Help - Search - Members - Calendar
Full Version: San Antonio Spurs - L.A. Clippers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
VS




Σχόλια για την σειρά...
Ginobili
Το κασκόλ αυτό είναι της Τότεναμ ή των Σπερς? laugh.gif

Για τη σειρά,τώρα ξεκινάνε ουσιαστικά τα play offs για τους Σπερς.Ξεκούραστοι είναι σίγουρα..σε σημείο απραξίας ίσως,και αυτό ίσως μας αιφνιδιάσει στο 1ο παιχνίδι.Οπότε το θεωρώ πολύ κρίσιμο το σημερινό για την συνέχεια.
Είναι και οι δύο ομάδες που παίζουν καλά εκτός έδρας,δεν έχουν μεγάλες διαφορές απόδοσης εκτός ή εντός οπότε πιστεύω θα δούμε ματσάρες και ίσως σπάσουν και οι δύο έδρες.
Οι Σπερς έχουν καλύτερη Ομάδα,καλύτερη χημεία...οι Κλίπερς έχουν τον Πολ τον καλύτερο play maker του ΝΒΑ
Βλέπω Σπερς 4-3
sacarame
QUOTE(Ginobili @ May 15 2012, 13:24 ) *
Το κασκόλ αυτό είναι της Τότεναμ ή των Σπερς? laugh.gif



Είστε επιεικώς εγκάθετος κύριε... smiley.gif
Quincy
QUOTE(Ginobili @ May 15 2012, 10:24 ) *
Το κασκόλ αυτό είναι της Τότεναμ ή των Σπερς? laugh.gif

Για τη σειρά,τώρα ξεκινάνε ουσιαστικά τα play offs για τους Σπερς.Ξεκούραστοι είναι σίγουρα..σε σημείο απραξίας ίσως,και αυτό ίσως μας αιφνιδιάσει στο 1ο παιχνίδι.



Αν κρίνω από τους Θάντερ χτες μάλλον πάει χαλαρά στα σπιρούνια το πρώτο. smiley.gif

Αν και πιστεύω ότι η Οκλαχόμα ήταν πιο έτοιμη γι αυτό το ματς, μιας και θα το περίμεναν ότι οι lackers θα περνούσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε εύκολα είτε δύσκολα το denver.
Από την άλλη η σειρά Memphis-Clippers ήταν πιο αμφίρροπη, οπότε λίγο δύσκολο να είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι απέναντι στο LA.

Μάλλον εύκολα θα πάρει το πρώτο ματς το Σαν Αντόνιο. Για τα υπόλοιπα βλέπουμε !!
geo82
Spurs στα 5 ή στα 6 παιχνίδια.
j-kidd13
Δεν νομιζω οτι μπορουν να περασουν του Σπερς οι Κλιπερς....Το Σαν Αντονιο ειναι ο ορισμος της "ομαδας",οι Κλιπς εχουν καλο υλικο,αλλα δεν ειναι στρωμενοι...Στηριζονται κυριως στις εμπνευσεις του Πολ και την δυναμη του Γκριφιν στη ρακετα.
Βλεπω Σπερς στα 6 παιχνιδια....Ισως και στα 7...
JR_Swish

Μ'αρέσει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε μια ολόκληρη σειρά το ματσάρισμα parker εναντίον cp αλλά όπως αναφέρθηκε οι Σπέρς είναι πιο ομάδα από τους Κλίπερς που περισσότερο στηρίζονται σε συγκεκριμένους παίκτες,είναι πιο έμπειροι και περιμένω να περάσουν σε 5 ή 6 παιχνίδια.
HLR CENATION
Bλεπω τους Κλιπερς στα 6.

Ειναι πιο φρεσκικα ομαδα απο τα σπιρουνια πιο διψασμενη προερχονται απο μια σκληρη σειρα κοντρα στο Μεμφις και θα παρουν τους Σπερς.
captain charisma
οι κλιπς στους ψηλους εχουν ενα πλεονεκτημα...η τριαδα τζορνταν μαρτιν εβανς και καποιες φορες ο γκριφιν μπορουν να ριξουν ανελεητο ξυλο στον ντανκαν ο οποιος στα 36 του πλεον δεν μπορει να παλευει με τοσους καλους αμυντικους για πολυ ωρα...

