Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BForum Meeting@Θεσσαλονίκη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Interactive
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
NBAholic
Επισημη τοποθετηση για αυριο το απογευμα...

Ποσοι διαθεσιμοι ; (καιρου επιτρεποντος)

Αίσθησή μου είναι ή τον τελευταίο καιρό έχετε κάποια σύνδεση με το πρόγραμμα HAARP;
pmam
32.gif You want to get us in trouble? 32.gif
pmam
Το δοκιμάσαμε με ανακοινώσεις καιρό πριν, τώρα δοκιμάζουμε και αυθημερόν!
Ποιοι λοιπόν μπορούν σήμερα?
Manu7 και Holic αναμένουμε απάντηση. (Θετική, αλλιώς... kill.gif )
NBAholic
QUOTE(pmam @ Sep 26 2011, 12:53 ) *
Το δοκιμάσαμε με ανακοινώσεις καιρό πριν, τώρα δοκιμάζουμε και αυθημερόν!
Ποιοι λοιπόν μπορούν σήμερα?
Manu7 και Holic αναμένουμε απάντηση. (Θετική, αλλιώς... kill.gif )

Πάλι τα κατάφεραν οι Μητσοτάκηδες. Έτοιμος να βρέξει ο ουρανός και σήμερα. angry_red.gif
Επόμενο ραντεβού στη Σελήνη μήπως;
Magnus92
Ω ναι, η καταρα εσπασε, και η πρωτη μπασκετοσυναντηση στη Θεσσαλονικη για φετος ανηκει πλεον στην ιστορια...

Συσσωμη η ομαδα του φορουμ μας, ξεκινησε με το δεξι τις υποχρεωσεις της για φετος...

Παμε για αλλα . . .
pmam
QUOTE(NBAholic @ Sep 26 2011, 16:39 ) *
Πάλι τα κατάφεραν οι Μητσοτάκηδες. Έτοιμος να βρέξει ο ουρανός και σήμερα. angry_red.gif
Επόμενο ραντεβού στη Σελήνη μήπως;

Όταν δεν επίκειται συνάντηση, δεν υπάρχει λόγος να έχει καλό καιρό. Προχθές που έγινε όμως, ο καιρός ρυθμίστηκε ως έπρεπε. Πρώτα έτοιμος να βρέξει, ώστε να έρθουν μόνο όσοι αγαπούν πραγματικά το μπάσκετ, και μετά σταθεροποίησή του στην ιδανική θερμοκρασία για άθληση.
Everything is part of the plan, που έλεγε και ο μακαρίτης.
NBAholic
Δεκτή κι αυτή η άποψη, αλλά επειδή είμαι άνθρωπος της επιστήμης, θα προτιμήσω τη δική μου: Είστε γκαντέμηδες!
gmalamos
Περιμενω μπασκετοσυναντηση...Ενδιαφεροντες?
Magnus92
QUOTE(gmalamos @ Oct 6 2011, 11:11 ) *
Περιμενω μπασκετοσυναντηση...Ενδιαφεροντες?

Count me in, my friend G !!!

Μπορουμε να υπολογισουμε συγκεκριμενη μέρα ή γενικομιλάμε;
gmalamos
QUOTE (Magnus92 @ Oct 6 2011, 19:05 ) *
Count me in, my friend G !!!

Μπορουμε να υπολογισουμε συγκεκριμενη μέρα ή γενικομιλάμε;

Τι θα ελεγες για κυριακη?
pmam
Αν είναι να φτάσουμε season high νούμερα, μάλλον θα σας τιμήσω και εγώ την Κυριακή!
Magnus92
Κυριακη κατα πασα πιθανοτητα μπορω. Αφηνω ομως ενα ανοιχτο παραθυρω για fast.gif
Timemaster
και εγώ μπορώ αλλά ο καιρός μάλλον δε μπορεί να μας κάνει το χατίρι...
Magnus92
Γιορτες, χαρες και παρελασεις τελος !!!

Εφτασε η ωρα για την επομενη μπασκετοσυναντηση του Θερμαικου...

Να πεφτουν προτασεις/ιδεες παρακαλω...
pmam
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 8 τα λεωφορεία της αποστολής αναχωρούν από το ΑΠΘ για ποσειδώνιο. Το πρώτο έχει ήδη γεμίσει, δηλώσεις συμμετοχής για το 2ο και εξής εντεύθεν. bball.gif
gmalamos
Αναμενω μπασκετοσυναντηση..Ευχαριστω τον κυριο Magnus92 για τις ευχες του και περιμενω να τα πουμε και απο κοντα για wos_sport3.gif
Magnus92
Αντε ρε, καιρος ηταν !

