Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σπανούλης vs Teodosic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
kolokotronis
Ζητώ συγνώμη αν βγήκα οφ τόπικ αλλά, πιάστηκα από σχόλια του aldaperan, rooster και rankin.
xristos_metal
QUOTE(KingCrimson @ Apr 11 2011, 15:52 ) *
Διαλεγεις και παιρνεις!

Και αν θελεις κατι πιο splatter διαλεγεις τον Μπατιστ? 24.gif
vastravoud
Κατ' αρχήν τα περί "ήθους" είναι τρίχες καμαρωτές για πουλάνε καμιά φυλλάδα. Δεν έχω καμία διάθεση να "αγιογραφώ" τον οποιονδήποτε, όμως ο Διαμαντίδης πολλάκις έχει αναφερθεί στο ότι ξεφεύγει καμιά φορά και ζητάει συγνώμη.

Είναι πολύ πιθανό κόσμος που είναι απολύτως οκ στην καθημερινότητα του να "μεταμορφώνεται" στο γήπεδο, αλλά φυσικά και το αντίστορφο. Συνεπώς προτού χαρακτηρίσουμε σαν "αγιο" τον Παπαλουκά, "ύπουλο" τον Διαμαντίδη, "κωλόπαιδο" τον Τεοντόσιτς, καλό είναι να σκεφτούμε ότι ο άνθρωπος ζει 24 ώρες τη μέρα, εμείς όμως τους βλέπουμε μόνο για 4 ώρες την εβδομάδα.

Παρενθετικά μιλώντας, ο Μήτσος έκανε την εξής υπέροχη δήλωση(το bold δικό μου):

«Αλήθεια το λέω, δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρότυπο, όταν ένα παιδί βλέπει εμένα, άσχετα με το τι έχει συμβεί, τι μπορεί να με έχει προκαλέσει, να αντιδρώ άσχημα στο γήπεδο, να νευριάζω, δεν είναι ότι καλύτερο. Σαφώς, ένας που είναι απ’ έξω δεν το καταλαβαίνει, δεν καταλαβαίνει αυτού του είδους τις αντιδράσεις και ίσως δικαιολογημένα να απορεί, βλέποντας στο γήπεδο έναν άνθρωπο να φωνάζει, να νευριάζει, να διαμαρτύρεται. Ένας αθλητής στη διάρκεια του παιχνιδιού μπορεί να αντιδράσει άσχημα, αλλά όταν πηγαίνει στο σπίτι του το βράδυ δεν αισθάνεται καθόλου όμορφα γι’ αυτό. Το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι… Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρότυπο λοιπόν. Αν σε κάποιον αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού μου και του αρέσει που κάνω δυο τρία πράγματα καλά στο γήπεδο αγωνιστικά και θέλει να τα βάλει στο παιχνίδι του και να τα κάνει κι αυτός, τότε ναι, αυτό είναι ευχάριστο. Θα ήταν ευχάριστο για τον οποιονδήποτε αθλητή πιστεύω».

Συγνώμη για το off topic αλλά έχω βαρεθεί τις "Αμερικανιές" περί role models και δε συμμαζεύεται.

Κατά τα λοιπά, συμφωνώ ότι αυτή τη στιγμή ο Σπανούλης είναι καλύτερος, όμως σε βάθος χρόνου ο Τεοντόσιτς έχει προοπτική να μεγαλουργήσει, αν μείνει υγιής και έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του.
ALdaperan
QUOTE(kolokotronis @ Apr 11 2011, 15:53 ) *
Ζητώ συγνώμη αν βγήκα οφ τόπικ αλλά, πιάστηκα από σχόλια του aldaperan, rooster και rankin.

αφου βλέπεις οτι εγω δε το συνεχιζω , τι πας και τη συνεχίζεις τη κουβέντα... ασε ειναι κακο παιδι ο διαμαντιδης να τελειώνουμε tongue.gif
Paris87
QUOTE(kolokotronis @ Apr 11 2011, 15:50 ) *
Ρε ρανκιν, αδελφή δεν έχω.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να παντρευτώ εγώ. tongue.gif

Αν έχεις τίποτα στα υπ όψην σου στείλε μου πμ.

Ελα, μην τα παρατας, και πες την αληθεια...δεν πας Βαρκελωνη για τον Παο...τι εχεις στο μυαλο σου smiley.gif ?
PARISINOS
QUOTE(apkat @ Apr 11 2011, 12:44 ) *
Eγω πιστευω οτι η ΦΕΤΙΝΗ αμυντικη του εικονα εχει να κανει και με την μεση..Τα προηγουμενα χρονια στην αμυνα δεν ηταν τοσο κακος φετος οσο ειναι φετος.

Ναι αλλα μεχρι περσυ το τριποντο δεν ηταν στα 6,75. Οσο πιο μεγαλοι οι χωροι, τοσο δυσκολευεσαι να κρυψεις τις αμυντικες αδυναμιες ενος παιχτη.

Ο τεοντοσιτς πραγματικα πρεπει να παρακαλα να μην παει το τριποντο στα 7,25. Γιατι αν παει, θα γινει ο παιχτης που ηταν ο σαρας στο ΝΒΑ....
kolokotronis
Για να ξεφύγουμε από τα ύπουλα χτυπήματα και τις χλεπαγκωνιές, να πω ότι αυτή τη στιγμή ασυζητητή Σπανούλης.
Είναι στην καλύτερη ηλικία και έχει μπροστά του 4-5 χρόνια καλού μπάσκετ.
Όμάδες που κάνουν πρωταθητισμό τέτοιους παίκτες θέλουν.

Το συμβόλαιο του Τεόντοσιτς (και του Μπουρούση) πότε λήγει?
apkat
QUOTE(PARISINOS @ Apr 11 2011, 14:10 ) *
Ναι αλλα μεχρι περσυ το τριποντο δεν ηταν στα 6,75. Οσο πιο μεγαλοι οι χωροι, τοσο δυσκολευεσαι να κρυψεις τις αμυντικες αδυναμιες ενος παιχτη.

Ο τεοντοσιτς πραγματικα πρεπει να παρακαλα να μην παει το τριποντο στα 7,25. Γιατι αν παει, θα γινει ο παιχτης που ηταν ο σαρας στο ΝΒΑ....

Εχει σιγουρα ενα ποιντ αυτο που λες αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που εχει να κανει τοσο με την πτωση του Μιλος στην αμυνα. Φαινεται οτι δεν εχει τα πατηματα και την δυναμη για να παιξει αμυνα. Πραγμα που δεν ισχυε μεχρι περσυ. Προσωπικα πιστευω και το εχω γραψει πολλες φορες οτι εχει να κανει με την μεση του. Ελπιζω η κατασταση του να βελτιωθει και του χρονου να τον δουμε σε καλη κατασταση ωστε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.
LFO
Βασικα δεν καταλαβαίνω γιατι ανοιχτηκε αυτό το τοπικ....Εχουν καμια κοντρα και δεν την εχουμε παρει χαμπαρι? Μπήκε κανενα διλημμα για το αν θα μεινει ή θα φυγει καποιος? Παντως μου εδωσε μια πολυ ωραια ιδεα για ενα τοπικ που θα ανοιξω στην πρασινη μερια του φορουμ...Anyway…ψηφιζω για καλυτερο παικτη τον Σπανουλη γιατι ειναι σοβαρος και συγκεντρωμενος ειτε παιζουμε με την μπαρτσα ειτε με τον τελευταιο της Α1... Παντως μιας και μεχρι σημερα η μεγαλη πλειοψηφια των ποστ ηταν απο φιλους του ΠΑΟ τοτε θα ειχε οντως πολυ μεγαλο ενδιαφερον αν οι επιλογες ψηφων ηταν «ειμαι ΠΑΟ κα ψηφιζω Τεοντοσιτς» ή «ειμαι ολυμπιακος και ψηφιζω Σπαν» κλπ κλπ....Να δουμε ετσι απο περιεργεια πως ψηφισαν εκατερωθεν οι οπαδοι των 2 ομαδων γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω μεγαλη περιεργεια....

Τωρα σχετικα με τους καλους χαρακτηρες να πω οτι σαν Ολυμπιακος δεν θέλω να εχω καλους χαρακτηρες στην ομάδα ή τουλαχιστον να υπαρχει μια ισορροπια....Και δεν εχει να κανει με τιποτα αλλο από το γεγονος οτι θελω οι παικτες που παιζουν στον Ολυμπιακο (ολα τα σπορ) να γινονται «αλητες» αν ειναι κερδισουν ενα ματς ή ενα τιτλο...για καθε Μαυροκεφαλιδης θελω και ενα Κλειζα, για καθε Σπανουλη θελω και ενα Τεοντοσιτς, για καθε Φετφατζιδη θέλω και ενα Παντελιτς, για καθε Αφρουδακη θελω και ενα Δεληγιαννη και παει λέγοντας...

Προτιμω χιλιες φορες αυτον που πλακωνεται στα μπουνιδια για να υπερασπιστει ενα συμπαικτη του παρα αυτον που πλακωνει στα μπουνιδια την λογικη με δηλώσεις του, «κατω από την ζωνη» μαλιστα, μπροστα στις καμερες.
kolokotronis
Το πρόβλημα του τεόντοσιτς είναι ότι η μέση είναι κάτι που δεν μπορείς να προφυλάξεις.
Δεν είναι αγκώνας, προσαγωγός κτλ.