ενδιαφερον θα εχει η μονομαχια του πολ με τον παρκερ...μιλαμε για 2 πραγματικους διαολους...

σημαντικο ρολο θα παιξει η αποδοση του τζινομπιλι απ τη μια κ των γιανγκ μπατλερ απ την αλλη...και οι παγκοι....αν επαιζε κ ο μπιλαμπς θα εδινα προβαδισμα στους κλιπς
Ginobili
Συγκλονιστικός Ντιαό(7π,12ριμ,5 ασ,3 κλ,1 κ)με Κλίπερς...δεν το έχουμε πάρει πρέφα,αλλά αναλογικά μου θυμίζει μετεγγραφή Ντόρσει στον Ολυμπιακό.
Ένα τσουβάλι λαπαδιασμένου κρέατος,κοντό στο 2.03 που δεν μπορεί να πηδήξει εφημερίδα είναι το 4αρι που βρήκε ο Μέγας Γκρεγκ για να κάνει πλάκα στα αντίπαλα 4ρια.

1-0 λοιπόν με Κλίπερς 108-92 (λίγο πιο δύσκολα από το τελικό σκορ),και πιο θετικά μηνύματα για τους Σπερς σε αυτό το παιχνίδι δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν.Όταν ο βιονικός Πάρκερ δεν ρολάρει επιθετικά με 7π(1/9 σουτ) αλλά με 11 ασσίστ,ο Τζινόμπιλι να αναλαμβάνει επιθετικά(22π) ο Ντάνκαν...να θυμίζει Ντάνκαν του 2005,και οι άλλοι ρολίστες να συνεχίζουν να παίζουν εξαιρετικά όπως στην regular season,ok όλα κομπλέ για την ώρα.
Ο Μπλερ μόνο δεν ξέρω γιατί δεν χρησιμοποιείται τόσο.

*Αυτήν την στιγμή βλέπω και τους 4 της Δύσης να είναι καλύτεροι από τους 4 της ανατολής.Δεν φεύγει το πρωτάθλημα από την Δύση.
duncan21
QUOTE(Ginobili @ May 16 2012, 16:04 ) *
Συγκλονιστικός Ντιαό(7π,12ριμ,5 ασ,3 κλ,1 κ)με Κλίπερς...δεν το έχουμε πάρει πρέφα,αλλά αναλογικά μου θυμίζει μετεγγραφή Ντόρσει στον Ολυμπιακό.
Ένα τσουβάλι λαπαδιασμένου κρέατος,κοντό στο 2.03 που δεν μπορεί να πηδήξει εφημερίδα είναι το 4αρι που βρήκε ο Μέγας Γκρεγκ για να κάνει πλάκα στα αντίπαλα 4ρια.

Όσο μπάσκετ ξέρουν μαζί οι Duncan-Diaw ξέρουν όλες οι υπόλοιπες front line του nba tongue.gif .Υπερβολή αλλά φαινόταν(τα 'λεγα απ' την αρχή για το Diaw) ότι θα δέσει με την ομάδα γιατί 1ον)ξέρει να πασάρει και είναι ταμάμ γι' αυτό το στυλ παιχνιδιού,δηλαδή ομάδες που βασίζονται στην καλή κυκλοφορία της μπάλας,2ον)ξέρει το παιχνίδι του TP και 3ον)είναι έμπειρος.

spurs1-sm.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(duncan21 @ May 16 2012, 16:45 ) *
Όσο μπάσκετ ξέρουν μαζί οι Duncan-Diaw ξέρουν όλες οι υπόλοιπες front line του nba tongue.gif .Υπερβολή αλλά φαινόταν(τα 'λεγα απ' την αρχή για το Diaw) ότι θα δέσει με την ομάδα γιατί 1ον)ξέρει να πασάρει και είναι ταμάμ γι' αυτό το στυλ παιχνιδιού,δηλαδή ομάδες που βασίζονται στην καλή κυκλοφορία της μπάλας,2ον)ξέρει το παιχνίδι του TP και 3ον)είναι έμπειρος.

