας ωρέ? Τι θα γίνει επιτέλους με αυτόν τον Κατσαρέ?

Κανόνας: Εφεύρεση χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε δημιουργική ενέργεια του ανθρώπου που απολήγει στην επινόηση πραγμάτων που δεν υπάρχουν προηγουμένως, ή στην ανεύρεση νέων μεθόδων εργασίας ή επωφελέστερων μέσων ή μεθόδων εκμετάλλευσης γνωστών δυνάμεων, ιδιοτήτων ή πραγμάτων.
Κατ΄ επέκταση των παραπάνω εφεύρεση ονομάζεται το αποτέλεσμα ή το προϊόν της δημιουργικής αυτής ενέργειας, δηλαδή το εφεύρημα. Βασική διαφορά της εφεύρεσης από την ανακάλυψη είναι ότι το αντικείμενο της πρώτης δεν προϋπάρχει, (π.χ. η εφεύρεση του τροχού), ενώ της δεύτερης προϋπάρχει αλλά δεν ήταν γνωστό στον άνθρωπο, (π.χ. ανακάλυψη της Αμερικής).
Εξαίρεση του κανόνα: Αντίθετα στο μπάσκετ όταν περπατάς ή τραβάς τη φανέλα του Κατσαρέ στη προσπάθεια να τρέξει, χρεώνεσαι με μεταφορά και αντιαθλητικό που ονομάζονται ποινές. Υπάρχουν όμως γραφικοί, ή απλώς στενοχωρημένοι, που τα ονομάζουν εφευρέσεις.

Για τα Τ θα πεί κάτι κάποιος σιγοψυθυρίζει πλέον ο Μενέλαος?
Να μην σκούζατε σαν τις γάτες ,να μη πουλούσατε μαγκιά για να μης σας τις έδιναν, αλλοιώσατε τη φυσιογνωμία ενός ωραίου ντέρμπι όταν η διαφορά ήταν στους 8 με συνεχόμενες ειρωνίες και χειρονομίες πρός τους διατητές ,μόνο και μόνο για να έχετε να σκούζετε μετά ότι σας αδικήσαν!

Δέν έχει υπάρξει συμφορουμίτης οπαδός τρίτης ομάδος -πλήν pass που δεν μετράει γιατί έχει δηλώσει το μίσος του πρός τους Δραμινούς παράγοντες- που να έχει συμφωνήσει με το περιεχόμενο των ανακοινώσεων του Λαυρίου. Αυτή είναι η απάντηση που ζητάτε.
stantz
QUOTE(sa-gt @ Mar 11 2011, 16:37 ) *
smiley.gif

Τουλάχιστον σε ανάγκασα να γράψεις κι ένα ποστ δικό σου...Κάτι είναι κι αυτό...

Ε βεβαια αυτο ειναι το μονο "δικο μου" ποστ στο φορουμ... Βασιλια μου την επομενη θα ειμαι πιο προσεκτικος και δεν θα σας προσβαλω την αισθητικη. Ενοιωσες σημαντικος τωρα ή θα συνεχισεις να μας πρηζεις???
Stockton
QUOTE(menelaos @ Mar 11 2011, 14:05 ) *
Mου αρεσει που κανεις δεν απαντησε στα σοβαρα ερωτηματα μου περι σφαγης. Ο ενας μενει στους φανταρους και ο αλλος στο αν ο κοουτς ειναι μυρωδιας ή οχι. Φαινεται αυτοι που τον εχουν αναδειξει 2 φορες καλυτερο κοουτς στην κατηγορια ειναι εγκαθετοι ή μα.....ες.
Για τη διαιτησια θα μας μιλησει κανεις ή το γνωστο κοκοκο οταν παιζουν οι αποδειξεις
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ μη φωναζετε αλλο με πεισατε. Οσο για σενα stocton αν θελεις ελα αυριο στο γηπεδο φιλοξενουμενος μου να τα πουμε απο κοντα και να δεις οτι θα αλλαξεις γνωμη για καποια απο αυτα που υποστηριζεις. Αν ερθεις πες στα παιδια στην εισοδο οτι με ψαχνεις και αυτοι θα με φωναξουν.

Ρώτα τους παίκτες σου που είναι υψηλής αξίας . Εάν αυτοί το πούνε εγώ μπροστά τους δεν υπάρχω και συμφωνώ μαζί σου . Παίκτες βεληνεκούς Πασχάλη κλπ ξέρουν καλύτερα απο εμάς .

QUOTE(natouralistis @ Mar 11 2011, 16:37 ) *
Υπόθεση εργασίας:Βρισκόμαστε στο έτος 2031 , ο θόρυβος για την υποτιθέμενη σφαγή του Λαυρίου στη Δράμα δεν έχει κοπάσει ακόμα και οι φίλαθλοι του σαν άλλοι Αλέφαντοι αναρωτιούνται γιατί δεν απαντάει κάποιος στο ερώτημα που τους βασανίζει. Ο Μενέλαος ,τον φωνάξαν τα παιδιά από τη πόρτα και ήρθε τρέχοντας, βγαίνει μπροστά ,υψώνει τα στήθη του στον αγώνα κατά της αδικίας και με ένα στόμα μια φωνή βροντοφωνάζει και ακούγεται ως το Σούνιο" Γιατί εφευρέθηκαν φάουλ πάνω στον Περράκη τη στιγμή που το σκόρ ήταν ισόπαλο?"
12 PERAKIS Michalis 11:56 0 0/ 0/1 0/1 5 1 1 0 0 0 0 0 (Η μόνη του συμμετοχή στο παιχνίδι στα 12 λεπτά που έπαιξε τα 5 φάουλ, άλλωστε είχε εκθειαστεί από τον pass ο Σερελής γτ τον έβαλε και σκλήρυνε η άμυνα, άρα καταλαβαίνω το σκοπό που μπήκε στο παρκέ και πόσα φάουλ θα του έχουν χαρίσει...)

Ο Μενέλαος όμως συνεχίζει και πλέον η φωνή του έχει φτάσει ως τη Χαλκίδα, "Γιατί εφευρέθηκε αντιαθλητικό φάουλ και μεταφορά της μπάλας ωρέ? Τι θα γίνει επιτέλους με αυτόν τον Κατσαρέ?

Κανόνας: Εφεύρεση χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε δημιουργική ενέργεια του ανθρώπου που απολήγει στην επινόηση πραγμάτων που δεν υπάρχουν προηγουμένως, ή στην ανεύρεση νέων μεθόδων εργασίας ή επωφελέστερων μέσων ή μεθόδων εκμετάλλευσης γνωστών δυνάμεων, ιδιοτήτων ή πραγμάτων.
Κατ΄ επέκταση των παραπάνω εφεύρεση ονομάζεται το αποτέλεσμα ή το προϊόν της δημιουργικής αυτής ενέργειας, δηλαδή το εφεύρημα. Βασική διαφορά της εφεύρεσης από την ανακάλυψη είναι ότι το αντικείμενο της πρώτης δεν προϋπάρχει, (π.χ. η εφεύρεση του τροχού), ενώ της δεύτερης προϋπάρχει αλλά δεν ήταν γνωστό στον άνθρωπο, (π.χ. ανακάλυψη της Αμερικής).
Εξαίρεση του κανόνα: Αντίθετα στο μπάσκετ όταν περπατάς ή τραβάς τη φανέλα του Κατσαρέ στη προσπάθεια να τρέξει, χρεώνεσαι με μεταφορά και αντιαθλητικό που ονομάζονται ποινές. Υπάρχουν όμως γραφικοί, ή απλώς στενοχωρημένοι, που τα ονομάζουν εφευρέσεις.

Για τα Τ θα πεί κάτι κάποιος σιγοψυθυρίζει πλέον ο Μενέλαος?
Να μην σκούζατε σαν τις γάτες ,να μη πουλούσατε μαγκιά για να μης σας τις έδιναν, αλλοιώσατε τη φυσιογνωμία ενός ωραίου ντέρμπι όταν η διαφορά ήταν στους 8 με συνεχόμενες ειρωνίες και χειρονομίες πρός τους διατητές ,μόνο και μόνο για να έχετε να σκούζετε μετά ότι σας αδικήσαν!

Δέν έχει υπάρξει συμφορουμίτης οπαδός τρίτης ομάδος -πλήν pass που δεν μετράει γιατί έχει δηλώσει το μίσος του πρός τους Δραμινούς παράγοντες- που να έχει συμφωνήσει με το περιεχόμενο των ανακοινώσεων του Λαυρίου. Αυτή είναι η απάντηση που ζητάτε.

1-1 στο γέλιο . Θα σε περάσω στο μέλλον .
menelaos
QUOTE(natouralistis @ Mar 11 2011, 16:37 ) *
Υπόθεση εργασίας:Βρισκόμαστε στο έτος 2031 , ο θόρυβος για την υποτιθέμενη σφαγή του Λαυρίου στη Δράμα δεν έχει κοπάσει ακόμα και οι φίλαθλοι του σαν άλλοι Αλέφαντοι αναρωτιούνται γιατί δεν απαντάει κάποιος στο ερώτημα που τους βασανίζει. Ο Μενέλαος ,τον φωνάξαν τα παιδιά από τη πόρτα και ήρθε τρέχοντας, βγαίνει μπροστά ,υψώνει τα στήθη του στον αγώνα κατά της αδικίας και με ένα στόμα μια φωνή βροντοφωνάζει και ακούγεται ως το Σούνιο" Γιατί εφευρέθηκαν φάουλ πάνω στον Περράκη τη στιγμή που το σκόρ ήταν ισόπαλο?"
12 PERAKIS Michalis 11:56 0 0/ 0/1 0/1 5 1 1 0 0 0 0 0 (Η μόνη του συμμετοχή στο παιχνίδι στα 12 λεπτά που έπαιξε τα 5 φάουλ, άλλωστε είχε εκθειαστεί από τον pass ο Σερελής γτ τον έβαλε και σκλήρυνε η άμυνα, άρα καταλαβαίνω το σκοπό που μπήκε στο παρκέ και πόσα φάουλ θα του έχουν χαρίσει...)

Ο Μενέλαος όμως συνεχίζει και πλέον η φωνή του έχει φτάσει ως τη Χαλκίδα, "Γιατί εφευρέθηκε αντιαθλητικό φάουλ και μεταφορά της μπάλας ωρέ? Τι θα γίνει επιτέλους με αυτόν τον Κατσαρέ?

Κανόνας: Εφεύρεση χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε δημιουργική ενέργεια του ανθρώπου που απολήγει στην επινόηση πραγμάτων που δεν υπάρχουν προηγουμένως, ή στην ανεύρεση νέων μεθόδων εργασίας ή επωφελέστερων μέσων ή μεθόδων εκμετάλλευσης γνωστών δυνάμεων, ιδιοτήτων ή πραγμάτων.
Κατ΄ επέκταση των παραπάνω εφεύρεση ονομάζεται το αποτέλεσμα ή το προϊόν της δημιουργικής αυτής ενέργειας, δηλαδή το εφεύρημα. Βασική διαφορά της εφεύρεσης από την ανακάλυψη είναι ότι το αντικείμενο της πρώτης δεν προϋπάρχει, (π.χ. η εφεύρεση του τροχού), ενώ της δεύτερης προϋπάρχει αλλά δεν ήταν γνωστό στον άνθρωπο, (π.χ. ανακάλυψη της Αμερικής).
Εξαίρεση του κανόνα: Αντίθετα στο μπάσκετ όταν περπατάς ή τραβάς τη φανέλα του Κατσαρέ στη προσπάθεια να τρέξει, χρεώνεσαι με μεταφορά και αντιαθλητικό που ονομάζονται ποινές. Υπάρχουν όμως γραφικοί, ή απλώς στενοχωρημένοι, που τα ονομάζουν εφευρέσεις.

