Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κύπελλο τοπικών κατηγοριών
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
FC3
Στον τελικό θα "κονταροχτυπηθούν" η ΑΕ ΠΑΠ και ο ΑΟ Ζωγράφου αφού και οι δύο κατάφεραν (με δυσκολία) να ξεπεράσουν την αντίσταση των μαχητικών Ιωνικού και Ζαον αντίστοιχα. Ποιός άραγε θα καταφέρει να σηκώσει την κούπα;;; Και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με απώλειες αφού όντως η Ζαχαροπούλου έχει χτυπήσει στο γόνατο (ΑΕ ΠΑΠ) και η Τριμέρη έπαθε βαρύ διάστρεμμα (ΑΟΖ). Ο μικρός τώρα τελικός θα διεξαχθεί μεταξύ Ιωνικό Ν.Φ. και ΖΑΟΝ. Και στις δύο ομάδες αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την εμφάνισή τους στα σημερινά παιχνίδια. Τέλος συγχαρητήρια και στις 4 ομάδες που δίκαια έφτασαν ως εδώ... Καλή Επιτυχία κορίτσια ΔΙΧΩΣ τραυματισμούς!!!

peja
....πέρασα από το γήπεδο της Ζωφριάς στο παιχνίδι Ένωση - Ιωνικός, πω πω τι είδαν τα μάτια μου και τι άκουσαν τα αυτιά μου...γιατί αυτή η υπεροψία από την πλευρά του Ζωγράφου?....είναι πρωταθλητές? από σήμερα?...τελικά ο κόσμος στην κερκίδα πηγαίνει από ενδιαφέρον για το άθλημα και τα συγενικά ή φιλικά του πρόσωπα?....υπέθετε η πλευρά του Ζωγράφου ότι οι διαιτητές σφύριζαν μόνο υπέρ της Ένωσης....
.....τα 50 άτομα που παρευρίσκονταν στο γήπεδο ήξεραν να διαμαρτυρηθούν μόνο για το ξύλο μέσα στις ρακέτες και τα φάουλ ...κανείς από τους 50 πλέον καταρτιζόμενους δεν αντιλήφθηκε την τρανταχτή παράβαση μπρος-πίσω που δεν σφυρίχτηκε! μετά την φάση και τις τεχνικές ποινές στα 2 δεκάρια η επαναφορά έγινε από την γραμμή του κέντρου και μπροστά, αλλά το playmaker του Ιωνικού υποδέχτηκε την μπάλλα πίσω από την γραμμή!...κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε...απολύτως κανείς....απόλυτη σιγή στο γήπεδο....
dionyssis
Χάσαμε το παιχνίδι από δικά μας λάθη στο τέλος. Κρίμα για τον ΖΑΟΝ. Μεγάλη προσπάθεια αλλά ατυχία. Εμένα ο Ζωγράφου δεν μου άρεσε. Πολύ καλή το Νο11 έβαλε κάτι κουλά καλάθια που κράτησαν ζωντανό τον Ζωγράφου. Γιατί σφύριξε τεχνική ποινή ένα λεπτό πριν το τέλος σε διαμαρτυρία κατά του ΖΑΟΝ και δεν έκανε το ίδιο στα 22 δεύτερα όταν η προπονήτρια του Ζωγράφου έφτασε να διαμαρτύρεται στο διαιτητή κάτω από την μπασκέτα για αποφασή του; Να ρωτήσω και κάτι μπορεί να είναι και μ@λ@κί@. Σφυρίζεται φάουλ και καπάκι τεχνική ποινή. Τι γίνεται; Δλδ 2 βολές από το φάουλ, 2 από την τεχνική ποινή και η μπάλα απ' έξω για την ομάδα που εκτελούσε τις βολές;
leonkalf
Αν το φάουλ έδινε δικαίωμα για 2 βολές ΝΑΙ.
DxL
Μόλις γυρίσαμε από το γήπεδο.

Θέλω να αναφερθώ στην ομάδα μας και στα κορίτσια, από τα οποία είμαι ευχαριστημένος πολύ για την προσπάθειά τους και την αγωνθιστικότητα που επέδειξαν. Αξίζει να αναφερθεί οτι σε όλο το παιχνίδι, και μέχρι το 39' που δώθηκε αυτή η απαράδεκτη τεχνική ποινή, ο ΖΑΟΝ ήταν μπροστά στο σκόρ με διαφορές έως 7 πόντους (νομίζω).

Επίσης στους απαράδεκτους τύπους (της ΕΣΚΑ?), που ήθελαν να βγάλουμε το πανό μας, το οποίο δεν ανέφερε τίποτα το υβριστικό, και το έχουμε αναρτήσει σε όλα τα γήπεδα από το 2005. Μην ανησυχείτε τόσο και μην περιμένετε στην πόρτα αύριο...

