Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΑΡΟΥΣΙ-ΑΡΗΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
Pages: 1, 2
kakos76lukos
QUOTE(kaukasios @ Oct 3 2009, 13:15 ) *
ma εγω δεν αμφισβητησα τις δυνατοτητες της ομαδας σας που θα προσθεσω για την εποχη παιζει απιστευτο μπασκετ.ουτε λεω οτι θα χασετε επειδη θα σας επηρεασει η κερκιδα.την διοργανωτρια αρχη φοβαμαι.

Και με κόντρα τη διαιτησία θα τους περάσουμε. smiley.gif

Το πιστευω.Εκτός άμα γίνουν τεράστια εγκλήματα απο ρέφερι αλλά τότε μπορεί να πληγεί η αξιοπιστία της διοργάνωσης.
Consultant
Καλα ρε παιδια,δεν μπορει να μαζεψει 5000 κοσμο το Μαρουσι?Τι καταντια ειναι αυτη..Θα παρακαλαμε να περασει η Αλμπα μου φαινεται..

Αφου υπαρχει πολυς κοσμος στο Μαρουσι,δεν μπορουν να υποστηριξουν τη πολη τους???Ας απαντησει καποιος κατοικος Αμαρουσιου παρακαλω
T.W.Is.M.
QUOTE(kaukasios @ Oct 3 2009, 13:03 ) *
δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα με την αλμπα.ειναι η ομαδα που χρησιμοποιει το γηπεδο που εγινε το φαιναλ φορ της ευρωλιγκας,περσι ειχε μεσο ορο 10000 εισιτηρια και δυσκολα πιστευω θα αφησουν το μαρουσι με τους 1000 να περασει στους ομιλους.η εμπορικη επιτυχια παιζει μεγαλο ρολο για τα αφεντικα της ευρωλιγκας.μην ξαφνιαστειτε αν γινει καμια σφαγη.

Με προλαβες, αυτο σκεφτομουν να γραψω κι εγω. Η Αλμπα εχει το γηπεδο που εγινε το φαιναλ φορ και το γεμιζει. Τρελη σφαγη δεν πιστευω να γινει, αλλα την ευνοια σε αμφισβητουμενες φασεις θα την εχει η Αλμπα(η Τζεσικα?) πιστευω. Φυσικα και δεν ειναι ακατορθωτο για το Μαρουσι, μεσα στις δυνατοτητες του ειναι να προκριθει, απλα θα πρεπει να περιμενουν μια οχι φιλικη αμτιμετωπιση απο τους πορτοκαλι περιεργους.
mono maroussi
QUOTE(Consultant @ Oct 3 2009, 13:29 ) *
Καλα ρε παιδια,δεν μπορει να μαζεψει 5000 κοσμο το Μαρουσι?Τι καταντια ειναι αυτη..Θα παρακαλαμε να περασει η Αλμπα μου φαινεται..

Αφου υπαρχει πολυς κοσμος στο Μαρουσι,δεν μπορουν να υποστηριξουν τη πολη τους???Ας απαντησει καποιος κατοικος Αμαρουσιου παρακαλω

υπαρχουν πολλοι λογοι που πολλοι μαρουσιωτες δεν ερχονται πια να δουν την ομαδα αλλα δεν ειναι η καταλληλη στιγμη να τους αναλυσουμε..εγω μπορει να τους σεβομαι αλλα δεν τους δικαιολογω γιατι γηπεδο πας για την ομαδα της πολης σου και για κανεναν αλλον..οσοι καταλαβαν καταλαβαν..χθες ειχαμε 1250 εισητηρια(τοσα κοπηκαν περα απο τους αρειανους)που σημαινει οτι αν παιζαμε στο αλλο το γηπεδο θα γεμιζεtongue.gif.Παντως παντου λενε οτι η ατμοσφαιρα ηταν αρκετα καλη σε σχεση με το μεγεθος του οακα και ο παπαδογιαννης εγραψε οτι ηταν καλυτερη απο την περσινη των πανιωνιων στο ελληνικο..Μακαρι την τριτη να γινει ακομα καλυτερη κινιτοποιηση και να εχουμε ακομα πιο πολλους φιλαθλους..Οτι θα γινει σφαγη θα γινει αλλα αν εμεις καταφερουμε και ανοιξουμε το ματς τοτε ας κανουν και οργια icon_drunk.gif
Timemaster
Μόλις είδα το χτεσινό παιχνίδι!!!
rolleyes.gif

το παιχνίδι τελείωσε στην πρώτη περίοδο!!!
το Μαρούσι δεν έκανε κανένα τρελό παιχνίδι αλλά έκανε τα αυτονόητα.

