Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δημήτρης Χατζηγεωργίου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
dizzy_fingers
"Κομμάτι τούρτας" tongue.gif
pain of salvation
QUOTE(dizzy_fingers @ Aug 27 2009, 15:15 ) *
"Κομμάτι τούρτας" tongue.gif

χαχαχα...

αυτο που ειναι εκνευριστικο,αν το εχετε παρατηρησει,ειναι πως οταν μιλαει καποιος σχολιαστης(π.χ. ο Λιμνιατης...),θα τον διακοψει 100%,μονο και μονο για να διαβασει οτιδηποτε πεταγεται στην οθονη....μην ειναι στατιστικα παικτη,μην ειναι φασεις του αγωνα σε ρεπλευ,μην ειναι διαφημιση σπονσορα( rolleyes.gif )
man10
α και εχει και ενα κολλημα με τις αποφασεις των διατητων να τις βλεπεις 1000 φορες σε replay..και οταν πια τις εχει δει τοσες φορες λεει,δουλεια μας δεν ειναι να σχολιαζουμε τις διαιτητικες αποφασεις..!
aegeansheed
QUOTE(pain of salvation @ Aug 27 2009, 14:22 ) *
αυτο που ειναι εκνευριστικο,αν το εχετε παρατηρησει,ειναι πως οταν μιλαει καποιος σχολιαστης(π.χ. ο Λιμνιατης...),θα τον διακοψει 100%,μονο και μονο για να διαβασει οτιδηποτε πεταγεται στην οθονη....μην ειναι στατιστικα παικτη,μην ειναι φασεις του αγωνα σε ρεπλευ,μην ειναι διαφημιση σπονσορα( rolleyes.gif )

Ανασφάλεια!

Εμένα μου άρεσαν δύο:

το κλασσικό "Ταϊζει τον Σχορτσιανίτη"

Και όταν μιλούσε στον πληθυντικό για τους δίδυμους, αναφερόμενος όμως στον Krystoff Lavrinovic μετά από ένα fadeaway jumper! "Οι Lavrinovic είναι καλοί παίκτες, με καλό μακρινό σουτ, με χρόνια εμπειρία". Λες και είναι ένας παίκτης!!! shot.gif

Στον αγώνα με τη Ρωσσία προχτές είχε ακουστεί από τον δημοσιογράδο που κάλυπτε το ρεπορτάζ της στον αγωνιστικό χώρο "Οι Ρώσσοι είναι φανερά ενοχλημένοι με την παρουσία ρεπόρτερ στον πάγκο τους" (εννοούσε τον εαυτό του προφανώς! και το έλεγε φανερά προβληματισμένος στον ΧΧΧ σα να περίμενε να του πει τι να κάνει!!!). smiley.gif
pitto
QUOTE(Flash @ Aug 27 2009, 17:13 ) *
Σε αυτό πάντως απλά μετέφρασε αγγλική παροιμία.

αφού μόνο τέτοια ξέρει να λέει !!!!
αθάνατε Χάτζη, είσαι ο γιός του ξερόλα..........
benchwarmer
Εμενα παντως μου ειναι συμπαθης smiley.gif

Συμφωνω οτι ειναι γραφικος μεχρι αηδιας, ολιγον ασχετος με το αθλημα, αλλα δεν ξερω, τον ακουω ευχαριστα... Σε αντιθεση με αυτον που περιεγραφε τα απογευματινα παιχνιδια του Ακροπολις πχ, που η φωνη του δεν μου καθοταν καθολου καλα στα αυτια μου.