Πρπ΄πει να γίνεις τελείως καλά για να μπεις να παίξεις.
giannis_mg
QUOTE(LFO @ Apr 11 2011, 16:45 ) *
Βασικα δεν καταλαβαίνω γιατι ανοιχτηκε αυτό το τοπικ....Εχουν καμια κοντρα και δεν την εχουμε παρει χαμπαρι? Μπήκε κανενα διλημμα για το αν θα μεινει ή θα φυγει καποιος? Παντως μου εδωσε μια πολυ ωραια ιδεα για ενα τοπικ που θα ανοιξω στην πρασινη μερια του φορουμ...Anyway…ψηφιζω για καλυτερο παικτη τον Σπανουλη γιατι ειναι σοβαρος και συγκεντρωμενος ειτε παιζουμε με την μπαρτσα ειτε με τον τελευταιο της Α1... Παντως μιας και μεχρι σημερα η μεγαλη πλειοψηφια των ποστ ηταν απο φιλους του ΠΑΟ τοτε θα ειχε οντως πολυ μεγαλο ενδιαφερον αν οι επιλογες ψηφων ηταν «ειμαι ΠΑΟ κα ψηφιζω Τεοντοσιτς» ή «ειμαι ολυμπιακος και ψηφιζω Σπαν» κλπ κλπ....Να δουμε ετσι απο περιεργεια πως ψηφισαν εκατερωθεν οι οπαδοι των 2 ομαδων γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω μεγαλη περιεργεια....

Το τοπικ πρωτον το ανοιξα γιατι ζητηθηκε απο καποιους μετα απο μια πολυ μεγαλη κουβεντα που υπηρξε στο τοπικ των μεταγραφων.Δεν χρειαζεται να υπαρχει κοντρα ή πιθανοτητα φυγης απο αυτους τους δυο για να κανεις τις συγκρισεις και τα σχολια σου για το πως συνυπαρχουν φετος στην ομαδα ή ποιον απ'τους δυο θεωρουμε καλυτερο(πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα) ή σε ποιον απ'τους δυο θα διναμε τα κλειδια της ομαδας.Συζητηση κανουμε(βεβαια τετοια ευελπιστουσα να γινει και να αφορα το τοπικ και οχι επι δυο σελιδες να γραφονται για το τι χρωμα ηταν η χλεπα του Δ.Δ ή για το ποσο καλο κροσε εχει ο Μιλος ή το ηθος αυτων των δυο...).
Αν νομιζεις οτι δημιουργησα αυτο το τοπικ για να δημιουργησω καποια ιντριγκα ή δεν ξερω και εγω τι παω πασο,αν παλι κανω λαθος σου ζητω συγγνωμη αλλα μεσα απ'το ποστ μου βγηκε μια ετσι κακια...
Δεν νομιζω το τοπικ να ειναι κακο αντιθετως θεωρω οτι εχει ψωμι για αναλυσεις και συγκρισεις πανω σ'αυτους τους δυο πολυ καλους παιχτες,αν βεβαια μεινει στα ορια Σπαν-Μιλος και οχι να αρχιουμε να γραφουμε για το ποιος το εχει μεγαλυτερο το.....ηθος και το γυρισουμε σε πρασινο-κοκκινα συναισθηματα.
Το οτι πολυ Παναθηναικοι εχουν ποσταρει εδω δεν λεει τιποτα.Νομιζω πως το επιπεδο του σαιτ σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις αναλυσεις και συγκρισεις ή σχολια για παιχτες και του ''αιωνιου'' αντιπαλου σου και ας εισαι ''πρασινος'' ή ''μπλε'' ή οτι χρωμα θες να εισαι.Αν παλι μπαινουν Παναθηναικοι εδω και βγαζουν χωλι ακομα για τον Σπαν και ετσι ψηφιζουν Μιλος ευελπιστω να μην γινεται,αν γινεται just close the fu!@$ng topic γιατι δεν εχει καμια σημασια με αυτο το τροπο να βγουν αναλυσεις και μπασκετικα συμπερασματα.
Zephyr
Ρε παιδιά, έτσι κ αλλιώς κουβέντα καφενείου γίνεται εδώ, δεν στήνουμε δικαστήριο.

Καλό παιδί ο ένας και κακό παιδί ο άλλος κ να 'χαμε να λέγαμε. Η εικόνα του καλού/ κακού παιδιού είναι κατασκευή των ΜΜΕ.
Λίγα είναι τα "καλά" παιδιά που γίνονται ηγέτες, μετρημένα στα δάκτυλα. Συνήθως γίνονται καλά "πρωτοπαλίκαρα" αλλά σπάνια "καπεταναίοι", τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ΝΒΑ. Και όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και σε στο ποδόσφαιρο. Παραδεχθείτε απλά ότι υπάρχουν αντιπάθειες που εκφράζονται εκατέρωθεν με τον τρόπο αυτό. Να ναι καλά και οι βαμμένοι δημοσιογραφίσκοι που δημιουργούν εντυπώσεις...
Anaz

Aυτο το ακουω συχνα κ δεν μπορω να το καταλαβω. Αφου οι διαστασεις του γηπεδου παραμενουν ιδιες, και δεν εχει αλλαξει αλλος κανονισμος στην αμυνα, τι διαφορα εχει πρακτικα για ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ οτι η γραμμη ειναι μισο μετρο πιο πισω, μπορει να μου εξηγησει καποιος?? Δηλαδη με την προηγουμενη γραμμη δεν μπορουσε να ξεκινησει την προσπαθεια του ο αντιπαλος γκαρντ μισο μετρο πιο πισω, και θα'ταν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο?? huh.gif

Να μεγαλωναν οι διαστασεις, η να εμπαινε ο κανονισμος με τα 3" στην ρακετα, να το καταλαβω, οτι εκει πραγματι αποκτα πλεονεκτημα ο εκρηκτικος driver.
vastravoud
Αυτό έχει ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ η γλώσσα μου να το λέω απο το καλοκαίρι!

Οι νέες γραμμές έκαναν ευκολότερες τις ΑΜΥΝΕΣ και όχι τις επιθέσεις.

Αν δηλαδη ο επιτιθέμενος προπονητής θεωρεί ότι έχει πλεονέκτημα με το να ανοίγει το spacing τότε δεν τον εμποδίζει ΚΑΝΕΙΣ να το πράξει ακόμα και τώρα, χαράσσοντας μια "virtual" γραμμή τριπόντου.

Με το 3π στα 6,25 ίσως η τακτική του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ρούμπιο να μην ήταν τόσο πετυχημένη.
KingCrimson
QUOTE(Zephyr @ Apr 11 2011, 20:12 ) *
Ρε παιδιά, έτσι κ αλλιώς κουβέντα καφενείου γίνεται εδώ, δεν στήνουμε δικαστήριο.

Καλό παιδί ο ένας και κακό παιδί ο άλλος κ να 'χαμε να λέγαμε. Η εικόνα του καλού/ κακού παιδιού είναι κατασκευή των ΜΜΕ.
Λίγα είναι τα "καλά" παιδιά που γίνονται ηγέτες, μετρημένα στα δάκτυλα. Συνήθως γίνονται καλά "πρωτοπαλίκαρα" αλλά σπάνια "καπεταναίοι", τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ΝΒΑ. Και όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και σε στο ποδόσφαιρο. Παραδεχθείτε απλά ότι υπάρχουν αντιπάθειες που εκφράζονται εκατέρωθεν με τον τρόπο αυτό. Να ναι καλά και οι βαμμένοι δημοσιογραφίσκοι που δημιουργούν εντυπώσεις...

Σε αυτο θα διαφωνισω, ειδικα αν μιλαμε εστω και για το μ.ο. αυτου του φορουμ! το ιντερνετ πλεον σου δινει τη δυνατοτητα να χεις μεσα σε ενα λεπτο και αρκετες γραπτες αναλυσεις αλλα και εικονα πανω σε διαφορα ζητηματα και οχι μονο κατευθυνομενες 'αποψεις' δημοσιογραφων.

κατα τα αλλα.. αφου δε μπορουμε να συμφωνισουμε ουτε σε πραγματα εμφανεστατα μεσα απο την εικονα, επειδη μπαινει μεσα το στοιχειο του οπαδισμου, δεν εχει κανενα νοημα. Δια του συμψηφισμου, ισοπεδωνονται τα παντα,
Τελικα ειναι αυτο, παιρνεις απο καθε αποψη παντα αυτο που σου αξιζει
σορρυ και παλι για το οφφτοπικ, ας παει καποιος μοντ τα ασχετα σχολια σε καποιο αλλο τοπικ

Υ.Σ. η τελευταια παρ. εννοειται οτι δεν αναφερονταν σε σενα zephyr, γενικα μιλαω
T.W.Is.M.
QUOTE(Anaz @ Apr 11 2011, 22:06 ) *
Aυτο το ακουω συχνα κ δεν μπορω να το καταλαβω. Αφου οι διαστασεις του γηπεδου παραμενουν ιδιες, και δεν εχει αλλαξει αλλος κανονισμος στην αμυνα, τι διαφορα εχει πρακτικα για ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ οτι η γραμμη ειναι μισο μετρο πιο πισω, μπορει να μου εξηγησει καποιος?? Δηλαδη με την προηγουμενη γραμμη δεν μπορουσε να ξεκινησει την προσπαθεια του ο αντιπαλος γκαρντ μισο μετρο πιο πισω, και θα'ταν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο?? huh.gif

Να μεγαλωναν οι διαστασεις, η να εμπαινε ο κανονισμος με τα 3" στην ρακετα, να το καταλαβω, οτι εκει πραγματι αποκτα πλεονεκτημα ο εκρηκτικος driver.

