Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Stockton
QUOTE(steve kerr @ May 11 2011, 22:58 ) *
Αγαπητε φιλε bionike διαβαζοντας αυτα που εγραψες αισθανομε οτι μιλας για τους λεικερς κ οχι για τον οφη.Λες οτι δε θες να μπεις σε αντιπαραθεση αλλα πετας το ειρωνικο...εχθροτητα με το λαυριο...????
Σε παρακαλω μη ξεχνας τι κατηγορια παιζεις εσυ και τι το λαυριο....ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.......



Προφανώς εννοεί ότι επειδή είναι φίλος του ΟΦΗ(άρα εχθρός του ΑΓΟΡ) σας υποστηρίζει στην μάχη της ανόδου εάν κατάλαβα καλά .

fragi13
Ωφειλω να απαντησω στον φιλτατο bioniko ,πρωτον οσο αφορα αυτο που σου ειχα γραψει για τον Οφη και το παιχνιδι με τον Αγορ. Το Σαββατο λοιπον που παιζαμε με τον Αγορ η ομαδα σου επαιζε την επομενη με το Αιγαλεω στην Αθηνα. Ετσι 8 μελη της ομαδας σου ηρθαν στο γηπεδο να δουν το ματς, με πρωτο απο ολους και ενα << δικο μας >> παιδι τον Σακη τον Παναγακη , μιας κι αυτος εχει φορεσει τη φανελα του Λαυριου πριν μερικα χρονια οταν παιζαμε τοτε στην Γ εθνικη. Παροτι τα ασχημα γεγονοτα που ειχαν γινει εκατερωθεν οταν και οι 2 ομαδες επαιζαν στην Β εθνικη, δεν υπηρξε κανενα προβλημα και μαλιστα μερικοι απο την ομαδα σου χειροκροτηθηκαν. Αυτο που πρεπει να τονισω ειναι οτι δεν αποδοκιμαστηκε κανεις ,αν και καποιοι παιχτες οπως ο κος Μπαρδας ειχε φιλικοτατες συνομιλιες με παιχτες του Αγορ .
Τωρα επειδη του χρονου ως φαινεται θα ειμαστε παλι μαζι καλο θα ηταν να μην δυναμιτιζουμε το κλιμα χωρις λογο και αιτια.
Τωρα να απαντησω και στο αν οι φιλοι του Λαυριου ειναι γραφικοι ή οχι , ή στο αν νομιζουμε οτι μας κυνηγουν φαντασματα και ερινειες νομιζω οτι θα ηταν βλακωδης. Αλλωστε οσοι αγαπουν την ομαδα τους δεν μπορει να ειναι και αντικειμενικοι. Αλλα επειδη βλεπω και παρακολουθω πολλα παιχνιδια συνηθως εντος Αττικης ,ολοι πρεπει να ειναι βλακες και κολλημενοι, γιατι οτι βλεπω στο Λαυριο το βλεπω κι εκει και μαλιστα σε χειροτερο βαθμο.
Στο γηπεδο σου δεν εχω ερθει φιλε απο την Κρητη αλλα εχω δει καποια βιντεακια και εχω διαβασει καποια ποστ ,μαλλον κι εσεις δεν πατε πισω.
Σας ευχαριστω και συγγνωμη αν κουρασα.
stantz
Του Γιάννη Ευδαίμων
12/05/2011 (16:03)

Η αγωνιώδης προσπάθεια του Πανερυθραΐκού να παραμείνει στην κατηγορία, συνεχίζεται αυτό το Σάββατο, με ένα πολύ δύσκολο ματς στην Κατερίνη, κόντρα στον Πιερικό. Η ήττα από τον Αμύντα, κράτησε τους "ερυθρόλευκους" εντός της επικίνδυνης ζώνης, όμως παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν και όπως τόνισε και ο κόουτς Δημήτρης Χουχουλής, η ομάδα δουλεύει στα… κόκκινα.

"Γίνεται τεράστια προσπάθεια από όλα τα παιδιά στην ομάδα και ο καθ’ ένας δίνει το 100% των δυνάμεων του για να επιτευχθεί ο στόχος μας. Θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε πολλές δικαιολογίες για το ότι είμαστε σε αυτή την βαθμολογική θέση, αλλά αν ήμασταν πιο τυχεροί αλλά και πιο προσεκτικοί θα είχαμε τώρα σαφώς λιγότερο άγχος…", τόνισε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: "Η ομάδα παλεύει στα… κόκκινα, πιστεύουμε στους αθλητές μας και αισιοδοξούμε ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πανερυθραϊκός είναι από τις ελάχιστες ομάδες της κατηγορίας και μάλιστα από αυτές που παλεύουν για την σωτηρία τους, που οι αθλητές της είναι εξοφλημένοι… Η διοίκηση που καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να είναι σωστή στις υποχρεώσεις της, κατέβαλε και τον έβδομο μισθό τους "ερυθρόλευκους", έτσι ώστε οι τελευταίοι να ασχολούνται μόνο με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Όσον αφορά στο ματς της Κατερίνης, το ευχάριστο για το τεχνικό τιμ είναι ότι θα έχει στην διάθεση της τον Παναγιώτη Καραβανά, ο οποίος επιστρέφει μετά από διάστημα μεγάλης απουσίας (τρεις μήνες), λόγω τραυματισμού. Ο βασικός σέντερ της Ερυθραίας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στη φροντ λάιν, ενώ στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Χρήστος Λάκκας, που επίσης επιστρέφει μετά από τραυματισμό.
stantz
Του Γιάννη Ευδαίμων
12/05/2011 (19:36)

Στις πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε, τα προβλήματα των οποίων έχουν επηρεάσει (και θα επηρεάσουν ακόμη περισσότερο), το ελληνικό μπάσκετ, υπάρχουν κάποιοι σύλλογοι οι οποίοι λειτουργούν με ένα ξεχωριστό τρόπο σκέψης, ο οποίος παραπέμπει στις βασικές αρχές του αθλητισμού και όχι του… πρωταθλητισμού.

Ο Αμύντας Δάφνης Υμηττού είναι αναμφίβολα μια από αυτές τις περιπτώσεις και δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή ο παραλληλισμός του με την ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα, την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή…

Βλέποντας τις φανέλες της ομάδας του Υμηττού με… χορηγό το "Χαμόγελο του Παιδιού" (εξυπακούεται αφιλοκερδώς), μας έρχεται συνειρμικά στο μυαλό η "Μπάρτσα", που επίσης μεταφέρει στην πανάκριβη φανέλα της, το μήνυμα μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης όπως είναι η Unisef.

Η γενικότερη φιλοσοφία που διέπει τον Αμύντα τα τελευταία χρόνια τον δικαιώνει και δείχνει τον δρόμο για το ελληνικό μπάσκετ… Με νοικοκυριό στα οικονομικά της ανδρικής ομάδας, με οργασμό στα τμήματα υποδομής και τις ακαδημίες και με γεμάτο σε κάθε αγώνα το κλειστό του Υμηττού, καταφέρνει και αποτελεί ένα παράδειγμα άξιο προς μίμηση…

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η πρώτη ομάδα του Αμύντα Δάφνης, ανήκει στις ελάχιστες της Α2, που δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα βιωσιμότητας, ακόμη και αν δεν έρθουν ποτέ τα χρήματα της επιχορήγησης, άσχετα αν τα έχει σαφώς ανάγκη ο σύλλογος.

Ασφαλώς και τον σημαντικότερο ρόλο παίζει η παρουσία παραγόντων, οι οποίοι είναι πάνω από όλα… εραστές του αθλήματος και αντιμετωπίζουν το μπάσκετ έτσι όπως πρέπει και όχι σαν επιχείρηση… Η επαναφορά στις παλιές ερασιτεχνικές εποχές είναι αναμφίβολα η μόνη διέξοδος που έχει το άθλημα, το οποίο έχει φτάσει πλέον στο σημείο… μηδέν και οι άνθρωποι του Αμύντα Δάφνης, αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα.

Μετα απο την Φουενλαμπραδα στην κατηγορια μας ερχεται και η Μπαρτσελονα. Καλα πρωταθληματαρα εχουμε!!!


Περα απο την πλακα, σε ομαδες οπως ο Αμυντας και ο Πανερυθραϊκος που εχουν μια οικονομικη συνεπεια αυτη την εποχη αξιζουν συγχαρητηρια. Αλλα ο δημοσιογραφος το εκανε και παλι το κειμενο παιδικη χαρα...
natouralistis
Σουρεαλιστική νουβέλα φαντασίας


QUOTE (fragi13 @ May 7 2011, 20:32 ) *
Δυστυχως τα αποτελεσματα σημερα μας πικραναν ολους μας εδω στο Λαυριο. Δε θα μιλησω για την << εμφανιση μας>> καθως ηταν κακιστη ,αλλα θα επανατοποθετηθω μιας και απο την περασμενη εβδομαδα περιμενω απαντησεις απο τον κο Σκαραφιγκα και την ομαδα του ( μονο εμας φαινεται ηθελαν να κερδισουν )


Λοιπον εχουμε και λεμε, απαιτουμε απαντησεις απο τον προπονητη της Ελευσινας γιατι δεν εκατσε να χασει στο Λαυριο!!! Ναι σοβαρα το λεμε..Θελουμε απαντησεις και απο τους παιχτες της Ελευσινας επισης...Δηλαδη ποιος σας ειπε εσας οτι μπορειτε να μας κερδισετε ετσι απλα..και εκτος αυτου αφου κερδισατε σε εμας ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ να μην κανετε κακη εμφανιση και ηττα στα επομενα παιχνιδια σας γιατι θα το εκλαβουμε σαν να θελατε να κερδισετε μονο εμας και μετα ,θα ζηταμε κανα 2 μηνες απαντησεις!!

Τολμαει ενας τυπος να μπει στη συζητηση και να θεσει τα απλα ερωτηματα που ηρθαν στο μυαλο ολων...

QUOTE (bionikos @ May 8 2011, 10:47 ) *
Συγγνώμη ρε φίλε, αλλά τι σημαίνει περιμένεις απαντησεις; Ομάδα του είναι, αυτός κάνει το σχεδιασμό. Λες να ήθελε να κερδίσει το Λαύριο για να σου τη σπάσει; Αλλη δουλειά δεν είχε. Ή νομίζεις ότι όλες οι ομάδες ζουν κι αναπνέουν για να κερδίσουν και να καταστρέψουν το Λαύριο; Αντί να κοιτάς την ομάδα σου, ψάχνεις να βρεις αλλού φταίχτες. Ας ήταν καλή η ομάδα σου και ας κέρδιζε. Δωράκια θέλετε; Όλο οι άλλοι μας φταίνε...

ΥΓ: Κι εγώ περιμένω απαντήσεις από όλες τις ομάδες που μας έχουν κερδίσει... Γιατί, κύριοι, μας κερδίσατε; Δε ντρέπεστε;


Οπως ηταν αναμενομενο το σουρεαλ σκηνικο ειχε και συνεχεια...

QUOTE (fragi13 @ May 8 2011, 14:22 ) *
Φιλτατε φιλε απο τον Οφη παροτι δεν καταλαβαινω τον ακρατο θυμο σου ,μπορω να σου απαντησω για πιο λογο ομιλω για τον κο Σκαραφιγκα και την ομαδα του. Αν λοιπον εβλεπες τα τεκτενομενα της Α2 και τις δηλωσεις των πρωταγωνιστων της τοτε θα κατανοουσες τα ερωτηματικα μου. Επειδη ομως εσυ βρισκεσαι σε αλλη κατηγορια και μαλλον κραταει ο θυμος σου για το Λαυριο απο παλια καλο θα ηταν να το ξεπερασεις. Ρωτα την ομαδα σου πως της συμπεριφερθηκαν οι φιλαθλοι του Λαυριου στο παιχνιδι με το Ρεθυμνο και μετα μπορεις να ομιλησεις.
Και θα ηθελα να σε παρακαλεσω τα σχολια σου προς το ατομο μου και τα γραφομενα μου να ειναι πιο προσεκτικα. Διαβασε τι γραφω πρωτα και μετα μπορεις να απαντησεις.
Σε ευχαριστω.


