Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΛΑΥΡΙΟ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
menelaos
QUOTE(coachara @ Dec 1 2008, 20:28 ) *
Φιλε μενελαε καταρχην συγνωμη αν θειχτηκες που αναφερθηκα σε παιχτες και προπονητες της ομαδας σου(γιατι εγω το ξεκινησα) αλλα το εκανα γιατι ισα ισα τους πιστευω και μου αρεσουν πολυ οπως θα εχεις καταλαβει...καταρχειν για την παραπανω ερωτηση σου στον γκριρ νομιζω οτι δεν φταιει κανεις ξερεις γιατι?γιατι δεν εχεις χασει κατι για να φταιει καποιος,εισαι ενα απο τα φαβορι μην πω το φαβορι και αυτη η ερωτηση σου θα στεκει στο τελος της χρονιας αν δεν τα εχεις καταφερεις(που δεν νομιζω) ....

Oχι φιλαρακο μην ανησυχεις δεν θιχτηκα καθολου.Αλλωστε μια καλοπροεραιτη κριτικη ειναι οτι καλυτερο,απλα δε μου αρεσει να κατηγορουν καποιοι ανθρωπους που δεν τους ξερουν καθολου και μαλιστα να γινεται επανηλημενα και σε ασχημες στιγμες. Αυτος *(οχι ο Greer) με τον οποιο μιλαγες πριν μερικα ποστ δεν ηξερε κανενα απο το Λάυριο και αρχισε και μιλαγε λες και ηταν ειδημων. Και να ηξερε παει στο δ...............αλλα αφου δεν ηξερε τι ηθελε και μιλαγε. Εγω φιλαρακο δεν ειμαι χτεσινος στο χωρο και εχω δει με την ομαδα μου εκπληκτικες στιγμες αλλα και πολλες ασχημες.Το θεμα μας ειναι να ειμαστε κοντα παντα και οχι μονο στις χαρες. Ρωτα τα παιδια να σου πουν απο που ξεκινησαμε και πως φτασαμε εδω στη Β εθνικη μια μικρη πολη 15000 κατοικων. 4 χρονια αηττητοι στο γηπεδο μας και μια κατηγορια απο β σε α εσκα αηττητοι .Και ολα αυτα μονο με παιδια απο το Λαυριο.
karaflas
QUOTE(menelaos @ Dec 1 2008, 23:04 ) *
Oχι φιλαρακο μην ανησυχεις δεν θιχτηκα καθολου.Αλλωστε μια καλοπροεραιτη κριτικη ειναι οτι καλυτερο,απλα δε μου αρεσει να κατηγορουν καποιοι ανθρωπους που δεν τους ξερουν καθολου και μαλιστα να γινεται επανηλημενα και σε ασχημες στιγμες. Αυτος *(οχι ο Greer) με τον οποιο μιλαγες πριν μερικα ποστ δεν ηξερε κανενα απο το Λάυριο και αρχισε και μιλαγε λες και ηταν ειδημων. Και να ηξερε παει στο δ...............αλλα αφου δεν ηξερε τι ηθελε και μιλαγε. Εγω φιλαρακο δεν ειμαι χτεσινος στο χωρο και εχω δει με την ομαδα μου εκπληκτικες στιγμες αλλα και πολλες ασχημες.Το θεμα μας ειναι να ειμαστε κοντα παντα και οχι μονο στις χαρες. Ρωτα τα παιδια να σου πουν απο που ξεκινησαμε και πως φτασαμε εδω στη Β εθνικη μια μικρη πολη 15000 κατοικων. 4 χρονια αηττητοι στο γηπεδο μας και μια κατηγορια απο β σε α εσκα αηττητοι .Και ολα αυτα μονο με παιδια απο το Λαυριο.

ωραια ολα αυτα αλλα φιλε μου δεν κοιτας καθολου μπροστα!!!!το μυαλο σου ειναι κολιμενο στα παλια!!!ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ.....ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΛΙΑ!!!!!τοτε γιατι δεν φτιαχνετε μια ομαδα μονο με λαυριωτες??αφου το Α σας και το Ω σας ειναι το λαυριο τοτε καθηστε εκει σπιτακι σας και μη βγαινετε καθολου εξω!!!!!τι ειναι αυτα που λες μωρε???
Small Forward
Αυτό που χρειαζόμαστε πιο πολύ απ'όλα είναι υπομονή και στήριξη.

Την κυριακή στο γήπεδο θα πρέπει να είμαστε άπαντες για να στηρίξουμε την ομάδα σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι (Φάληρο) αλλά κυρίως για να δείξουμε στα παιδιά ότι είμαστε στο πλάι τους ενόψει της πολύ δύσκολης τετράδας παιχνιδιών που ακολουθούν (Κομοτηνή, Καλαμαριά εκτός, Αρκαδικός, Αμύντας εντός) και που έχω την εντύπωση ότι θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια...
coachara
QUOTE(menelaos @ Dec 1 2008, 23:04 ) *

Θελω να ξερεις οτι προσωπικα εγω κανω κριτικη μονο σε αθλητες και προπονητες που εχουν δει τα ματια μου η που γνωριζω καλα...και παντα κοιταζω να ειμαι αντικειμενικος και δικαιος...απο τρικαλιωτη,ψυλεα,γιαννακοπουλο εχω σαφη εικονα και πολλων χρονων και σου λεω με κλειστα ματια οτι τα παιδια ειναι σουπερ....οπως και τσολατος...οι υπολοιποι δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα ειναι χρισημοι και μια χαρα για την κατηγορια...για τον κοουτς δεν εχω προσωπικη αποψη..οτι ξερω ειναι απο σχολια τριτων και θετικα και αρνητικα με τα αρνητικα να επικρατουν...αυτο μονο...απλα να ξερεις ειμαι μεσα στο χωρο του μπασκετ χρονια και γνοριζω το αθλημα και τους ανθρωπους του και τετοιος δεν θα γινω ποτε...παντα λεω πραγματα που ξερω εγω και οχι μου ειπε του ειπα το ακουσα και τετοια...
GREER
QUOTE(coachara @ Dec 2 2008, 01:51 ) *
Θελω να ξερεις οτι προσωπικα εγω κανω κριτικη μονο σε αθλητες και προπονητες που εχουν δει τα ματια μου η που γνωριζω καλα...και παντα κοιταζω να ειμαι αντικειμενικος και δικαιος...απο τρικαλιωτη,ψυλεα,γιαννακοπουλο εχω σαφη εικονα και πολλων χρονων και σου λεω με κλειστα ματια οτι τα παιδια ειναι σουπερ....οπως και τσολατος...οι υπολοιποι δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα ειναι χρισημοι και μια χαρα για την κατηγορια...για τον κοουτς δεν εχω προσωπικη αποψη..οτι ξερω ειναι απο σχολια τριτων και θετικα και αρνητικα με τα αρνητικα να επικρατουν...αυτο μονο...απλα να ξερεις ειμαι μεσα στο χωρο του μπασκετ χρονια και γνοριζω το αθλημα και τους ανθρωπους του και τετοιος δεν θα γινω ποτε...παντα λεω πραγματα που ξερω εγω και οχι μου ειπε του ειπα το ακουσα και τετοια...

