Ρε παιδιά μην συγχίζεστε!!!
"Θα δούμε το ματς ξανά και θα διορθώσουμε τα λάθη μας!
Η ήττα αυτή θα μας διδάξει πολλά!
Όλοι έχουμε ευθύνη!"
Xaroumenos loukoumas
Dec 2 2009, 23:52
Εγώ θα περιμένω το τελευταιο 5λεπτο για να κράξω.
Μέχρι τότε, dum spiro spero
Kαι πάνω από όλα ΥΠΟΜΟΝΗ!
kotzito
Dec 2 2009, 23:54
Φανερη η απουσια του Τσιλντρες σημερα.Αυτη την εμμονη σημερα με τον Σοφοκλη δεν την καταλαβαινω.Εκτος του οτι οι Γαλλοι ειναι αρκετα αθλητικοι και οσες φορες εχει παρει την μπαλα ο Σχορτσανιτης τον εχουν περιορισει αρκετα,πρεπει να αξιοποιηθουν περισσοτερο ο Βουισιτς και ο Παπαλουκας.Ο Χαλπεριν μεγαλη εμφανιση σημερα.Καιρο ειχαμε να δουμε τετοιον καλο Γιοταμ.
Τα ανοητα λαθη και οι αργες επιστροφες συνεχιζονται παντως.
Xaroumenos loukoumas
Χαλπ 4/5 τρίποντα!
Α ρε Γιο-Γιο...Ξύπνησες επιτέλους...
zarko78
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Dec 2 2009, 23:52 )
Και με 20 πόντους να κερδίσουμε, η εικόνα είναι άθλια!
colonel gomelsky
Dec 2 2009, 23:55
Μη δω κωλοτούμπες μετά τη συμερινή εμφάνιση του Γιοτάμ! Κάποιοι τα λέγαμε από πέρσι! Θα αρχίσω να ψάχνω ποστ!
(πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθεί κάποιος φίλος)
zarko78
Dec 2 2009, 23:57
το θέμα δεν είναι αν θα κερδίσεις ή όχι την κάτω του μετρίου Ορλεάν, αλλά να δείξεις ότι μπορείς να θεωρείσαι σοβαρή ομάδα!
colonel gomelsky
Dec 2 2009, 23:57
QUOTE(kotzito @ Dec 2 2009, 23:54 )
Φανερη η απουσια του Τσιλντρες σημερα.Αυτη την εμμονη σημερα με τον Σοφοκλη δεν την καταλαβαινω.Εκτος του οτι οι Γαλλοι ειναι αρκετα αθλητικοι και οσες φορες εχει παρει την μπαλα ο Σχορτσανιτης τον εχουν περιορισει αρκετα,πρεπει να αξιοποιηθουν περισσοτερο ο Βουισιτς και ο Παπαλουκας.Ο Χαλπεριν μεγαλη εμφανιση σημερα.Καιρο ειχαμε να δουμε τετοιον καλο Γιοταμ.
Με το συμπάθειο αλλά όταν η Ορλεάν δεν έχει καλύτερο παίκτη από τον Παπανικολάου, δε λείπει ο Τσίλι.
newpower2020
Dec 2 2009, 23:58
Πάλι λάθος και αντί 64-60 πάρε ένα 66-58.Άιντε και το τελευταίο δεκάλεπτο.Τι θα δούν πάλι τα ματάκια μας?Πραγματικά ο Γιοτάμ άριστος σήμερα παίζει σαν σκυλί.Έτσι σε θέλουμε!
QUOTE(kotzito @ Dec 2 2009, 23:54 )
Είναι δυνατόν να αναφερόμαστε σε απουσίες???? 5 παίκτες να μας έλειπαν, πάλι δεν θα πρεπε να το σκεφτόμασταν...
kotzito
Dec 2 2009, 23:59
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 2 2009, 23:57 )
Με το συμπάθειο αλλά όταν η Ορλεάν δεν έχει καλύτερο παίκτη από τον Παπανικολάου, δε λείπει ο Τσίλι.
Εννοω οτι αν ηταν τωρα ο Τσιλντρες ο Ολυμπιακος θα κερδιζε ευκολα.Απεναντι στην σχετικα ανοικτη αμυνα τον Γαλλων θα εβρισκε διαδρομους.Αν και αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για την εμφανιση μας μεχρι τωρα.