Το κλειδί ήταν πως όλος ο Άρης ήταν πολύ αργός και μαλθακός...
σε παίχτες όπως ο Κλαρκ και ο Χατζηβρέττας δε φαινόταν τόσο αλλά εκεί που έκανε μπαμ ήταν στον Κακιούζη αρχικά και εν συνεχεία ο Ντικούδης. Ενώ μεγάλη διαφορά είχαμε στο τρία με τον Ρίτσαρτσον στην άμυνα στον Πελεκάνο όπου ένα
διαρο-τριάρι είναι δύσκολο να μαρκάρει έναν ψηλότερο παίχτη όπως ο Πελεκάνος με μακριά χέρια και γρήγορα πόδια.
Όταν μπήκε ο Μπάρλος η άμυνα του Άρη κάπως ισορρόπησε στους ψηλούς αλλά η είσοδος του Ντεη έφερε άλλο πρόβλημα μιας και σε πολλές φάσεις χανόταν στις αλλαγές (λογικό μιας και δεν ήταν στην προετοιμασία) αλλά δεν είναι λογικό από τον Μπάρλο και τον Χατζηβρέττα.
Ενώ όταν το Μαρούσι ήταν μέσα με Μαυροιδής και Καιμακόγλου πάλι η ταχύτητα τους σχετικά με τους Μπετς και Μπάρλο έκαναν την διαφορά.

Επιθετικά είδαμε το Μαρούσι να παίζει απλά και οργανωμένα με δύο τρία συστήματα και όχι περισσότερα και ο Άρης να παίζει με ένα όπου χωρίς σκριν ή ο Χατζηβρέττας ή ο Κλαρκ από το τρίποντο να τα κάνει όλα. Έτσι μόνο αν έμπαιναν τα δύσκολα τρίποντα θα κερδίσεις.

το χειρότερο είναι ότι ο Άρης και στο δεύτερο ημίχρονο έκανε τα ίδια λάθη στις αλλαγές των μαρκαρισμάτων. Έκανε τα ίδια λάθη στα σχήματα που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει και το μόνο που άλλαξε είναι ότι επιθετικά ο Κλαρκ, ο Χατζηβρέττας και ο Μπάρλος έβαλαν κάποια προσωπικά καλάθια. Αλλά ως εκεί.

Το Μαρούσι ήταν πολύ ποιο διαβασμένο και τουλάχιστον δύο κλικ ποιο γρήγορο.
Είδε προσεκτικά το πρώτο ματς και χτύπησε τις αδυναμίες του Άρη με απλό τρόπο ενώ σε συνδυασμό τα μεγάλα ποσοστά στα μακρινά σουτ έφεραν την διαφορά δίκαια στους 29 πόντους.

Οι παίχτες που μου άρεσαν από το Μαρούσι είναι ο Πελεκάνος και ο Καιμακόγλου που ήταν και αυτοί που έφεραν την νίκη χωρίς να κάνουν κάτι το εντυπωσιακό αλλά το αυτονόητο.
Από τον Άρη ο Ντέη φαίνεται πως είναι πολύ καλός παίχτης όμως με τα ίδια στοιχεία με τον Κλαρκ αλλά φυσικά ποιο άπυρος. Ο Χατζηβρέττας και ο Μπάρλος είναι οι παίχτες που προσπάθησαν και το πάλεψαν και έδειξαν πως έχουν και ταχύτητα και αντοχή. Ντικούδης ήταν απλά απαράδεκτος. Χωρίς δυνάμεις,αργός,μαλθακός,εκνευρισμένος με πολλά λάθη και κακές επιλογές. Ο Ρίτσαρτσον ήταν σαν να μην έπαιξε μιας και ούτε προσπάθειες πήρε αλλά ούτε και φάνηκε σε κάποιον τομέα.Αλλά για του Άρη σε άλλο πόστ.