QUOTE(vastravoud @ Apr 11 2011, 22:07 ) *
Αυτό έχει ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ η γλώσσα μου να το λέω απο το καλοκαίρι!

Οι νέες γραμμές έκαναν ευκολότερες τις ΑΜΥΝΕΣ και όχι τις επιθέσεις.

Αν δηλαδη ο επιτιθέμενος προπονητής θεωρεί ότι έχει πλεονέκτημα με το να ανοίγει το spacing τότε δεν τον εμποδίζει ΚΑΝΕΙΣ να το πράξει ακόμα και τώρα, χαράσσοντας μια "virtual" γραμμή τριπόντου.

Με το 3π στα 6,25 ίσως η τακτική του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ρούμπιο να μην ήταν τόσο πετυχημένη.

Μονο που τη virtual γραμμη τριποντου δε θα την ακολουθουσε η αμυνα μεχρι να μπουν 2-3 σουτ. Η αμυνα θα εμενε στα 6.75(και μεχρι περσι στα 6.25) και θα εδινε το μακρινο τριποντο(ειναι σαν το μακρινο ριμπαουντ αυτο 69.gif ). Αλλα κανενας προπονητης δε θα ηθελε να βλεπει τους παιχτες του να σουταρουν απ τα 7.25 ακομα και ελευθεροι. Θα ηταν σαν μια κλειστη αμυνα, γιατι θα εκλεινε το ντραιβ που θα ξεκινουσε πισω απ τα 7 μετρα, παρολο που θα ηταν πιο ανοιχτη απο την ιδια αμυνα με τη γραμμη του τριποντου στα 6.25.
tzagasdog
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 11 2011, 02:59 ) *
εδω υπαρχει θεμα. Η πιο συγκεκριμενα θεματαρα. Γιατι ναι μεν η σκεψη ειναι σωστη αλλα τον Σπανουλη δεν τον ρωταει κανεις για 2η φορα στην καριερα του. Μεχρι περσι με την συνυπαρξη Διαμαντιδη Σπανουλη λεγαμε:

"Ο Διαμαντιδης πρεπει να κανει τον Παναθηναϊκο δικο του. Να πεθανουμε με τον Διαμαντιδη και οχι με τον Σπανουλη, ο Βασιλης απλα πρεπει να βοηθησει."

και αυτο οχι διοτι ο Διαμαντιδης δεν ηταν ο αρχηγος της ομαδας, αλλα διοτι ο Σπανουλης αγωνιστικα ηταν αυτος που επρεπε να παρει χωρο για να δωσει οτι μπορουσε στην ομαδα και οταν δεν τον ειχε πια σε μια παρομοια κατασταση με Διαμαντιδη Σαρας τοτε στραβωσε.

ο ΟΣΦΠ απλα μαθαινει με ασχημο τροπο οτι το να εχεις 3 πολυ καλους γκαρντ ειναι αγωνιστικα ενας ευχαριστος πονοκεφαλος, η διαχειρηση τους ομως μπορει να γινει σκετος πονοκεφαλος οσο δεν μπορει τουλαχιστον ενας απο τους 3 να ειναι τοσο ευελικτος ωστε να προσαρμοζεται στις αναγκες των αλλων.

Γιατι αυτο γινεται ανεκαθεν με τον Διαμαντιδη. Αυτο ηταν που εκανε δυνατη την συνυπαρξη των 3 γκαρντ του ΠΑΟ για 2-3 χρονια σε ρολους αρκετα μεγαλους, οταν υπηρχαν αμφιβολιες για την αποτελεσματικοτητα ενος τετοιου σχηματος.

ο Τεοντοσιτς απ'τη μια πλευρα ειναι το προσωπο με το οποιο ταυτιζει η μεγαλη μεριδα του κοσμου τον μπασκετικο ΟΣΦΠ. Απτην αλλη ομως η ιστορια επαναλαμβανεται.

Γιατι το "Διαμαντιδης δεν θα γινεις ποτε" ηταν κατι που ουσιαστικα ακουγοταν οσο καιρο οι Διαμαντιδης και Σπανουλης συνυπηρχαν στον Παναθηναϊκο. Αλλα οι διαστασεις δεν ηταν μονο αγωνιστικες.

Εαν τωρα κοουτς και κοσμος δωσουν "επισημα" τα κλειδια της ομαδας στον Τεοντοσιτς (με τον Σερβο να ειναι οκ οχι ωσει παρον) με τον Σπανουλη να ειναι αυτος που θα βοηθαει δεν βλεπω τον Σπανουλη να βρισκει σε επιπεδο ρολων αυτο που ηθελε με την μεταγραφη του στο Πειραια.

απλα ξερεις κατι; Μπορουν να υπαρχουν και να μην ειναι κανεις απο πανω.
Δες λιγο την περιπτωση του Miami φετος.
2 Σουπερσταρς. Οταν ο ενας προσπαθουσε με το ζορι (οχι γιατι δεν το αξιζε απλα γιατι δεν ηταν η μερα του πχ) να δειξει οτι αυτος εχει το πανω χερι η ομαδα πηρε την κατηφορα (με τα wining layups...).
Μεχρι που εφτασε ενα σημειο οπου ο Λεμπρον (ο αντιστοιχος Σπανουλης σε εμας) πηρε την αποφαση οτι την μπαλα στα κρισιμα θα την παρει αυτος που νιωθει καλυτερα ολο το βραδυ. Και οποτε εγινε αυτο το Miami πηγε καλα.

Πηγε η μπαλα στο φυσικο ηγετη της ομαδας στον wade και ολα καλα. Αυτο δεν κανει τον wade ανωτερο.
Ουτε στα ματια των φιλαθλων μιας και ο Λεμπρον παντα θα κανει παπαδες.....
απλα ειναι διακριτοι οι ρολοι. Και κανεις δεν θα γυρισει να πει αν τα καταφερουν οι big three οτι κοιτα ο ταδε ή ο ταδε ηταν καλυτερος.
Ετσι πιστευω τουλαχιστον.

Επισης Παρισινε. Ο Παπαλουκας του χρονου φευγει. Και με 2 guard που θελουν την μπαλα στα χερια τους υπαρχει λυση. Ασε που τα συγκεκριμενα 2 εχουν ολα τα φοντα για να αλληλοσυμπληρωθουν.

QUOTE(kolokotronis @ Apr 11 2011, 15:29 ) *
Ρε παιδιά, πέρα από τον ΔΔ, έχει να προσάψει κάτι σε κάποιον άλλο παίκτη του παο?
Συμφωνώ, έχει ρίξει αγκωνιές, έχει ρίξει χλέπες.Τα έκανε στα καλά του καθημένου ή μήπως υπάρχει περίπτωση να προκλή θηκε?
Τη χλέπα στον τεόντοσιτς την έπιασε η κάμερα.
Μήπως πριν τον είχε χτυπήσει στα γεννητικά όργανα?
Λέω μηπως.

Αμφιβάλλει κανείς για τους χαρακτήρες των μπατίστ, φώτση, τσαρτσαρή. βουγιούκα, καιμακόγλου, τέπιτς και γω δεν ξέρω ποιου άλλου?
Θα τρελαθούμε τελείως?

για το χαρακτηρα του Τσαρτσαρη και του Μπατιστ ναι εχω να πω. Ο πρωτος εδειξε το ποιον του μετα το Ελλαδα-Σερβια και ο 2ος εχει ειδη 2 φονικα χτυπηματα μεσα στο γηπεδο και ενα εκτος....
Ginobili
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να προηγείται ο Μίλος στην ψηφοφορία.Μου είναι αδιανόητο...Άν ο Τεόντοσιτς δεν γυμνάσει το κορμί του,και δεν αποκτήσει έκρηξη στα πόδια...δεν έχει καμία ελπίδα να φτάσει στο μέλλον σε επίπεδο τον Σπανούλη.Και δεν είναι μόνο αυτό...έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα,και αν μη τι άλλο...δεν μου φαίνεται να είναι ούτε δουλευταράς,ούτε να του περισσεύει το τσαγανό.

QUOTE(tzagasdog @ Apr 11 2011, 19:44 ) *
Επισης Παρισινε. Ο Παπαλουκας του χρονου φευγει. Και με 2 guard που θελουν την μπαλα στα χερια τους υπαρχει λυση. Ασε που τα συγκεκριμενα 2 εχουν ολα τα φοντα για να αλληλοσυμπληρωθουν.

Γιατί φεύγει ο παπαλουκάς? Θα έχετε εσείς πρόβλημα,ή αυτός να παίξει με το νέο συμβολαιο στα 500-700.000???
il postino
QUOTE(Ginobili @ Apr 11 2011, 22:46 ) *
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να προηγείται ο Μίλος στην ψηφοφορία.Μου είναι αδιανόητο...Άν ο Τεόντοσιτς δεν γυμνάσει το κορμί του,και δεν αποκτήσει έκρηξη στα πόδια...δεν έχει καμία ελπίδα να φτάσει στο μέλλον σε επίπεδο τον Σπανούλη.Και δεν είναι μόνο αυτό...έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα,και αν μη τι άλλο...δεν μου φαίνεται να είναι ούτε δουλευταράς,ούτε να του περισσεύει το τσαγανό.