Razorblade Fish
Dec 3 2009, 00:01
Παγκο ο Χαλπεριν,θα μας τρελανει ο Γιαννακης...
kotzito
Dec 3 2009, 00:06
Mηπως ο Κλειζα επαθε deja vu του παιχνιδιου με τον ΠΑΟ;Τρια συνεχομενα τριποντα και τωρα εχουμε μειωσει αρκετα.Μεγαλη εμφανιση και απο τον Παπαλουκα με 11 ασιστ και 7 ποντους.
Johnnys
Dec 3 2009, 00:13
Κανει απιστευτα πραματα ο Κλειζα....
themoss
Dec 3 2009, 00:14
Δεν υπαρχει αυτο που κανει ο Κλειζα.
Ρε παιδιά μόνο σε μένα έχει τόσα προβλήματα η Nova και δεν βλέπω τίποτα????
Ρε μάγκες , τι κάνει ο Κλέιζα???
Σε 7 λεπτά στο 4ο δεκάλεπτο έχει βάλει 19 πόντους!!!
Παικτούρα!
Johnnys
Dec 3 2009, 00:15
Βασικα ειναι επειδη δεν βλεπουμε απο nova
kotzito
Dec 3 2009, 00:17
Ξυπνησε ο Κλειζα,ξυπνησε και ολη η ομαδα.Με επιμερους σκορ 26-12 στο 4ο δεκαλεπτο μεχρι τωρα με τον Κλειζα να εχει πετυχει 19 ποντους φαινεται οτι ξυπνησαμε.Για αλλη μια φορα θα εκθειασω την τεραστια εμφανιση του Παπαλουκα με 7 ποντους,5 ριμπαουντ,2 κλεψιματα και 13 ασιστ!!!Πολυτιμη βοηθεια εχουν δωσει στο τεταρτο δεκαλεπτο και οι Μπουρουσης και Τεοντοσιτς.Ενα 5λεπτο περιπου χρειαστηκε να παιξουμε και περασαμε μπροστα.
Off topic: Η πιο ακριβή δορυφορική στην Ευρώπη και δεν δουλεύει όταν βρέχει.... Μπανανία.....
Λίγη σοβαρότητα θέλει για να μην χαθεί το παιχνίδι μέσα απο τα χέρια μας τώρα που πήραμε κεφάλι..
..συμπληρώνω...ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
έληξε
Το σκοτώσαμε το θηρίο!Έτσι ρε Θρύλε!
Και τι καταλάβαμε που κερδίσαμε?Τώρα πώς θα μάθουμε από τα λάθη μας?Πώς θα μας γίνει καλό μάθημα η εμφάνιση?
reignman
Dec 3 2009, 00:23
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Dec 2 2009, 23:52 )
σαν να ξερεις τι γινεται ε????
Κλειζα. αυτος ο ανθρωπος δεν θελει να χανει...
Johnnys
Dec 3 2009, 00:24
Ρε παιδι ασημερα δεν φταιει ο Γιαννακης και οι παικτες για 35 λεπτα ηταν αλλου γι αλλου......Χαναν καλαθια μονοι τους απο κατω πεταγαν πασες πανω στους αντιπαλους λες και το κανα επιτηδες χαναν την μπαλα απο τα χερια τους μεσα....Τι να κανει και ο Γιαννακης καποιες φορες....Τελοσπαντων νικησαμε αυο εχει σημασια..Τελικα με θετικο προσημο βγαινουν Τεο,Κλειζα,Μπουρουσης,Χαλπεριν και ισως και ο Τεοντοσιτς
tsouras o.a.c
Dec 3 2009, 00:27
Εαν δεν ειναι αυτο επαγγελματικη νικη τοτε ποια ειναι? 3 δεκαλεπτα τσιρκο, με ευστοχια και τρελα καλαθια απο τους Γαλλους, και με μονο ενα δεκαλεπτο καταφεραμε να παρουμε μια καθολου αγχωτικη νικη! Δεν ιδρωσε το αυτι των παικτων του Ολυμπιακου ουτε για ενα δευτερολεπτο! Και για οσους δεν το ειδαν, απλα να ξερουν οτι ο Κλειζα που ειχε 19 ποντους, ολους στο τελευταιο δεκαλεπτο, με 5/7 τριποντα, ηταν ολα αποτελεσμα συστηματος , το οποιο οι "λιγοι" Γαλλοι δεν μπορουσαν να αντιμετωπισουν. Απλα για να μην θεωρηθει τυχη!
colonel gomelsky
Dec 3 2009, 00:27
Εν τω μεταξύ η Παρτίζαν μας κάνει ένα ωραίο δωράκι και πάει να βγάλει 2πλό στην Μάλαγα.