Τέλος, Τεχνική Ποινή είναι με τη μία, όταν μια παίκτρια μετά από φάουλ λέει "Τι έκανα?", και δεν είναι όταν προπονητής ομάδος φεύγει από τον πάγκο και πηγαίνει μέχρι την μπασκέτα για να ζητήσει εξηγήσεις από διαιτητή για απόφασή του?

Έτσι τις δίνουμε τις τεχνικές ποινές στον ΖΑΟΝ στο 39' ?

Και πάλι συγχαρητήρια, και ευχαριστούμε όλους όσοι μας ακολούθησαν τα 3 αυτά χρόνια σε όλα τα γήπεδα. Εντάξει, μια πλάκα κάναμε, μην θυμώνετε τόσο.... icon_wave.gif
niki6
Χασαμε σημερα απο τον Ζωγραφου σ'ενα παιχνιδι στο οποιο κερδιζαμε σ'ολη τη διαρκεια. Ειμαι η παιχτρια που πηρε την τεχνικη ποινη 1 περιπου λεπτο πριν το τελος σε μια φαση που προσπαθοντας να βγω μπροστα απο την αντιπαλη παιχτρια σπρωχτηκα και επεσα κατω και χρεωθηκα με φαουλ. Πεσμενη γυρναω στην διαιτητη και λεω "ποιος εγω?". Αυτο. Και μου δινει τεχνικη ποινη. Δεν μπορω να το καταλαβω και να το δεχτω. Δεν εκανα τιποτα, τη στγμη που πραγματι η προπονητρια του Ζωγραφου ειχε παει κατω απο το καλαθι για να διαμαρτυρηθει σε σφυριγμα του διαιτητη σε επομενη φαση και δεν δωθηκε τιποτα. Θεωρω οτι η ομαδα μου ηταν καλυτερη σημερα και αξιζε τη νικη. Το αποτελεσμα μας αδικει, αλλα καναμε κιεμεις λαθη ενω ειχαμε την ευκαιρια να παρουμε το ματς στα τελευταια λεπτα. Περαστικα στην κοπελα του Ζωγραφου που χτυπησε, και καλη επιτυχια αυριο.
C05
Ένα μεγάλο μπράβο στις ομάδες.. Ντέρμπι και τα 2 παιχνίδια..
Περαστικά στην Τριμερη.. Ελπίζω αύριο να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς...
dolly12
QUOTE(peja @ Feb 23 2008, 21:46 ) *
....πέρασα από το γήπεδο της Ζωφριάς στο παιχνίδι Ένωση - Ιωνικός, πω πω τι είδαν τα μάτια μου και τι άκουσαν τα αυτιά μου...γιατί αυτή η υπεροψία από την πλευρά του Ζωγράφου?....είναι πρωταθλητές? από σήμερα?...τελικά ο κόσμος στην κερκίδα πηγαίνει από ενδιαφέρον για το άθλημα και τα συγενικά ή φιλικά του πρόσωπα?....υπέθετε η πλευρά του Ζωγράφου ότι οι διαιτητές σφύριζαν μόνο υπέρ της Ένωσης....

Αυτο που λες ειναι αδικο γιατι καμια μας δεν εχει πει ποτε τιποτα τετοιο, αντιθετως εμεις δεν ειδαμε καν το ματς ολο μονο το πρωτο μερος μετα πηγαμε να αλλαξουμε. Δεν σχολιασαμε καθολου τα σφυριγματα οπως λες εσυ... Η ομαδα μου δεν εχει καμια υπεροψια και δεν εχει πιστεψει οτι ειναι πρωταθλητης ακομα. Εχουμε ακομα 8 παιχνιδια ολα δυσκολα και κανεις δε ξερει τι γινεται.... Ασε πρωτα να τα βγαλουμε τα παιχνιδια υγιεις και μετα λεμε οτι θελουμε....

το τι λενε οσοι καθονται στην εξεδρα, και ευχαριστουμε για την υποστηριξη τους, δεν σημαινει οτι αντικατοπτριζει και αυτα που πιστευουμε εμεις για αυτο σε παρακαλω να μη τα γενικευεις.... δεν ειναι το ιδιο πραγμα και δε κανεις καλο λεγοντας τετοιες ασαφειες....

οσον αφορα το παιχνιδι με το ζαον, πολυ κακο παιχνιδι απο την ομαδα μου το οποιο ηρθε και εδεσε με 2 τραυματισμους, εναν ελαφρυ σχετικα και εναν βαρυ... ελπιζω να γιανουν και οι 2 καλα οχι για αυριο (δε με απασχολει ιδιαιτερα το αυριο) οσο για το υπολοιπο πρωταθλημα που ειναι και το μεγαλο μας στοιχημα

συγχαρητηρια στο ζαον για την πολυ καλη του εμφανιση και συγχαρητηρια στους ultras που ητανε κυριοι σε ολο το παιχνιδι και χειροκροτησαν ακομα και οταν σηκωσαμε να μεταφερουμε εξω τη μαρια...