Για τα Τ θα πεί κάτι κάποιος σιγοψυθυρίζει πλέον ο Μενέλαος?
Να μην σκούζατε σαν τις γάτες ,να μη πουλούσατε μαγκιά για να μης σας τις έδιναν, αλλοιώσατε τη φυσιογνωμία ενός ωραίου ντέρμπι όταν η διαφορά ήταν στους 8 με συνεχόμενες ειρωνίες και χειρονομίες πρός τους διατητές ,μόνο και μόνο για να έχετε να σκούζετε μετά ότι σας αδικήσαν!

Δέν έχει υπάρξει συμφορουμίτης οπαδός τρίτης ομάδος -πλήν pass που δεν μετράει γιατί έχει δηλώσει το μίσος του πρός τους Δραμινούς παράγοντες- που να έχει συμφωνήσει με το περιεχόμενο των ανακοινώσεων του Λαυρίου. Αυτή είναι η απάντηση που ζητάτε.



Eσυ ξυπνα απο τον κοσμο που εχεις χτισει μεσα στο μυαλο σου βγαλε την καραμελα απο το στοματακι σου ή οπου αλλου την εχεις, μαθε οτι το μπασκετακι παιζεται με πορτοκαλι μπαλιτσα ,ξερεις αυτη με τα σπυρακια !!!!!και μετα ξαναμιλας
Τωρα στο τι ειναι εφευρεση μπραβο ανοιξες το λεξικο και το εμαθες ,το κακο ειναι ομως δεν υπαρχει λεξικο να σου πει τι ειναι μπασκετ και τι ειναι στησιμο απο τους γκριζους.
Stockton
QUOTE(stantz @ Mar 11 2011, 15:02 ) *
«Να δώσουμε χρόνο στα νέα παιδιά»


«Συστήθηκε» στο χώρο της Α2 την περυσινή σεζόν εκπροσωπώντας μια …παρθένα μπασκετική περιοχή. Ο λόγος για τον Αρκαδικό που πέρυσι αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και φέτος συνεχίζει να είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας. Έχοντας παράλληλα ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ της Α2.
Η αλήθεια είναι πως οι pre season εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την πορεία στο Κύπελλο, ίσως δημιούργησαν κάποιες παραπάνω προσδοκίες, ωστόσο η ομάδα της Τρίπολης παραμένει στη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων έχοντας παράλληλα σε εξέλιξη και έναν ακόμα στόχο. Να «βάλει» σε θέση πρωταγωνιστή τη νέα γενιά παικτών…
Αυτό το πλάνο και τους στόχους που έχουν τεθεί μας αναλύει ο τεχνικός του Αρκαδικού, Γιάννης Σμυρνιώτης, που σκιαγραφεί μέσω του Basketnet τα «θέλω» των ανθρώπων της ομάδας, από τον Αρκαδικό.
«Το καλοκαίρι αποφασίσαμε να χτίσουμε μια πολύ νεανική ομάδα με μ.ό. ηλικίας περίπου τα 24 χρόνια. Σίγουρα μια τέτοια απόφαση εμπεριείχε ρίσκο. Θέλαμε όμως να στηριχθούμε σε νεαρούς αθλητές να τους δώσουμε εξτρά κίνητρο να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους και να γίνουν πρωταγωνιστές» σχολιάζει και κάνοντας ένα πρώτο ταμείο των πεπραγμένων του Αρκαδικού, προσθέτει «Θεωρώ πως με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου αυτό το έχουμε καταφέρει 100%. Βέβαια η ομάδα κάπου κερδίζει κάπου χάνει. Έχει «χάσει» στο γεγονός πως ακόμα δε μπορούν να διαχειριστούν τις νίκες και τις ήττες. Φάνηκε άλλωστε κάτι τέτοιο και από τα δύο παιχνίδια που χάσαμε στον πόντο. Δεν είχαμε δηλαδή στο τέλος την απαραίτητη σοβαρότητα. Βέβαια είναι απόλυτα λογικό να πληρώνει η ομάδα τέτοιες απειρίες. Άλλωστε ο μοναδικός μας έμπειρος παίκτης (σ.σ. Γκιζόγιαννης) ήταν ένα μήνα περίπου εκτός και αυτό μας στοίχισε».
Παράλληλα ο νεαρός τεχνικός δίνει το στίγμα που θέλει να περάσει ο Αρκαδικός. «Πρέπει να δώσουμε χρόνο και τόπο στα νέα παιδιά. Αυτοί είναι το μέλλον του μπάσκετ. Και τελικά δεν πρέπει να τα θέλουμε και όλα έτοιμα. Να φτιάχνουμε δηλαδή απλά ομάδες με έμπειρους παίκτες. Καλό θα είναι κάποιοι να αναλαμβάνουν το ρίσκο ώστε να βγαίνουν παίκτες. Να μπορέσουμε να τους κρατήσουμε και να γίνουν πρωταγωνιστές» τονίζει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει «Είχαμε βάλει σαν στόχο να έχουμε μία σοβαρή ομάδα. Και η ομάδα έχει δείξει δείγματα υπευθυνότητας και σοβαρότητας. Αξίζουν τα εύσημα σε όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια». Βέβαια δεν παραλείπει να σταθεί και στην ίδια την καθημερινότητα της ομάδας, τονίζοντας με σαφή τόνο ικανοποίησης πως «Το καλό είναι πως καθημερινά δουλεύουμε πολύ και το κάνουμε με κέφι και χαρά. Μια προπόνηση για να είναι επιτυχημένη πρέπει παρά την όποια κούραση να τελειώνει με κέφι και χαρά. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους παίκτες αλλά και για εμένα και τους συνεργάτες μου. Είναι κέρδος για όλους».

«Σύνεση και σοβαρότητα»
Βέβαια όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου ο Αρκαδικός καταφέρνει για δεύτερη συνεχή χρονιά να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και να έχει φυσικά όλα τα φόντα να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω. «Ο στόχος από την αρχή ήταν ο πρωταθλητισμός και παραμένει. Πρέπει να συνεχίσουμε με σύνεση και σοβαρότητα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο» παραδέχεται ο Σμυρνιώτης και προσθέτει «Ο στόχος ήταν η πεντάδα με ένα όχι ιδιαίτερα υψηλό μπάτζετ. Η ομάδα πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία. Ωστόσο έχει γίνει πολύ δουλειά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ήρθε έτσι ξαφνικά μια διοίκηση από του πουθενά για να φτιάξει μια ομάδα. Υπάρχει εξορθολογισμός και στο οικονομικό κομμάτι και έχουμε καταφέρει και έχουμε και φέτος μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

«Να παίζουμε στα όρια μας»
Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στη μέση της διαδρομής του και ίσως με εξαίρεση τον ΚΑΟΔ που έχει ξεφύγει στη βαθμολογία, όλα τα υπόλοιπα δεδομένα είναι ρευστά. «Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό ως ένα σημείο. Σίγουρα ο ΚΑΟΔ είναι σε καλύτερη κατάσταση» αναφέρει. Γιατί όμως ο ΚΑΟΔ έχει κάνει τέτοια πορεία; Ο κόουτς σχολιάζει «Δεν είναι ότι τόσο μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Υπερτερεί όμως σημαντικά σε έναν τομέα. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Οι παίκτες του καταφέρνουν μέσα στο γήπεδο το μειονέκτημα του αντιπάλου τους να το κάνουν δικό τους πλεονέκτημα. Έχουν φοβερή συγκέντρωση στην άμυνα. Και με την εμπειρία που έχουν καταφέρνουν να εκμεταλλεύονται άριστα τα λάθη των αντιπάλων τους. Και φυσικά πλέον παίζουν με πολύ καλή ψυχολογία».
Όσο για τη μάχη της δεύτερης θέσης; «Πιστεύω πως είμαστε περίπου στα ίδια επίπεδα με το Ρέθυμνο και τις Σέρρες. Ειδικά οι Σέρρες είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Εμείς θέλουμε να παίζουμε στα όρια μας. Και έτσι να καλύπτουμε τη διαφορά εμπειρίας από τις άλλες ομάδες. Ίσως σε αυτό το κομμάτι να είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι, που είχαν ξεφύγει από την αρχή ο Ίκαρος και ο Ηρακλής».
Όπως είναι φυσικό όταν γίνεται αναφορά στην Α2 δε μπορούσε η κουβέντα να μην καταλήξει στο οικονομικό κομμάτι «Όλα θα εξαρτηθούν από το ποιες ομάδες θα αντέξουν μέχρι τέλους. Κακά τα ψέματα, όσοι ασχολούνται οικονομικά αυτή την περίοδο με το μπάσκετ στην Α2 είναι κάτι σαν είδος πολυτελείας για τους ίδιους. Πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός των πραγμάτων», τονίζει χαρακτηριστικά.

Σπύρος Βασιλείου

basketnet.gr


 

"Πάνω από όλα με κέρδισε η συμπεριφορά των ανθρώπων της διοίκησης και του προπονητή. Φάνηκε πώς σε αυτή την ομάδα υπάρχει ένα πλάνο, ένα όραμα για να φτάσει ψηλά. Η προσέγγιση της διοίκησης και του προπονητή έδειξε τον επαγγελματισμό τους, ένα στοιχείο που λείπει στις μέρες μας.

 

Οι άνθρωποι του Αρκαδικού απέδειξαν ότι είναι σοβαροί και ειδικά αυτές τις ημέρες, τις δύσκολα οικονομικά, απέδειξαν ότι είναι και φερέγγυοι.

 

Οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς του Αρκαδικού, γιατί πιστεύω πώς ότι καλύτερο πετύχει η ομάδα, τόσο καλύτερο είναι και για μένα. Πιστεύω πώς μέσα από την ομαδική δουλειά θα φανεί και η δική μου δουλειά και πιστεύω επίσης πώς με πολύ καθημερινή δουλειά στο γήπεδο και συνέπεια σε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

 

Για τον κόσμο, αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πώς όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι πολύ σημαντική η παρουσία και η βοήθεια του στην προσπάθεια που θα κάνουμε στο γήπεδο.

 

Πιστεύω πώς ο Αρκαδικός θα είναι πιο έμπειρος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία για να παρουσιαστεί καλύτερος από πέρσι. Το δικό μου όνειρο είναι να ανέβει ο Αρκαδικός στην Α1 κατηγορία".