spurs1-sm.gif


Σ αυτο το σημειο παρακαλω ο Παρκερ να αναφερεται και σε αυτο το τοπικ ως ΤεΠε προς τιμη του εθνικου μας σχολιαστη...
Επισης θα σε παρακαλουσα να αναφερεις απο δω και στο εξης το λογο που ο Diaw γνωριζει το παιχνιδι του TePe και δεν ειναι αλλος απο την κοινη τους παρουσια στο INSEP! smiley.gif
Johanvil
QUOTE(Ginobili @ May 16 2012, 15:04 ) *
Ένα τσουβάλι λαπαδιασμένου κρέατος,


laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Οταν τον ειχα δει με τους Μπομπκατς φετος στην αρχη της σεζον,πραγματικα νομιζα οτι με γελουσαν τα ματια μου και αναρωτιομουνα πως μπορουσε να παιζει επαγγελματικο μπασκετ και σε τετοιο επιπεδο κιολας.Προσοχη,μιλαω παντα για τα κιλα του.Παντως προς τιμη του,εχασε αρκετα κατα την διαρκεια της σεζον.
HLR CENATION
Μoλις ειδα το ματς...

Καλυτεροι οι Σπερς καρδισαν δικαια και ευκολα.Φοβερος ο Ντανκαν εκανε παρτι με τους δικους μας ψηλους.

Εκπληκτικος και ο Τζινομπιλι.

Απο την ομαδα μου καλυτερος ηταν ο...Μπλεντσο.Τοτε τι να περιμενεις.

Ο Γκριφιν των πλει οφ κδεν εχει καμια σχεση με τον Γκριφιν της κανονικης περιοδου οπως και ο τζορνταν που ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Επισης ο Μπατλερ προσπαθησε στην τριτη περιοδο ο Φου αφαντος.Δεν ξερω γιατι δεν παιζει περισσοτερο ο Γιανγκ.

duncan21
Mεγάλο μπάσκετ και σήμερα οι Spurs.Δεν ξέρω αν συμβάλει σ' αυτό η κούραση του Paul και κατ' επέκταση των Clippers αλλά ειλικρινά καμιά ομάδα μέχρι στιγμής στα play-off δεν είναι στο επίπεδο των Spurs.Κρατάω μικρό καλάθι για τη συνέχεια ασχέτως αν μοιάζουν όλα ιδανικά.Duncan-Diaw εξέθεσαν πολλές φορές την αθλητικότατη και δυνατή κατά τ' άλλα frontline των Clippers(μου δίνει κουράγιο αυτό για την αντιμετώπιση της αντίστοιχης της OKC,αν περάσουν φυσικά) ενώ ήμασταν κλασσικά εύστοχοι απ' έξω(πολλά ελεύθερα σουτ,σε κάθε μα κάθε double team ή βοήθεια απλή η μπάλα πήγαινε κατευθείαν στον ελεύθερο παίκτη).4-0 ή 4-1 θα έρθει η σειρά,δεν μπορούν κάτι καλύτερο οι Clippers όπως φαίνεται.
Johanvil
Παιδες για πειτε μου.Μ'αρεσει το μπασκετ αρκετα αλλα σε βαθος πολυ να προσεξω την παραμικρη λεπτομερεια που κανουν καποια παιδια εδω μεσα,απεχω πολυ.Καποια βασικα ομως τα καταλαβαινω.Λοιπον,δεν φαινεται οτι τον Σαν Αντονιο πραγματικα δουλευει με συστημα ωστε να παρει την μπαλα ο εκαστοτε παιχτης που ζηταει ο Pop,και να παει για το καλαθι?Δεν βλεπω δηλαδη τοσο πολυ αυτο το one on one που παιζουν καποιες αλλες ομαδες.Παντως προβλεπω επικη σειρα με Thunder αν περασουν και οι δυο τους(καλα οι Σπερς θα περασουν αερα) στον τελικο περιφερειας.
aegeansheed
Είδα το 1ο ημίχρονο από το game2 και γνώμη μου είναι ότι έχουν τη νο1 ομάδα από όσες έχω δει ως τώρα, αν και δεν έχω δει ούτε ένα δεκάλεπτο της Θαντέρας.
Πάνω στη σκέψη του johanvil, δεν έχω δει αρκετά Spurs φέτος, αλλά χθες για παράδειγμα είδα παίκτες στην επίθεση να έχουν το ελεύθερο να δημιουργούν και να εκτελούν και το κλασικά σταθερό πολύ καλό passing game (ειδικά στην extra πάσα είναι μακράν η καλύτερη ομάδα) που βλέπουμε όλη τη χρονιά, εξ' αιτίας της ικανότητας που έχουν όλοι στο σουτ. Και αν δεν βγει το σουτ γίνεται κατευθείαν slash (θυμάμαι 2 περιπτώσεις του Kawhi από το κάτω αριστερό φτερό) από τα πλάγια ή penetration του Τεπε και τελείωμα ή πάσα. Γενικά δεν παίζονται οι Spurs στην επίθεση.
Diaw έχει δέσει πολύ, μου αρέσει. Έβγαλαν μια φοβερή φάση με κυκλοφορία της μπάλας, προσποίηση από το τρίποντο και slash από τη baseline, πάσα στον Diaw, με τη μια πάσα στον Duncan, floater, τέλος...
Είναι με διαφορά η πιο απειλητική ομάδα στην επίθεση. Έχουν και τον Gino (χθες στο 2ο είχε ένα φοβερό streak με 2 συνεχόμενα τρίποντα) που έχει το μοναδικό προνόμιο να κάνει ό,τι θέλει με τη μπάλα, spot shooter, penetrator, on the dribble shooter...ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Θα πάρουν σίγουρα παιχνίδι στο LA από τα δύο επόμενα.
spursforthe5
εχοντας δει μονο ενα ημιχρονο μεχρι στιγμης και ενα αλλο ακομα σημερα δεν εχω γνωμη για τη σειρα.πιστευω ευκολα δυσκολα θα περασουμε.σκορ στο 2ημιχρονο 47 57 απο 24π που χαναμε καποια στιγμη

