Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Los Angeles Lakers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
T.W.Is.M.
L.A. Lakers





Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται




Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-12): 41-25
Leaders (2011-12):

Πόντοι: Kobe Bryant 27,9
Ριμπάουντ: Andrew Bynum 11,8
Ασσίστ: Ramon Sessions 6,2

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:NashSG:BryantSF:World Peace
PF:P.GasolC:Howard



Πάγκος:
PG’s: Steve Blake, Chris Duhon, Darius Morris
SG’s: Jodie Meeks, Andrew Goudelock
SF’s: Devin Ebanks, Chris Douglas-Roberts
PF’s: Antawn Jamison, Earl Clark
C’s: Jordan Hill, Robert Sacre

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Steve Nash(Phoenix),Dwight Howard(Orlando), Chris Duhon(Orlando), Earl Clark(Orlando), Jodie Meeks(Philadelphia), Jordan Hill (ανανέωσε)
Draft Picks: Robert Sacre(No 60 δεύτερος γύρος)

Έφυγαν: Andrew Bynum(Philadelphia), Ramon Sessions(Charlotte), Matt Barnes(LA Clippers), Josh McRoberts(Orlando), Troy Murphy(FA), Christian Eyenga(Orlando)

Προπονητής:

Ο Mike Brown βρίσκεται στη δεύτερη χρονιά του στο LA. Κι αν πέρσι υπήρχαν οι δικαιολογίες της νέας γι’ αυτόν ομάδας και της προσαρμογής από την τριγωνική επίθεση σε έναν πιο συμβατικό τρόπο, φέτος κανένας δε θα τον καλύψει σε περίπτωση αποτυχίας. Τόσο στο Cleveland, όσο και πέρσι στήριζε πολύ το παιχνίδι της ομάδας στο Νο1 σταρ. Τώρα πρέπει να βρει τον τρόπο να χωρέσει πολλά μεγάλα ονόματα χωρίς να δυσαρεστήσει κανέναν παίρνοντας παράλληλα και τα αποτελέσματα. Πέρσι στήριξε το παιχνίδι των Lakers στην άμυνα. Φέτος θα πρέπει να βρει το σημείο ισορροπίας ανάμεσα στην αγαπημένη του άμυνα και στο γρήγορο τέμπο που συνηθίζει(και διακρίνεται) εδώ και τόσα χρόνια ο Nash. Και όλα αυτά υπό την πίεση για άμεσα αποτελέσματα. Μάλλον δεν είναι και πολλοί που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του...


Σχόλιο: Η φετινή ομάδα των Lakers ήδη έχει αρχίσει να αναφέρεται ως η come back team. Όλοι περιμένουν και απαιτούν το πρωτάθλημα στο LA. Και πολύ λογικά, αφού ήρθε ο καλύτερος σέντερ του πρωταθλήματος, ένας από τους καλύτερους οργανωτές, που στα 38 του πια δεν έχει την απαίτηση να παίζει 40’ και να παίρνει 15 σουτ ανά αγώνα και ταυτόχρονα παρέμειναν οι Bryant και Pau Gasol. Η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρσι. Θα καταφέρουν όμως να βρουν τη χημεία που χρειάζεται για να φτάσουν ως το πρωτάθλημα; Η έλλειψη ενός αθλητικού pg που τους χαρακτήριζε τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να υπάρχει, ο Howard έχει συνηθίσει να είναι το κέντρο της επίθεσης στο Orlando και τώρα πρέπει να μοιραστεί την μπάλα και να είναι η 2η επιλογή μετά τον Kobe(με ότι συνεπάγεται αυτό), ο Gasol βρίσκεται σε πτωτική πορεία μετά το πρωτάθλημα του 2010. Από την άλλη πλευρά τέτοια τετράδα όπως η Nash-Bryant-Pau Gasol-Howard δεν υπάρχει πουθενά σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Με τον Jamison απέκτησαν έναν σκόρερ από τον πάγκο που τους έλειψε τόσο πέρσι και το ρόστερ στα χαρτιά είναι πλήρες. Ότι και να συμβεί όμως οι Lakers έχουν μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου.


Πρόβλεψη: 62-20
Conference rank: 1st
Division rank: 1st

geo82
Στα χαρτιά θεωρώ ότι είναι οι καλύτεροι. Μόλις δέσουν θα φανούν οι δυνατότητές τους. Στην preseason φάνηκε ότι θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα.
koutsou10
καταρχην θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για τις επισυναψεις των ομαδων,τα διαφορα σχολια,φωτογραφιες κ.λ.π που καθε χρονο γινονται ολο κ καλυτερα... 41.gif

τωρα για την αγαπημενη μου ομαδα,χρειαζεται παρα πολυ δουλεια ακομα κ αυτο φαινεται κ απο τα αποτελεσματα της preseason αλλα κ απο τα πολλα λαθη που κανει η ομαδα μεσα στο γηπεδο.
θεωρω οτι η ομαδα θα δυσκολευτει αρκετα στην αρχη μεχρι να βρει ρυθμο αλλα οταν το κανει θα ειναι διεκδικητρια του τιτλου.

στα αγωνιστικα τωρα νομιζω πως πρεπει να παιζουμε ακομα πιο πολυ πικ εντ ρολ με τον νας μεσα κ λιγοτερο με σκρην μακρια απο την μπαλα κ διαφορα αλλα τετοια.ενα απο τα προβληματα μας περυσι ηταν το τριποντο κ φετος λογικα θα ειμαστε πολυ βελτιωμενοι σε αυτο λογω των νας κ μικς.το σημαντικοτερο ομως προβλημα φαινεται να παραμενει κ φετος(τουλαχιστον μεχρι τωρα)κ ειναι το σκοραρισμα απο τον παγκο.ο τζεημισον δεν φαινεται να μπορει να βοηθησει σαν 3αρι κ ετσι θα πρεπει να παιζει πιστευω σαν 4 κ να μπορει να εχει ετσι εναν πιο ελευθερο ρολο κ χωρο στην επιθεση.αν γινει φυσικα αυτο ο τζορνταν χιλ θα πρεπει να παιζει 5αρι πιο πολυ κ θα υπαρχει κοντο σχημα κ αυτο θα ειναι μειον της ομαδας αλλα πιστευω πως μπορει να ανταπεξελθει καλυτερα αυτο το σχημα απο το τζεημισον-χιλ-σακρε.
εκοψαν κ τελευταια τους κρις νταγκλας ρομπερτς,γκουντελοκ κ νταριους λαμαρ τζονσον κ περιμενουμε να δουμε αν θα παραμεινει ο ρομπερτ σακρε στην ομαδα(λογικα ναι αφου εδειξε καλα στοιχεια κ η ομαδα χρειαζεται ψηλο)...

για να δουμε,καλη αρχη να εχουν ολες οι ομαδες οσο γινεται χωρις τραυματισμους για να μπορουμε κ εμεις να βλεπουμε ωραια ματς κ να σχολιαζουμε smile.gif
duncan21
Jamison 3άρι ohmy.gif ,δεν περίμενα να το δω αυτό.Πολύ κίνηση απ' τους Lakers στην επίθεση.Πραγματικά μπορούν να κάνουν το μπάσκετ να φαίνεται απλό με τις λύσεις που υπάρχουν στο ρόστερ.Αρκεί να δεχτεί ο Kobe ν' αποχωριστεί το αγαπημένο του ball hogging και να περνάει η μπάλα απ' όλους.Ο Gasol είναι το κλειδί στην κυκλοφορία της μπάλας.Γνωστά όλα αυτά.
lakersdynasty
Επιθετικά θα βρεθούν λύσεις. Αμυντικά είναι το πρόβλημα.
themoss
QUOTE(lakersdynasty @ Oct 31 2012, 04:37 ) *
Επιθετικά θα βρεθούν λύσεις. Αμυντικά είναι το πρόβλημα.