οσον αφορα τη διαιτησια ητανε κακιστη και για τους 2, οσο λαθος ητανε η τεχνικη ποινη αλλο τοσο ητανε και κατι σφυριγματα στο τελος... εγιναν πολλα φαουλ που δε δοθηκαν και δοθηκαν καποια που γελαει ακομα το γηπεδο...

ελπιζω αυριο και στους 2 αγωνες να υπαρχουν καλυτεροι διαιτητες και να μην εχουμε κανεναν αλο τραυματισμο....

καλη επιτυχια σε ολους...
soouza
Αποζημιώθηκα πλήρως για την επιλογή μου να παρευρεθώ στη Ζωφριά χτες το απόγευμα κι ας μην πλήρωσα εισητήριο. laugh.gif Δίπλα στους ultras του Ζαον κι ανάμεσα σε τέσσερεις συναδέλφους προπονητές είδαμε δύο όμορφα παιχνίδια.
Παγκράτι-Ιωνικός 57-53.Αν και προηγήθηκε το Παγκράτι με 16 περίπου στο 26 ο Ιωνικός με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε αλλά στην κρίσιμη στιγμή έχασε δύο φάσεις.Μία εκπληκτική πάσα της Τηλεμάχου(53-53 40 δεύτερα πριν τη λήξη)έδωσε τρίποντο ξεμαρκάριστο το οποίο δεν έγραψε και πιο πριν η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια της Μαύρου πριν τελειώσει τη φάση.Μπράβο στα κορίτσια του Πάτροκλου και συγχαρητήρια στο Παγκράτι για τη νίκη-πρόκριση.
Ζωγράφου-Ζαον 50-46.Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ζαον ήταν μπροστά αλλά στο τέλος κέρδισε στις λεπτομέρειες ο Ζωγράφος.Επειδή στη φάση των τεχνικών ποινών έγινε ένα σφάλμα άνευ προηγουμένου,το αναφέρω.Σε αμυντικό rebaund του Ζαον δώθηκαν από μία και μία τεχνική ποινή σε παίκτριες των δύο ομάδων.Η μπάλα παίχτηκε από πλάι υπέρ του Ζαον που ούτως ή άλλως είχε κατοχή.Σοβαρή παράβαση κανονισμών καθώς έπρεπε να εκτελεστούν βολές εκατέρωθεν και μετά να συνεχιστεί ο αγώνας,γεγονός που ουδείς αντελήφθην.Η διατησία ήτο γελεία και άθλια,παρουσία του κυρίου Αλεξόπουλου.Στο τέλος η διαητητής τιμώρησε με ταφ παίκτρια του Ζαον,χωρίς να κάνει το ίδιο για παίκτρια του Ζωγράφου.Και άλλα έγιναν.....αλλά επειδή μιλάμε για γιορτή δε θα ήθελα να το χαλάσω.
Στα αξιοπερίεργα της χτεσινής ημέρας η απουσία κόσμου καθώς και προπονητών παραγόντων όλων των τοπικών κατηγοριών.....
Στο δεύτερο ματς σουτ-hook-ραβέρσα(τελικά τι ήταν?)της dolly από το ψηλό πόστ......και αλλαγή της Τριμέρη(περαστικά στη κοπέλα sad.gif )μία μικρούλα του Αοζ που κάρφωσε δύο βολές με ολύμπια ψυχραιμία και έπαιζε σαν έτοιμη παίκτρια. 41.gif
Σήμερα δε θα παρευρεθώ,λόγω αγωνιστικής της Β έσκα,οπότε καλή επιτυχία στους φιναλίστ! bball.gif
dolly12
ραβερσα ηταννννννννννν αλλα βρανκοβιτς!!! smiley.gif smiley.gif

tongue.gif tongue.gif
soouza
QUOTE(dolly12 @ Feb 24 2008, 15:03 ) *
ραβερσα ηταννννννννννν αλλα βρανκοβιτς!!! smiley.gif smiley.gif

tongue.gif tongue.gif

Όλα τα ευρώ........ 41.gif Μπορεί να δω το μικρό τελικό οπότε see u.....
basket4
το κυπελλο το πηρε το παγκρατι sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
κερδισε στον τελικο τον ζωγραφου με 65-39