QUOTE(stantz @ Mar 11 2011, 15:02 ) *
«Να δώσουμε χρόνο στα νέα παιδιά»


«Συστήθηκε» στο χώρο της Α2 την περυσινή σεζόν εκπροσωπώντας μια …παρθένα μπασκετική περιοχή. Ο λόγος για τον Αρκαδικό που πέρυσι αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και φέτος συνεχίζει να είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας. Έχοντας παράλληλα ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ της Α2.
Η αλήθεια είναι πως οι pre season εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την πορεία στο Κύπελλο, ίσως δημιούργησαν κάποιες παραπάνω προσδοκίες, ωστόσο η ομάδα της Τρίπολης παραμένει στη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων έχοντας παράλληλα σε εξέλιξη και έναν ακόμα στόχο. Να «βάλει» σε θέση πρωταγωνιστή τη νέα γενιά παικτών…
Αυτό το πλάνο και τους στόχους που έχουν τεθεί μας αναλύει ο τεχνικός του Αρκαδικού, Γιάννης Σμυρνιώτης, που σκιαγραφεί μέσω του Basketnet τα «θέλω» των ανθρώπων της ομάδας, από τον Αρκαδικό.
«Το καλοκαίρι αποφασίσαμε να χτίσουμε μια πολύ νεανική ομάδα με μ.ό. ηλικίας περίπου τα 24 χρόνια. Σίγουρα μια τέτοια απόφαση εμπεριείχε ρίσκο. Θέλαμε όμως να στηριχθούμε σε νεαρούς αθλητές να τους δώσουμε εξτρά κίνητρο να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους και να γίνουν πρωταγωνιστές» σχολιάζει και κάνοντας ένα πρώτο ταμείο των πεπραγμένων του Αρκαδικού, προσθέτει «Θεωρώ πως με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου αυτό το έχουμε καταφέρει 100%. Βέβαια η ομάδα κάπου κερδίζει κάπου χάνει. Έχει «χάσει» στο γεγονός πως ακόμα δε μπορούν να διαχειριστούν τις νίκες και τις ήττες. Φάνηκε άλλωστε κάτι τέτοιο και από τα δύο παιχνίδια που χάσαμε στον πόντο. Δεν είχαμε δηλαδή στο τέλος την απαραίτητη σοβαρότητα. Βέβαια είναι απόλυτα λογικό να πληρώνει η ομάδα τέτοιες απειρίες. Άλλωστε ο μοναδικός μας έμπειρος παίκτης (σ.σ. Γκιζόγιαννης) ήταν ένα μήνα περίπου εκτός και αυτό μας στοίχισε».
Παράλληλα ο νεαρός τεχνικός δίνει το στίγμα που θέλει να περάσει ο Αρκαδικός. «Πρέπει να δώσουμε χρόνο και τόπο στα νέα παιδιά. Αυτοί είναι το μέλλον του μπάσκετ. Και τελικά δεν πρέπει να τα θέλουμε και όλα έτοιμα. Να φτιάχνουμε δηλαδή απλά ομάδες με έμπειρους παίκτες. Καλό θα είναι κάποιοι να αναλαμβάνουν το ρίσκο ώστε να βγαίνουν παίκτες. Να μπορέσουμε να τους κρατήσουμε και να γίνουν πρωταγωνιστές» τονίζει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει «Είχαμε βάλει σαν στόχο να έχουμε μία σοβαρή ομάδα. Και η ομάδα έχει δείξει δείγματα υπευθυνότητας και σοβαρότητας. Αξίζουν τα εύσημα σε όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια». Βέβαια δεν παραλείπει να σταθεί και στην ίδια την καθημερινότητα της ομάδας, τονίζοντας με σαφή τόνο ικανοποίησης πως «Το καλό είναι πως καθημερινά δουλεύουμε πολύ και το κάνουμε με κέφι και χαρά. Μια προπόνηση για να είναι επιτυχημένη πρέπει παρά την όποια κούραση να τελειώνει με κέφι και χαρά. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους παίκτες αλλά και για εμένα και τους συνεργάτες μου. Είναι κέρδος για όλους».

«Σύνεση και σοβαρότητα»
Βέβαια όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου ο Αρκαδικός καταφέρνει για δεύτερη συνεχή χρονιά να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και να έχει φυσικά όλα τα φόντα να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω. «Ο στόχος από την αρχή ήταν ο πρωταθλητισμός και παραμένει. Πρέπει να συνεχίσουμε με σύνεση και σοβαρότητα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο» παραδέχεται ο Σμυρνιώτης και προσθέτει «Ο στόχος ήταν η πεντάδα με ένα όχι ιδιαίτερα υψηλό μπάτζετ. Η ομάδα πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία. Ωστόσο έχει γίνει πολύ δουλειά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ήρθε έτσι ξαφνικά μια διοίκηση από του πουθενά για να φτιάξει μια ομάδα. Υπάρχει εξορθολογισμός και στο οικονομικό κομμάτι και έχουμε καταφέρει και έχουμε και φέτος μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

«Να παίζουμε στα όρια μας»
Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στη μέση της διαδρομής του και ίσως με εξαίρεση τον ΚΑΟΔ που έχει ξεφύγει στη βαθμολογία, όλα τα υπόλοιπα δεδομένα είναι ρευστά. «Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό ως ένα σημείο. Σίγουρα ο ΚΑΟΔ είναι σε καλύτερη κατάσταση» αναφέρει. Γιατί όμως ο ΚΑΟΔ έχει κάνει τέτοια πορεία; Ο κόουτς σχολιάζει «Δεν είναι ότι τόσο μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Υπερτερεί όμως σημαντικά σε έναν τομέα. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Οι παίκτες του καταφέρνουν μέσα στο γήπεδο το μειονέκτημα του αντιπάλου τους να το κάνουν δικό τους πλεονέκτημα. Έχουν φοβερή συγκέντρωση στην άμυνα. Και με την εμπειρία που έχουν καταφέρνουν να εκμεταλλεύονται άριστα τα λάθη των αντιπάλων τους. Και φυσικά πλέον παίζουν με πολύ καλή ψυχολογία».
Όσο για τη μάχη της δεύτερης θέσης; «Πιστεύω πως είμαστε περίπου στα ίδια επίπεδα με το Ρέθυμνο και τις Σέρρες. Ειδικά οι Σέρρες είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Εμείς θέλουμε να παίζουμε στα όρια μας. Και έτσι να καλύπτουμε τη διαφορά εμπειρίας από τις άλλες ομάδες. Ίσως σε αυτό το κομμάτι να είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι, που είχαν ξεφύγει από την αρχή ο Ίκαρος και ο Ηρακλής».
Όπως είναι φυσικό όταν γίνεται αναφορά στην Α2 δε μπορούσε η κουβέντα να μην καταλήξει στο οικονομικό κομμάτι «Όλα θα εξαρτηθούν από το ποιες ομάδες θα αντέξουν μέχρι τέλους. Κακά τα ψέματα, όσοι ασχολούνται οικονομικά αυτή την περίοδο με το μπάσκετ στην Α2 είναι κάτι σαν είδος πολυτελείας για τους ίδιους. Πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός των πραγμάτων», τονίζει χαρακτηριστικά.

Σπύρος Βασιλείου

basketnet.gr


 

"Πάνω από όλα με κέρδισε η συμπεριφορά των ανθρώπων της διοίκησης και του προπονητή. Φάνηκε πώς σε αυτή την ομάδα υπάρχει ένα πλάνο, ένα όραμα για να φτάσει ψηλά. Η προσέγγιση της διοίκησης και του προπονητή έδειξε τον επαγγελματισμό τους, ένα στοιχείο που λείπει στις μέρες μας.

 

Οι άνθρωποι του Αρκαδικού απέδειξαν ότι είναι σοβαροί και ειδικά αυτές τις ημέρες, τις δύσκολα οικονομικά, απέδειξαν ότι είναι και φερέγγυοι.

 

Οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς του Αρκαδικού, γιατί πιστεύω πώς ότι καλύτερο πετύχει η ομάδα, τόσο καλύτερο είναι και για μένα. Πιστεύω πώς μέσα από την ομαδική δουλειά θα φανεί και η δική μου δουλειά και πιστεύω επίσης πώς με πολύ καθημερινή δουλειά στο γήπεδο και συνέπεια σε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

 

Για τον κόσμο, αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πώς όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι πολύ σημαντική η παρουσία και η βοήθεια του στην προσπάθεια που θα κάνουμε στο γήπεδο.

 

Πιστεύω πώς ο Αρκαδικός θα είναι πιο έμπειρος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία για να παρουσιαστεί καλύτερος από πέρσι. Το δικό μου όνειρο είναι να ανέβει ο Αρκαδικός στην Α1 κατηγορία".


ΣΤΗΛΕΣ Professional 8-2010 Λέβεν: "Θέλω Α1 με Αρκαδικό"
Παρασκευη, 13 Αυγουστου 2010 11:28
Λέβεν: "Θέλω Α1 με Αρκαδικό"
Written by  Σταύρος Κουκάκης
Μέγεθος γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Σχολίασε πρώτος!
Rate this item1 2 3 4 5 (0 votes)
Ο Στήβεν Λέβεν είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει στην περιοχή μας για να φορέσει τη φανέλα Αρκαδικής ομάδας, αφού το μπασκετικό του μπαγκράουντ είναι τέτοιο που έχει διαμορφώσει μία σημαντική προσωπικότητα του αθλήματος.


Με βάση το βιογραφικό του στο χώρο του μπάσκετ δε θα πρέπει να είναι απλά ο καλύτερος παίκτης του Αρκαδικού, αλλά το μεγάλο όνομα σε ολόκληρη την Α2 κατηγορία.

Αλήθεια, γνωρίζετε πολλούς που να έχουν παίξει στο NCAA με σίγουρη θέση στο ντράφτ του ΝΒΑ -αν δεν έφευγε ένα χρόνο νωρίτερα από το πανεπιστήμιο- με συμμετοχή στην Ισπανική Μάλαγα της Ευρωλίγκα με προπονητή τον Σέρτζιο Σκαριόλο και να έχουν κερδίσει τα κολακευτικά σχόλια όπου και αν αγωνίστηκαν; Η απάντηση είναι απλή και μονολεκτική: ΟΧΙ.

Ο περί ου ο λόγος Στήβεν Λέβεν γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1981 στην Αυστραλία, παίζει στη θέση του σούτιγκ-γκάρντ, έχει ύψος 1.97 και είναι κάτοχος Σκωτσεζικού διαβατηρίου και θεωρείται "Αμερικανοθρεμμένος" μπασκετικά αφού έπαιξε σε κολλέγια των ΗΠΑ όπως είναι το Ουαιόμιγκ, το Οκλαχόμα, του Τέξας και το Όμπερν, όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης στις ΗΠΑ κερδίζοντας υποτροφία.

Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε μόλις πάτησε το πόδι του στην Τρίπολη, αποκαλύπτει το σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο πρώην παίκτης του Αρκαδικού, Αλέξανδρος Σφήκας στη μεταγραφή του.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Στήβεν Λέβεν:

-Συνάντησες τον Αλέξη στο Νιουκαστλ;
"Ναι πολλοί επαγγελματίες παίζαμε στο Νιούκαστλ μπάσκετ. Ο Άλεξ ήρθε να παίξει σε ένα σάμερ καμπ του πανεπιστημίου και από την πρώτη στιγμή γίναμε φίλοι. Με ρώτησε τι σκέφτομαι για τη συνέχεια της καριέρας μου. Ο ατζέντης μου μιλούσε με κάποιες ιταλικές ομάδες, αλλά του είπα ότι δεν έχω ακόμη αποφασίσει.

