Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ Ευρωλίγκα 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Razorblade Fish
QUOTE(rankin @ Oct 28 2010, 23:22 ) *
εγώ ακόμα κουνάω το κεφάλι μου προσπαθώντας να καταλάβω γιατί καμία ελληνική ομάδα δεν ήθελε τον Γκόρντον.....

(αν και ο Παναθηναικός έχει ηδη 3 μη-ευρωπαίους)

Πραγματι ο Γκορντον ειναι καταπληκτικος αποψε.Αλλα μη σκας,εμεις πηραμε τον καλο τον Γκορντον...
comrade
Πραγματικα, οταν βγαινει ο διαμαντιδης, εχουμε προβλημα....

Ποσο θα αντεξει ο ανθρωπος...;;;

Edit: τι να λεμε τωρα, ο τυπος ειναι ειναι βιονικος...

Edit2: τα στατιστικα
lightday
όταν σφιγγουν οι λοκοι πάντως καλάθης εξω και δδ μέσα .Τέπιτς άφαντος,καλάθης κάπου εκει ,γενικά no balls boys




οκ killer drew
rankin
QUOTE(Razorblade Fish @ Oct 28 2010, 23:26 ) *
Πραγματι ο Γκορντον ειναι καταπληκτικος αποψε.Αλλα μη σκας,εμεις πηραμε τον καλο τον Γκορντον...

24.gif

O Σμόντις είναι αυτός που δείχνει πρώην παίχτης ο φουκαράς...
Μια ταχύτητα κάτω από τους υπολοίπους είναι!

Εκεί που του άρπαξε τη μπάλα ο Διαμαντίδης και εκνευρίστηκε, (σχεδόν) τον λυπήθηκα
(και λέω σχεδόν γιατί ποτέ δεν τον συμπάθησα τον αρκουδάνθρωπο)
ALdaperan
επιτέλους έκανε το ξέσπασμα ο τεεεεεεεεπιτς tongue.gif

ξεμπουκωσε tongue.gif
GMlls
QUOTE(rankin @ Oct 28 2010, 23:22 ) *
εγώ ακόμα κουνάω το κεφάλι μου προσπαθώντας να καταλάβω γιατί καμία ελληνική ομάδα δεν ήθελε τον Γκόρντον.....

(αν και ο Παναθηναικός έχει ηδη 3 μη-ευρωπαίους)



αν δεν κάνω λάθος έχει κοινοτικό διαβατήριο. εξαιρετικός παίχτης όχι όμως για καθαρός άσσος. ότι έπρεπε για αντικαταστάτης σπανούλη. είχε κάνει και τρομερά παιχνίδια εναντίων του οσφπ πέρσι.
Igor
O Maric παντως βοηθησε. Σιγα σιγα πρεπει να παιρνει παραπανω χρονο !!
Anubis
Αν συνεχιζει ο Διαμαντιδης να βγαζει 33 λεπτα τοτε καλαθης τεπις ας αναλαβουν την Α1
il postino
ρε ξεκολατε με τον τεπιτς!

δευτερο ματς και κερδισαμε τη τσσκα με 14π διαφορα δεχομενοι 60π στην αμυνα! δεν ειναι καθολου λιγο και ειναι κουραστικο να μιλαμε συνεχεια με υποθεσεις 9αν θα αντεξει ο μητσος κτλ κτλ).

ο δδ φυσικα και θα αντεξει μεχρι το τελος σε περιπτωση που δεν παρει μπρος ο τεπιτς (ο οποιος θα στρωσει μετα απο συνεχομενα παιχνιδια στην Α1). η δουλεια του μητσου φετος ειναι η ευρωλιγκα και τα ματς με τον οσφπ. γιατι να μην αντεξει?


πορα πολυ καλος ο μαριτς σημερα αν και επαιξε λιγο.

καυτος ο ντρου, μαζι με το ναβαρο εχουν υποσκελισει το λαγκντον στο σουτ κατα πως φαινεται.

η ομαδα ειναι σε πολυ καλο δρομο και τα παντα πανε βασει προγραμματος και σχεδιου...

priest
το ματς δεν το ειδα...αλλα μολις ειδα τα στατιστικα ηρθε και η μεγαλη απογοητευση!!!α ρε διαμαντιδη τι εχεις να τραβηξεις...αφου δεν τον εμπιστευεται τον τεπιτς γτ τον κρατησε στην ομαδα???παρολαυτα σιγουρα πρεπει να παιξαμε καλη αμυνα..κατι ειναι και αυτο!!
rankin
QUOTE(GMlls @ Oct 28 2010, 23:43 ) *
αν δεν κάνω λάθος έχει κοινοτικό διαβατήριο. εξαιρετικός παίχτης όχι όμως για καθαρός άσσος. ότι έπρεπε για αντικαταστάτης σπανούλη. είχε κάνει και τρομερά παιχνίδια εναντίων του οσφπ πέρσι.

Είναι ακριβώς αυτό το στυλ παίχτη, αλλά έχει καλύτερα αθλητικά προσόντα και λίγο χειρότερο σουτ.
Προσωπικά, τον θεωρώ καλύτερο παίχτη

Έχει όμως κοινοτικό διαβατήριο; Αν ναι, θα έπρεπε να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός μαζί του
Flexo
QUOTE(comrade @ Oct 28 2010, 23:30 ) *
Πραγματικα, οταν βγαινει ο διαμαντιδης, εχουμε προβλημα....

Ποσο θα αντεξει ο ανθρωπος...;;;

Edit: τι να λεμε τωρα, ο τυπος ειναι ειναι βιονικος...

Edit2: τα στατιστικα


Πόσα παιχνίδια θα παίξουμε με CSKA ή με ομάδες ανάλογου επιπέδου;
Ας ξαναπαίξει 33 λεπτά στα ντέρμπυ. Δεν θα πάθει τίποτα!
Άλλωστε συνηθίζεται το καλύτερο pg μίας ομάδας να παίρνει τον περισσότερο χρόνο και όταν βγαίνει ένας παίκτης αυτού του βεληνεκούς να μην αποδίδει το ίδιο καλά η ομάδα του.


Όσο αφορά το ματς, άριστη η ομάδα. Βοήθησαν όλοι οι παίκτες και πήραμε σημαντική διαφορά!
Νέοι, παλιοί απέδωσαν πολύ καλά.

Κρίμα που δεν κατάφερα να παω στο γήπεδο...

Όσο αφορά τον Γκόρντον πράγματι πολύ καλός παίκτης και στο στυλ του Σπανούλη. Αλλά τον πήρε η CSKA.
Αυτό δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση. Δεν υπάρχουν μόνο ΠΑΟ ΟΣΦΠ και οι υπόλοιπες ομάδες βολεύονται με ότι δεν θέλουν αυτοί οι δύο. Ειδικά όταν πρόκειται για την CSKA που μας έχει αρπάξει ολόκληρο Σίσκα.
Μπορεί και να ασχολήθηκε ο Παναθηναϊκός αλλά να μην βγήκε προς τα έξω.
SG3ptshooter
Όσον αφορά τους παλιούς δεν έχω να προσθέσω κάτι σε αυτά που ήδη ξέραμε πάνω κάτω.

Όσον αφορά τους καινούριους: Ο Σάτο είναι καλύτερος κι από ότι περίμενα από πλευράς προσαρμογής. Ο Μάριτς όσο παίζει είναι μια χαρά θετικότατος αλλά προφανώς ο Ζοτς πιστεύει πως θέλει δουλειά ακόμα από πλευράς ένταξης στα συστήματά μας η περίπτωσή του. Σεβαστό. Ο Ίαν αμυντικά με εκνευρίζει λίγο και επιθετικά παρότι έχει ταλέντο και κερδίζει φάουλ εύκολα κάτι χουκ μαρκαρισμένα από τα 4,5 χιλιόμετρα με ενοχλούν λίγο, αλλά είμαι γκρινιάρης υπέρ το δέον γιατί ήθελα Μαυροειδή, για να είμεθα και ειλικρινείς. Ο Κάιμα δεν τον πήγε το ματς σήμερα, αλλά δίνει τα πάντα όποτε παίζει και στην πορεία που θα του στήσουμε και κανένα πλέι θα δώσει περισσότερα. Overall, πολύ καλά.