πολυ κακο παιχνιδι απο τη μερια του ζωγραφου. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
αυτο εμαθα τουλαχιστον
BOB
το παγκρατι αξιζε την νικη και με διαφορα.... tongue.gif
BOB
πολλα μπραβο στα κοριτσια του παγκρατιου!!!!!!!!!!!!!αντε και το πρωταθλητης!!!!
DxL
QUOTE(soouza @ Feb 24 2008, 10:52 ) *
Αποζημιώθηκα πλήρως για την επιλογή μου να παρευρεθώ στη Ζωφριά χτες το απόγευμα κι ας μην πλήρωσα εισητήριο. laugh.gif Δίπλα στους ultras του Ζαον κι ανάμεσα σε τέσσερεις συναδέλφους προπονητές είδαμε δύο όμορφα παιχνίδια.
Παγκράτι-Ιωνικός 57-53.Αν και προηγήθηκε το Παγκράτι με 16 περίπου στο 26 ο Ιωνικός με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε αλλά στην κρίσιμη στιγμή έχασε δύο φάσεις.Μία εκπληκτική πάσα της Τηλεμάχου(53-53 40 δεύτερα πριν τη λήξη)έδωσε τρίποντο ξεμαρκάριστο το οποίο δεν έγραψε και πιο πριν η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια της Μαύρου πριν τελειώσει τη φάση.Μπράβο στα κορίτσια του Πάτροκλου και συγχαρητήρια στο Παγκράτι για τη νίκη-πρόκριση.
Ζωγράφου-Ζαον 50-46.Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ζαον ήταν μπροστά αλλά στο τέλος κέρδισε στις λεπτομέρειες ο Ζωγράφος.Επειδή στη φάση των τεχνικών ποινών έγινε ένα σφάλμα άνευ προηγουμένου,το αναφέρω.Σε αμυντικό rebaund του Ζαον δώθηκαν από μία και μία τεχνική ποινή σε παίκτριες των δύο ομάδων.Η μπάλα παίχτηκε από πλάι υπέρ του Ζαον που ούτως ή άλλως είχε κατοχή.Σοβαρή παράβαση κανονισμών καθώς έπρεπε να εκτελεστούν βολές εκατέρωθεν και μετά να συνεχιστεί ο αγώνας,γεγονός που ουδείς αντελήφθην.Η διατησία ήτο γελεία και άθλια,παρουσία του κυρίου Αλεξόπουλου.Στο τέλος η διαητητής τιμώρησε με ταφ παίκτρια του Ζαον,χωρίς να κάνει το ίδιο για παίκτρια του Ζωγράφου.Και άλλα έγιναν.....αλλά επειδή μιλάμε για γιορτή δε θα ήθελα να το χαλάσω.
Στα αξιοπερίεργα της χτεσινής ημέρας η απουσία κόσμου καθώς και προπονητών παραγόντων όλων των τοπικών κατηγοριών.....
Στο δεύτερο ματς σουτ-hook-ραβέρσα(τελικά τι ήταν?)της dolly από το ψηλό πόστ......και αλλαγή της Τριμέρη(περαστικά στη κοπέλα sad.gif )μία μικρούλα του Αοζ που κάρφωσε δύο βολές με ολύμπια ψυχραιμία και έπαιζε σαν έτοιμη παίκτρια. 41.gif
Σήμερα δε θα παρευρεθώ,λόγω αγωνιστικής της Β έσκα,οπότε καλή επιτυχία στους φιναλίστ! bball.gif

Πολύ σωστά μιλάς. Η διαιτησία ήταν όντως χάλια και χρειάζεται πολύ δουλειά για να βελτιωθεί, αλλά αυτό που μένει είναι η προσπάθεια τωνπαικτριών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μου νομίζω αδικήθηκε, αλλά θα μπορούσε σε μια από τις 4 επαναφορές που έκανε απ'έξω στο τελευταίο λεπτό να ισοφαρίσει. Δεν τα κατάφερε, χάρη στον κακό επιθετικό σχεδιασμό και στην καλή άμυνα του ΑΟΖ. Επειδή όμως όλο αυτό ήταν μια γιορτή, και έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι, τα συγχαρητήρια πρέπει να πάνε στους πρωταγωνιστές. Κι επειδή ήταν η πρώτη φορά που συμετείχαμε σε κάτι τέτοιο, εύχομαι την επόμενη φορά όπου παρατηρήθηκαν λάθη και παραλείψεις, να βελτιωθούν. rolleyes.gif 41.gif icon_wave.gif
joanna
παρακολουθησα τον τελικο σημερα και το παγρακτι ηταν με διαφορα καλυτερο απο τον ζωγραφου...οι παιχτριεσ του ΑΟΖ μπηκαν μαλλον αγχωμενες και βρεθηκαν γρηγορα πισω στο σκορ.το παγκρατι ηταν πολυ καλο επιθετικα και σκοραρε ευκολα και με σουτ και απο κοντα ενω ο ζωγραφου(πραγματικα με εξεπληξε)εκανε τραγικεσ επιλογεσ..πολλα airball,τελειως αστοχα lay-up..πρωτη φορα τον ειδα σε τετοια κατασταση..τελοσπαντων ολοι εχουν και ασχημες μερες!!..για να δουμε τι θα γινει κι στο πρωταθλημα..εχει ψωμι εκει!
οσο για την πολυτιμοτερη παικτρια συμφωνω..δεν συγκρατησα το ονομα,αλλα ηταν το νο 10 απο το παγκρατι!πραγματικα βοηθησε πολυ και χωρισ να κανει υπερβολεσ!!συγκροτημενη και συγκεντρωμενη παικτρια,μπραβο!
smiley.gif
anti15
QUOTE(peja @ Feb 23 2008, 23:46 ) *
.....τα 50 άτομα που παρευρίσκονταν στο γήπεδο ήξεραν να διαμαρτυρηθούν μόνο για το ξύλο μέσα στις ρακέτες και τα φάουλ ...κανείς από τους 50 πλέον καταρτιζόμενους δεν αντιλήφθηκε την τρανταχτή παράβαση μπρος-πίσω που δεν σφυρίχτηκε! μετά την φάση και τις τεχνικές ποινές στα 2 δεκάρια η επαναφορά έγινε από την γραμμή του κέντρου και μπροστά, αλλά το playmaker του Ιωνικού υποδέχτηκε την μπάλλα πίσω από την γραμμή!...κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε...απολύτως κανείς....απόλυτη σιγή στο γήπεδο....