Ο Αλεξ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Αρκαδικού, λέγοντας πώς έχει όραμα και φιλοδοξίες για κάτι μεγάλο και με έφερε σε επαφή με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Άλεξ είναι φίλος μου και τον εμπιστεύομαι. Τότε, άρχισε η επικοινωνία με τον Αρκαδικό και οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν και από την μεριά τους μεγάλο ενδιαφέρον".


-Πρέπει να ξέρεις τα μέλη της διοίκησης, οι προπονητές, αλλά και οι συνεργάτες του Αρκαδικού έπαιζαν σε αυτή την ομάδα και λειτουργούν σαν μία οικογένεια…
"Ναι το ξέρω και αυτό είναι πολύ καλό. Όταν μίλησα στον GM του Αρκαδικού, αυτός κατάλαβε κατευθείαν τι εννοούσα και τι ήθελα κάνοντας μου τη ζωή πιο εύκολη. Πρέπει να σας πω ότι έχει μεγάλη διαφορά από αντίστοιχους GM που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν".

 

-Θέλεις να παίξεις στον Αρκαδικό για πολλά χρόνια;
"Ξέρεις δεν μου αρκεί να παίξω για κάποιο διάστημα στον Αρκαδικό, αλλά να παίξω καλά για τον Αρκαδικό. Θέλω να πετύχω τους στόχους μου και να παίξω στην Α1 κατηγορία με τον Αρκαδικό".


-Η ομάδα ξέρεις μπορεί να παίξει φέτος, είτε στην Α1, είτε στην Α2…
"Δεν με πειράζει. Από ότι καταλαβαίνω το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί στην Α2 και ο στόχος είναι μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και η άνοδος στην Α1. Θέλω να το δουλέψουμε όλοι μαζί (παίκτες, προπονητές, διοίκηση) και να τα καταφέρουμε".

 

-Γεννήθηκες στην Αυστραλία, αλλά έπαιξες στην εθνική ομάδα της Μ. Βρετανίας. Αισθάνεσαι περισσότερο Αυστραλός ή Βρετανός;
"Φυσικά και αισθάνομαι Αυστραλός, αλλά είναι καλύτερο για την καριέρα μου να αγωνίζομαι στην Ευρώπη ως Βρετανός. Στην Ευρώπη άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο μία μεγάλη διοργάνωση και ήθελα πάντα να συμμετέχω σε αυτές. Στην Αυστραλία όσο καλός και να είσαι δεν σε βλέπει κανένας και δε σε μαθαίνει κανένας".


-Αλήθεια, τι ξέρεις για το ελληνικό μπάσκετ;
"Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά πράγματα. Έχω μερικούς φίλους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Φίλος μου είναι ο Ματ Νίλσεν που θα παίξει φέτος για τον Ολυμπιακό, ενώ γνωρίζω και άλλους Αυστραλούς που πέρασαν με επιτυχία κάνοντας μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα όπως ο Άντριου Γκέιτζ και ο Σέιν Χιλ. Νομίζω πως υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες ανάμεσα στο μπάσκετ που παίζεται εδώ και στην Αυστραλία. Υπάρχει πολύ πάθος".

 

-Ποιός είναι ο αγαπημένος σου παίκτης;
"Έχω αρκετούς αγαπημένους παίκτες όπως ο Πητ Μάραβιτς, ο Τζον Σταρκς και αγαπημένη μου ομάδα είναι οι Νιού Γιορκ Νίκς. Όταν μεγάλωνα ήθελα να μοιάσω στον Σταρκς γιατί έχουμε το ίδιο ύψος και το ίδιο στυλ παιχνιδιού".


-Τι σου αρέσει περισσότερο στο παιχνίδι σου;
"Μου αρέσει να σουτάρω, αλλά και τα καρφώματα μου δίνουν ενέργεια. Όταν με εκνευρίζουν καρφώνω την μπάλα (γελάει!). Όταν ήμουν μικρότερος πηδούσα περισσότερο και έψαχνα τις φάσεις για καρφώματα, αλλά όσο μεγαλώνω ψάχνω περισσότερο τα σουτ".


-Στήβεν, τι έχεις να πεις στους φίλους του Αρκαδικού που περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Ξέρεις, είσαι το μεγάλο όνομα της ομάδας…
"Θα ήθελα να τους πω ότι η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, προπονητές, αλλά και μία πολύ καλή διοίκηση. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό. Όσο αφορά εμένα προσωπικά αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι ακόμη και στις κακές μου αγωνιστικά ημέρες δεν θα σταματήσω να προσπαθώ για το καλύτερο. Θα δίνω το 100% των δυνάμεων μου σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να πετύχει το στόχο του ο Αρκαδικός. Δεν θα παίζω για μένα, αλλά για την ομάδα".


-Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;
"Μου αρέσει το τένις, η κολύμβηση και θα προσπαθήσω να μάθω και κάποια ελληνικά".


-Θα ξεκινήσεις προπονήσεις μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας;
"Πριν αρχίσει η χρονιά θέλω να κάνω ατομική προπόνηση για να είμαι έτοιμος στην προσπάθεια που θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί από την προετοιμασία. Θέλω να μιλάνε φέτος όλοι για τον Αρκαδικό και όχι για μένα".


-Ήρθες όμως πολύ νωρίς. Τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία τη στιγμή που σε άλλες περιπτώσεις οι ξένοι έρχονται τελευταίοι ή όταν έχει αρχίσει η προετοιμασία…
"Πάντα το κάνω αυτό. Είναι κάτι σαν φιλοσοφία για μένα. Θέλω χρόνο να προετοιμάζομαι και να προπονούμαι. Θέλω να κάνω ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σε στοιχεία του παιχνιδιού που χρειάζεται τακτική".


-Τι θέλεις να κάνεις σε αυτό το διάστημα που υπολείπεται μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, εκτός από προπόνηση;
"Θέλω να αρχίσω να μαθαίνω ελληνικά. Έχω μάλιστα ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή μου για αυτό. Προσπαθώ να κάνω και άλλα πράγματα εκτός μπάσκετ σε αυτό το διάστημα. Εκτός γηπέδου θέλω να χαλαρώνω. Θέλω να πάω κάποιες εκδρομές, να πάω για κολύμπι. Ο Αλεξ έρχεται την Πέμπτη και μπορεί να πάμε διακοπές για λίγες ημέρες".


-Ξέρεις, ο κόσμος της Τρίπολης αγαπάει το μπάσκετ και γεμίζει το κλειστό του Αρκαδικού σε κάθε παιχνίδι…
"Είναι σπάνιο να πηγαίνω σε πόλη και να είναι όλοι τόσο καλοί και φιλικοί μαζί μου. Είμαι εδώ μία ημέρα και όλοι μου δείχνουν την αγάπη τους. Είμαι διαφορετικός από άλλους παίκτες. Τι εννοώ; Θέλω να με ξέρει ο κόσμος και τι κάνω, όταν βγαίνω για βόλτα. Πιστεύω πώς στην Τρίπολη θα μου αρέσει πολύ, τη στιγμή που οι φίλαθλοι της είναι τόσο ένθερμοι υποστηρικτές της ομάδας και αγαπάνε το μπάσκετ. Θα είναι καλό να παίζεις για αυτούς τους φιλάθλους και για αυτή την πόλη που αγαπάει το μπάσκετ. Είμαι ήδη ενθουσιασμένος…"
CrossoverOnE
Ti ειναι ολα αυτα ρε Στοκτον; blink.gif
Stockton
Ο Αρκαδικός απέκτησε τον Σωκράτη Γκιζογιάννη, που θα ενισχύσει την ομάδα στις θέσεις των φόργουορντ. Ο Γκιζογιάννης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1982, έχει ύψος 2.00 και διαθέτει πολύ καλά αθλητικά προσόντα, αλλά και εξαιρετικό σουτ.

Ο Γκιζογιάννης ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ σε ηλικία 12 ετών από την ομάδα της Μαλεσίνας, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 1999, χρονιά που μεταπήδησε στην ΑΓΕΧ. Στην Χαλκίδα έζησε για πέντε χρόνια, συνδυάζοντας το όνομα του με τις διαδοχικές ανόδους της ομάδας από την Γ’ Εθνική στην Α2 κατηγορία. 

Ο Γκιζογιάννης αγωνίστηκε με την ΑΓΕΧ στην Γ’ Εθνική κατηγορία (1999-2000), στην Β’ Εθνική (2000-2001) και τρεις σαιζόν στην Α2 (2001-2004). Το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στον Μακεδονικό, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Α1 κατηγορία έχοντας συμπαίκτη του, τον Γιάννη Αντωνιάδη που συναντά και φέτος στον Αρκαδικό.

Το καλοκαίρι του 2006 μεταπήδησε στον Ιωνικό Λαμίας (Α2) και ακολούθησαν ο ΑΓΟΡ (Α1-2007), Δάφνη (Α2-2008) και Τρίκαλα (Α1-2009), όπου έπαιζε πέρσι και είχε συμπαίκτη τον Γιάννη Προδρόμου, τον οποίο ξαναβρίσκει στον Αρκαδικό.

Ο Γκιζογιάννης θεωρείται ως μία πολύ καλή μεταγραφή, αφού γνωρίζει καλά τις κατηγορίες υψηλού επιπέδου, καθώς μετράει τέσσερις χρονιές στην Α1 κατηγορία (με Μακεδονικό, ΑΓΟΡ, Τρίκαλα) και πέντε χρονιές στην Α2 με (ΑΓΕΧ, Ιωνικό Λαμίας και Δάφνη).


Γιοβάνοβιτς: "Μακάρι να είχαμε ανεβάσει τον Αρκαδικό στην Α1"
 
Η περσινή εκπληκτική εμπειρία του στον Αρκαδικό του άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων και είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Λιούμπο Γιοβάνοβιτς απολαμβάνει στιγμές ξενοιασιάς δίπλα στην οικογένεια του στη πατρίδα του, το Μαυροβούνιο αλλά το μυαλό του εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Προς το παρόν, δεν είναι σε θέση να μας αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αλλά πολύ σύντομα θα μάθουμε την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται τη προσεχή σεζόν. Ο 23χρονος σέντερ μίλησε στο basketnet.gr για το ελληνικό πρωτάθλημα, το όνειρο της ανόδου του Αρκαδικού στην Α1 που παρέμεινε όμως όνειρο αλλά και την αγαπημένη του ελληνική ομάδα.

QUOTE(Stockton @ Mar 11 2011, 17:39 ) *
Ο Αρκαδικός απέκτησε τον Σωκράτη Γκιζογιάννη, που θα ενισχύσει την ομάδα στις θέσεις των φόργουορντ. Ο Γκιζογιάννης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1982, έχει ύψος 2.00 και διαθέτει πολύ καλά αθλητικά προσόντα, αλλά και εξαιρετικό σουτ.

Ο Γκιζογιάννης ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ σε ηλικία 12 ετών από την ομάδα της Μαλεσίνας, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 1999, χρονιά που μεταπήδησε στην ΑΓΕΧ. Στην Χαλκίδα έζησε για πέντε χρόνια, συνδυάζοντας το όνομα του με τις διαδοχικές ανόδους της ομάδας από την Γ’ Εθνική στην Α2 κατηγορία. 

