Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CSKA Moscow vs. Panathinaikos Athens
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2014-15
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
j-kidd13
Προσεχτε πως εκφραζεστε.Καποια ποστ θα περασουν απο ακτινες χ,το λεω για τα επομενα.
sarounas
QUOTE(D-Wade @ Apr 14 2015, 20:49 ) *
Αδερφέ δε νομίζω να μπορούν να κερδίσουν κάτι οι πιτσιρικάδες από αυτό τον αγώνα . . .Τους ανταγωνιστικούς αγώνες μπορείς να τους δεις σαν επένδυση.Δε κερδίζεις τίποτα αν χάσεις με 70 πόντους . . . Περισσότερο απογοήτευση θα τους προκαλέσεις παρά κάποιο κέρδος

από όλους τους αγώνες αν δεν τους παρατήσεις κερδίζεις πράγματα...
για την διαφορά τί να πω? Ιτούδη έλεος γιατί αν συνεχιστεί αυτό που βλέπω, θα σπάσει το -51 του ΟΣΦΠ με την Εφές
yorgos
Κάθε ήττα στην Ευρωλίγκα δεν είναι ξεφτίλα ούτε αιτία απόλυσης. Χάσαμε στη Ρίτας κι από το Σκαριόλο. Κι ο Πασκουάλ εντός από τη Ναντέρ. Παίζουν και οι άλλοι, δεν παίζεις μόνος σου.

Κι ο Ολυμπιακός διασύρθηκε στο Μιλάνο. Δεν το αντιμετώπισαν έτσι. Δυστυχώς οι Παναθηναϊκοί είμαστε πάρα πολύ κακομαθημένοι. Θα μάθουμε...
str
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 14 2015, 20:53 ) *
Προσεχτε πως εκφραζεστε.Καποια ποστ θα περασουν απο ακτινες χ,το λεω για τα επομενα.

οπως μας περναει εμας η τσσκ?? γιατι αορατοι ειμαστε για αυτην....δεν μας βλεπει καν....

(ασε το κοσμο να εκφραστει....με οσα γινονται ειμαστε τοσο κοσμιοι σε βαθμο παρεξηγησεως... )
Coach Periklis
Όσο και να φταίει ο Ιβάνοβιτσ για το χάλι του Παναθηναϊκού, τη μηδενική ψυχολογία τα ανύπαρκτα plays και πλάνα, δε μπορώ να θεωρήσω ευθύνη του όταν ο ένας π.χ. δε μπορεί να κάνει επαναφορά μπάλας αφού δέχτηκε καλάθι και του την κλέβουν, ή όταν ο Νέλσον πάει να σουτάρει τρίποντο και του φεύγει η μπάλα απ τα χέρια,όταν ο Παππάς κάνει νραιβ με τρεις παίχτες να έχουν κλείσει το "διάδρομο¨και σκάει σαν μυγάκι σε μπαμπριζ, όταν σε χαμένη βολή σου παίρνουν επιθ. ριμπάουντ και δε θυμάμαι κι εγώ τι άλλο είδα/βλέπω/θα δω σήμερα
bbplayer
Kidd κανΕ τους μαγνητική, που έχει και λιγότερη...ραδιοενεργεια, που έλεγε και η γιαγιά μου wink.gif 69.gif

Διπλό σκριν στην κορυφή στο Γουιμς και πάσα στις 45 μοίρες. Υπήρξε καλός μαθητής ο Ιτουδης και μπράβο του και μαγκιά του
kostas b
Ο Ιτούδης τουλάχιστον σέβεται την ομάδα που έχει φάει ψωμί.....ο ΔΓ να τα βλέπει αυτά που τον έκραζε....
ice-wolf
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 14 2015, 20:53 ) *

Το επίπεδο μας μάρανε τέτοιες ώρες...
thalys
Η ΤΣΣΚΑ έχει εξαιρετικό ρόστερ και πολύ καλό προπονητή. Εμείς είμαστε 2 σκαλιά κάτω. Τουλάχιστον.

Ο Ιβάνοβιτς έχει 1+1 συμβόλαιο, άρα αν φύγει τώρα, σιγά την αποζημίωση που θα πάρει.

Η ομάδα έπιασε το ταβάνι της με τα πλέυ οφφ, αλλά η σημερινή εμφάνιση είναι ντροπιαστική. Σα να είμαστε απροετοίμαστοι. Όσο καλός προπονητής και να'ναι ο Ιβάνοβιτς, δεν είναι το πρώτο του φάλτσο στην χρονιά. Και τελευταία κάνει πολλά φάλτσα μαζεμένα. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση. Ποια είναι αυτή δεν ξέρω. Δεν βλέπω και κάποιον εμφανώς καλύτερο και πιο ταιριαστό προπονητή ελεύθερο. Και μην πάμε τώρα να βάλουμε κάνα στοίχημα με τον Σάρας.
MaJesty23
Καλά και ο Μήτσος έχει πέσει σε ταχύτητα πολύ...τον περνάει στα ποδια ο Τεοντοσιτς.
yorgos
Στοίχημα ότι ι διοίκηση θα στηρίξει τον προπονητή πριν τον διώξει με ανακοίνωση περί "τραγικής εμφάνισης";
ice-wolf
QUOTE(thalys @ Apr 14 2015, 21:01 ) *
Η ΤΣΣΚΑ έχει εξαιρετικό ρόστερ και πολύ καλό προπονητή. Εμείς είμαστε 2 σκαλιά κάτω. Τουλάχιστον.

Ο Ιβάνοβιτς έχει 1+1 συμβόλαιο, άρα αν φύγει τώρα, σιγά την αποζημίωση που θα πάρει.

Η ομάδα έπιασε το ταβάνι της με τα πλέυ οφφ, αλλά η σημερινή εμφάνιση είναι ντροπιαστική. Σα να είμαστε απροετοίμαστοι. Όσο καλός προπονητής και να'ναι ο Ιβάνοβιτς, δεν είναι το πρώτο του φάλτσο στην χρονιά. Και τελευταία κάνει πολλά φάλτσα μαζεμένα. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση. Ποια είναι αυτή δεν ξέρω. Δεν βλέπω και κάποιον εμφανώς καλύτερο και πιο ταιριαστό προπονητή ελεύθερο. Και μην πάμε τώρα να βάλουμε κάνα στοίχημα με τον Σάρας.

Όπως έχω γράψει σε παλιότερο ποστ, να μην φύγει ο Λοχίας. Να πιούμε όλοι (με πρώτο τον ΔΓ) το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους.