Καλήμέρα....
Συγνώμη κιόλας, το σχολιαζω λίγο αργά αλλά σήμερα μπήκα και το είδα....κρίνεις μια εντελώς απλή αμέλεια των διαιτητών μπροστά σε όλα αυτά που δεν έδωσε στον ιωνικό στα τελευταία λεπτά και φυσικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι....μάλλον σε άλλο γήπεδο βρισκόσουνα....
Τώρα πια πέρασε.....
Συγχαρητήρια στο Παγκράτι......έκανε πολύ ωραίο παιχνίδι......
Και φυσικά συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες ομάδες...Έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια και τις 2 μέρες.......
Τέλος περαστικά και στις κοπέλες που τραυματίστηκαν....
peja
QUOTE(soouza @ Feb 24 2008, 14:52 ) *

...με κατηγορήσε και η dolly για ασάφειες.....και παρακάτω η anti ότι δεν βρισκόμουνα στο γήπεδο....σας παροτρύνω να βλέπετε περισσότερα παιχνίδια, να διαβάσετε τους κανονισμούς της FIBA, να σερφάρετε σε κανένα site κτλ....κ. soouza ΙΣΟΒΑΡΕΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΑΛΟΙΦΟΝΤΑΙ.....ποια ήταν λοιπόν η σοβαρή παράβαση;...μήπως όλοι εδώ μέσα είμαστε εντελώς υποκειμενικοί και υποστηρίζουμε την ομαδούλα μας!;
dolly12
η ντολυ σε κατηγορησε για ασαφειες πολυ συγκεκριμενα... ειπες οτι η ομαδα μου εχει υπεροψια κ οτι θεωρει οτι ειναι ηδη πρωταθλητρια με βαση αυτα που ακουγες απο την εξεδρα,
πες μου λοιπον αν ακουσες καποια παικτρια να μιλαει και να λεει κατι για αυτο.. δε νομιζω... Εκει λοιπον σου απαντησα και εμπεριστατομενα και σου ειπα οτι δε μπορεις να γενικευεις την γνωμη της εξεδρας με τη γνωμη μιας ομαδας.... αν εχω αδικο μπορεις να μου το πεις....
jsoiler
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!Είδα το Σάββατο τον ένα ημιτελικό (Ζωγράφος - Ζαόν).Κάκιστος ο Ζωγράφος πραγματικά έκλεψε το παιχνίδι την τελευταία στιγμή!!Και επειδή ο προπονητής του Παγκρατίου είναι γάτα υποθέτω ότι κέρδισε παίζοντας ζώνη.....Μόνο με σουτ προσπαθούσε ο ΑΟΖ να σπάσει τη ζώνη.Και το αποτέλεσμα του τελικού γνωστό.Dolly πες μας για το παιχνίδι γιατί εγώ δυστυχώς δεν το είδα....
dolly12
δεν εχει να πεις τιποτα,

ενα πολυ καλο και ηρεμο παγκρατι με μεγαλη ευστοχια απο ενα σημειο και μετα ειδικα εξω απο 6.25 και ενας κακιστος ζωγραφος για ακομα μια φορα.

Το ατου του ΑΟΖ που ητανε η αμυνα κρατησε μονο για ενα ημιχρονο σκορ 26-20 παρα τα επιθετικα προβληματα και την κακιστη διαιτησια... μετα η καταρρευση.... εμεις τα σπασαμε κυριολεκτικα με απονενοημενες προσωπικες προσπαθειες και αμυνα 0. Τι αλλο θες?

σημείωση. δεν εννοω οτι φταινε οι διαιτητες για το αποτελεσμα προς θεου ητανε καλυτερο το παγκρατι.