Ο Γκιζογιάννης αγωνίστηκε με την ΑΓΕΧ στην Γ’ Εθνική κατηγορία (1999-2000), στην Β’ Εθνική (2000-2001) και τρεις σαιζόν στην Α2 (2001-2004). Το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στον Μακεδονικό, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Α1 κατηγορία έχοντας συμπαίκτη του, τον Γιάννη Αντωνιάδη που συναντά και φέτος στον Αρκαδικό.

Το καλοκαίρι του 2006 μεταπήδησε στον Ιωνικό Λαμίας (Α2) και ακολούθησαν ο ΑΓΟΡ (Α1-2007), Δάφνη (Α2-2008) και Τρίκαλα (Α1-2009), όπου έπαιζε πέρσι και είχε συμπαίκτη τον Γιάννη Προδρόμου, τον οποίο ξαναβρίσκει στον Αρκαδικό.

Ο Γκιζογιάννης θεωρείται ως μία πολύ καλή μεταγραφή, αφού γνωρίζει καλά τις κατηγορίες υψηλού επιπέδου, καθώς μετράει τέσσερις χρονιές στην Α1 κατηγορία (με Μακεδονικό, ΑΓΟΡ, Τρίκαλα) και πέντε χρονιές στην Α2 με (ΑΓΕΧ, Ιωνικό Λαμίας και Δάφνη).


Γιοβάνοβιτς: "Μακάρι να είχαμε ανεβάσει τον Αρκαδικό στην Α1"
 
Η περσινή εκπληκτική εμπειρία του στον Αρκαδικό του άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων και είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Λιούμπο Γιοβάνοβιτς απολαμβάνει στιγμές ξενοιασιάς δίπλα στην οικογένεια του στη πατρίδα του, το Μαυροβούνιο αλλά το μυαλό του εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Προς το παρόν, δεν είναι σε θέση να μας αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αλλά πολύ σύντομα θα μάθουμε την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται τη προσεχή σεζόν. Ο 23χρονος σέντερ μίλησε στο basketnet.gr για το ελληνικό πρωτάθλημα, το όνειρο της ανόδου του Αρκαδικού στην Α1 που παρέμεινε όμως όνειρο αλλά και την αγαπημένη του ελληνική ομάδα.

Σμυρνιώτης: «Ο Αρκαδικός θα κάνει πρωταθλητισμό»
http://www.superbasket.gr/permalink/129097.html

QUOTE(CrossoverOnE @ Mar 11 2011, 17:34 ) *
Ti ειναι ολα αυτα ρε Στοκτον; blink.gif

Είναι ο λόγος που ο Κουφός είναι κορυφαίος προπονητής στην κατηγορία .
natouralistis
Έξαλλος Μουρίνιο: «Μη μιλήσω για τις διαιτησίες της Μπάρτσα»

Για ακόμα μία φορά ο Ζοζέ Μουρίνιο τα έβαλε με την διοργανώτρια αρχή της Πριμέρα Ντιβιζιόν για το πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα πέταξε και τις… μπηχτές του για τη Μπαρτσελόνα.
Έξαλλος Μουρίνιο: «Μη μιλήσω για τις διαιτησίας της Μπάρτσα»

Ο Πορτογάλος τα… πήρε γιατί το επόμενο παιχνίδι της Ρεάλ, μετά από αυτό με τη Λιόν για το Τσάμπιονς Λιγκ, προγραμματίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο.

Για αυτό και δήλωσε: «Αν θέλουν να τελειώσουν από τώρα το πρωτάθλημα, να μας το πουν. Δεν είμαι χαζός. Ξέρω με μία ακόμα απώλεια η υπόθεση τίτλος τελειώνει για μας».

Δεν έμεινε όμως μόνο στο πρόγραμμα ο Μουρίνιο, αφού μίλησε και για την διαιτησία: «Αν μιλήσω για τις διαιτησίες της Μπάρτσα, θα πρέπει μετά να ζητήσω συγνώμη. Οπότε, δεν θα το κάνω».

Το καλό σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι έχουμε ματάκια και είδαμε την πλάκα που της έκανε η Μπάρτσα ,αλλά και το διαστημικό ποδόσφαιρο που παίζει, έτσι ώστε να καταλάβουμε ότι όλα αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες.
Το κακό στη περίπτωση του Λαυρίου είναι ότι ο κόσμος δεν είδε το παιχνίδι ώστε να μπορεί να κρίνει και αντί να στεκόμαστε στο εξωπραγαματικό σερί 15-1 ολόκληρος γύρος χωρίς ήττα, που έχει κάνει ο ΚΑΟΔ και δύσκολα θα επαναληφθεί σύντομα, καθόμαστε και ακούμε το γνωστό τροπάριο των ηττημένων ,δεν φταίμε εμείς ποτέ,πάντα οι άλλοι, διαιτησία-φαντάροι στο γήπεδο-ΕΟΚ -ΚΕΔ.
Μενέλαε ευπρόσδεκτα τα μαθήματα για τη σπυριάρα αλλά αν εσύ έχεις παίξει έστω και ένα δευτερόλεπτο μπάσκετ στη ζωή σου μέσα σε παρκέ 5-5, τότε εγώ είμαι πειρατής στη Σομαλία...
Το νου σου, μην απομακρύνεσαι από τη πόρτα, μπορεί να σε φωνάξουν τα παιδιά.
Stockton
QUOTE(natouralistis @ Mar 11 2011, 20:07 ) *
Έξαλλος Μουρίνιο: «Μη μιλήσω για τις διαιτησίες της Μπάρτσα»

Για ακόμα μία φορά ο Ζοζέ Μουρίνιο τα έβαλε με την διοργανώτρια αρχή της Πριμέρα Ντιβιζιόν για το πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα πέταξε και τις… μπηχτές του για τη Μπαρτσελόνα.
Έξαλλος Μουρίνιο: «Μη μιλήσω για τις διαιτησίας της Μπάρτσα»

Ο Πορτογάλος τα… πήρε γιατί το επόμενο παιχνίδι της Ρεάλ, μετά από αυτό με τη Λιόν για το Τσάμπιονς Λιγκ, προγραμματίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο.

Για αυτό και δήλωσε: «Αν θέλουν να τελειώσουν από τώρα το πρωτάθλημα, να μας το πουν. Δεν είμαι χαζός. Ξέρω με μία ακόμα απώλεια η υπόθεση τίτλος τελειώνει για μας».

Δεν έμεινε όμως μόνο στο πρόγραμμα ο Μουρίνιο, αφού μίλησε και για την διαιτησία: «Αν μιλήσω για τις διαιτησίες της Μπάρτσα, θα πρέπει μετά να ζητήσω συγνώμη. Οπότε, δεν θα το κάνω».

Το καλό σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι έχουμε ματάκια και είδαμε την πλάκα που της έκανε η Μπάρτσα ,αλλά και το διαστημικό ποδόσφαιρο που παίζει, έτσι ώστε να καταλάβουμε ότι όλα αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες.
Το κακό στη περίπτωση του Λαυρίου είναι ότι ο κόσμος δεν είδε το παιχνίδι ώστε να μπορεί να κρίνει και αντί να στεκόμαστε στο εξωπραγαματικό σερί 15-1 ολόκληρος γύρος χωρίς ήττα, που έχει κάνει ο ΚΑΟΔ και δύσκολα θα επαναληφθεί σύντομα, καθόμαστε και ακούμε το γνωστό τροπάριο των ηττημένων ,δεν φταίμε εμείς ποτέ,πάντα οι άλλοι, διαιτησία-φαντάροι στο γήπεδο-ΕΟΚ -ΚΕΔ.
Μενέλαε ευπρόσδεκτα τα μαθήματα για τη σπυριάρα αλλά αν εσύ έχεις παίξει έστω και ένα δευτερόλεπτο μπάσκετ στη ζωή σου μέσα σε παρκέ 5-5, τότε εγώ είμαι πειρατής στη Σομαλία...
Το νου σου, μην απομακρύνεσαι από τη πόρτα, μπορεί να σε φωνάξουν τα παιδιά.

με πέρασες 2-1 . Σε παρακαλώ 1 την μέρα . Απλά μην το συνεχίζεις . Δεν είναι μόνο ΚΑΟΔ ΛΑΥΡΙΟ στο πρωτάθλημα . Ο menelaus σαφώς είναι πιο ήπιος από συγγραφέα μέγιστης ανακοίνωσης . Σέβομαι τις απόψεις που εξέφρασε πάνω στο παιχνίδι . Απλά το γενικότερο που Έχω καταλάβει είναι ότι προφανώς ο προπονητής τους δεν ασχολήθηκε ούτε ένα λεπτο με εντός έδρας παιχνίδι ΚΑΟΔ και για αυτο δεν γνώριζαν για τους φανταρους . Πιστεύω ο Κουφός θα δει τουλάχιστον 3 DVD . Αυτό λέει κατι για την προετοιμασία μια ομάδας . Τέλος εδώ . Παρασκευή πήγε .
CrossoverOnE
QUOTE(Stockton @ Mar 11 2011, 21:19 ) *
με πέρασες 2-1 . Σε παρακαλώ 1 την μέρα . Απλά μην το συνεχίζεις . Δεν είναι μόνο ΚΑΟΔ ΛΑΥΡΙΟ στο πρωτάθλημα . Ο menelaus σαφώς είναι πιο ήπιος από συγγραφέα μέγιστης ανακοίνωσης . Σέβομαι τις απόψεις που εξέφρασε πάνω στο παιχνίδι . Απλά το γενικότερο που Έχω καταλάβει είναι ότι προφανώς ο προπονητής τους δεν ασχολήθηκε ούτε ένα λεπτο με εντός έδρας παιχνίδι ΚΑΟΔ και για αυτο δεν γνώριζαν για τους φανταρους . Πιστεύω ο Κουφός θα δει τουλάχιστον 3 DVD . Αυτό λέει κατι για την προετοιμασία μια ομάδας . Τέλος εδώ . Παρασκευή πήγε .

Εγω νομιζω οτι μια χαρα ειδαν DVD...απλως καπου επρεπε να στηριχθει ολο αυτο το παραμυθι....
Stockton
http://www.youtube.com/watch?v=z3JpgrLwj14...player_embedded

Μπράβο στους ανθρώπους του Πιερικού . Χαμηλών τόνων και πολύ οργανωτικοί .

QUOTE(Stockton @ Mar 11 2011, 17:46 ) *
Σμυρνιώτης: «Ο Αρκαδικός θα κάνει πρωταθλητισμό»
http://www.superbasket.gr/permalink/129097.html


Είναι ο λόγος που ο Κουφός είναι κορυφαίος προπονητής στην κατηγορία .