Παντως με την φυγη του Σκουντη, εχασε παρα πολυ το κυρος του το μπασκετικο της ΕΡΤ, καθως οι δυο βασικοι σχολιαστες που μεινανε (Ιωαννου, Χατζη) δεν ειναι και οτι σχετικοτερο με το μπασκετ υπαρχει στην αγορα.. Παλι καλα που υπαρχει και ο Λημνιατης δηλαδη να τους καλυπτει τις γκαφες.
colonel gomelsky
QUOTE(benchwarmer @ Aug 28 2009, 14:42 ) *
Εμενα παντως μου ειναι συμπαθης smiley.gif

Συμφωνω οτι ειναι γραφικος μεχρι αηδιας, ολιγον ασχετος με το αθλημα, αλλα δεν ξερω, τον ακουω ευχαριστα... Σε αντιθεση με αυτον που περιεγραφε τα απογευματινα παιχνιδια του Ακροπολις πχ, που η φωνη του δεν μου καθοταν καθολου καλα στα αυτια μου.

Παντως με την φυγη του Σκουντη, εχασε παρα πολυ το κυρος του το μπασκετικο της ΕΡΤ, καθως οι δυο βασικοι σχολιαστες που μεινανε (Ιωαννου, Χατζη) δεν ειναι και οτι σχετικοτερο με το μπασκετ υπαρχει στην αγορα.. Παλι καλα που υπαρχει και ο Λημνιατης δηλαδη να τους καλυπτει τις γκαφες.

Ξέρει κανείς γιατί έφυγε ο Σκουντής; Ήταν μια πραγματική όαση.
pitto
Σε αντιθεση με αυτον που περιεγραφε τα απογευματινα παιχνιδια του Ακροπολις πχ, που η φωνη του δεν μου καθοταν καθολου καλα στα αυτια μου.

όντως, ποιος ήταν αυτός ? εβλεπα τους αγώνες ανα διαστήματα, και μου ακούστηκε σαν τον....γιό του Συρίγου...

Παντως με την φυγη του Σκουντη, εχασε παρα πολυ το κυρος του το μπασκετικο της ΕΡΤ,

αυτός πάλι που είναι φέτος ???

σχολιαστες που μεινανε (Ιωαννου, Χατζη)

ΤΡΑΓΙΚΟΙ !!!!!!

Παλι καλα που υπαρχει και ο Λημνιατης δηλαδη να τους καλυπτει τις γκαφες.

τί να πρωτοκάνει και αυτός.................

bballbill
Ο Σκουντής πήγε στον ΣΚΑΪ νομίζω.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: "Ο Κουφός απ'τη μέση κι απάνω είναι παίχτης ΝΒΑ".
panos75
QUOTE(bballbill @ Aug 28 2009, 15:08 ) *

O Σκουντής όντως πήγε ΣΚΑΙ. Θα παρουσιάζει μεταξύ άλλων και την κυριακάτικη εκπομπή μαζί με τον Καρμοίρη.

Όσο για το τι σόι παίκτης είναι ο Κουφός απ'τη μέση και κάτω, αυτό φαντάζομαι μόνο η κοπέλα του μπορεί να το πει. rolleyes.gif
AZ1980
QUOTE(bballbill @ Aug 28 2009, 12:08 ) *

Για την ακρίβεια... "Από τη μέση και πάνω είναι ...συγκλονιστικός, είναι επιπέδου ΝΒΑ" icon_drunk.gif

bball.gif
nikefalin
QUOTE(AZ1980 @ Aug 28 2009, 17:16 ) *
Για την ακρίβεια... "Από τη μέση και πάνω είναι ...συγκλονιστικός, είναι επιπέδου ΝΒΑ" icon_drunk.gif

bball.gif

ενώ από τη μέση και κάτω θέλει δουλειά , εκγύμναση , ταχυτητα και αντοχή. Όλα στη φόρα! αποκαλυπτική δημοσιογραφία !
Flexo
Είμαι και εγώ ένας απο αυτούς που συμπαθούν τον Χατζη!
Πιστεύω ότι έχει αρκετές γνώσεις πάνω στα αθλήματα.

Όσο αφορά το μπάσκετ, έχω απολαύσει ότι περιγραφή εχει κάνει σε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Ίσως επειδή είμαι ΠΑΟ rolleyes.gif .