Πραγματικα coachara εισαι τρομερος. Πραγματικα σε χαιρομαι οταν γραφεις. Και το λεω αυτο οχι μονο επειδη συμφωνω στο 99% αυτων που γραφεις, αλλα και επειδη κανει μπαμ οτι ξερεις πολυ μπασκετ. Απο εμενα respect. Και καθε κριτικη σου,καλη ή κακη, για μενα θα ειναι σεβαστη.
coachara
QUOTE(GREER @ Dec 2 2008, 02:13 ) *
Πραγματικα coachara εισαι τρομερος. Πραγματικα σε χαιρομαι οταν γραφεις. Και το λεω αυτο οχι μονο επειδη συμφωνω στο 99% αυτων που γραφεις, αλλα και επειδη κανει μπαμ οτι ξερεις πολυ μπασκετ. Απο εμενα respect. Και καθε κριτικη σου,καλη ή κακη, για μενα θα ειναι σεβαστη.

Φιλε γκριρ να ξερεις οτι το μονο που κανω ειναι να βλεπω μπασκετ χρονια τωρα,απο α εσκα και πανω ολες τις κατηγοριες και πολυ και συνεχεια.....οποτε ξερω τους παντες,εχω δει ολους μα ολους τους παιχτες και τις ομαδες...δεν ειμαι με καμια ομαδα οποτε και η αποψη μου αυτοματα γινεται αντικειμενικη...........αυτο ειναι ολο...
menelaos
Μετα απο αυτη τη γκελα του Οφη εχουμε μια χρυση ευκαιρια με ενα μεγαλο διπλο την αλλη Κυριακη να φερουμε τα πραγματα εκει που πρεπει να ειναι. Θα κανουμε την προπονηση μας την Τεταρτη με το Παλαιο Φαληρο στις 19.00 και παμε την κυριακη στην Κομοτηνη. Νομιζω ενα κομβικο παιχνιδι που αν το κερδισουμε ολα αλλαζουν.
Small Forward
QUOTE(menelaos @ Dec 7 2008, 19:42 ) *
Μετα απο αυτη τη γκελα του Οφη εχουμε μια χρυση ευκαιρια με ενα μεγαλο διπλο την αλλη Κυριακη να φερουμε τα πραγματα εκει που πρεπει να ειναι. Θα κανουμε την προπονηση μας την Τεταρτη με το Παλαιο Φαληρο στις 19.00 και παμε την κυριακη στην Κομοτηνη. Νομιζω ενα κομβικο παιχνιδι που αν το κερδισουμε ολα αλλαζουν.

Μέσα στο μυαλό μου είσαι Μενέλαε.

Κι εγω ακριβώς αυτό σκεφτόμουν.

Βέβαια θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι μετά από την ήττα που έκανε η Κομοτηνή στον Αμύντα θα είναι πολύ προσεκτική με εμάς.
menelaos
QUOTE(Small Forward @ Dec 7 2008, 21:11 ) *
Μέσα στο μυαλό μου είσαι Μενέλαε.

Κι εγω ακριβώς αυτό σκεφτόμουν.

Βέβαια θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι μετά από την ήττα που έκανε η Κομοτηνή στον Αμύντα θα είναι πολύ προσεκτική με εμάς.

Σωστα μιλας αλλα νομιζω οτι με μια εμφανιση αναλογη των δυνατοτητων της ομαδας μας δεν εχει τυχη η Κομοτηνη. Αν παιξουμε ομως οπως παιζουμε μεχρι τωρα ,γεια σας.
GREER
QUOTE(menelaos @ Dec 7 2008, 19:42 ) *

Τι μας νοιαζει τι κανουν οι αλλοι ρε Μενελαε?? Εχεις ομαδα που μπορει να κερδισει παντου. Κανε εσυ τα βασικα και η πρωτια θα ερθει μονη της χωρις να το καταλαβεις...
GREER
Παει και το σημερινο παιχνιδι. Ηταν σαν να ειχαμε ρεπο. Τωρα αρχιζουν τα σοβαρα. Παρε μου το διπλακι στη Κομοτηνη για να κλεισουνε μερικα στοματακια. Κανε μου το διπλο για να ανεβω πρωτος στις αρχες του 2009...
Small Forward
δεν νομίζω ότι πρέπει να απογοητευόμαστε ακόμη και τώρα.
Χωρίς βέβαια να έχω δει το παιχνίδι στην Κομοτηνή.
Ο προβληματισμός νομίζω ότι είναι λογικός από όλους, η απογοήτευση όχι.
Ερώτηση: Μπορεύν οι ομάδες της Β' εθνικής να κάνουν μεταγραφές αυτή την περίοδο;
GREER
Εγω εχω την λυση για την ανακαμψη της ομαδας. Δουλεια-δουλεια-δουλεια. 4 ωρες προπονηση την ημερα. Ετσι και αλλιως με τις αμοιβες που εχουν οι παιχτες μας δεν νομιζω να μην θελουν να δουλεψουν παραπανω προκειμενου να μην διασυρονται. Και οταν λεω 4 ωρες την ημερα προπονηση δεν εννοω τρεξιμο και καψονια, αλλα τακτικη μεχρι να εμπεδωσουν ολοι αυτα που ζηταει ο προπονητης. Τελος ενα λαθος που πιστευω οτι κανουμε με οποιον και οπου και να παιζουμε. Προσπαθουμε εμεις να προσαρμοστουμε στο παιχνιδι του αντιπαλου. Κακως κατα τη γνωμη μου. Το αντιθετο πρεπει να γινεται. Οι αλλοι να προσαρμοζονται σε εμας και εμεις με τη δουλεμενη τακτικη μας να τους χαλαμε τα σχεδια τους. Π.χ. Σιγα μην κατσει ο Ομπραντοβιτς να προσαρμοσει το παιχνιδι του συμφωνα με το πως παιζει ο Αρης για παραδειγμα. Θα πει 2-3 λογια για τον αντιπαλο, αλλα μετα θα παει να παιξει το παιχνιδι του.
kesariani 4ever
Φιλοι μου λαυριωτες το παιχνιδι της Κυριακης με τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ ειναι κομβικης σημασιας για εσας.Πρεπει να το παρετε οπωσδηποτε γιατι διαφορετικα τα πραγματα δυσκολευουν επικυνδυνα για εσας και το τρενο της ανοδου θα χαθει απο πολυ νωρις.Απο οτι εμαθα στο παιχνιδι με την ΚΟΜΟΤΗΝΗ η ομαδα σας δεν επαιξε πολυ καλα και ηττηθηκε πολυ ευκολα.Τωρα για το παιχνιδι του Σαββατου θα πρεπει η προσοχη σας να μην δωθει στον μπομπερ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΟ αλλα σε ολη την ομαδα της τριπολης γιατι πραγματικα εχει πολυ καλες μοναδες.Καλη επιτυχια και υπομονη και επιμονη γιατι το χρειαζεται η ομαδα.
GREER
QUOTE(kesariani 4ever @ Dec 17 2008, 18:29 ) *
Φιλοι μου λαυριωτες το παιχνιδι της Κυριακης με τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ ειναι κομβικης σημασιας για εσας.Πρεπει να το παρετε οπωσδηποτε γιατι διαφορετικα τα πραγματα δυσκολευουν επικυνδυνα για εσας και το τρενο της ανοδου θα χαθει απο πολυ νωρις.Απο οτι εμαθα στο παιχνιδι με την ΚΟΜΟΤΗΝΗ η ομαδα σας δεν επαιξε πολυ καλα και ηττηθηκε πολυ ευκολα.Τωρα για το παιχνιδι του Σαββατου θα πρεπει η προσοχη σας να μην δωθει στον μπομπερ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΟ αλλα σε ολη την ομαδα της τριπολης γιατι πραγματικα εχει πολυ καλες μοναδες.Καλη επιτυχια και υπομονη και επιμονη γιατι το χρειαζεται η ομαδα.

