Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
qspock
Γιατι εχετε την εντυπωση οτι μονο η Μαλαγα μπορει να τον κερδισει? Οι Ισπανοι ειχαν πολυ καλη ευστοχια, κατι για το οποιο ο ΠΑΟ δε μπορουσε να κανει τιποτα. Εκεινο ομως που επρεπε να αποτρεψει αλλα απετυχε παταγωδως, ειναι το παρτυ του Σαντιαγκο και τα μπασιματα ολων των υπολοιπων. Ολοι μπαιναν μεσα στη ρακετα και βαζαν καλαθια. Τι ειλειπε απο τον ΠΑΟ? Ενα ψηλος μεσα στη ρακετα. Που να ειχαν και καναν πιο ξυπνιο προπονητη οι Ισπανοι να κρατουσε τον Σαντιαγκο μεσα παραπανω απο 22 λεπτα συνολικα τι θα γινοταν... Τραγωδια! Αντι αυτου ομως, ο λαδομαλης ιταλος προπονητης προτιμουσε τον ...αστειο Πιετρις!

Και στην επιθεση? Το ιδιο, ενα στηριγμα ελειπε απο κατω γιατι το γνωστο περιφερειακο παιχνιδι του ΠΑΟ το αντιμετωπισαν αποτελεσματικοτατα οι αντιπαλοι. Απεναντι σε μια καλοστημενη αμυνα ο ΠΑΟ εκανε αυτο που ελεγε ο Συριγος: Γυρω γυρω ολοι και στο τελος ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ! Του Σπανουλη, του Λακοβιτς (εκεινο το τελευταιο του καλαθι κι αν ηταν...). Αντιθετα οι Ισπανοι γυριζαν τελεια την μπαλα, και εκτελουσαν απεξω ανοιχτοι. Αυτο ηταν και πιο ορθοδοξο παιχνιδι απο αυτο του ΠΑΟ. Και προερχεται απο την καλυτερη ισορροπια σε ψηλους κοντους.

Το κακο ειναι οτι υπαρχουν κι αλλες ομαδαρες στην Ευρωλιγκα που προσωπικα πιστευω ειναι καλυτερες της Μαλαγα. Οποτε εγω για φετος, οπως εχω ξαναπει αλλωστε επανηλειμενως, δε θα πονταρα στον ΠΑΟ. Γιατι τα κενα οσο προχωραει η Ευρωλιγκα φαινονται περισσοτερο και το μονο που εκανε για να τα διορθωσει ειναι να φερει εναν παιχτη μολις 2 μετρα να μαρκαρει τα αντιπαλα σεντερ οπως ο Σαντιαγκο. Πλακα ειχε ο κοντος, ολο φαουλ εκανε και παλι ο Σαντιαγκο του ξεφευγε...

Ειναι κριμα, πολυ κριμα μια ομαδα με τετοια περιφερεια, τοσο βαθος τετοιο προπονητη και κοσμο να μην αποτελει μεγαθηριο φετος για ομαδες οπως η Μαλαγα λογω της αντιμετωπησης του προβληματος στη θεση 5. Το προβλημα το παραδεχτηκε και ο Ιτουδης στη συνεντευξη τυπου και μας θυμισε οτι ο Χαντερ ειναι υπο δοκιμη μεχρι το τελος του μηνα icon_wave.gif
Τουλαχιστον ακομα μπορει να γινει κατι!

Ενα αλλο μελανο σημειο ειναι η μη χρησιμοποιηση του Σκεπανοβιτς για αλλη μια φορα σε κρισιμο παιχνιδι. Η ποιοτητα στη θεση 3 με Χατζηβρετα-Παπανικολαου δεν ειναι η ιδια αν ειχε και το καθαρο μυαλο -στην επιθεση- του Σερβου. Αλλο ενα μειον του φετινου ΠΑΟ, ο παροπλισμος ενος ποιοτικοτατου παιχτη που εδινε λυσεις στην επιθεση κυριως με τις διεισδυσεις και πασες του.
dizzy_fingers
Άλλη μία θριαμβευτική νίκη του παναθηναϊκού επί της Ορτέζ, αλλά η είδηση δεν είναι το παιχνίδι, αλλά αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Μπράντον Χάντερ.

Η απόδοσή του μπορεί να ήταν ικανοποιητική σήμερα, αλλά δε θα έχει τη δυνατότητα να δείξει αν μπορεί καλύτερα ή όχι, καθώς τραυματίστηκε στο χέρι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση μήνα ohmy.gif...

Σύμφωνα, μάλιστα με το sportime.gr, ο παναθηναϊκός θα αποδεσμεύσει τον παίχτη κατά πάσα πιθανότητα...