Και κάποιος που ανέφερε ότι είμαστε κακομαθημένοι σε σύγκριση με τους Ολυμπιακούς: Άλλη η φανέλα του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ και άλλη του Ολυμπιακού. Με κάθε σεβασμό στην ομάδα του Πειραιά, αλλά δεν είμαστε ίσοι και όμοιοι.
shtarkws
QUOTE(ice-wolf @ Apr 14 2015, 21:05 ) *
Όπως έχω γράψει σε παλιότερο ποστ, να μην φύγει ο Λοχίας. Να πιούμε όλοι (με πρώτο τον ΔΓ) το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους.

Και κάποιος που ανέφερε ότι είμαστε κακομαθημένοι σε σύγκριση με τους Ολυμπιακούς: Άλλη η φανέλα του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ και άλλη του Ολυμπιακού. Με κάθε σεβασμό στην ομάδα του Πειραιά, αλλά δεν είμαστε ίσοι και όμοιοι.

Έτσι, εμείς είμαστε η άρια φυλή του μπάσκετ

yorgos
Άλλη η φανέλα του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ και άλλη του Ολυμπιακού. Με κάθε σεβασμό στην ομάδα του Πειραιά, αλλά δεν είμαστε ίσοι και όμοιοι.

Δεν είμαστε. Αυτοί έχουν καλύτερη ομάδα. Πόσα ριμπάουντ παίρνουν τα αστέρια;
ice-wolf
QUOTE(shtarkws @ Apr 14 2015, 21:10 ) *

Είπα κάτι τέτοιο; Διαχρονικά μίλησα.

Εκτός και αν θεωρείτε ορισμένοι, ότι δεύτερη ξεφτίλα μέσα σε έναν χρόνο είναι ενδεικτικό της νέας εποχής.
AKRG
Όποιος άκουσε τις δηλώσεις του Ντούσκο στο ημίχρονο θα κατάλαβε ελπίζω μιας και από την αρχή της χρονιάς επαναλαμβάνει το πλάνο της ομάδας (το μαρτυρά και η αρχική πεντάδα) , όσο και να αφορίζετε ... δεν έχει καμιά σημασία ....!! Μακάρι να χάσουμε τουλάχιστον με μεγάλη διαφορά μήπως και κοιμηθούν και τους κάνουμε καμιά κηδεία αύριο !
bbplayer
QUOTE(shtarkws @ Apr 14 2015, 21:10 ) *

Δεν έχει άδικο. Το απολύτως αναμενο λέει. Ούτε σαν μπασκετικό κλαμπ ουτε σαν ιστορία είμαστε συγκρίσιμο μέγεθος με τον Ολυμπιακό. Και ούτε οπαδισμος ειναι αυτό ουτε τίποτα. Απλή αλήθεια.
Το αν μερικοί είναι συμβιβασμενοι με αυτο το αίσχος Καλά κανουν και είναι. Αλλά δεν είναι όλοι
manj13
Aντε να προσγειωνομαστε σιγα σιγα σ αυτο το επιπεδο κι οσοι απομεινουμε....Το περιμενα απλα ελεγα μπας και γλυτωσουμε το διασυρμο...Ενταξει ουτε εκει τα καταφεραμε....Η Ευρωπη θα περιμενει καμποσο...Υπομονη κι οσοι εχουν γερο στομαχι διπλα στην ομαδα....Ξαναρθαν τα δυσκολα...Οσοι δεν τα χαν ζησει ευκαιρια να "ανοσοποιηθουν"...Τουλαχιστον θα παιζει και κανα πρωταθλημα αντι 5-8ης θεσης....ΠΑΝΤΑ υπαρχουν χειροτερα...Εξαλλου το... πρωτο ματς ηταν...Αυριο ξημερωνει αλλη μερα...
AKRG
QUOTE (manj13 @ Apr 14 2015, 21:19 ) *
Aντε να προσγειωνομαστε σιγα σιγα σ αυτο το επιπεδο κι οσοι απομεινουμε....Το περιμενα απλα ελεγα μπας και γλυτωσουμε το διασυρμο...Ενταξει ουτε εκει τα καταφεραμε....Η Ευρωπη θα περιμενει καμποσο...Υπομονη κι οσοι εχουν γερο στομαχι διπλα στην ομαδα....Ξαναρθαν τα δυσκολα...Οσοι δεν τα χαν ζησει ευκαιρια να "ανοσοποιηθουν"...Τουλαχιστον θα παιζει και κανα πρωταθλημα αντι 5-8ης θεσης....ΠΑΝΤΑ υπαρχουν χειροτερα...Εξαλλου το... πρωτο ματς ηταν...Αυριο ξημερωνει αλλη μερα...

Αυτό ακριβώς , έχουμε περάσει και Γλυφάδες και Σπόρτινγκ ! κάποιοι εδώ μέσα που γράφουν και "αφορίζουν" δεν είχαν γεννηθεί καν τότε !
shtarkws
QUOTE(bbplayer @ Apr 14 2015, 21:19 ) *
Δεν έχει άδικο. Το απολύτως αναμενο λέει. Ούτε σαν μπασκετικό κλαμπ ουτε σαν ιστορία είμαστε συγκρίσιμο μέγεθος με τον Ολυμπιακό. Και ούτε οπαδισμος ειναι αυτό ουτε τίποτα. Απλή αλήθεια.
Το αν μερικοί είναι συμβιβασμενοι με αυτο το αίσχος Καλά κανουν και είναι. Αλλά δεν είναι όλοι

Ωραία, ας μαζευτούν όσοι δεν είναι λοιπόν να πάνε να πάρουν την ομάδα να βάλουν καμιά 20ρια μύρια και να ισχυροποιησουμε την κυριαρχία μας. Ο ρεαλισμός δεν είναι κακός, ειδικά όταν είσαι πάνω από 20. Καλή και χρυσή η κριτική και όλοι αναπολουμε τις χρυσές χρονιές αλλά η σοβαρή κριτική πρέπει να συνοδεύεται και από προτάσεις. Αλλιώς είναι καφενειακες κραυγές
ice-wolf
QUOTE(shtarkws @ Apr 14 2015, 21:23 ) *
Ωραία, ας μαζευτούν όσοι δεν είναι λοιπόν να πάνε να πάρουν την ομάδα να βάλουν καμιά 20ρια μύρια και να ισχυροποιησουμε την κυριαρχία μας. Ο ρεαλισμός δεν είναι κακός, ειδικά όταν είσαι πάνω από 20. Καλή και χρυσή η κριτική και όλοι αναπολουμε τις χρυσές χρονιές αλλά η σοβαρή κριτική πρέπει να συνοδεύεται και από προτάσεις. Αλλιώς είναι καφενειακες κραυγές

Συνάδουν με την εικόνα της ομάδας...
shtarkws
QUOTE(ice-wolf @ Apr 14 2015, 21:25 ) *
Συνάδουν με την εικόνα της ομάδας...