Ελπίζουμε και για πρωτιά λοιπόν...Αν βέβαια κάνουμε διπλά στην Τουρκία και στην Λιθουανία.
Χανει κ η Μαλαγα ετσι την αλλη εβδομαδα με συν 19 ειμαστε πρωτοι-Παντως εχουμε ακομα δυσκολο προγραμμα
Xaroumenos loukoumas
Dec 3 2009, 00:28
Ο Άγιος Κλέιζα ξαναχτυπά.
Επίσης, μου τη σπάει ότι όλες οι νίκες που θυμάμαι με μεγάλες ομάδες σε ομάδες Γιαννάκη, έρχονται στο τέλος.
Δεν είδα το παιχνίδι όλο (πολύ λίγο είδα ουσιαστικά) οπότε δε μπορώ να πω κάτι επιπλέον..
To θετικότατο είναι ότι η Partizan φαίνεται να κερδίζει τη Μάλαγα!
newpower2020
Dec 3 2009, 00:31
Ο Τεόντοσιτς κάνει την βλακεία του και χάνω την ευκαιρία να διεκδικήσω το στοίχημα(Είχε +9.5 στην Ορλεάν )
Είχα πεί με μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ πώς το ζητούμενο τώρα είναι η διάρκεια.Αυτή δεν έχει επιτευχθεί ακόμα προφανώς.Είμαστε εκνευριστικά κατώτεροι των περιστάσεων στα εκ'τός έδρας μάτς.Σήμερα στο τέλος μίλησε η ποιότητα του Κλέιζα.Αλήθεια στα εκ'τός έδρας ματς με Λιέτουβος και Εφές Πίλσεν με μια σημερινή εμφάνιση έχουμε τύχη?Για κανένα λόγο.Στα εκ'τός έδρας ματς η άμυνα είναι παιδική χαρά.Συμπτώματα αλαζονείας παρουσιάζονται.Οφείλει ο Γιαννάκης να τ'αλλάξει άμεσα αυτά.Κρατάμε την νίκη σήμερα και τίποτα παραπάνω.Επίσης αναμένουμε και την λύση της συνεργασίας του Γουέιφερ και την απόκτηση ενός σουτέρ γιατί ένας guard ακόμα με έμφαση στο σκοράρισμα μας λείπει.Είπαμε όταν λείξει ο 1ος γύρος της Euroleague ίσως να μπορούν να διεκδικήσουν κάποιο καλό παικτάκι απ'τις ομάδες που αποκλείστηκαν.Αλλιώς δοκιμασμένη λύση από ΝΒΑ.
kotzito
Dec 3 2009, 00:35
Ευτυχως κερδισαμε.
Απο το σημερινο παιχνιδι κραταω:
1)Την εμφανιση του Παπαλουκα.Εδειξε για αλλη μια φορα οτι στα 32 του παραμενει ενας απο τους καλυτερους στην Ευρωπη στην θεση του και οτι ειναι ο ηγετης της ομαδας.Μαεστρικη καθοδηγηση με 14 ασιστ
2)Τον Χαλπεριν.Επιτελους ο Χαλπεριν ξυπνησε.Ο Ισραηλινος ειναι σε μια μινι φορμα τους τελευταιους αγωνες και εχοντας καθοριστικη συμβολη στο σημερινο παιχνιδι και σε αυτα με τον ΠΑΟΚ.Με τον Ουειφερ να ειναι ουσιαστικα εκτος ομαδα,ο Χαλπεριν ειναι σημαντικο κεφαλαιο
3)Τον παικτη που λεγεται Λινας Κλειζα.Οχι την εμφανιση του,αλλα τον ιδιο.Ενας παικτης που χρειαζοταν ο Ολυμπιακος.Διεισδυει,σουταρει απο μεση αποσταση,βαζει τριποντα και οταν χρειαστει ποσταρει.Στο 4ο δεκαλεπτο ηταν απλα καταπληκτικος
4)Το καλο ποσοστο στα τριποντα( 61% ) και το βελτιωμενο στις βολες ( 76 % )
Τα ασχημα σημερα
1)H αδιαφορια μεχρι το 30.Αν νομιζουν οτι χωρις να παιζουνε θα παιρνουν τα παιχνιδια,ειναι γελασμενοι.