εντιτ.57 ολα!!!! spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
Razorblade Fish
Μπραβο Κλιπερς
Emanuel David Ginobili
Καλα αφου καταφεραμε να κερδισουμε και σημερα, τι να πω? Μπραβο στην ΟΜΑΔΑ, Leonard... respect παληκαρε!
pete7
αητητοι οι σπερς
τους βλεπω πρωταθλητες αν κ ειναι νωρις ακομα
spursforthe5
τελειωσε η σειρα σημερα.παμε για τελικους περιφερειας.το δυσκολο ειναι οτι θα καθομαστε για καμμια βδομαδα και θα ρθουν οι θαντερ απο τιποτα 7παιχνιδια...οι κλιπερς σημερα εχασαν το ματς μονοι τους.οταν εισαι μπροστα 24π αρκει να μη παιξεις πιο χαλια και απο χαλια και θα το παρεις το ματς.προφανως οι κλιππερς δε το καταφεραν ουτε αυτο και η ποστσιζον τελειωσε γ αυτους.παμε για πρωταθλημα.ισως η τελευταια μεγαλη ευκαιρια.μετα ποιος ξερει ποτε θα ξαναβρεθουμε με τοση καλη ομαδα...ισως και ποτε. spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
OnLy_PAS-AthEnS
Αυτοι οι Κλιπερς απλα δειχνουν την απειρια τους!Με σοβαρες προσθηκες και ισως αλλο προπονητη μορουνε μεγαλα πραγματα!
Σπερς αξια!Αυτα!
T.W.Is.M.
Ηταν καπως τρομακτικο αυτο που εκανε το Σαν Αντονιο. Αρχιζει να μου θυμιζει τους Λεικερς του 2001 με τα διαδοχικα sweep. Παντως ο Paul ειναι ασυνηθιστα κακος στη σειρα αυτη. Σιγουρα τον εχει επηρεασει κι ο τραυματισμος του.
geo82
Καλά την Οκλαχόμα δεν θα την περάσουν με 4-0 αλλά δείχνουν ότι είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Πάντως από το 1994 που άρχισα να παρακολουθώ ΝΒΑ είναι η πιο σταθερή ομάδα. Μπράβο τους.
Zoys
Αυτό που κάνουν φέτος οι Σπερς είναι μοναδικό και για μένα είναι πλέον το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Το ματς δεν το έχω δει ακόμα, αλλά αφού δεν πήραν το χθεσινό ματς οι Κλίπερς είναι άξιοι της μοίρας τους, όχι ότι είναι δύσκολο να γίνει το 3-1, αλλά αδυνατώ να βρω τρόπο πως να αποφευχθεί μια νίκη των Σπερς στα επόμενα δύο ματς.

