Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
xatzi-11
afta pou mwlis paretheses einai apla dikaiologies
efkola mporei o kathenas na vrei paromoies...to thema einai na min mplekseis stin peripeteia na kinigas tin swtiria....
MVP70
QUOTE(leonkalf @ Jun 2 2008, 18:01 ) *
Βάιε τέλος το μπάσκετ????

Ότι κι αν αποφάσισες, εύχομαι καλή συνέχεια...
Κι αν φύγεις από τα παρκέ, μη φύγεις από το μπάσκετ!!!

Να' σαι καλά πρώην συνάδελφε... (εντός κι εκτός μπάσκετ.. tongue.gif )

41.gif

Οι BADEN αλλάξανε ήδη - Από τη νέα χρονιά (έχει υπογραφεί ήδη) η ΕΣΚΑ, η ΕΚΑΣΘ (Θεσσαλονίκη) και ΕΣΚΑΗ (Πάτρα) θα παίζουνε με WILSON.Ειδικά η Solution αλλά και οι NCAA kai Reaction είναι μια σκάλα πάνω από τις BADEN. Αυτό που γράφω είναι 100%.
MVP70
QUOTE(EAST END @ Jun 3 2008, 14:07 ) *
RE PAIDIA MIA APORIA EXO
TELIKA ME AYTA TA MELISSIA TI EGINE;AXIA EMEINAN H EGINE TIPOTA ALLO;
GIATI TOYS KERDISANE OLOUS STO TELOS KAI GENIKA STO 2o GYRO HTAN POLY KALA.APO TOYS PROTOYS XASANE SE PARATASEIS H PARA POLY DYSKOLA.TI LETE;;

Τα Μελίσια δουλεύανε σωστά από την αρχή της χρονιάς. Προπονητή καλό έχουν και δεν υστερούσαν σε υλικό από τις άλλες ομάδες που κινδύνευαν. Στην αρχή τους πήρε από κάτω μετά τις πρώτες ήττες αλλά εάν δεις τα αποτελέσματά τους τα περισσότερα παιχνίδια τα χάσανε με μικρή διαφορά και στο τέλος. Ήταν θέμα χρόνου και κάποιων καλών αμφανίσεων να αλλάξουν ρότα. Τίποτα το επιλήψιμο κατά την γνώμη μου. Απλώς ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που έκαναν και δεν την παράτησαν ούτε λεπτό.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Σημερα εχει γενεθλια ο γεροΤζαμπαρ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ
#13.
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 3 2008, 23:47 ) *

Χρόνια πολλά και καλά με υγεία! smile.gif
loufer
Κουίζ... παίκτης από ομάδα της Γ΄που ανέβηκε κατηγορία φέτος, ήρθε για προπόνηση στην ομάδα μου, και στο τέλος φωνάξαμε ασθενοφόρο για να τον μαζέψει επειδή δεν είχε ανάσες...

Α. Είναι ο μεγαλύτερος παντόφλας του forum
Β. Του αρέσουν οι ταβέρνες
Γ. Όσο περνάνε τα χρόνια ωριμάζει σαν το ουίσκι, όλα μέσα τα 'χωνε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ????????????????
gk1
QUOTE(loufer @ Jun 4 2008, 11:42 ) *
Κουίζ... παίκτης από ομάδα της Γ΄που ανέβηκε κατηγορία φέτος, ήρθε για προπόνηση στην ομάδα μου, και στο τέλος φωνάξαμε ασθενοφόρο για να τον μαζέψει επειδή δεν είχε ανάσες...