Σε ευχαριστουμε, φιλε απο την Καισαριανη. Εαν η ομαδα παιξει το παιχνιδι της χωρις να κοιταει τι κανει ο αλλος θα κερδισουμε και ευκολα. Αυτοι πρεπει να διαβασουν εμας και οχι εμεις αυτους...
GREER
Κυριοι πιστευω οτι η ομαδα μας τελειωσε εδω, οσο αφορα τις εθνικες κατηγοριες. Μακαρι να διαψευτω. Φετος, πιστευω, οτι ειναι η τελευταια μας χρονια. Κατα τη γνωμη μου αφηστε την ομαδα να πεσει απο φετος. Ετσι και αλλιως το ιδιο ειναι η μη-ανοδος με τον υποβιβασμο.
kesariani 4ever
Παιδια δυστηχως επιβεβαιωθηκα και η ομαδα σας δεν εδειξε χαρακτηρα και ηττηθηκε στο κρισιμο παιχνιδι της χρονιας με αντιπαλο τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ.Επειδη βλεπω τα μηνυματα σας τα οποια ειναι γεματα απογοητευση και θυμο θελω να σας επισημανω οτι ο καλος καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται.Η ομαδα σας αυτη την στιγμη χρειαζεται εμπιστοσυνη και στηριξη και ολοι να σταθειτε διπλα στους αθλητες διοτι εαν δεν γινει αυτο τα πραγματα θα γινουν πολυ ασχημα διοτι πιστεψτε με υπαρχουν και πολυ χειροτερα(τα οποια εχουμε περασει και εμεις στην ΝΗΑΡ-ΗΣΤ - ειχαμε βρεθει στα προθυρα της πληρης διαλυσης και ευτυχως που βρεθηκαν 2-3 ανθρωποι και εσωσαν την ομαδα βλεπε ΚΑΡΝΕΣΗΣ-ΚΛΗΜΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ).Για αυτο με την λιγη εμπειρια που εχω σας συνιστω υπομονη και στηριξη στην ομαδα σας.Μονο αυτο τωρα χρειαζεται και τιποτα αλλο.ΗΡΕΜΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 19 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.
GREER
QUOTE(kesariani 4ever @ Dec 21 2008, 22:41 ) *
Παιδια δυστηχως επιβεβαιωθηκα και η ομαδα σας δεν εδειξε χαρακτηρα και ηττηθηκε στο κρισιμο παιχνιδι της χρονιας με αντιπαλο τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ.Επειδη βλεπω τα μηνυματα σας τα οποια ειναι γεματα απογοητευση και θυμο θελω να σας επισημανω οτι ο καλος καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται.Η ομαδα σας αυτη την στιγμη χρειαζεται εμπιστοσυνη και στηριξη και ολοι να σταθειτε διπλα στους αθλητες διοτι εαν δεν γινει αυτο τα πραγματα θα γινουν πολυ ασχημα διοτι πιστεψτε με υπαρχουν και πολυ χειροτερα(τα οποια εχουμε περασει και εμεις στην ΝΗΑΡ-ΗΣΤ - ειχαμε βρεθει στα προθυρα της πληρης διαλυσης και ευτυχως που βρεθηκαν 2-3 ανθρωποι και εσωσαν την ομαδα βλεπε ΚΑΡΝΕΣΗΣ-ΚΛΗΜΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ).Για αυτο με την λιγη εμπειρια που εχω σας συνιστω υπομονη και στηριξη στην ομαδα σας.Μονο αυτο τωρα χρειαζεται και τιποτα αλλο.ΗΡΕΜΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 19 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.

Για φετος φιλε μου ολα τελειωσαν σημερα. Ετσι νομιζω εγω. Τωρα οσο αφορα το μελλον το προβλεπω πολυ θολο. Εμεις θα τη στηριξουμε την ομαδα μας και στα τοπικα. Αλλα οσο αφορα την Α2 δεν ειναι για εμας οσο η ομαδα ειναι απροστατευτη απο το καθε τυχαρπαστο. Σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας που εισαστε ηδη εκει δικαιωτατα. Εχετε τους καλυτερους οπαδους και ας μου λενε ολοι για τους Οφητζηδες. Δεν πιστευω οτι κανουν τιποτα μπροστα σας. Ευχομαι να ανεβειτε στη Α1. Παρεπιπτωντος μεγαλη νικη κανατε με Ηρακλη. Και μου ειπαν με πολλα εκτροπα. Πατε για τιμωρια εμαθα. Ισχυει???
kaukasios
QUOTE(GREER @ Dec 22 2008, 00:35 ) *
Για φετος φιλε μου ολα τελειωσαν σημερα. Ετσι νομιζω εγω. Τωρα οσο αφορα το μελλον το προβλεπω πολυ θολο. Εμεις θα τη στηριξουμε την ομαδα μας και στα τοπικα. Αλλα οσο αφορα την Α2 δεν ειναι για εμας οσο η ομαδα ειναι απροστατευτη απο το καθε τυχαρπαστο. Σας ευχομαι τα καλυτερα σε εσας που εισαστε ηδη εκει δικαιωτατα. Εχετε τους καλυτερους οπαδους και ας μου λενε ολοι για τους Οφητζηδες. Δεν πιστευω οτι κανουν τιποτα μπροστα σας. Ευχομαι να ανεβειτε στη Α1. Παρεπιπτωντος μεγαλη νικη κανατε με Ηρακλη. Και μου ειπαν με πολλα εκτροπα. Πατε για τιμωρια εμαθα. Ισχυει???