Κι εμένα μου αρέσει από πέρυσι ο Γκόρντον. Αλλά το να ψάχνεις κάποιον που θα εκτοπίσει από τη δωδεκάδα αυτόν τον Τέπιτς που είδαμε και σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο δυστυχώς. Ο Καλάθης μου αρέσει, όταν (και αν, θα προσέθετε κάποιος άλλος) το παιχνίδι του αποκτήσει την ωριμότητα που χρειάζεται θα μπορεί να προσφέρει πολύ νομίζω.

+1 στο φίλο ρανκιν και για την αντιπάθεια προς τον Αρκουδιάρη. smiley.gif
PARISINOS
QUOTE(priest @ Oct 28 2010, 21:49 ) *
το ματς δεν το ειδα...αλλα μολις ειδα τα στατιστικα ηρθε και η μεγαλη απογοητευση!!!α ρε διαμαντιδη τι εχεις να τραβηξεις...αφου δεν τον εμπιστευεται τον τεπιτς γτ τον κρατησε στην ομαδα???παρολαυτα σιγουρα πρεπει να παιξαμε καλη αμυνα..κατι ειναι και αυτο!!


Καλα ρε παιδια , 33 λεπτα επαιξε ο διαμαντιδης , οχι 40. Εδω μιλαμε για ντερμπυ κορυφης , που αν κερδισεις (και μαλιστα με διαφορα οπως εγινε) ουσιαστικα εξασφαλιζεις την πρωτη θεση του ομιλου, και μπορεις να χαλαρωσεις στα υπολοιπα 8 παιχνιδια.
Σε τετοιο ματς λογικο ειναι ο ηγετης σου να παιξει 30-35 λεπτα.

Ειναι εκπληκτικο που μετα απο μια μεγαλη νικη, που ολοι σχεδον επαιξαν καλα, που δειχνει οτι η ομαδα βαδιζει σε σωστο δρομο, μερικοι καταφερνετε να γκρινιαξετε για τον 12ο παιχτη. Γιατι αν δεν το καταλαβατε , αυτο ειναι ο τεπιτς.

Και ο αναπληρωματικος του μητσο ειναι ο καλαθης, ο οποιος ηταν θετικος σημερα για οσο επαιξε ( βασικα στο πρωτο ημιχρονο).

Ελπιζω παντως να καταλαβαν σημερα μερικοι γιατι η ομαδα παει για μεγαλα πραγματα και φετος. Η αμυνα που μπορουμε να παιξουμε ειναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ η καλυτερη της ευρωπης.
Και μπορει η ΤΣΣΚΑ σημερα να ειχε ελλειψεις (χωρις σισκα και χριαπα) αλλα οσο ναναι δεν την κερδιζεις ευκολα με +15, εχοντας μαλιστα ασχημα ποσοστα σχεδον σε ολο τον αγωνα.
Οσο ναναι μιλαμε για ομαδα με γκορντον, σμοντις, χολντεν, λανγντον.

Για μενα η ομαδα σημερα επιβεβαιωσε οσα ηθελα να δω. Ακομα ειναι νωρις βεβαια, αλλα με λιγη τυχη ( να μην εχουμε τραυματισμους σοβαρους) θα ειμαστε πιστευω σχετικα ανετα στην βαρκελωνη.
j-kidd13
Ειναι πολυ ενθαρρυντικο το γεγονος οτι για 2ο παιχνιδι η ομαδα κρατησε χαμηλα στο σκορ τον αντιπαλο της(εστω και χωρις Σισκα στο 2ο μερος).Kαι ειναι ακομα πιο αποθαρρυντικο το οτι οπως φαινεται,στην ευρωλιγκα θα στηριζεται σε 2,5 γκαρντ...Μπορει να εχει καταντησει γραφικο το θεμα,αλλα δεν γινεται να μην το σχολιασεις βλεποντας τι γινεται οταν βγαινει ο Μητσος και σκεπτομενος το οτι στοχος της ομαδας ειναι το F4.Μακαρι οπως λεει και ο il postino να ανεβει ο Τεπιτς στη διαρκεια της χρονιας,αλλα για μενα,ακομα περισσοτερο ο Καλαθης,που ειναι κλασικος ασσος,και εχει στοιχεια.
Και ο Σατο εξαιρετικος.....Κινηση ματ η αποκτηση του...Εξ ισου μεγαλη προσφορα και στις 2 μεριες του παρκε...



ΥΓ:Ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ να εισαι ξαπλωμενος και να ακους περιγραφη Χατζι...
t0ny3
Πολυ καλη η ομαδα σημερα.Αν και στην αρχη ηταν πολυ ντερμπυ το ματς και πηγαιναμε ποντο ποντο το 3ο δεκαλεπτο προς το τελος ηταν καθοριστικο εκει που πηραμε την διαφορα.Αρχιζω κι εγω να πιστευω πως γυριζουμε σε μοντελο 2007.Συνεχιζω ομως να πιστευω πως χρειαζεται ακομα ενας γκαρντ κυριως στον ασσο.Οταν βγαινει ο Μητσος υπαρχει προβλημα και ο Καλαθης δεν μπορει ακομα να δωσει αυτα που θελουμε.Βεβαια οι αγωνες που πραγμα θα χρειαστει αυτος ο +1 γκαρντ ειναι πολυ λιγα μεχρι τα μεσα της σεζον και εκει που αρχιζει το Top 16 αλλα και τα νοκ αουτ.Ακομα και ετσι πιστευω δεν ειναι πολλες οι ομαδες που μπορουν να μας δημιουργησουν τρομερο προβλημα αποντως ενος γκαρντ.Ειναι μετριμενες αυτες οι ομαδες πχ Ολυμπιακος,Μπαρτσελονα,Ρεαλ δεν μου ερχεται καποια αλλη τωρα tongue.gif

Τεσπα παραξενευτικα που αργησε να μπει στο παιχνιδι ο Μριτς.Βοηθησε παρα πολυ σημερα και ηταν καθορηστικος.Μαλλον δεν τον θεωρει ακομα ο Ζοτς 100% ετοιμο, αλλα δειχνει πως οταν προσαρμοστει θα ειναι μεγαλο οπλο.Ο Σατο καλουλης ηταν.Βοηθησε σε καποιες αμυνες,εβαλε καποια σουτακια και ενα πολυ δυσκολο, γενικα πιστευω θα βοηθησει.Και ο Καιμακογλου παροτι επαιξε πολυ λιγο εκανε αθορηβη δουλεια.Αυτος ο καημενος ο Τεπιτς τον οποιο τον εχουμε φαψει επαιξε λιγο αλλα θελω να πιστεψω πως καποια στιγμη θα δειξει το ταλεντο του.

Για Ντρου,Μπατιστ,Μητσο δεν χρειαζονται αναλυσεις.Respect!! smiley.gif

Ειμαι αισιοδοξος για φετος!!!!
Boom Dizzle
Θα γραψω μετα απο καιρο για την ομαδα....
Ο Παναθηναικος σημερα ηταν χαρμα οφθαλμων ειδικα 3η κ 4η περιοδο που επαιξε Total Basketball!!
Η γνωμη μ ειναι οτι με τον καιρο η ομαδα 8α γινεται καλυτερη γτ πιστευω οτι ακομα δεν εχει φτασει σε τοπ αποδoση,ακομα
ειναι νωρις...Αλλα θελω να επισημανω το εξης:Θεωρω οτι κ μονο οτι κρατησαμε την ΤΣΣΚΑ στους 60 ποντους ειναι αποτελεσμα σκληρης αμυνας που μας ελειπε....Κ Επιπλεον Σατο,Μαριτς θα αποδειχθουν λιρα 100 ενω Καιμακ-Ιαν πολυτιμοι ρολιστες....