Ο Γκρεγκ οδηγεί την ομάδα του με μαθηματική ακρίβεια στον τίτλο αφού παίζει το πιο ολοκληρωμένο, ομαδικό και αποτελεσματικό μπάσκετ στο NBA! 41.gif

HLR CENATION
Υποκλινομαι στος Σπερς και στο μπασκετ του Ποποβιτς. 41.gif

Φοβερη ανατροπη απο -24 στην πρωτη περιοδο.

Το καλο για μας ειναι οτι θα πρει εμπειριες ο Γκρφιν που αντιμετωπιζει τον καλυτερο ψηλο του πρωταθληματος ο Ντανκαν.Φοβερος και ο Λεοναρντ μεγαλη εμφανιση ο παρκερ που νικησε κατα κρατος τον Πολ.

Απο την ομαδα μου ειμαι ικανοποιημενος για ολη την προσπαθεια αυτη την χρονια και του χρονου με ενα 3αρι και ενα 5αρι θα παμε ακομα πιο ψηλα.Ο Τζορνταν φοβερος αμυντικος αλλα στην επιθεση ανυρπακτος.
NBAer
QUOTE(geo82 @ May 20 2012, 12:59 ) *
Καλά την Οκλαχόμα δεν θα την περάσουν με 4-0 αλλά δείχνουν ότι είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Πάντως από το 1994 που άρχισα να παρακολουθώ ΝΒΑ είναι η πιο σταθερή ομάδα. Μπράβο τους.

To 1995-1996 τι εκανες? smiley.gif

Πορεια Σικαγο Μπουλς 95-96:

Κανονικη περιοδος:
5 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
5 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
13 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
18 (συνεχομενες) νικες
2 (συνεχομενες) ηττες
7 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
6 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
6 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
6 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
5 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
1 νικη
------------------------------
72 νικες και 10 ηττες τελικος απολογισμος(ρεκορ που παραμενει εως σημερα).

Πλειοφ:
1ος γυρος: 3-0
2ος γυρος: 4-1 (2 νικες, 1 ηττα, 2 νικες)
Τελικοι περιφερειας: 4-0
Τελικοι ΝΒΑ: 4-2 (3 νικες, 2 ηττες, 1 νικη)

Ποιο σταθερο απο αυτο γινεται? smile.gif

--------------------------------------------------------------------------

Συνοπτικα για καλυτερη κατανοηση(μπλε=νικες, κοκκινο=ηττες):

Μπουλς 95-96:

Κανονικη περιοδος:
5
1
5
1
13
1
18
2
7
1
6
1
6
1
6
1
5
1
1
playoffs
3
--
2
1
2
--
4
--
3
2
1

--------------------------------------------------------------------------

Σπερς 2011-2012(που ειναι και μικροτερη χρoνια κατα 16 αγωνες):

Κανονικη περιοδος:
2
1
1
1
3
2
3
1
1
2
2
2
11
1
1
1
1
1
1
1
3
1
11
2
10
playoffs
4
--
3

--------------------------------------------------------------------------

Προφανως και οι Μπουλς του 95-96 ηταν απειρως πιο σταθεροι απο τους φετινους Σπερς.
T.W.Is.M.
QUOTE(NBAer @ May 20 2012, 18:43 ) *
To 1995-1996 τι εκανες? smiley.gif

Πορεια Σικαγο Μπουλς 95-96:

Κανονικη περιοδος:
5 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
5 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
13 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
18 (συνεχομενες) νικες
2 (συνεχομενες) ηττες
7 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
6 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
6 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
6 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
5 (συνεχομενες) νικες
1 ηττα
1 νικη
------------------------------
72 νικες και 10 ηττες τελικος απολογισμος(ρεκορ που παραμενει εως σημερα).