Χαρακτηριστικά θυμάμαι μία φάση όπου έπειτα απο καλή άμυνα, ο ΠΑΟ βάζει καλάθι με κάρφωμα απο αιφνιδιασμό.
Και ακούς:

"ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΟΟΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ"

Επίσης στο ίδιο ματσ τους Διαμαντίδη και Τομάσεβιτς δεν τους είχε πει με τα ονόματά τους. Ήταν ο "παίχτης ορχήστρα" και ο "playmaker της ρακέτας" αντίστοιχα.

Είχε μία ιδιαίτερη αδυναμία στην "αλεπού των γηπέδων" ή "playmaker της ρακέτας" Τομάσεβιτς.
Όταν ο ΠΑΟ είχε παίξει στο NBA, βάζει ο Τόμο ένα καλάθι στον Ντανκαν και ακουγονταν γέλια χαράς απο τον Χάτζη που έλεγε, "που να ξέρει ο Ντάνκαν, ότι είναι ο playmaker της ρακέτας;".

aegeansheed
QUOTE(Flexo @ Aug 30 2009, 12:35 ) *
Είχε μία ιδιαίτερη αδυναμία στην "αλεπού των γηπέδων" ή "playmaker της ρακέτας" Τομάσεβιτς.
Όταν ο ΠΑΟ είχε παίξει στο NBA, βάζει ο Τόμο ένα καλάθι στον Ντανκαν και ακουγονταν γέλια χαράς απο τον Χάτζη που έλεγε, "που να ξέρει ο Ντάνκαν, ότι είναι ο playmaker της ρακέτας;".

Εκπέμπει σε δικές του συχνότητες ο τύπος!

Μου άρεσε και το "νατουραλιζέ" που είπε τις προάλλες και είχα να το ακούσω από Συρίγο και παιχνίδια της παλιάς Λιμόζ με Τζιμ Μπιλμπά!!!!!!!!!!
Tretiak
QUOTE(bballbill @ Aug 28 2009, 15:08 ) *

Μήπω εννοούσε ότι από τη μέση και κάτω δεν είναι... μαύρος ? (κυρίαρχη φυλή στο ΝΒΑ) smiley.gif
Και πού το ξέρει ο Σκουντής?
AZ1980
Aχαχαχαααα!!!

"Ειναι καλός. Είναι καλός. Είναι καλός ο Ελιάχου. Είναι μπασκετικός. Ε, Γιώργο?"
Ο Χατζηγεωργίου, με ύφος αυθεντίας, ανακαλύπτει την ...Αμερική!

24.gif 24.gif 24.gif

Αχαχαχαχαααααααααααα...

"Αυτός ο Κασούν γιατί δε μπορεί να παίξει μπάσκετ καλό?"

24.gif 24.gif 24.gif

bball.gif
AirNick7
QUOTE(AZ1980 @ Sep 7 2009, 21:51 ) *
Aχαχαχαααα!!!

"Ειναι καλός. Είναι καλός. Είναι καλός ο Ελιάχου. Είναι μπασκετικός. Ε, Γιώργο?"

24.gif 24.gif 24.gif

Αχαχαχαχαααααααααααα...

24.gif 24.gif 24.gif

bball.gif

σε καθε φαση για τον ελιαου ελεγε αχαχαχαχ πολυ γελιο :rolf: :rolf:
HLR CENATION
QUOTE(AZ1980 @ Sep 7 2009, 21:51 ) *
Aχαχαχαααα!!!

24.gif 24.gif 24.gif

Αχαχαχαχαααααααααααα...

24.gif 24.gif 24.gif

bball.gif

Εβαλε κ κουιζ για το ποσοι ειναι οι ισραηλινοι προπονητες του γιουρο.Παντως θα συμφωνησω με μια αποψη που διαβασα παραπανω οτι πλεον ο Χατζηγωργιου ακριβως επειδη κανει ετσι τη περιγραφη ειναι απαραιτητος.Δινει μια διαφορετικη νοτα στο ματς.Οπως στη μπαλα ο μαυροματτης.
gallistis
QUOTE(laclipers @ Sep 7 2009, 22:07 ) *
Εβαλε κ κουιζ για το ποσοι ειναι οι ισραηλινοι προπονητες του γιουρο.Παντως θα συμφωνησω με μια αποψη που διαβασα παραπανω οτι πλεον ο Χατζηγωργιου ακριβως επειδη κανει ετσι τη περιγραφη ειναι απαραιτητος.Δινει μια διαφορετικη νοτα στο ματς.Οπως στη μπαλα ο μαυροματτης.