ΑΜυντικά Howard και MWP θα πρέπει να τραβήξουν και για τους υπόλοιπους που μαρκάρουν με τα μάτια.

Επιθετικά θεωρώ πως μόλις βρεθεί χημεία μεταξύ των παιχτών θα αρχίσει να ρολάρει η ομάδα.
T.W.Is.M.
QUOTE(themoss @ Oct 31 2012, 10:44 ) *
ΑΜυντικά Howard και MWP θα πρέπει να τραβήξουν και για τους υπόλοιπους που μαρκάρουν με τα μάτια.

Επιθετικά θεωρώ πως μόλις βρεθεί χημεία μεταξύ των παιχτών θα αρχίσει να ρολάρει η ομάδα.


Εγω δεν την ειδα καλα ουτε αμυντικα, ουτε επιθετικα. Το παιχνιδι χαθηκε απο την κακη αμυνα. Υπαρχει ελλειψη ταχυτητας στην αμυνα και πρεπει να βρει την ορεξη ο Κομπι να κυνηγησει περισσοτερο. Μονο που ο Κομπι τα τελευταια χρονια κλεβει ολο και περισσοτερο στην αμυνα. Το Νταλας εβγαζε περισσοτερη ενεργεια και επαιρνε επιθετικα ριμπαουντ απεναντι σε μια ομαδα με 2 7-footers και εναν καλο ριμπαουντερ SF! Επιθετικα δε, οταν απειλεις απο μακρια μονο απο 2 θεσεις, θα εχεις το ιδιο προβλημα που ειχες και τα προηγουμενα χρονια. Οι αμυνες θα κλεινουν γυρω απο το Howard, θα μοιραζονται τα φαουλ που θα του γινονται και θα περιμενουμε να βαλει ο ψηλος τις βολες. Ο Nash εδειχνε εκτος κλιματος, ο Jamison ψαχνει ρολο και θεση, ο Hill αλλοτε εδινε το πεισμα και τη μαχητικοτητα που δεν ειχαν οι αλλοι ψηλοι, αλλοτε χαλαγε επιθεσεις με την αστοχια του, ο δε Blake με εκανε να αναρωτιεμαι που ειναι ο Duhon και να αναπολησω τον περσινο αργο και αστοχο Fisher.
Φυσικα η ποιοτητα ειναι πολυ υψηλη και μπορει να ερθουν σερι νικων οταν θα ειναι ετοιμη η ομαδα. Ομως επειδη δε μας ενδιαφερει η κανονικη περιοδος και αν θα κανουμε 60 ή 50 ή 45 νικες, επιμενω να λεω οτι δε βλεπω καλα τα πραγματα. Η frontline ειναι βαρια και αργη και αν ο Jamison κατεβαινει στο 3, δεν απειλει καθολου απο μακρια. Το περσινο προβλημα δε λυνεται και η καταληξη μοιαζει ιδια με περσι. Θεωρω οτι ο Ισπανος περισσευει και θα πρεπε να δοθει για SF πιο γρηγορο, αθλητικο και με καλο σουτ. Κι ας ειναι και χειροτερος παιχτης απο αυτον.
lakersdynasty
QUOTE(themoss @ Oct 31 2012, 10:44 ) *
ΑΜυντικά Howard και MWP θα πρέπει να τραβήξουν και για τους υπόλοιπους που μαρκάρουν με τα μάτια.

Επιθετικά θεωρώ πως μόλις βρεθεί χημεία μεταξύ των παιχτών θα αρχίσει να ρολάρει η ομάδα.


Δεν γίνεται να ζητάς απο 2 παίκτες να παίξουν άμυνα για 5. Εδώ πολλές φορές δεν γίνεται να το ζητάς απο 4. tongue.gif

Ο Μπραουν πρέπει να μοιράσει τους 4 σε 2+2 για αρκετή ωρα και να βρει διάφορα σχήματα χρησιμοποιώντας και τον πάγκο. Έτσι ίσως τουλάχιστον βουν πεδίο δράσης και οι 4 "σταρ" και να είναι εντός κλίματος.

Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να γίνει αυτό και ταυτόχρονα και οι βασικοί πρέπει να βρεθούν μεταξύ τους. Αρα θα έρθουν αρκετές ήττες ακόμη και εντός. Αρα τον Απρίλιο-Μάιο πρέπει να είσαι έτοιμος να κερδίζεις εκτός έδρας και αυτό για καθαρά λόγους ανάγκης και όχι σαν κάτι που θα προσδώσει πλεονέκτημα.

Απο εκεί και πέρα όσον αφορά τους ψηλούς η μισή+ λίγκα παίζει smallball ή έχει αρκετά σχήματα που να παίζουν έτσι. Επιλέξαμε να χτίσουμε ψηλή ομάδα και ξέραμε ότι η ηλικία αλλά και η ταχύτητα θα είναι θέμα.

Θα ήταν καλό να βλέπαμε αρκετά τον Γκασολ με τους αναπληρωματικούς όπως έγινε χθες και να χρησιμοποιούνται πιο ευέλικτα σχήματα με τον Χάουαρντ.

Το να είχαμε κάποιον πιο ευέλικτο παίκτη αντί του Γκασόλ ακούγεται καλό σαν σκέψη αλλά ο Χαουαρντ αναμένεται να μείνει σε αρκετά παιχνίδια εκτός λόγω φάουλ και εμείς θα συνεχίσουμε να θέλουμε να περνά η μπάλα απο το ποστ αρκετά. Οπότε δεν ξέρω αν με αυτό το επιθετικό πλάνο θα βοηθούσε αυτή η επιλογή.
koutsou10
εχουμε περισσοτερα λαθη(25) απο οτι ασιστ(21) με αποτελεσμα να κανουν περισσοτερες επιθεσεις,να κανουν αιφνιδιασμους κ να μας βαζουν κ ευκολα καλαθια...

στην αμυνα μας ο χαουαρντ δεν θυμιζει σε τιποτα τον παιχτη που θα μπορεσει να κανει την διαφορα αφου ειναι παρα πολυ σοφτ κ εχει χασει κ πολλα ρημπαουντ στα ισια απο τον χικσον που ειναι πολυ πιο κοντος,δεν ξερω αν φταιει ο τραυματισμος του αλλα μου φαινεται οτι δεν δειχνει κ πολυ ζηλο σε αυτο το κομματι του παιχνιδιου...
γενικα στην αμυνα ειναι το προβλημα μας αφου ουτε ο νας αλλα ουτε κ ο κομπι πλεον δεν μπορουν να μαρκαρουν αθλητικα γκαρντ κ η αμυνα μας ειναι παρα πολυ κακη αφου μονο ο αρτεστ το παλευει...

η επιθεση μας ειναι αρκετα καλη κ το καλο ειναι οτι φαινεται να εχουμε σχετικα καλες επιλογες,αν περιορισουμε τα λαθη που ειναι παρα μα παρα πολλα κ δωσουμε κ περισσοτερα πικ στην μπαλα με τον νας τοτε πιστευω οτι θα βελτιωνομαστε συνεχως...