τι γνωμη εχεις για τον προπονητη σας?
GREER
QUOTE(kaukasios @ Dec 22 2008, 01:22 ) *
τι γνωμη εχεις για τον προπονητη σας?

Του καταλογιζω μεγαλη ευθυνη οσο αφορα την επιλογη του ροστερ. Τραγικα λαθη. Νομιζω επισης οτι εχει χασει τον ελεγχο πλεον στα αποδυτηρια. Και αυτο φανηκε ακραδαντα σημερα οταν ειμαστε -10 και ο καθενας εκανε στην επιθεση οτι γουσταρε λες και ειμαστε γειτονια. Δεν ειναι ομως ασχετος οπως πολλοι απο εσας πιστευετε. Το ξερει το αθλημα και ειναι και Λαυριωτης. Δεν ξερω βεβαια εαν θα ειχε αλλος αυτο το υλικο, θα τα πηγαινε καλυτερα. Π.Χ. Δεν νομιζω οτι φταιει ο Σερελης το οτι ο Κατσαμπαλης ξεχασε το μπασκετ που ξερει απο οταν ηρθε στη ομαδα μας. Το μεγαλυτερο του λαθος φετος ειναι η συγκεκριμενη επιλογη των παιχτων. Χαλασαμε οτι χτισαμε περσυ, ξοδευοντας μαλιστα ενα καρο τσαμπα λεφτα...
kesariani 4ever
QUOTE(GREER @ Dec 22 2008, 00:35 ) *

Καλη μερα φιλε GREER.Δυστηχως οι εφημεριδες περνανε αυτα που θελουν και οχι την πραγματικοτητα.Παραδεχομαι οτι εφυγαν προς την μερια του ΗΡΑΚΛΗ(φιλαθλων) 2 μπουκαλια τα οποια ευτυχως δεν τραυματισαν κανενα ανθρωπο.Ολα βεβαια εγιναν με την συναινεση του αθλητη του ΗΡΑΚΛΗ ΜΠΑΡΔΑ ΑΛΕΞΗ ο οποιος εφτυσε προς την μερια των φιλαθλων μας.Απο εκει και περα με την παρεμβαση των ψυχραιμοτερων δεν εγινε απολυτως τιποτα και ολα κυλησαν ομαλα και η ομαδα μας πετυχε μια παναξια και πεντακαθαρη νικη.Οσο για εσας επαναλαμβανω για τελευταια φορα ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ στην ομαδα σας.Τιποτα αλλο.
Basket-time
QUOTE(GREER @ Dec 22 2008, 01:43 ) *
Του καταλογιζω μεγαλη ευθυνη οσο αφορα την επιλογη του ροστερ. Τραγικα λαθη. Νομιζω επισης οτι εχει χασει τον ελεγχο πλεον στα αποδυτηρια. Και αυτο φανηκε ακραδαντα σημερα οταν ειμαστε -10 και ο καθενας εκανε στην επιθεση οτι γουσταρε λες και ειμαστε γειτονια. Δεν ειναι ομως ασχετος οπως πολλοι απο εσας πιστευετε. Το ξερει το αθλημα και ειναι και Λαυριωτης. Δεν ξερω βεβαια εαν θα ειχε αλλος αυτο το υλικο, θα τα πηγαινε καλυτερα. Π.Χ. Δεν νομιζω οτι φταιει ο Σερελης το οτι ο Κατσαμπαλης ξεχασε το μπασκετ που ξερει απο οταν ηρθε στη ομαδα μας. Το μεγαλυτερο του λαθος φετος ειναι η συγκεκριμενη επιλογη των παιχτων. Χαλασαμε οτι χτισαμε περσυ, ξοδευοντας μαλιστα ενα καρο τσαμπα λεφτα...

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το ρόστερ σας είναι μια χαρά.Θα συμφωνήσω ότι ξοδεύτηκαν κάρο λεφτά αλλά δυστυχώς εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώθηκαν οι επιλογές.
Ο Κασάμπαλης που λες νομίζω ότι είναι και φαντάρος οπότε είναι αρχικά στα μειον σαν επιλογή,πόσο μάλλον όταν έδωσες και τόσα λεφτά για δανεισμό...
Σίννης για μένα είναι πάρα πολύ καλός και εργαλείο.
Τσολάτος μπορεί να είναι ιδιαίτερο στυλ ψηλού αλλά είναι πάρα πολύ μπασκετικός με εμπειρίες από Α2 και καλό παιδί.
Μου φαίνεται ότι ο Σερελής πήρε ρίσκο για τον 1 που πήρε τραυματία παίχτη και δεν του βγήκε,όσο για τον Μέντζο δεν μπορώ να ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Να σου πω ότι αναφέρομαι για επιλογές ρόστερ και χωρίς να σας έχω δει φέτος παρά μόνο σε ένα φιλικό...
kaukasios
QUOTE(GREER @ Dec 22 2008, 01:43 ) *