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ομως.....ΔΕΝ μας εκανε ο Γκορντον το καλοκαιρι(θα αντικαταστουσε τον $$$$$ ανετα)????

Ααααααα ο Καλαθης(μ φανηκε Ξεψαρωμενος) κ ο Τεπιτς θα κανουν το ξεπεταγμα φετος biggrin.gif biggrin.gif
kolokotronis
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας.
Πολύ καλή προσπάθεια στην άμυνα και στα ριμπάουντ ξανά.
Είναι φανερό ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία.
Ο Σάτο καλύπτει το κενό Σπανούλη επαρκώς.
Η πρώτη θέση στον όμιλο, αν και νωρίς, φαίνεται να είναι δική μας από τώρα.
Το ερώτημα είναι πότε θα κάνουμε την κοιλιά φέτος και πόσο μεγάλη θα είναι.
Επίσης σημαντικό ρόλο θα πάιξουν οι τυχόν τραυματισμοί που θα έχουμε και σε ποιες θέσεις θα είναι αυτοί.

Καλή συνέχεια να έχουμε.
Marciulionis
Πολύ καλός έλεγχος των ριμπάουντ και σήμερα. Προς το τέλος το χαλάσαμε αυτό με μερικά μαζεμένα επιθετικά της ΤΣΣΚ όταν το ματς είχε κριθεί. Τρομερή επιθετική άμυνα που θα δυσκολέψει τους πάντες απέναντί μας. Αυτή η άμυνα μου εμπνέει εμπιστοσύνη για τη συνέχεια και για τα κρίσιμότερα.

Πολύ καλός ο Μάριτς. Στα 2 5λεπτα που έπαιζε χτίσαμε τις μεγαλύτερες διαφορές. Φοβερή ενέργεια στην άμυνα με 3 κλεψίματα ενώ είχε και συμμετοχή σε 2-3 ριμπάουντ που πήραν οι συμπαίκτες του. Σε αυτόν τον παίκτη πιστεύω ότι έχουμε βρεί ψηλό για αρκετά χρόνια. Με παραξενεύει που έπαιξε τόσο λίγο. Δεν είναι ο μεγαλύτερος τεχνίτης, άλλα η ένταση και το νεύρο με τα οποία παίζει είναι εξαιρετικά σπάνια για ψηλό.

Ακόμα καλύτερος ο Σάτο ένας παίκτης που τα κάνει όλα. Και ότι και να λένε ορισμένοι, είναι εξαιρετικός σουτέρ. Ούτε μέτριος, ούτε απλά καλός. Η ντρίπλα και η πάσα είναι τα μόνα σημεία που κάπως υστερεί, άλλα ακόμα κι εκεί στη χειρότερη να τον πείς μέτριο. Στα 2 σημαντικά παιχνίδια που παίξαμε είναι στους διακριθέντες και δίνει απαντήσεις στους άσχετους που μιλούσαν για ένα μέτριο σουτέρ κι ένα απλό εργαλείο που δεν άξιζε τα λεφτά του. Στη συνέχεια περιμένω ακόμα περισσότερα, πολύ απλά γιατί μπορεί ακόμα περισσότερα.

Σταθερές αξίες ο Διαμαντίδης και ο Νίκολας. Και οι 2 κάθε χρόνο μου φαίνονται και καλύτεροι. Πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση.

Επίσης πολύ καλός ο Περπέρογλου και ο Φώτσης με αξιοπρόσεχτη συνεισφορά στα ριμπάουντ.

Στα αρνητικά, η αστοχία του 1ου μέρους, άλλα τα σουτ άλλες φορές μπαίνουν, άλλες όχι. Πολύ σημαντικότερο θεωρώ την προσήλωση στην άμυνα και τον έλεγχο τον ριμπάουντ, που και στη κακή σου μέρα θα καλύψει την αστοχία σου στα σουτ. Επίσης δε μου άρεσε η δυσκολία που είχαμε να περάσουμε τη μπάλα στη ρακέτα, άλλα ως ένα σημείο αυτό είναι λογικό όταν έχεις μέσα ένα σκιάχτρο 2.22 για αντίπαλο. Και κλασσικά η ανυπαρξία των Τέπιτς και Καλάθη. Τουλάχιστον ένας τους πρέπει να τραβήξει από ένα σημείο και μετά.

Επίσης πολύ μέτρια εμφάνιση από τον Μπατίστ, από τον οποίο έχουμε μάθει να περιμένουμε πολύ περισσότερα, τον Βουγιούκα, τον Τσαρτσαρή και τον Καϊμακόγλου. Κυρίως λόγο Μαριάνοβιτς βέβαια, άλλα εκεί φάνηκε ο λόγος που έχουμε τόσο "βαθιά" φρόντ λάιν φέτος. Όπως και να το κάνουμε, το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι ψηλών.

Η φετινή ΤΣΣΚ είναι η ομάδα, μαζί με τη Μπαρτσελόνα που φοβάμαι περισσότερο και πιστεύω ότι ΤΣΣΚ, Μπάρτσα και ΠΑΟ θα είναι στο Φ4. Η πλήρης ΤΣΣΚ θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνος αντίπαλος. Πάντως οι εμφανίσεις μας ως τώρα και η σοβαρότητα της ομάδας με πείθουν ότι θα είναι μια καλή χρονιά.
Hakeem Olajuwon
Η πρωτη πενταδα του παναθηναικου δεν ειναι χειροτερη της μπαρτσελονα για να μην πω οτι ειναι καλυτερη.
Γενικα εχει βαθος σε ολες τις θεσεις εκτος του ασσου που δεν εχει τιποτα πισω απο τον διαμαντιδη.
Λογικα θα ηταν στο Φ4 αν ειχε καποιον αξιοπιστο αναπληρωματικο ασσο τωρα δεν ειναι βεβαιο.
Τωρα βρισκεται ενα τραυματισμο του διαμαντιδη μακρια απο το να εκτροχιαστει πληρως απο την διεκδικηση της ευρωλιγκας
Ginobili
Μόλις γύρισα από το γήπεδο....λοιπόν,μα τον Θεό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιεί τόσο λίγο τον Μάριτς ο Ζοτς.Είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί τον Βουγιούκα και τον Μάριτς ούτε δευτερόλεπτο στο 1ο ημίχρονο? Από πότε ο Μάριτς έγινε 3ο μας σέντερ και ο Βουγιούκας 2ο? Εγώ βλέπω ότι πέρα από την χαοτική διαφορά που έχουν σε άμυνα-ριμπάουντ-δύναμη-ταχύτητα...ο Μάριτς είναι πιο αποδοτικός και στην επίθεση γιατί κινείται εξαιρετικά χωρίς την μπάλα.
Κατά τα άλλα...ο Σάτο σήμερα έπαιξε εξαιρετικά.Απλό μπάσκετ,μετρημένα σουτ,ριμπάουντ,άμυνα...αναμφισβήτητα φαίνεται ότι ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και λογικά θα είναι πολύ πιο αποδοτικός από τον περσινό Σπανούλη.