Ακριβώς
badder
Το χειρότερο είναι ότι δεν φάνηκε ποτέ διάθεση για προσπάθεια. Αν και στο επόμενο ματς έχει ίδια εικόνα, το βλέπω για sweep. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και απο αυτά που είδαμε θα είναι επιτυχία αν πάει στα 4 ματς η σειρά (για 5 δεν το βλέπω).
manj13
Ωραια ας πω λοιπον κατι ακομα...Ο Λοχιας,ο Αρτζι,ο Φραγκισκος ειχαν τα κακαλα να κοουτσαρουν τον τουβλο-Νελσον,τον Μποχω,το Χαραλαμποπουλο,τον Λουντζη...Ας καθοταν και καμμια ιερη αγελαδα που γεμισε τις τσεπες της να προπονησει ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ κατι ΤΕΤΟΙΟ!!!!Να χω ενα ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ...ρε αδερφε!!!....Μπαααααα.....
ice-wolf
Το να φτιάξεις μία νέα ομάδα με πιτσιρίκια ως επι το πλείστον, είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο στο σύγχρονο μπάσκετ.

Χρειάζεται διοίκηση που να ξέρει τι θέλει(?)
Χρειάζεται προπονητή, που να γνωρίζει πώς να παίρνει το 110% των παικτών (εδώ γελάμε).
Χρειάζεται τέλος και στήριξη και ανοχή από τον κόσμο.

Το τελευταίο δεν είναι πάντα δεδομένο. Και κανείς δεν ζήτησε ο Παναθηναϊκός να παίρνει κάθε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Αλλά ας κρατήσουμε τουλάχιστον ένα ελάχιστο επίπεδο αξιοπιστίας. Γιατί η εικόνα του δεύτερου δεκαλέπτου, δεν δικαιολογείται με κανένα τρόπο.

QUOTE(manj13 @ Apr 14 2015, 21:37 ) *
Ωραια ας πω λοιπον κατι ακομα...Ο Λοχιας,ο Αρτζι,ο Φραγκισκος ειχαν τα κακαλα να κοουτσαρουν τον τουβλο-Νελσον,τον Μποχω,το Χαραλαμποπουλο,τον Λουντζη...Ας καθοταν και καμμια ιερη αγελαδα που γεμισε τις τσεπες της να προπονησει ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ κατι ΤΕΤΟΙΟ!!!!Να χω ενα ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ...ρε αδερφε!!!....Μπαααααα.....

Να σου πω κάτι; Πόσα χρήματα θα χρειαζόταν ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής με όρεξη και μεράκι να δουλέψει;
bbplayer
QUOTE(shtarkws @ Apr 14 2015, 21:23 ) *

Η 30 αρα δεν είναι καφενειακη κραυγή αλλα απτή πραγματικότητα δδυστυχώς. Όπως επίσης δεν είναι και λύση να κκρύβουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί και να εεθελοτυφλούμε.

Πριν 10 μέρες μια αάλλη οομάδα γνώριμη μας χωρίς να έχει 20 εκ μπάτζετ και χωρίς να βγει για ερανο, σε ματς που κρινόταν η πρωτιά σΕ ενα δύσκολο όμιλο που παιζόταν η πρώτη θέση, έπαιξε μπασκετ, έχασε στις λεπτομέρειες παίζοντας χωρίς το φυσικό της ηγέτη και όχι μόνο. Παίζοντας με μια ομάδα που μονίμως έχει για μπάτζετ το ΑΕΠ της Ρωσίας και μονίμως εμφανίζει πενιχρά αποτελέσματα.

Δυστυχώς οι συγκρίσεις είναι μοιραίες και συντριπτικές και μακάρι να ήταν τόσο εύκολα εξηγησιμες οι καταστάσεις που παραπέμπουν στη διάλυση της ομάδας. Ουσιαστικά είμαστε στό point of no return και γιατρειά δεν υπάρχει. Φτάσαμε μέσα Απρίλη και κπυτουλανε μεταξύ τόύς.στην άμυνα.. Μακάρι να ηταν το μπάτζετ η απάντηση σε όλα.. Αλλα δυστυχώς για εμάς δεν είναι. Ποτέ.δςν ήταν διαχρονικά

Αυτη είναι η άποψη μου, την έχω γράψει χίλιες φορές και είναι και η ττελευταία γιατί δεν θεωρώ σωστό να αναμasaμε μονίμως τα ίδια

Filika panta smile.gif
colonel gomelsky
QUOTE(ice-wolf @ Apr 14 2015, 21:43 ) *
Χρειάζεται προπονητή, που να γνωρίζει πώς να παίρνει το 110% των παικτών (εδώ γελάμε).

Γελάμε με τι; Με τον προπονητή που έκανε παίκτες ή πήρε το 100% από παίκτες όπως Σκόλα, Νοτσιόνι, Πριτζιόνι, Ματσιγιάουσκας, Ναβάρο κ.α.;
j-kidd13
QUOTE(ice-wolf @ Apr 14 2015, 21:01 ) *
Το επίπεδο μας μάρανε τέτοιες ώρες...

Φυσικα μας μαρανε.Στον κολλητο σου πες οτι θες,εδω θα προσεχεις(εσυ και ο καθενας).
Petran911
Λοιπόν, να γράψω και εγώ την γνώμη μου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου Φενέρ-Μακάμπι. Καταρχήν το project ελληνοποίησης είναι αποτυχημένο εξ αρχής γιατί δεν είναι ελληνοποίση αλλά βαφτίσια downsizing. Να εξηγήσω ότι οι σοβαρές ομαδές κάνουν rebuild πλαισιώνοντας τους αξιόλογους γηγενείς με αντίστοιχους ξένους. Στον ΠΑΟ οι γηγενείς είναι πολύ νεαροί είτε η δευτεράτζα της γενιάς του 90. Το πρόβλημα γίνεται χειρότερο γιατί φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο προπονητής έχει εντολή να τους χρησιμοποιεί εις βάρος και των εμπειρότερων, αφού για μένα είναι σαφές ότι ΔΔ και Φώτσης δεν παίρνουν την μπάλα στα κρίσιμα και δεν έχουν παρά ελάχιστα plays. Οι ξένοι με εξαίρεση Μπατίστα και Γκίστ είναι μέτριοι ενώ παράλληλα το υλικό και ο προπονητής είναι ακατάλληλοι για αμυντική πίεση, το μόνο που διασφαλίζει αξιοπρέπεια με χαμηλό μπάτζετ. Τα προβλήματα προφανώς και δεν θα τα κρίνουμε σήμερα, τα παραδείγματα της Άλμπα και του Ερυθρού Αστέρα είναι πολύ πρόσφατα.