το ενα καρο τσαμπα λεφτα το λες εκ του αποτελεσματος.απο την περσινη ομαδα ο κορμος εμεινε.εχω γνωμη για τον σερελη και γενικα ειμαι αποδεκτης πολλων σχολιων για τον προπονητη σας.οι παικτες που αποκτησατε σαν μοναδες ειναι πολυ καλοι.δεν φτανει βεβαια μονο αυτο.μηπως ο κοουτς δεν μπορει να κανει αυτους τους παικτες ενα καλο συνολο?δεν κατακρινω τις δυνατοτητες του σερελη,πολλοι προπονητες σε ομαδες εχουν κανει καλη δουλεια και σε αλλες εχουν αποτυχει.αυτα γινονται(βλεπε τακιανο,περσι με το πανοραμα και φετος με το ρεθυμνο).
pram81
QUOTE(kaukasios @ Dec 22 2008, 13:37 ) *
το ενα καρο τσαμπα λεφτα το λες εκ του αποτελεσματος.απο την περσινη ομαδα ο κορμος εμεινε.εχω γνωμη για τον σερελη και γενικα ειμαι αποδεκτης πολλων σχολιων για τον προπονητη σας.οι παικτες που αποκτησατε σαν μοναδες ειναι πολυ καλοι.δεν φτανει βεβαια μονο αυτο.μηπως ο κοουτς δεν μπορει να κανει αυτους τους παικτες ενα καλο συνολο?δεν κατακρινω τις δυνατοτητες του σερελη,πολλοι προπονητες σε ομαδες εχουν κανει καλη δουλεια και σε αλλες εχουν αποτυχει.αυτα γινονται(βλεπε τακιανο,περσι με το πανοραμα και φετος με το ρεθυμνο).

Ακριβώς! Κρατάς τον κορμό και προσθέτεις εκεί που πονάς!Και εμείς κάναμε τις λάθος επιλογές σε αυτές τις θέσεις, στον άσσο και στο πεντάρι!Δεν πείραμε το ρίσκο σε θέσεις που έχουμε μπακαπ, αλλά σε βασικά στελέχη!Δεν ξέρω ποιος έκανε τις επιλογές, αλλά φάνηκε ότι αποτύχαμε!Δεν μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη για τον προπονητή γιατί είναι ένα παιδί που τόσα χρόνια έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, είναι Λαυριώτης και ξέρω ότι πονά και νοιάζεται ιδιαίτερα!Ίσως απλά να έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα, ίσως να μην του βγαίνουν οι επιλογές των παιχτών σύμφωνα με το παιχνίδι που έχει εκείνος στο μυαλό του!Αυτά θα πρέπει να τα δει η διοίκηση στο τέλος της χρονιάς!Απλά εμείς που μεγαλώσαμε μέσα σε αυτή την ομάδα μας πονά ιδιαίτερα!
kaukasios
QUOTE(pram81 @ Dec 22 2008, 15:33 ) *
Ακριβώς! Κρατάς τον κορμό και προσθέτεις εκεί που πονάς!Και εμείς κάναμε τις λάθος επιλογές σε αυτές τις θέσεις, στον άσσο και στο πεντάρι!Δεν πείραμε το ρίσκο σε θέσεις που έχουμε μπακαπ, αλλά σε βασικά στελέχη!Δεν ξέρω ποιος έκανε τις επιλογές, αλλά φάνηκε ότι αποτύχαμε!Δεν μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη για τον προπονητή γιατί είναι ένα παιδί που τόσα χρόνια έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, είναι Λαυριώτης και ξέρω ότι πονά και νοιάζεται ιδιαίτερα!Ίσως απλά να έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα, ίσως να μην του βγαίνουν οι επιλογές των παιχτών σύμφωνα με το παιχνίδι που έχει εκείνος στο μυαλό του!Αυτά θα πρέπει να τα δει η διοίκηση στο τέλος της χρονιάς!Απλά εμείς που μεγαλώσαμε μέσα σε αυτή την ομάδα μας πονά ιδιαίτερα!

μηπως δεν πρεπει να περιμενετε μεχρι το τελος της χρονιας?μην ξεχνας οτι ανεβαινουν 3 ομαδες που καθε χρονο στο τελος γινονται 4 και 5.
GREER
QUOTE(kaukasios @ Dec 22 2008, 13:37 ) *

Οταν λεω λαθος επιλογες εννοω οτι πηραμε δυο τεσσαρια χωρις να υπαρχει κανενας λογος. Γιαννακοπουλος με Τσολατο ηταν παραπανω απο αρκετοι. Τωρα αναγκαζεται ο Σερελης και βαζει τον Γιαννακοπουλο στη περιφερεια και αυτοματα εχει επηρεασει αυτο παρα πολυ την αποδοση του Ψηλεα( χωρις να θελω να τον δικαιολογησω για την χθεσινη εμφανιση) και γενικα ολης της ομαδας. Επισης τραγικη ηταν η επιλογη και γενικα ο χειρισμος στο θεμα του ασσου. Τελος δεν ειναι δυνατον να εχουμε στα χερια μας τον Κατουφα(αξιοπιστος αν μη τι αλλο ψηλος) και τον Προκο(σουπερσταρ) και να ξοδευουμε ενα καρο λεφτα για το ΔΑΝΕΙΣΜΟ ενος ψηλου που ειναι και στρατιωτης και που προς το παρων δειχνει οτι δεν κανει γι'αυτη τη κατηγορια.

Υ.Γ. Ψηλεας 3 ποντους???? Ρεκορ καριερας.....

QUOTE(kesariani 4ever @ Dec 22 2008, 12:20 ) *
Καλη μερα φιλε GREER.Δυστηχως οι εφημεριδες περνανε αυτα που θελουν και οχι την πραγματικοτητα.

Δεν το διαβασα στις εφημεριδες...
menelaos
κατηφεια ,απογοητευση,αγανακτηση ,λαθη, κακες επιλογες και του χρονου αν αντεξουμε εδω θα ειμαστε. Το κεφαλαιο Λαυριο για φετος εκλεισε,ή μαλλον το εκλεισαν!!!!!!!!!!!!!!
karaflas
QUOTE(menelaos @ Dec 22 2008, 18:11 ) *
κατηφεια ,απογοητευση,αγανακτηση ,λαθη, κακες επιλογες και του χρονου αν αντεξουμε εδω θα ειμαστε. Το κεφαλαιο Λαυριο για φετος εκλεισε,ή μαλλον το εκλεισαν!!!!!!!!!!!!!!

τωρα διαβασα το ποστ σου αυτο και πιο πριν εγραψα στη β εθνικη καποια πραγματα.επιτελους παραδεχεσαι καποια πραγματα για την ομαδα σου αλλα οχι ΟΛΑ!!για τον προπονητη σας δεν εχω ακουσει τιποτα......

Υ.Γ. κανενασ δεν εκλεισε το κεφαλαιο λαυριο!!μονοι σας το κλεισατε με τις λαθος επιλογες τησ δοιηκησης και τεχνικου τιμ!!!
GREER
QUOTE(karaflas @ Dec 22 2008, 18:22 ) *
τωρα διαβασα το ποστ σου αυτο και πιο πριν εγραψα στη β εθνικη καποια πραγματα.επιτελους παραδεχεσαι καποια πραγματα για την ομαδα σου αλλα οχι ΟΛΑ!!για τον προπονητη σας δεν εχω ακουσει τιποτα......