Ποια νεαρή ομάδα ρε Σμυρνιώτη , είπαμε να κοροιδεύουμε τον πρόεδρο αλλά όχι όταν είναι και συγγενής μας . Όχι άλλο κάρβουνο . Για αυτό λέμε εκεί πάνω σε κάποιους μυρωδιές να καταλαβαίνουν ότι άλλοι έκαψαν πολύ χρήμα στο νότο και αυτοί λόγο προπονητή είναι έστω και εκεί που είναι . Προφανώς δεν σέβονται και πολύ τον προπονητή τους .
Leon_cp3
Νήαρ-Καόδ 68-76, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, η ομάδα μας προσπάθησε και αν είχε μεγαλύτερη ευστοχία στα τελευταία λεπτά ίσως κατάφερνε τη μεγάλη έκπληξη.Καμία σχέση με τους αγώνες κόντρα σε Πιερικό και Απόλλωνα που υπήρχε φανερή έλλειψη προσπάθειας και πάθους.
Είναι τρομερά δύσκολο να αντιμετωπίσεις το πολύ καλό ροτέισον της ομάδας του Καόδ και μπράβο που εκεί στη Δράμα μάζεψαν πολλούς και ποιοτικούς παίχτες και δε στηρίζονται σε έναν ή δυο "σταρ" της κατηγορίας.
Κατσαρές,Μαργαρίτης,Τσαμάτος,Γιοβάνοβιτς αλλά και οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν πάρα πολύ καλοί. Για να τα λέμε όλα,όντως κέρδισαν αρκετά φάουλ και βολές,εκ των οποίων κάποια ίσως δεν ήταν αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγινε κάποιο σπρώξιμο που έκρινε τον αγώνα υπέρ της Δράμας.Αν παρόμοιο είναι το "σπρώξιμο" για το οποίο φωνάζουν άλλες ομάδες,τότε το "υπερβολές" είναι λίγο για να περιγράψει την κατάσταση τους.Είναι σίγουρα η δυνατότερη ομάδα στην κατηγορία.
Η δικιά μας ομάδα ουσιαστικά πλέον είναι στη Β' Εθνική αλλά τουλάχιστον σήμερα είδαμε προσπάθεια και τον κόσμο να στηρίζει,αρκετά λεπτά μετά και τη λήξη του αγώνα,με συνθήματα που μας θύμισαν παλαιότερες εποχές.

Είτε στα πάνω είτε στα κάτω πάντα μαζί, ΝΗΑΡ ΗΣΤ.
natouralistis
Οι Κρητικοί έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, σ' ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες (με δύο εύστοχες βολές του Γιαννακόπουλου στα τελευταία δευτερόλεπτα). Από το Ρέθυμνο υποστηρίζουν ότι οι διαιτητές ανακάλεσαν την απόφασή τους, σε βολές που είχαν δώσει αρχικά στον Τσόχλα, ενώ χρέωσαν με βήματα σε φάση που πέτυχε γκολ + φάουλ ο Λάτοβιτς.
Επίσης για ένα φάουλ στον Κυριακόπουλο στο τέλος. Στον κανονικό αγώνα ο Μαγκουνής έχασε την τελευταία επίθεση, ενώ νωρίτερα είχε ισοφαρίσει ο Τσόχλας.

Ευχαριστώ που με δικαιώσατε όταν είπα πως φωνάζετε για να πάρετε σφυρίγματα με τον ΑΓΟΡ, ηθικοί Λαυριώτες.
CrossoverOnE
QUOTE(natouralistis @ Mar 12 2011, 20:19 ) *
Οι Κρητικοί έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, σ' ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες (με δύο εύστοχες βολές του Γιαννακόπουλου στα τελευταία δευτερόλεπτα). Από το Ρέθυμνο υποστηρίζουν ότι οι διαιτητές ανακάλεσαν την απόφασή τους, σε βολές που είχαν δώσει αρχικά στον Τσόχλα, ενώ χρέωσαν με βήματα σε φάση που πέτυχε γκολ + φάουλ ο Λάτοβιτς.
Επίσης για ένα φάουλ στον Κυριακόπουλο στο τέλος. Στον κανονικό αγώνα ο Μαγκουνής έχασε την τελευταία επίθεση, ενώ νωρίτερα είχε ισοφαρίσει ο Τσόχλας.

Ευχαριστώ που με δικαιώσατε όταν είπα πως φωνάζετε για να πάρετε σφυρίγματα με τον ΑΓΟΡ, ηθικοί Λαυριώτες.

Δε φωναζαν γι αυτο.Χτες ενα πουλακι μου σφυρηξε κατι.Οποιος βρει τι κοινο εχει ο ΚΑΟΔ,το Ρεθυμνο και η Φλογα κερδιζει σαμπανια απο μενα στη φιεστα....

QUOTE(Leon_cp3 @ Mar 12 2011, 20:12 ) *
Νήαρ-Καόδ 68-76, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, η ομάδα μας προσπάθησε και αν είχε μεγαλύτερη ευστοχία στα τελευταία λεπτά ίσως κατάφερνε τη μεγάλη έκπληξη.Καμία σχέση με τους αγώνες κόντρα σε Πιερικό και Απόλλωνα που υπήρχε φανερή έλλειψη προσπάθειας και πάθους.
Είναι τρομερά δύσκολο να αντιμετωπίσεις το πολύ καλό ροτέισον της ομάδας του Καόδ και μπράβο που εκεί στη Δράμα μάζεψαν πολλούς και ποιοτικούς παίχτες και δε στηρίζονται σε έναν ή δυο "σταρ" της κατηγορίας.
Κατσαρές,Μαργαρίτης,Τσαμάτος,Γιοβάνοβιτς αλλά και οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν πάρα πολύ καλοί. Για να τα λέμε όλα,όντως κέρδισαν αρκετά φάουλ και βολές,εκ των οποίων κάποια ίσως δεν ήταν αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγινε κάποιο σπρώξιμο που έκρινε τον αγώνα υπέρ της Δράμας.Αν παρόμοιο είναι το "σπρώξιμο" για το οποίο φωνάζουν άλλες ομάδες,τότε το "υπερβολές" είναι λίγο για να περιγράψει την κατάσταση τους.Είναι σίγουρα η δυνατότερη ομάδα στην κατηγορία.
Η δικιά μας ομάδα ουσιαστικά πλέον είναι στη Β' Εθνική αλλά τουλάχιστον σήμερα είδαμε προσπάθεια και τον κόσμο να στηρίζει,αρκετά λεπτά μετά και τη λήξη του αγώνα,με συνθήματα που μας θύμισαν παλαιότερες εποχές.

Είτε στα πάνω είτε στα κάτω πάντα μαζί, ΝΗΑΡ ΗΣΤ.

Στο πα οτι δε θα ναι μεγαλη η διαφορα.Καλη συνεχεια στη Νηαρ...μαλλον εδω εκλεισε η υποθεση της Α2 για την ομαδα σας δυστιχως.
Leon_cp3
QUOTE(CrossoverOnE @ Mar 12 2011, 20:25 ) *
Στο πα οτι δε θα ναι μεγαλη η διαφορα.Καλη συνεχεια στη Νηαρ...μαλλον εδω εκλεισε η υποθεση της Α2 για την ομαδα σας δυστιχως.


Όντως,δικαιώθηκες, με αυτά που είχα δει από την ομάδα μου στους προηγούμενους αγώνες,διαφορά κάτω από 15 πόντους δε την περίμενα να πω την αλήθεια, πόσω μάλλον ότι θα πηγαίνουμε σχεδόν πόντο-πόντο μέχρι κάπου στα τέλη της γ' περιόδου. Δε ξέρω βέβαια αν και οι παίχτες σας έδωσαν το 100% τους ή έπαιζαν και λίγο στο "ρελαντί",θέλω να ελπίζω ότι τα έδωσαν όλα ώστε να ανυψωθεί το ηθικό μου για τη δική μου ομάδα,οπότε αυτό θα κρατήσω. smiley.gif
CrossoverOnE
QUOTE(Leon_cp3 @ Mar 12 2011, 20:34 ) *
Όντως,δικαιώθηκες, με αυτά που είχα δει από την ομάδα μου στους προηγούμενους αγώνες,διαφορά κάτω από 15 πόντους δε την περίμενα να πω την αλήθεια, πόσω μάλλον ότι θα πηγαίνουμε σχεδόν πόντο-πόντο μέχρι κάπου στα τέλη της γ' περιόδου. Δε ξέρω βέβαια αν και οι παίχτες σας έδωσαν το 100% τους ή έπαιζαν και λίγο στο "ρελαντί",θέλω να ελπίζω ότι τα έδωσαν όλα ώστε να ανυψωθεί το ηθικό μου για τη δική μου ομάδα,οπότε αυτό θα κρατήσω. smiley.gif

Λογικα εγιναν και τα 2.Προφανως οσο ο ΚΑΟΔ συνεχιζει ετσι τοσο θα υπαρχει θεμα μειομενου κινητρου για τους παικτες.Αλλα και παλι δεν πιστευα οτι θα ριχναμε 40 ποντους στη Νηαρ μεσα στην εδρα της.
akel1953
QUOTE(natouralistis @ Mar 12 2011, 20:19 ) *
Οι Κρητικοί έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, σ' ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες (με δύο εύστοχες βολές του Γιαννακόπουλου στα τελευταία δευτερόλεπτα). Από το Ρέθυμνο υποστηρίζουν ότι οι διαιτητές ανακάλεσαν την απόφασή τους, σε βολές που είχαν δώσει αρχικά στον Τσόχλα, ενώ χρέωσαν με βήματα σε φάση που πέτυχε γκολ + φάουλ ο Λάτοβιτς.
Επίσης για ένα φάουλ στον Κυριακόπουλο στο τέλος. Στον κανονικό αγώνα ο Μαγκουνής έχασε την τελευταία επίθεση, ενώ νωρίτερα είχε ισοφαρίσει ο Τσόχλας.

Ευχαριστώ που με δικαιώσατε όταν είπα πως φωνάζετε για να πάρετε σφυρίγματα με τον ΑΓΟΡ, ηθικοί Λαυριώτες.


η απάντηση στο lavriobasket.gr
Εχεις πρόβλημα με το Λαύριο μια ομάδα που δεν την ξέρεις, δεν την παρακολουθείς και σε κάθε γραφή σου σου βγαίνει χολή.
CrossoverOnE
QUOTE(akel1953 @ Mar 12 2011, 22:09 ) *
η απάντηση στο lavriobasket.gr
Εχεις πρόβλημα με το Λαύριο μια ομάδα που δεν την ξέρεις, δεν την παρακολουθείς και σε κάθε γραφή σου σου βγαίνει χολή.

Eσενα (η σε οποιον γραφει αυτα τα αριστουργημστα του σαιτ σας) γιατι βγαινει χολη για τον ΚΑΟΔ;Γιατι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ μιλατε για φανταρους;Απορω με την ξεφτυλα.....
Σημερα βιντεο δεν εχει;
natouralistis
QUOTE (akel1953 @ Mar 12 2011, 22:09 ) *
η απάντηση στο lavriobasket.gr
Εχεις πρόβλημα με το Λαύριο μια ομάδα που δεν την ξέρεις, δεν την παρακολουθείς και σε κάθε γραφή σου σου βγαίνει χολή.


Μια χαρά συμπαθής μου ήταν η ομάδα του Λαυρίου και μάλιστα την είχα βάλει ως ένα από τα φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης σε παλιότερο ποστ μου. Όλα αυτά αλλάξαν από τις εμετικές παραληρηματικές ανακοινώσεις σας που ταυτίζαν τους φαντάρους της Δράμας με αλλοδαπούς πρόσφυγες και σκορπίζαν ψέματα στο μπασκετικό κοινό.