Προσωπική μου άποψη, αν η ομάδα ήθελε να είναι αξιοπρεπής θα είχε τουλάχιστον κρατήσει Λάσμε και Μασιούλιτς. Θα έδινε περισσότερες πρωτοβουλίες στους παλιούς και θα είχε πλαισιώσει εξαρχής τον Μπατίστα με έναν αθλητικό ψηλό. Έτσι δεν θα αναδεικνύονταν τόσο έντονα οι αδυναμίες του υλικού, πράγμα που ο Ιβάνοβιτς κάνει συνειδητά μάλλον για να αποδείξει στον Τράκη ότι δεν προχωράει η ιστορία. Αλλά και αυτός έχει την ευθύνη του γιατί η ομάδα του αδυνατεί και δεν προσπαθεί καν να αμυνθεί.

Τέλος για μένα, το project όπως είναι έχει αποτύχει. Αν θέλουν να χτίσουν ομάδα με Παπά και Γιάνκοβιτς, αφού τους διδάξουν άμυνα, πρέπει να τους πλαισιώσουν με το κατάλληλο υλικό. Αλλιώς θα τους ξεφτιλίζουν, αφού ομάδα F4 δεν την κάνεις ομάδα της σειράς χωρίς κόστος.
manj13
QUOTE(ice-wolf @ Apr 14 2015, 21:43 ) *
Το να φτιάξεις μία νέα ομάδα με πιτσιρίκια ως επι το πλείστον, είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο στο σύγχρονο μπάσκετ.

Χρειάζεται διοίκηση που να ξέρει τι θέλει(?)
Χρειάζεται τέλος και στήριξη και ανοχή από τον κόσμο.

Το τελευταίο δεν είναι πάντα δεδομένο. Και κανείς δεν ζήτησε ο Παναθηναϊκός να παίρνει κάθε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Αλλά ας κρατήσουμε τουλάχιστον ένα ελάχιστο επίπεδο αξιοπιστίας. Γιατί η εικόνα του δεύτερου δεκαλέπτου, δεν δικαιολογείται με κανένα τρόπο.

Να σου πω κάτι; Πόσα χρήματα θα χρειαζόταν ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής με όρεξη και μεράκι να δουλέψει;

Θα τον καιγαμε πριν η αφου θα χε παιξει μολις ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ που θα στραβωνε οταν το Λοχια που πρεπει να χει στομαχι απο σιδερο τον περναμε πριονοκορδελα??Εγω σου λεω οτι και με παραπανω μπατζετ απ το υπαρχον θα παραιτιοταν αγριο βραδυ...Ο προπονητης του ΠΑΟ απο δω και περα θα ξυπναει και θα κοιμαται με μπουλινγκ....Δεν αντεχουν πολλοι εκει εξω...
ice-wolf
QUOTE(colonel gomelsky @ Apr 14 2015, 21:53 ) *
Γελάμε με τι; Με τον προπονητή που έκανε παίκτες ή πήρε το 100% από παίκτες όπως Σκόλα, Νοτσιόνι, Πριτζιόνι, Ματσιγιάουσκας, Ναβάρο κ.α.;

Φρέσκα κουλούρια.

Οι παίκτες που ανέφερες ήταν από το πάνω ράφι και συνέπεσαν όλοι μαζί σε μία καλή ομάδα, που απέκλεισε με μειονέκτημα τον Παναθηναϊκο από το F4.

Δεν έχουμε τέτοιους παίκτες, όμως. Δυστυχώς.

Ξέρεις, πέρα από οποιαδήποτε τεχνική λεπτομέρεια - η οποία σηκώνει αρκετή συζήτηση - είναι πολύ σημαντική και η ψυχολογική προετοιμασία για ένα τέτοιο παιχνίδι.
Είδες εσύ την ομάδα έτοιμη για κάτι τέτοιο; Είδες κάποια στρατηγική στην επίθεση; Στην άμυνα είδαμε τα χαμπέρια μας.
Άστο. Έχουμε πλέον μεγάλο δείγμα αγώνων για να κρίνουμε τον Μαυροβούνιο.

QUOTE(j-kidd13 @ Apr 14 2015, 21:55 ) *
Φυσικα μας μαρανε.Στον κολλητο σου πες οτι θες,εδω θα προσεχεις(εσυ και ο καθενας).

Μπορεί να ήμουν δηκτικός αλλά δεν ξέφυγα ούτε έβρισα.
manos_89
QUOTE (colonel gomelsky @ Apr 14 2015, 20:48 ) *
Ποιό είναι το ενδιάμεσο; Μπορεί κανείς να το παίξει με αυτό το ρόστερ; Ό,τι και να γίνει σήμερα η στη σειρά, ο Ιβάνοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και πολυτέλεια για τον σημερινό ΠΑΟ.

Δηλαδή η cska φέτος κερδίζει με 27 πόντους από το ημίχρονο σχεδόν όλες τις ομάδες;
ή μήπως σχεδόν όλες οι ομάδες της euroleague έχουν καλύτερο ρόστερ από τον παναθηναϊκό;

QUOTE (Coach Periklis @ Apr 14 2015, 20:55 ) *
Όσο και να φταίει ο Ιβάνοβιτσ για το χάλι του Παναθηναϊκού, τη μηδενική ψυχολογία τα ανύπαρκτα plays και πλάνα, δε μπορώ να θεωρήσω ευθύνη του όταν ο ένας π.χ. δε μπορεί να κάνει επαναφορά μπάλας αφού δέχτηκε καλάθι και του την κλέβουν, ή όταν ο Νέλσον πάει να σουτάρει τρίποντο και του φεύγει η μπάλα απ τα χέρια,όταν ο Παππάς κάνει νραιβ με τρεις παίχτες να έχουν κλείσει το "διάδρομο¨και σκάει σαν μυγάκι σε μπαμπριζ, όταν σε χαμένη βολή σου παίρνουν επιθ. ριμπάουντ και δε θυμάμαι κι εγώ τι άλλο είδα/βλέπω/θα δω σήμερα

Νομίζω ότι τα πάντα είναι θέμα προπονητή και πάλι. Φαίνεται ότι η παίκτες δεν έχουν ψυχολογία (ή οτιδήποτε χρειάζεται) να κάνουν ούτε τα βασικά. Δεν είναι θέμα παικτικότητας ( smiley.gif ) αυτό το χάλι.

QUOTE (kostas b @ Apr 14 2015, 21:00 ) *
Ο Ιτούδης τουλάχιστον σέβεται την ομάδα που έχει φάει ψωμί.....ο ΔΓ να τα βλέπει αυτά που τον έκραζε....