φταιει ο τιτλος του πολ! smiley.gif

"ποιος αραγε?"!!!

ποιος αραγε τι? ποιος ειναι πιο δημοφιλης και ειδικα στις ταξεις των φιλων του ολυμπιακου? ποιος μας αρεσει περισσοτερο να βλεπουμε? ή μηπως ποιος ειναι ο καλυτερος παικτης?

ή μηπως επρεπε ο τιτλος του πολ να λεει "σπαν vs μιλος εν ετει 2011"?

οπως και να χει, ο καθενας με τα γουστα του.
Ginobili
QUOTE(tzagasdog @ Apr 11 2011, 19:44 ) *
για το χαρακτηρα του Τσαρτσαρη ναι εχω να πω. Ο πρωτος εδειξε το ποιον του μετα το Ελλαδα-Σερβια

Μια χαρά ποιόν έδειξε,η ομάδα,οι συμπαίκτες πάνω απ'όλα.Έτσι,τσαμπουκάς όταν χρειάζεται...ακόμα και με τον Κλέιζα.

Όχι που θα είχε το ποιόν του αχαρακτήριστου του Τέπιτς...που υποστήριξε τους Έλληνες,και όχι τους συμπαίκτες του.
baskethood
QUOTE (Ginobili @ Apr 11 2011, 22:52 ) *
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να προηγείται ο Μίλος στην ψηφοφορία.Μου είναι αδιανόητο...

Γτ πολλοι δεν ψηφιζουν αυτο που πιστευουν αλλα αυτο που ελπιζουν...
tzagasdog
QUOTE(baskethood @ Apr 11 2011, 22:55 ) *
Γτ πολλοι δεν ψηφιζουν αυτο που πιστευουν αλλα αυτο που ελπιζουν...

μπα απλα βλεπουμε το potential του Τεο να εκπληρωνεται καθε χρονο σιγα σιγα.
Και το ταβανι ειναι πολυ ψηλα.

Σωστος τιτλος του τοπικ ειναι πιο θα θελατε να εχετε στην ομαδα σας για τα επομενα χρονια.
Ginobili
QUOTE(tzagasdog @ Apr 11 2011, 21:31 ) *
μπα απλα βλεπουμε το potential του Τεο να εκπληρωνεται καθε χρονο σιγα σιγα.
Και το ταβανι ειναι πολυ ψηλα.

Σωστος τιτλος του τοπικ ειναι πιο θα θελατε να εχετε στην ομαδα σας για τα επομενα χρονια.

Προς το παρόν,εκπληρώνεται προς τα κάτω σε σχέση με πέρσι.
Ο σωστός τίτλος θα ήταν ποιος είναι καλύτερος παίκτης.Για το potentional...και ο Ταπούτος τον είχε για πλάκα κάποτε τον Σπανούλη από πλευράς ταλέντου.
oti-nane
Πάντως μου κάνει εντύπωση που βλέπω παναθηναικούς να υπερασπίζονται τον Σπαν....

Εύγε smiley.gif
kolokotronis
QUOTE(tzagasdog @ Apr 11 2011, 22:44 ) *
για το χαρακτηρα του Τσαρτσαρη και του Μπατιστ ναι εχω να πω. Ο πρωτος εδειξε το ποιον του μετα το Ελλαδα-Σερβια και ο 2ος εχει ειδη 2 φονικα χτυπηματα μεσα στο γηπεδο και ενα εκτος....

Πάλι σόρρυ για το οφ τόπικ.

Για τον Μπατίστ στα 8 χρόνια που παίζει στον παναθηνα'ι'κό 1 (ένα) αντιαθλητικό χτύπημα δε νομίζω να είναι ικανό να αμαυρώσει την υπόλοιπη παρουσία του.
Ναι έδωσε αφορμή.
Αυτό το χτύπημα όμως είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας για την συμπεριφορά του.
Ασε που αμέσως ζήτησε συγνώμη από τον αντίπαλο.

Στις περιπτώσεις των ΔΔ και Τεόντοσιτς είναι ο κανόνας.
Αυτοί έχουν ζητήσει ποτέ συγνώμη? (Έστω για τα ματια του κόσμου).

Όσο για το παραδειγμα που φέρνεις για τον Τσαρτσαρή...
Έλεος και ήμαρτον μαζί!!!
Κατ'αρχήν μιλάμε για δήλωση, όχι για πράξη.
Η μέρα με τη νύχτα.
Ακόμα και έτσι όμως, τι τρομερό και φοβερο είπε??
Ο Τεόντοσιτς έσπρωξε στα μούτρα τον Φώτση, εξάιτίας αυτού του γεγονότος άρχισε η σύρραξη και μετά έτρεχε να κρυφτεί πίσω από τον σοφοκλή...
Και βγήκε ο Τσαρτσρής και είπε ότι αυτοί που τρώνε ψωμί στη χώρα μας θα έπρεπε να είναι προσεκτικότεροι και να σέβονται κάποια πράγματα.
Τρομερό φάουλ εκ μέρος του.
Φυλακή έπρεπε να πάει...
Αυτό βρήκες να πεις για τον Τσαρτσαρή?
Τι αλητεία εκ μέρους του... blink.gif
PARISINOS
QUOTE(Anaz @ Apr 11 2011, 20:06 ) *

Για μενα η θεση αμυνας του περιφερειακου αμυντικου βρισκεται στο τριποντο. Αν το τριποντο ειναι στα 6,25 , τοτε τοποθετησε εκει, αν ειναι στα 6,75 , στα 6,75 και παει λεγοντας.

Προφανως και αν το τριποντο ειναι στα 6,25, μπορουσε καλλιστα καποιος να ξεκινησει την προσπαθεια απο τα 7 μετρα και να σουταρει απο κει, αλλα οπως ειπε και καποιος πιο κατω, δεν προκειται να τον ακολουθησει η αμυνα πριν βαλει κανα δυο τριποντα. Και οι σουτερ που τα σκανε απο τα 7 μετρα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα (αντε να εχει εναν-δυο το πολυ πχ η καθε ομαδα ).

Ασε που το σουτ ειναι κυριως μηχανικη και προπονηση. Ακουγεται ευκολο να πεις, απλα "δημιουργησε μια virtual γραμμη τριποντου" ωστοσο στην πραξη ολοι σχεδον προπονουνται απο μια συγκεκριμμενη αποσταση που εχει οριστει (6,25 η 6,75). Λιγοι ειναι οι σουτερ που εχουν το ταλεντο να σουταρουν απο οπου ναναι. Οποτε αν το τριποντο ειναι στα 6,25 πχ , ναι μεν στη θεωρια μπορεις να σουαραρεις απο πιο μακρια αν θελεις, ωστοσο στην πραξη οι περισσοτεροι σουταρουν απο εκει που εχουν συνηθισει , αρα απο τα 6,25 η 6,75 αναλογα που εχει οριστει....

Τωρα λοιπον που το τριποντο ειναι στα 6,75 λοιπον , ο καθε περιφερειακος αμυντικος ανεβαινει πιο ψηλα για να μαρκαρει το τριποντο με αποτελεσμα να απομακρυνεται απο τους συμπαιχτες του και αρα απο τις βοηθειες. Απλα πραγματα.

Προφανως και αν θελει μπορει να κατσει πιο πισω και να μην ανεβει , και να μαρκαρει απο αποσταση ωστε να μην εχει ο αντιπαλος το πλεονεκτημα του πιο γρηγορου πρωτου βηματος, αλλα αυτο το κανεις μονο σε μεμονωμενους παιχτες, οπως πχ ο παο με τον ρουμπιο φετος, η με τον τσιλι περσυ. Το κανεις δηλαδη μονο εναντια σε κακους σουτερ, ο οποιοι δεν ειναι πολλοι στην ευρωπη.
Αν το κανεις με καλλους σουτερ, θα φας καταιγισμο τριποντων.

Προφανως λοιπον για μενα το προβλημα στην μεση ειναι το πιο σημαντικο προβλημα του τεο φετος, ωστοσο δεν πρεπει να υποτιμουμε την αλλαγη του κανονισμου. Ευνοει απιστευτα τους παιχτες που εχουν εκρηκτικο πρωτο βημα και αρκετα καλο σουτ ωστε να αναγκαζεται ο αμυντικος να ανεβαινει ψηλα να μαρκαρει το σουτ.

Απλα κοιταξτε ποσα φαουλ και ποσες βολες κερδιζει ο σπανουλης φετος σε σχεση με ολες τις υπολοιπες χρονιες. ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ...
kolokotronis
QUOTE(PARISINOS @ Apr 11 2011, 23:52 ) *
Για μενα η θεση αμυνας του περιφερειακου αμυντικου βρισκεται στο τριποντο. Αν το τριποντο ειναι στα 6,25 , τοτε τοποθετησε εκει, αν ειναι στα 6,75 , στα 6,75 και παει λεγοντας.