Το καλο απο αυτην την υποθεση ειναι οτι μπηκε χ8ες και πηρε αρκετο χρονο συμμετοχης η μικρη μας Δήμητρα και ητανε παρα πολυ καλη, προσπαθησε πολυ και δεν ητανε πουθενα αγχωμενη, μπηκε με τσαγανο και επαιξε πολυ καλα 41.gif 41.gif 41.gif

αυτα...

Α και αναφορικα με την διοργανωση. Χαιρομαι που επεστρεψε το κυπελλο σα θεσμος στην ΕΣΚΑ δινει ενα εξτρα κινητρο στις ομαδες, αλλα θα μπορουσε να ητανε πιο προσεγμενο. Πολυ τσαπατσουλικο και προχειρο σε γενικες γραμμες, μικρη προσελευση του κοσμου λογω αποστασης Το γηπεδο δεν ητανε κ στο κεντρο, ουτε ευκολα προσβασιμο. Καλο θα ητανε τουλαχιστον αφου γινεται αυτη η προσπαθεια να φερνουν κ αξιολογημενους διαιτητες για να μη χτυπησει και κανεις..... γιατι οι εν λογω αφησανε λιγο το κατς σε καποια σημεια...

χαρακτηριστικο στιγμιοτυπο εγω με 2 παικτριες του παγκρατιου να λεμε ταυτοχρονα σφυρα κατι επιτελους σε καποια ομαδα, σε φαση που εχουνε πεσει 6 παικτριες κατω μεχρι να δειξει φαουλ, τζαμπολ κτλ
jsoiler
Το γέλιο ηταν με τη μουσική που έπαιζε μόνη της στον ημιτελικό σας,ενώ το παιχνίδι έπαιζε κανονικά.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
BASKETBALL#6
QUOTE(BOB @ Feb 24 2008, 22:45 ) *
το παγκρατι αξιζε την νικη και με διαφορα.... tongue.gif

Συμφωνώ! Το Παγκράτι έχει καλύτερη ομάδα! 41.gif Μπράβο στα κορίτσια του Παγκρατίου αλλα και στου Ζωγράφου που έφτασαν στον τελικό! bball.gif
C05
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Feb 25 2008, 13:58 ) *
Συμφωνώ! Το Παγκράτι έχει καλύτερη ομάδα! 41.gif Μπράβο στα κορίτσια του Παγκρατίου αλλα και στου Ζωγράφου που έφτασαν στον τελικό! bball.gif

Mην ξεχνάμε βέβαια οτι η ομάδα του Ζωγράφου είχε τον τραυματισμό της Τριμερη και έναν ακόμα μικροτραυματισμό... Το γεγονός οτι η Γρηγορέα φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ βοήθησε ακόμα πιο πολύ το Παγκράτι...
G_7
QUOTE(C05 @ Feb 25 2008, 14:02 ) *
Mην ξεχνάμε βέβαια οτι η ομάδα του Ζωγράφου είχε τον τραυματισμό της Τριμερη και έναν ακόμα μικροτραυματισμό... Το γεγονός οτι η Γρηγορέα φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ βοήθησε ακόμα πιο πολύ το Παγκράτι...

Μια μικρη πληροφορια...η Τριμέρη επαθε κατι σοβαρο??
Μικροτρυαματιμο? ποια παικτρια...!!!
C05
QUOTE(G_7 @ Feb 25 2008, 14:06 ) *
Μια μικρη πληροφορια...η Τριμέρη επαθε κατι σοβαρο??
Μικροτρυαματιμο? ποια παικτρια...!!!

Θα σου πει η dolly που γνωρίζει καλύτερα από όλους...
Η Τριμερη χθες ήταν με πατερίτσες και η άλλη κοπέλα (που δεν θυμάμαι το ονομα της) δεν είχε κάτι σοβαρό και είχε συμμετοχή στον αγώνα..
BASKETBALL#6
QUOTE(C05 @ Feb 25 2008, 14:02 ) *

Μην ξεχνάμε όμως οτι και το Παγκράτι είχε μια μεγάλη απουσία, την Ζαχαροπούλου! Οπότε νομίζω οτι ήταν ισορροπημένα τα πράγματα! bball.gif
C05
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Feb 25 2008, 14:35 ) *
Μην ξεχνάμε όμως οτι και το Παγκράτι είχε μια μεγάλη απουσία, την Ζαχαροπούλου! Οπότε νομίζω οτι ήταν ισορροπημένα τα πράγματα! bball.gif