ξεκινησαμε με 0-2 αλλα αυτο ειναι ισως καλο για να μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα tongue.gif αφου οντως στα χαρτια η ομαδα ειναι πολυ καλη αλλα χρειαζεται χρονος για να δεσει...
βεβαια σε αυτο ισως φταιει ο μπραουν αλλα ακομα ειναι νωρις για να μιλησουμε για προπονητη(ελπιζω να μην την βγαλει την χρονια του στον παγκο μας παντως) biggrin.gif

ελπιζω μονο να μην εχει παθει κατι σοβαρο ο νας ακομα δεν ξεκινησαμε...


themoss
Έκατσα και είδα το παιχνίδι εχθές και όσο εντυπωσιάστικα θετικά από το Πορτλαντ τόσο αρνητική εντύπωση μου έκαναν οι Lakers.

Απίστευτα πολλά λάθη και βασικότερο όλων τραγική άμυνα. Έδειχναν να είναι και στη βραδυά τους οι παίχτες του Πόρτλαντ αλλά λίγη σημασία έχει αυτό.
Ίσως μπορούμε να μιλήσουμε και για έλλειψη συγκέντρωσης μιας και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κομπε έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο MWP δεν ήξερε τι να την κάνει κλπ
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα συνεχίσουν έτσι, μόλις βρουν ρυθμό θα πατήσουν γκάζι
geo82
Σίγουρα κάποια στιγμή θα βρουν ρυθμό. Απλά δεν πρέπει να χάσουν πολύ έδαφος.
T.W.Is.M.
Μπορω να κανω edit το κομματι της παρουσιασης? ΟΚ, εγραψα πραγματα αισιοδοξα και politically correct, αλλα πλεον εχοντας δει τα 2 πρωτα παιχνιδια(ενω οταν εγραφα δεν ειχα δει τιποτα απο την preseason, γιατι δεν τη θεωρω σοβαρο δειγμα), αλλαζω τελειως γραμμη.

Τιτλος:"Πολυ κακο για το τιποτα"
Υποτιτλος:"Η φουσκα"

Προβλεψη
Ρεκορ 32-50!!!
Conference rank 13th
Division rank 4th


Αυτο που ειδα με το Νταλας ηταν μια ανετοιμη ομαδα. Με το Πορτλαντ ομως ηταν ενα τσουρμο. Ουτε στον Μπραουν εχω πολλη εμπιστοσυνη, θα παιξει το γνωστο συστημα, η μπαλα στον Κομπι κι οι αλλοι στην ακρη/η μπαλα στον Ντουαιτ κι οι αλλοι στην αλλη πλευρα, θα επιμεινει να προσπαθει στην αμυνα με παιχτες που δεν μπορουν και θα χανει. Δεν αναλαμβανει κι ο Τζακσον ομαδες στη μεση της σεζον...
Ειμαστε παντως ενα ενδιαφερον κραμα παιχτων. Εχουμε νυν παιχτες και πρωην παιχτες. Το κακο ειναι οτι πληρωνουμε και τους πρωην και το φορο πολυτελειας για τους πρωην και σε λιγα χρονια κι ο ενας απο τους νυν παιχτες θα γινει πρωην. Ελπιζω να μην αποφασισει να φυγει κι ο αλλος νυν. Κριμα που δεν υπαρχουν οι Μπομπογατες στη Δυση να παιξουμε μαζι τους 4 ντερμπι... 68.gif
captain charisma
Air and King
Οι Λεικερς δεν χρειαζεται να κανουν 65+ νικες για να αποδειξουν κατι...Χρειαζεται να φτασουν τουλαχιστον στον Τελικο..Η χημεια θα βρεθει η ομαδα ειναι καινουργια...
Το 0-2 η και το 0-3 δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι το φαβορι στην Δυση..
Ουτε αυτος θα τους εμποδισει σιγα σιγα να κανουν και ενα μεγαλο σερι νικων....
T.W.Is.M.
QUOTE(Air and King @ Nov 2 2012, 19:10 ) *
Οι Λεικερς δεν χρειαζεται να κανουν 65+ νικες για να αποδειξουν κατι...Χρειαζεται να φτασουν τουλαχιστον στον Τελικο..Η χημεια θα βρεθει η ομαδα ειναι καινουργια...
Το 0-2 η και το 0-3 δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι το φαβορι στην Δυση..
Ουτε αυτος θα τους εμποδισει σιγα σιγα να κανουν και ενα μεγαλο σερι νικων....