Τον ποιον?Τον θυμο...Που εμφανισθη?ΑΑΑΑ γνωριζουμε και τον λογο που υπαρχει ο υποτιθεμενος θυμος...Ζηλευουν το Λαυριο στη Κρητη,γι'αυτο...Επισης αν εβλεπες φιλε του Οφη την Α2 φετος θα καταλαβαινες ρε χαζουλη...Τα ερωτηματα ειναι πολυ απλα..Γιατι μας κερδισατε σταχυοφοροι και μετα πετατε χαρταετο?Ε γιατι? Απλα ερωτηματα που το μονο που χρειαζεται για να τα καταλαβεις ειναι να παρακολουθεις την Α2..........ΑΑΑ και προσεξε πως μιλας..

Γιατι τι ειπε?Αλλα ξεχασα ειναι σουρεαλ το σκηνικο....

Ο θρασυτατος τυπος επανερχεται...

QUOTE (bionikos @ May 9 2011, 15:15 ) *
Παρακαλώ φίλε. Κανένας θυμός. Πίστεψέ με. Ίσα ίσα το thread της Α2 το ανοίγω κυρίως για να γελάω. Όπως έκανα και πέρσι με της Β' Εθνικής και, γενικά, όπου έχει φίλους του λαυρίου. Με την ομάδα σας δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ειδικά φέτος μου είναι πολύ συμπαθής με το μπάσκετ που παίζει. Αλλα οι φίλαθλοί της είστε... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! (Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοω εσένα προσωπικά, δεν ξέρω κι αν έχεις ξαναγράψει κάτι αντίστοιχο ποτέ, απλά έτυχε και γέλασα μ'αυτό που έγραψες την προηγούμενη φορά κι είπα να μπω στο κλίμα).


Η αποστομωτικη απαντηση, επειτα απο μια ξεναγηση στην ιστορια των ντερμπι (ΓΚΟΥΧ-ΓΚΟΥΧ) που εχει δωσει το Λαυριο, ειναι γεγονος...

QUOTE (fragi13 @ May 12 2011, 00:58 ) *
Τωρα επειδη του χρονου ως φαινεται θα ειμαστε παλι μαζι καλο θα ηταν να μην δυναμιτιζουμε το κλιμα χωρις λογο και αιτια.
Τωρα να απαντησω και στο αν οι φιλοι του Λαυριου ειναι γραφικοι ή οχι , ή στο αν νομιζουμε οτι μας κυνηγουν φαντασματα και ερινειες νομιζω οτι θα ηταν βλακωδης. Αλλωστε οσοι αγαπουν την ομαδα τους δεν μπορει να ειναι και αντικειμενικοι. Αλλα επειδη βλεπω και παρακολουθω πολλα παιχνιδια συνηθως εντος Αττικης ,ολοι πρεπει να ειναι βλακες και κολλημενοι, γιατι οτι βλεπω στο Λαυριο το βλεπω κι εκει και μαλιστα σε χειροτερο βαθμο.
Στο γηπεδο σου δεν εχω ερθει φιλε απο την Κρητη αλλα εχω δει καποια βιντεακια και εχω διαβασει καποια ποστ ,μαλλον κι εσεις δεν πατε πισω.


Πραγματι μετα απο ολα αυτα...να απαντησω και στο αν οι φιλοι του Λαυριου ειναι γραφικοι ή οχι , ή στο αν νομιζουμε οτι μας κυνηγουν φαντασματα και ερινειες νομιζω οτι θα ηταν βλακωδης

stantz
Tου Γιάννη Ευδαίμων
13/05/2011 (14:12)

Οι φόβοι των ανθρώπων του Παγκρατίου επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο… πέλεκυς του αθλητικού δικαστή, έπεσε βαρύς, για τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Πανερυθραικό. Συγκεκριμένα, οι "ροσονέρι" τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, μιας και ήταν υπότροποι από προηγούμενα επεισόδια…

Πράγμα που σημαίνει ότι το Μετς θα "κλείσει" για τα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια, μιας και όπως είχε γράψει το basketblog, η ποινή θα ισχύσει από την επόμενη αγωνιστική και όχι από αυτή που έρχεται. Έτσι, το παιχνίδι του Σαββάτου (17:30), με τον Πανελευσινιακό θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο, και χωρίς φιλάθλους θα γίνουν οι αναμετρήσεις με Λαύριο και Κόροιβο, την τελευταία αγωνιστική. Η διοίκηση του συλλόγου θα συνεδριάσει μετά την επιβολή της ποινής και θα εξετάσει το ενδεχόμενο να προχωρήσει από Δευτέρα σε έφεση, μήπως καταφέρει την μείωση της.

Σοβαρο πληγμα αυτο για το Παγκρατι, καθως φετος πηρε αρκετα ματς με την "πιεση" των οπαδων του στον αντιπαλο...
fragi13
QUOTE (natouralistis @ May 13 2011, 00:22 ) *
Σουρεαλιστική νουβέλα φαντασίας




Λοιπον εχουμε και λεμε, απαιτουμε απαντησεις απο τον προπονητη της Ελευσινας γιατι δεν εκατσε να χασει στο Λαυριο!!! Ναι σοβαρα το λεμε..Θελουμε απαντησεις και απο τους παιχτες της Ελευσινας επισης...Δηλαδη ποιος σας ειπε εσας οτι μπορειτε να μας κερδισετε ετσι απλα..και εκτος αυτου αφου κερδισατε σε εμας ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ να μην κανετε κακη εμφανιση και ηττα στα επομενα παιχνιδια σας γιατι θα το εκλαβουμε σαν να θελατε να κερδισετε μονο εμας και μετα ,θα ζηταμε κανα 2 μηνες απαντησεις!!

Τολμαει ενας τυπος να μπει στη συζητηση και να θεσει τα απλα ερωτηματα που ηρθαν στο μυαλο ολων...



Οπως ηταν αναμενομενο το σουρεαλ σκηνικο ειχε και συνεχεια...



Τον ποιον?Τον θυμο...Που εμφανισθη?ΑΑΑΑ γνωριζουμε και τον λογο που υπαρχει ο υποτιθεμενος θυμος...Ζηλευουν το Λαυριο στη Κρητη,γι'αυτο...Επισης αν εβλεπες φιλε του Οφη την Α2 φετος θα καταλαβαινες ρε χαζουλη...Τα ερωτηματα ειναι πολυ απλα..Γιατι μας κερδισατε σταχυοφοροι και μετα πετατε χαρταετο?Ε γιατι? Απλα ερωτηματα που το μονο που χρειαζεται για να τα καταλαβεις ειναι να παρακολουθεις την Α2..........ΑΑΑ και προσεξε πως μιλας..

Γιατι τι ειπε?Αλλα ξεχασα ειναι σουρεαλ το σκηνικο....

Ο θρασυτατος τυπος επανερχεται...



Η αποστομωτικη απαντηση, επειτα απο μια ξεναγηση στην ιστορια των ντερμπι (ΓΚΟΥΧ-ΓΚΟΥΧ) που εχει δωσει το Λαυριο, ειναι γεγονος...



Πραγματι μετα απο ολα αυτα...να απαντησω και στο αν οι φιλοι του Λαυριου ειναι γραφικοι ή οχι , ή στο αν νομιζουμε οτι μας κυνηγουν φαντασματα και ερινειες νομιζω οτι θα ηταν βλακωδης




Αγαπητε κυριε απο ποτε σε βαλαμε κριτη των παντων δεν το εχω καταλαβει και ουτε με νοιαζει δηλαδη. Αλλωστε εσενα οτι και να σου πουν ζεις στον ονειρικο σου πλασμενο κοσμο!!!!!!!!!!!
Παρακαλω πολυ να μην ξαναποσταρεις πανω στα ποστ μου ,δε σε αφορουν. Και τις ειρωνιες σου σε κανενα παιδακι ομοιο σου ,οχι προς το ατομο μου !!!!!
bionikos
Natouralistis, απλά καταπληκτικό το post σου!!!

Steve Kerr, ξέρω ότι ο ΟΦΗ δεν είναι Lakers μπασκετικά. Ο λόγος που δεν θα είχα ποτέ εχθρότητα με το Λαύριο είναι ο παρακάτω:

Τι ομάδα είσαι steve kerr? Λαύριο? Και τι άλλο;

Τι ομάδα είσαι fragi13? Λαύριο? Και τι άλλο; (Μπορώ να μαντέψω σχετικά εύκολα...)

Do the math! Και φυσικά, καμία αντιπαράθεση! Το εννοω ειλικρινά...
Leon_cp3
Ο Λαγκαδάς είναι ομάδα που παραμένει στην κατηγορία; rolleyes.gif
Τέτοιο συνονθύλευμα καιρό είχα να δω στο κλειστό... Εν τω μεταξύ 2η συνεχόμενη φορά που κερδίζουμε εντός έδρας ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία και εύκολα. Αν είχαμε ξυπνήσει λίγο πιο νωρίς θα ελπίζαμε σε κάτι...
ΑΧ ΝΗΑΡ!

Καλά για τις άλλες δύο που θα ακολουθήσουν στη Β' μετά τα σημερινά αποτελέσματα γίνεται πραγματικά ΠΑΝΙΚΟΣ...
jhantzop

Από www.superbasket.gr

Πρωταθλητής ο ΚΑΟΔ, σε κίνδυνο ο Πιερικός!

Μετά και την τυπική άνοδο στην Α1 την προηγούμενη αγωνιστική, ο ΚΑΟΔ εξασφάλισε και τον τίτλο του πρωταθλητή κερδίζοντας στο μεγάλο ντέρμπι το Ρέθυμνο με 71-70 στο «Κραχτίδης». Οι Κρητικοί παραμένουν σε αγωνία όσον αφορά τη μάχη της δεύτερης θέσης. Την ήττα τους δεν εκμεταλλεύτηκε το Λαύριο που έχασε στην Αμαλιάδα με 76-71 από τον Κόροιβο, που έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Μοιραίος για την ομάδα του Στέργιου Κουφού ήταν ο Γιώργος Κούμουλος που αστόχησε στην τελευταία επίθεση. Οι Ικαροι δεν είχαν προβλήματα κόντρα στην ελλιπή Ολυμπιάδα και επικράτησαν στις Σέρρες με 83-60 και έμειναν ζωντανοί για την άνοδο μειώνοντας στον έναν βαθμό.
Στην ουρά ο Πιερικός γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Πανερυθραϊκός με 70-64 ενώ η ομάδα του Χουχουλή έκανε βήμα παραμονής. Βαθιά ανάσα πήρε το Αργος με το διπλό στον Υμηττό ενώ σε κίνδυνο παραμένουν Ολυμπιάδα και Λαγκαδάς. Εστω και δύσκολα το Παγκράτι λύγισε στην παράταση την Ελευσίνα και παραμένει πάνω από τη ζώνη!