μπραβο ρε λημνιατη,τον αποστομωσες.αν και πρεπει ο χατζη να ψιλοστραβωσε που το βρηκε
λες να μας πει και βολες απο πλεονεκτικη θεση οπως ο μανολο;
benchwarmer
Ειναι θεος. Τελος. tongue.gif

Οκ, σε ντουετο με τον Λημνιατη δεν πολυαντεχεται αφου και ο Λημνιατης δεν μιλαει και πολυ, αλλα απο τον Ιωαννου τον προτιμω. Οκ, δεν υπαρχει καμια συγκριση με τους "μπασκετικους" (Σκουντης, Παπαδογιαννης, Καρυδας), αλλα εαν αποφασισεις να διασκεδασεις βλεποντας μπασκετ, ο Δημητρακης θα σου το προσφερει biggrin.gif
gallistis
παντως για να μη λεμε μονο για τους δικους μας,βλεπω στο δορυφορο το τουρκικο καναλι ntvsport.εχει ενα pre game για τον αγωνα της τουρκιας.ο παρουσιαστης φοραει τραγιασκα.τουλαχιστον ο δικος μας εχει ενα γουστο στο ντυσιμο
benchwarmer
QUOTE(gallistis @ Sep 7 2009, 21:29 ) *
παντως για να μη λεμε μονο για τους δικους μας,βλεπω στο δορυφορο το τουρκικο καναλι ntvsport.εχει ενα pre game για τον αγωνα της τουρκιας.ο παρουσιαστης φοραει τραγιασκα.τουλαχιστον ο δικος μας εχει ενα γουστο στο ντυσιμο

24.gif 24.gif 24.gif

Τον Χατζηγεωργιου τον ειχα δει με τα ματια μου περυσι στο προολυμπιακο να χτενιζει την πλουσια κομμη του πριν βγει στην καμερα...

*Οκ, δεν ειναι και κατι το επιληψιμο αυτο, αλλα ειχε πολυ πλακα tongue.gif
thrylos7
Πες τα χρυσόστομε! Αυτό δεν μπορεί να μην του το αναγνωρίσει κανείς! Όχι μόνο στο ντύσιμο, γενικότερα στο στυλ... 33.gif

Στο δεύτερο ημίχρονο έχει πέσει αισθητά...
gallistis
QUOTE(thrylos7 @ Sep 7 2009, 22:32 ) *
Πες τα χρυσόστομε! Αυτό δεν μπορεί να μην του το αναγνωρίσει κανείς! Όχι μόνο στο ντύσιμο, γενικότερα στο στυλ... 33.gif

Στο δεύτερο ημίχρονο έχει πέσει αισθητά...

λες να διαβαζει τα σχολια μας και να εχει χαλαστει;το ριξαμε το παλικαρι.στο πρωτο ημιχρονο εδινε ενα ακομη ρεσιταλ
HLR CENATION
QUOTE(gallistis @ Sep 7 2009, 22:36 ) *
λες να διαβαζει τα σχολια μας και να εχει χαλαστει;το ριξαμε το παλικαρι.στο πρωτο ημιχρονο εδινε ενα ακομη ρεσιταλ

Ηταν μια μυθικη πασα.Στο ματς της εθνικης μας που ειχε χασει απο το 10 το ενδιαφερον του αυτον επρεπε να βαζνε να κανει τη περιγραφη για να κραταγε το ενδιαφερον του κοσμου.
AZ1980
QUOTE(benchwarmer @ Sep 7 2009, 19:31 ) *
Τον Χατζηγεωργιου τον ειχα δει με τα ματια μου περυσι στο προολυμπιακο να χτενιζει την πλουσια κομμη του πριν βγει στην καμερα...