Για να πανε στους τελικους πρεπει πρωτα να μπουν στα πλει οφ. Για να μπουν χρειαζονται τουλαχιστον 45 νικες, οπως ειναι η Δυση. Μεχρι να γινει ομαδα το τσουρμο που ειδα με το Πορτλαντ θα περασει καιρος. Μεχρι να προσαρμοστει η ομαδα στην Princeton offence, που διαβαζω οτι θελει να παιξει ο Μπραουν, θα περασει κι αλλος καιρος. Υπαρχουν αδυναμιες που δεν καλυπτονται και πραγματα που δεν προκειται ποτε να βρεθουν, παντα μια πιο νεα ομαδα θα τους κερδιζει σε ενεργεια(πραγμα που δεν ισχυει ας πουμε για τους Σπερς, παρολο που στηριζονται σε μεγαλους σε ηλικια παιχτες).
Το 0-2 ή και το(πολυ πιθανο για μενα, αφου παιζουμε με τους Κλιπερς σημερα) 0-3 οντως δε θα τους εμποδισει να κανουν σερι νικων. Ειναι γεγονος ομως οτι εχουν χασει καθαρα απο 2 ομαδες που με αυτη τη συνθεση(αυτο παει στο χωρις Νοβιτσκι Νταλας) δε θα εμπαιναν στα πλει οφ. Τη δεδομενη στιγμη μοιαζουν η 29η ομαδα του πρωταθληματος κι αυτο γιατι δεν εχω δει τους Μπομπκατς, αρα τους θεωρω χειροτερους λογω της περσινης σεζον. Αρα ειτε πρεπει να κλεβουν νικες απο ομαδες που παιζουν καλυτερα στην αρχη ειτε να καλυψουν το χαμενο εδαφος που πιθανον να δημιουργηθει στο ξεκινημα., ωστε να μπουν στην 8αδα της Δυσης. Για να γινει αυτο, δε φτανει να ειναι η 8η καλυτερη ομαδα της Δυσης στο τελος, αλλα μια απο τις καλυτερες. Απο τη 15η θεση ομως μεχρι τις πρωτες η αποσταση ειναι πολυ μεγαλη. Το ξερω οτι η σεζον ουσιαστικα δεν εχει αρχισει και τιποτα δεν κρινεται απο το Νοεμβριο(ουτε καν απο το Μαρτιο), αλλα τα δειγματα που εμφανιζονται δε μου αφηνουν ελπιδα για τιποτα!
Θα αφησω ενα παραθυρακι, γιατι δεν ειχα εικονα απο τα παιχνιδια τη σεζον 2002-03, οταν το ξεκινημα της πρωτης σεζον μετα το three-peat ηταν κακο. Απλα τοτε υπηρχαν καλυτερες προυποθεσεις.
Οσο κι αν αυτο που εγραψα μετα την ηττα απο το Πορτλαντ παντως μοιαζει υπερβολη και εκνευρισμος του οπαδου της ομαδας μετα απο τις κακες εμφανισεις, δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε αυτη την ομαδα και δε θα μου κανει εντυπωση ουτε καν ο αποκλεισμος απο τα πλει οφ...
Air and King
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 2 2012, 19:43 ) *
Για να πανε στους τελικους πρεπει πρωτα να μπουν στα πλει οφ. Για να μπουν χρειαζονται τουλαχιστον 45 νικες, οπως ειναι η Δυση. Μεχρι να γινει ομαδα το τσουρμο που ειδα με το Πορτλαντ θα περασει καιρος. Μεχρι να προσαρμοστει η ομαδα στην Princeton offence, που διαβαζω οτι θελει να παιξει ο Μπραουν, θα περασει κι αλλος καιρος. Υπαρχουν αδυναμιες που δεν καλυπτονται και πραγματα που δεν προκειται ποτε να βρεθουν, παντα μια πιο νεα ομαδα θα τους κερδιζει σε ενεργεια(πραγμα που δεν ισχυει ας πουμε για τους Σπερς, παρολο που στηριζονται σε μεγαλους σε ηλικια παιχτες).
Το 0-2 ή και το(πολυ πιθανο για μενα, αφου παιζουμε με τους Κλιπερς σημερα) 0-3 οντως δε θα τους εμποδισει να κανουν σερι νικων. Ειναι γεγονος ομως οτι εχουν χασει καθαρα απο 2 ομαδες που με αυτη τη συνθεση(αυτο παει στο χωρις Νοβιτσκι Νταλας) δε θα εμπαιναν στα πλει οφ. Τη δεδομενη στιγμη μοιαζουν η 29η ομαδα του πρωταθληματος κι αυτο γιατι δεν εχω δει τους Μπομπκατς, αρα τους θεωρω χειροτερους λογω της περσινης σεζον. Αρα ειτε πρεπει να κλεβουν νικες απο ομαδες που παιζουν καλυτερα στην αρχη ειτε να καλυψουν το χαμενο εδαφος που πιθανον να δημιουργηθει στο ξεκινημα., ωστε να μπουν στην 8αδα της Δυσης. Για να γινει αυτο, δε φτανει να ειναι η 8η καλυτερη ομαδα της Δυσης στο τελος, αλλα μια απο τις καλυτερες. Απο τη 15η θεση ομως μεχρι τις πρωτες η αποσταση ειναι πολυ μεγαλη. Το ξερω οτι η σεζον ουσιαστικα δεν εχει αρχισει και τιποτα δεν κρινεται απο το Νοεμβριο(ουτε καν απο το Μαρτιο), αλλα τα δειγματα που εμφανιζονται δε μου αφηνουν ελπιδα για τιποτα!
Θα αφησω ενα παραθυρακι, γιατι δεν ειχα εικονα απο τα παιχνιδια τη σεζον 2002-03, οταν το ξεκινημα της πρωτης σεζον μετα το three-peat ηταν κακο. Απλα τοτε υπηρχαν καλυτερες προυποθεσεις.
Οσο κι αν αυτο που εγραψα μετα την ηττα απο το Πορτλαντ παντως μοιαζει υπερβολη και εκνευρισμος του οπαδου της ομαδας μετα απο τις κακες εμφανισεις, δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε αυτη την ομαδα και δε θα μου κανει εντυπωση ουτε καν ο αποκλεισμος απο τα πλει οφ...

Υπερβολες....Η ομαδα ειναι φοβητρο και ας ξεκινησε με 0-3......Πεσαν τρεις φαπες αλλα θα βρουν ρυθμο....Το ταλεντο ακομα και αν δεν βρεθει 100% χημεια ποτε δεν παει χαμενο....
Επισης ποτε ηταν που το Νταλλας ειχε ξεκινησει με 0-4 η κατι τετοιο και μετα εφτασε στο καλυτερο ρεκορ του ΝΒΑ..Το 2007 νομιζω δεν θυμαμαι 100%
captain charisma
ναι το 2007 ηταν...μετα τους χαμενους τελικους του 2006 και φτασαν στο 67-15, αλλα στα πλειοφς φαγαν φαπα απ τους γουοριορς...ωραιες εποχες...
T.W.Is.M.
Αλλη μια αναμενομενη ηττα αυτη τη φορα απο καλη ομαδα. Γι αυτο και ηρθε πιο ανετα. Την Κυριακη θα χασουμε κι απ το Ντιτροιτ, την Τεταρτη απο τη Γιουτα και την Παρασκευη θα παλεψουμε για την πρωτη νικη με το Γκολντεν Στειτ. Χλωμο το βλεπω, αυτοι τρεχουν πολυ. Αφου κερδισε κι η Σαρλοτ, μπορω να πω πλεον οτι ειμαστε οι χειροτεροι σε ολοκληρο το πρωταθλημα. Αρα εχουμε ακομα πιο πολυ δρομο μεχρι να φτασουμε σε ενα καλο επιπεδο αποδοσης. Οχι οτι νομιζω οτι θα γινει, αλλα ετσι να χουμε να λεμε. Σιγα σιγα και οι ιδιοι οι παιχτες θα αποδεχτουν τις ηττες, θα μεινει μονος του ο Μπραιαντ να παλευει να κερδισει, μεχρι που θα βαζει 30αρες αυτος με 40% ευστοχια(ή μηπως αστοχια?). Θα κουραστει και θα πεσει κι η δικη του αποδοση. Οποιαδηποτε αλλη χρονια ο Κομπι με ποσοστο 61,4% σε 3 ματς θα σημαινε τουλαχιστον 2 νικες. Ακομα και την τριετια 2004-07(την περιοδο αναμεσα σε Σακιλ και Παου Γκασολ). Χτες σουταραμε καλυτερα ακομα και στα τριποντα, λιγο χειροτερα λογω Χαουαρντ στις βολες, πηραμε 1 ριμπαουντ παραπανω, βαλαμε περισσοτερους ποντους μεσα στη ρακετα και χασαμε ευκολα. Δε θελω να φανταζομαι τι θα γινει σε κανενα Μαιαμι παιζοντας ασχημα. Μεχρι και μπλουζακι βλεπω να κυκλοφορει στη South Beach με το σκορ του αγωνα. Προς το παρον τα φοβητρα ειναι οι αντιπαλοι και οχι οι ιδιοι οι Λεικερς. Τη χρονια τη θεωρω ξεγραμμενη απο τωρα, οσο κι αν αυτο δε στεκει λογικα στο ΝΒΑ.

Kobe Bryant:"We are hitting the panic button now"
Mike Brown:"We need a win, obviously. I'm not trying to fool anyone. That's why Kobe played the minutes that he did, which is too many"

Πιστευει κανεις αυτη την ομαδα???
baskethood
QUOTE (T.W.Is.M. @ Nov 3 2012, 15:48 ) *
Πιστευει κανεις αυτη την ομαδα???

http://nba.sport24.gr/article/1992844/psuxraimia-paidia biggrin.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(baskethood @ Nov 3 2012, 15:50 ) *


Ναι, το διαβασα αυτο χτες. Μονος του τα λεει, μονος του τα ακουει(τα διαβαζει δηλαδη) ομως. Γιατι αντι να γινονται καλυτεροι, μοιαζουν να μην μπορουν να βελτιωθουν. Εσυ που μαλλον ξερεις περισσοτερα απ το συντακτη του αρθρου τους πιστευεις?
baskethood
QUOTE (T.W.Is.M. @ Nov 3 2012, 15:56 ) *
Εσυ που μαλλον ξερεις περισσοτερα απ το συντακτη του αρθρου τους πιστευεις?