2)Η εμμονη με τον Σχορτσανιτη.Ειναι αδιανοητο ειτε ειναι στην μερα του ειτε οχι,ο Σοφοκλης να παιρνει τοσες επιθεσεις.
3)Να τελειωνουμε αρκετες επιθεσεις κατω απο 5 δευτερολεπτα ή βιαστικα.Περσυ αυτο ηταν πολυ συνηθισμενο,φετος τουλαχιστον εχει περιοριστει καπως
Κερδισε και η Παρτιζαν στην Μαλαγα.Οποτε χρειαζομαστε οπωσδηποτε νικη με +18 την αλλη βδομαδα ωστε να αναθερμανουμε τις ελπιδες μας για πρωτια.
zarko78
Dec 3 2009, 00:46
QUOTE(pete7 @ Dec 3 2009, 00:28 )
Χανει κ η Μαλαγα ετσι την αλλη εβδομαδα με συν 19 ειμαστε πρωτοι-Παντως εχουμε ακομα δυσκολο προγραμμα
θα την κερδίσουμε τη Μάλαγα όχι με 19 ,αλλά με 29, στη συνέχεια όμως θα διασυρθούμε στη Λιθουανία και Κωνσταντινούπολη από Λιέτουβος και Εφες αντίστοιχα!
QUOTE(zarko78 @ Dec 3 2009, 00:46 )
θα την κερδίσουμε τη Μάλαγα όχι με 19 ,αλλά με 29, στη συνέχεια όμως θα διασυρθούμε στη Λιθουανία και Κωνσταντινούπολη από Λιέτουβος και Εφες αντίστοιχα!
Εύκολα...
Τι είδαν τα ματάκια μας πάλι σήμερα....Το πρόβλημα της ομάδας στα εκτός έδρας βγάζει μάτι... Συγκέντρωση μηδέν, εκνευριστικά λάθη, παιδαριώδεις αντιδράσεις. Αν στη θέση των αξιέπαινων Γάλλων ήταν καμιά πιο δυνατή -ή μάλλον λιγότερο αφελής-ομάδα δεν πα να έβαζε και 30 ο Κλέιζα, θα χάναμε.
Επειδή η σημερινή εικόνα προσφέρεται περισσότερο για κράξιμο παρά για συγχαρίκια, όσο φοβερός και αν ήταν γι άλλη μια φορά ο Παπαλουκάς, όσο μεστός ο Ισραηλινός και όσο διαστημικός ο Κλέιζα, εγώ θα εκφράσω την αποδοκιμασία μου στους 2 ψηλούς της ομάδας.
Σόφο: Περιστοιχιζόταν από νάνους και αυτός επέμενε να μπει όλος μέσα στο καλάθι με αποτέλεσμα να προλαβαίνει όλη η αντίπαλη πεντάδα να πέσει πάνω του, και να τον ταπώνουν τα γκαρντ. Άνευρος, έχανε τις μπάλες μέσα από τα χέρια του, παθητικός στην άμυνα, γενικά μια απογοήτευση. Επίσης σα να μου φαίνεται ότι βάζει ξανά κιλα. Ελπίζω να συνέλθει γιατί so far μέσα στη σεζόν δεν έχει δείξει ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας ολικής επαναφοράς.
Μπουρούσης: Γιάννη μου, κάθε φορά που σε βλέπω, ειλικρινά τα κάνω πάνω μου από την brutalite που εκπέμπεις. Τόση τσατίλα μέσα στο γήπεδο από ψηλό παίκτη είχα να δω από την εποχή του Λαιμπίρ (ψέματα λέω γιατί είμαι μικρός και δεν τον πρόλαβα, anyway). Γιατί παληκάρι μου? Δε σου αρέσει η δουλειά σου? Δε σου φτάνουν τα λεφτά? Ή μήπως οι κακοί μαύροι που παίζουν απέναντί σου σε παίζουν σκληρά και βαριέσαι να σπρώχνεις γιατί εσύ είσαι ο Μπουρούσης και θα τους κάνεις χειρότερα μπροστά?' Ότι και να είναι σύνελθε γιατί βαρέθηκα να βλέπω κριάρια αντιπάλους να κάνουν career high απέναντί σου. Ειλικρινά, με τσατίζεις.