o pantofler!! smiley.gif
Ha6
QUOTE(ted @ Jun 3 2008, 23:04 ) *
Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα παρέμεινε συγκεντρωμένη. Τα παιδιά συμμετείχαν σχεδόν σε όλες τις προπονήσεις μέχρι και το τέλος. Παρ' όλες τις ήττες κανένας μέσα στην ομάδα δεν έδειξε να παραδίδει τα όπλα (από τον προπονητή & τους αθλητές μέχρι τους παράγοντες). Αυτά και η απαραίτητη δόση τύχης σε κάποια παιχνίδια στο δεύτερο γύρο, πιστεύω οτι οδήγησαν στην παραμονή της ομάδας. Με αυτά δεν θέλω να πω οτι οι ομάδες που έπεσαν τελικά, δεν άξιζαν να παραμείνουν. Πραγματικά η φετεινή κατηγορία, ήταν από τις πιο ανταγωνιστικές (όσο και αν πολλοί ρίχνουν δίκαια ή άδικα σκιές στην αξιοπιστία του πρωταθλήματος). Ένας δείκτης (όχι ο πιο αξιόπιστος, αλλά πάντως ενδεικτικός) είναι οι μικρές διαφορές σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, καθώς και οι μικρές συνολικές διαφορές όλων σχεδόν των ομάδων.

Αν κάποιος δει τις βαθμολογίες των τριών ομίλων θα δει ότι οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από τον πρώτο όμιλο είχαν συνολικά 26 νίκες από τον δεύτερο είχαν 20 και από τον τρίτο είχαν 15 και οι ομάδες που ανέβηκαν είχαν τις λιγότερες νίκες. Ταυτόχρονα παρατηρώντας τις διαφορές πόντων των ομάδων στον πρώτο όμιλο η καλύτερη διαφορά ήταν κατά μέσο όρο +6 πόντοι η καλύτερη με χειρότερη -5 πόντοι. Αυτό δείχνει τις πολύ μικρές διαφορές των περισσοτέρων παιχνιδιών για τον πρώτο όμιλο όπου ακόμα και ο τελευταίος του ομίλου έχανε περίπου με 5 πόντους ανά παιχνίδι.
nikefalin
QUOTE(Ha6 @ Jun 4 2008, 13:11 ) *
Αν κάποιος δει τις βαθμολογίες των τριών ομίλων θα δει ότι οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από τον πρώτο όμιλο είχαν συνολικά 26 νίκες από τον δεύτερο είχαν 20 και από τον τρίτο είχαν 15 και οι ομάδες που ανέβηκαν είχαν τις λιγότερες νίκες. Ταυτόχρονα παρατηρώντας τις διαφορές πόντων των ομάδων στον πρώτο όμιλο η καλύτερη διαφορά ήταν κατά μέσο όρο +6 πόντοι η καλύτερη με χειρότερη -5 πόντοι. Αυτό δείχνει τις πολύ μικρές διαφορές των περισσοτέρων παιχνιδιών για τον πρώτο όμιλο όπου ακόμα και ο τελευταίος του ομίλου έχανε περίπου με 5 πόντους ανά παιχνίδι.

ο 1ος όμιλος ήταν πιο ανταγωνιστικός, δεν είχε διαλυμένες ομάδες (όπως ο 3ος), αλλά σαν μπάσκετ, επιτρέψτε μου να πω οτί το επίπεδο είναι παρόμοιο και οι διαφορές ελάχιστες. Μάλιστα στον 3ο όμιλο πιστεύουν οτί ο 1ος είναι ο πιο αδύναμος. όσοι είδατε και τους 3ους πμίλους μπορείτε να συνεισφέρετε στην κουβέντα
triponter
QUOTE(loufer @ Jun 4 2008, 08:42 ) *

κακομοιρικο πλασματακι κατι ακουσα και εγω, για εναν παιχταρα που κατεβηκε σε ταβερνιακη ομαδα του Γερακα... Το παιδι ηταν να παει σε προπονηση του Ολυμπιακου, αλλα επειδη δεν προλαβαινε πηγε κοντα στο σπιτι του στον Γερακα..

Φημες λενε για εναν πολυ αθλητικο τυπο, με φοβερα προσοντα..εκρηκτικοτητα, αλτικοτητα, ωμη δυναμη και ευφυια σαν του Αινσταιν....