Φυσικά και ήταν σημαντική η απουσία της Ζαχαροπούλου... Το έχουμε πει αυτό και το ξέραμε από την Πέμπτη... Ο άλλος τραυματισμός όμως έγινε στα προημιτελικά, γι'αυτό και το ανέφερα.
Το Παγκράτι ήταν σαφώς πιο ολοκληρωμένη ομάδα την Κυριακή και δίκαια πήρε τη νίκη...
soouza
QUOTE(peja @ Feb 25 2008, 09:53 ) *
...με κατηγορήσε και η dolly για ασάφειες.....και παρακάτω η anti ότι δεν βρισκόμουνα στο γήπεδο....σας παροτρύνω να βλέπετε περισσότερα παιχνίδια, να διαβάσετε τους κανονισμούς της FIBA, να σερφάρετε σε κανένα site κτλ....κ. soouza ΙΣΟΒΑΡΕΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΑΛΟΙΦΟΝΤΑΙ.....ποια ήταν λοιπόν η σοβαρή παράβαση;...μήπως όλοι εδώ μέσα είμαστε εντελώς υποκειμενικοί και υποστηρίζουμε την ομαδούλα μας!;

Σου απάντησα σε πμ αλλά συμπληρώνω....Ποια ομαδούλα μας?Το νου σου pega....Mας έλειψε κάποιος που την ψάχνει.....
Καλημέρα σε όλους.Οι τελικοί ήταν παράσταση για ένα ρόλο.Ο Ιωνικός παρέσυρε τον εξουθενωμένο Ζαον με περίπου 30 πόντους.Τον μεγάλο τελικό τον παρακολούθησα ένα δεκάλεπτο αλλά προέβλεψα έυκολη νίκη του Παγκρατίου ώπερ κι εγένετο.Διαπίστωσα μια ψυχική κόπωση του Αοζ στην αρχή κι αυτό φάνηκε από αστοχία σε τελικές από παντού.Από κει και πέρα η ένωση έμαθα κι είδα από το σκορ κέρδισε άνετα.Συγχαρητήρια λοιπόν. 41.gif
anti15
QUOTE(peja @ Feb 25 2008, 09:53 ) *

πρώτον δεν είναι ομαδούλες αλλά ομάδες....και δεύτερον από πότε το μπάσκετ μαθένεται μέσα από siteς?καλά που μου το είπες μήπως και αρχίσω να μαθαίνω μπάσκετ...
όλοι από έξω ξέρετε καλά να κρίνετε...το θέμα όμως είναι ότι εμείς τα βιώνουμε όλα μεσα στο γήπεδο...
sch
...και λίγο καθυστερημένα οι πόντοι του final4

Στην Α.Ε. ΠΑΠ το Κύπελλο

Η Α.Ε. Παγκράτι Αρίωνας Πρωτέας είναι από χθες το βράδυ κάτοχος του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ. Στον τελικό που έγινε στο κλειστό της Ζωφριάς επικράτησε 65-39 (26-20) του Ζωγράφου, σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού αφού τα προβλήματα που είχε η ομάδα του Ζωγράφου, δεν της επέτρεψαν να προβάλει μεγάλη αντίσταση. Στον ημιτελικό του Σαββάτου τραυματίστηκε η Τριμέρη, ενώ έλειπε και η Μανέα. Στον μικρό τελικό ο Ιωνικός επιβλήθηκε 59-32 (27-16) του ΖΑΟΝ.
Ο δυσκολότερος των αγώνων όμως έγινε το Σάββατο, ανάμεσα στην Α.Ε. ΠΑΠ και τον Ιωνικό. Νικήτρια αναδείχθηκε η Α.Ε. ΠΑΠ με 57-53 (33-27), γεγονός που της άνοιξε τον δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου. Την Κυριακή στον τελικό φάνηκε, βάσει του αποτελέσματος, να έχει σαφώς ευκολότερη αποστολή.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διημέρου:

Οι ημιτελικοί:

ΑΕ ΠΑΠ-Ιωνικός 57-53 (33-27)
Διαιτητές: Ραχιώτης-Βικτωράτου
ΑΕ ΠΑΠ (Νανάκος-Γιαννόπουλος): Μπακετέα, Νικολοπούλου 10 (1), Δασιοπούλου, Καλτσή 4, Γαζέτα 19 (3), Ζαβαντή 8, Παπαγγέλου 7, Παπακώστα 4, Κατσαρά 5
Ιωνικός (Χλιαουτάκης): Μαυροειδή, Μαυροκεφάλου 3, Τηλεμάχου 17 (1), Μαύρου 7 (1), Στεργιοπούλου, Μουστάκα 11, Καλοβυρνά, Αθανασίου 3 (1), Κριθήμου 12

ΖΑΟΝ-Ζωγράφου 46-50 (29-25)
Διαιτητές: Μανουσόπουλος-Γκαμήλη
ΖΑΟΝ (Ζαχαράκς): Τουλιάτου 17, Μαρτέκα 3, Δρίβα 6, Γκολιά 5 (1), Δημητρίου 14, Κλάψη 1
Ζωγράφου (Ζέρβα-Γεωργίου): Τριμέρη 6 (2), Γρηγορέα 14 (1), Θεοδωράτου 5, Αγγελίδη 6 (1), Δημητρά 14 (1), Μανέα 3, Κεσσέ 2, Μάνθου