Στα αρνητικά...τι άλλο? τα γνωστά...αυτά που φωνάζουμε οι περισσότερο λογικοί από το καλοκαίρι.Βγαίνει ο Διαμαντίδης και η ομάδα πέφτει ένα επίπεδο,δεν έχει εναλλακτική λύση στον άσσο.Το πρόβλημα δεν είναι ότι σήμερα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι ο Μήτσος έπαιξε 34' και θα καεί.Το πρόβλημα είναι ότι όταν δεν θα τραβήξει ο Διαμαντίδης(γιατί θα συμβεί αυτό..όπως και πέρσι) δεν θα έχεις τον Σπανούλη ούτε τον Σάρας να σηκώσει οργανωτικά την ομάδα.
Κατά τα άλλα....μια από τα ίδια χάλια για Τέπιτς(πρωτίστως) και Καλάθη....και όταν μάλιστα κρινόταν το παιχνίδι,τους πάρκαρε για τα καλά στον πάγκο. 10' ο Καλάθης και 3' ο Τέπιτς... icon_drunk.gif Κατά τα άλλα μας πρήξανε όλο το καλοκαίρι για την αναβάθμιση αυτών των 2...και άκουσον άκουσον,ο Τέπιτς θα γύρναγε στην φυσική του θέση...το 1... wacko.gif Τον είδα και σήμερα πόσο στο 1 έπαιξε....Πραγματικά τρομοκρατούμαι να βλέπω τον Ζοτς να καταλήγει πρακτικά σε αυτά που φωνάζουμε οι ταπεινοί φίλαθλοι από το καλοκαίρι....
Εύχομαι να βρούμε κανένα γκαρντ που να είναι τουλάχιστον μέτριο μετά την 1η φάση....
Marciulionis
Η ομάδα έπεφτε ένα επίπεδο όταν έβγαινε ο Διααντίδης και πέρυσι που είχαμε Σάρας και Σπανούλη. Για Ντε Κολό το κυνηγήσαμε και δεν έκατσε. Με ποιόν κοινοτικό παίκτη θα ήταν δυνατό να καλυφθεί το κενό του ΔΔ? Με κανένα! Εγώ πιστεύω τα λίγα σημαντικά ματς της χρονιάς μπορεί να τα βγάλει με 35λεπτα ο ΔΔ κι από πίσω του να έρχεται ο Καλάθης που να προετοιμάζεται σιγά σιγά κι ενδεχομένως από το Δεκέμβρη και ο Λίνος.
Ginobili
QUOTE(Marciulionis @ Oct 28 2010, 21:48 ) *
Η ομάδα έπεφτε ένα επίπεδο όταν έβγαινε ο Διααντίδης και πέρυσι που είχαμε Σάρας και Σπανούλη. Για Ντε Κολό το κυνηγήσαμε και δεν έκατσε. Με ποιόν κοινοτικό παίκτη θα ήταν δυνατό να καλυφθεί το κενό του ΔΔ? Με κανένα! Εγώ πιστεύω τα λίγα σημαντικά ματς της χρονιάς μπορεί να τα βγάλει με 35λεπτα ο ΔΔ κι από πίσω του να έρχεται ο Καλάθης που να προετοιμάζεται σιγά σιγά κι ενδεχομένως από το Δεκέμβρη και ο Λίνος.

Και τι είναι ρε συ ο Διαμαντίδης...φεράρι να αποδίδει πάντα το ίδιο? Τι θα πει να παίξει 35' στα κρίσιμα? Πέρσι σε όλα τα παιχνίδια έπαιζε καλά? Γιατί να το κάνει φέτος?
Και πέρσι με Σάρας και Σπανούλη η ομάδα δεν έπεφτε ένα επίπεδο όπως τώρα με Καλάθη και Τέπιτς.Πέρσι ο Διαμαντίδης έπαιζε αρκετά σαν 3αρι,φέτος είναι διαφορετικά τα πραγματικά.Είναι ο μοναδικός μας οργανωτής.
comrade
QUOTE(Marciulionis @ Oct 29 2010, 00:48 ) *
...ενδεχομένως από το Δεκέμβρη και ο Λίνος.


Τι παιζει με αυτον τον Λινος ρε παιδια;; Τι θεση παιζει τελικα; Νομιζα ειναι τεσσαρι!
kolokotronis
Επιτρέπεται να παίξει παίκτης την ίδια χρονιά σε δύο ομάδες της ευρωλίγκα?
Μπορούμε δηλαδή να πάρουμε, μετά την πρώτη φάση, κάποιον παίκτη από ομάδα που θα έχει αποκλειστεί στην πρώτη φάση?
Αν έχει αγωνιστεί στο eurocup?
Νομίζω για την πρώτη περίπτωση είμαι ψιλοσίγουρος ότι απαγορεύεται.
Για την άλλη περίπτωση? (eurocup)
Ginobili
QUOTE(Marciulionis @ Oct 28 2010, 21:48 ) *
κι ενδεχομένως από το Δεκέμβρη και ο Λίνος.

Και τον Δεκέμβρη να τον πάρεις,δεν έχεις δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσεις φέτος.

QUOTE(kolokotronis @ Oct 28 2010, 22:00 ) *
Επιτρέπεται να παίξει παίκτης την ίδια χρονιά σε δύο ομάδες της ευρωλίγκα?
Μπορούμε δηλαδή να πάρουμε, μετά την πρώτη φάση, κάποιον παίκτη από ομάδα που θα έχει αποκλειστεί στην πρώτη φάση?

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι επιτρέπεται
PARISINOS
QUOTE(Ginobili @ Oct 28 2010, 21:57 ) *
Και τι είναι ρε συ ο Διαμαντίδης...φεράρι να αποδίδει πάντα το ίδιο? Τι θα πει να παίξει 35' στα κρίσιμα? Πέρσι σε όλα τα παιχνίδια έπαιζε καλά? Γιατί να το κάνει φέτος?
Και πέρσι με Σάρας και Σπανούλη η ομάδα δεν έπεφτε ένα επίπεδο όπως τώρα με Καλάθη και Τέπιτς.Πέρσι ο Διαμαντίδης έπαιζε αρκετά σαν 3αρι,φέτος είναι διαφορετικά τα πραγματικά.Είναι ο μοναδικός μας οργανωτής.


Παντως σημερα ο καλαθης επαιξε 1 δεκαλεπτο . 8 λεπτα στο πρωτο μερος , που ισοπαλος μπηκε, ισοπαλος βγηκε. Πως ακριβως πεσαμε ενα επιπεδο, δεν καταλαβα.

Στπ δευτερο ημιχρονο, μπηκε για 1,5 λεπτο στο 34, απλα για να παρει δυο ανασες ο διαμαντιδης. Ειτε εβαζε 20 ποντους , ειτε ετρωγε 20, παλι για 1,5 λεπτο θα εμπαινε, μιας και δεν υπηρχε περιπτωση να μην παιξει ο μητσος το τελευταιο 3λεπτο.

Σε αυτο το 2λέπτο λοιπον, η διαφορα πηγε απο τους 11 στους 6 , δεκτο οτι μειωθηκε λιγο, αλλα οχι επειδη δεν παιξαμε καλες επιθεσεις. Ισα ισα μια χαρα βγηκαν οι επιθεσεις, απλα χασαμε δυο τριποντα σχεδον ελευθεροι (ειδικα ο φωτσης ηταν μονος).
Ασε που δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο τρεις επιθεσεις. Οπως ειπα, σε εκεινο το σημειο, μπηκε απλα για να κουβαλησει τη μπαλα και τιποτα παραπανω.

Σημερα ο καλαθης ηταν θετικος. Και την μια προσπαθεια που πηρε την τελειωσε πολυ ωραια, και ασσιστ εβγαλε (ειδικα μια στον μπατιστ σε σκοτωμενη επιθεση ηταν αλα σαρας) , και καλη αμυνα επαιξε.

Τωρα τι αλλο θελετε εσεις απο τον αναπληρωματικο ποιντ , δεν εχω καταλαβει.