Καποιοι λενε οτι ανετα θα μπορουσε να γινει πρωταθλητης στιβου...αλλα η ικανοτητα του να τα βαζει ολα με κλειστα ματια τον οδηγησε στο μπασκετ...

Επισης μου ειπαν οτι παροτι εχει παιξει διπλα σε παιχταραδες επιπεδου ΝΒΑ, παντα ηθελε να παιξει με συμπαιχτες τον Ταπερακο και τον Λουφερ...

Μεγαλη του τιμη....σας ευχαριστει!!!

Υ.Γ.... 1 )σας ευχαριστει γιατι ο ενας του εφερνε τα νερα και ο αλλος τις πετσετες...

2 ) αμα θελω να χασω κιλα θα ερχομαι στην προπονηση σας tongue.gif tongue.gif

3 ) ωριμαζει σαν ουισκι , γιατι πινει και πολυ ουισκι....
triponter
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 3 2008, 21:47 ) *

χρονια πολλα στον αγαπητο μας Τζαμπαρ.....να εισαι παντα ευτυχισμενος με υγιεια και να μας φωτιζεις με τις μπασκετικες σου γνωσεις!!!!!!!!!!

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

εισαι ο μεγαλυτερος μανατζερ ολων των εποχων...απο τοτε που ανελαβες να προωθησεις τον Λυκο, ο Ζαχαβι μπροστα σου ειναι για τα μαρουλια...αν καταφερεις κιολας να του βρεις ομαδα, τοτε θα γινεις ο 13ος θεος του Ολυμπου
Jabar
QUOTE(triponter @ Jun 5 2008, 08:06 ) *
χρονια πολλα στον αγαπητο μας Τζαμπαρ.....να εισαι παντα ευτυχισμενος με υγιεια και να μας φωτιζεις με τις μπασκετικες σου γνωσεις!!!!!!!!!!

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

εισαι ο μεγαλυτερος μανατζερ ολων των εποχων...απο τοτε που ανελαβες να προωθησεις τον Λυκο, ο Ζαχαβι μπροστα σου ειναι για τα μαρουλια...αν καταφερεις κιολας να του βρεις ομαδα, τοτε θα γινεις ο 13ος θεος του Ολυμπου

-Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.
-Για το λύκο ψάχνω να του βρω ομάδα στο ΝΒΑ.Αποφάσισε να πάει σε μία μη ανταγωνιστική ομάδα και του χρόνου να τη βάλει σφήνα μεταξύ Λαίικερς και Σέλτικς για να αποδείξει ότι οι νέοι παίκτες του ΝΒΑ είναι επιπέδου Δ ΕΣΚΑ και όχι Γ.Φαντάζομαι έχουν πολλά να μάθουν από το Λύκο σε επίπεδο κατανόησης του αθλήματος.
-Προς το παρών έχει φέρει νέο προπονητή ,πήρε μυθικό πριμ παραμονής,έκανε αναπροσαρμογή μισθού και κανονίζει τις μεταγραφές.Αφού δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τις γυναίκες του και κάτι τύποι σαν.....
προσπαθούν να επωφεληθούν.Δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί γιατί απέκτησε καινούριο χόμπυ να γράφει
στο φόρουμ εκτός από τον ΟΣΦΠ στα τόπικ του ΝΒΑ.Ενθουσιασμός επικρατεί και σκέφτονται να τον κάνουν mod.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Jabar @ Jun 5 2008, 08:39 ) *
-Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.
-Για το λύκο ψάχνω να του βρω ομάδα στο ΝΒΑ.Αποφάσισε να πάει σε μία μη ανταγωνιστική ομάδα και του χρόνου να τη βάλει σφήνα μεταξύ Λαίικερς και Σέλτικς για να αποδείξει ότι οι νέοι παίκτες του ΝΒΑ είναι επιπέδου Δ ΕΣΚΑ και όχι Γ.Φαντάζομαι έχουν πολλά να μάθουν από το Λύκο σε επίπεδο κατανόησης του αθλήματος.
-Προς το παρών έχει φέρει νέο προπονητή ,πήρε μυθικό πριμ παραμονής,έκανε αναπροσαρμογή μισθού και κανονίζει τις μεταγραφές.Αφού δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τις γυναίκες του και κάτι τύποι σαν.....
προσπαθούν να επωφεληθούν.Δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί γιατί απέκτησε καινούριο χόμπυ να γράφει
στο φόρουμ εκτός από τον ΟΣΦΠ στα τόπικ του ΝΒΑ.Ενθουσιασμός επικρατεί και σκέφτονται να τον κάνουν mod.

ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΔΕΝ ΠΑΩ.

ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ.
bxristos
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 5 2008, 15:54 ) *
ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΔΕΝ ΠΑΩ.

ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ.

Καλα σου λεει ρε Jabar...

Με το ζορι να τον πας στο ΝΒΑ ρε παιδι μου????

Ασε και τον ψηνω σιγα-σιγα για Κουκου city μερια..... wink.gif wink.gif wink.gif
apapadim
Επειγον προς triponter!. Σταυρο του χρονου Ολυμπιαδα?Για ενημερωσε σε παρακαλω.
TF LAGONHSI
έπειτα απο αρκετό καιρό να μαι και εγώ........
TF LAGONHSI
θα ήθελα να αναφερθώ σε πολλούς αλλά λόγω του καλοκαιριού θα το αγνοήσω, άλλωστε στου κουφού την πόρτα πάρτην πόρτα και φύγε γελάω και με κάποιον χ απο τον Κούρο ο οποίος μας λέει πελάτες αλλά του χρόνου θα παίζουμε πάλι μαζί χε χε χε και θα δούμε ποιός θα είναι πελάτης ποιού
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Jun 6 2008, 12:54 ) *
θα ήθελα να αναφερθώ σε πολλούς αλλά λόγω του καλοκαιριού θα το αγνοήσω, άλλωστε στου κουφού την πόρτα πάρτην πόρτα και φύγε γελάω και με κάποιον χ απο τον Κούρο ο οποίος μας λέει πελάτες αλλά του χρόνου θα παίζουμε πάλι μαζί χε χε χε και θα δούμε ποιός θα είναι πελάτης ποιού

Σαν τα σαλιγκαρια βγαινετε ενας ενας.

Ακομα περιμενω την Φροσω.
nikefalin
Μην το ξεχνάμε, 2 αγώνες σήμερα κι ένας την Κυριακή

σήμερα

20.00 στο λόφο Στρέφη , Κυψελιακός - Εκάλη, 1η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου
21.00 1ο Λύκειο αχαρνών, Αχιλλέας - Καλύβια , για τον υεπρπρωταθλητή Γ, όποιος κερδίσει αναδεικνύεται και πρωταθλητής Γ ΕΣΚΑ μιας και η Εν.Βύρωνα δεν κατεβαίνει σε αυτούς τους αγώνες.

Κυριακή
18.00 στο Γέρακα , Κρόνος - Τούφα
nairepao
τι κερδιζει ο υπερπρωταθλητης εσκα?
nikefalin
QUOTE(nairepao @ Jun 6 2008, 18:46 ) *
τι κερδιζει ο υπερπρωταθλητης εσκα?

Αχιλλέας - Καλύβια 78 - 59 και ο Αχιλλέας είναι ο πρωταθλητής Γ ΕΣΚΑ.
dimaster
Και εμεις ηττα........78-70 sad.gif
το παλεψαμε αρκετα..........αλλα τζιφος........
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Συμφωνα με τους ρουφιανους μου,
τα Καλυβια πηραν τον Ζαφειροπουλο απο τον Μαραθωνα
με 500 το μηνα καθαρα + 300 για τα μεταφορικα.