Εμ βέβαια, αφού είναι μέγας ...νάρκισσος!!!

Δεν έχετε δει πως πάντα επιλέγει να "στήνεται" σε συγκεκριμένη γωνία ως προς την κάμερα, όποτε έχει την ευχέρεια? Γωνία 45 μοιρών, το απόλυτο μυστικό ομορφιάς! 24.gif

bball.gif
benchwarmer
QUOTE(AZ1980 @ Sep 7 2009, 23:00 ) *
Δεν έχετε δει πως πάντα επιλέγει να "στήνεται" σε συγκεκριμένη γωνία ως προς την κάμερα, όποτε έχει την ευχέρεια? Γωνία 45 μοιρών, το απόλυτο μυστικό ομορφιάς! 24.gif

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Μαρτυρας μου ο thrylos7, αυτο ακριβως του ειπα με το που τον ειδα το μεσημερι στην Ευρωμπασκετουπολη!!

Αν απλως εδινε τις πινελιες του, δεν θα με χαλουσε καθολου. Αλλα για play-by-play δεν αντεχεται ο ατιμος με τιποτα...
HLR CENATION
QUOTE(benchwarmer @ Sep 8 2009, 00:09 ) *
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Μαρτυρας μου ο thrylos7, αυτο ακριβως του ειπα με το που τον ειδα το μεσημερι στην Ευρωμπασκετουπολη!!

Αν απλως εδινε τις πινελιες του, δεν θα με χαλουσε καθολου. Αλλα για play-by-play δεν αντεχεται ο ατιμος με τιποτα...

Παντως απο το Μελαγιες καλυτερη περιγραφη κανει.Σημερα αν δεν ηταν καλο το ματς της λιθουανιας θα με παιρνε ο υπνος.
OnLy_PAS-AthEnS
ΤΕλικα ο ΧΑτζη τα σπαει...ο τυπος απλα δεν υπαρχει αλλα δεν τα λετε δεν τα γραφετε και αναγκαζομαι εγω να τα λεω...Ο Ελιαου ειναι παιχτης..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ακου εκει Ελιαου......επισης νομιζα λεγοταν Μπερσταιν και τον ελεγε Μπουρστειν
all_around
Δεν ξέρω αν το έδειξε στην ΕΡΤ, αλλά βλέποντας το παιχνίδι της εθνικής από το ΣΚΑΙ, με το που τελειώνει πάει το πλάνο στη μικτή ζώνη και δείχνει κάποια δευτερόλεπτα το Χατζή να χτενίζει μαλί, κοιτώντας την κάμερα.... smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
wagner love
ΟΧΙ αλλο χατζηγεωργιου. μπασκετικος παικτης ο ελιαου (μονο που ολοι οσοι παιζουν ειναι παικτες μπασκετ, αρα μπασκετικοι, μονο που δεν υπαρχει παικτης ελιαου, αλλα ελιαχου), επισης ο ουκιτς ειναι ψηλο γκαρντ κοντα στα 2 μετρα το ειπε δεκα φορες. κλειστε του στομα. οσο για τον μελαγιες, πεθανα στα γελια οταν εβαλε γκολ φαουλ προς το τελος ο κλειζα και αρχιζε και φωναζε επειδη ειναι παικτης της ομαδας που υποστηριζει, του οσφπ.χαχαχαχα, ελεος ρε φιλε, απλα ελεος
benchwarmer
Προσοχη, ακολουθει σοβαρο ποστ, ακαταλληλο για το συγκεκριμενο τοπικ icon_drunk.gif

Εγω ξαναλεω, η φωνη του ειναι ιδανικη για να σχολιαζει. Λιγο φρενο να βαλει σε αυτα που λεει...
Απο το λιγο που εδειξε τους Λιθουανους πχ, ο Μελαγιες μου εδωσε την εντυπωση οτι ελεγε σωστοτερα πραγματα, αλλα με εκνευριζε απιστευτα η χροια του.
Αν βρεθει σοβαρος play-by-play εκφωνητης (γιατι ο Ιωαννου δεν ειναι), και με τον Λημνιατη στο σχολιο, τοτε δεν με χαλαει καθολου να βλεπω και λιγο Χατζηγεωργιου που και που.. Ειναι cult μορφη εξαλλου smiley.gif
HLR CENATION
QUOTE(benchwarmer @ Sep 8 2009, 05:29 ) *
Προσοχη, ακολουθει σοβαρο ποστ, ακαταλληλο για το συγκεκριμενο τοπικ icon_drunk.gif