OnLy_PAS-AthEnS
Dec 3 2009, 01:00
Ο Ουειφερ εχει αρχισει και μαζευει ηδη βαλιτσες γιατι δεν βλεπω να συμετειχε στο ματς ενω δεν νομιζω να ειχε καποιο προβλημα υγειας????
kseplenhs
Dec 3 2009, 01:27
σήμερα έκανα ένα λάθος που δεν παίζει να το ξανακάνω γιατί κινδύνευσε άμεσα η σωματική μου ακεραιότητα.είπα να πάω γυμναστήριο που έχει νόβα να το δω και με αυτά που έβλεπα πήγα να πέσω 2 φορές απο το διάδρομο...
εννοείται πως αν χάναμε σήμερα θα έπρεπε να υπάρξει θέμα γιαννάκη άμεσα.και ας κέρδισε τον παο λίγες μέρες πριν.δεν γίνεται να υπάρχει τέτοια ασοβαρότητα και δημοσιουπαλληλική νοοτροπία σε μια ομάδα με τις δυνατότητες και τις βλέψεις του ολυμπιακού.και ο γιαννάκης φταίει για τον λόγο οτι και να τους βάλει χέρι θα τον γράψουν στα φρύδια τους οι παίχτες.δεν εμπνέει τον σεβασμό που θα έπρεπε όπως φαίνεται.φανταστείτε να αρχίσει τα καψώνια που κάνει ο ομπράντοβιτς μετά απο τέτοια εμφάνιση.θεωρείτε πως θα το δεχτουν τα ακριβοπληρωμένα καμάρια μας?δυστυχώς και ο κόσμος θα πάρει το μέρος τους...
βασικά είμαι πολύ νευριασμένος απο το σημερινό.πάω στου don να αρχίσω να βρίζω γιατί εδω βλέπω να τρώω ban...
πολυ ασχημο βραδυ για τρια δεκαλεπτα.φανταστικο για ενα δεκαλεπτο.στο τελευταιο βαλαμε 30.εσιξε πολυ και η αμυνα ομως στο τελος.
αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος αντιπαλος του ομιλου και καναμε τετοια ανατροπη μονο καλα θα ελεγα.τωρα με την ορλεαν το θεμα ειναι λιγο διαφορετικο.επρεπε να νικησεις με 20 ποντους απο πολυ νωρις και να αρχισεις τα περιεργα μετα που θα περιελαμβαναν και τον βον.παντως ειναι θετικο πως στο καλο δεκαλεπτο οι περισσοτεροι ποντοι μπηκαν απο το συστημα και συνεργασιες και οχι απο προσωπικες ενεργειες.το βασικο προβλημα στα εκτος εδρας ειναι η συγκεντρωση την οποια μεσα στο σεφ την εχουμε.δεν ειναι προβλημα ουτε συστηματων ουτε ποιοτητας παιχτων.ειαι θεμα ψυχολογιας και συγκεντρωσης.και χωρις ουτε ενα συστημα δουλεμενο αυτη την ορλεαν πρεπει να την νικας ευκολα.
ο κλειζα οταν ειναι αρνητικος ειναι βαριδι για την ομαδα μα ειναι ο μοναδικος που μπορει να παει κοντρα στην ροη της δικης του αποδοσης και κοντρα στον δικο του κακο ρυθμο.αυτο τον κανει τεραστιο παιχτη.αν μεινει ευρωπη θα αφησει εποχη γιατι δεν ειναι πολλοι αυτοι που απο αποντοι μπορουν σε ενα δεκαλεπτο να βαλουν 19 ποντους και οταν πριν τιποτα δεν τους πηγαινει καλα.
ο χαλπεριν ελπιζω να παρει ψυχολογια για την συνεχεια απο αυτο το παιχνιδι αν και το θεμα ειναι να κανει καποια τετοια παιχνιδια και με μεγαλες ομαδες σε κρισιμα ματς.
τελος αν πρεπει καποιοι να κανουν κωλοτουμπες για τον χαλπεριν τοτε τι να πουμε για καποιους αλλους σε οτι εχει να κανει με τον παπαλουκα.