Η μαλλον εχω καταλαβει, θελετε οταν βγαινει ο διαμαντιδης, να μην χανουμε καθολου δυναμικη η σχεδον καθολου. Ε λοιπον αυτο δεν γινεται, ( μιας και κανεις σοβαρος παιχτης δεν προκειται να ερθει στον ΠΑΟ για να παιζει ενα ποιοτικο δεκαλεπτο , και να κουβαλαει τα νερα του διαμαντιδη) οποτε γινεται να το δεχθουμε ολοι, και να μην σχολιαζουμε καθε φορα τα ιδια και τα ιδια (μεχρι και μετα απο ματς στο οποιο ο τεπιτς δεν επαιξε καθολου και ο καλαθης ηταν θετικος οσο αγωνιστηκε?)...
Marciulionis
QUOTE(Ginobili @ Oct 29 2010, 00:57 ) *
Και τι είναι ρε συ ο Διαμαντίδης...φεράρι να αποδίδει πάντα το ίδιο? Τι θα πει να παίξει 35' στα κρίσιμα? Πέρσι σε όλα τα παιχνίδια έπαιζε καλά? Γιατί να το κάνει φέτος?
Και πέρσι με Σάρας και Σπανούλη η ομάδα δεν έπεφτε ένα επίπεδο όπως τώρα με Καλάθη και Τέπιτς.Πέρσι ο Διαμαντίδης έπαιζε αρκετά σαν 3αρι,φέτος είναι διαφορετικά τα πραγματικά.Είναι ο μοναδικός μας οργανωτής.


Άλλες φορές θα παίξει, άλλες όχι. Στα σημαντικά ματς συνήθως δηλώνει παρόν πάντως κι εμφατικά. Δεν γίνεται να κερδίζουμε και πάντα. Έχουμε επενδύσει κι ένα σκασμό λεφτά στο Καλάθη... . Άμα βρεθεί κάτι αξιόλογο, πιστεύω παίκτη θα πάρουμε. Απλά να πάρουμε άλλον ένα Τέπιτς, θα συμφωνήσεις ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος.
Ginobili
QUOTE(Marciulionis @ Oct 28 2010, 22:08 ) *
Άλλες φορές θα παίξει, άλλες όχι. Στα σημαντικά ματς συνήθως δηλώνει παρόν πάντως κι εμφατικά. Δεν γίνεται να κερδίζουμε και πάντα. Έχουμε επενδύσει κι ένα σκασμό λεφτά στο Καλάθη... . Άμα βρεθεί κάτι αξιόλογο, πιστεύω παίκτη θα πάρουμε. Απλά να πάρουμε άλλον ένα Τέπιτς, θα συμφωνήσεις ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Δεν είπα να πάρουμε άλλον ένα Τέπιτς..είπα να πάρουμε ένα μέτριο γκάρντ.... tongue.gif

Το θετικό για την ώρα πάντως είναι ότι πολύ δύσκολα θα χάσουμε την 1η θέση στον όμιλο.
4minister
Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω με ορισμένους. Αυτό που είδα ήταν μια νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου, που έχει μάλιστα πολύ βαριά φανέλα. Χωρίς να μπορείς να πεις ότι κάποιος παίκτης πήρε την ομάδα στην πλάτη του και οι υπόλοιποι απλά βοήθησαν. Team work και άμυνα μπετόν αρμέ. Για να επιβεβαιωθεί ακόμα μια φορά το παλιό ρητό: η καλή άμυνα παίρνει τα παιχνίδια και η καλή επίθεση κόβει εισιτήρια.

Η ομάδα έχτισε με υπομονή τις προϋποθέσεις νίκης. Φόρτωσε ας πούμε από νωρίς με 4 φάουλ το στοιχειό Μαριάνοβιτς και μετά έβαλε ένα σωρό καλάθια από κοντινή απόσταση.

Επίσης είδα ένα μπάσκετ σε σκακιέρα, από δυό κορυφαίους προπονητές. Γνωρίζοντας π.χ. ο Ομπράντοβιτς την αμυντική αδυναμία του Λάνγκτον, δίνει εντολή να πηγαίνει συνέχεια η μπάλα στον παίκτη που έχει αναλάβει, τον Περπέρογλου, ώστε και εύκολα σουτ να έχει στην επίθεση αλλά και να αποκλείσει τον Λάγκτον από τους αιφνιδιασμούς. Γίνεται αυτό 1-2 φορές και αμέσως ο Βουγιόσεβιτς φέρνει τον Λάγκτον στον πάγκο. smile.gif

Τέλος πάντων ο στόχος επετεύχθη πανηγυρικά. Γιατί όταν βάζεις μόνο 60 πόντους στον Παναθηναϊκό, είναι απίθανο να τον κερδίσεις. Και μάλιστα με κανένα, αν δεν κάνω λάθος, παίκτη που να έφτασε τα 4 φάουλ. thumbsup.gif
spysta
QUOTE(rankin @ Oct 28 2010, 20:22 ) *
εγώ ακόμα κουνάω το κεφάλι μου προσπαθώντας να καταλάβω γιατί καμία ελληνική ομάδα δεν ήθελε τον Γκόρντον.....

(αν και ο Παναθηναικός έχει ηδη 3 μη-ευρωπαίους)

χαχααχ .. το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτομουν για το πουλεν μου!!!
ο τυπος ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ σε μικρη ηλικια και με το potential να γινει ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ παικτης ..
ξερουμε για ποσο καιρο εχει συμβολαιο με την ΤΣΣΚΑ ??


αποψη μου οτι η ΤΣΣΚΑ οταν γυρισει κομπλε ο Κριαπα .. θα ειναι ΠΟΛΥ δυνατη.Σημερα οσο καλα κι αν επαιξε στο τελος ο ΠΑΟ .. το κενο του Σισκα ηταν μεγαλο .. και με τον Λιθουανο στο παρκε το ματσακι θα ηταν στον ποντο.

κατα τ αλλα .. οσο χρειαζεται 4αρι ο ΟΣΦΠ .. αλλο τοσο χρειαζεται ασσο ο ΠΑΟ.Οταν ειναι εκτος παρκε ο ΔΔ .. οι πρασινοι πελαγωνουν .. βεβαια στην πορεια μπορει να αλλαξει αυτο!!Ειδομεν
lakersdynasty
QUOTE(Anubis @ Oct 28 2010, 23:47 ) *
Αν συνεχιζει ο Διαμαντιδης να βγαζει 33 λεπτα τοτε καλαθης τεπις ας αναλαβουν την Α1


αυτο αρχισαν να κανουν ηδη.

ο Διαμαντιδης με τον ΠΑΟΚ επαιξε μολις 15 λεπτα και δεν τον βλεπω να παιζει πολυ περισοτερα σε ευκολα ματς εστω αν γινονται ντερμπι και κραταμε απλα διαφορα καπου 10 ποντους σταθερα.

Ετσι θα πηγαινει το πραγμα, ισως σε παιχνιδια εντος με πιο ευκολους αντιπαλους στην Ευρωπη να παιζουν λιγο παραπανω οι αλλοι 2.

Για την εποχη και για την μη ετοιμοτητα μας παιζουμε καλα. Και τα τριποντα μπορει να μην μπαινουν παντα αλλα τα σουτ ειναι καλα.

Σημερα ο Μητσος ηταν αστοχος αλλα το μεγαλητερο κακο εγινε οταν μαρκαρε τον Γκορντον. Ειναι καποιος πιο πανω που ανεφερε οτι ηταν κακως και συμφωνω διοτι αφηνεις χωρο στον Γκορντον οαν ειναι στο τριποντο. Οχι οταν ειναι στα 5-6 μετρα. Εκει τον παιζεις σχετικα στενα. Φαγαμε καπου 10 ποντους απο τις απομονωσεις του Γκορντον στην κορυφη.

οσο για την επιλογη του παικτη με Νικολας Μπατιστ στην ομαδα Σατο με τα χιλια. Δεν το συζητω.

Αυτος που με απογοητευσε σημερα ηταν ο Τσαρτσαρης. Ρε Κωστα 3 σουτ χαμενα κατω απτο καλαθι λες και ηταν 5 μετρα? Ελεος! καθομουν στο πανω διαζομα και κρυβομουν να μην με πετυχεις smiley.gif

Γενικα ομως well done, μπορω να πω οτι με πωρωσε η ομαδα σημερα. smile.gif

εν τω μεταξυ ειναι καποιος που ξερει τι ωρα τελειωσε το ματς ακριβως? Βαρεθηκα να περιμενω λεωφορειο και το πηρα ποδαρατο απτο ΟΑΚΑ-Ζωγραφου icon_drunk.gif και θελω να δω ποση ωρα εκανα να φτασω.