Πιστεύω ότι τα έχουν πολλά προβλήματα που άλλα λύνονται "εύκολα" και άλλα λύνονται δύσκολα.

Ο Howard για παράδειγμα βρίσκεται στο 60-65% από άποψη φυσικής και οργανικής κατάστασης. Είχε δίκιο ο koutsou τις προάλλες όταν έλεγε ότι έχανε ριμπάουντ και ήταν αργός στα rotations. Αυτός ο Howard δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του Orlando (ακόμα και έτσι όμως βλέπουμε πόσο καλός είναι, με το Πόρτλαντ έκανε τόσα πράγματα -μέχρι και high percentage στις βολές είχε- και όμως δεν ήταν αυτός που περιμένουμε). Όταν θα βρει τον εαυτό του (προέρχεται από εγχείριση, είναι λογικό να μην είναι απόλυτα έτοιμος) θα καταφέρει να βελτιώσει πολύ τους Lakers σε άμυνα και επίθεση.

Δεν πιστεύω τόσο στον Brown. Θεωρώ αδιανόητο μια ομάδα που έχει τον Nash να μην τρέχει με κάθε ευκαιρία ώστε να βάζει προβλήματα στην άμυνα και να βρίσκει καλές προϋποθέσεις πριν η άμυνα οργανωθεί. Ποτέ ομάδες του Brown δεν έτρεχαν. Επίσης βλέπω μια σύγχυση ως προς τη χρήση του πάγκου. Ο πάγκος δεν είναι καλός και γι'αυτό ο coach οφείλει να τον δημιουργήσει. Τι εννοώ; Έχεις 4 σπουδαίους παίκτες, μοίρασε τα λεπτά κατάλληλα ώστε να κάνεις τον πάγκο αποδοτικό.
Μέσα από την καινούρια επίθεση είδα αρκετά καλές προσπάθειες κατά διαστήματα. Χρειάζεται χρόνος όμως. Δεν έχω πρόβλημα με την Princeton Offense αλλά με το ότι η ομάδα δεν τρέχει. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

Τα πολλά λάθη είναι κάτι που βελτιώνεται όσο οι παίκτες θα γίνονται familiar με την νέα επίθεση. Παρόλα αυτά ο MWP όταν θα βάζει τη μπάλα στο παρκέ θα συνεχίζει να κάνει λάθος smile.gif

Το πρόβλημα στην άμυνα στο 4 και στο 1 βελτιώνεται δύσκολα. Ο Gasol αντιμετωπίζει προβλήματα όταν αμύνεται μακριά από το καλάθι (Lamarcus) και ο Nash τεράστιο πρόβλημα απέναντι σε κάθε γρήγορο guard. Αυτό θα βελτιωθεί μόνο όταν ο DH γίνει ο γνωστός DH, και όταν η ομάδα αρχίζει να αποκτά χημεία και ταυτότητα στην άμυνα.

Εν κατακλείδι σε καμία περίπτωση δεν είμαι απαισιόδοξος όσο εσύ smile.gif Χρόνος, υπομονή, δουλειά και βελτίωση.
Tobias Funke
"The greatest trick the devil LeBron ever pulled, was convincing the world he doesn't exist Mike Brown can coach"

Verbal Kint
T.W.Is.M.
QUOTE(baskethood @ Nov 3 2012, 16:16 ) *
Πιστεύω ότι τα έχουν πολλά προβλήματα που άλλα λύνονται "εύκολα" και άλλα λύνονται δύσκολα.

Ο Howard για παράδειγμα βρίσκεται στο 60-65% από άποψη φυσικής και οργανικής κατάστασης. Είχε δίκιο ο koutsou τις προάλλες όταν έλεγε ότι έχανε ριμπάουντ και ήταν αργός στα rotations. Αυτός ο Howard δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του Orlando (ακόμα και έτσι όμως βλέπουμε πόσο καλός είναι, με το Πόρτλαντ έκανε τόσα πράγματα -μέχρι και high percentage στις βολές είχε- και όμως δεν ήταν αυτός που περιμένουμε). Όταν θα βρει τον εαυτό του (προέρχεται από εγχείριση, είναι λογικό να μην είναι απόλυτα έτοιμος) θα καταφέρει να βελτιώσει πολύ τους Lakers σε άμυνα και επίθεση.

Δεν πιστεύω τόσο στον Brown. Θεωρώ αδιανόητο μια ομάδα που έχει τον Nash να μην τρέχει με κάθε ευκαιρία ώστε να βάζει προβλήματα στην άμυνα και να βρίσκει καλές προϋποθέσεις πριν η άμυνα οργανωθεί. Ποτέ ομάδες του Brown δεν έτρεχαν. Επίσης βλέπω μια σύγχυση ως προς τη χρήση του πάγκου. Ο πάγκος δεν είναι καλός και γι'αυτό ο coach οφείλει να τον δημιουργήσει. Τι εννοώ; Έχεις 4 σπουδαίους παίκτες, μοίρασε τα λεπτά κατάλληλα ώστε να κάνεις τον πάγκο αποδοτικό.
Μέσα από την καινούρια επίθεση είδα αρκετά καλές προσπάθειες κατά διαστήματα. Χρειάζεται χρόνος όμως. Δεν έχω πρόβλημα με την Princeton Offense αλλά με το ότι η ομάδα δεν τρέχει. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

Τα πολλά λάθη είναι κάτι που βελτιώνεται όσο οι παίκτες θα γίνονται familiar με την νέα επίθεση. Παρόλα αυτά ο MWP όταν θα βάζει τη μπάλα στο παρκέ θα συνεχίζει να κάνει λάθος smile.gif

Το πρόβλημα στην άμυνα στο 4 και στο 1 βελτιώνεται δύσκολα. Ο Gasol αντιμετωπίζει προβλήματα όταν αμύνεται μακριά από το καλάθι (Lamarcus) και ο Nash τεράστιο πρόβλημα απέναντι σε κάθε γρήγορο guard. Αυτό θα βελτιωθεί μόνο όταν ο DH γίνει ο γνωστός DH, και όταν η ομάδα αρχίζει να αποκτά χημεία και ταυτότητα στην άμυνα.

Εν κατακλείδι σε καμία περίπτωση δεν είμαι απαισιόδοξος όσο εσύ smile.gif Χρόνος, υπομονή, δουλειά και βελτίωση.


Οτα γινουν ολα αυτα που λες μαζι, θα ειναι πια αργα...
Επιμενω οτι ο σωστος τιτλος του αφιερωματος στους φετινους Λεικερς ειναι "πολυ κακο για το τιποτα". Ο αρχικος τιτλος που εβαλα μου αρεσε απο το 2000 που εγινε η πραγματικη επαναφορα και η επιστροφη στην κορυφη.
Αυτη τη στιγμη παντως παρουσιαζεται ενα μεγαλο προβλημα στην αμυνα στο transition. Ολοι οι αντιπαλοι τρεχουν τους Λεικερς, αντι να τους τρεχουν αυτοι. Και στα 3 ματς το καταστροφικο διαστημα ειναι το τελος του 3ου 12λεπτου, που το -5 περιπου γινεται -15 και μετα...τρεχατε ποδαρακια του Κομπι!
Τελος παντων, ο χρονος θα δειξει τι θα γινει, εδω θα ειμαστε να τα συζηταμε, αλλα νομιζω οτι με 1-2 ηττες ακομα(δηλαδη αν χασουμε και απο το Ντιτροιτ, γιατι στη Γιουτα δεν εχουμε τυχη ετσι οπως παιζουμε) θα αρχισει να χανεται η μπαλα και στο θεμα της ψυχολογιας και της πιεσης.
Air Kef
QUOTE
Τελος παντων, ο χρονος θα δειξει τι θα γινει, εδω θα ειμαστε να τα συζηταμε, αλλα νομιζω οτι με 1-2 ηττες ακομα(δηλαδη αν χασουμε και απο το Ντιτροιτ, γιατι στη Γιουτα δεν εχουμε τυχη ετσι οπως παιζουμε) θα αρχισει να χανεται η μπαλα και στο θεμα της ψυχολογιας και της πιεσης.