Δεν νομίζω ότι έκανε κάτι διαφορετικό απ' ότι αν έπαιζε με οποιαδήποτε τυχαία ομάδα και νίκαγε 30 πόντους στο ημίχρονο.

Γενικά αυτό που με πείραξε ήταν ότι δεν υπήρξε ουτε στο ελάχιστο κάποιο πάθος ή κάποια θέληση για τη νίκη.
Ο αγώνας μου θύμισε μονάκι σε παιδική που λέμε "ε παιδιά πάμε ένα χαλαρό στα γρήγορα", όπου και εκεί κατα πάσα πιθανότητα να βγαίνει περισσότερη ενέργεια.

Ξεκάθαρα φαίει ο Ιβάνοβιτς πλέον. Δεν γίνεται να χάνει στη σειρά από ζαλγκίρις, άλμπα, γαλατά, ερυθρό αστέρα και στον πιο κρίσιμο αγώνα να έχει αυτή την εμφάνιση. Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι το ρόστερ είναι χειρότερο από τις παραπάνω ομάδες.

Τέλος δεν νομίζω ότι είναι καμία επιστροφή σε πέτρινα χρόνια. Η ευρωλίγκα έχει εξελιχθεί έτσι ώστε να μπορούν να την διεκδικήσουν και ομάδες με μεσαίο μπάτζετ. Δηλαδή ο παναθηναϊκός ή θα ξοδεύει αλόγιστα ή θα διασύρεται; Η μακάμπι πως έχει βρει αυτή την ισορροπία;
colonel gomelsky
Τελικά το ίδιο πράγμα λέμε. Είναι πολυτέλεια ο Ιβάνοβιτς γι αυτό το ρόστερ.
ice-wolf
QUOTE(manj13 @ Apr 14 2015, 21:58 ) *
Θα τον καιγαμε πριν η αφου θα χε παιξει μολις ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ που θα στραβωνε οταν το Λοχια που πρεπει να χει στομαχι απο σιδερο τον περναμε πριονοκορδελα??Εγω σου λεω οτι και με παραπανω μπατζετ απ το υπαρχον θα παραιτιοταν αγριο βραδυ...Ο προπονητης του ΠΑΟ απο δω και περα θα ξυπναει και θα κοιμαται με μπουλινγκ....Δεν αντεχουν πολλοι εκει εξω...

Πιστεύω ότι τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν, από την στιγμή που γινόταν μία ξεκάθαρη και τίμια δήλωση προς τον κόσμο της ομάδας. Και όχι την κοροϊδία, που ζούμε τα τελευταία τρία χρόνια με αποκορύφωμα την φετινή.
Ο εμπαιγμός είναι το πρόβλημα και όχι τόσο η 30άρα.

QUOTE(Petran911 @ Apr 14 2015, 21:57 ) *
Λοιπόν, να γράψω και εγώ την γνώμη μου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου Φενέρ-Μακάμπι. Καταρχήν το project ελληνοποίησης είναι αποτυχημένο εξ αρχής γιατί δεν είναι ελληνοποίση αλλά βαφτίσια downsizing. Να εξηγήσω ότι οι σοβαρές ομαδές κάνουν rebuild πλαισιώνοντας τους αξιόλογους γηγενείς με αντίστοιχους ξένους. Στον ΠΑΟ οι γηγενείς είναι πολύ νεαροί είτε η δευτεράτζα της γενιάς του 90. Το πρόβλημα γίνεται χειρότερο γιατί φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο προπονητής έχει εντολή να τους χρησιμοποιεί εις βάρος και των εμπειρότερων, αφού για μένα είναι σαφές ότι ΔΔ και Φώτσης δεν παίρνουν την μπάλα στα κρίσιμα και δεν έχουν παρά ελάχιστα plays. Οι ξένοι με εξαίρεση Μπατίστα και Γκίστ είναι μέτριοι ενώ παράλληλα το υλικό και ο προπονητής είναι ακατάλληλοι για αμυντική πίεση, το μόνο που διασφαλίζει αξιοπρέπεια με χαμηλό μπάτζετ. Τα προβλήματα προφανώς και δεν θα τα κρίνουμε σήμερα, τα παραδείγματα της Άλμπα και του Ερυθρού Αστέρα είναι πολύ πρόσφατα.

Προσωπική μου άποψη, αν η ομάδα ήθελε να είναι αξιοπρεπής θα είχε τουλάχιστον κρατήσει Λάσμε και Μασιούλιτς. Θα έδινε περισσότερες πρωτοβουλίες στους παλιούς και θα είχε πλαισιώσει εξαρχής τον Μπατίστα με έναν αθλητικό ψηλό. Έτσι δεν θα αναδεικνύονταν τόσο έντονα οι αδυναμίες του υλικού, πράγμα που ο Ιβάνοβιτς κάνει συνειδητά μάλλον για να αποδείξει στον Τράκη ότι δεν προχωράει η ιστορία. Αλλά και αυτός έχει την ευθύνη του γιατί η ομάδα του αδυνατεί και δεν προσπαθεί καν να αμυνθεί.

Τέλος για μένα, το project όπως είναι έχει αποτύχει. Αν θέλουν να χτίσουν ομάδα με Παπά και Γιάνκοβιτς, αφού τους διδάξουν άμυνα, πρέπει να τους πλαισιώσουν με το κατάλληλο υλικό. Αλλιώς θα τους ξεφτιλίζουν, αφού ομάδα F4 δεν την κάνεις ομάδα της σειράς χωρίς κόστος.

Απόλυτα σωστός! +10000

QUOTE(colonel gomelsky @ Apr 14 2015, 22:00 ) *
Τελικά το ίδιο πράγμα λέμε. Είναι πολυτέλεια ο Ιβάνοβιτς γι αυτό το ρόστερ.

Δεν μπορεί να υπηρετήσει το μοντέλο που θέλει ο ΔΓ. Και για αυτό το λόγο είναι ακατάλληλος.
Petran911
QUOTE(colonel gomelsky @ Apr 14 2015, 20:53 ) *
Γελάμε με τι; Με τον προπονητή που έκανε παίκτες ή πήρε το 100% από παίκτες όπως Σκόλτα, Νοτσιόνι, Πριτζιόνι, Ματσιγιάουσκας, Ναβάρο κ.α.;

Συγνώμη, αλλά αμφιβάλω ότι ένας άνθρωπος που ακριβώς δεν κέρδισε πρωτάθλημα στην Ισπανία και Ευρωλίγκα με αυτούς δεν ξέρω αν πράγματι πήρε το 100%. Το αξιοπερίεργο είναι πως δέχτηκε να έχει μια ομάδα με soft παίχτες και να μην προσπαθεί καν να τους βάλει να αμυνθούν.
manj13
QUOTE(ice-wolf @ Apr 14 2015, 22:05 ) *
Πιστεύω ότι τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν, από την στιγμή που γινόταν μία ξεκάθαρη και τίμια δήλωση προς τον κόσμο της ομάδας. Και όχι την κοροϊδία, που ζούμε τα τελευταία τρία χρόνια με αποκορύφωμα την φετινή.
Ο εμπαιγμός είναι το πρόβλημα και όχι τόσο η 30άρα.