καπου 1:30 ωρα πρεπει ναναι... laugh.gif


saou
Μη τύχει και κάνει καλό ματς αντίπαλος παίκτης, αμέσως να τον λιγουρευτούμε...

Για τον ΠΑΟ δεν ξέρω, πάντως στον Ολυμπιακό σίγουρα δε χωρούσε ο Γκόρντον, τη στιγμή που πήρε καλύτερο, παρόμοιο και proven παίκτη για combo guard ενώ είχε ήδη και τον Τεόντοσιτς που θέλει πολύ τη μπάλα στα χέρια του.

Για την ΤΣΣΚΑ είναι σίγουρα αναβάθμιση από τον παντελώς αναξιόπιστο πλέον JR. Οι Ρώσοι πάντως έχουν ξεκινήσει κακά αλλά δυνητικά μπορούν να πάνε πολύ μακριά φέτος, αν σκεφτεί κανείς ότι σήμερα τους έλειπε ο Σίσκα, ο καλύτερος αμυντικός που κυκλοφορεί και ο Κάουν.
lakersdynasty
QUOTE(spysta @ Oct 29 2010, 02:00 ) *
χαχααχ .. το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτομουν για το πουλεν μου!!!
ο τυπος ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ σε μικρη ηλικια και με το potential να γινει ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ παικτης ..
ξερουμε για ποσο καιρο εχει συμβολαιο με την ΤΣΣΚΑ ??


αποψη μου οτι η ΤΣΣΚΑ οταν γυρισει κομπλε ο Κριαπα .. θα ειναι ΠΟΛΥ δυνατη.Σημερα οσο καλα κι αν επαιξε στο τελος ο ΠΑΟ .. το κενο του Σισκα ηταν μεγαλο .. και με τον Λιθουανο στο παρκε το ματσακι θα ηταν στον ποντο.

κατα τ αλλα .. οσο χρειαζεται 4αρι ο ΟΣΦΠ .. αλλο τοσο χρειαζεται ασσο ο ΠΑΟ.Οταν ειναι εκτος παρκε ο ΔΔ .. οι πρασινοι πελαγωνουν .. βεβαια στην πορεια μπορει να αλλαξει αυτο!!Ειδομεν


Συμφωνω. Αυτο ισοσταθμισε αρκετα την ανετοιμοτητα μας. Αν και η αμυνα μας μας δινει σιγουρια.

Σπυρο ο Γκορντον εχει συμβολαιο μεχρι τη σεζον 2012-13
http://www.in-the-game.org/?page_id=657


PARISINOS
Συμφωνω οτι ο γκορντον δεν χωραγε σε ΚΑΜΙΑ απο τις δυο ελληνικες.

Ο ΟΣΦΠ πηρε τον σπανουλη για αυτο το ρολο, που ειναι καλυτερος παιχτης, ενω ο ΠΑΟ μπορουσε να παρει μονο εναν ξενο και καλως πηρε τον τον σατο. Αν τωρα ο γκορντον εχει κοινοτικο αλλαζουν τα δεδομενα ( οχι πως θα ερχοταν ο γκορντον να παιξει τον ρολο του καλαθη, δηλαδη 10 λεπτα ενω μπορει να παιξει 30 στην ΤΣΣΚΑ, αλλα λεμε τωρα)...
roben

Δυνατό παιχνίδι απόψε στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε 2 από τις κορυφαίες ευρωπαικές ομάδες,εξαιρετική και η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ,ιδίως από την ώρα του ξεσπάσματος στο τρίτο 10λεπτο και μετά...

Καταρχήν πρέπει να τονιστεί ότι οι Ρώσοι είχαν ουσιαστικά 2 σημαντικότατες απουσίες αφού σε εκείνη του Κριάπα προστέθηκε και αυτή του Σισκάουσκας που αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά...Κόντρα σε μιά πλήρη ΤΣΣΚΑ ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά...Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ποιοτικά κακό με πολύ ξύλο και στις 2 ρακέτες...Εξάλλου η άμυνα στα όρια του φάουλ αποτελούσε συστατικό της ομάδας της Μόσχας και επί Μεσίνα και φυσικά δεν άλλαξε τώρα που στον πάγκο της βρίσκεται ένας μετρ του είδους,σαν κόουτς της Παρτιζάν άλλωστε άλλος τρόπος επιβίωσης για την ομάδα του κόντρα στα μεγαθήρια της ευρωλίγκας δεν υπήρχε...Θετικό για μένα το γεγονός ότι η ομάδα άντεξε στο ξύλο...Θετικό επίσης το ότι συνέχισε να σουτάρει από την περιφέρεια (ο Βουγιόσεβιτς κατά την προσφιλή του τακτική προτίμησε να γεμίσει τη ρακέτα και να κλείσει τους διαδρόμους ρισκάροντας το περιφερειακό σουτ) παρά την αστοχία στα τρίποντα...Προσωπικά ένιωσα ευχάριστη έκπληξη διότι άλλες χρονιές όταν τα σουτ δεν έβγαιναν οι παίκτες δίσταζαν φοβούμενοι να πάρουν ακόμα και ελεύθερες προσπάθειες,εγκλωβίζοντας τον επιθετικό ειρμό...

Όταν στο δεύτερο ημίχρονο το ποσοστό ευστοχίας αυξήθηκε το παιχνίδι άνοιξε και ο Παναθηναικός έχτισε μια αξιόλογη διαφορά στην οποία εν τέλει οικοδόμησε τη νίκη του...Ας μην γινόμαστε υπερβολικοί με τα 33 λεπτά συμμετοχής του Διαμαντίδη,αφενός θα παίρνει τις ανάσες του στο μέτριου επιπέδου ελληνικό πρωτάθλημα,αφετέρου όλοι προσδοκούμε ότι σταδιακά ο Τέπιτς θα μπορεί να προσφέρει περισσότερο...Είναι νωρίς ακόμα για να κατασταλάξουμε ότι ο Σέρβος αποτελεί παίκτη των 3 λεπτών συμμετοχής σε ματς τέτοιου επιπέδου...Ευελπιστώ ότι θα έρθει και η δική του ώρα...Ούτε βέβαια μπορούμε να περιμένουμε να είναι η ομάδα ίδια με τον Διαμαντίδη και χωρίς αυτόν...Αντι-Διαμαντίδης δεν υπάρχει,όπως δεν υπάρχει αντι-Σισκάουσκας,αντι-Ναβάρο και αντι-Σπανούλης...Το rotation του Ομπράντοβιτς στους σέντερ με τον Μπατίστ να ξεκινά,στη συνέχεια να παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Βουγιούκας και ο Μάριτς να αναλαμβάνει στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι το έχουμε ξαναδεί...Πιθανολογώ ότι το κάνει με σκοπό να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Έλληνα σέντερ στα λιγότερο κρίσιμα και καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού...Ρολίστας είναι ο άνθρωπος,να βάλει ένα-δύο καλάθια,να πάρει 2-3 φάουλ,να δώσει 2-3 φάουλ,να προσφέρει ανάσες στους βασικούς ώστε να διευκολύνει το έργο τους όταν τα γάλατα σφίγγουν...Νομίζω ότι πρόκειται καθαρά για θέμα τακτικής,δεν πιστεύω ότι μπορεί ο Ομπράντοβιτς να τον θεωρεί καλύτερο ή πιό έτοιμο από τον Μάριτς,απλά τον θεωρεί σε μεγάλο ποσοστό αναλώσιμο,στις μεγάλες ομάδες ακόμα και αυτοί οι παίκτες είναι σημαντικοί...Ο Σερβοαυστραλός σέντερ έδειξε για άλλη μια φορά την έφεση του στα ριμπάουντ,ενώ αντίθετα αδύναμο σε αυτό τον τομέα φάνηκε το δίδυμο Μπατίστ-Φώτσης,ιδίως από την στιγμή που απεναντί του είχε τον γίγαντα Μαριάνοβιτς...Ο Σάτο βγάζει πολλή ενέργεια στη βρώμικη δουλειά αποτελώντας αξιόπιστο εργαλείο και στην επίθεση,ο Νίκολας έχει αναλάβει ξεκάθαρα τον ρόλο του κλασικού σουτέρ της ομάδας,ο Τσαρτσαρής ήταν λίγο νευρικός και δεν τον πήγε το παιχνίδι αλλά αυτο μπορεί να συμβεί,ο Καιμακόγλου έδωσε αμυντική δυναμική στην ομάδα στο διάστημα που έπαιξε,ο Καλάθης ήταν αξιοπρεπής αλλά μπορεί και καλύτερα,ο Φώτσης ήταν μαχητικός και εκτέλεσε τα αγαπημένα του τριποντάκια,ο Περπέρογλου σοβαρός όπως πάντα...