Θα παθει εγκεφαλικο ο Τριποντερ μολις το δει αυτο 19.gif 19.gif 19.gif
nikefalin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 7 2008, 00:48 ) *

ok ,αλλά είναι μεταγραφή Β ΕΣΚΑ πλέον
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nikefalin @ Jun 7 2008, 00:50 ) *
ok ,αλλά είναι μεταγραφή Β ΕΣΚΑ πλέον

Ακομα δεν τελειωσε το πρωταθλημα.
Τα μπαραζ των 3ων ακομα παιζουν
gk1
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 7 2008, 00:48 ) *

δεν παιζει αυτο!!
πεσ στους ρουφιανους σου οτι θελουν δουλεια ακομα... smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(gk1 @ Jun 7 2008, 09:49 ) *
δεν παιζει αυτο!!
πεσ στους ρουφιανους σου οτι θελουν δουλεια ακομα... smiley.gif

100% σιγουρο.
#13.
QUOTE(nikefalin @ Jun 6 2008, 21:51 ) *
Αχιλλέας - Καλύβια 78 - 59 και ο Αχιλλέας είναι ο πρωταθλητής Γ ΕΣΚΑ.

Ο Νικολόπουλος έπαιξε; Αν όχι, λογικό το αποτέλεσμα. Αν ναι μήπως ο όμιλός μας ήταν για τα μπάζα τελικά;
nikefalin
QUOTE(#13. @ Jun 7 2008, 17:44 ) *
Ο Νικολόπουλος έπαιξε; Αν όχι, λογικό το αποτέλεσμα. Αν ναι μήπως ο όμιλός μας ήταν για τα μπάζα τελικά;

ναι έπαιξε , η ΕΣΚΑ επέστρεψε τα δελτία και στα Καλύβια και στον Κούρο
εγώ πιστεύω στους ισοδύναμους ομίλους, το παιχνίδι χτες ήταν διαδικαστικό, αυτός που είχε όρεξη το καθάρισε εύκολα. όταν από το 8-5 πας στο 33 - 8 του α δεκαλέπτου τι να παίξεις μετά ?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nikefalin @ Jun 7 2008, 17:50 ) *
ναι έπαιξε , η ΕΣΚΑ επέστρεψε τα δελτία και στα Καλύβια και στον Κούρο
εγώ πιστεύω στους ισοδύναμους ομίλους, το παιχνίδι χτες ήταν διαδικαστικό, αυτός που είχε όρεξη το καθάρισε εύκολα. όταν από το 8-5 πας στο 33 - 8 του α δεκαλέπτου τι να παίξεις μετά ?

Με τι μυαλο να πας να παιξεις μπαραζ,
τα οποια δεν εχουν λογο υπαρξης στην ουσια????

Τον χαβαλε τους πηγαν να κανουν
mog#4
παιδες μεταγραφη το οιον.....αλλαγη προπονητη ....ο κυριος σεντουκας εφυγε απο την ομαδα και τη θεση του πηρε ο μυριουνης ο πρωην παιχτης του παο......ακουω εντυπωσεις.... smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ Jun 11 2008, 16:42 ) *
παιδες μεταγραφη το οιον.....αλλαγη προπονητη ....ο κυριος σεντουκας εφυγε απο την ομαδα και τη θεση του πηρε ο μυριουνης ο πρωην παιχτης του παο......ακουω εντυπωσεις.... smiley.gif

Τα Χριστουγεννα τα προλαβαινει δεν τα προλαβαινει
#13.
QUOTE(mog#4 @ Jun 11 2008, 15:42 ) *

Το topic που άνοιξα για τις μεταγραφές / αλλαγές δεν το τιμάτε ε; sad.gif
mog#4
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 11 2008, 15:14 ) *
Τα Χριστουγεννα τα προλαβαινει δεν τα προλαβαινει

καλα οτι πεις......κοιτα μη ψαχνεις με κιαλια να με βλεπεισ εκει στη κορυφη που θα ειμαι..... smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ Jun 11 2008, 17:37 ) *
καλα οτι πεις......κοιτα μη ψαχνεις με κιαλια να με βλεπεισ εκει στη κορυφη που θα ειμαι..... smiley.gif

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
odysseas 1998
QUOTE(mog#4 @ Jun 11 2008, 16:42 ) *