Υ.Γ. κανενασ δεν εκλεισε το κεφαλαιο λαυριο!!μονοι σας το κλεισατε με τις λαθος επιλογες τησ δοιηκησης και τεχνικου τιμ!!!

Φιλε καραφλα εχω συμφωνησει και ακομα συμφωνω σε πολλα μαζι σου. Αλλα εχθες επρεπε να το δεις αυτο το πραγμα με τον συγκεκριμενο διαιτητη. Δεν δικαιολογω με αυτο τα φετινα χαλια μας, οπως θα εχεις δει τοσο καιρο αλλα εχθες ο τυπος αυτος ειχε ερθει σε αποτολη. Σιγουρα πραγματα και, πιστεψε με, οχι υπερβολικα.
karaflas
QUOTE(GREER @ Dec 22 2008, 18:47 ) *
Φιλε καραφλα εχω συμφωνησει και ακομα συμφωνω σε πολλα μαζι σου. Αλλα εχθες επρεπε να το δεις αυτο το πραγμα με τον συγκεκριμενο διαιτητη. Δεν δικαιολογω με αυτο τα φετινα χαλια μας, οπως θα εχεις δει τοσο καιρο αλλα εχθες ο τυπος αυτος ειχε ερθει σε αποτολη. Σιγουρα πραγματα και, πιστεψε με, οχι υπερβολικα.

φιλε greer σε καταλαβαινω απολυτα στο θεμα ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!τα πραγματα πανω σε αυτο το θεμα πανε απο το κακο στο χειροτερο!!οπως μπορω να καταλαβω και αυτο που λες οτι τα ειχε παρει ο συγκεκρημενος διαιτητης!!αλλα οταν διαβασα τους ποντους του αγωνα ειδα τα εξης.....Ψυλεας 3(ο καλυτερος παικτης σου ασφερος),Κασαμπαλης 5(τραγικο),Κασσάνος 2(ακομα πιο τραγικο),Τσολάτος 11(λιγα πραγματα)!με αυτη την επιθεση φιλε μου δεν μπορεις να κερδισεις!!και παμε στην αμυνα.......Μάνος 30 (6), Μαναβόπουλος 21,Μουτράν 12,Κοψαύτης 10 (2)!!ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!
montoya
QUOTE(menelaos @ Dec 22 2008, 18:04 ) *
σε εμενα αλλα δεν γινεται να το ξαναγραψω ευγενικοτερα γιατι δεν ειμαι σε φαση και δεν θελω να το ξαναγραψω. Θα τα πουμε απο κοντα.

φιλε MOULA ή δεν εχεις παει ποτε γηπεδο,ή αυτος που σου τα ειπε αυτα ειδε το ματς απο την ωρα που τελειωσε και μετα. Γιατι κατα τη διαρκεια του αγωνα δεν εγινε τιποτα και ρωτα τους Τριπολιτσιωτες που καθομασταν μαζι αν τους πειραξε κανενας.
Γι αυτο μη λες μ...........ς και ανακριβειες. Το γηπεδο ηταν εκκλησια, μεχρι την ωρα που τελειωσε και καποιοι ζητησαν το λογο που μας εστησαν στους γκριζανθρωπους. Και οταν καποιος απο τους Αρκαδες παικτες πηγε να κανει τσαμπουκα στο πιο ησυχο παιδι της μπασκετικης κοινωνιας, στον ΤΣΟΛΑΤΟ. Και επειδη εισαι νεος και δεν ξερεις ρωτα να σου πουν τι εστι Τσολατος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αστο ρε γκριρ καταρχας δεν μιλας καλα.δευτερον τον τσολατο τον ξερουμε χρονια.για σολαριουμ ειναι πολλυ καλος.τωρα επειδη ημουνα εγω στο γηπεδο μαζι με τον μουλα δεν ειπε κανεις οτι εγιναν τραμπουκισμοι.οταν λεμε κολαση ενοουμε οτι οι οπαδοι ηταν πολλυ κοντα στην ομαδα τους και μπραβο τους.δεν καταλαβαινω πως βλεπετε το μπασκετ.το λαυριο σε ολα τα παιχνιδια μεχρι τωρα δεν περπαταει και το λετε και εσεις.η διαιτησια παντα κανει λαθοι αν εσυ εισαι σε καλη κατασταση δεν εχεις αναγκη κανενα.και αν ξερεις πρωσοπικα τον τσολατο ρωτα τον να σου πει οτι μετα τον τσμπουκα πηγε στα αποδυτηρια της τριπολης και ζητησε συγνωμη.αφηστε τα τα περι αδικιας και κοιταξτε να βρειτε τι φταιει τωρα που ειναι νωρις γιατι χρονος υπαρχει ακομα και σας πιστευω πολλυ.

ΟΛΑ
QUOTE(menelaos @ Dec 22 2008, 18:11 ) *

Αυτή η αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμη.Εκτός απο τον αγώνα Φάληρο-Φλόγα όλοι οι αγώνες είναι φωτιά.Και επειδή τα τελευταία χρόνια πάντα βγαίνουν περισσότερες απο 3 ομάδες θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι τέλους.Οσο για τη Φλόγα όποια ομάδα την υποτιμήση μέσα έξω θα τη πληρώσει ακριβά.Ο χθεσινός αγώνας Φαλήρο-Λαύριο απέδειξε ότι το Λαύριο δε πατάει γερά στα πόδια του

Kαι που το καταλαβες αυτο ρε μεγαλε οτι το Λαυριο δεν παταει καλα? Και μαλιστα λογο του χτεσινου παιχνιδιου? μηπως ησουν στο γηπεδο και δεν το ξερω? Μηπως ειδες το βιντεο? Γιατι αρκετα ακουσαμε τον τελευταιο καιρο. Με 10 λεπτα συμμετοχη του Γιανακοπουλου, του Ψηλεα, του Τρικαλιωτη και 15 λεπτα του Κασσανου και παιζοντας με ολους τους αναπληρωματικους εσυ καταλαβες οτι δεν παταμε καλα. ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Για να μην ξεχνιόμαστε. Κάτι ξέρουμε και εμείς απο Μπάσκετ.
GREER
QUOTE(karaflas @ Dec 22 2008, 19:22 ) *
φιλε greer σε καταλαβαινω απολυτα στο θεμα ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!τα πραγματα πανω σε αυτο το θεμα πανε απο το κακο στο χειροτερο!!οπως μπορω να καταλαβω και αυτο που λες οτι τα ειχε παρει ο συγκεκρημενος διαιτητης!!αλλα οταν διαβασα τους ποντους του αγωνα ειδα τα εξης.....Ψυλεας 3(ο καλυτερος παικτης σου ασφερος),Κασαμπαλης 5(τραγικο),Κασσάνος 2(ακομα πιο τραγικο),Τσολάτος 11(λιγα πραγματα)!με αυτη την επιθεση φιλε μου δεν μπορεις να κερδισεις!!και παμε στην αμυνα.......Μάνος 30 (6), Μαναβόπουλος 21,Μουτράν 12,Κοψαύτης 10 (2)!!ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!