Εχω συμπεριληφθει σε κανενα πουλμαν, ή να σκάσω με ελικόπτερο σαν τον Κομπε ;;; 39.gif
gmalamos
QUOTE (Magnus92 @ Nov 22 2011, 23:27 ) *
Αντε ρε, καιρος ηταν !

Εχω συμπεριληφθει σε κανενα πουλμαν, ή να σκάσω με ελικόπτερο σαν τον Κομπε ;;; 39.gif

Ελα ενταξει δεν κοβουμε τις υπερβολες!! smiley.gif Αφου παλι 3-4 ατομα θα μαζευτουμε παλι..Λοιπον τι λετε για παρασκευη?
Magnus92
QUOTE(gmalamos @ Nov 22 2011, 23:41 ) *
Ελα ενταξει δεν κοβουμε τις υπερβολες!! smiley.gif Αφου παλι 3-4 ατομα θα μαζευτουμε παλι..Λοιπον τι λετε για παρασκευη?

Μαλαμε διαβαζε πιο προσεκτικα τα ποστ μας rolleyes.gif
gmalamos
QUOTE (Magnus92 @ Nov 22 2011, 23:52 ) *
Μαλαμε διαβαζε πιο προσεκτικα τα ποστ μας rolleyes.gif

Εγω φταιω που σκεφτηκα να θαυμασετε το ταλεντο μου νωριτερα.. 69.gif Το διαβασα απλα μου φανηκε μακρια..Anyway οποτε μπορειτε!!
play4
Θα ρθω και γω να σας γνωρίσω κίολας.
Μόνο τον magnus ξέρω
Magnus92
QUOTE(play4 @ Nov 24 2011, 19:48 ) *
Μόνο τον magnus ξέρω

Νταξει Play4, οχι να το πενευτω, αλλα νομιζω πως εχεις γνωρισει τα παντα απο Θεσσαλονικη...

Καλύτερα κατεβα στους Αθηναιους...
pmam
QUOTE(Magnus92 @ Nov 25 2011, 17:06 ) *
Νταξει Play4, οχι να το πενευτω, αλλα νομιζω πως εχεις γνωρισει τα παντα απο Θεσσαλονικη...

Πράγματι, το μόνο που σε έχει μείνει είναι να παίξεις ολόκληρο παιχνίδι με τον Timemaster (όπως και σε μας!)
Θα σε αναμένουμε πάντως!
Όσο για την ημερομηνία, είναι ειδικά μελετημένη, για να αποδείξουμε σε κάποιους πως το τι κάνει ο καιρός δεν είναι ακριβώς τυχαίο...
gmalamos
QUOTE (play4 @ Nov 24 2011, 19:48 ) *
Μόνο τον magnus ξέρω

Καλα δεν θα χασεις και τιποτα!! smiley.gif

ΥΓ. Pmam τι εννοεις??Να σε περιμενω να καρφωνεις in my face?? rolleyes.gif
Dennis_91
Μάλλον θα έρθω και εγώ να κάνω το comeback να με γνωρίσει και ο play4 και να κατέβει Αθήνα έχοντας πλέον γνωρίσει τα πάντα από εδώ. Ποσειδώνιο κλασσικά ε?
Και για να δώσω και οπαδική χροιά
Ποσειδώνιο Πυλαία μπασκετικά...
έτσι μάθαμε από παιδιά (κλεμμένο από 1 μπασκετικό ΠΑΟΚτση)
Magnus92
Ωραια φτασαμε στα στανταρ μας νουμερα (4-5) thumbsup.gif ...

Επειδη ολοι μας πανω κατω ξερουμε τι θα γινει την Πεμπτη ( χαλαζι,σεισμοι, χιονοθυελλες, απεργιες, τσουναμι, πτωση μετεωριτη στην παραλια, μπλα μπλα μπλα...), προτεινω η συναντηση να ειναι οποιασδηποτε μορφης, αν δεν βολεψει το αθλητικο κομματι 15.gif
Magnus92
QUOTE(Magnus92 @ Nov 26 2011, 15:57 ) *
Ωραια φτασαμε στα στανταρ μας νουμερα (4-5) thumbsup.gif ...