Εγω ξαναλεω, η φωνη του ειναι ιδανικη για να σχολιαζει. Λιγο φρενο να βαλει σε αυτα που λεει...
Απο το λιγο που εδειξε τους Λιθουανους πχ, ο Μελαγιες μου εδωσε την εντυπωση οτι ελεγε σωστοτερα πραγματα, αλλα με εκνευριζε απιστευτα η χροια του.
Αν βρεθει σοβαρος play-by-play εκφωνητης (γιατι ο Ιωαννου δεν ειναι), και με τον Λημνιατη στο σχολιο, τοτε δεν με χαλαει καθολου να βλεπω και λιγο Χατζηγεωργιου που και που.. Ειναι cult μορφη εξαλλου smiley.gif

Ο Λημνιατης ειναι πολυ λιγος για να ακολυθησει τους ρυθμους του χατζη.Μονο του πρει να τον βαλουνΤι να βαλει φρενο ρε φιλε? smiley.gifΕχεις Χατζη κ βα τον φρεναρεις?Τωρα οντως εχει φωναρα κ το ειπα κ παραπανω απο ολους οσους εχει η ερτ ειναι πολυ καλυτερος ενω το κατεχει κιολας. Ποιος μελαγες?Τον εχουν βαλει να περιγραφει κ σκωτσεζικο πρωταθλημα κ μου ερχεται να σπασω την tv.
wagner love
Τι κατέχει ο χατζη? ειδικότητα τένις έχει και στο μπάσκετ ξέρει τρία συγκεκριμένα πράγματα και λέει: μπασκετικός αυτός ο παίκτης, ψηλό γκαρντ κοντά στα δύο μέτρα και τρίτο: ο χι ψι ωμέγα, είναι μεγάλος παίκτης. και κάτι ακόμα που το έχει κόψει είναι που έπαιρνε συγκεκριμένο στόμφο και έλεγε στα τρίποντα: μεσαααααααααααα! χαχαχα τραγικος
AZ1980
QUOTE(wagner love @ Sep 8 2009, 01:02 ) *
μονο που δεν υπαρχει παικτης ελιαου, αλλα ελιαχου

Πως δεν υπάρχει... Ο Γιαντ Ελιάου! Φοβερός, ειδικά ...εντός έδρας!!!

smiley.gif

bball.gif

QUOTE(benchwarmer @ Sep 8 2009, 02:29 ) *
Εγω ξαναλεω, η φωνη του ειναι ιδανικη για να σχολιαζει.

Χμμμ... Περίεργο "αυτί" ο benchwarmer... Για πες αγαπημένο συγκρότημα... smile.gif

bball.gif
wagner love
QUOTE(AZ1980 @ Sep 8 2009, 07:02 ) *
Πως δεν υπάρχει... Ο Γιαντ Ελιάου! Φοβερός, ειδικά ...εντός έδρας!!!

smiley.gif

bball.gif

Δεν υπάρχει ούτε αυτός πια φίλε, έγινε... Νοκια Αρίνα, smiley.gif
AZ1980
QUOTE(wagner love @ Sep 8 2009, 04:05 ) *
Δεν υπάρχει ούτε αυτός πια φίλε, έγινε... Νοκια Αρίνα, smiley.gif

Xαχαχαχααααααααααα!!!!

Πάντως μεγάλη παίκτρια και η Νόκια η Αρίνα. Είναι ξαδέλφη του Αρίνας.