Έχει ξαναδουλέψει σαν προπονητής πάντως.Τον θυμάμαι πριν 3-4 χρόνια στον Τρίτωνα με έδρα την Γκράβα.Πάλι Γ έσκα.
X.A.D.
QUOTE(mog#4 @ Jun 11 2008, 17:37 ) *

Φιλε mog#4,ολοι ξερουμε ποιος ηταν ο Μυριουνης,αλλα μην προτρεχεις.Οντως,εχει ξαναδουλεψει σε αλλη ομαδα και δεν τα πηγε καθολου καλα.Βεββαια μπορει σε εσας να τα παει περιφημα και σας το ευχομαι,αλλα κρατα και μια πισινη.Και να ξερεις πως ειναι πολυ εγωιστες ολοι αυτοι οι πρωην πετυχημενοι.Δεν το λεω για τον Μυριουνη(ισα-ισα),αλλα γενικα.Προφανως,εισαι μικρος,και ενθουσιωδης και καλα κανεις.Απλα σου εδωσα μια φιλικη συμβουλη και κρατησε τη αν θες.
ref
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 11 2008, 20:11 ) *
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

λυκο εμαθα οτι το οιον ( κ ο κουρος που εχει ενομο συμφερον) εχει καταφυγει στο ΑΣΕΑΔ για το μεταξυ σας παιχνιδι. Η υποθεση θα εκδικαστει στις 19 Ιουνιου.
nikefalin
QUOTE(ref @ Jun 12 2008, 10:13 ) *
λυκο εμαθα οτι το οιον ( κ ο κουρος που εχει ενομο συμφερον) εχει καταφυγει στο ΑΣΕΑΔ για το μεταξυ σας παιχνιδι. Η υποθεση θα εκδικαστει στις 19 Ιουνιου.

και μετά το ΑΣΕΑΔ ti ?
το cas ?
ω ρε γλέντια !
Ha6
QUOTE(X.A.D. @ Jun 12 2008, 00:56 ) *
Φιλε mog#4,ολοι ξερουμε ποιος ηταν ο Μυριουνης,αλλα μην προτρεχεις.Οντως,εχει ξαναδουλεψει σε αλλη ομαδα και δεν τα πηγε καθολου καλα.Βεββαια μπορει σε εσας να τα παει περιφημα και σας το ευχομαι,αλλα κρατα και μια πισινη.Και να ξερεις πως ειναι πολυ εγωιστες ολοι αυτοι οι πρωην πετυχημενοι.Δεν το λεω για τον Μυριουνη(ισα-ισα),αλλα γενικα.Προφανως,εισαι μικρος,και ενθουσιωδης και καλα κανεις.Απλα σου εδωσα μια φιλικη συμβουλη και κρατησε τη αν θες.

Μετά πήγε Νικόπολη Πρέβεζας Γ Εθνική και έφυγε σχετικά γρήγορα.
#13.
QUOTE(nikefalin @ Jun 12 2008, 10:27 ) *
και μετά το ΑΣΕΑΔ ti ?
το cas ?
ω ρε γλέντια !

Δεν είμαι ειδικός, αλλά πιστεύω ότι εκτός αν παρουσιαστεί κάποιο νέο στοιχείο (ποιο μπορεί να είναι αυτό?), το ΑΣΕΑΔ θα εξετάσει μόνο αν έγινε σωστή εφαρμογή του κανονισμού. Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα γι 'αυτό, οπότε μάλλον δεν έχει καμία τύχη.