QUOTE(saou @ Dec 2 2009, 22:50 )
Μπουρούσης: Γιάννη μου, κάθε φορά που σε βλέπω, ειλικρινά τα κάνω πάνω μου από την brutalite που εκπέμπεις. Τόση τσατίλα μέσα στο γήπεδο από ψηλό παίκτη είχα να δω από την εποχή του Λαιμπίρ (ψέματα λέω γιατί είμαι μικρός και δεν τον πρόλαβα, anyway). Γιατί παληκάρι μου? Δε σου αρέσει η δουλειά σου? Δε σου φτάνουν τα λεφτά? Ή μήπως οι κακοί μαύροι που παίζουν απέναντί σου σε παίζουν σκληρά και βαριέσαι να σπρώχνεις γιατί εσύ είσαι ο Μπουρούσης και θα τους κάνεις χειρότερα μπροστά?' Ότι και να είναι σύνελθε γιατί βαρέθηκα να βλέπω κριάρια αντιπάλους να κάνουν career high απέναντί σου. Ειλικρινά, με τσατίζεις.
Αμήν! Το είδε και κάποιος άλλος, έχω βαρεθεί να του τα "χώνω" μόνος μου!
QUOTE(saou @ Dec 2 2009, 22:50 )
Τόση τσατίλα μέσα στο γήπεδο από ψηλό παίκτη είχα να δω από την εποχή του Λαιμπίρ (ψέματα λέω γιατί είμαι μικρός και δεν τον πρόλαβα, anyway).
Τον πρόλαβα εγώ! Λιγότερη "τσαντίλα" έβγάζε... Χαχαχαχααααααα
colonel gomelsky
Dec 3 2009, 01:33
QUOTE(rchos @ Dec 3 2009, 01:27 )
τελος αν πρεπει καποιοι να κανουν κωλοτουμπες για τον χαλπεριν τοτε τι να πουμε για καποιους αλλους σε οτι εχει να κανει με τον παπαλουκα.
QUOTE(colonel gomelsky @ Dec 2 2009, 23:11 )
ΥΓ. Με κεκτημένη ταχύτητα τον βλέπω τον Παπαλουκά. Θα με κάνει να φάω το καπέλο μου στο τελος με τόσα που του έχω σούρει
Σε πρόλαβα
Να διαβάζεις άλλη φορά καλύτερα τα σχόλια
jimol34
Dec 3 2009, 01:37
Μιας και αναφέρθηκε ο rchos στον Παπαλουκά: χαίρομαι που βουλώνει στόματα ο Τεό, αν και στο επόμενο άσχημο παιχνίδι του πάλι θα ακούσουμε για τις χειραψίες στον Διαμαντίδη, το ότι ήρθε να διδάξει ύφος κλπ.
Το μόνα θετικά σήμερα ήταν το ότι α) ο Γιοτάμ δείχνει ότι επιστρέφει δυναμικά και ότι σιγά σιγά ξαναβρίσκει την αυτοπεποίθησή του, β) η ομάδα κατάφερε και κέρδισε ένα παιχνίδι το οποίο φαινόταν χαμένο.
Ο Γιαννάκης μετά τη νίκη επί του ΠΑΟ κέρδισε χρόνο τουλάχιστον μέχρι Φεβρουάριο-Μάρτιο. Πολύ δύσκολα θα αντικατασταθεί. Για σήμερα δεν μπορώ να πω ότι του ρίχνω ευθύνες αφού τους Γάλλους δεν χρειαζόμαστε προπονητή για τους κερδίσουμε.
ΥΓ: Πόσο παικτούρα είναι ο Κλέιζα
QUOTE(rchos @ Dec 2 2009, 23:27 )
Πάντως ο Θοδωρής και "κωλοτούμπα" να κάνει πλέον με τη μπάλα στα δυο του χέρια, βήματα ούτε τότε θα του σφυριχτούν.
Και το λέει αυτό ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του παίκτη, σταθερά και διαχρονικά.
Aπολαμβάνει πλέον πλήρους ασυλίας. Στιλ Μποντίρογκα.
Πάντως ο Θοδωρής και "κωλοτούμπα" να κάνει πλέον με τη μπάλα στα δυο του χέρια, βήματα ούτε τότε θα του σφυριχτούν.
Και το λέει αυτό ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του παίκτη, σταθερά και διαχρονικά.