Προφανως και αν το τριποντο ειναι στα 6,25, μπορουσε καλλιστα καποιος να ξεκινησει την προσπαθεια απο τα 7 μετρα και να σουταρει απο κει, αλλα οπως ειπε και καποιος πιο κατω, δεν προκειται να τον ακολουθησει η αμυνα πριν βαλει κανα δυο τριποντα. Και οι σουτερ που τα σκανε απο τα 7 μετρα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα (αντε να εχει εναν-δυο το πολυ πχ η καθε ομαδα ).

Ασε που το σουτ ειναι κυριως μηχανικη και προπονηση. Ακουγεται ευκολο να πεις, απλα "δημιουργησε μια virtual γραμμη τριποντου" ωστοσο στην πραξη ολοι σχεδον προπονουνται απο μια συγκεκριμμενη αποσταση που εχει οριστει (6,25 η 6,75). Λιγοι ειναι οι σουτερ που εχουν το ταλεντο να σουταρουν απο οπου ναναι. Οποτε αν το τριποντο ειναι στα 6,25 πχ , ναι μεν στη θεωρια μπορεις να σουαραρεις απο πιο μακρια αν θελεις, ωστοσο στην πραξη οι περισσοτεροι σουταρουν απο εκει που εχουν συνηθισει , αρα απο τα 6,25 η 6,75 αναλογα που εχει οριστει....

Τωρα λοιπον που το τριποντο ειναι στα 6,75 λοιπον , ο καθε περιφερειακος αμυντικος ανεβαινει πιο ψηλα για να μαρκαρει το τριποντο με αποτελεσμα να απομακρυνεται απο τους συμπαιχτες του και αρα απο τις βοηθειες. Απλα πραγματα.
Προφανως και αν θελει μπορει να κατσει πιο πισω και να μην ανεβει , και να μαρκαρει απο αποσταση ωστε να μην εχει ο αντιπαλος το πλεονεκτημα του πιο γρηγορου πρωτου βηματος, αλλα αυτο το κανεις μονο σε μεμονωμενους παιχτες, οπως πχ ο παο με τον ρουμπιο φετος, η με τον τσιλι περσυ. Το κανεις δηλαδη μονο εναντια σε κακους σουτερ, ο οποιοι δεν ειναι πολλοι στην ευρωπη.
Αν το κανεις με καλλους σουτερ, θα φας καταιγισμο τριποντων.

Προφανως λοιπον για μενα το προβλημα στην μεση ειναι το πιο σημαντικο προβλημα του τεο φετος, ωστοσο δεν πρεπει να υποτιμουμε την αλλαγη του κανονισμου. Ευνοει απιστευτα τους παιχτες που εχουν εκρηκτικο πρωτο βημα και αρκετα καλο σουτ ωστε να αναγκαζεται ο αμυντικος να ανεβαινει ψηλα να μαρκαρει το σουτ.

Απλα κοιταξτε ποσα φαουλ και ποσες βολες κερδιζει ο σπανουλης φετος σε σχεση με ολες τις υπολοιπες χρονιες. ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ...

Φιλε, αυτό ακριβώς είναι το ζουμί.
Ξέρεις μπάσκετ.

Πιστεύω ότι αν πάει στα 7,25, περισσότερο θα δυσκολέψει την επίθεση, αφού οι παίκτες που θα έχουν καλά ποσοστά στα τρίποντα θα γίνουν πολύ λιγότεροι, παρά τους κακούς αμυντικούς.
il postino
QUOTE(oti-nane @ Apr 11 2011, 23:41 ) *
Πάντως μου κάνει εντύπωση που βλέπω παναθηναικούς να υπερασπίζονται τον Σπαν....

Εύγε smiley.gif

οσο δυσκολα θα βρεις παναθηναικους που δεν εχουν κανενα προβλημα με τον ανθρωπο σπανουλη αλλο τοσο δυσκολα θα βρεις παναθηναικους που δεν αναγνωριζουν την παικτικη του αξια!!!

για αλλους απο κωλοτουμπας εγινε παικταρας μεσα σε ενα καλοκαιρι....
PARISINOS
QUOTE(kolokotronis @ Apr 11 2011, 22:00 ) *
Φιλε, αυτό ακριβώς είναι το ζουμί.
Ξέρεις μπάσκετ.

Πιστεύω ότι αν πάει στα 7,25, περισσότερο θα δυσκολέψει την επίθεση, αφού οι παίκτες που θα έχουν καλά ποσοστά στα τρίποντα θα γίνουν πολύ λιγότεροι, παρά τους κακούς αμυντικούς.

Εξαρταται , η καθε αλλαγη κανονισμου ευνοει ορισμενους παιχτες και ειναι εναντια σε αλλους.

Αν το τριποντο παει στα 7,25 , παιχτες με γρηγορο πρωτο βημα και καλουτσικο σουτακι θα κανουν παρτυ. Πχ ο σπανουλης θα γινει ακομα καλυτερος παιχτης αν το τριποντο παει πιο μακρια. Θα περναει για πλακα τον προσωπικο του αντιπαλο (οπως και τωρα) και θα εχει ολοκληρο αεροδιαδρομο μετα για να τελειωσει το ντραιβ, να κανει σπλιτ αουτ η να τελειωσει τη φαση με ενα χαλαρο τζαμπ στοπ απο τα 4-5 μετρα.

Εκει που τωρα ερχεται η βοηθεια ( τα χεντζ αουτ του ψηλου ) με τη μια, αν το τριποντο παει πιο μακρια θα ειναι πιο δυσκολο να ερθει αμεσα, και αν ερθει , δεν θα μπορει να γυρισει στην ρακετα εγαιρως (λογω αποστασης ) οποτε το πικ εν ρολλ θα ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο, μιας και με μια πασα θα εχεις βρει τον ελευθερο σκρινερ φατσα στο καλαθι...

Οποτε συμφωνω εν μερη οτι θα δυσκολεψει την επιθεση περισσοτερο. Θα δυσκολεψει περισσοτερο μια μορφη επιθεσης. Οποιος εχει τα καταλληλα χαρακτηριστικα θα διευκολυνεται...
Anaz
Ρε παιδια ερχονται σε αντιφαση αυτα που λετε..
Απ'την μια, δεν θα τον ακολουθησει ο αμυντικος μισο μετρο πισω απο τη γραμμη, γιατι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα αυτοι που τα βαζουν απο τοσο μακρια, κι απ'την αλλη αμα αλλαξει η γραμμη και παει πιο πισω, τοτε ΠΡΕΠΕΙ να τον ακολουθησει αλλιως θα φαει καταιγισμο τριποντων?? blink.gif Κατι δεν παει καλα με την συλλογιστικη αυτη, η εγω συνεχιζω να μην καταλαβαινω.. Εκτος αν αυτη η γραμμη εχει μαγικες ιδιοτητες, και με το που παει πιο πισω μεταμορφωνει ταυτοχρονα κ τους παιχτες σε καλυτερους σουτερ!!

Δηλαδη τι τον εμποδιζει να κανει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΩΡΑ ο Σπανουλης με την γραμμη στα 6.75, και αντιστοιχα τι τον εμποδιζε τοσο καιρο στα 6.25??? Δεν καταλαβαινω..
Ειναι θεμα συνηθειας?? Και τοτε πως αλλαζει αυτη η συνηθεια αυτοματως με το που αλλαζει η γραμμη? Κι αφου αλλαζει τόσο ευκολα, γιατι δεν το κανει απο μονος του αφου θα αποκτησει τοσο μεγαλο πλεονεκτημα??? Πρεπει να περιμενει να ερθει η (μαγικήtongue.gif ) γραμμη πιο πισω για να το κανει??
Ειλικρινα μου φαινεται τελειως παραλογος ο συλλογισμος που περιγραφετε..

Πλεονεκτημα για τον Σπανουλη και τον καθε Σπανουλη θα ειναι να μεγαλωσει μαζι με την γραμμη του τριποντου και η γραμμη του αουτ!! (κι ακομα περισσοτερο αν εφαρμοστει ο κανονας των 3" στην αμυνα)
ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ανοιγουν ουσιαστικα οι χωροι για εναν παιχτη με καλο ντραιβ. Γιατι σε αυτην την περιπτωση ο χαρισματικος σουτερ που τωρα περιοριζεται απο την πλαγια γραμμη του αουτ θα μπορει να στηνεται πιο πισω και αφου θα παραμενει εξισου επικινδυνος η αμυνα θα αναγκαζεται να ανοιξει για να τον ακολουθησει, κι αρα να μεγαλωσει τις αποστασεις κ να δυσκολεψει τις βοηθειες.
PARISINOS
QUOTE(Anaz @ Apr 11 2011, 21:55 ) *
Ρε παιδια ερχονται σε αντιφαση αυτα που λετε..
Απ'την μια, δεν θα τον ακολουθησει ο αμυντικος μισο μετρο πισω απο τη γραμμη, γιατι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα αυτοι που τα βαζουν απο τοσο μακρια, κι απ'την αλλη αμα αλλαξει η γραμμη και παει πιο πισω, ΠΡΕΠΕΙ να τον ακολουθησει αλλιως θα φαει καταιγισμο τριποντων?? blink.gif Κατι δεν παει καλα με την συλλογιστικη αυτη, η εγω συνεχιζω να μην καταλαβαινω.. Εκτος αν αυτη η γραμμη εχει μαγικες ιδιοτητες, και με το που παει πιο πισω κανει τους παιχτες καλυτερους σουτερ!!

Ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα οι σουτερ που χωρις ιδιαιτερη προπονηση, εχουν τετοια αισθηση του καλαθιου , που τα μπουμπουνανε απο παντου ...Ολοι οι υπολοιποι συνηθως αποκτανε καλο σουτ μετα απο σκληρη δουλεια και συνηθεια...

Δηλαδη τι τον εμποδιζει να κανει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΩΡΑ ο Σπανουλης με την γραμμη στα 6.75, και αντιστοιχα τι τον εμποδιζε τοσο καιρο στα 6.25??? Ειλικρινα, δεν καταλαβαινω..
Ειναι θεμα συνηθειας?? Και τοτε πως αλλαζει αυτη η συνηθεια με το που αλλαζει η γραμμη? η κι αν αλλαζει ευκολα, γιατι δεν το κανει απο μονος του αφου θα αποκτησει τοσο μεγαλο πλεονεκτημα??? Πρεπει να ερθει η γραμμη πιο πισω για να το κανει??
Ειλικρινα μου φαινεται τελειως παραλογος ο συλλογισμος που περιγραφετε..

Με το που αλλαζει ο κανονισμος , αρχιζουν ΟΛΟΙ και προπονουνται με τις νεες διαστασεις. Η συνηθεια δεν αλλαζει ευκολα , θελει χρονο. Πχ ο ρουμπιο περασε απο το σχεδον 40 τις εκατο περσυ (εστω ελευθερος) στο 20 φετος. Τα ιδια και ο σατο, που ενω ειχε σταθερα 40-45 τις εκατο, φετος με το ζορι εχει 33-34. Και πολλοι αλλοι σουτερ δεν εχουν ακομα ξαναβρει τα ποσοστα τους. Μεχρι και ο ΔΔ που ειναι εξαιρετικος σουτερ, στην αρχη της χρονιας (στην πρωτη φαση ειχαν πεσει αρκετα τα ποσοστα του , γυρο στο 37 τις εκατο, τωρα ανεβαινουν σιγα σιγα)...
Θα δεις ομως οτι θα προσαρμοστουν. Δεν νομιζω να σουταρει για παντα με 20 τις εκατο ο ρικι, καποια στιγμη θα προσαρμοστει στην νεα αποσταση μεσα απο την προπονηση.

Πλεονεκτημα για τον Σπανουλη και τον καθε Σπανουλη θα ειναι να μεγαλωσει μαζι με την γραμμη του τριποντου και η γραμμη του αουτ!! (κι ακομα περισσοτερο αν εφαρμοστει ο κανονας των 3" στην αμυνα) ΤΟΤΕ και μονο ΤΟΤΕ, ανοιγουν ουσιαστικα οι χωροι για εναν παιχτη με καλο ντραιβ.

Τοτε πως εξηγεις οτι ο σπαν φετος σουταρει τις ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ βολες σε σχεση με ολες τις προηγουμενες χρονιες ? Τι εχει αλλαξει περαν των κανονισμων? Πανω κατω ιδιο χρονο παιζει, και διπλα σε αλλους 2 εξαιρετικους γκαρντ (οχι οτι εχει σημασια βεβαια μιας και ειτε στον ΠΑΟ, ειτε στον ΟΣΦΠ, ειτε μονος ειτε με τον γουειντ διπλα, ο σπαν την μπαλα την κραταει ουτως η αλλως τον ιδιο χρονο, δηλαδη 20 δευτερα ανα επιθεση, δεν εχει δηλαδη περισσοτερες αρμοδιοτητες φετος)...

Προφανως και αν εφαρμοστει ο κανονας των 3 δευτ στην αμυνα θα ευνοηθει ακομα περισσοτερο. Αλλα οχι οτι δεν ευνοηθηκε ηδη απο αυτη την αλλαγη. Ηδη το να κανεις ντραιβ ειναι για μενα πιο ευκολο.
Anaz
Η συγκεκριμενη αλλαγη ΙΣΩΣ φερει μια νεα ταση ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ που θα ευνοει τους drivers. Σε αυτο ισως να συμφωνησω. Αυτο ομως ΟΧΙ γι'αυτους που πιανει η αλλαγη, τους τωρινους παιχτες, αλλα αυτους που θα μαθουν με τις νεες γραμμες.

Για τους τωρινους παιχτες ισχυει το αντιστροφο!! οσο πιο πισω παει η γραμμη -και τα υπολοιπα μενουν ιδια- τοσο θα δυσκολευει η κατασταση για καποιον που δεν ειναι σουτερ. ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ κανει το εργο καποιου που βασιζεται στο ντραιβ, γιατι δινει την επιλογη στον αμυντικο να τον παιξει απο αποσταση ρισκαροντας λιγοτερο να φαει τριποντο.

Αν ηταν ετσι απλο οπως το περιγραφεις, τοτε ΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ τον (καθε) Σπανουλη ΤΩΡΑ να εφαρμοσει αυτο που λες και να προπονηθει σουταροντας μισο μετρο πιο πισω αφου θα αποκτησει τοσο μεγαλο πλεονεκτημα??? Δεν τους υποχρεωνει κανεις να σουταρουν απο τη γραμμη.

Το επιχειρημα οτι σουταρει περισσοτερες βολες, δεν μου λεει κατι. Και περισσοτερα τριποντα σουταρει! Ενα σκασμο παραγοντες παιζουν ρολο σε αυτο. Φορμαρισμα, ρολος, ομαδα.. Ασε που δεν ισχυει κιολας στον βαθμο που λες. Με βαση και τον χρονο, τον ρολο, και την αγωνιστικη του κατασταση, δεν βλεπω καμμια αξιοσημειωτη διαφορα.

Anyway, δεν θα συμφωνησουμε προφανως. Αν και για μενα δεν ειναι θεμα διαφωνιας το συγκεκριμενο. Εξακολουθει να μου φαινεται απλα παραδοξος σαν συλλογισμος. Αλλα οκ, μπορει κ να'χεις δικιο κ εγω να μην το πιανω.
baskethood
QUOTE (Anaz @ Apr 12 2011, 01:23 ) *
Η συγκεκριμενη αλλαγη ΙΣΩΣ φερει μια νεα ταση ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ που θα ευνοει τους drivers. Σε αυτο ισως να συμφωνησω. Αυτο ομως ΟΧΙ γι'αυτους που πιανει η αλλαγη, τους τωρινους παιχτες, αλλα αυτους που θα μαθουν με τις νεες γραμμες.

Για τους τωρινους παιχτες ισχυει το αντιστροφο!! οσο πιο πισω παει η γραμμη -και τα υπολοιπα μενουν ιδια- τοσο θα δυσκολευει η κατασταση για καποιον που δεν ειναι σουτερ. ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ κανει το εργο καποιου που βασιζεται στο ντραιβ, γιατι δινει την επιλογη στον αμυντικο να τον παιξει απο αποσταση ρισκαροντας λιγοτερο να φαει τριποντο.

Αν ηταν ετσι απλο οπως το περιγραφεις, τοτε ΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ τον (καθε) Σπανουλη ΤΩΡΑ να εφαρμοσει αυτο που λες και να προπονηθει σουταροντας μισο μετρο πιο πισω αφου θα αποκτησει τοσο μεγαλο πλεονεκτημα??? Δεν τους υποχρεωνει κανεις να σουταρουν απο τη γραμμη.

Το επιχειρημα οτι σουταρει περισσοτερες βολες, δεν μου λεει κατι. Και περισσοτερα τριποντα σουταρει! Ενα σκασμο παραγοντες παιζουν ρολο σε αυτο. Φορμαρισμα, ρολος, ομαδα.. Ασε που δεν ισχυει κιολας στον βαθμο που λες. Με βαση και τον χρονο, τον ρολο, και την αγωνιστικη του κατασταση, δεν βλεπω καμμια αξιοσημειωτη διαφορα.

Anyway, δεν θα συμφωνησουμε προφανως. Αν και για μενα δεν ειναι θεμα διαφωνιας το συγκεκριμενο. Εξακολουθει να μου φαινεται απλα παραδοξος σαν συλλογισμος. Αλλα οκ, μπορει κ να'χεις δικιο κ εγω να μην το πιανω.

Οι βοηθειες στην αμυνα ομως δεν γινονται πιο δυσκολες?Τα close outs?Η αντιμετωπιση στα pick n roll?Γενικα οι αποστασεις που εχουν να καλυψουν οι αμυνομενοι μεγαλωνουν και η προσπαθεια που καταβαλουν ειναι μεγαλυτερη.Εμενα η αποψη μου ειναι οτι οι νεες διαστασεις την επιθεση ευνοουν.
Ginobili
QUOTE(oti-nane @ Apr 11 2011, 21:41 ) *

Εύγε smiley.gif

Σιχαμένος,προδότης και Άτιμος είναι για μένα....αλλά μερικές φορές πρέπει να κρίνουμε μπασκετικά.
tzagasdog
QUOTE(kolokotronis @ Apr 11 2011, 23:52 ) *
Πάλι σόρρυ για το οφ τόπικ.

Για τον Μπατίστ στα 8 χρόνια που παίζει στον παναθηνα'ι'κό 1 (ένα) αντιαθλητικό χτύπημα δε νομίζω να είναι ικανό να αμαυρώσει την υπόλοιπη παρουσία του.
Ναι έδωσε αφορμή.
Αυτό το χτύπημα όμως είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας για την συμπεριφορά του.
Ασε που αμέσως ζήτησε συγνώμη από τον αντίπαλο.