Ποιος χρόνος θα δείξει ρε TWisM, εσύ έχεις κυρήξει ήδη την χρονιά χαμένη. tongue.gif

Πόσο δίνει η απόλυση του Μπράουν μεσα στην σεζόν;
T.W.Is.M.
QUOTE(Air Kef @ Nov 4 2012, 15:43 ) *
Ποιος χρόνος θα δείξει ρε TWisM, εσύ έχεις κυρήξει ήδη την χρονιά χαμένη. tongue.gif

Πόσο δίνει η απόλυση του Μπράουν μεσα στην σεζόν;


Εγω την εχω για χαμενη ηδη. Αλλα για να μη μου λετε οτι εχω προεξοφλησει το τελος, γραφω οτι ο χρονος θα δειξει! laugh.gif

Δεν ξερω ποσο δινει η απολυση του Μπραουν, εγω τη δινω στο 1,75 παντως.
lakersdynasty
wav.gif

Οι 4 βασικοί πλην του τραυματία Νας απλά ήταν πολύ καλύτεροι του ανταγωνισμού και κερδίσαμε ουσιαστικά απο το ημίχρονο αν όχι απο την 1η περίοδο.

Αρχίσαμε 1-3 αλλά μόνο οι Σπερς δεν έχουν ήττα στην περιφέρεια οπότε τα πράγματα είναι ισορροπημένα tongue.gif

Δυστυχώς όμως είναι και η εικόνα του πάγκου "ισορροπημένη" shot.gif



Flash
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 5 2012, 05:16 ) *
wav.gif

Οι 4 βασικοί πλην του τραυματία Νας απλά ήταν πολύ καλύτεροι του ανταγωνισμού και κερδίσαμε ουσιαστικά απο το ημίχρονο αν όχι απο την 1η περίοδο.

Αρχίσαμε 1-3 αλλά μόνο οι Σπερς δεν έχουν ήττα στην περιφέρεια οπότε τα πράγματα είναι ισορροπημένα tongue.gif

Δυστυχώς όμως είναι και η εικόνα του πάγκου "ισορροπημένη" shot.gif


O Brown πάντως δεν την παλεύει με τίποτε. 9 λεπτά πριν το τέλος με τη διαφορά στους 20+ ξαναρίχνει στο παιχνίδι Kobe και Howard. Ρε άνθρωπε, θες να ρισκάρεις κανενα ακόμα τραυματισμό/υποτροπή; Οι δικοί σου θα είναι πιο χαλαροί ενώ ο πάγκος των Pistons θα προσπαθεί να αποδείξει κάτι και σε μια φάση μπορεί να γίνει οτιδήποτε. Άσε που στο ΝΒΑ θεωρείται και ένδειξη έλλειψης σεβασμού προς τον αντίπαλο και θα μπορούσαν να ανάψουν τα αίματα. Επιπλέον δε θέλεις να δεις αν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε με τον πάγκο σου; Αν δεν τους δοκιμάσεις και τώρα, πότε θα το κάνεις ;

geo82
Πραγματικά δεν την παλεύει ο Brown. Αυτό το πράγμα που έκανε με το Ντιτρόιτ ήταν ανοησία. Αντί να ξεκουράσει τους παίκτες... Επίσης σ' αυτό που λέει ο baskethood για την αξιοποίηση του Nash συμφωνώ 100%. Πιστεύω όμως ότι θα βελτιωθούν, αλλά θέλουν δουλειά (και ίσως άλλον προπονητή)
T.W.Is.M.
Ειπαμε οτι στο ΝΒΑ γινονται εκπληξεις, αλλα αυτη παραηταν μεγαλη. Για να δουμε ποτε θα ερθει η επομενη νικη. Νομιζω οτι γι αυτο το μηνα κλεισαμε παντως...
baskethood
QUOTE (Flash @ Nov 5 2012, 13:36 ) *
O Brown πάντως δεν την παλεύει με τίποτε. 9 λεπτά πριν το τέλος με τη διαφορά στους 20+ ξαναρίχνει στο παιχνίδι Kobe και Howard. Ρε άνθρωπε, θες να ρισκάρεις κανενα ακόμα τραυματισμό/υποτροπή; Οι δικοί σου θα είναι πιο χαλαροί ενώ ο πάγκος των Pistons θα προσπαθεί να αποδείξει κάτι και σε μια φάση μπορεί να γίνει οτιδήποτε. Άσε που στο ΝΒΑ θεωρείται και ένδειξη έλλειψης σεβασμού προς τον αντίπαλο και θα μπορούσαν να ανάψουν τα αίματα. Επιπλέον δε θέλεις να δεις αν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε με τον πάγκο σου; Αν δεν τους δοκιμάσεις και τώρα, πότε θα το κάνεις ;


Ο άνθρωπος φοβάται ακόμα και τη σκιά του. Απαράδεκτος, δεν είναι μόνο ότι τον έβαλε με τη διαφορά στους 24 (επειδή οι Pistons έκαναν ένα μικρό run και μείωσαν τη διαφορά από τους 36-αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που τρέμει μην χάσει, κυρίως, τη δουλειά του), είναι ότι δύο μέρες πριν ο Kobe είχε πει ότι αισθανόταν ενοχλήσεις στο δεξί πόδι (κάτι που σπάνια παραδέχεται με αυτόν τον τρόπο - "It feels like it’s about to fall off right now").
T.W.Is.M.
QUOTE(baskethood @ Nov 5 2012, 21:46 ) *
Ο άνθρωπος φοβάται ακόμα και τη σκιά του. Απαράδεκτος, δεν είναι μόνο ότι τον έβαλε με τη διαφορά στους 24 (επειδή οι Pistons έκαναν ένα μικρό run και μείωσαν τη διαφορά από τους 36-αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που τρέμει μην χάσει, κυρίως, τη δουλειά του), είναι ότι δύο μέρες πριν ο Kobe είχε πει ότι αισθανόταν ενοχλήσεις στο δεξί πόδι (κάτι που σπάνια παραδέχεται με αυτόν τον τρόπο - "It feels like it’s about to fall off right now").



Εγω νομιζω οτι απλα παιζει fantasy και παιρνει τους σταρ της ομαδας του.
Μηπως η οδηγια που τους δινει ειναι "Κομπι, μπες μεσα και παιξε καλα"??? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
captain charisma


o οντομ νομιζει οτι παιζει στους λεικερς...
T.W.Is.M.
QUOTE(captain charisma @ Nov 7 2012, 10:31 ) *


o οντομ νομιζει οτι παιζει στους λεικερς...