QUOTE
Σοκ στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός σέντερ Μπράντον Χάντερ τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι σε μία ανύποπτη φάση και όπως αποδείχθηκε έχει υποστεί κάταγμα στο 4ο μετατάρσιο! Η γνωμάτευση αυτή σημαίνει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τους «πράσινους», οι οποίοι αποφασίζουν την Πέμπτη (02/02) για την τύχη του...

Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Χάντερ αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και εξετάστηκε από τον φυσιοθεραπευτή των πρασίνων, Άκη Παναγιωταρά. Όμως, στην συνέχεια υποστήριξε ότι δεν πονάει και συνέχισε να παίζει ως το τέλος! Ωστόσο, στα αποδυτήρια -που το χέρι του είχε "κρυώσει"-, όταν ο κ.Παναγιωταράς του το πίεσε, ο πόνος ήταν αφόρητος, για αυτό και αποφασίστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να βγάλει ακτινογραφία. Τα αποτελέσματα της εξέτασης, ωστόσο, ήταν... καταδικαστικά για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, ο οποίος βάσει του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο έχει ως τις 15 Φεβρουαρίου το δικαίωμα να προχωρήσει στην λύση της συνεργασίας του με τον παίκτη.

Και σα να μην έφτανε το σοκ με τον Χάντερ, στην λίστα των τραυματιών ήρθε να επαναπροστεθεί ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς! Ο Σέρβος γκαρντ γύρισε στο πόδι του και το ιατρικό τιμ των «πρασίνων» ελπίζει πως δεν πρόκειται για κάτι το εξαιρετικά σοβαρό. Όπως και να ‘χει, πάντως, το πανηγυρικό κλίμα ελέω του 100ου αγώνα της Ευρωλίγκα, της ευρείας νίκης, αλλά και των... εκπλήξεων (σε επίπεδο μάρκετινγκ και όχι μόνο) που είχε οργανώσει για τους φιλάθλους η διοίκηση της ομάδας, χάλασε.

«Ο Χάντερ πάει να βγάλει ακτινογραφία, ο Σκεπάνοβιτς γύρισε το πόδι του και ο καλαϊτζής αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλειο. Όλα αυτά θα μας χαλάσουν και πάλι τις προπονήσεις. Όμως, δεν μπορούμε τίποτε άλλο να κάνουμε, παρά να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να συνεχίσουμε την δουλειά», δήλωσε έντονα προβληματισμένος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναφερόμενος στο ματς με τους Γάλλους, ο Σέρβος κόουτς, τόνισε: «Πριν το παιχνίδι είχα πει ότι θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς, να πάρουμε τη νίκη και να εξασφαλίσουμε μια θέση στο γκρουπ των ισχυρών. Όλα αυτά τα πετύχαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έδωσε και πάλι το παρών. Ήταν σημαντικό ότι η ομάδα έπαιξε τόσο καλά μπροστά στο κοινό της».

Σε ερώτηση σχετική με την... νέα φιλοσοφία του Παναθηναϊκού σε θέματα μάρκετινγκ, είπε: «Δεν γνωρίζω και πολλά. Για όσα άκουσα από τα μεγάφωνα και είδα με τα μάτια μου, μπορώ να μιλήσω. Θεωρώ πως όλα αυτά είναι μια πολύ καλή αρχή. Περισσότερα, όμως, θα μπορέσουν να σας πουν οι υπεύθυνοι».

Ολιγόλογος εμφανίστηκε ο κόουτς της Ορτέζ, Ντιντιέρ Γκαντού... «Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε. Δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει στο ξεκίνημα στο σκορ και επειδή εμείς δεν είμαστε του επιπέδου του ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να γυρίσουμε το ματς».