Ο Γκόρντον δεν θα μπορούσε να αποκτηθεί από τον Παναθηναικό διότι πολύ απλά δεν νομίζω ότι έχει κοινοτικό διαβατήριο...Λογίζεται σαν Αμερικανός και ο Παναθηναικός τις μη κοινοτικές θέσεις τις έχει καλύψει με Μπατίστ,Νίκολας,Σάτο...
AZ1980
QUOTE(spysta @ Oct 28 2010, 23:00 ) *
χαχααχ .. το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτομουν για το πουλεν μου!!!
ο τυπος ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ σε μικρη ηλικια και με το potential να γινει ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ παικτης ..
ξερουμε για ποσο καιρο εχει συμβολαιο με την ΤΣΣΚΑ ??


Δεν ξέρω για πόσο καιρό έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, ξέρω όμως πως τον είχα προτείνει για τον ΠΑΟ από το βήμα αυτού εδώ του φόρουμ πέρσι αρκετά νωρίς στη σεζόν. Βαριέμαι να κάτσω να βρω το ποστ. Φαντάζομαι τον ΠΑΟ με αυτόν αντι... Τέλος πάντων, μη γίνομαι και κουραστικός.


ΥΓ. Μπράβο στην ομάδα για σήμερα, ωραίο μπάσκετ, ΠΟΡΩΣΗ! smile.gif





bball.gif




frenchman7
QUOTE(lakersdynasty @ Oct 29 2010, 02:09 ) *
εν τω μεταξυ ειναι καποιος που ξερει τι ωρα τελειωσε το ματς ακριβως? Βαρεθηκα να περιμενω λεωφορειο και το πηρα ποδαρατο απτο ΟΑΚΑ-Ζωγραφου icon_drunk.gif και θελω να δω ποση ωρα εκανα να φτασω.

καπου 1:30 ωρα πρεπει ναναι... laugh.gif



Φίλε το χω κάνει κι εγώ το ΟΑΚΑ-ζωγραφου πριν 7-8 χρόνια, αλλά γυρνόντας από μπάλα...
εγώ το είχα κάνει 2 ώρες περίπου...
Ατελείωτη η Κηφισίας με τα πόδια ε? ohmy.gif
Fragkiskatos
όσα λέμε όλο το καλοκαίρι αρχίζουν σιγά σιγά να φαίνονται στο παρκέ..

1)ο σπανούλης δεν ήταν ποτέ και ούτε θα γίνει ποτέ Διαμαντίδης..να αλλάζει τις ισορροπίες...μεγάλη απώλεια αλλά όχι αναντικατάστατος....το ξέρουν και οι γαύροι το ξέρουν και όλοι οι υπόλοιποι...

2)Διαμαντίδης-Νίκολας-Σάτο-Τσαρτσαρής-Μπατίστ(ή Μπατίστ-Μάριτς) παίζει να είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη 5άδα της ευρώπης.΄

3)με πάγκο Περπέρογλου-Φώτση-Καλάθη-Καιμακόγλου-Βουγιούκα-Τέπιτς δεν μπορούμε να ποντάρουμε σε μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο. Το λογικό είναι ο μεγάλος Ζοτς να βάζει τα δεύτερα στην ελλάδα και να φορτσάρει στην ευρώπη

4)τα ηνία στην ελλάδα δεν θα αλλάξουν...στην ευρώπη είναι δύσκολα...θες έναν καλό κοντό να βοηθάει τον Μήτσο

5)Σάτο-Νίκολας-Μπατίστ....black terror...και φουλ χοληστερίνη..ξέρετε εσείς τι τραβάτε 12 χρόνια τώρα

6) ο μπόμπερ Κέσελι που ήταν στην Γερμανία;;;; ετοιμάζεται μάλλον για ΟΑΚΑ..τον περιμένει ο Τσαρτσαρής για 2ο γύρο

7) ο γαύρος πιστεύω πρέπει να κινηθεί να πάρει έστω και τώρα τον σίγουρο...Σάτο

8) ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ....
frenchman7
QUOTE(Fragkiskatos @ Oct 29 2010, 08:12 ) *
όσα λέμε όλο το καλοκαίρι αρχίζουν σιγά σιγά να φαίνονται στο παρκέ..

1)ο σπανούλης δεν ήταν ποτέ και ούτε θα γίνει ποτέ Διαμαντίδης..να αλλάζει τις ισορροπίες...μεγάλη απώλεια αλλά όχι αναντικατάστατος....το ξέρουν και οι γαύροι το ξέρουν και όλοι οι υπόλοιποι...

2)Διαμαντίδης-Νίκολας-Σάτο-Τσαρτσαρής-Μπατίστ(ή Μπατίστ-Μάριτς) παίζει να είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη 5άδα της ευρώπης.΄

3)με πάγκο Περπέρογλου-Φώτση-Καλάθη-Καιμακόγλου-Βουγιούκα-Τέπιτς δεν μπορούμε να ποντάρουμε σε μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο. Το λογικό είναι ο μεγάλος Ζοτς να βάζει τα δεύτερα στην ελλάδα και να φορτσάρει στην ευρώπη

4)τα ηνία στην ελλάδα δεν θα αλλάξουν...στην ευρώπη είναι δύσκολα...θες έναν καλό κοντό να βοηθάει τον Μήτσο

5)Σάτο-Νίκολας-Μπατίστ....black terror...και φουλ χοληστερίνη..ξέρετε εσείς τι τραβάτε 12 χρόνια τώρα

6) ο μπόμπερ Κέσελι που ήταν στην Γερμανία;;;; ετοιμάζεται μάλλον για ΟΑΚΑ..τον περιμένει ο Τσαρτσαρής για 2ο γύρο

7) ο γαύρος πιστεύω πρέπει να κινηθεί να πάρει έστω και τώρα τον σίγουρο...Σάτο

8) ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ....


icon_drunk.gif

Ωραίο το post σου φίλε, πολύ ήρεμο...
Ότι πρέπει για παρασκευή πρωί, το διαβάζεισ και είσαι έτοιμος για ΣΚ
Αφού μου 'ρχεται να πάω να αγοράσω και μια πράσινη που μιλάει όλο για λιμανισιους και να δέσει το σετάκι... tongue.gif
Fragkiskatos
δεν διαβάζω αθλητικές εφημερίδες φίλε μου

έχω ματάκια και βλέπω..όπως και εσύ όπως και όλοι icon_drunk.gif
Paris87
QUOTE(Fragkiskatos @ Oct 29 2010, 08:48 ) *
δεν διαβάζω αθλητικές εφημερίδες φίλε μου

έχω ματάκια και βλέπω..όπως και εσύ όπως και όλοι icon_drunk.gif

Διαφορες εκφρασεις σου νομιζω απαγορευονται...
Προσπαθησε να μην κανεις ειρωνικα σχολια
Μια νικη στην μιση ΤΣΣΚΑ εντος εδρας ειναι
Flexo
QUOTE(Ginobili @ Oct 29 2010, 00:57 ) *
Και τι είναι ρε συ ο Διαμαντίδης...φεράρι να αποδίδει πάντα το ίδιο? Τι θα πει να παίξει 35' στα κρίσιμα? Πέρσι σε όλα τα παιχνίδια έπαιζε καλά? Γιατί να το κάνει φέτος?
Και πέρσι με Σάρας και Σπανούλη η ομάδα δεν έπεφτε ένα επίπεδο όπως τώρα με Καλάθη και Τέπιτς.Πέρσι ο Διαμαντίδης έπαιζε αρκετά σαν 3αρι,φέτος είναι διαφορετικά τα πραγματικά.Είναι ο μοναδικός μας οργανωτής.