Ο μικρός τελικός:

Ιωνικός-ΖΑΟΝ 59-32 (27-16)
Διαιτητές: Αποστολίδης-Σέλληνας
Ιωνικός (Χλιαουτάκης): Μαυροειδή 2, Μαυροκεφάλου 4, Τηλεμάχου 18 (2), Μαύρου 7, Στεργιοπούλου 3, Μουστάκα 8, Καλοβυρνά 1, Αθανασίου 4 (1), Κριθήμου 12
ΖΑΟΝ (Ζαχαράκης): Λιούμη 1, Κλάψη 2, Μολφέτα, Γκολιά 6, Δρίβα 10 (1), Δημητρίου, Συριοπούλου 4, Πετράκη 11, Μαρτέκα 2, Τουλιάτου 7, Μαχαίρα

Ο τελικός:

ΑΕ ΠΑΠ-Ζωγράφου 65-39 (26-20)
Διαιτητές: Γολεγού-Γρίβα
ΑΕ ΠΑΠ (Νανάκος-Γιαννόπουλος): Μπακετέα 2, Νικολοπούλου 17, Δασιοπούλου 10 (1), Καλτσή 2, Γαζέτα 1, Ζαβαντή 14, Παπαγγέλου 13, Χρυσοχόου, Παπακώστα 6, Κατσαρά
Ζωγράφου (Ζέρβα-Γεωργίου): Κεσσέ 2, Μανέα, Δημητρά 11 (1), Κοτσιάφτη 8, Αγγελίδη 9 (1), Γρηγορέα 5, Θεοδωράτου 4

basketblog.gr
peja
QUOTE(anti15 @ Feb 25 2008, 21:12 ) *
πρώτον δεν είναι ομαδούλες αλλά ομάδες....και δεύτερον από πότε το μπάσκετ μαθένεται μέσα από siteς?καλά που μου το είπες μήπως και αρχίσω να μαθαίνω μπάσκετ...
όλοι από έξω ξέρετε καλά να κρίνετε...το θέμα όμως είναι ότι εμείς τα βιώνουμε όλα μεσα στο γήπεδο...

...από ένα σημείο και μετά ο άνθρωπος δεν μαθαίνει...βελτιώνεται....επίσης έγραψα και κάτι ακόμα πριν από τα site icon_wave.gif
peja
QUOTE(soouza @ Feb 25 2008, 14:49 ) *
Σου απάντησα σε πμ αλλά συμπληρώνω....Ποια ομαδούλα μας?Το νου σου pega....Mας έλειψε κάποιος που την ψάχνει.....
Καλημέρα σε όλους.Οι τελικοί ήταν παράσταση για ένα ρόλο.Ο Ιωνικός παρέσυρε τον εξουθενωμένο Ζαον με περίπου 30 πόντους.Τον μεγάλο τελικό τον παρακολούθησα ένα δεκάλεπτο αλλά προέβλεψα έυκολη νίκη του Παγκρατίου ώπερ κι εγένετο.Διαπίστωσα μια ψυχική κόπωση του Αοζ στην αρχή κι αυτό φάνηκε από αστοχία σε τελικές από παντού.Από κει και πέρα η ένωση έμαθα κι είδα από το σκορ κέρδισε άνετα.Συγχαρητήρια λοιπόν. 41.gif

...χρειαζόταν πμ για να μου πεις τι?...ότι ο κάθε διαιτητής ερμηνεύει διαφορετικά έναν ξεκάθαρο κανονισμό? εσύ τι μαθαίνεις στις παίκτριες/ες σου?...την δική σου ερμηνεία?
soouza
QUOTE(peja @ Feb 26 2008, 14:07 ) *
...χρειαζόταν πμ για να μου πεις τι?...ότι ο κάθε διαιτητής ερμηνεύει διαφορετικά έναν ξεκάθαρο κανονισμό? εσύ τι μαθαίνεις στις παίκτριες/ες σου?...την δική σου ερμηνεία?

Aν χρειαστώ κάποιον να με βοηθήσει στο τι θα μάθω στις παίκτριες μου θα σε φωνάξω.Εως τότε χαλάρωσε και να απαντάς σε πμ,δεν είναι κακό. wink.gif
peja
QUOTE(soouza @ Feb 26 2008, 14:10 ) *
Aν χρειαστώ κάποιον να με βοηθήσει στο τι θα μάθω στις παίκτριες μου θα σε φωνάξω.Εως τότε χαλάρωσε και να απαντάς σε πμ,δεν είναι κακό. wink.gif

...πιστεύω ότι είσαι πολύ καλός coach και δεν χρειάζεσαι την βοήθεια κανενός... tongue.gif
soouza
QUOTE(peja @ Feb 28 2008, 08:27 ) *
...πιστεύω ότι είσαι πολύ καλός coach και δεν χρειάζεσαι την βοήθεια κανενός... tongue.gif

tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.