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:
ΚΑΟΔ – Ρέθυμνο 71-70
Πιερικός Αρχ. – Πανερυθραϊκός 64-70
Απόλλων Π. – Αρκαδικός 48-57
Νήαρ Ηστ – Ερμής Λ. 76-66
Αμύντας – ΑΕΚ Αργους 75-80
Παγκράτι – Ελευσίνα 89-84παρ (74-74)
Ικαροι Σ. – Ολυμπιάδα Π. 83-60
Κόροιβος Αμ. – Λαύριο 76-71

ΚΑΟΔ – ΡΕΘΥΜΝΟ 71-70
Δεκάλεπτα: 21-23, 40-37, 53-56, 71-70
ΚΑΟΔ (Τακιανός): Βουκαντίνοφ 17(2), Κατσαρές 11(2), Μαργαρίτης 11, Χούμας 5(1), Κιτσούλης 9(1), Σουρλής, Γιοβάνοβιτς 8, Τσαμάτος 10
ΡΕΘΥΜΝΟ (Κουφός): Κυριακόπουλος 20(4), Κούμουλος 7 (2/17σ), Γκρούντμπεργκ 7, Τσόχλας 2, Μαγκουνής 5(1), Γ.Θεοδωράκος 6, Χαρισμίδης 8, Λάτοβιτς 15(1)

ΙΚΑΡΟΙ Σ. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π. 83-60
Δεκάλεπτα: 25-14, 50-25, 69-47, 83-60
ΙΚΑΡΟΙ Σ. (Χατζηκυριακίδης): Πεχλιβάνης 12(4), Τέρπος 4, Τότσιος 13, Κουκάς 12(2), Τσανάκας 2, Συμεωνίδης 8, Κακαρούδης 4, Ιωσηφίδης, Παβλίσεβιτς (0/8σ), Βοϊβατόπουλος 16(1), Τοπούζης 10
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π. (Καλατζής): Σημαιόπουλος 1, Ακτύπης 14(1), Ν.Μακρής 8(1), Δημητρίου 3(1), Δ.Μακρής 7(2), Τσενεμπής, Κουτρούλιας 4(2/15σ), Τσότσος 12, Βεσκούκης 11(1)

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ. 76-66
Δεκάλεπτα: 22-22, 38-34, 61-48, 76-66
ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καρνέσης): Τσούτσος 9(1τρ, 10ρ), Μοσχοβίτης 7(1), Παππάς 12(2), Στανόγεβιτς 19(5), Καπετζόγλου, Χαμαΐδης, Αμάτο 4, Πασσάς 2, Τόλιας 10(2), Ψαρόπουλος 13(3)
ΕΡΜΗΣ Λ. (Αγγέλης): Παναγιωτόπουλος 19(2), Τρούλιαλης, Στεφανίδης, Πλιούκας 1, Παπακωνσταντίνου 2, Ράλλης 15(1), Αναγνωστόπουλος 9(1), Νησιώτης 3, Γκαμούρας 17(12ρ), Στέβοβιτς

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 48-57
Δεκάλεπτα: 14-13, 25-25, 36-39, 48-57.
ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (Βετούλας): Β.Καπερώνης, Αργυρόπουλος 8, Θανόπουλος 2, Ζαφείρης 4, Πετρόπουλος 4, Π.Καπερώνης, Λιανός, Μολφέτας 2, Μίλοβιτς 10 (1), Δανιήλ 2, Λυμπέρης, Πάντελιτς 16 (1).
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σμυρνιώτης): Τσιότρας 6, Γκιζογιάννης 5 (1), Παπαδάκης 9, Αντωνιάδης, Κόκκαλης 4, Προδρόμου 2, Λαμπράκος, Μπρόζος 7 (1), Μόρφης 2, Γιαννουλάκος 10, Κατιάκος 12, Πετσούνι.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜ. – ΛΑΥΡΙΟ 76-71
Δεκάλεπτα: 22-15, 46-31, 62-48, 76-71
ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Νιπεργιάλης): Μπεκρής 3(1), Τσαμπής 10(2), Κωνσταντόπουλος, Πέττας 30(9λ), Θεοδωρόπουλος, Αποστολόπουλος 1, Υφαντής 9, Ξιούρας, Κοσάνοβιτς 8, Δημητριάδης 15(2)
ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Καρβπύνης 6(1), Μπάκας 4, Κούσουλας 5(1), Κακιούζης 23(1), Σίννης 12, Ζακυνθινός 9(1), Περάκης, Πασχάλης 6, Λυκογιάννης 4, Ψηλέας 2

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧ. – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 48-57
Δεκάλεπτα: 16-16, 32-38, 46-53, 64-70
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧ. (Σορώτος): Γκογκίδης 1, Μπεχλιβάνης 6(2), Παπαχρήστος, Δαμάλης, Γερομάνοβς 5, Νάνης 7(1), Ιγκμπαβμπόα 2, Μαλτέσιος 4, Ροδοστόγλου 21, Σιβορότκα 11(13ρ), Τσουκ 7
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Κοντούδης 7, Στραγανιώτης 12(3), Καλλιανιώτης, Ματζιώρης 7, Σιζόπουλος 18(2), Πρίτσος 1, Καραβανάς 2, Σταμάτης 6, Λάκσα 12(1), Κούρτης 5(1)

ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ 75-80
Δεκάλεπτα: 19-16, 42-40, 55-54, 75-80.
ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ (Ζαβός): Ζούπας 11, Μπάρμπας 3 (1), Βιδάλης, Μούκας, Μπούτρος 4, Σαμοθράκης 14 (1), Παγώνης 2, Δορκοφίκης 9 (2), Παπαργυρόπουλος 11, Κουκουνιάς 5 (1), Βαρδαβάς 16.
ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Οικονομάκης): Παπαντωνίου 20 (4), Λάππας, Κοψαύτης 7 (1), Οικονομάκης, Ράπτης 14, Δελής, Λιούις 15, Κασαμπαλής 6, Γκιζογιάννης 18 (1).

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΕΛΕΥΣΙΝΑ 89-84παρ
Δεκάλεπτα: 16-22, 36-37, 57-54, 74-74, 89-84παρ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Παπαδόπουλος): Σκουζής 6(2), Λόλας 4, Βασιλόπουλος 23(1τρ, 7ας), Καράβολας 8, Βούλγαρης 21(3), Βαρδιάνος (0/5τρ), Δημάκος 8(2), Μαχαίρας 18, Κοτρότσιος 1, Τζουγκαράκης
ΕΛΕΥΣΙΝΑ (Σκαραφίγκας): Κουκουράβας 9(1), Νίκου 13(7ας), Διολέτης, Μαναβόπουλος 2, Μάρτζος 2, Τύρλας 6, Κακλαμάνος 13(3/10τρ), Σιγκούνας 23(2), Τριχόπουλος 8, Θέος 3(1), Μπαλάφας 5(1)


Βαθμολογία
ΚΑΟΔ 49 (23-3)
Ρέθυμνο 44 (18-8)
--------------
Ικαροι Σ. 43 (17-9)
Λαύριο 43 (17-9)
Αρκαδικός 41 (15-11)
Ελευσίνα 40 (14-12)
Απόλλων Π. 39 (13-13)
ΑΕΚ Αργους 38 (12-14)
Αμύντας 38 (12-14)
Ολυμπιάδα Π. 37 (11-15)
Ερμής Λ. 37 (11-15)
Παγκράτι 36 (10-16)
Πανερυθραϊκός 36 (10-16)
-------------
Πιερικός Αρχ. 36 (10-16)
Κόροιβος Αμ. 35 (8-18)
Νήαρ Ηστ 32 (6-20)


Weekendman
Ψυχοπλάκωμα το σημερινό....

Μπράβο στον Πανερυθραικο που παρόλου το ψυχολογικό σοκ της ανατροπής του σκορ απο 48-56 υπερ του σε 59-56 υπερ του Πιερικού στην τελευταία περίοδο δεν έχασε την ψυχραιμία του,που παρεμπιντόντως την είχε σπάνια η ομάδα μας σε αντίθεση με το άφθονο άγχος...
denny
πως και δεν εχει σχολιασει κανενας την παραιτηση σορωτου??στα δυσκολα φαινεται ο καλος ο καπετανιος....
natouralistis
QUOTE (denny @ May 14 2011, 23:57 ) *
πως και δεν εχει σχολιασει κανενας την παραιτηση σορωτου??στα δυσκολα φαινεται ο καλος ο καπετανιος....


Αν διαβαζες το τοπικ της Α2 φετος το χειμωνα ,δε θα με αναγκαζες να απλωνω τωρα το σεντονι

QUOTE (stantz @ Jan 31 2011, 18:31 ) *
Του Γιάννη Ευδαίμων
31/01/2011 (16:47)
Την πεποίθηση του ότι ο Πιερικός μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερο μπάσκετ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κώστας Σορώτος. Ο έμπειρος κόουτς που συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Κατερίνης, με μια πολύτιμη νίκη επί της ΑΕΚ Άργους, τόνισε χαρακτηριστικά:

"Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ. Να παίξουμε πιο γρήγορα. Όποτε προσπαθήσαμε να τρέξουμε κάναμε λάθος, αλλά αυτή η ομάδα πρέπει να μάθει και να τρέχει. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη για τη συνέχεια, τα παιδιά είναι καλά, η διοίκηση είναι καλή και δεν φοβάμαι τίποτε".


QUOTE (natouralistis @ Jan 31 2011, 19:03 ) *
Ότι και να πεί ο Σορώτος , ο Πιερικός πάνω από 12κατος δεν τερματίζει...Πολύ άσχημα δομημένη ομάδα, δεν σουτάρει κανείς και στον άσσο ο Μπεχλιβάνης στα 36 μόνος του..


QUOTE (Weekendman @ Jan 31 2011, 19:53 ) *
Δεν είναι καθόλου μόνος του ο Μπεχλιβάνης ,υπάρχει ο Τζερομάνοβς που είναι επικύνδυνος παίκτης για τους αντιπάλους και δεν είναι σε καμία περίπτωση αναπληρωματικός που ξεκουράζει για μόνο 5 λεπτά τον Μπεχλιβάνη...
Τώρα για τα 36 του χρόνια τα παραλές κατα την γνώμη μου ,
απο τον Κάστλ μέχρι τον...Νας υπάρχουν παραδείγματα που δείχνουν ότι οι πλέι-μεικερ σε μεγάλη ηλικία μπορεί να είναι αποτελεσματικοί ,και μπορώ να στο διαβεβαιώσω ότι αυτό συμβαίνει και με τον Μπεχλιβάνη με βάση τα εντός έδρας παιχνίδια του Πιερικού που βλέπω...
όπως έχω ξαναπεί η ξαναγράψει για την ακρίβεια σε αυτό το Φόρουμ οι πλέι-μεικερ είναι σαν το ούισκι όσο ωριμάζουν τόσο γίνονται καλύτεροι!

Τώρα για το άσχημα δομημένη ομάδα ,αμά είναι τόσο χάλια μια ομάδα με 5 νίκες έχοντας παλεψει τα 9(η 10) απο τα 12 παιχνίδια που έδωσε ,τι να πώ?


QUOTE (natouralistis @ Jan 31 2011, 22:15 ) *
Απελπιστικά μόνος του ο Μπεχλιβάνης όχι απλά μόνος του...Ο κοινοτικός που αναφέρεις είναι δυάρι που κατ΄ανάγκη έλλειψη άλλου ,χρησιμοποιείται σαν άσσος. Οι 5 νίκες που μπορεί να γίνουν 10 δεν μου λένε κάτι σε ένα πρωτάθλημα με πολλές κακές ομάδες. Σκέψου ότι ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε πρωτοπόρος με ρεκόρ 11-1,πρώτη και μοναδική φορά φέτος! Ο οποίος πρωτοπόρος στα εκτός έδρας ματς δυσκολεύτηκε και κέρδισε στο καλάθι και στην Κατερίνη πέρασε ένα εύκολο απόγευμα.Δεν έχω τίποτα με τη συμπαθέστατη πόλη της Κατερίνης ,αλλά μπασκετικά αυτό που είδα εγώ στην έδρα του Πιερικού είναι πολύ κακό μπάσκετ.Δική μου γνώμη ,μπασκετικά μιλώντας.



QUOTE (natouralistis @ Jan 31 2011, 23:13 ) *
αρκούμαι σε αυτό που είδα με τη Δράμα και στο άσχημα δομημένο ρόστερ. Είναι πού πιθανό να κάνω λάθος αλλά sorry πονέσαν τα ματάκια μου...

Τα επόμενα χρόνια που θα είσαι στην Α2 γιατί όχι και στην Α1 ,το αξίζετε μαζεύετε πολύ κόσμο και ποιοτικό μάλιστα χωρίς ακρότητες ,πραγματικά από τις ομορφότερες ατμόσφαιρες που έχω δεί σε όσα γήπεδα έχω πάει, πιστεύω πώς θα αναθεωρήσεις τη γνώμη σου για τη φετινή ομάδα του Πιερικού, που παίζει κακό μπάσκετ.