Ειναι σε μια ομαδα του LA που κερδιζει, ενω η αλλη χανει. Που θελεις να νομιζει οτι βρισκεται? smiley.gif
geo82
Ενδιαφέρον το παιχνίδι σήμερα με τη Utah.
Tobias Funke
Το να βλέπεις τον Artest να ντριμπλάρει τη μπάλα είναι από τις λίγες πραγματικές συγκινήσεις που έχουν απομείνει στη ζωή.
duncan21
QUOTE(Tobias Funke @ Nov 8 2012, 08:19 ) *
Το να βλέπεις τον Artest να ντριμπλάρει τη μπάλα είναι από τις λίγες πραγματικές συγκινήσεις που έχουν απομείνει στη ζωή.

Ωσάν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα.Δε μπορεί το αγόρι αλλά εμείς τον αγαπάμε.

Επίσης όχι άλλο Jamison 3άρι help.gif .
phoenix_93

Πάντως αν ψάχνει κανείς για βίλα στο LA σύντομα θα βρει μια για πώληση(εκτός αν ο Μάικ είχε προνοήσει να νοικιάσει).
koutsou10
χαλαρη ηττα χτες απο την γιουτα που ειχε πολυ πιο ενεργεια μεσα στο παιχνιδι κ στις 2 πλευρες του γηπεδου...

εμεις παρα πολυ αστοχοι κ τις περισσοτερες φορες μονοι μας κ εκεινοι μεχρι κ μαρκαρισμενοι τα εβαζαν(κυριως ο μο ουιλιαμς).
οι μονοι που προσπαθουσαν ηταν ο κομπι,ο χαουαρντ κ ο αρτεστ(λιγο ανορθοδοξα βεβαια οπως κανει σχεδον παντα),ολοι οι αλλοι δεν υπηρχαν στο γηπεδο,ισως κ ο τζορνταν χιλ που παλευει στα ρημπαουντ κ ειναι παρα πολυ καλος σε αυτο...

πιστευω πως η διορια του μαηκ μπραουν τελειωνει σε αυτα τα 6 παιχνιδια που εχουμε εντος εδρας κ αν δεν δειξουμε κατι καλο κ δεν ερθουν μαζι κ νικες τοτε θα τον χαιρετισουμε...

νομιζω οτι θα πρεπει
1)ο γκασολ που βρισκεται στον δικο του κοσμο αφου δεν μπορει να σκοραρει,δεν μπορει να παιξει αμυνα κ δεν μπορει να παρει ρημπαουντ,να ερχεται απο τον παγκο κ ο μαχητικοτατος χιλ να ξεκιναει στην θεση του αφου ειναι σιγουρα καλυτερος ρημπαουντερ κ πιο σκληρος στην αμυνα...
2)οπως λενε οι παντες πιστευω,ο τζεημισον να παιξει 4αρι αφου δεν μπορει να βοηθησει σαν 3 καθολου κ στην αμυνα κ στην επιθεση...
3)ειδικα στα εκτος εδρας παιχνιδια αλλα κ γενικα να παιζει αναπληρωματικο 2αρι ο μικς που εχει ενα καλο ποσοστο στα τριποντα κ στα εκτος συνηθως τα σπαμε(ειδικα τωρα που λειπει κ ο νας)...

δεν θελει κ πολυ μυαλο νομιζω για να παραταξεις την ομαδα καπως ετσι κ εννοειται πως ετσι δεν θα εχει τοσο μεγαλο προβλημα η ομαδα στην αμυνα πιστευω...
αλλο ενα θεμα ειναι ομως οτι μας λειπει η αυτοπεποιθηση κ αυτο φαινεται αφου στο 1 ημιχρονο ο κομπι μοιραζε τις μπαλες σε ελευθερους συμπαιχτες κ σχεδον ολες τις φορες ηταν αστοχοι κ ειδε κ αποειδε στο τελος κ ξεκινησε τα δικα του... biggrin.gif αλλα κ στην αμυνα που τρωμε καποια καλαθια μαρκαρισμενα κ βλεπεις οτι πεφτει η ψυχολογια μας...

για να δουμε,αν σε αυτα τα 6 παιχνιδια δεν ανεβει λιγο η ψυχολογια μας κ δεν παιξουμε καλα,τοτε πολυ φοβαμαι πως ολη η χρονια θα κυλησει ετσι κ θα χασουμε τα πλεη οφ κ το μονο που θα μπορεσει να μας σωσει θα ειναι η αλλαγη προπονητη(ελπιζω να μην παρουμε τον νταντονι που καπου διαβασα γιατι θα παμε απο τον κακο στον χειροτερο)...
geo82
QUOTE (phoenix_93 @ Nov 8 2012, 14:02 ) *
Πάντως αν ψάχνει κανείς για βίλα στο LA σύντομα θα βρει μια για πώληση(εκτός αν ο Μάικ είχε προνοήσει να νοικιάσει).


Δεν είχε νοικιάσει. Αντίθετα, αγόρασε μία πέρσι με το που υπέγραψε. Τον βλέπω σύντομα στο ταμείο ανεργίας αν η ομάδα συνεχίσει έτσι.
T.W.Is.M.
QUOTE(koutsou10 @ Nov 8 2012, 14:11 ) *
χαλαρη ηττα χτες απο την γιουτα που ειχε πολυ πιο ενεργεια μεσα στο παιχνιδι κ στις 2 πλευρες του γηπεδου...

εμεις παρα πολυ αστοχοι κ τις περισσοτερες φορες μονοι μας κ εκεινοι μεχρι κ μαρκαρισμενοι τα εβαζαν(κυριως ο μο ουιλιαμς).
οι μονοι που προσπαθουσαν ηταν ο κομπι,ο χαουαρντ κ ο αρτεστ(λιγο ανορθοδοξα βεβαια οπως κανει σχεδον παντα),ολοι οι αλλοι δεν υπηρχαν στο γηπεδο,ισως κ ο τζορνταν χιλ που παλευει στα ρημπαουντ κ ειναι παρα πολυ καλος σε αυτο...


Το Χαουαρντ παντως στο 4ο 12λεπτο τον ειδα σε αλλο γηπεδο. Δεν ξερω αν δεν μπορουσε λογω της μεσης ή ηταν αδιαφορος, αλλα δεν εκανε καμια προσπαθεια για τιποτα.
Το παιχνιδι κριθηκε οταν ο Foye εβαλε τα συνεχομενα τριποντα. Μετα δεν μπορουσαμε να ξαναμπουμε στο ματς παρα τις ηρωικες και καθολου ομαδικες προσπαθειες του Κομπι. Με τετοιο μπασκετ της απελπισιας δεν κερδιζεις παιχνιδια. Αλλες χρονιες με χειροτερο ροστερ(και καλυτερη ομαδα) οταν ο Μπραιαντ σουταρε 17 βολες ηταν σχεδον εγγυηση νικης. Τωρα δεν εφτασε ουτε αυτο. Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα εμφανιστουμε στα επομενα παιχνιδια. Θα συμφωνησω οτι αν δεν υπαρξει βελτιωση αμεσα, τα πραγματα ειναι τοσο ασχημα οσο λεω απ τις πρωτες μερες της σεζον. Και οταν λεω βελτιωση δεν εννοω νικες οπως με το Ντιτροιτ, αλλα καλυτερο μπασκετ και περισσοτερη ενεργεια. Το ελλειμμα ενεργειας ειναι κατα τη γνωμη μου η κυριοτερη αιτια των ηττων και δε βλεπω πως μπορει να αλλαξει αυτη η κατασταση με αυτο το ροστερ.
Αντι κλεισιματος μια αφιερωση:


εμφαση στο πρωτο κουπλε που θα λεγαν και στα talent show...
geo82
Σε αυτό που λες για την έλλειψη ενέργειας μήπως φταίει και ο προπονητής; Θα εξηγήσω το σκεπτικό μου. Θυμάμαι στην περσινή σεζόν την "αδιαφορία" που έδειχναν κάποιοι παίκτες των Knicks την περίοδο που προπονητής ήταν ο Ντ' Αντόνι και πως αυτοί μεταλλάχτηκαν μόλις απολύθηκε. Δε γούσταραν εν ολίγοις το στυλ παιχνιδιού του. Μήπως κάτι τέτοιο παίζει και στο ΛΑ επειδή πιθανόν δεν γουστάρουν το σύστημα του Μπράουν; Ίσως αυτό να εξηγεί εν μέρει τη νωθρότητα που παρουσιάζει η ομάδα. Ειδάλλως, τι να πω...
T.W.Is.M.
QUOTE(geo82 @ Nov 8 2012, 21:59 ) *
Σε αυτό που λες για την έλλειψη ενέργειας μήπως φταίει και ο προπονητής; Θα εξηγήσω το σκεπτικό μου. Θυμάμαι στην περσινή σεζόν την "αδιαφορία" που έδειχναν κάποιοι παίκτες των Knicks την περίοδο που προπονητής ήταν ο Ντ' Αντόνι και πως αυτοί μεταλλάχτηκαν μόλις απολύθηκε. Δε γούσταραν εν ολίγοις το στυλ παιχνιδιού του. Μήπως κάτι τέτοιο παίζει και στο ΛΑ επειδή πιθανόν δεν γουστάρουν το σύστημα του Μπράουν; Ίσως αυτό να εξηγεί εν μέρει τη νωθρότητα που παρουσιάζει η ομάδα. Ειδάλλως, τι να πω...


Αυτο δεν το ειχα σκεφτει σαν εξηγηση. Δεν αποκλειεται. Παντως η ελλειψη ταχυτητας διεκρινε και την περσινη ομαδα, ενω απο την ομαδα που κερδισε τους τιτλους λειπουν οι Farmar και Brown, που εδιναν ενεργεια στην second unit(η μονιμη πληγη, που επιδεινωθηκε περσι) και φυσικα ο Odom, που εδινε ευελιξια στη frontline.
captain charisma
o brown μας αποχαιρετησε...ευκαιρια να γυρισει ο τζακσον μετα απο 17 μηνες ξεκουρασης..
lakersdynasty
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 8 2012, 23:38 ) *
Αυτο δεν το ειχα σκεφτει σαν εξηγηση. Δεν αποκλειεται. Παντως η ελλειψη ταχυτητας διεκρινε και την περσινη ομαδα, ενω απο την ομαδα που κερδισε τους τιτλους λειπουν οι Farmar και Brown, που εδιναν ενεργεια στην second unit(η μονιμη πληγη, που επιδεινωθηκε περσι) και φυσικα ο Odom, που εδινε ευελιξια στη frontline.


Και o Vujacic για να βάλει τις βολές στο τέλος banana.gif

Κάποιοι άρχισαν να κάνουν συγκρίσεις με την ομάδα του 82 όταν ανέλαβε μετα απο 11 παιχνίδια ο Riley. icon_drunk.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(captain charisma @ Nov 10 2012, 00:58 ) *
o brown μας αποχαιρετησε...ευκαιρια να γυρισει ο τζακσον μετα απο 17 μηνες ξεκουρασης..


Αυτο θα ειναι το μονο που θα μου αλλαξει την ακραια απαισιοδοξια που βγαζω αυτες τις μερες. Οχι γιατι θα βελτιωθει τακτικα ή απο πλευρας διαχειρισης υλικου η ομαδα, αλλα γιατι πιστευω οτι θα βελτιωθει η ψυχολογια της. Το να μαθουν ο Howard και ο Nash να λειτουργουν στην τριγωνικη επιθεση δε θα γινει απο τη μια μερα στην αλλη. Ισως ο Nash να μην το καταφερει και ποτε. Ομως θα καλλιεργηθει και μεσα στην ομαδα ενα κλιμα επιστροφης στο σωστο δρομο. Κι ας υπαρχουν διαφορες αναμεσα σε αυτη την ομαδα και σε αυτη που εφερε τις επιτυχιες. Κι ας υπαρχουν αγωνιστικα προβληματα που δυσκολα λυνονται. Αυτο δε σημαινει βεβαια οτι θα ειμαι αισιοδοξος και θα περιμενω τιτλους, αλλα θα αφησω κι ενα παραθυρακι οτι μπορει τελικα να δουμε κατι καλο απο αυτους τους Λεικερς.
Air and King
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 10 2012, 02:25 ) *
Αυτο θα ειναι το μονο που θα μου αλλαξει την ακραια απαισιοδοξια που βγαζω αυτες τις μερες. Οχι γιατι θα βελτιωθει τακτικα ή απο πλευρας διαχειρισης υλικου η ομαδα, αλλα γιατι πιστευω οτι θα βελτιωθει η ψυχολογια της. Το να μαθουν ο Howard και ο Nash να λειτουργουν στην τριγωνικη επιθεση δε θα γινει απο τη μια μερα στην αλλη. Ισως ο Nash να μην το καταφερει και ποτε. Ομως θα καλλιεργηθει και μεσα στην ομαδα ενα κλιμα επιστροφης στο σωστο δρομο. Κι ας υπαρχουν διαφορες αναμεσα σε αυτη την ομαδα και σε αυτη που εφερε τις επιτυχιες. Κι ας υπαρχουν αγωνιστικα προβληματα που δυσκολα λυνονται. Αυτο δε σημαινει βεβαια οτι θα ειμαι αισιοδοξος και θα περιμενω τιτλους, αλλα θα αφησω κι ενα παραθυρακι οτι μπορει τελικα να δουμε κατι καλο απο αυτους τους Λεικερς.

Moυ θυμιζεις κατι τυπους που το παιζουν απαισιοδοξοι για να μην τους πεις κανει τιποτα στην περιπτωση αποτυχιας της ομαδας τους....
Οι Λεικερς πηραν τον Χαουαρντ και τον Νας για να παρουν το πρωταθλημα και για να γινουν καλυτεροι σαν ομαδα...Εγιναν καλυτεροι απο περυσι?Οχι ακομα αλλα θα γινουν και υστερα απο 82 παιχνιδια θα εχουν μεγαλυτερη τυχη στα Πλειοφ απο οτι με το περσυνο ροστερ ακομα και αν μπουν ως 4η η και 5η ομαδα στην Δυση στα Πλειοφ...
Αν ειναι δυνατον να μην ειναι καποιος αισιοδοξος με τετοιο ροστερ επειδη απλα η ομαδα του ξεκιμησε με 0-3 και τωρα 2-4....Εχει πολυ ψωμι ακομα....
captain charisma
στους λεικερς ο ντ'αντονι...απο οτι διαβαζω υπεγραψε για 4 χρονια
giorgos14
QUOTE(captain charisma @ Nov 12 2012, 11:14 ) *
στους λεικερς ο ντ'αντονι...απο οτι διαβαζω υπεγραψε για 4 χρονια


να τον χαιρεστε biggrin.gif
geo82
Για την βελτιωση της επιθετιικής λειτουργίας της ομάδας είναι πολύ καλή επιλογή. Πιστεύω ότι ο Nash θα κάνει πολύ καλά παιχνίδια όταν επιστρέψει με αυτόν για προπονητή. Τώρα όσον αφορά την άμυνα, υπάρχει ένα θεματάκι...
Pierce
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.