Ειλικρινα σου μιλαω δεν με ενδιαφερει να βρω αλλοθι. Το μπασκετ ειναι πολυ ευαισθητο αθλημα οσο αφορα τη διαιτησια. Εαν εισαι στημενος τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι. Εχουμε γυρισει και κερδισει τετοια παιχνιδια με ομαδες πολυ καλυτερες απο τον Αρκαδικο και χωρις εμεις να ειμαστε σουπερ. Απλα στο καλο μας διαστημα μεσα στον αγωνα πραγματικα τους πνιγαμε. Σε αυτο το διαστημα ο αντιπαλος, οποιος και να ειναι, χανει τα αυγα και τα πασχαλια. Χθες λοιπον στα μισα της 2ης περιοδου και στις αρχες της 3ης, αρχισαμε να τους πνιγουμε. Απο -13 στο +5. Μεχρι και ο Μανος φωναζε σαν υστερικος στους συμπαιχτες του μεσα στον αγωνα. Και εκει ανελαβε ρολο αυτος ο "δεν μπορω να τον χαρακτηρισω γιατι θα με κοψουν". Τουμπα το παιχνιδι το εφερε απο μονος του. Τους προσφερε απλοχερα ενα 11-0 ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ και χωρις να παιξουνε μπασκετ και καληνυχτα. Ξερεις πολυ καλα οτι δεν θελει και πολυ μετα για να χασεις.
Jabar
QUOTE(montoya @ Dec 22 2008, 19:55 ) *
αστο ρε γκριρ καταρχας δεν μιλας καλα.δευτερον τον τσολατο τον ξερουμε χρονια.για σολαριουμ ειναι πολλυ καλος.τωρα επειδη ημουνα εγω στο γηπεδο μαζι με τον μουλα δεν ειπε κανεις οτι εγιναν τραμπουκισμοι.οταν λεμε κολαση ενοουμε οτι οι οπαδοι ηταν πολλυ κοντα στην ομαδα τους και μπραβο τους.δεν καταλαβαινω πως βλεπετε το μπασκετ.το λαυριο σε ολα τα παιχνιδια μεχρι τωρα δεν περπαταει και το λετε και εσεις.η διαιτησια παντα κανει λαθοι αν εσυ εισαι σε καλη κατασταση δεν εχεις αναγκη κανενα.και αν ξερεις πρωσοπικα τον τσολατο ρωτα τον να σου πει οτι μετα τον τσμπουκα πηγε στα αποδυτηρια της τριπολης και ζητησε συγνωμη.αφηστε τα τα περι αδικιας και κοιταξτε να βρειτε τι φταιει τωρα που ειναι νωρις γιατι χρονος υπαρχει ακομα και σας πιστευω πολλυ.

+1 φάουλ για απαξιωτικό και εριστικό ποστ για τον Τσολάτο

GREER
Ξερει κανενας γιατι κλειδωθηκε το τοπικ της Β'Εθνικης???
Jabar
QUOTE(GREER @ Dec 23 2008, 17:32 ) *

To τόπικ της Β Εθνικής είχε κλειδωθεί προσωρινά από τον Nikefalin ,γιατί δεν υπήρχε χρόνος να το ελέγχουμε και υπήρχε φόβος να παρεκτραπεί η συζήτηση σε άσχημα μονοπάτια.Τώρα άνοιξε αλλά προσεκτικά.
tsiki tsiki
QUOTE(GREER @ Dec 23 2008, 17:32 ) *

εφυγε για αράχωβα..¨) smiley.gif smiley.gif
menelaos
μας αφησαν να κερδισουμε παιδια σωπαστε. .................................ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....
...................ΣΣΣΣΣΣΣΣ
Small Forward
επιτέλους...
εικόνα για την εμφάνιση έχουμε;
θέλω να πω ενθαρυντικό είναι μόνο το αποτέλεσμα ή είχαμε και αγωνιστική βελτίωση;;;
menelaos
QUOTE(Small Forward @ Jan 4 2009, 22:41 ) *
επιτέλους...
εικόνα για την εμφάνιση έχουμε;
θέλω να πω ενθαρυντικό είναι μόνο το αποτέλεσμα ή είχαμε και αγωνιστική βελτίωση;;;

δεν ξερω αλλα μολις μαθω θα δημοσιευσω σχετικα
berry the truth
Στεφανάκης και Μέντζος παρελθόν από την ομάδα
Basket-time
QUOTE(berry the truth @ Jan 7 2009, 18:05 ) *