QUOTE (Weekendman @ Feb 1 2011, 17:28 ) *
0 επιθετικό ταλέντο οι παίκτες που στελεχώνουν τον Πιερικό στην περιφέρεια?
Δεν ευσταθει ,και θα εξηγήσω γιατί διαφωνώ…

Το καλό είναι ότι σαν ομάδα ο Πιερικός έχει βάθος με 9 παίκτες να ξεπερνάνε τα 10 λεπτά συμμετοχής/παιχνίδι ,
βέβαια ίσως αντί για 5 ψηλούς ίσως θα ήταν καλύτερο 2 ποιοτικοί ψηλοί και 2 σαφως πιο κατώτερης αξίας αντί για 5 μέτριους πάνω-κάτω , αλλά αυτό θα το δείξει η εξέλιξη του πρωταθλήματος…



QUOTE (Stockton @ Feb 4 2011, 01:34 ) *
ρε παιδιά ο Σορώτος το ζώνη νομίζει ότι γράφεται ζονι .....


για αυτό όλοι οι αντίπαλοι του τον παίζουν 40 λεπτά ζώνη .


QUOTE (Stockton @ Feb 4 2011, 13:32 ) *
το προφίλ του προπονητη σου . Δεν παιζει σχεδόν ποτέ ζώνη . Σε όλες τις ομάδες που πάει παιζει τα ίδια setplays . Δεν παιζει ζώνη , άρα δεν την προπονεί . Για αυτο τον παίζουν ΌΛΟΙ 40 λεπτά ζώνη και κατι μου λέει ότι στο επόμενο παιχνίδι που θα δεις στην Κατερίνη ( εάν δεν πας στα εκτος ) αυτό ετοιμασου να δεις . Εδώ στην Αθήνα είναι γνωστά αυτά όλα ....

Φυσικά το ίδιο έκανε και ο προηγούμενος προπονητής σας . Ίδια τακτική βρέξει χιονίσει .


QUOTE (stantz @ Feb 4 2011, 17:01 ) *
Παντως για να ειμαι απολυτα ακριβης, παρα το ελαττωμα του με τη ζωνη, ειναι κατα τη γνωμη μου απο τους καλυτερους προπονητες της φετινης Α2 και σιγουρα ο πιο εμπειρος απο ολους στην κατηγορια. Μπορει ανετα να διαμορφωσει πολυ ομορφα και σωστα την αγωνιστικη εικονα μιας ομαδας με οποιουσδηποτε παικτες και να εχει στη διαθεση του.


QUOTE (natouralistis @ Feb 4 2011, 17:04 ) *
Το ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές της ΦΕΤΙΝΗΣ Α2 από πού προκύπτει? Από το ότι προπονούσε μια ομάδα με στόχους 5άδας και την είχε στις θέσεις του υποβιβασμού ,ώσπου αναγκάστηκε σε παραίτηση? Εκ των πραγμάτων είναι μια αποτυχημένη ως τώρα χρονιά για τον ίδιο.


QUOTE (Stockton @ Feb 4 2011, 17:12 ) *
Ναι αλλά πέρσι τους έσωσε και είναι βετεράνος της κατηγορίας . Δηλαδή πες μου στην κατηγορία ποιους θεωρείς καλύτερους από αυτόν ;


QUOTE (stantz @ Feb 4 2011, 17:19 ) *
Καλα οτι φετος η πορεια ηταν κακη συμφωνω μαζι σου, αλλα η προϊστορια του στην Α2 ειναι τεραστια. Φυσικα εχει και ελαττωματα, αλλα το προσημο ειναι θετικο κατα τη γνωμη μου.

Ομως απο που προκυπτει οτι ο Αμυντας ειχε στοχους πενταδας με τετοιο ροστερ? Εκτος και αν λες για προηγουμενη χρονια.


QUOTE (natouralistis @ Feb 4 2011, 17:36 ) *
Το καλοκαίρι συγχωνεύτηκε Δάφνη -Αμύντας, ο κόουτς Σορώτος είχε την δυνατότητα να επιλέξει παίχτες από το ρόστερ των 2 ομάδων +κάποιες μεταγραφές και αυτό έγινε. Στις δηλώσεις τους μιλήσαν για κάτι μεγάλο και πώς η σκληρή δουλειά που γίνεται θα αποφέρει καρπούς. Αν διαβάσεις καλά τις δηλώσεις τους από το καιρό της προετοιμασίας ,θα καταλάβεις πώς ο Σορώτος είχε βλέψεις ακόμα και για άνοδο...

Έθεσα ερώτημα από που προκύπτει αυτό που λές ,ότι είναι από τους πιο πετυχημένους στην φετινή Α2. Μη μου το γυρνάς στην προϊστορία του, για φέτος μίλησες και φέτος μέχρι στιμής είναι αποτυχημένος. Αλλά αφού θές να τη πάμε και εκεί τη κουβέντα δεν έχω πρόβλημα. Θεωρώ πώς είναι ξεπερασμένος στα όρια του γραφικού πολλές φορές και στα κρίσιμα παιχνίδια σχεδόν πάντα χάνει καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί το άγχος του. Για το φίλο πιο πάνω που λέει να του πώ ένα όνομα προπονητή Α2 θα του πώ Γιάννης Τζήμας. Άνοδο με ΓΣΛ, άνοδο με Ολύμπια , άνοδο με Τρίκαλα και πάντα με καλό ,μπάσκετ. Επίσης Λυκογιάννης ,είναι φέτος Α1 αλλά κυρίως τον ξέρουμε από Α2 και το πολύ καλό μπάσκετ -σύγχρονο που έχουν παίξει οι ομάδες του.



Καταλαβες φιλε stantz ποσο ευκολα στηνουν καριερες οι φιλοι ΜΜΕ? Ειχε τον Αμυντα απο την προετοιμασια με στοχο την ανοδο, τον ειχε τελευταιο -σωθηκε τωρα- και τον διωξαν, πηγε στον Πιερικο με 5 νικες σε 10 παιχνιδια και 4 αγωνιστικες πριν το φιναλε ειναι στη ζωνη του υποβιβασμου...Κατα τα αλλα "την ανακοινωση-προσληψη του επιτυχημενου κοουτς Σορωτου" απο τη ταδε ομαδα θα ακους απο το καλοκαιρι σε οποιον συλλογο παει......
Stockton
QUOTE(natouralistis @ May 16 2011, 00:31 ) *
Αν διαβαζες το τοπικ της Α2 φετος το χειμωνα ,δε θα με αναγκαζες να απλωνω τωρα το σεντονι
Καταλαβες φιλε stantz ποσο ευκολα στηνουν καριερες οι φιλοι ΜΜΕ? Ειχε τον Αμυντα απο την προετοιμασια με στοχο την ανοδο, τον ειχε τελευταιο -σωθηκε τωρα- και τον διωξαν, πηγε στον Πιερικο με 5 νικες σε 10 παιχνιδια και 4 αγωνιστικες πριν το φιναλε ειναι στη ζωνη του υποβιβασμου...Κατα τα αλλα "την ανακοινωση-προσληψη του επιτυχημενου κοουτς Σορωτου" απο τη ταδε ομαδα θα ακους απο το καλοκαιρι σε οποιον συλλογο παει......

100% είσαι μέσα , με τεκμηρίωση Λυκουρεζου .
stantz
Δεν εχεις και αδικο φιλε μου, τις τελευταιες χρονιες ο Σορωτος εχει απογοητευσει με την πορεια του. Μεχρι περυσι τον ειχα πολυ ψηλα σε εκτιμηση ως προπονητη. Μπορει να εκανα λαθος. Ισως βεβαια πληρωνει και οτι μερικες φορες παρασυρεται και γινεται κατι παραπανω απο γραφικος και εριστικος και δεν εχει τη συγκεντρωση που πρεπει στα ματς!!! smiley.gif

Παντως το σπρωξιμο που πεφτει απο ορισμενους δημοσιογραφισκους προς συγκεκριμενα ατομα και το χαντακωμα αλλων αναλογα με τα συμφεροντα εχει καταντησει αηδια... 68.gif




















billups13
Καθ’ οδόν η επιχορήγηση
Του Γιάννη Ευδαίμων
16/05/2011 (18:20)

Η... ανάσα που περίμεναν οι ομάδες της Α2 οι περισσότερες εκ των οποίων βρίσκονται σε… κωματώδη κατάσταση σχετικά με τα οικονομικά τους είναι… καθ’ οδόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη επιχορήγηση της ΓΓΑ, εγκρίθηκε και σύντομα θα αρχίσει η εκταμίευση των χρημάτων.

Τώρα το πόσο… σύντομα θα αρχίσει η καταβολή της πρώτης δόσης της επιχορήγησης είναι ένα σχετικό θέμα (στην Ελλάδα ζούμε άλλωστε), όμως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, οι διαδικασίες για την εκταμίευση θα ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές Ιουνίου, οπότε στα τέλη του μήνα θα αρχίσει η εισροή των χρημάτων.
jhantzop
QUOTE(denny @ May 14 2011, 23:57 ) *
πως και δεν εχει σχολιασει κανενας την παραιτηση σορωτου??στα δυσκολα φαινεται ο καλος ο καπετανιος....


Νέος προπονητής στον Πιερικό Αρχέλαο αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα, από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, βοηθός, Θανάσης Μολυβδάς.


Weekendman
Αγαπητε φίλε natouralistis πολύ συγκεγκριμένα έχω αναφερθεί στα πλεονέκτηματα και στα μειονέκτηματα της ομάδας(ψηλοί,εκτός έδρας αδυναμία να κερδίσουν) ακόμα και στο θέμα του Τζερομάνοβς σε πρόλαβα(απο την πρώτη αγωνιστική) το ότι…σουτινγκαρτίζει τώρα αν θέλεις να αποδείξεις ότι με το ζόρι είμαι ένας υποκειμένικος που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μπασκετικά επιχειρήματα δεν μπορώ να σε βοήθησω πολύ σε αυτό…

Το μόνο που άλλαξε ουσιαστικά είναι η κατακόρυφη άνοδος του Σιβορότκα σε σχέση με τότε που τα σχολιάζαμε...

Με εξαίρεση στο θέμα του Σορωτού που λόγω όχι τόσο τακτικής παρακολούθησης της Α2 τα περασμένα χρόνια, δεν δύναμαι να ξέρω ακριβώς τι έκανε τόσα χρόνια με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το παίξω έξυπνος θα αφεθω στα σχόλια των υπολοίπων κυρίως όπως εσύ...

Στα υπόλοιπα με βάση αυτά που παρέθεσες πιο πολύ υπερβολή σε εσένα βλέπω natouralistis με απόψεις όπως στον Πιερικό δεν σουτάρει κανένας παρα σε αυτά που λέω…(άσχετα αμα στο τελευταίο παιχνίδι με Πανερυθραικό τα σουτ που βοήθησαν πολύ τον Πιερικό στην χρονιά αυτή δεν μπήκαν και ήταν από αυτά που τον καταδίκασαν στην ήττα)



Δεν έχω και πολύ όρεξη να πω κάτι παραπάνω όταν κατορθώνουν να χάνουν από την 2η χειρότερη ομάδα της Κατηγορίας μετα την Νήαρ ηστ και ο προπονητής σε παρατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς…
natouralistis
weeke, δεν ειχα καμια προθεση να σου τη "πω", ουτε ειπα πως δεν βλεπεις μπασκετικα τα πραγματα.

Μια χαρα ποσταρισματα κανεις,τεκμηριωμενα και με ευπρεπεια.

Τα ποσταρα τα παραπανω για να δειξω οτι καποιοι εδω μεσα βλεπαμε οτι ο Πιερικος ειναι κακη ομαδα και κατ'επεκταση για να θιξω το θεμα Σορωτου που ανεφερε ο φιλος.

Ολο αυτο το παραμυθι με τους γνωστους 5-6 γυρολογους αποτυχημενους προπονητες που παρουσιαζονται σαν σωτηρες απο καποια ΜΜΕ ,ηθελα να καυτηριασω.