Χαχαχαααα... 24.gif24.gif24.gif

bball.gif
benchwarmer
QUOTE(AZ1980 @ Sep 8 2009, 06:02 ) *
Χμμμ... Περίεργο "αυτί" ο benchwarmer... Για πες αγαπημένο συγκρότημα... smile.gif

Φλοιντ.

Παντως το Γιαντ Ελιαου, γραφεται "Eliyahu", οποτε καποιος κανει λαθος tongue.gif
pitto
QUOTE(all_around @ Sep 8 2009, 02:41 ) *
Δεν ξέρω αν το έδειξε στην ΕΡΤ, αλλά βλέποντας το παιχνίδι της εθνικής από το ΣΚΑΙ, με το που τελειώνει πάει το πλάνο στη μικτή ζώνη και δείχνει κάποια δευτερόλεπτα το Χατζή να χτενίζει μαλί, κοιτώντας την κάμερα.... smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

ρε παιδιά, δεν τον είδατε χτες πριν το αγώνα έξω από το γήπεδο ???

με φόντο Έλληνες μετανάστες από την Γερμανία (που ανεμίζουν σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας) και το ελαφρό αεράκι να ανακατευει τον....λασποτήρα στους ώμους του !!!!
όλα τα λεφτά η σκηνη !!!!

Tretiak
Λύυσαξε χθες ο Μήτσος μας με το Μπουρστέιν
Μπουρστάιν είναι το σωστό. biggrin.gif
colonel gomelsky
Τι είπε παλι ο τεράστιος: " Ο Μπουρούσης, ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ, πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν του Ολυμπιακού".. ugly_tocktock.gif
Flash
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 8 2009, 20:02 ) *
Τι είπε παλι ο τεράστιος: " Ο Μπουρούσης, ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ, πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν του Ολυμπιακού".. ugly_tocktock.gif

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Α

Αυτός ναι είναι ο Χάτζη που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε!!!
panos75
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 8 2009, 22:02 ) *

Πως και δεν ανέφερε και πρώην της Νικολέττας Ράλλη;
aegeansheed
Έλα, τι είπε πάλι!!!!!!!!!!

Κάρφωμα επιπέδου Playoffs NBA!!!!

Στο Αμέρικα, οι παίκτες ωριμάζουν τον Μάϊο, με αποτέλεσμα να κάνουν καλύτερα καρφώματα τότε...
Gravedigger
Ο Καλάθης έχει εξελιχθεί σε μέγιστο κλέφτη.Χθες έιχε 5 ασίστ! icon_drunk.gif
apkat
Mε το σκορ στο 67-50 και 7:30 λεπτα να απομενουν ο Χατζηγεωργιου ειπε:

"μεγαλος αγωνας, μεγαλο παιχνιδι, ντερμπι.."
aegeansheed
Στην βολή του Σόφο: (την ώρα που η κάμερα δείχνει το στεφάνι και πριν σουτάρει τη βολή) "Μετά από ώρα...όχι δε θα μπει η βολή"!!!!
apkat
γενικα εχει πει κι αλλες βλακειες πιο ψαγμενες..

Πχ οποιος εχει παει σε γηπεδο που παιζει ο Βουισιτς θα εχει παρατηρησει οτι ο Νικολα οταν ειναι στον παγκο ποτε δεν καθεται..Ειναι παντα ορθιος πισω απο τις καρελκελς..Ετσι εκανε και σημερα..Ε αυτο ο Χατζη το ερμηνευσε ως αποτελεσμα του χθεσινου τραυματισμου του Βουισιτς που απο τον πονο δεν μπορει να κατσει καν στην καρεκλα..
pitto
'Το Μοσταρ είναι η μοναδική τριεθνής πόλη : έχει Σέρβους, Κροάτες και..........μουσουλμάνους" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΡΕ ΧΑΤΖΗ, ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HLR CENATION
Sε ματς σ και αυτο που δειχνει το σπορτ πλας τωρα χρειαζεται ο χατζηγεωργιου για να καπελωσει το ματς.ειναι που ναι το ματς σουπα εχεις κ το μελαγιες δυσκολο να μην σε παρει ο υπνος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.