Στις περιπτώσεις των ΔΔ και Τεόντοσιτς είναι ο κανόνας.
Αυτοί έχουν ζητήσει ποτέ συγνώμη? (Έστω για τα ματια του κόσμου).

Όσο για το παραδειγμα που φέρνεις για τον Τσαρτσαρή...
Έλεος και ήμαρτον μαζί!!!
Κατ'αρχήν μιλάμε για δήλωση, όχι για πράξη.
Η μέρα με τη νύχτα.
Ακόμα και έτσι όμως, τι τρομερό και φοβερο είπε??
Ο Τεόντοσιτς έσπρωξε στα μούτρα τον Φώτση, εξάιτίας αυτού του γεγονότος άρχισε η σύρραξη και μετά έτρεχε να κρυφτεί πίσω από τον σοφοκλή...
Και βγήκε ο Τσαρτσρής και είπε ότι αυτοί που τρώνε ψωμί στη χώρα μας θα έπρεπε να είναι προσεκτικότεροι και να σέβονται κάποια πράγματα.
Τρομερό φάουλ εκ μέρος του.
Φυλακή έπρεπε να πάει...
Αυτό βρήκες να πεις για τον Τσαρτσαρή?
Τι αλητεία εκ μέρους του... blink.gif

εδω ελεγε γαλλικα στον Κλειζα μια σειρα τελικων...
Ο μπατιστ την εχει κανει και στον Λακοβιτς. Που παει και πεφτει πανω του...

Για εμενα αυτα που ειπε που ο Τσαρτσαρης μετα το παιχνιδι δειχνουν πολλα περισσοτερα πραγματα απο οποιοδηποτε περιστατικο εντος παρκε. Γιατι μεσα στο παρκε αυτα που γινονται οποιος εχει παιξει μπασκετ τα εχει δει. Ειναι μερος της δουλειας.
Οι δηλωσεις του Τσαρτσα για μενα ειναι τεραστιο φαουλ, τι να σου πω ισως να ειμαι ευαισθητος. Αλλα ετσι βλεπω τα πραγματα και δεν θα προσπαθησω να σε πεισω για το αντιθετο. Το τι εκανε ο Τσαρτσαρης ή το βλεπεις ειτε οχι, τελος
vastravoud
Επίσης μετά το ματς ο Τσαρτσαρής δεν πέρασε μια γιαγιούλα από το πεζοδρόμιο. tongue.gif Χαλαρώστε βρε παιδιά λίγο με τους χαρακτήρες, πιο politically correct κι απ' το ΝΒΑ το κάνετε. Παρεμπιπτόντως όντως ή δήλωση του Τσάρτσα ήταν ατυχής, μέχρι εκεί όμως.

Στα του τριπόντου νομίζω ότι η επίθεση δυσκολεύεται όταν ο παίκτης που παίρνει το σκριν ειναι κακός σουτερ (άρα ο αμυντικός εύκολα περνάει από πισω - όπως έκανε ο ΔΔ με τον Ρούμπιο), όταν όμως ο επιτιθέμενος είναι ικανότατος στο μακρινό σουτ, τότε ΟΝΤΩΣ οι αποστάσεις μεγαλώνουν.

Θα επαναλάβω όμως ότι αν θες, ανοίγεις το spacing της επίθεσης όσο ΕΣΥ θέλεις.....
kseplenhs
QUOTE(vastravoud @ Apr 12 2011, 08:28 ) *
Στα του τριπόντου νομίζω ότι η επίθεση δυσκολεύεται όταν ο παίκτης που παίρνει το σκριν ειναι κακός σουτερ (άρα ο αμυντικός εύκολα περνάει από πισω - όπως έκανε ο ΔΔ με τον Ρούμπιο), όταν όμως ο επιτιθέμενος είναι ικανότατος στο μακρινό σουτ, τότε ΟΝΤΩΣ οι αποστάσεις μεγαλώνουν.

Θα επαναλάβω όμως ότι αν θες, ανοίγεις το spacing της επίθεσης όσο ΕΣΥ θέλεις.....

χώρος υπάρχει περισσότερος στην ενδιάμεση απόσταση μέχρι την ρακέτα και γενικότερα μεταξύ των 2 διαγωνίων που χωρίζουν τις γωνίες απο την κορυφή.

αν ο επιτιθέμενος παίχτης έχει ικανότητα στο σουτ απο μέση απόσταση εν κινήσει τότε η αλλαγή της γραμμής τον ευνοεί λίγο περισσότερο.
και για μένα ο παραπάνω λόγος είναι ικανός να με κάνει να πιστεύω πως ο τεόντοσιτς με τα χαρακτηριστικά παιχνιδιού που έχει (ακαριαίο σουτ μετά απο σκρίν,εν κινήσει και απο ενδιάμεση απόσταση + το court vision που τον κάνει πολύ απρόβλεπτο πασέρ) μπορεί με τις διαστάσεις τις καινούριες να είναι πιο απειλητικός (και επομένως πιο ευνοημένος) απο παίχτες σαν τον σπανούλη που στηρίζονται κυρίως στην έκρηξη και το πρώτο βήμα.

Βασικά είναι έτσι και οι άμυνες στην ευρώπη που πιο πιθανό είναι να δείς έναν πλαινό να περνάει με ντρίπλα τον προσωπικό του αντίπαλο παρά έναν που το επιχειρεί στην κορυφή. Ο πλαινός εκμεταλεύεται την αδύναμη πλευρά και την σχεδόν απεγνωσμένη κίνηση του αμυντικού κατα πάνω του ενώ το γκαρντ στην κορυφή σχεδόν πάντα εκμεταλεύεται τον σκρίνερ όσο γρήγορα πόδια και να έχει ο ίδιος.Ενας καλός σκρίνερ μπορεί να κάνει ακόμα και ένα αργό γκάρντ που ξεκινάει απο την κορυφή της ρακέτας να μην έχει πρόβλημα.
Το γεγονός πως στην ευρώπη τα γρήγορα πόδια επομένως είναι πιο άμεσα προς εκμεταλεύση στο πλάι,είναι και ο κύριος λόγος της χρησιμοποίησης αρκετών γκαρντ στην ίδια 5αδα.
rankin
Καταρχάς οι νέοι κανονισμοί δεν αναλύονται σε 2 και 3 γραμμές, αλλά γενικά μπορούμε να πούμε πως οι αμυντικοί έχουν περισσότερο χώρο να καλύψουν και οι αλλαγές είναι πλέον δυσκολότερες, όχι όμως σε σημείο που να έχουμε τόσο δραματική αλλαγή στο ευρωπαϊκό μπασκετ..
Από την άλλη, αν μια ομάδα δεν σουτάρει (είτε γιατί δεν μπορεί, είτε γιατι δεν θέλει - πχ Ολυμπιακός) ο αντίπαλος πάλι μπορεί να αμυνθεί σε 3 τετραγωνικά μέτρα και η άμυνα του να μοιάζει με γρανιτένια..
Όλα είναι σχετικά....

Αν ο Σπανούλης κερδίζει περισσότερα φάουλ φέτος, είναι γιατί κρατάει περισσότερο και τη μπάλα και παίρνει περισσότερες προσπάθειες σε σχέση με πέρσι ..
Διότι αν τον ευνοούσε τόσο πολύ το ανοιχτό γήπεδο και οι μεγάλοι χώροι, στο ΝΒΑ θα έκανε θραύση... Δεν έκανε όμως..

Επίσης, αν ο Σάτο έχει πεσμένα ποσοστά είναι γιατί στη Σιένα ήταν σποτ σουτερ ενώ στον ΠΑΟ, τουλάχιστον για ένα διάστημα, του ζητήθηκε να δημιουργεί για τον εαυτό του, με αποτέλεσμα να τα κάνει μαντάρα..

Αυτό που μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε είναι πως οι νέοι κανονισμοί δίνουν ένα μπόνους στους καλούς αθλητές, αλλά και πάλι, αυτό το μπόνους δεν ξέρω αν μπορεί να μετρηθεί και να αποτυπωθεί εύκολα στο γήπεδο ...

ΥΓ. Γιατί σας κάνει εντύπωση που οι Παναθηναϊκοί υποστηρίζουν Σπανούλη;;
Είναι τέτοιο το μίσος τους για τον Μίλος, που μέχρι και ο Σπανούλης τους μοιάζει συμπαθής μπροστά του! tongue.gif
kolokotronis
Όσο και αν μισούμε τον Σπανούλη, πιστεύω ότι του χρόνου θα κάνει θραύση, και δεν κάνω πλάκα.

Σκεφτήτε πόσοι και πόσοι παίκτες όταν αλλάζουν ομάδα και περιβάλλον, η πρώτη τους χρονιά είναι από μέτρια εώς κακή και ας είναι και τα πρώτα βιολιά στην προηγούμενη ομάδα τους.
Άλλοι θέλουν κάποιους μήνες, άλλοι ένα χρόνο και ελάχιστοι πιάνουν αμέσως.
Ο Νίκολας τρανταχτό παράδειγμα.
Ο Μπατίστ το ίδιο.
Ο Καλάθης κάτι πάει να δείξει τώρα (οκ αυτός είναι και μικρός).
Μερικά παραδείγματα από την ομάδα μου.