Απόλυτα σωστός! +10000

Δεν μπορεί να υπηρετήσει το μοντέλο που θέλει ο ΔΓ. Και για αυτό το λόγο είναι ακατάλληλος.

Φοραω την μασκα ΔΓ και απαντω στο δεν μπορεις ομαδα φ4 να την κανεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χωρις ΚΟΣΤΟΣ...Ποιο κοστος ρε παλικαρια?Δεν θα ερθετε στο γηπεδο?Ετσι κι αλλιως κι οταν σηκωνα μαρς κουπες στους τελικους Α1 σας βλεπαμε και στα ματς των σειρων που κρεμοσασταν σαν τα σταφυλια....Στα υπολοιπα ΝΕΡΙΤ και...πρακτορειο....Μηπως καποιος απο σας η γνωστος σας θα μου χτυπησει την πορτα για ν αγορασει την ομαδα?Γιατι απο το 11 περιμενω πηδαγαν ολοι απ το πλοιο και ακομα ολοι...silver alert ειναι και τους ψαχνω.. Θα μαζευτειτε ολοι σαν τις πρασινες καρδιες σε σημειο που μετα απο 2-3 χρονια ο Νελσον θα μνημονευεται ως....παικτουρα?? Στην αντιπολιτευση ολα ειναι ωραια.....Στην κυβερνηση ειναι τα...καροτα και κυριως ανευ υπαρξης η στενοτητας "μπικικινιων"...
ice-wolf
QUOTE(manj13 @ Apr 14 2015, 22:21 ) *
Φοραω την μασκα ΔΓ και απαντω στο δεν μπορεις ομαδα φ4 να την κανεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χωρις ΚΟΣΤΟΣ...Ποιο κοστος ρε παλικαρια?Δεν θα ερθετε στο γηπεδο?Ετσι κι αλλιως κι οταν σηκωνα μαρς κουπες στους τελικους Α1 σας βλεπαμε και στα ματς των σειρων που κρεμοσασταν σαν τα σταφυλια....Στα υπολοιπα ΝΕΡΙΤ και...πρακτορειο....Μηπως καποιος απο σας η γνωστος σας θα μου χτυπησει την πορτα για ν αγορασει την ομαδα?Γιατι απο το 11 περιμενω πηδαγαν ολοι απ το πλοιο και ακομα ολοι...silver alert ειναι και τους ψαχνω.. Θα μαζευτειτε ολοι σαν τις πρασινες καρδιες σε σημειο που μετα απο 2-3 χρονια ο Νελσον θα μνημονευεται ως....παικτουρα?? Στην αντιπολιτευση ολα ειναι ωραια.....Στην κυβερνηση ειναι τα...καροτα και κυριως ανευ υπαρξης η στενοτητας "μπικικινιων"...

Στο ξαναλέω. Θες να ρίξεις το μπάτζετ για τους χ, ψ λόγους; Μαζί σου. Φέρε τον κατάλληλο προπονητή.
Επένδυσε εκει. Τα υπόλοιπα να έχουμε να λέμε.

Και το χαμηλό μπάτζετ δεν είναι πανάκεια. Μας φταίει πάντα αυτό. Τότε η ΤΣΣΚΑ θα είχε 20 ευρωπαϊκά. Μεράκι, καρδιά και δουλειά χρειάζονται. Βλέπεις κάτι από αυτά να υπάρχουν στην ομάδα;

ΥΓ. Off topic αλλά προς επίρρωσιν των παραπάνω... Πήγαινε να δεις τι μπάτζετ είχε ο Παναθηναϊκός του Βόλλευ και βρίσκεται μία ανάσα τώρα από τους τελικούς.
xristos_metal
Το ματς ειχε φυσιολογικη εξελιξη. Η Τσσκα εδειξε οτι ειναι δυο ή τρια επιπεδα πιο πανω απο τον Παναθηναικο. Το θεμα ειναι οτι ο Παναθηναικος θα μπορουσε να εμφανιστει καλυτερος και οχι τοσο χαλια. Ειδικα απο τη στιγμη που παιζει χωρις αγχος.

Παντως ειτε νικας με εναν ποντο ειτε με 30 το ιδιο ειναι. Αλλα ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα των δυο ομαδων για να ελπιζουμε σε καποια εκπληξη στη συνεχεια, οπως παλια με Ολυμπιακο και Σιενα πχ.
Bodiroga87
Να βλέπει αυτό το διασυρμό στο 2ο δεκάλεπτο και να μην παίρνει ταιμ αουτ να τους ξυπνησει, να τους φωναξει λιγο, να τον φοβηθούν ρε αδερφέ....Αυτο ειναι το πιο ανησυχητικο...Εχουμε γινει μια ομαδα λουζερ...Α ρε μελιτζανι χρωμα ποσο μου λειπεις...
theref
Παιδια ξεφτιλα σημερα.
Βλεπω Φενερ-Μακαμπι και το παλιο επιπεδο του Παο εχει μεταφερθει στη Φενερ. Εμεις παλι πεσαμε στο επιπεδο Ερυθρου Αστερα με τους μικρους κλπ
manj13
QUOTE(ice-wolf @ Apr 14 2015, 22:23 ) *
Στο ξαναλέω. Θες να ρίξεις το μπάτζετ για τους χ, ψ λόγους; Μαζί σου. Φέρε τον κατάλληλο προπονητή.
Επένδυσε εκει. Τα υπόλοιπα να έχουμε να λέμε.

Και το χαμηλό μπάτζετ δεν είναι πανάκεια. Μας φταίει πάντα αυτό. Τότε η ΤΣΣΚΑ θα είχε 20 ευρωπαϊκά. Μεράκι, καρδιά και δουλειά χρειάζονται. Βλέπεις κάτι από αυτά να υπάρχουν στην ομάδα;

ΥΓ. Off topic αλλά προς επίρρωσιν των παραπάνω... Πήγαινε να δεις τι μπάτζετ είχε ο Παναθηναϊκός του Βόλλευ και βρίσκεται μία ανάσα τώρα από τους τελικούς.