Άσε που (πάλι χωρίς να είμαι ειδικός) δε νομίζω να αρέσει αυτή η κίνηση σε κανέναν στο ΔΣ της ΕΣΚΑ (με επιφύλαξη το λέω αυτό, μπορεί να κάνω λάθος) και οι δυο ομάδες να πανε για μαλλί και να βγούνε (ακόμα πιο) κουρεμένοι...
KARAFLOS 3POINTS
QUOTE(X.A.D. @ Jun 11 2008, 09:56 ) *

Ο Χρήστος ο Μυριούνης ήταν προπονητής μου στον Τρίτωνα τον Σεπτέμβριο του 2001, στην Β'ΕΣΚΑ. Δεν έμεινε πολύ καιρό, νομίζω 4 ή 5 αγωνιστικές. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, που όμως κακά τα ψέμματα έχει μία δυσκολία να επιβληθεί στους παίκτες. Βέβαια το Οίον έχει μικρούς σε ηλικία παίκτες και από το 2001 έχουν περάσει και 7 χρόνια. Καμία σχέση πάντως με βεντέτα κτλ, άψογος χαρακτήρας. Καλή επιτυχία Χρήστο. Σωκράτης
mog#4
QUOTE(X.A.D. @ Jun 11 2008, 22:56 ) *

φιλε μου εγω πλακιτσα εκανα....εδω καλα καλα δε ξερω αν θα παιζω του χρονου στο οιον....τον ανθρωπο σαν προπονητη δεν τον ξερω απλα ελπιζω γενικα αυτες οι αλλαγες που γινονται στην ομαδα να βγουν σε καλο....και επισης δε θελω μεταγραφες....θελω να παιξουν 6-7 εφηβοι μαζι με 4-5 μεγαλους....εκει θα γουσταρω τρελα.... w00t.gif
nikefalin
Νέα από τα μπαράζ

ως τώρα έχουμε

ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 88-80
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ 80-70

και αύριο ελάτε στο κλειστό της Πολιτείας, στις 9.30, έχει

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
ως τώρα έχουν μιλήσει οι έδρες, να δούμε πως θα τα πάει ο φίλος μας ο dimaster

Επίσης, λίγο μπαγιάτικο, την προηγούμενη Κυριακή είχαμε , Κρόνος - τούφα 72 -70
dimaster
QUOTE(nikefalin @ Jun 12 2008, 20:11 ) *
Νέα από τα μπαράζ

ως τώρα έχουμε

ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 88-80
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ 80-70

και αύριο ελάτε στο κλειστό της Πολιτείας, στις 9.30, έχει

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
ως τώρα έχουν μιλήσει οι έδρες, να δούμε πως θα τα πάει ο φίλος μας ο dimaster

οποιος θελει ας ερθει.......... wink.gif

Επίσης,για αυριο θέλουμε νίκη για να πάμε όλοι στο 1-1 ....
και με νίκη με 9 πόντους και πάνω ... θα περάσουμε πρώτοι στον α γύρο των μπαράζ smile.gif
nikefalin
QUOTE(dimaster @ Jun 12 2008, 21:53 ) *
οποιος θελει ας ερθει.......... wink.gif

Επίσης,για αυριο θέλουμε νίκη για να πάμε όλοι στο 1-1 ....
και με νίκη με 9 πόντους και πάνω ... θα περάσουμε πρώτοι στον α γύρο των μπαράζ smile.gif

θα τα πούμε στο γήπεδο smile.gif
Stockton12
Επιβεβαιώνω ότι ο Μυριούνης (ή Μηριούνης?) ήταν προπονητής στον Τρίτωνα, Β' ΕΣΚΑ- το θυμάμαι πολύ καλά γιατί σε ένα φιλικό με τον Τρίτωνα στη Γκράβα το Σεπτέμβρη 2001 τραυματίστηκα και ουσιαστικά σταμάτησα το μπάσκετ.. Τι μου το θυμήσατε?? sad.gif
#13.
Παιδιά ο Λύκος που είναι τόσες μέρες; Ανησυχώ... unsure.gif
Jabar
QUOTE(#13. @ Jun 13 2008, 14:21 ) *

Τον κουράζει ο Μπιλάλης,πολύ τρέξιμο σήμερα στην Πολιτεία θα βρίσκεται θα έχει ανταπόκριση από το ματς.
nikefalin
QUOTE(#13. @ Jun 13 2008, 14:21 ) *

φήμες τον φέρνουν σήμερα στο κλειστό της Πολιτείας tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.