καλή συνέχεια στο Μαρούσι και μακάρι να προχωρήσει πολύ ποιο μακριά από την Άλμπα και την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας μπας και καταφέρουμε να ξανακερδίσουμε την τρίτη σίγουρη θέση στην Ευρωλίγκα.

hagi
Σήμερα αποφάσισα να γράψω και γω με την σειρά μου... Χίλια μπράβο στο Μαρούσι που ήταν ομαδάρα και μας διέλυσε χωρίς αμφιβολία. Ήμουν στο γήπεδο και έφυγα 5 λεπτά πριν τελειώσει το ματς όπως και πολλοί άλλοι..Αυτό που βλέπαμε από την μεριά του Άρη δεν ήταν μπάσκετ.Χρόνια έχω να δω τόσο κακό τον Άρη.
Το Μαρούσι θα είναι και φέτος μια καταπληκτική ομάδα και μακάρι να περάσει στους ομίλους.

Να φύγει τώρα ο Ματσόν..τώρα όμως..Είπαμε τον γουστάρουμε σαν άνθρωπο όπως τον βλέπουμε αλλά δεν κάνει.Τελικά οι φόβοι μου αλλά και πολλών άλλων για το επιθετικό κομμάτι επαληθεύτηκαν..Και το κακό είναι ότι χάλασε και η άμυνα.
Δν περίμενα σε καμία περίπτωση τέτοια εμφάνιση και φαντάζομαι κανείς δεν περίμενε..

Και το ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακομη η λύση της συνεργασίας με τον Ματσόν με προβληματίζει..Μακάρι να πάρουμε τον Κατσικάρη..Τον θέλω πάρα πολύ και βασικό πλεονέκτημα είναι ότι είναι Έλληνας..Μπορεί να χάσαμε τον βασικό μας στόχο αλλά και πάλι πρέπει γρήγορα να ανασυγκροτηθούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα,το κύπελλο και το Eurocup πλέον το οποίο δεν είναι καθόλου μικρή διοργάνωση..

Το κακό είναι ότι ο Άρης έχασε λεφτά που θα μπορούσε να έπαιρνε από την Ευρωλίγκα και κυρίως κύρος , και πολύ αμφιβάλλω αν θα μας ξανακαλέσει η Ευρωλίγκα αν δεν πάμε με την θέση που δίνει την έξοδο.
Όσο για τους πάιχτες που πολλοί λενε,δεν φταίνει οι παίχτες ρε παιδιά.Εντάξει αυτοί παίζουν αλλά αν δεν υπάρχει επιθετικό σύστημα τί να κάνουν..Προσπαθούν μόνοι τους να δημιουργήσουν αλλά δεν γίνεται.Ο Ρίτσαρτσον είναι πολύ καλός παίχτης όπως φάινεται αλλά δεν υπήρχε κανείς να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει να φανεί το ταλέντο του..Και ο Χατζηβρέττας το ίδιο..Κάνει βόλτες και περιμένει να κάνει κάτι..Δεν γίνεται έτσι μπάσκετ.Το Μαρούσι έτρεχε γύρο γύρο και έβρισκε ελεύθερα σουτ.Τα έβαλε όλα εντάξει ήταν σε μέρα με ρέντα αλλά πόσα από αυτά ήταν ελέυθερα από το σύστημα και μετά λογικό είναι να μπαίνουν και κάποια άλλα γιατί εχείς ψυχολογία..

Κρίμα για την ομάδα μας ,αλλά τουλάχιστον ελπίζω να φέρει έναν καλό προπονητή αυτή η κατάσταση..Καλή επιτυχία στο Μαρούσι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το πρωτάθλημα ελπίζωντας σε μια αλλαγή νοοτροπία από την μεριά μας..
Vas
Καλησπέρα σε όλους,,,

Καταλαβαίνω τις δύσκολες στιγμές των φιλάθλων του Αρη, αλλά σύγουρα αυτό θα τους γίνει ένα ακόμη καλό μάθημα.
Σήμερα στη Goal αναφέρει ότι στα τελευταία 10 χρόνια το Μαρούσι έχει 6/7 σε αγώνες νοκ αουτ με τον αρη.

Βέβαια η παράδοση δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Για αυτό και δεν ήταν το βασικό μας επιχείρημα.

Μετά το 1ο παιχνίδι που χάσαμε, μιλίσαμε για μπασκετική αδικια και κάποιοι (ξερουν πιοι) μας έβγαζαν τρελους. Δεν πειράζει. Το προχθεσινό ήταν η απάντηση.

Για το Μαρούσι, αυτή η νίκη δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία νίκη και μια πρόκριση. Τώρα έχουμε ακόμα ένα τελικο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.