Συν του ότι ο Σπανούλης πήγε σε ομάδα με καινούργιο προπονητή.
Νέος σε μία ομάδα που προσπαθεί να αλλάξει και αυτή ολόκληρη την νοοτροπία της.

Πάντως εύχομαι να πέσω έξω. tongue.gif
Δεν θα είναι και η πρώτη φορά. 69.gif
A.CAB
QUOTE(rankin @ Apr 12 2011, 09:17 ) *
ΥΓ. Γιατί σας κάνει εντύπωση που οι Παναθηναϊκοί υποστηρίζουν Σπανούλη;;
Είναι τέτοιο το μίσος τους για τον Μίλος, που μέχρι και ο Σπανούλης τους μοιάζει συμπαθής μπροστά του! tongue.gif

Προσωπικά ο Σπανούλης μου είναι ότι πιο απεχθές μπορεί να υπάρξει. Υπερβολή ή όχι έτσι είναι. Προκαλεί αηδία σαν άνθρωπος. Αλλά το να πάμε να τον βγάλουμε χειρότερο παίχτη του Τεόντοσιτς επειδή ο Μίλος έχει μεγαλύτερο potential είναι παράλογο. Μπορεί κάποια στιγμή να γίνει καλύτερος αλλά μέχρι τότε θα είναι χειρότερος. Και πραγματικά πιστεύω ότι Σέρβος μπορεί να γίνει τεράστιος παίχτης.

Επίσης δεν είναι θέμα μίσους για τον Τεόντοσιτς, πέρα από μερικές σαχλαμάρες και εξυπνάδες στα παρκέ δεν έχει κάνει και τίποτα που να κάνει τους Παναθηναικούς να τον μισήσουν. Παρά ένα κύπελο άτιτλος είναι απέναντι στον Παναθηναικό χρόνια τώρα. Δεν μπορείς να μισήσεις κάποιον που δεν σε έχει πληγώσει ποτέ. Άλλωστε και το υπερβολικό άρθρο περί Μπαρτσελόνα και Τεόντοσιτς εκεί πατάει, στο ότι τίτλους μηδέν άρα ίσως χρειαστεί να αλλάξει περιβάλλον. Στο Σχορσιανίτη έπιασε.
rankin
QUOTE(A.CAB @ Apr 12 2011, 13:26 ) *
Προσωπικά ο Σπανούλης μου είναι ότι πιο απεχθές μπορεί να υπάρξει

Απεχθέστερο και από τρίχα μέσα στη σούπα σου;;
Απεχθέστερο και από γυναίκα 250 κιλά, γυμνή και γεμάτη τρίχα που σε εκβιάζει να της κάνεις γλυκό έρωτα;
Απεχθέστερο και από κωλοφτιαγμένο Punto GT με τρύπια εξάτμιση που γκαζώνει κάτω από το σπίτι σου την ώρα που κοιμάσαι;
Απεχθέστερο και από τον κάγκουρα που σου φαγε τη γκόμενα στην τρίτη γυμνασίου, γιατί εκείνος είχε παπάκι;
Απεχθέστερο και από τον Τέρενς Κουικ ή τον Αντρέα Μικρούτσικο;

Αν ο Σπανούλης, στα αλήθεια σου είναι απεχθέστερος απο έστω και από ένα από όλα αυτά, τότε φίλε μου, χρειάζεσαι βοήθεια ή είσαι ένα από όλα αυτά (πχ είσαι ο Τερενς Κουικ ή μια τρίχα που επιπλέει σε σούπα)
PanosIlio
QUOTE(rankin @ Apr 12 2011, 13:46 ) *
Απεχθέστερο και από γυναίκα 250 κιλά, γυμνή και γεμάτη τρίχα που σε εκβιάζει να της κάνεις γλυκό έρωτα;
Απεχθέστερο και από κωλοφτιαγμένο Punto GT με τρύπια εξάτμιση που γκαζώνει κάτω από το σπίτι σου την ώρα που κοιμάσαι;
Απεχθέστερο και από τον κάγκουρα που σου φαγε τη γκόμενα στην τρίτη γυμνασίου, γιατί εκείνος είχε παπάκι;

Αν όλοι αυτοί ήταν Ολυμπιακοί μπορεί και να ήταν απεχθέστεροι...
A.CAB
QUOTE(rankin @ Apr 12 2011, 13:46 ) *

Αν ο Σπανούλης, στα αλήθεια σου είναι απεχθέστερος απο έστω και από ένα από όλα αυτά, τότε φίλε μου, χρειάζεσαι βοήθεια ή είσαι ένα από όλα αυτά (πχ είσαι ο Τερενς Κουικ ή μια τρίχα που επιπλέει σε σούπα)

Κι όμως μου είναι πιο σιχαμένος απ' τα
1. Μια τρίχα στη σούπα δεν λέει πολλα. Αδειάζεις τη σούπα και βάζεις άλλη. Εννοώ σούπα αν δεν το κατάλαβες, όχι τρίχα.
2. Εδώ πάω πάσο.
3. Θα φύγει δεν μπορεί αλλά ο Λαρισαίος θα μπιστάει την μπάλα για κανά 3χρονο ακόμα. Μπλιάχ.
4. Ευτυχώς δεν μου τρώγανε τις γκόμενες κάγκουρες. Αλλά μπορεί κάμποσοι κάγκουρες να θεωρούν εμένα απεχθέστερο.
5. Ομολογουμένος είναι σιχαμένοι και οι δύο. Αν μου βάλεις και κανά Χατζηνικολάου ή Θέμο δίπλα το γλυκό έδεσε. Ισοπαλία στην απέχθεια όλοι αυτοί μαζί.

Και είναι σαφώς καλύτερος του Τεόντοσιτς. Σε αξία όχι σε συμπεριφορά.
rankin
QUOTE(A.CAB @ Apr 12 2011, 14:16 ) *
Αλλά μπορεί κάμποσοι κάγκουρες να θεωρούν εμένα απεχθέστερο.

Ωπα ρε φίλε!!!
αυτό δεν παίζει!!!

Ποιος είσαι, ο Σώτης Βολάνης;;;; laugh.gif
A.CAB
QUOTE(rankin @ Apr 12 2011, 14:21 ) *
Ωπα ρε φίλε!!!
αυτό δεν παίζει!!!

Ποιος είσαι, ο Σώτης Βολάνης;;;; laugh.gif

Όχι ο Βαλάντης.

Καλά πόσες γκόμενες έχει τσιμπήσει από κάγκουρες ο Σώτης; smiley.gif
rankin
QUOTE(A.CAB @ Apr 12 2011, 14:25 ) *
Όχι ο Βαλάντης.

Έλα ρε φίλε!!!
Είμαστε αιώνια πιστά μέλη του fan club σου!!!!

QUOTE(A.CAB @ Apr 12 2011, 14:25 ) *
Καλά πόσες γκόμενες έχει τσιμήσει από κάγκουρες ο Σώτης; smiley.gif

δεν έχω ιδέα

απλά προσπάθησα να φανταστώ ποιον τύπο θα απεχθάνονταν οι κάγκουρες και ο Βολάνης ήταν ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό ...
kseplenhs
εμείς που είμαστε και κάγκουρες και γουστάρουμε σώτη βολάνη,καταρρίπτουμε το ασύστολο ψευδος οτι υπάρχει κόντρα μεταξύ μας 71.gif
vastravoud
Ρε παιδιά, είπαμε να μιλάμε για μπάσκετ, να ξεστρατίζουμε που και που να λέμε καμιά μ@λ@κί@ αλλά μην το γυρίζουμε σε απέχθειες, προσωπικά, κλπ.

Η δική μου προσωπική άποψη ότι ΤΩΡΑ ο Σπαν είναι καλύτερος δεν υπαγορεύεται από κανένα "μίσος" προς τον Τεοντόσιτς, αλίμονο. Είναι απλώς η άποψη μου!
rankin
QUOTE(kseplenhs @ Apr 12 2011, 14:48 ) *
εμείς που είμαστε και κάγκουρες και γουστάρουμε σώτη βολάνη,καταρρίπτουμε το ασύστολο ψευδος οτι υπάρχει κόντρα μεταξύ μας 71.gif

Η κόντρα κάγκουρων-Βολάνη ξεκίνησε από την Ναζαρέτ ακόμα και την εποχή του Ιησού του Ναυή
Για αυτήν έχει τραγουδήσει ο Πέτρος Γαϊτάνος και έχει γράψει 8 βιβλία του ο μέγας διδάσκαλος του έθνους, Δημοσθένης Λιακόπουλος!

Δεν υπάρχει κανένα ψεύδος στο ότι κάγκουροι, κάθε πρωί, κάνανε κόντρες με παπάκια κάτω απο το σπίτι του Σώτη, για να μην επιτρέψουν στον κουρασμένο απο το live της προηγούμενης βραδιάς, βάρδο, να ξεκουράσει το κορμί του!!!

Αυτά ειναι όλα αλήθειες καταγεγραμμένες ιστορικά
LFO
Νομιζω το κουρασαμε το τοπικ...εξαλλου ο kseplenhs ειχε απο την αρχη τοποθετηθει σχετικα με τον ρολο του καθενος...

QUOTE(kseplenhs @ Jul 12 2010, 11:30 ) *
η ομάδα έχει ηγέτη και αυτός είναι ο μίλος.

ο σπανούλης ήρθε για να τον ξεκουράζει...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.