Ναι αφου εχουμε ξεχασει απο τις εποχες Θαναση να δουμε κουπα και που μαλλον δε θα ξαναδουμε και τον δευτερο δεν τον θυμαται κανεις...Οσο για προπονητη με χαμηλο μπατζετ αυτο ειναι ονειρο θερινης νυκτος αν πιστευεις οτι θα ρθει καποιος για να καψει τ ονομα του εξαρχης για χαρη ενος ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ....Θα σου πω ποιοι ενδεχομενως να ρχοντουσαν....Ο Σουλης για να ζησει τοπ-κλας μπασκετ η κανας Πιανιτζανι για ν αναστησει την καριερα του...Κατι τετοιοι ,κανας τυπου Σφαιροπουλος που οτι και να κανε θα γραφε ΠΑΟ στο βιογραφικο του....Λιγοι εχουν ταση να ναι "Ινδιανοι" για πολυ καιρο...Βλ.πρωην κοουτς Μπανβιτ...Καλο το ξεπεταγμα αλλα αν δε βγεις πρωτος δεν γκλαμουριαζεις....Κλιβελαντ-Λεμπρον κτλ..Ιβανοβιτς-Tau και Πεισερς-Μιλλερ ειναι τα δυσκολα και ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ....
ice-wolf
QUOTE(manj13 @ Apr 14 2015, 22:39 ) *
Ναι αφου εχουμε ξεχασει απο τις εποχες Θαναση να δουμε κουπα και που μαλλον δε θα ξαναδουμε και τον δευτερο δεν τον θυμαται κανεις...Οσο για προπονητη με χαμηλο μπατζετ αυτο ειναι ονειρο θερινης νυκτος αν πιστευεις οτι θα ρθει καποιος για να καψει τ ονομα του εξαρχης για χαρη ενος ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ....Θα σου πω ποιοι ενδεχομενως να ρχοντουσαν....Ο Σουλης για να ζησει τοπ-κλας μπασκετ η κανας Πιανιτζανι για ν αναστησει την καριερα του...Κατι τετοιοι ,κανας τυπου Σφαιροπουλος που οτι και να κανε θα γραφε ΠΑΟ στο βιογραφικο του....Λιγοι εχουν ταση να ναι "Ινδιανοι" για πολυ καιρο...Βλ.πρωην κοουτς Μπανβιτ...Καλο το ξεπεταγμα αλλα αν δε βγεις πρωτος δεν γκλαμουριαζεις....Κλιβελαντ-Λεμπρον κτλ..Ιβανοβιτς-Tau και Πεισερς-Μιλλερ ειναι τα δυσκολα και ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ....

Μακάρι να προλαβαίναμε τον Σφαιρόπουλο. Καλώς και ο Σούλης, αλλά ο πρώτος έχει παραστάσεις από top class επίπεδο. Ως βοηθός ίσως αλλά έχει.
Ο πρώην κόουτς Μπάνβιτ, μας έκανε γιο γιο σήμερα. Μην το ξεχνάς. Και αν ήθελε, έσπαγε και το -51 απόψε.
bbplayer
QUOTE(manj13 @ Apr 14 2015, 22:21 ) *

Ασε ΔΡΑΜΑ η κατάσταση. Ειναι να μη σου τύχει. Και να σε προδίδει η οικογένεια σου και να κλαις on camera. Μη σου τύχει...Σπαραζει η καρδια μου. Με τι ΨΥΧΗ να πας μετά να σπρώξεις 1 εκ στό τζόγο? Δε βγαίνουν τα ρημάδια εύκολα, είδικα οταν ιδρώνεις για να τα βγάλεις. Καλά να ειναι ο ανθρωπος μη μας πάθει τίποτα, ειναι και πολλές οι μανάδες των διαιτητών, κάποιος πρεπει να ΚΑΝΕΙ το, ψυχικό τωρΑ που ο Τατσοπουλος ιδιώτευει...
manj13
QUOTE(bbplayer @ Apr 14 2015, 22:55 ) *
Ασε ΔΡΑΜΑ η κατάσταση. Ειναι να μη σου τύχει. Και να σε προδίδει η οικογένεια σου και να κλαις on camera. Μη σου τύχει...Σπαραζει η καρδια μου. Με τι ΨΥΧΗ να πας μετά να σπρώξεις 1 εκ στό τζόγο? Δε βγαίνουν τα ρημάδια εύκολα, είδικα οταν ιδρώνεις για να τα βγάλεις. Καλά να ειναι ο ανθρωπος μη μας πάθει τίποτα, ειναι και πολλές οι μανάδες των διαιτητών, κάποιος πρεπει να ΚΑΝΕΙ το, ψυχικό τωρΑ που ο Τατσοπουλος ιδιώτευει...

Εδω ρε συ bb κοτζαμ Μαρινακης εχει βγαλει καμμια κατοστη μυρια απο τον Ολυμπιακο συν τα καραβια και λεφτα δε βαζει θα βαλει ο ΔΓ που μπροστα του ειναι...μπατιρης και ειδικα στο μπασκετ που δεν δινει τιποτα?Που ειναι πιο σιγουρο να βγαλεις κερδος στον τζογο η στην ΚΑΕ...Και επιπλεον αν ησουν ο ΔΓ ΜΟΝΟ στην ομαδα θα ξοδευες τα λεφτα σου η θα τα χαιροσουν κι αλλου..Κι αυτος εχει καψουρα την ομαδα σαν εμας αλλα αυτος ΔΥΝΑΤΑΙ να χει ΚΙ ΑΛΛΕΣ...Κι οσο για τ αλλα μιας και στην Ελλαδα ειναι ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ:"Money talks...." & "Show me the money..."
more stars
Και μετά έπεσε ένα μετεωρίτης στο κοσλοντούι και γέμισε ραδιενέργεια μέχρι τον Ισθμό.
Μιλιούνια ο κόσμος μέσα στα αυτοκίνητα να περάσουν στην Πελοπόννησο να σωθούνε.

Ψυχραιμία αδέρφια. Αυτοί το έλεγαν απο την αρχή, εσείς δεν το πιστεύατε.