Πέρσι όντως ο Διαμαντίδης έπαιζε και σαν τριάρι και χάναμε από την αξία του.
Φέτος που παίζει σαν άσσος κερδίζουμε. Και όσο πιο πολύ παίζει, τόσο πιο καλή είναι και η ομάδα.

Δεν υπάρχει παίκτης στην Ευρώπη που να μπορεί να καλύψει το κενό του Διαμαντίδη.
Πόσο μάλλον αν ένας παίκτης έρθει για αναπληρωματικός.

Μια χαρά είναι ο Καλαθάκος. Τρέχει, πιέζει, βλέπει γήπεδο.

Επειδή πέρσι είχαμε πολλούς περιφερειακούς και ο Διαμαντίδης έπαιζε 20λεπτα(και ένα μερος του χρόνου αναλωνόταν στο 3), δεν σημαίνει ότι είναι και καλό.

Σίγουρα πέρσι είχαμε περισσότερες επιλογές και όλο και κάποιος μπορουσε να καλύψει κάποιον άλλο σε κακή μέρα, αλλά το να έχεις πολλούς παίκτες κορυφαίου επιπέδου σημαίνει ότι πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο, οπότε και να τους περιορίσεις.
Επιπλέον, οι συνεχόμενες αλλαγές δεν κάνουν καλό στον ρυθμό του παιχνιδιού.

Όσο αφορά την αποδυναμωμένη CSKA, σίγουρα η απώλεια του Σίσκα ήταν σημαντικότατη.
Αλλά πιστεύω ότι σε αυτή την απώλεια οφείλεται το κρεσέντο του Γκόρντον, καθώς πήρε την ομάδα πάνω του και του βγήκε.
Επίσης ο Σίσκα τριπλάρει πολύ για 3άρι. Για αυτό και είναι επιρρεπής στα λάθη.
Όσο παικταράς και να είναι, πιστεύω θα τα έβρισκε σκούρα με τον Σάτο κολλημένο πάνω του.


lakersdynasty
QUOTE(frenchman7 @ Oct 29 2010, 07:55 ) *
Φίλε το χω κάνει κι εγώ το ΟΑΚΑ-ζωγραφου πριν 7-8 χρόνια, αλλά γυρνόντας από μπάλα...
εγώ το είχα κάνει 2 ώρες περίπου...
Ατελείωτη η Κηφισίας με τα πόδια ε? ohmy.gif


ατελειωτη δεν λες τιποτα! αλλα ενταξει ειναι ωραια η βολτα ποτε ποτε, ειδικα αμα εισαι ικανοποιημενος γενικα με αυτο που ειδες πιο πριν biggrin.gif

QUOTE
Βαριέμαι να κάτσω να βρω το ποστ. Φαντάζομαι τον ΠΑΟ με αυτόν αντι...


...τον Σατο? τον Μπατιστ? τον Νικολας? smiley.gif

οκ σταματαω να παιζω με τον πονο (μας) biggrin.gif
frenchman7
QUOTE(lakersdynasty @ Oct 29 2010, 11:05 ) *
ατελειωτη δεν λες τιποτα! αλλα ενταξει ειναι ωραια η βολτα ποτε ποτε, ειδικα αμα εισαι ικανοποιημενος γενικα με αυτο που ειδες πιο πριν biggrin.gif



...τον Σατο? τον Μπατιστ? τον Νικολας? smiley.gif

οκ σταματαω να παιζω με τον πονο (μας) biggrin.gif


Εσύ καλά είσαι.. Εγώ είχα γυρίσει μετά από μία ήττα της Εθνικής με την Νορβηγία (0-2) νομίζω... και έβρεχε κιόλας!! cool.gif

Αλλά αυτά είναι ωραία... Σου μένουν και κάνεις χαβαλέ!
rchos
ο χρηστης fragkiskatos εχει ενα φαουλ.
αν συνεχισει ετσι θα ερθουν και αλλα.

εγκλιματισου στο φορουμ σε παρακαλω φιλε μου.
Fragkiskatos
ελπίζω να παρατηρηθεί η ίδια ευθυξία και σε άλλους χρήστες.

δεν νομίζω ότι προσέβαλλα κανέναν. με 2 λογοπαίγνια δεν έπεσε το επίπεδο του φόρουμ.

Με μπάσκετ ασχολούμαστε όχι με το άθλημα του Παγδατή και της Δανιηλίδου.

και όχι απειλές μεγάλε...φεύγουμε και μόνοι μας αν χρειαστεί..μην την βλέπεις εξουσία πίσω απο μια οθόνη.
Flexo
QUOTE(Fragkiskatos @ Oct 29 2010, 08:12 ) *
3)με πάγκο Περπέρογλου-Φώτση-Καλάθη-Καιμακόγλου-Βουγιούκα-Τέπιτς δεν μπορούμε να ποντάρουμε σε μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο. Το λογικό είναι ο μεγάλος Ζοτς να βάζει τα δεύτερα στην ελλάδα και να φορτσάρει στην ευρώπη


Εμένα από όλα με προσέβαλε το παραπάνω. smiley.gif

Τί έχει αυτός ο πάγκος; Φώτσης, Περπέρογλου έχουν πάρει Ευρωλίγκα και ήταν πενταδάτοι.
Ο Καλάθης είναι ανερχόμενος.

Οι υπόλοιποι τί ονόματα να είναι; Ναβάρο, Σίσκα και Πέκοβιτς;
Άσε που δίπλα στον Βουγιούκα έχουμε και Μάριτς.
Marciulionis
Ειδικά αυτό με το Περπέρογλου και την απαξίωση που δέχεται καταντάει αηδεία. Μου θυμίζει κάτι αντίστοιχο που γινότανε με το Χατζηβρέττα. Δεν γίνεται όποιον δε βάζει σταθερά 15 πόντους - 10ασσίστ να τον βγάζουμε άχρηστο! Ο Περπέρογλου εκτός του ότι είναι πολύ καλός παίκτης είναι βασικότατο κομμάτι της ομάδας με αρκετά σημαντική προσφορά 3χρόνια τώρα.
rchos
QUOTE(Fragkiskatos @ Oct 29 2010, 12:12 ) *
ελπίζω να παρατηρηθεί η ίδια ευθυξία και σε άλλους χρήστες.

δεν νομίζω ότι προσέβαλλα κανέναν. με 2 λογοπαίγνια δεν έπεσε το επίπεδο του φόρουμ.

Με μπάσκετ ασχολούμαστε όχι με το άθλημα του Παγδατή και της Δανιηλίδου.

και όχι απειλές μεγάλε...φεύγουμε και μόνοι μας αν χρειαστεί..μην την βλέπεις εξουσία πίσω απο μια οθόνη.


διαβασε τους κανονες και εγκλιματισου στο φορουμ.
στο ξαναγραφω.
αν συνεχισεις με αυτο το στυλ οντως θα εχεις και αλλα φαουλ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.