Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
marios
82-80 έληξε τελικά ο αγώνας θρύλερ του Αμαρουσίου και του Ηρακλή με νικητή τον τελευταίο.Ούτε το όνομα δεν θέλω να πω tongue.gif 19.gif
Οστόσο η ομάδα των βορείων προαστίων παραμένει στην δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα με 2 πόντους διαφορά απο τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
Μεγάλο πλήγμα για την ομάδα ο τραυματισμός(ρίξη χιαστών) του Γιώργου Καράγκουτη και θα τον κρατήσει έξω για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι επίλεκτοι του Παναγιώτη Γιαννάκη ήτανε:
BLAKNEY Roderick 6 πόντοι
Νοέας Πέτρος 0 πόντοι
Μπουντούρης Νίκος 12 πόντοι
SMILJANIC Aleksan 2 πόντοι
SEKULIC Blagota 10 πόντοι
JONES Kenyon 4 πόντοι
Σπανούλης Βασίλης 15 πόντοι
Kολοκας Mάρκος 17 πόντοι
Λόλας Δημήτρης 0 πόντοι
POPOVIC Oliver 2 πόντοι
STEFANIDIS Christ 0 πόντοι
Kαράγκουτης Γιώργος 12 πόντοι

Ο επόμενος αγώνας είναι στις 26/3/2005 και υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά
Warrior
QUOTE (marios @ Mar 21 2005, 12:38 AM)
Kολοκας Mάρκος 17 πόντοι

Ποιος ειναι αυτος,απο που ξεπηδησε?? huh.gif

Και πρωτος σκορερ μαλιστα? ohmy.gif
marios
λοιπον μιας και ρωτησες για τον Κολωκα σου γράφω 2 πραματακια για να τον γνωρισεις φιλε warrior:
Ο Κολώκας (27,2.02) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αμύντα από όπου μετακινήθηκε στον Μακεδονικό, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Α2. Το γεγονός ότι πρόκειται για έναν φόργουορντ με πολυδιάστατες ικανότητες που μπορεί να αγωνιστεί μακριά και κοντά στην ρακέτα, συν ότι ταιριάζει με την αγωνιστική φιλοσοφία του Αμαρουσίου οδήγησε στην απόκτησή του, από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος. "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει υποδειγματική οργάνωση και ανοδική πορεία με αποκορύφωμα την φετινή εξαιρετική εμφάνιση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους συνεργάτες του που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να γίνω μέρος του προγράμματός τους και την διοίκηση του κ. Βωβού που με υποδέχθηκε στην οικογένεια του Αμαρουσίου. Όπως ευχαριστώ και τον πρόεδρο του Μακεδονικού κ. Μεσσάϊκο για τα τρία χρόνια συνεργασίας. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την νέα μου ομάδα μου στην προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις γιατί έχω όρεξη και φιλοδοξίες. Ακριβώς αυτό ένιωσα και διαπίστωσα ότι είναι το πνεύμα που επικρατεί στο Μαρούσι.Γι αυτό συμφωνήσαμε μέσα σε 5 λεπτά" δήλωσε ο παίκτης, λίγο πριν την ανακοίνωση της συμφωνίας.

sportime 14/6/2004
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.