Και στη τελικη ποιος ειναι, ο Ομπραντοβιτς των 8 Ευρωπαϊκων που εχει ασυλια για 5 κακες χρονιες? Οχι, δεν γινεται αυτο, αν αλλαζεις 3 ομαδες καθε χρονο και δεν καταφερνεις να πετυχεις τον εκαστοτε στοχο σε καμια απο αυτες ,τοτε κατι φταιει,μαλλον εχεις ξεπεραστει.
Stockton
QUOTE(natouralistis @ May 17 2011, 15:13 ) *
weeke, δεν ειχα καμια προθεση να σου τη "πω", ουτε ειπα πως δεν βλεπεις μπασκετικα τα πραγματα.

Μια χαρα ποσταρισματα κανεις,τεκμηριωμενα και με ευπρεπεια.

Τα ποσταρα τα παραπανω για να δειξω οτι καποιοι εδω μεσα βλεπαμε οτι ο Πιερικος ειναι κακη ομαδα και κατ'επεκταση για να θιξω το θεμα Σορωτου που ανεφερε ο φιλος.

Ολο αυτο το παραμυθι με τους γνωστους 5-6 γυρολογους αποτυχημενους προπονητες που παρουσιαζονται σαν σωτηρες απο καποια ΜΜΕ ,ηθελα να καυτηριασω.

Και στη τελικη ποιος ειναι, ο Ομπραντοβιτς των 8 Ευρωπαϊκων που εχει ασυλια για 5 κακες χρονιες? Οχι, δεν γινεται αυτο, αν αλλαζεις 3 ομαδες καθε χρονο και δεν καταφερνεις να πετυχεις τον εκαστοτε στοχο σε καμια απο αυτες ,τοτε κατι φταιει,μαλλον εχεις ξεπεραστει.

Εάν πάντως παράτησε την ομάδα και δεν τον παράτησαν είναι απαράδεκτο .

Δεν μπορείς να αφήνεις μια ομάδα και να τα ρίχνεις στους παίκτες . Το να ξεπεραστεί καποιος από το να είναι μη-ευπρεπή η παρουσία του σε μια ομάδα είναι διαφορετικό . Ισχυεί αυτό που λέει ο φροντιστής ότι πήγαινε στην προπονηση την Τρίτη !!!??? Ρωτάω τον Κατερινιώτη ( σημειωτέον ότι είναι σούπερ και δεν νομίζω ο natouralistis να σου την είπε ) εάν το ξέρει το θέμα καλύτερα .

Απίστευτο η ομάδα σου να πέφτει και εσύ να έχεις δουλειές στην Αθήνα .
Stockton
QUOTE(Stockton @ May 17 2011, 23:17 ) *
Εάν πάντως παράτησε την ομάδα και δεν τον παράτησαν είναι απαράδεκτο .

Δεν μπορείς να αφήνεις μια ομάδα και να τα ρίχνεις στους παίκτες . Το να ξεπεραστεί καποιος από το να είναι μη-ευπρεπή η παρουσία του σε μια ομάδα είναι διαφορετικό . Ισχυεί αυτό που λέει ο φροντιστής ότι πήγαινε στην προπονηση την Τρίτη !!!??? Ρωτάω τον Κατερινιώτη ( σημειωτέον ότι είναι σούπερ και δεν νομίζω ο natouralistis να σου την είπε ) εάν το ξέρει το θέμα καλύτερα .

Απίστευτο η ομάδα σου να πέφτει και εσύ να έχεις δουλειές στην Αθήνα .


Απ’ την πρώτη στιγμή που το www.infobasket.gr βρέθηκε στον «διαδικτυακό αέρα» η άποψη των συντελεστών του ήταν ξεκάθαρη. Στόχος μας κι επιθυμία μας είναι να δίνουμε «βήμα» σε όλους εκείνους που παλεύουν καθημερινά για το άθλημα που λατρεύουμε, δίχως μάλιστα -όπως γνωρίζουμε αρκετά καλά- να έχουν και τη δέουσα προσοχή, παρόλο που όπως αποδεικνύεται στην πορεία αποτελούν τον βασικό «αιμοδότη» του ελληνικού μπάσκετ. Απ’ το ξεκίνημά μας δεν κλείσαμε την… πόρτα μας σε κανέναν. Κι ούτε πρόκειται να το πράξουμε…

Κι αυτό το αποδεικνύουμε και στην πράξη, δημοσιεύοντας την επιστολή που μας έστειλε ο προπονητής Κώστας Σορώτος, με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του στα όσα υποστηρίζει γι’ αυτόν «O Φροντιστής» μας!

Ο κόουτς διάβασε την άποψη του «Φροντιστή», αλλά θέλει να εκφράσει τις αντιρρήσεις του. Κάτι που φυσικά δεν του αρνούμαστε να το πράξει. Και του δίνουμε το βήμα…

«Γεια σας. διαβάζοντας το τελευταίο άρθρο σας στη στήλη σας “ο Φροντιστής” όπου ανώνυμος συντάκτης σας αναφέρεται στο πρόσωπο μου και γράφει: ο καλύτερος προπονητής και γνώστης της κατηγορίας δεν μπορεί να αντέξει ούτε 20 μέρες μακριά από τον Πειραιά…..Όσο περνούσε ο καιρός, τόσο μετρούσε τις μέρες στη Κατερίνη σαν τον φαντάρο και αυτό άρχισε να φαίνεται στην ομάδα. Τις τελευταίες εβδομάδες όλο και κάποια δουλειά προέκυπτε την Δευτέρα στην Αθήνα και ανέβαινε στην Κατερίνη Τρίτη απόγευμα….

Έχω να πληροφορήσω τον συντάκτη του άρθρου σας ότι είναι πολύ κακά πληροφορημένος και ότι στους 4 μήνες παραμονής μου στην πόλη της Κατερίνης έλειψα μόλις 2 Δευτέρες και αυτές ήταν μία πριν το παιχνίδι στην Δράμα για την κηδεία παιδικού μου και αδελφικού μου φίλου και η άλλη ήταν πριν το παιχνίδι με τον Αρκαδικό για προσωπικούς ιατρικούς λόγους.

Αυτά προς ενημέρωση σας και κυρίως για διόρθωσή του πληροφοριοδότη σας ο οποίος σίγουρα δεν ανήκει στους συντάκτες σας αλλά είμαι βέβαιος ότι ανήκει στους κόλπους της πρώην ομάδας μου και συγκεκριμένα στο κομμάτι αυτής που δεν έπρεπε να ψάχνει τις ευθύνες των άλλων αλλά να κάνει την αυτοκριτική της και να ζητάει ταπεινά συγγνώμη για το κακό που έχει κάνει σε ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και τον χρυσοπληρώνουν όχι για να συκοφαντεί και να βρίζει αλλά για να παίζει….

Ως άνθρωπος πάντα ξέρω να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και να προστατεύω παίκτες και συνεργάτες μου πράγμα που κάνω στα 32 χρόνια της προπονητικής μου καριέρας και το ξέρουν οι πάντες αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το σχόλιό σας είναι επιεικώς άδικο.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

ΣΟΡΩΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ»

Ο καθένας κόουτς έχει την άποψή του, τις πηγές του και βλέπει τα πράγματα απ’ την δική του οπτική γωνία. Σεβαστό…
Leon_cp3
Τώρα εμάς πολύ που μας νοιάζει αν έλειπε Δευτέρες ή όχι. Εδώ ακόμα δε μας έχει πει πως εγκαταλείπει μία ομάδα 4 αγωνιστικές πριν το τέλος και σε τέτοια κατάσταση. Να πεις ότι ο Πιερικός είχε σωθεί να πω εντάξει και τι έγινε; Βρίσκει και απαντάει στον "φροντιστή" για ένα ζήτημα που απ'όσο λέει γνωρίζει από ποιον έχει μεταφερθεί λανθασμένα.Ας τα βρουν μεταξύ τους λοιπόν.
Εμένα σα φίλαθλο με ενδιαφέρει το γιατί επιλέγει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να παρατήσει μία ομάδα.
Όταν την ανέλαβε είχα ξαναγράψει, πως είναι δυνατόν να φεύγει ένας προπονητής από μία ομάδα με παρόμοιους στόχους σαν αποτυχημένος,και του δίνεται από την άλλη ομάδα η ίδια θέση.Τώρα ας τα λουστούν στην Κατερίνη κι αυτοί.
Stockton
QUOTE(Leon_cp3 @ May 18 2011, 12:16 ) *
Τώρα εμάς πολύ που μας νοιάζει αν έλειπε Δευτέρες ή όχι. Εδώ ακόμα δε μας έχει πει πως εγκαταλείπει μία ομάδα 4 αγωνιστικές πριν το τέλος και σε τέτοια κατάσταση. Να πεις ότι ο Πιερικός είχε σωθεί να πω εντάξει και τι έγινε; Βρίσκει και απαντάει στον "φροντιστή" για ένα ζήτημα που απ'όσο λέει γνωρίζει από ποιον έχει μεταφερθεί λανθασμένα.Ας τα βρουν μεταξύ τους λοιπόν.
Εμένα σα φίλαθλο με ενδιαφέρει το γιατί επιλέγει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να παρατήσει μία ομάδα.
Όταν την ανέλαβε είχα ξαναγράψει, πως είναι δυνατόν να φεύγει ένας προπονητής από μία ομάδα με παρόμοιους στόχους σαν αποτυχημένος,και του δίνεται από την άλλη ομάδα η ίδια θέση.Τώρα ας τα λουστούν στην Κατερίνη κι αυτοί.

Καλά δεν έχεις άδικο , αλλά πέρσι χρεώθηκε σε αυτόν η σωτηρία του Αμύντα . Από την άλλη φεύγωντας κατηγορεί :

α) παίκτες
β) εμμέσως διοίκηση που έχει έτοιμο αντικαταστάτη εδώ και καιρό στην εξέδρα (εάν κατάλαβα καλά ) .

Το να λέει ότι έφυγε από τον Αμύντα και δάκρυσαν όλοι κλπ νομίζω το λιγότερο είναι αστείο . Δεν με νοιάζει τι έκαναν οι προηγούμενες ομάδες σου όταν έφυγες , αν και είναι γνωστό ότι και εκεί οι παίκτες δεν τον γούσταραν . Απλά άλλο οι Αθηναίοι πως αντιδράν οι Αθηναίοι μικρομεσαίοι παίκτες(μικρομεσαίοι είναι όχι σαν αξία , αλλά πως αντιμετωπίζουν το μπάσκετ ) που του χρόνου θα παρακαλάν τον Σορώτο να τους βάλει στην επόμενη Αθηναϊκή ομάδα που θα αναλάβει και άλλο κάποοι παίκτες του Πιερικού που δεν έχουν αυτό το θέμα στο μυαλό τους .
stantz
Του Γιάννη Ευδαίμων
18/05/2011 (14:33)

Η φετινή σεζόν έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί για τον Απόλλωνα, ο οποίος είναι πλέον βαθμολογικά αδιάφορος και στα τέσσερα ματς που απομένουν θα αγωνιστεί για το γόητρο του και μόνο… Έτσι, οι διοικούντες του συλλόγου έχουν αρχίσει να κάνουν σταδιακά τα πρώτα τους πλάνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την προσοχή να εστιάζεται όπως είναι φυσικό στα οικονομικά, που όπως και των περισσότερων ομάδων, δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Μετά και το πρόσφατο Δ.Σ., τέθηκε μια βάση, πάνω στην οποία θα χτιστεί η ομάδα της νέας περιόδου, με το μπάτζετ να είναι αισθητά μειωμένο. Σύμφωνα με τον "sportfm patras", οι άνθρωποι του Απόλλωνα έβαλαν κάτω τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα και κατέληξαν ότι για να μπορέσει να επιβιώσει ο σύλλογος θα πρέπει να πέσει γερό… ψαλίδι στον προϋπολογισμό. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μείωση της τάξης του 40%, ώστε να μπορέσει να φτιαχτεί μια ανταγωνιστική ομάδα και παράλληλα να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα το ταμείο του συλλόγου.

Έτσι, από περίπου 550 χιλιάδες Ευρώ που ήταν το φετινό μπάτζετ, αναμένεται να πέσει για τη νέα χρονιά, κάτω από τις 400 χιλιάδες, ενώ η διοίκηση προχώρησε και σε μια σημαντική κίνηση. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε, κάθε μέλος του Δ.Σ. να καταθέσει ένα ποσό της τάξεως των 3.000 Ευρώ, έτσι ώστε να μαζευτεί ένα ποσό (περίπου 70.000), το οποίο θα μπεί "κάβα" για οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση στο μέλλον.