Μπορεί να γράψει κάποιος που ξέρει τους λόγους?
Αγωνιστικοί-οικονομικοί ή κάτι άλλο...??
kesariani 4ever
Καταρχιν συμφωνω απολυτα με το οτι ο ΜΕΝΤΖΟΣ αποτελει παρελθον για το ΛΑΥΡΙΟ γιατι ο ΝΑΣΟΣ κατα την γνωμη μου εχει τελειωσει μπασκετικα εδω και πολυ καιρο.Εαν ηταν ο γνωστος ΜΕΝΤΖΟΣ θα βοηθουσε παρα πολυ αλλα δυστηχως εδω και αρκετο καιρο η πορεια του εχει κατακορυφη πτωση.Οσον αφορα τον ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ εχω εναν μικρο προβληματισμο διοτι προκειται περι πολυ μεγαλου ταλεντου αλλα με τεραστια προβληματα τραυματισμων.Θεωρω βεβαια οτι σε κρισιμες στιγμες θα μπορουσε να βοηθησει.Τελος παντων η διοικηση αφου αποφασισε ετσι τα αποτελεσματα θα την δικαιωσουν ειτε θετικα ειτε αρνητικα.Περιμενω και ειδικα απο τους φιλους της ομαδας του ΛΑΥΡΙΟΥ να ακουσω τις αποψεις τους.
menelaos
Oσο αφορα τον Μετζο ομολογω οτι δεν τον ηξερα αν και οταν ηρθε στο Λαυριο ηρθε με εξαιρετικες συστασεις και περγαμηνες. Ολα αυτα ομως last year οπως ελεγε και η διαφημιση. Εδω στο Λαυριο ειχε μηδαμινη προσφορα εως ανυπαρκτη. Βλεποντας λοιπον οτι δεν βοηθαει την ομαδα κριθηκε σκοπιμο να αποχωρησει απο την ομαδα. Αρα ουτε οικονομικοι οι λογοι ουτε εξωαγωνιστικοι.
Παμε τωρα στον Στεφανακη. Ο Στεφανακης ηταν ενα στοιχημα που δεν μας βγηκε. Παιξαμε και χασαμε. Δυστυχως χρονια τωρα προσπαθουμε να φερουμε ενα ασσο που να κανει την διαφορα αλλα.....................Ο Στεφανακης εχει προβλημα με το γονατο του και δυστυχως οταν ζοριζουν τα πραγματα κλαταρει. Ειπαμε να του δοσουμε και μια ακομα ευκαιρια αφου ειχε περασει 2 μηνες χωρις αγωνες αλλα μολις ξαναζοριστηκε το ποδι του τελος...............
ΟΛΑ
QUOTE(menelaos @ Jan 8 2009, 17:47 ) *
Oσο αφορα τον Μετζο ομολογω οτι δεν τον ηξερα αν και οταν ηρθε στο Λαυριο ηρθε με εξαιρετικες συστασεις και περγαμηνες. Ολα αυτα ομως last year οπως ελεγε και η διαφημιση. Εδω στο Λαυριο ειχε μηδαμινη προσφορα εως ανυπαρκτη. Βλεποντας λοιπον οτι δεν βοηθαει την ομαδα κριθηκε σκοπιμο να αποχωρησει απο την ομαδα. Αρα ουτε οικονομικοι οι λογοι ουτε εξωαγωνιστικοι.
Παμε τωρα στον Στεφανακη. Ο Στεφανακης ηταν ενα στοιχημα που δεν μας βγηκε. Παιξαμε και χασαμε. Δυστυχως χρονια τωρα προσπαθουμε να φερουμε ενα ασσο που να κανει την διαφορα αλλα.....................Ο Στεφανακης εχει προβλημα με το γονατο του και δυστυχως οταν ζοριζουν τα πραγματα κλαταρει. Ειπαμε να του δοσουμε και μια ακομα ευκαιρια αφου ειχε περασει 2 μηνες χωρις αγωνες αλλα μολις ξαναζοριστηκε το ποδι του τελος...............

Λάθος η φυγή του Ράλλη
karaflas
QUOTE(menelaos @ Jan 8 2009, 17:47 ) *

φιλε αν λειτουργητε με αυτη τη λογικη τοτε πρεπει να διωξετε τη μιση σας ομαδα.......(Κασαμπαλη,Λυκογιαννη,Σιννη,μεντζ

�,στεφανακη).Μα καλα πλακα μας κανεις?αν ολους αυτους που σας τους φερανε εκει και σας επιασαν κοροιδο οι μανατζαρεοι γιατι τα παιδια δεν εχουν δειξει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα τους αποζημιωσετε και τους δωσετε τα λεφτα αυτα τοτε θα ειστε ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ!!αν οχι ομως τοτε ειστε και θα ειστε αξιοι της μοιρας σας!!!................

QUOTE(ΟΛΑ @ Jan 8 2009, 18:30 ) *
Λάθος η φυγή του Ράλλη

ποιος Ραλλης ρε μεγαλε?εβλεπες καθολου περσυ β'εθνικη?μακραν ο χειροτερος παικτης του λαυριου!!!!!!!αλλο ενα ''στοιχημα'' που ειχαν βαλει περσυ και επεσαν εξω!!!
GREER
QUOTE(ΟΛΑ @ Jan 8 2009, 18:30 ) *
Λάθος η φυγή του Ράλλη

Σου απαντησε ο καραφλας για εμενα. Με προλαβε. Θα σου ελεγα ακριβως τα ιδια.

QUOTE(karaflas @ Jan 8 2009, 21:16 ) *
φιλε αν λειτουργητε με αυτη τη λογικη τοτε πρεπει να διωξετε τη μιση σας ομαδα.......(Κασαμπαλη,Λυκογιαννη,Σιννη,μεντζ

��
�,στεφανακη).Μα καλα πλακα μας κανεις?αν ολους αυτους που σας τους φερανε εκει και σας επιασαν κοροιδο οι μανατζαρεοι γιατι τα παιδια δεν εχουν δειξει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα τους αποζημιωσετε και τους δωσετε τα λεφτα αυτα τοτε θα ειστε ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ!!αν οχι ομως τοτε ειστε και θα ειστε αξιοι της μοιρας σας!!!................

Αυτους που επρεπε να διωξουμε, τους διωξαμε και καλα καναμε. Δεν γινεται να διωξουμε ολη την ομαδα. Δεν ειναι πρεπων και σωστο. Με αυτους θα πορευτουμε στο εξης. Ετσι κι αλλιως δεν εχουμε να χασουμε κατι αλλο πλεον...
trojan412
QUOTE(berry the truth @ Jan 7 2009, 18:05 ) *

καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ καλη χρονια σε ολους ειμαι νεο μελος τωρα οσο για τα 2 παιδια που εφυγαν απο την ομαδα ειναι κατι λυπηρο για την ομαδα του Λαυριου αλλα απο την αλλη πλευρα δεν μπορεσαν να σταθουν ανταξιοι των περιστασεων τωρα ετσι οπως ειναι η κατασταση θα πρεπει να τελειωσει το πρωταθλημα οπως ειναι τωρα η ομαδα και μετα 8α χρειαστει εναν πολυ καλυτερο σχεδιασμο αφιξεων παικτων για την νεα χρονια ονειρα τοσο υψηλων στοχων γιατι τωρα ας μην γελιομαστε απεχουν πολυ μακρια bball.gif peace.gif
GREER
Ηθελα να 'ξερα Μαθηματικα ειναι οτι το παιχνιδι μας πρεπει να ξεκιναει απο τον Ψηλεα και τον Γιαννακοπουλο? Ειναι δυνατον να σουταρουν ολοι για 35 λεπτα εκτος απο τον Ψηλεα?? Ειναι δυνατον καθε φορα που στραβωνει το παιχνιδι να παιρνει τη μπαλα ο καθενας και να κανει τα δικα του?? Ειναι δυνατον να παιζουμε με τον Γιαννακοπουλο ασσο???
kiprianos
ΠΑΛΗ ΧΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.