+++
Τους πήραμε τον αέρα στο δεύτερο ημίχρονο, βλέπω κηδεία στο επόμενο tongue.gif
bbplayer
QUOTE(manj13 @ Apr 14 2015, 23:10 ) *
Εδω ρε συ bb κοτζαμ Μαρινακης εχει βγαλει καμμια κατοστη μυρια απο τον Ολυμπιακο συν τα καραβια και λεφτα δε βαζει θα βαλει ο ΔΓ που μπροστα του ειναι...μπατιρης και ειδικα στο μπασκετ που δεν δινει τιποτα?Που ειναι πιο σιγουρο να βγαλεις κερδος στον τζογο η στην ΚΑΕ...Και επιπλεον αν ησουν ο ΔΓ ΜΟΝΟ στην ομαδα θα ξοδευες τα λεφτα σου η θα τα χαιροσουν κι αλλου..Κι αυτος εχει καψουρα την ομαδα σαν εμας αλλα αυτος ΔΥΝΑΤΑΙ να χει ΚΙ ΑΛΛΕΣ...Κι οσο για τ αλλα μιας και στην Ελλαδα ειναι ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ:"Money talks...." & "Show me the money..."

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=708294

de mporo allo apo kinito. sorry, ta exo paiksei
manj13
QUOTE(more stars @ Apr 14 2015, 23:11 ) *
Και μετά έπεσε ένα μετεωρίτης στο κοσλοντούι και γέμισε ραδιενέργεια μέχρι τον Ισθμό.
Μιλιούνια ο κόσμος μέσα στα αυτοκίνητα να περάσουν στην Πελοπόννησο να σωθούνε.

Ψυχραιμία αδέρφια. Αυτοί το έλεγαν απο την αρχή, εσείς δεν το πιστεύατε.

+++
Τους πήραμε τον αέρα στο δεύτερο ημίχρονο, βλέπω κηδεία στο επόμενο tongue.gif

Φιλε και αν συμβουν ολα της πρωτης...παραγραφου και το παρουμε την Πεμπτη και παλι τελειωμενη σειρα ειναι..Ακομη και 0-2 vα μασταν παλι αουτσαιντερ θα μασταν....Ποτε δεν μας ταιριαζε η ΤΣΣΚΑ...Κι ακομη και στους ευλογημενους καιρους που την κερδιζαμε γινοταν με αιμα και αμμο και με ομαδα δικη μας πυραυλο....
more stars
Aπλά δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στο 'δεν περνάμε παναγιά μου - δεν περνάμε ούτε στους 16' και καπάκι 'ξεφτίλα που φάγαμε τριάντα' απο ομάδα με 6πλάσιο μπάτζετ... οπότε το ρίχνω λίγο στη πλάκα.
bbplayer
Θέλουμε νίκη κόντρα στη Ζαλγκιρις για την τρίτη θέση. Αποτέλεσμα ? Ηττα

Θέλουμε νίκη με την Άλμπα μες στην έδρα μας για να σιγουρεψουμε την 4η θέση και την πρόκριση. Αποτέλεσμα?Ηττα

Θέλουμε νίκη με τον Ολυμπιακό στό Βελιγράδι , επίσης για να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Ηττα ξανά.

Και από απόψε μπήκαμε στον αστερισμό της 30αρας.

Η απάντηση σε όλα αυτά? Το...μπάτζετ.

Τελικά έχει δίκιο ο more stars. Καλυτερα να το γυρίσουμε στην πλάκα...
A.CAB
Αφού χορτάσαμε το ελκυστικό μπάσκετ του Ιβάνοβιτς ειδικά μετά τα Χριστούγεννα (που όλως περιέργως αρχίζουν τα δύσκολα) προσγειωθήκαμε στην πραγματικότητα. Κάποτε μας κακοέπεφτε το μπάσκετ που παίζαμε και πονάγανε τα ματάκια μας. Τώρα εκτός απ' τα ματάκια μας πονάει και ο σβέρκος μας.
Ναι εντάξει η ΤΣΣΚΑ έχει και παιχταράδες και προπονητή και λεφτά και τα πάντα όλα. Αλλά ρε αδερφέ δεν είμαστε και ομάδα Α2. Ας το κοντράρουμε λίγοτο παιχνιδάκι ας ιδρώσει και ο Ιτούδης λίγο. Ας κόψει και τα ματάκια πίσω απ' την πετσέτα ο Γουίμς. Εδώ μιλάμε για κατάντια. Που είναι δύο φορές χειρότερη αν αναλογιστεί κανείς πως ίδια κατάντια ήταν και πέρυσι αλλά πέρασε στα ψιλά. Υπάρχει διαφορά του "χάνω γιατί δεν είμαι καλύτερος" και του "διασύρομαι και δεν τρέχει μία". Εγώ μια φορά από πέρυσι μιλαγα για πολύ κακό προηγούμενο. Όσο πέφτουν οι 30άρες βροχή τόσο ξεθωριάζει η όποια φανέλα και δυναμική. Γιατί από μυαλό και ικανότητες μπασκετικές άστα να πάνε.
Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ (περιέργως) τον Ιβάνοβιτς ασχετο απλά τον θεωρώ πανταλώς ακατάλληλο για Παναθηναικό. Αν και πολύ περίεργα τον κόβω τελευταία. Δηλαδή το κόψιμο του Λαβάλ είναι αστείο απ' τα λίγα. Η εικόνα χαβαλέ της ομάδας είναι τουλάχιστον επικίνδυνη όπως και η θολούρα απ' τον πάγκο. Αλλά το χειρότερο και πιο φοβιστικό (που ελπίζω να μην συμβεί) είναι πως πάμε να φτιάξουμε ομάδα λούζερ. Αυτό ναι είναι έγκλημα.
Είναι πολλά αυτά που μπορείς να πεις και να γράψεις για το χάλι που είδαμε αλλά ας αφήσουμε τη σειρά να τελειώσει απλά είναι μεγάλη πίκρα να βλέπεις πως σε παίζουν λες και είσαι ομαδούλα της σειράς. Αλλά δεν πειράζει θα έχουμε τους παλαμάκηδες να βαφτίζουνε το Σλότερ - Νίκολας, το Μπλουμς - Καπόνο και το φτύσιμο - βροχή.
Όσον αφορά τους παίχτες πλην των Παππά και Γκιστ (στο δεύτερο) υπήρξε το απόλυτο χάος. Μόνοι μάγκες οι Χαραλαμπό και Λούτζης που δεν είχαν να ζηλέψουν σε τίποτα Βλάντο-Νέλσον-Μποχωρίδη. Ο Λουκάς είναι ο καλύτερος παίχτης όταν σου ρίχνουν από 20 και πάνω στο κεφάλι. Αν είσαι πιο κοντά τότε είναι και πάλι ο καλύτερος παίχτης... των αντιπάλων. Πλήρης αποτυχία. Ο Νέλσον έκανε επικό Shaqtin a Fool. Να 'ναι καλά με έκανε και γέλασα.

Για να δούμε τι θα ξημερώσει και την Πέμπτη. Σαν αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε slow motion μοιάζει το πράγμα. Δεν θες να το δεις αλλά δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.