Επειδη ολοι μας πανω κατω ξερουμε τι θα γινει την Πεμπτη ( χαλαζι,σεισμοι, χιονοθυελλες, απεργιες, τσουναμι, πτωση μετεωριτη στην παραλια, μπλα μπλα μπλα...), προτεινω η συναντηση να ειναι οποιασδηποτε μορφης, αν δεν βολεψει το αθλητικο κομματι 15.gif

Δεν πιστευω να με παίρνετε στα σοβαρα ;;; tongue.gif

Ωρες ειναι παλι οι γνωστοι-αγνωστοι να αρχισουν να με αποκαλουν Μητσοτακη!
play4
QUOTE (Magnus92 @ Nov 25 2011, 17:06 ) *

Εμείς έχουμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς…. Ένα διπλό που δε τελείωσε… και έχανες για έναν πόντο νομίζω… tongue.gif

QUOTE (Magnus92 @ Nov 28 2011, 14:04 ) *
Δεν πιστευω να με παίρνετε στα σοβαρα ;;; tongue.gif

Ωρες ειναι παλι οι γνωστοι-αγνωστοι να αρχισουν να με αποκαλουν Μητσοτακη!

Εσύ γκαντέμης; Από πότε;
….που όταν πήγαμε στο απθου δεν είχε μπάλα μπασκετ…

θα τα πουμε τη πέμπτη smiley.gif
Dennis_91
Στις 20.00 αναχωρούν τα λεωφορεία οι Celebrities που θα φτάσουν με Ι.Χ. ή ελικόπτερα, μετρό έστω με την υποθαλάσσια να είναι εκεί στις 20.30?
Magnus92
QUOTE(Dennis_91 @ Nov 29 2011, 13:53 ) *
Στις 20.00 αναχωρούν τα λεωφορεία οι Celebrities που θα φτάσουν με Ι.Χ. ή ελικόπτερα, μετρό έστω με την υποθαλάσσια να είναι εκεί στις 20.30?

Εγω τα κανονισα παντως με τον πιλοτο μου, και μαλλον θα ειμαι εκει κατα τις 8 για να κανουμε και κανα ζεσταμα (μη μεινω κιολας στον τοπο γρια γυναικα...) !
Magnus92
Λοιπον Κυριες, Κυριοι και αγαπητα μας παιδια:
Οι αποφασεις ειναι οριστικες και αμετακλητες:

excl.gif Τοπος: Ποσειδώνιο , στην παραλια της Θεσσαλονικης...

excl.gif Χρονος: ωρα 20.30

excl.gif Σκοπος: Να μαγεψουμε τα πληθη με το μπασκετικο μας ταλεντο, και τις κυριες με την απαράμιλλη γοητεια μας !

Για οποιοδηποτε θεμα προκυψει αυριο, επικοινωνουμε με τηλεφωνα... Ολοι νομιζω εχουμε τα τηλεφωνα των αλλων ( μπαρουφα, παντως ολοι εχετε το δικο μου laugh.gif ).

Καλη ανταμωση μαγκες !!!

ΥΓ Σημαντικη παράλειψη: Οποιος εχει καμια μπαλα, θα βοηθουσε ιδαιτερα να τη φερει...
play4
QUOTE (Magnus92 @ Nov 30 2011, 23:19 ) *
Λοιπον Κυριες, Κυριοι και αγαπητα μας παιδια:
Οι αποφασεις ειναι οριστικες και αμετακλητες:

excl.gif Τοπος: Ποσειδώνιο , στην παραλια της Θεσσαλονικης...

excl.gif Χρονος: ωρα 20.30

excl.gif Σκοπος: Να μαγεψουμε τα πληθη με το μπασκετικο μας ταλεντο, και τις κυριες με την απαράμιλλη γοητεια μας !

Για οποιοδηποτε θεμα προκυψει αυριο, επικοινωνουμε με τηλεφωνα... Ολοι νομιζω εχουμε τα τηλεφωνα των αλλων ( μπαρουφα, παντως ολοι εχετε το δικο μου laugh.gif ).

Καλη ανταμωση μαγκες !!!