Αναφορικά με τις σημαντικές μειώσεις στο μπάτζετ και το αντίκτυπο που θα έχουν στον σχεδιασμό, ο πρόεδρος των Πατρινών, Ανδρέας Μολφέτας, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε σε αυτή την κατεύθυνση. Όποιος θέλει, ας παίξει...".

pasas4
QUOTE(stantz @ May 18 2011, 15:03 ) *
Έτσι, από περίπου 550 χιλιάδες Ευρώ που ήταν το φετινό μπάτζετ

Αυτη η ανακοινωση ειναι της διοικησης του Απολλωνα; Μου φαινεται εξωπραγματικο ενα τοσο μεγαλο ποσο ειδικα για την φετινη Α2, και μαλιστα απο μια ομαδα που δεν ειχε νομιζω στοχο ν' ανεβει, αλλα μαλλον ηθελε την γρηγορη παραμονη.
ΟΚ να παρουν καποια παραπανω λεφτα οι γερολυκοι Αργυροπουλος και Δανιηλ, ο Κορωνιδης, αντε και οι δυο κοινοτικοι. Αλλα μεχρι εκει, τι συμβολαια τους εχουν κανει; blink.gif
Ή βρεθηκαν καποια λεφτα φετος στον Απολλωνα και τα εδωσαν "αερα", ή η λεξη προγραμματισμος ειναι αγνωστη στο ιστορικο σωματειο..!!
stantz
QUOTE(pasas4 @ May 18 2011, 15:54 ) *
Αυτη η ανακοινωση ειναι της διοικησης του Απολλωνα; Μου φαινεται εξωπραγματικο ενα τοσο μεγαλο ποσο ειδικα για την φετινη Α2, και μαλιστα απο μια ομαδα που δεν ειχε νομιζω στοχο ν' ανεβει, αλλα μαλλον ηθελε την γρηγορη παραμονη.
ΟΚ να παρουν καποια παραπανω λεφτα οι γερολυκοι Αργυροπουλος και Δανιηλ, ο Κορωνιδης, αντε και οι δυο κοινοτικοι. Αλλα μεχρι εκει, τι συμβολαια τους εχουν κανει; blink.gif
Ή βρεθηκαν καποια λεφτα φετος στον Απολλωνα και τα εδωσαν "αερα", ή η λεξη προγραμματισμος ειναι αγνωστη στο ιστορικο σωματειο..!!

Ναι ειναι του σωματειου η ανακοινωση. Το ποσο αφορα ολο το ΑΣ, δηλαδη και μπασκετ και βολεϊ ανδρων-γυναικων, υποδομες, ενοικια και την Απολλωνιαδα που αγωνιζεται στο τοπικο. Το μπατζετ του μπασκετ των ανδρων της Α2, οπως διαβασα σε τοπικη εφημεριδα, ειναι φετος 334.000 ευρω. Και παλι λιγο δεν μπορει να το πει κανεις βεβαια με δεδομενη την οικονομικη δυστοκια που υπαρχει φετος οχι μονο στον Απολλωνα αλλα σε ολη σχεδον την Α2, αλλα και τους στοχους (παραμονη) που ειχε θεσει η ομαδα.
pasas4
QUOTE(stantz @ May 18 2011, 18:33 ) *
Ναι ειναι του σωματειου η ανακοινωση. Το ποσο αφορα ολο το ΑΣ, δηλαδη και μπασκετ και βολεϊ ανδρων-γυναικων, υποδομες, ενοικια και την Απολλωνιαδα που αγωνιζεται στο τοπικο. Το μπατζετ του μπασκετ των ανδρων της Α2, οπως διαβασα σε τοπικη εφημεριδα, ειναι φετος 334.000 ευρω. Και παλι λιγο δεν μπορει να το πει κανεις βεβαια με δεδομενη την οικονομικη δυστοκια που υπαρχει φετος οχι μονο στον Απολλωνα αλλα σε ολη σχεδον την Α2, αλλα και τους στοχους (παραμονη) που ειχε θεσει η ομαδα.

Αυτη τη λεπτομερεια που αναφερεις δεν την εγραφε και ετσι καπως εξηγειται το ποσο. Παντως για τις 334.000 που λες ειναι αρκετα τσιμπημενο ποσο και θα συμφωνησω με το σχολιο σου.
billups13
με τις επιχορηγησεις τι θα γινει τελικα?
stantz
QUOTE(billups13 @ May 19 2011, 09:40 ) *
με τις επιχορηγησεις τι θα γινει τελικα?

Λενε οτι θα τις δωσουν τον Ιουνιο στις ομαδες της Α2 γυρω στις 70.000. Βεβαια 100 φορες ειπαν κατι παρομοιο στο παρελθον δεν εγινε τιποτα...
Leon_cp3
Αχ μωρέ μπράβο που θα τους τα δώσουν τον Ιούνιο που θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. 41.gif Θα βοηθήσουν εξαιρετικά τη σεζόν 2010-2011...
Θα μου πείτε τι ψάχνεις τώρα; Στην Ελλάδα ζούμε,πάντα ετεροχρονισμένα γίνονται όλα.Πάλι καλά που θα τα πάρουν κιόλας.ΑΝ τα πάρουν βέβαια.
stantz
QUOTE(Leon_cp3 @ May 19 2011, 10:38 ) *
Αχ μωρέ μπράβο που θα τους τα δώσουν τον Ιούνιο που θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. 41.gif Θα βοηθήσουν εξαιρετικά τη σεζόν 2010-2011...
Θα μου πείτε τι ψάχνεις τώρα; Στην Ελλάδα ζούμε,πάντα ετεροχρονισμένα γίνονται όλα.Πάλι καλά που θα τα πάρουν κιόλας.ΑΝ τα πάρουν βέβαια.

Βλεπω να μενουν παλι με τις υποσχεσεις οι ομαδες... Εδω αυτο το κρατος δεν πληρωνει ουτε τα βασικα πλεον, θα πληρωσει το καημενο το μπασκετ που παντα το ειχε φτυμενο και δεν το ενισχυε ουτε τις εποχες που γινοταν το μεγαλο φαγοποτι??? 68.gif
Leon_cp3
QUOTE(stantz @ May 19 2011, 11:52 ) *
Βλεπω να μενουν παλι με τις υποσχεσεις οι ομαδες... Εδω αυτο το κρατος δεν πληρωνει ουτε τα βασικα πλεον, θα πληρωσει το καημενο το μπασκετ που παντα το ειχε φτυμενο και δεν το ενισχυε ουτε τις εποχες που γινοταν το μεγαλο φαγοποτι??? 68.gif


Και το καλοκαίρι θα ψάχνουμε πάλι τις συγχωνεύσεις μπας και σωθεί τίποτα,τις παραιτήσεις ομάδων κ.λπ. και του χρόνου Α2,Β' θα έχουν 7-8 διαφορετικές ομάδες από αυτές που θα έπρεπε να είχαν. Και εδώ βέβαια θα ξαναμπεί το ΑΝ.
ΑΝ ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα γιατί και φέτος με το ζόρι έγιναν.
Weekendman
Θα μπορούσα να πω καλά να πάθουν οι ομάδες της Α2 που τα περιμένουν όλα(η τελος πάντων πολλά) από το κράτος αλλά ακόμα και τα μεγαλύτερα αθλητικά(αλλά και επιχειρηματικά κτλ...) μεγέθη τα Ελλάδος δεν τους χαλάει παρόλου που είναι Ανώνυμες εταιρίες αλλά παράλληλα είναι περισσότερο η λιγότερο κρατικοδίαιτοι ,οπότε θα περιοριστώ στο καλό κουράγιο...


Το βλέπω μεγάλο μέρος του Ελληνικού αθλητισμού να γίνεται όπως το οραματίζεται το κατά τα άλλα συμπαθές ΚΚΕ ερασιτεχνικό δηλαδή…



ΥΓ1 ΟΚ λύθηκε η παρεξήγηση natouralistis!

ΥΓ 2 Stockton δεν έχω κάτι επιπλεον παρασκηνιακά για Σορωτό τουλάχιστον ολοκληρωμένο...
Leon_cp3
QUOTE(Weekendman @ May 19 2011, 15:48 ) *
Το βλέπω μεγάλο μέρος του Ελληνικού αθλητισμού να γίνεται όπως το οραματίζεται το κατά τα άλλα συμπαθές ΚΚΕ ερασιτεχνικό δηλαδή…


Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι άνθρωποι που τον περιστοιχίζουν ερασιτεχνικά έχουν μάθει να λειτουργούν ή τέλος πάντων ερασιτεχνικά του φέρονται,οπότε γιατί όχι;
Από την πλάνη που ζούμε τώρα καλύτερα...
natouralistis
Χτες το βράδυ έκανε πάρτι ο Χάρης Σιανίδης,ναι αυτο το τρελο αγορι, και εκεί βρέθηκαν πάρα πολύ φίλοι του, όπως...

Ποιος -Ποιος?

Ο γνωστος σε ολους μας "Κομπε"...

Προτεινω στο φιλο του τον Κογκα, να μην το αφησει ετσι, τετοιο κοσμοιστορικο γεγονος..Γραψε κανα αρθρακι ρε χαζουλη...Ακομα? Τι μηπως δε σου ρχεται ο τιτλος?

"Λογω της κρισης στο Ελληνικο μπασκετ ο Φ Β σκεφτεται σοβαρα να ακολουθησει τα βηματα του στυλιστα Χαρη και να γινει ο νεος μοδιστρος της high society..Ηδη οι φημες λενε οτι Κυρια του Κολωνακιου, του ζητει απεγνωσμενα να αναλαβει το ντυσιμο της"
stantz
QUOTE(natouralistis @ May 20 2011, 23:29 ) *
Χτες το βράδυ έκανε πάρτι ο Χάρης Σιανίδης,ναι αυτο το τρελο αγορι, και εκεί βρέθηκαν πάρα πολύ φίλοι του, όπως...

Ποιος -Ποιος?

Ο γνωστος σε ολους μας "Κομπε"...

Προτεινω στο φιλο του τον Κογκα, να μην το αφησει ετσι, τετοιο κοσμοιστορικο γεγονος..Γραψε κανα αρθρακι ρε χαζουλη...Ακομα? Τι μηπως δε σου ρχεται ο τιτλος?

"Λογω της κρισης στο Ελληνικο μπασκετ ο Φ Β σκεφτεται σοβαρα να ακολουθησει τα βηματα του στυλιστα Χαρη και να γινει ο νεος μοδιστρος της high society..Ηδη οι φημες λενε οτι Κυρια του Κολωνακιου, του ζητει απεγνωσμενα να αναλαβει το ντυσιμο της"

Με ειχε πιασει ενα δεος σημερα και δεν ηξερα γιατι!!! smiley.gif
natouralistis
QUOTE (stantz @ May 21 2011, 10:36 ) *
Με ειχε πιασει ενα δεος σημερα και δεν ηξερα γιατι!!! smiley.gif


Σημερα λοιπον που θα εχεις την τυχη να τον θαυμασεις απο κοντα σε παιχνιδι ο θανατος σου η ζωη μου, μην τον κακισεις αν δεν ειναι καλος..Ταξιδεψε ξενυχτισμενο το τρελο αγορι...
stantz
QUOTE(natouralistis @ May 21 2011, 12:46 ) *
Σημερα λοιπον που θα εχεις την τυχη να τον θαυμασεις απο κοντα σε παιχνιδι ο θανατος σου η ζωη μου, μην τον κακισεις αν δεν ειναι καλος..Ταξιδεψε ξενυχτισμενο το τρελο αγορι...