Υ.Γ.1. Ωραίο φάουλ σας έδωσαν στο 89-91 1.40 πρίν τη λήξη της παράτασης.

Υ.Γ.2. Να χαρώ το ήθος του Μενέλαου και της παρέας του...Στο βιντεάκι που αναρτήσατε στη σελίδα σας το Γα@@ τις μανες σας ,Γα@@ τα σπίτια σας, Μου@@, Μαλ@@ μέσα σε 2 λεπτά ακούγεται 70 φορές.............................................................
akel1953
[quote name='natouralistis' date='Mar 12 2011, 23:08 ' post='469220']
Μια χαρά συμπαθής μου ήταν η ομάδα του Λαυρίου και μάλιστα την είχα βάλει ως ένα από τα φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης σε παλιότερο ποστ μου. Όλα αυτά αλλάξαν από τις εμετικές παραληρηματικές ανακοινώσεις σας που ταυτίζαν τους φαντάρους της Δράμας με αλλοδαπούς πρόσφυγες και σκορπίζαν ψέματα στο μπασκετικό κοινό.

Δεν μπορείς να καταλάβεις οτι δεν εχουν θέση οι ενστολοι στο γήπεδο. Αυτά συνεβεναν σε αλλες εποχές ... Δεν μπορούν σε παράταξη με επικεφαλή αξιωματικό να δινει παραγγελματα και αυτοί να εκτελούν
CrossoverOnE
QUOTE(akel1953 @ Mar 12 2011, 23:27 ) *
Δεν μπορείς να καταλάβεις οτι δεν εχουν θέση οι ενστολοι στο γήπεδο. Αυτά συνεβεναν σε αλλες εποχές ... Δεν μπορούν σε παράταξη με επικεφαλή αξιωματικό να δινει παραγγελματα και αυτοί να εκτελούν

Γιατι δε το καταγγελετε;Αν απαγορευεται οι στρατιωτες να παρακολουθουν αγωνες καταγγειλτε το αντι να κλαιγοσαστε μια βδομαδα και να το αναφερετε σε καθε αρθρο της σελιδας σας.
Και για να τελειωνουμε και με το θεμα "ενστολων",δεν ειναι κανονικη εξοδος το οτι ερχονται στο γηπεδο.Mε πρωτοβουλια (η/και αδεια) του διοικητη γινεται αυτο και ειναι υποχρεωμενοι να ερθουν με στολες.Δεν ειναι εξοδουχοι που ερχονται ολοι μαζι στο γηπεδο και φορανε τις στολες για να σου τη σπασουν.
Καμια αλλη βλακια θα πεις για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα τωρα;
akel1953
QUOTE(CrossoverOnE @ Mar 12 2011, 23:44 ) *
Γιατι δε το καταγγελετε;Αν απαγορευεται οι στρατιωτες να παρακολουθουν αγωνες καταγγειλτε το αντι να κλαιγοσαστε μια βδομαδα και να το αναφερετε σε καθε αρθρο της σελιδας σας.
Και για να τελειωνουμε και με το θεμα "ενστολων",δεν ειναι κανονικη εξοδος το οτι ερχονται στο γηπεδο.Mε πρωτοβουλια (η/και αδεια) του διοικητη γινεται αυτο και ειναι υποχρεωμενοι να ερθουν με στολες.Δεν ειναι εξοδουχοι που ερχονται ολοι μαζι στο γηπεδο και φορανε τις στολες για να σου τη σπασουν.
Καμια αλλη βλακια θα πεις για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα τωρα;


Το γήπεδο είναι προέκταση του στρατοπέδου?
Ωραίο διοικητη στρατοπέδου εχουν. Μπραβο στους καταδρομείς
Δεν ξέρω ποιανού είναι η ξεφτιλα...
Μου φαίνετε δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις
Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν εχει γίνει θέμα μέχρι τώρα
CrossoverOnE
QUOTE(akel1953 @ Mar 12 2011, 23:51 ) *
Το γήπεδο είναι προέκταση του στρατοπέδου?
Ωραίο διοικητη στρατοπέδου εχουν. Μπραβο στους καταδρομείς
Δεν ξέρω ποιανού είναι η ξεφτιλα...
Μου φαίνετε δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις
Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν εχει γίνει θέμα μέχρι τώρα

To αν εχουν διοικητη ωραιο η οχι ουτε με αφορα ουτε με απασχολει ουτε εχει να κανει με τον ΚΑΟΔ.
Απλως ξεκαθαριζω καποια πραγματα.
Εγω σου εξηγω πως εχουν τα πραγματα.Θες να μου πεις οτι ειναι παρανομο να γινεται αυτο;Τοτε να το καταγγειλεις και οχι να κλαιγεσαι.
Ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να καταλαβεις πως δεν εχει γινει θεμα μεχρι τωρα.ΑΦου ερχονται εδω και ποσα χρονια και μονο εσυ κανεις μανουρα....
akel1953
QUOTE(CrossoverOnE @ Mar 12 2011, 23:55 ) *
To αν εχουν διοικητη ωραιο η οχι ουτε με αφορα ουτε με απασχολει ουτε εχει να κανει με τον ΚΑΟΔ.
Απλως ξεκαθαριζω καποια πραγματα.
Εγω σου εξηγω πως εχουν τα πραγματα.Θες να μου πεις οτι ειναι παρανομο να γινεται αυτο;Τοτε να το καταγγειλεις και οχι να κλαιγεσαι.
Ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να καταλαβεις πως δεν εχει γινει θεμα μεχρι τωρα.ΑΦου ερχονται εδω και ποσα χρονια και μονο εσυ κανεις μανουρα....


Πρωτη φορά ηρθα και επαθα.....
CrossoverOnE
QUOTE(akel1953 @ Mar 13 2011, 00:08 ) *
Πρωτη φορά ηρθα και επαθα.....

Aυτο οπως καταλαβαινεις ειναι δικο σου προβλημα δυστυχως....και δεν αφορα κανενα.Το γιατι ειναι μονο δικο σου προβλημα νομιζω οτι δε χωραει περαιτερω αναλυση.
Stockton
QUOTE(CrossoverOnE @ Mar 12 2011, 23:44 ) *
Γιατι δε το καταγγελετε;Αν απαγορευεται οι στρατιωτες να παρακολουθουν αγωνες καταγγειλτε το αντι να κλαιγοσαστε μια βδομαδα και να το αναφερετε σε καθε αρθρο της σελιδας σας.
Και για να τελειωνουμε και με το θεμα "ενστολων",δεν ειναι κανονικη εξοδος το οτι ερχονται στο γηπεδο.Mε πρωτοβουλια (η/και αδεια) του διοικητη γινεται αυτο και ειναι υποχρεωμενοι να ερθουν με στολες.Δεν ειναι εξοδουχοι που ερχονται ολοι μαζι στο γηπεδο και φορανε τις στολες για να σου τη σπασουν.
Καμια αλλη βλακια θα πεις για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα τωρα;

Ρε παιδιά πόσο θα ασχοληστε με τον άθλιο αυτόν ; Νομίζω πως κατηντησε αηδία . Μακάρι να ανέβουν οι ρομπεν των δασών . Τα συμπεράσματα έχουν βγει . Τζάμπα ασχοληστε .
natouralistis
Εκτός ο Βασιλόπουλος

Πύργος, αποστολή: Νίκος Κώνστας
12/03/2011 (20:30)

Χωρίς τον Φώτη Βασιλόπουλο θα διεξαχθεί ο αυριανός διαγωνισμός τριπόντων, αφού ο Έλληνας γκαρντ τραυματίστηκε στον αυχένα, στην αναμέτρηση του Παγκρατίου με τον Αμύντα. Ο έμπειρος γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.


Και μετά σου λένε να μην πιστεύεις στη γλωσσοφαγιά......Τον φάγαμε τον Air..
Dapadoupas σαββατογεννημένος και εσύ?
natouralistis
QUOTE (Stockton @ Mar 13 2011, 00:49 ) *
Ρε παιδιά πόσο θα ασχοληστε με τον άθλιο αυτόν ; Νομίζω πως κατηντησε αηδία . Μακάρι να ανέβουν οι ρομπεν των δασών . Τα συμπεράσματα έχουν βγει . Τζάμπα ασχοληστε .


Ανακοινώσεις, βαρύγδουπες δηλώσεις του στύλ "Ο χώρος μας έχει ανάγκη", "εκφράζουμε τα νέα ήθη", "έχουμε ξεφύγει από το παρελθόν", "αυτοσκοπός μας το άθλημα και η αξιοπρέπεια","οι παίχτες μας είναι διαμάντια"..........
και βλέπεις στο βιντεάκι που αναρτήσαν τα 2 τελευταία λεπτά με τον Αγόρ όπου, το καντήλι πάει σύννεφο πρός αντιπάλους παίχτες -προπονητές-διαιτητές και τα διαμάντια κερδίζουν και αντί να χαιρετήσουν τους αντιπάλους τους κλωτσάνε τις μπάλες,ο Μενέλαος μάλλον ήταν στη πόρτα και δεν είδε δεν άκουσε...


Φίλε Stocton, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να μην ασχοληθώ γιατί ακόμα γελάω με τους τύπους που θυμίζουν Σιάτιστα 90S.
Stockton
QUOTE(natouralistis @ Mar 13 2011, 01:46 ) *
Ανακοινώσεις, βαρύγδουπες δηλώσεις του στύλ "Ο χώρος μας έχει ανάγκη", "εκφράζουμε τα νέα ήθη", "έχουμε ξεφύγει από το παρελθόν", "αυτοσκοπός μας το άθλημα και η αξιοπρέπεια","οι παίχτες μας είναι διαμάντια"..........
και βλέπεις στο βιντεάκι που αναρτήσαν τα 2 τελευταία λεπτά με τον Αγόρ όπου, το καντήλι πάει σύννεφο πρός αντιπάλους παίχτες -προπονητές-διαιτητές και τα διαμάντια κερδίζουν και αντί να χαιρετήσουν τους αντιπάλους τους κλωτσάνε τις μπάλες,ο Μενέλαος μάλλον ήταν στη πόρτα και δεν είδε δεν άκουσε...


Φίλε Stocton, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να μην ασχοληθώ γιατί ακόμα γελάω με τους τύπους που θυμίζουν Σιάτιστα 90S.


επιμένω μην ασχολήσε .