πανω κατω ετσι οπως το λες ειναι.στην ευρωπη ο θοδωρης σαν ονομα και σαν μορφη για το ευρωπαικο μπασκετ ειναι και στα ιδια επιπεδα με τον ντεγιαν αλλωστε πανω κατω.οπως και αυτος ειχε ασυλια σε καποια θεματα ετσι εχει και ο παπαλουκας.
φυσικα οι διαιτητες στην ευρωπη ειναι πολυ ευκολοι στο να δινουν ασυλιες.δεν θα πω το πρωτο παραδειγμα που μου ρχεται στο μυαλο μην εχουμε την εκρηξη κανενος φιλου παναθηναικου.επιτρεπουν παντως πολλα κουσουρια παιχτων ακομη και αν δεν εχουν το τεραστιο ειδικο βαρος αυτοι.στον παπαλουκα θα κολαγαν?φυσικα δεν παιζει και σαν να παιζει χαντμπολ ο παπαλουκας μπασκετ.
Οταν φτανεις να τρως 80+ ποντους απο τους Ορλεανς τοτε υπαρχει χοντρο θεμα στην ομαδα, πρεπει ναλλαξουν πολλα πραγματα γιατι σε αλλες εδρες δε θα υπαρχει ελεος. Οσο ειναι νωρις.. τι νωρις δηλαδη....
Razorblade Fish
Dec 3 2009, 01:58
QUOTE(AZ1980 @ Dec 3 2009, 01:38 )
Μια χαρα του σφυριχτηκαν σημερα παντως.Αν ησουν λιγο υπερβολικος θα το δεχομουνα ως ενα καλο αστειο,αλλα παραεισαι νομιζω...
QUOTE(AZ1980 @ Dec 3 2009, 01:33 )
Αμήν! Το είδε και κάποιος άλλος, έχω βαρεθεί να του τα "χώνω" μόνος μου!
Τον πρόλαβα εγώ! Λιγότερη "τσαντίλα" έβγάζε... Χαχαχαχααααααα
Εμενα παλι με εκνευριζει περισσοτερο η ακαταπαυστη γκρινια του στους διαιτητες.Δηλαδη ρε αγορι μου ραψε το στοματακι σου και παιξε μπασκετακι...Σημερα παντως δεν νομιζω πως ηταν τοσο κακος,ισα-ισα...Ο Σοφοκλης απο την αλλη θα μεινει για παντα στα ματια μου σαν μια υπερπολυτελης ρεζερβα,ενα κρυφο χαρτι που 1,2 αντε βαρια βαρια 3 φορες το χρονο θα κανει ενα πραγματικα καλο παιχνιδι...Δυστυχως δεν μπορεις με τιποτα να βασιστεις πανω του.Εκτος αν λεγεσαι Καζλαουσκας...Εχει τον τροπο του φαινεται ο Λιθουανος,αλλα δεν γινεται ρε Σοφο παντου να στον εχουμε προπονητη για να παιζεις...
colonel gomelsky
Dec 3 2009, 02:06
QUOTE(rchos @ Dec 3 2009, 01:46 )
ο θοδωρης σαν ονομα και σαν μορφη για το ευρωπαικο μπασκετ ειναι και στα ιδια επιπεδα με τον ντεγιαν αλλωστε πανω κατω.
Νομίζω φίλε rchos το παράκανες.
Σόρυ για το τσατάρισμα, δε θα επαναληφθεί.
Νομίζω φίλε rchos το παράκανες.
καθολου.παντως αν καταλαβες πως τους συγκρινα παιχτικα τοτε δεν καταλαβες καλα.σαν στατους τους συνεκρινα και ναι πιστευω οτι το μεγεθος του ονοματος παπαλουκας ειναι σε αυτα τα επιπεδα.δεν λεω τι πιστευω εγω.λεω τι αντιμετωπιση εχει το ονομα του θοδωρη απο αυτους που δεν μιλουν ελληνικα.
Εγω καθολου δεν νομιζω οτι το παρακανε..μεγαλοι παικτες και οι 2..Γενικα το Ευρωπαικο μπασκετ τα τελευταια 10 χρονια ειχε 3 εποχες..The Bodiroga era, The Saras era ,Τhe Papaloukas era..Kαι οι 3 πανω κατω στο πικ τους σε κοντινα επιπεδα..
Razorblade Fish
Dec 3 2009, 02:15
Οχι,δεν ειναι επιχειρημα...Αλλα το βρηκα ενδιαφερον...
http://superbasket.gr/?c=136&a=118941
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.