Εννοειται οτι τους μεγαλους σταρ δεν πρεπει ποτε να τους πυροβολουμε, και μονο η παρουσια του μου αρκει. Ασε που με τοσες θαυμαστριες να τον... παρενοχλουν αυτο το παγκοσμιο σεξ συμπολ δεν μπορει να βρει την ησυχια του με τιποτα! 69.gif

ΥΓ: Περα απο την πλακα, ελπιζω μονο να μην βριζει τη μανα του Μακρη παλι, δεν του φταιει σε τιποτα το παιδι, γιατι την προηγουμενη φορα ξεπερασε καθε οριο... 68.gif
natouralistis
ΕΡΜΗΣ Λ. - ΡΕΘΥΜΝΟ: Το Ρεθυμνο με νικη ανεβαινει, ο Λαγκαδας με νικη σωζεται! Πραγματικη ματσαρα..Αν συνυπολογισει κανεις τις καλες εκτος εδρας εμφανισεις του Αγορ με τη μετρια εικονα του Λαγκαδα,οδηγειται στο 2 αλλα θα παιξω 1!

ΛΑΥΡΙΟ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ: Αν το παραπανω παιχνιδι οδηγηθει στον ασσο, τοτε το Λαυριο με νικη σημερα πιανει τον Αγορ στη 2η θεση, νομιζω ομως οτι οι Ικαροι θα κανουν το μπαμ γιατι το Λαυριο απουσιαζει απο τα παρκε εδω και 1 μηνα.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Ο θανατος σου, η ζωη μου στο Αργος. Θεωρω καλυτερη την ΑΕΚ ,1.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Μια απο τα ιδια με το προηγουμενο παιχνιδι και εδω τιμαω την εδρα,1.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ Π.: Μονοπλευρο το ενδιαφερον, καιγεται ο γηπεδουχος και θελει να εξαργυρωσει το μεγαλο 2πλο παραμονης τη προηγουμενη βδομαδα στη Κατερινη,1.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Παραξενο παιχνιδι για προγνωστικα...Τι να πεις ,καιγεται ο Κοροιβος αλλα η Νηαρ δειχνει οτι τα τελευταια εντος τα χτυπαει..Αν δεν υπαρχουν παρασκηνιακα παιχνιδια, το ματς παει για 1.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ: Ο Πανελευσινιακος οντας αδιαφορος θα παιξει για την τιμη των οπλων, ο Αμυντας θελει μια νικη για να σιγουρεψει τη κατηγορια αλλα δε νομιζω να τη βρει σημερα στην Ελευσινα,1.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΚΑΟΔ: Το μοναδικό αδιάφορο ματς της αγωνιστικής. Θα παω με τη καλυτερη ομαδα στη κατηγορια, forza Καοδ 2.
fragi13
Τα αποτελέσματα


Πανερυθραϊκός - Απόλλων Π. 63-65
Αρκαδικός - ΚΑΟΔ 56-74
Ερμής Λαγκαδά - Ρέθυμνο 82-80
ΑΕΚ Άργους - Πιερικός/Αρχέλαος 65-61
Πανελευσινιακός - Αμύντας 67-86
Ολυμπιάδα Π. - Παγκράτι 80-62
Λαύριο - Ίκαροι Σερ. 80-83
Νήαρ Ηστ - Κόροιβος Αμ. 95-92



1. ΚΑΟΔ 51
2. Ρέθυμνο 45
3. Ικαροι Σερρών 45
4. Λαύριο 44
5. Αρκαδικός 42
6. Πανελευσινιακός 41
7. Απόλλων Π. 41
8. ΑΕΚ Αργους 40
9. Αμύντας 40
10. Ολυμπιάδα Π. 39
11. Ερμής Λαγκαδά 39
12. Παγκράτι 37
13. Πανερυθραϊκός 37
14. Πιερικός/Αρχέλαος 37
15. Κόροιβος Αμ. 36
16. Νήαρ Ηστ 34
natouralistis
2 μονο σχολια

Το πρωτο εχει να κανει με την ανοδο

Μηπως δε θελουν να ανεβουν Αγορ και λαυριο?Καλα οι δευτεροι ειναι για να χτυπανε το κεφαλι τους στο τοιχο ,αλλα και ο Αγορ...3 συνεχομενες ηττες ομαδα που σκοπευει να ανεβει...Οτι να΄ναι.

Το αλλο αφορα τη παραμονη

Ο Χουχουλης ειναι ακομα προπονητης στον Πανερυθραϊκο? Ε οχι ρε φιλε, εισαι οτι πιο αμπαλο κυκλοφορει στο χωρο του μπασκετ..Δεν υπαρχει η σημερινη ηττα απο τον αδιαφορο Απολλωνα των απουσιων.Δεν υπαρχει απλα,εισαι ασχετος...Νικη που θα ισοδυναμουσε με 4 ομαδες απο κατω σου!Αντε γεια,πηγαινε στη Δραμα τωρα,σε περιμενει μια καλη πιπερια και αντε και του χρονου!
Leon_cp3
Εγώ θα πω κλασσικά τα δικά μου γιατί στην Καισαριανή κάθε τρεις και λίγο το έργο είναι ίδιο με κάτι ατομάκια που τη "βλέπουν" γιατί βάζουν καμιά 10ρια πόντους.
Τις μαγκιές οι παίχτες του Κόροιβου (και κάτι τύποι 60ρηδες πιθανότατα no lifers που ξεσπάνε σε παιδιά) να προσέχουν που τις κάνουν γιατί δεν είμαστε κανά κωλοχώρι που πιθανώς μπορεί να έχουν επισκεφθεί και τους είπανε "περάστε κύριοι και απαυτώστε μας κιόλας" (πραγματικά κύριε Πέττα που τα μάθατε αυτά που κάνετε; Και μεταφέρεται κιόλας ότι σας επιτέθηκαν χωρίς λόγο και αιτία,που σε καμία περίπτωση δε δικαιολογούνται εισβολές οπαδών αλλά δε μας λέει και κανείς ποιος προκάλεσε τα γεγονότα)... Λυπούμαστε που νευριάσατε γιατί η ομάδα μας δεν σας έδωσε τον αγώνα άνευ και έπαιξε και πάλι για την περηφάνια της και σας έριξε μία κατηγορία. Τα λέμε και του χρόνου λοιπόν. Εκτός αν σωθείτε "ΑΝΤΡΙΚΙΑ" με ενστάσεις. Με γεια σας τότε και συγχαρητήρια όπως καθαρά αγωνιστικά ανέβηκε και η ομάδα σας άλλωστε.
Όσον αφορά την ομάδα μου,μπράβο για το πάθος που επιδεικνύουν παρά την απογοητευτική χρονιά.Ούτε ομάδες Α1 έτσι.Ακόμα κι αν υστερούν σε πάρα πολλούς τομείς του παιχνιδιού,κερδίζουν με τα guts τους.
Αυτά και συγγνώμη για το παραλήρημα αλλά οι έχοντες γνώση των πραγμάτων εκ της Καισαριανής ξέρουν πάνω κάτω για τι μιλάω.Αν νομίζετε ότι θα γλυτώνετε μια ζωή προκαλώντας τους φιλάθλους και πάλι με γεια σας. ( :Η διαφορά όταν άρχισαν οι...προκλήσεις ήταν ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΗΑΡ με μόλις 20ΚΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ. Αυτά έτσι απλές σημειώσεις για την ιστορία.)
RED ARMY
QUOTE(Leon_cp3 @ May 21 2011, 22:48 ) *
Εγώ θα πω κλασσικά τα δικά μου γιατί στην Καισαριανή κάθε τρεις και λίγο το έργο είναι ίδιο με κάτι ατομάκια που τη "βλέπουν" γιατί βάζουν καμιά 10ρια πόντους.
Τις μαγκιές οι παίχτες του Κόροιβου (και κάτι τύποι 60ρηδες πιθανότατα no lifers που ξεσπάνε σε παιδιά) να προσέχουν που τις κάνουν γιατί δεν είμαστε κανά κωλοχώρι που πιθανώς μπορεί να έχουν επισκεφθεί και τους είπανε "περάστε κύριοι και απαυτώστε μας κιόλας" (πραγματικά κύριε Πέττα που τα μάθατε αυτά που κάνετε; Και μεταφέρεται κιόλας ότι σας επιτέθηκαν χωρίς λόγο και αιτία,που σε καμία περίπτωση δε δικαιολογούνται εισβολές οπαδών αλλά δε μας λέει και κανείς ποιος προκάλεσε τα γεγονότα)... Λυπούμαστε που νευριάσατε γιατί η ομάδα μας δεν σας έδωσε τον αγώνα άνευ και έπαιξε και πάλι για την περηφάνια της και σας έριξε μία κατηγορία. Τα λέμε και του χρόνου λοιπόν. Εκτός αν σωθείτε "ΑΝΤΡΙΚΙΑ" με ενστάσεις. Με γεια σας τότε και συγχαρητήρια όπως καθαρά αγωνιστικά ανέβηκε και η ομάδα σας άλλωστε.
Όσον αφορά την ομάδα μου,μπράβο για το πάθος που επιδεικνύουν παρά την απογοητευτική χρονιά.Ούτε ομάδες Α1 έτσι.Ακόμα κι αν υστερούν σε πάρα πολλούς τομείς του παιχνιδιού,κερδίζουν με τα guts τους.
Αυτά και συγγνώμη για το παραλήρημα αλλά οι έχοντες γνώση των πραγμάτων εκ της Καισαριανής ξέρουν πάνω κάτω για τι μιλάω.Αν νομίζετε ότι θα γλυτώνετε μια ζωή προκαλώντας τους φιλάθλους και πάλι με γεια σας. ( :Η διαφορά όταν άρχισαν οι...προκλήσεις ήταν ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΗΑΡ με μόλις 20ΚΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ. Αυτά έτσι απλές σημειώσεις για την ιστορία.)

Η λεξη συγχαρητηρια ειναι λιγη για την ομαδα μου που παρολο οτι εχουμε υποβιβασθει και παιζουμε χωρις Κουπιδη,Τομαρα,Γριμπαβιωτη,Γκαβανοπουλου και Μοσχοβιτη καταφεραμε και κερδισαμε ενα ακομη παιχνιδι και δειξαμε οτι ειμαστε εδω δεν χαριζομαστε σε κανεναν και η ομαδα εκτος απο παρελθον και παρον εχει και μελλον.Συγχαρητηρια στον κοσμο που για αλλη μια φορα εδωσε δυνατο παρων και παρα τις προκλησεις των κυριων του Κοροιβου( που εχουν και παραπονο απο την διαιτησια ενω στο 1ο ημιχρονο οι βολες ηταν 19-3 κατα μας) δεν ξεφυγαν.
Ο πεττας ο Δημητριαδης και ο Κοσανοβιτς επαιξαν 40 λεπτα και ειδικα ο Πεττας χρεωθηκε μονο με ενα φαουλ.Μπορει να μας εξηγησει πως εγινε αυτο?Βεβαια για να μην ασχολουμαστε με μικροτητες η ομαδα νικησε δικαια και εδειξε οτι δεν ειναι σε κανενα παιχνιδι αδιαφορη οπως ακουγονταν στα μπασκετικα στεκια.
Και τελος που νομιζαν οτι ηρθαν οι του Κοροιβου σε καμια εδρα της πλακας και σε καμια ομαδουλα.Σημερα παντως εμαθαν καλα οτι η ΝΗΑΡ ειναι μεγαλη ομαδα και δεν χαριζεται σε κανεναν.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
fragi13
Σημερα θα ξεκινησω δινοντας συγχαρητηρια σε μια ομαδα που παροτι ειναι υποβιβασμενη πολεμαει ολα τα παιχνιδια λες και ειναι τελικος. Φυσικα ομιλω για τη Νηαρ Ηστ και τους υπερηφανους εναπομειναντες μαχητες τους. Μπραβο σας κυριοι ,αν παιζατε ετσι απο την αρχη σιγουρα δεν θα ειχατε πεσει ,δε σας αξιζε αλλωστε , υπαρχουν πολυ χειροτερες ομαδες απο εσας. Σας ειδα και ποσο καλα παιξατε και στο Λαυριο, μπραβο σας και παλι.
Παμε στην ομαδα μου τωρα. Εγω παροτι χασαμε θα ηθελα να δωσω τα ευσημα στους αθλητες του Λαυριου ,γιατι επαιξαν οσο μπορουσαν ,αλλα οι τραυματισμοι δεν την αφηνουν να σηκωσει κεφαλι. Χωρις τους κυριους Γιαννακοπουλο , Ψηλεα , και Μπακα, νομιζω οτι και εκει που φτασαμε το παιχνιδι να ειναι συνεχεια στον ποντο ειναι επιτυχια.
Οσο αφορα τον Αγορ δεν ξερω τι εχει παθει , μπορει να ισχυουν αυτα που λεει καποιος συνομιλητης σε προηγουμενο ποστ.
Αρνητικη εκπληξη εννοειτε η Ερυθραια.
stantz
Τελικα ο Κοροιβος αποδεικνυεται ακρως προκλητικη ομαδα, καθως και με εμας τα ιδια εκαναν.