Στα αλλα αποτελέσματα εντύπωση προκαλεί η ήττα της απειρης ομάδας του Αρκαδικου , απο την έμπειρη ομάδα των Ακτυπη , Σημαιοπουλου .
Τα παιδια της Ολυμπιαδας έχουν καρδιά . Είναι το μόνο που έχασα απο τις προβλέψεις μου . Δυστυχώς η τιμωρία στις μπαρουφες δηλώσεις του Σμυρνιώτη ήταν άμεση .
menelaos
Οι χατζιαβατηδες του Ελληνικου μπασκετ ξαναχτυπησαν. Τους πειραξαν το φαουλ υπερ του Γιαννακοπουλου ,δεν ειδαν οτι ο Λατοβιτς(παιχταρας μπραβο του) πριν βαλει το καλαθι και φαουλ εχει κανει βηματα ,δεν ειδαν το καλαθι μετρησε αλλα και φαουλ που δεν εδωσαν στον Κακιουζη ,ουτε ειδαν το κλεψιμο του Σιννη στην πρωτη φαση απο το βιντεακι που τους δινει βολες !!!!!!!!!!!!!Βρε αστειοι σας βαλαμε και το βιντεο για να μαθαινετε αλλα εσεις τιποτα, σας το ειπα και προχτες μαθετε μπασκετακι !!!!!!!!!!!!!!αλλιως ασχοληθειτε με χοκει επι παγου αθλημα ειναι κι αυτο

Παμε τωρα να ασχοληθουμε με το χθεσινο ματς. Παροτι το Λαυριο εκανε εκπληκτικα 1και 3 δεκαλεπτο με διαφορες που αγγιξαν τους 16 και 14 ποντους αντιστοιχα ,στο τελος το παιχνιδι πηγε στην παραταση κι αυτο χαρη σε λαθη δικα μας αλλα και σφυριγματα των γκριζων που αν μη τι αλλο περιεργα μπορουν να χαρακτηριστουν. Αποκορυφωμα αυτων στην τελευταια φαση της κανονικης διαρκειας του αγωνα και με μολις 28 δευτερολεπτα το ματς ισοπαλο την μπαλα στο Λαυριο και οι γκριζοι ανακαλυψαν 3 δευτερολεπτα στον Κακιουζη. Αχ συγγνωμη δεν ηταν ανακαλυψη θα μας μαλωσει ο Μπαμπινιωτης που ξαναχρησιμοποιησα αυτη την λεξη ειδαν και μετρησαν και σφυριξαν 3 δευτερα μεσα στη ρακκετα.
Το κακο για τους κουτοφραγκους ειναι οτι εχτες υπηρξε πολυ << επισημος κοσμος>> και ειδαν το τι εγινε !!!!!! Γραφτε λοιπον τους κυριους κυριους Ζαβλανο, Κορομηλα απο τους διαιτητες, Δελημπανταδακη και Παπαδοπουλο απο τους μανατζαραιους, πληθος αντιπροσωπων απο τα ηλεκτρονικα εντυπα που ασχολουνται με το μπασκετ και απο το φορουμ που εδω ο καθενας μας αρθογραφει,αλλα και συσσωμη η μπασκετικη ομαδα του ΟΦΗ που ηρθε να δει το παιχνιδι ,σημερα παιζουν στο Αιγαλαιω.
Για το παιχνιδι βεβαια δεν μπορω να σας το αναλυσω γιατι ημουν στην<< πορτα>> και δεν το εβλεπα καλα smiley.gif smiley.gif
Stockton
QUOTE(menelaos @ Mar 13 2011, 04:43 ) *
Οι χατζιαβατηδες του Ελληνικου μπασκετ ξαναχτυπησαν. Τους πειραξαν το φαουλ υπερ του Γιαννακοπουλου ,δεν ειδαν οτι ο Λατοβιτς(παιχταρας μπραβο του) πριν βαλει το καλαθι και φαουλ εχει κανει βηματα ,δεν ειδαν το καλαθι μετρησε αλλα και φαουλ που δεν εδωσαν στον Κακιουζη ,ουτε ειδαν το κλεψιμο του Σιννη στην πρωτη φαση απο το βιντεακι που τους δινει βολες !!!!!!!!!!!!!Βρε αστειοι σας βαλαμε και το βιντεο για να μαθαινετε αλλα εσεις τιποτα, σας το ειπα και προχτες μαθετε μπασκετακι !!!!!!!!!!!!!!αλλιως ασχοληθειτε με χοκει επι παγου αθλημα ειναι κι αυτο

Παμε τωρα να ασχοληθουμε με το χθεσινο ματς. Παροτι το Λαυριο εκανε εκπληκτικα 1και 3 δεκαλεπτο με διαφορες που αγγιξαν τους 16 και 14 ποντους αντιστοιχα ,στο τελος το παιχνιδι πηγε στην παραταση κι αυτο χαρη σε λαθη δικα μας αλλα και σφυριγματα των γκριζων που αν μη τι αλλο περιεργα μπορουν να χαρακτηριστουν. Αποκορυφωμα αυτων στην τελευταια φαση της κανονικης διαρκειας του αγωνα και με μολις 28 δευτερολεπτα το ματς ισοπαλο την μπαλα στο Λαυριο και οι γκριζοι ανακαλυψαν 3 δευτερολεπτα στον Κακιουζη. Αχ συγγνωμη δεν ηταν ανακαλυψη θα μας μαλωσει ο Μπαμπινιωτης που ξαναχρησιμοποιησα αυτη την λεξη ειδαν και μετρησαν και σφυριξαν 3 δευτερα μεσα στη ρακκετα.
Το κακο για τους κουτοφραγκους ειναι οτι εχτες υπηρξε πολυ << επισημος κοσμος>> και ειδαν το τι εγινε !!!!!! Γραφτε λοιπον τους κυριους κυριους Ζαβλανο, Κορομηλα απο τους διαιτητες, Δελημπανταδακη και Παπαδοπουλο απο τους μανατζαραιους, πληθος αντιπροσωπων απο τα ηλεκτρονικα εντυπα που ασχολουνται με το μπασκετ και απο το φορουμ που εδω ο καθενας μας αρθογραφει,αλλα και συσσωμη η μπασκετικη ομαδα του ΟΦΗ που ηρθε να δει το παιχνιδι ,σημερα παιζουν στο Αιγαλαιω.
Για το παιχνιδι βεβαια δεν μπορω να σας το αναλυσω γιατι ημουν στην<< πορτα>> και δεν το εβλεπα καλα smiley.gif smiley.gif

Πάμε Λαυριαρα με akel menelao and the door A1

QUOTE(akel1953 @ Mar 13 2011, 00:08 ) *
Πρωτη φορά ηρθα και επαθα.....

Του χρόνου θα πας ;

ΑΚΕΛ Θεέ σύστησε ΚΑΕ

QUOTE(menelaos @ Mar 13 2011, 04:43 ) *
Οι χατζιαβατηδες του Ελληνικου μπασκετ ξαναχτυπησαν. Τους πειραξαν το φαουλ υπερ του Γιαννακοπουλου ,δεν ειδαν οτι ο Λατοβιτς(παιχταρας μπραβο του) πριν βαλει το καλαθι και φαουλ εχει κανει βηματα ,δεν ειδαν το καλαθι μετρησε αλλα και φαουλ που δεν εδωσαν στον Κακιουζη ,ουτε ειδαν το κλεψιμο του Σιννη στην πρωτη φαση απο το βιντεακι που τους δινει βολες !!!!!!!!!!!!!Βρε αστειοι σας βαλαμε και το βιντεο για να μαθαινετε αλλα εσεις τιποτα, σας το ειπα και προχτες μαθετε μπασκετακι !!!!!!!!!!!!!!αλλιως ασχοληθειτε με χοκει επι παγου αθλημα ειναι κι αυτο

Παμε τωρα να ασχοληθουμε με το χθεσινο ματς. Παροτι το Λαυριο εκανε εκπληκτικα 1και 3 δεκαλεπτο με διαφορες που αγγιξαν τους 16 και 14 ποντους αντιστοιχα ,στο τελος το παιχνιδι πηγε στην παραταση κι αυτο χαρη σε λαθη δικα μας αλλα και σφυριγματα των γκριζων που αν μη τι αλλο περιεργα μπορουν να χαρακτηριστουν. Αποκορυφωμα αυτων στην τελευταια φαση της κανονικης διαρκειας του αγωνα και με μολις 28 δευτερολεπτα το ματς ισοπαλο την μπαλα στο Λαυριο και οι γκριζοι ανακαλυψαν 3 δευτερολεπτα στον Κακιουζη. Αχ συγγνωμη δεν ηταν ανακαλυψη θα μας μαλωσει ο Μπαμπινιωτης που ξαναχρησιμοποιησα αυτη την λεξη ειδαν και μετρησαν και σφυριξαν 3 δευτερα μεσα στη ρακκετα.
Το κακο για τους κουτοφραγκους ειναι οτι εχτες υπηρξε πολυ << επισημος κοσμος>> και ειδαν το τι εγινε !!!!!! Γραφτε λοιπον τους κυριους κυριους Ζαβλανο, Κορομηλα απο τους διαιτητες, Δελημπανταδακη και Παπαδοπουλο απο τους μανατζαραιους, πληθος αντιπροσωπων απο τα ηλεκτρονικα εντυπα που ασχολουνται με το μπασκετ και απο το φορουμ που εδω ο καθενας μας αρθογραφει,αλλα και συσσωμη η μπασκετικη ομαδα του ΟΦΗ που ηρθε να δει το παιχνιδι ,σημερα παιζουν στο Αιγαλαιω.
Για το παιχνιδι βεβαια δεν μπορω να σας το αναλυσω γιατι ημουν στην<< πορτα>> και δεν το εβλεπα καλα smiley.gif smiley.gif

Οι celebrities πλήρωσαν ticket ? full house στο lavrio center

keep walking lavriara . πρώτος χορηγός εταιρία με πιστολακι στεγνωματος , και sudoku για βραδυφλεγη παράγοντα . ίσως και εταιρίες αλλαγές λαδιών .
AGORi
Δυστυχώς χάσαμε χθες πάλι για ένα καλάθι όπως συνήθως ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Η ήττα μάλλον οφείλετε περισσότερο σε μας και λιγότερο στην διαιτησία αν και το ανύπαρκτο φάουλ στον Γιανακόπουλο και κατ' επέκτασιν η ισοφάριση 91-91 επηρέασε την ψυχολογία μας και ενω είχαμε ευκαιρίες αργότερα δεν κάναμε κατι ουσιώδες. (οτι είδα απο το βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=EeOrOt-zFKc...player_embedded σχολιάζω). Ευτυχώς βέβαια κρατήσαμε την διαφορά υπερ μας και σε περίπτωση ισοβαθμίων θα χουμε τον πρώτο λόγο. Αν και νομίζω οτι αυτή η ήτα ίσως αποδειχτεί καθοριστική αν δεν χάσει το Λαύριο στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που έχει να δώσει. Τους Ίκαρους να σας πω την αλήθεια δεν τους φοβάμαι έχουν δύσκολό πρόγραμμα και πιστεύω στην τελική κατάταξη θα βρεθούν κάτω κι απο μας κι απο το Λαύριο.

Υ.Γ. Συμβουλεύω τους αγαπητούς οπαδούς και παράγοντες του Λαυρίου ν' αφήσουν τις γραφικότητες με τους Φαντάρους και με τους χαρακτηρισμούς σε πάσα κατεύθυνση γιατί εκθέτονται οι ίδιοι
stantz
QUOTE(natouralistis @ Mar 13 2011, 01:16 ) *
Εκτός ο Βασιλόπουλος

Πύργος, αποστολή: Νίκος Κώνστας
12/03/2011 (20:30)

Χωρίς τον Φώτη Βασιλόπουλο θα διεξαχθεί ο αυριανός διαγωνισμός τριπόντων, αφού ο Έλληνας γκαρντ τραυματίστηκε στον αυχένα, στην αναμέτρηση του Παγκρατίου με τον Αμύντα. Ο έμπειρος γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.


Και μετά σου λένε να μην πιστεύεις στη γλωσσοφαγιά......Τον φάγαμε τον Air..
Dapadoupas σαββατογεννημένος και εσύ?

Ελεος τον... ματιασαμε!!! smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.