Πλειοφ:
1ος γυρος: 3-0
2ος γυρος: 4-1 (2 νικες, 1 ηττα, 2 νικες)
Τελικοι περιφερειας: 4-0
Τελικοι ΝΒΑ: 4-2 (3 νικες, 2 ηττες, 1 νικη)

Ποιο σταθερο απο αυτο γινεται? smile.gif

--------------------------------------------------------------------------

Συνοπτικα για καλυτερη κατανοηση(μπλε=νικες, κοκκινο=ηττες):

Μπουλς 95-96:

Κανονικη περιοδος:
5
1
5
1
13
1
18
2
7
1
6
1
6
1
6
1
5
1
1
playoffs
3
--
2
1
2
--
4
--
3
2
1

--------------------------------------------------------------------------

Σπερς 2011-2012(που ειναι και μικροτερη χρoνια κατα 16 αγωνες):

Κανονικη περιοδος:
2
1
1
1
3
2
3
1
1
2
2
2
11
1
1
1
1
1
1
1
3
1
11
2
10
playoffs
4
--
3

--------------------------------------------------------------------------

Προφανως και οι Μπουλς του 95-96 ηταν απειρως πιο σταθεροι απο τους φετινους Σπερς.



Μαλλον εννοει οτι απο το 1994 μεχρι το 2012 η ομαδα που διαχρονικα ειναι η πιο σταθερη ειναι το Σαν Αντονιο. Και λογικα το λεει, γιατι σε 18 χρονια εχουν παρει 4 πρωταθλματα, εχουν σταθερο πρωταγωνιστικο ρολο στα πλει οφ και εχουν μεινει εκτος μονο 1 φορα, το 1997, που ο Ρομπινσον ειχε χασει ολοκληρη τη σεζον. Κι αυτο ακομα τους βγηκε σε καλο ομως, γιατι στο ντραφτ εκεινο πηραν το Νο1 και τον Ντανκαν! Η μονη ομαδα που σε ολο αυτο το διαστημα μπορει να συγκριθει σε σταθεροτητα ειναι οι Λεικερς που ηταν στα πλει οφ επισης 17 φορες σε 18 χρονια(μονο το 2005 εμειναν εξω), εχουν 5 πρωταθληματα και αλλους 2 χαμενους τελικους και τις περισσοτερες χρονιες πρωταγωνιστουν κι αυτοι.
geo82
Ακριβώς αυτό εννοώ που λέει ο φίλος T.W.Is.M. Δεν μίλησα για μια χρονιά συγκεκριμένα αλλά για τη συνέπεια που τους διακρίνει όλα αυτα τα χρόνια. Μόνο τη σεζόν 1996-97 δεν πήγαν καλά, λόγω τραυματισμών, αλλά πήραν τον Ντάνκαν οπότε μάλλον σε καλό τους βγήκε. Γιατί χωρίς αυτόν πιθανότατα θα βρίσκονταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στη μετά Ρόμπινσον εποχή.
captain charisma
βγηκαν οι σκουπες λοιπον...

νομιζω οτι αν προκρινοταν το μεμφις αντι των κλιπς θα τους δυσκολευε πολυ περισσοτερο τους σπερς...

τωρα στα τελικα της δυσης ελπιζω να γινει ενδιαφερουσα σειρα με την οκλαχομα πιθανοτατα..
j-kidd13
Παιζει εξαιρετικα ολη τη χρονια το Σαν Αντονιο,σε σημειο που τους θεωρουσα απο νωρις φαβορι για τον τελικο.
Να πω την αληθεια δεν περιμενα με τιποτα σκουπα,καθως και οι Κλιπς μπορει να βρισκονται ενα βημα πισω σε θεμα ομοιογενειας και συνολου,αλλα εχουν πολυ καλο υλικο και ηταν ενας υπολογισημος αντιπαλος.
spursforthe5
ζηταμε το τοπικ της σειρας οκλα σπερς!.αντε μια μερα εμεινε smiley.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.