Αξιζουν συγχαρητηρια στην ομαδα της Νηαρ Ηστ που επιβεβαιωνει αυτα που πιστευα για την ομαδα οτι αδικα βρισκεται υποβιβασμενη καθαρα λογω συγκιριων, εχει ηθος και παλευει ολα τα παιχνιδια χωρις να λογαριαζει τις πονηριες καποιων αλλων ομαδων.

Καλη συνεχεια να εχετε και ευχομαι αυτη η ιστορικη ομαδα να επιστρεψει αμεσως στην Α2.

QUOTE(Leon_cp3 @ May 21 2011, 21:48 ) *
Εγώ θα πω κλασσικά τα δικά μου γιατί στην Καισαριανή κάθε τρεις και λίγο το έργο είναι ίδιο με κάτι ατομάκια που τη "βλέπουν" γιατί βάζουν καμιά 10ρια πόντους.
Τις μαγκιές οι παίχτες του Κόροιβου (και κάτι τύποι 60ρηδες πιθανότατα no lifers που ξεσπάνε σε παιδιά) να προσέχουν που τις κάνουν γιατί δεν είμαστε κανά κωλοχώρι που πιθανώς μπορεί να έχουν επισκεφθεί και τους είπανε "περάστε κύριοι και απαυτώστε μας κιόλας" (πραγματικά κύριε Πέττα που τα μάθατε αυτά που κάνετε; Και μεταφέρεται κιόλας ότι σας επιτέθηκαν χωρίς λόγο και αιτία,που σε καμία περίπτωση δε δικαιολογούνται εισβολές οπαδών αλλά δε μας λέει και κανείς ποιος προκάλεσε τα γεγονότα)... Λυπούμαστε που νευριάσατε γιατί η ομάδα μας δεν σας έδωσε τον αγώνα άνευ και έπαιξε και πάλι για την περηφάνια της και σας έριξε μία κατηγορία. Τα λέμε και του χρόνου λοιπόν. Εκτός αν σωθείτε "ΑΝΤΡΙΚΙΑ" με ενστάσεις. Με γεια σας τότε και συγχαρητήρια όπως καθαρά αγωνιστικά ανέβηκε και η ομάδα σας άλλωστε.
Όσον αφορά την ομάδα μου,μπράβο για το πάθος που επιδεικνύουν παρά την απογοητευτική χρονιά.Ούτε ομάδες Α1 έτσι.Ακόμα κι αν υστερούν σε πάρα πολλούς τομείς του παιχνιδιού,κερδίζουν με τα guts τους.
Αυτά και συγγνώμη για το παραλήρημα αλλά οι έχοντες γνώση των πραγμάτων εκ της Καισαριανής ξέρουν πάνω κάτω για τι μιλάω.Αν νομίζετε ότι θα γλυτώνετε μια ζωή προκαλώντας τους φιλάθλους και πάλι με γεια σας. ( :Η διαφορά όταν άρχισαν οι...προκλήσεις ήταν ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΗΑΡ με μόλις 20ΚΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ. Αυτά έτσι απλές σημειώσεις για την ιστορία.)

Αμα ειναι δυνατον καποιος να θεωρησει παραληρημα τοσο λογικα πραγματα που λες, μαλλον ο ιδιος θα βρισκεται σε αλλο πλανητη ή θα εχει συμφερον να βγαζει τρελους αυτους που λενε την αληθεια... Και εχουμε χορτασει απο τετοια λαμογια...
zigolo7
QUOTE(natouralistis @ May 21 2011, 20:16 ) *
2 μονο σχολια

Το πρωτο εχει να κανει με την ανοδο

Μηπως δε θελουν να ανεβουν Αγορ και λαυριο?Καλα οι δευτεροι ειναι για να χτυπανε το κεφαλι τους στο τοιχο ,αλλα και ο Αγορ...3 συνεχομενες ηττες ομαδα που σκοπευει να ανεβει...Οτι να΄ναι.

Το αλλο αφορα τη παραμονη

Ο Χουχουλης ειναι ακομα προπονητης στον Πανερυθραϊκο? Ε οχι ρε φιλε, εισαι οτι πιο αμπαλο κυκλοφορει στο χωρο του μπασκετ..Δεν υπαρχει η σημερινη ηττα απο τον αδιαφορο Απολλωνα των απουσιων.Δεν υπαρχει απλα,εισαι ασχετος...Νικη που θα ισοδυναμουσε με 4 ομαδες απο κατω σου!Αντε γεια,πηγαινε στη Δραμα τωρα,σε περιμενει μια καλη πιπερια και αντε και του χρονου!


περίμενες 27 αγωνιστικές να βγάλεις το άχτι σου?? Μάλλον έχεις φάει καμιά... πιπεριά κι εσύ από τον Χουχουλή...
stantz
QUOTE(RED ARMY @ May 21 2011, 22:09 ) *
Συγχαρητηρια στον κοσμο που για αλλη μια φορα εδωσε δυνατο παρων και παρα τις προκλησεις των κυριων του Κοροιβου( που εχουν και παραπονο απο την διαιτησια ενω στο 1ο ημιχρονο οι βολες ηταν 19-3 κατα μας)

Καλα ρε παιδια εσεις που παρακολουθησατε το ματς μπορειτε να μου πειτε πως ενας παικτης (Πεττας) κερδισε 23 βολες??? blink.gif
pasas4
QUOTE(zigolo7 @ May 22 2011, 10:45 ) *
περίμενες 27 αγωνιστικές να βγάλεις το άχτι σου?? Μάλλον έχεις φάει καμιά... πιπεριά κι εσύ από τον Χουχουλή...

Χωρις να θελω να το παιξω δικηγορος του διαβολου, φιλε εντελως αστοχο το σχολιο σου. Αλλωστε αν εχει φαει πιπερια ο natouralistis δεν το ξερω, εκτος αν ξερεις εσυ κατι.
Εχουμε πει διαφοροι και πολλες φορες για τον Χουχουλη οτι ειναι επιεικως ασχετος (τουλαχιστον για την κατηγορια). Και λογικο ειναι τη συγκεκριμενη στιγμη οταν καιγεσαι να παρεις ενα παιχνιδι που θα σου δωσει πολλες πιθανοτητες να σωθεις και χανεις απο μια σαφως καλυτερη αλλα εντελως αδιαφορη ομαδα, εισαι αξιος της μοιρας σου. Τι περιμενει για να σωθει, να παρει διπλο την αλλη εβδομαδα στη Δραμα;
Και κατι ακομα. Τον Χουχουλη τον ψιλοξερω και μαλιστα τον πηγαινα ως ανθρωπο, οχι ως προπονητη. Τον τελευταιο τουλαχιστον χρονο, για να μην πω παραπανω, εχει αλλαξει παρα πολυ τη συμπριφορα του απεναντι σε φιλους και γνωστους, ισως για να μοιασει στον προεδρο του... Αυτο μπορει να ειναι ασχετο, μπορει σε εσενα να μη λεει πολλα (λογικο), σε μενα ομως δυστυχως λεει πολλα και σιγουρα η αγωνιστικη εικονα της ομαδας του συνδεεται με την εικονα του ιδιου...
Leon_cp3
QUOTE(stantz @ May 22 2011, 11:47 ) *
Καλα ρε παιδια εσεις που παρακολουθησατε το ματς μπορειτε να μου πειτε πως ενας παικτης (Πεττας) κερδισε 23 βολες??? blink.gif


Α να σου εξηγήσω εγώ φίλε μου. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. Αυτό που γινόταν ειδικά στο α' ημίχρονο ήταν επίθεση παρά επίθεση να βλέπουμε παίχτες του Κόροιβου να εκτελούν βολές. Γέλαγε και το ποικιλόχρωμον ερίφιον. Για μπάσκετ είχαν έρθει ή για να κάνουν σουτ στην προπόνηση; Γιατί σε κάποιο σημείο αναρωτιόμασταν μήπως απλά μας εμπαίζουν και ήμασταν στην προθέρμανση ακόμα. Ο Νοβίτσκι πριν 2 αγώνες κέρδισε 24 βολές και ακούστηκαν πολλά για την αντιμετώπιση του από τους διαιτητές. Για ποιον ακούστηκαν; Για τον τρισμέγιστο ΝΟΒΙΤΣΚΙ.
Φαίνεται ότι στην Ελλάδα βρίσκουμε καλύτερους,όπως τον κύριο Πέττα γιατί γι'αυτούς δεν ακούγεται κιχ.

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια,φαίνεται ότι όντως έχουν παραμείνει κάποιοι μπασκετόφιλοι με αρχές.
natouralistis
@zigolo7, επεσες μεσα. Αυτο ειναι, μου ειχε φαει μια γκομενα πριν 2-3 χρονια και τωρα 27 αγωνιστικες ζουσα με αυτο το καημο..Δε θα κανει κατι να βγαλω το αχτι μου! Εντωμεταξυ στρουθοκαμηλιζεις τοσο που αντι να κατανοησεις το απλο ,το γεγονος δηλαδη οτι δεν ειναι υπερανω κριτικης κανεις, κανουν μια δουλεια και η δικια μας δουλεια σαν φιλαθλοι ειναι να τη κρινουμε, προβαινεις και σε συμπερασματα που στο μυαλο σου ειναι ικανα να πληξουν την αξιοπιστια της κριτικης!

Τι ειπα ρε ανθρωπε..Ειναι προπονητης σε μια ομαδα που τη ξαναεριξε τη προηγουμενη φορα που βρεθηκε στην Α2 στην ΄Β
και τωρα παει να κανει το ιδιο. Μα το θεμα ειναι οτι παιζεις ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ομαδα ολη τη χρονια σου! Δε μπορει να το χανεις αυτο το παιχνιδι, δεν εισαι αξιος για παγκο, δε χανεται. Το προγραμμα που εχει τωρα ειναι Καοδ εξω ,Ρεθυμνο μεσα καταλαβαινεις τι παιχνιδι ηταν το χθεσινο για την Ερυθραια ?Παιχνιδι μιση κατηγορια!!!!

Παγκοσμιως οι φιλαθλοι ασκουν κριτικη ,αλλοτε βεβαια αποθεωνουν και ανθρωποι με συνεχεις αποτυχιες απαξιωνονται απο το χωρο..Που ειναι η προσωπικη μου εμπαθεια απεναντι στον αγνωστο προς εμενα Χουχουλη? Σαν προπονητης ,γνωμη μου οτι ειναι ασχετος! Ο μοναδικος ανθρωπος στο μπασκετ που μπορει να χανει και να μη του λεει κανεις τιποτα ειναι ο Ομπραντοβιτς των 8 Ευρωπαϊκων και αμετρητων αλλων τιτλων. Δεν ειναι υπερανω κριτικης κανεις, κανουν μια δουλεια και η δικια μας δουλεια σαν φιλαθλοι ειναι να τη κρινουμε.

Μαθε να κοιτας το δασος ,που στη προκειμενη περιπτωση ειναι ο Πανερυθραϊκος τον οποιο χαντακωσε το δεντρο ,δηλαδη ο Χουχουλης..Εκτος φιλε και αν εισαι ο ιδιος ή καποιος συγγενης του ή κολλητος του που τοτε τζαμπα μιλαμε γιατι δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος. Προκειμενου λοιπον να ακουσω οτι ειναι και προπονηταρα αστο καλυτερα!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.