ΥΓ Σημαντικη παράλειψη: Οποιος εχει καμια μπαλα, θα βοηθουσε ιδαιτερα να τη φερει...

yes coach! bball.gif

gmalamos
Νομιζω θα εχετε μια απουσια σημερα.. smiley.gif Το ειχα ξεχασει οτι θα πηγαιναμε σημερα, πηγα χθες και ειμαι ενα πτωμα..Θα με συγχωρεσετε εε?
Magnus92
QUOTE(gmalamos @ Dec 1 2011, 18:35 ) *
Νομιζω θα εχετε μια απουσια σημερα.. smiley.gif Το ειχα ξεχασει οτι θα πηγαιναμε σημερα, πηγα χθες και ειμαι ενα πτωμα..Θα με συγχωρεσετε εε?

Magnus92
Παιζει να κανουμε κανενα "μπαμ" τωρα, εστω και εν μεσω εξεταστικης;;;

17.gif
Timemaster
QUOTE(Magnus92 @ Jan 22 2012, 23:42 ) *
Παιζει να κανουμε κανενα "μπαμ" τωρα, εστω και εν μεσω εξεταστικης;;;

17.gif

και έλεγα γιατί χάλασε έτσι απότομα ο καιρός την προηγούμενη εβδομάδα!!!
Magnus92
Τελικα καποιοι ανθρωποι εδω πανω ειναι παντος καιρου banana.gif

Ευγε Δημητριε 41.gif
Ευγε Ευστρατιε 41.gif
themoss
Αν οργανωθει κανα μπασκετακι ειμαι και εγω μεσα τωρα που φτιαχνει ο καιρος
Magnus92
QUOTE(themoss @ Mar 18 2012, 16:04 ) *
Αν οργανωθει κανα μπασκετακι ειμαι και εγω μεσα τωρα που φτιαχνει ο καιρος

Αν εισαι φοιτητης στο ΑΠΘ, ειναι μαλλον πιο ευκολο να παιξεις μπασκετακι... Παμε που και που στο πανεπιστημιακο...

Για επισημο BFmeeting, στα γνωστα λημερια, χλωμο μαλλον.... Ειναι πεσμενο το ενδιαφερον...

ΝΑΙ ΡΕ !!!!!!! ΜΠΗΧΤΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ !!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!!!!! 19.gif
themoss
Δυστυχως οι φοιτητικες μερες εχουν τελειωσει εδω και λιγα χρονια.
Magnus92
Εκστασιασμενος απο τις ΜΕΓΑΛΕΣ μπασκετοσυναντησεις των απο κατω, και ακολουθωντας πιστα τις εντολες του boss ριχνω απεγνωσμενα την ιδεα για το κατιτις μας σε ενα απο τα επομενα απογευματα...

Το θεμα ομως ειναι αυτο...
play4
QUOTE (Magnus92 @ Apr 1 2012, 00:03 ) *
Εκστασιασμενος απο τις ΜΕΓΑΛΕΣ μπασκετοσυναντησεις των απο κατω, και ακολουθωντας πιστα τις εντολες του boss ριχνω απεγνωσμενα την ιδεα για το κατιτις μας σε ενα απο τα επομενα απογευματα...

Το θεμα ομως ειναι αυτο...

bball.gif εγώ είμαι μέσα, όπως πολυ καλά ξέρεις....
περιμένω επίσημη ανακοίνωση από την κυριακάτικη ραδιο-Φονική εκπομπή σου.... tongue.gif
gmalamos
Αχ βρε παλιοπαιδα sad.gif Δεν θα γειανω θα σας πω εγω.. shot.gif shot.gif
pmam
Bring it
Magnus92
QUOTE(pmam @ Apr 2 2012, 10:07 ) *
Bring it

If You Are the Boss, You Make the Rules ...

Ακουμε με ευλαβεια ...
Magnus92
Αυριο το απογευμα στις 19.00 ο Play4 και η αφεντια μου λεμε να ξεσκουριασουμε λιγο...

Αν ενδιαφερεται κανεις αλλος ας πει ( λεμε και καμια μ@λ@κι@ να περναει η ωρα icon_drunk.gif )
captain charisma
για μπασκετ σημερα κανεις?μιας κ ειμαι θεσσ...να σας διδαξω και λγιο
pmam
Πέμπτη.
Ακούστηκα?
Πέμπτη
Magnus92
QUOTE(pmam @ Jun 10 2012, 10:52 ) *
Πέμπτη.
Ακούστηκα?
Πέμπτη

+ Μαγνος
Magnus92
Πανω απο ενα βιβλιο Μαθηματικων Μεθοδων Φυσικης κανονισαμε και την ωρα...

Ειπαμε, λοιπον, στις 20.00 να ειμαστε στο Ποσειδωνιο

Κανεις αλλος;;;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.