Μαύρισα το σημείο που μου έκανε επίσης εντύπωση. Τί εννοούν για θέματα μάρκετινγκ? Πήγε κανείς στο γήπεδο σήμερα? Έγινε τίποτα καινούριο?
Βρε μπας και .... 7.gif
Bonzo
Πήγε ο συνήθης ύποπτος...Εγώ..
Ο κόσμος ήταν σχετικά λίγος(αναμενόμενο βέβαια)γύρω στις 3500..
Αυτό που έγινε ήταν ότι στο ημίχρονο πέταξαν από τις πάνω κερκίδες κάτι μπλουζάκια (100 είπαν αν και εμένα μου φάνηκαν λιγότερα..)και δώσαν ένα ερωτηματολόγιο που εγώ όμως δεν είδα) που με τη συμπλήρωσή του έμπαινες σε κλήρωση για 6 φανέλες ή μπλουζάκια(δεν είμαι σίγουρος)με τις υπογραφές των παιχτών πάνω...
Όσο για τον Χάντερ που ως τώρα δεν έχω εκφράσει γνώμη έχω να πω τα εξής..
Είναι ένας παίχτης εξαιρετικά επιρρεπής στο φάουλ(όπως όλοι οι Αμερικάνοι στην αρχή)και στα λάθη(ίσως βέβαια φταίει και ότι δεν έχει προσαρμστεί..).Επίσης είναι άστοχος από μεση (και μακρινή) απόσταση αλλά και απόκοντα δεν τα βάζει όλα(όπως Μπατίστ)
Αυτά στα αρνητικά του...
Στα θετικά του είναι ότι είναι εξαιρετικά μαχητικός,φιλότιμος καλός αμυντικόςκα πολύ δυνατός...
Με δυο λόγια ο ΠΑΟ μπορεί να βρει και καλύτερο και εγώ προσωπικά θα προτιμούσα τον Μπαξτερ(ο οποίος όμως αν δεν κάνω λαάθος έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής οπότε καλύτερα να τον ξεχάσουμε sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif )

Απο εκεί ακι πέρα(για να ξαναανοίξουμε το θέμα των ηλών στον ΠΑΟ) δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνουμε κάποιον από τους παρακάτω ψηλούς για τους οποίους θα ήθελα τη γνώμη σας..

Άντερσεν,Λαβρίνοβιτς(ειδικά αυτόν λόγω της υπερπληρότητας της Ζαλγκίρις στους ψηλούς πιστεύω ότι θα μπορόυσαμε να τον χτυπήσουμε),Σαντιάγκο,Σκόλα και Βούισιτς...
Εντάξει για τους δυο τελευταίους πολλά ζητάω...
Απλά πιστεύω ότι είναι κρίμα διότι με την προσθήκη ενός τέτοιου παίχτη δε θα είχαμε αντίπαλο στην Ευρώπη...
kop-13
QUOTE
Απο εκεί ακι πέρα(για να ξαναανοίξουμε το θέμα των ηλών στον ΠΑΟ) δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνουμε κάποιον από τους παρακάτω ψηλούς για τους οποίους θα ήθελα τη γνώμη σας..

Άντερσεν,Λαβρίνοβιτς(ειδικά αυτόν λόγω της υπερπληρότητας της Ζαλγκίρις στους ψηλούς πιστεύω ότι θα μπορόυσαμε να τον χτυπήσουμε),Σαντιάγκο,Σκόλα και Βούισιτς...
Εντάξει για τους δυο τελευταίους πολλά ζητάω...
Απλά πιστεύω ότι είναι κρίμα διότι με την προσθήκη ενός τέτοιου παίχτη δε θα είχαμε αντίπαλο στην Ευρώπη...


Προφανός δεν είναι ελεύθεροι!
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Άσχημα νέα για Χάντερ! Κάταγμα στο μετακάρπιο ο αμερικανός... 

Η ατυχία κτύπησε την πόρτα του νεοαποκτηθέντα παίκτη αλλά και των πρωταθλητών Ελλάδας

Κάταγμα στο μετακάρπιο του δεξιού χεριού έδειξε η ακτινογραφία που έγινε αμέσως μετά το παιχνίδι με την Ορτέζ στον νεοαποκτηθέντα φόργουορντ του Παναθηναϊκού Μπράντον Χάντερ, ο οποίος τραυματίσθηκε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με την Γαλλική ομάδα στο ΟΑΚΑ. Η είδηση αυτή ήρθε για να χαλάσει την γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατούσε μετά και το 100στό παιχνίδι του τριφυλλιού στην Ευρωλίγκα και πλέον όλοι στον Παναθηναϊκό περιμένουν την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας για το πόσο καιρό θα απουσιάσει ο αμερικανός παίκτης από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.


Tετοιους παικτες Bonzo τους παιρνεις καλοκαιρι..

Οσον αφορα τον Αντερσεν..εχει τραυματιστει και χανει την υπολοιπη χρονια.
kop-13
QUOTE
Προφανός δεν είναι ελεύθεροι!


Αφού δεν το σχολίασε κανείς άλλος δίνω στον εαυτό μου το βραβείο του πιο ανορθόγραφου post! icon_tomato.gif
dizzy_fingers
Αίλα ρε, πος κάνης αίτση....
qspock
Dizzy το ρε με αι (ραι) tongue.gif
Air Kef
Την μέρα που θα φέρει ο Παύλος τον Σκόλα θα ξαναπάω κι εγώ στο ΟΑΚΑ!Από τον τελικό Αργεντινή-Ιταλία έχω να πάω,αλλά για αυτόν θα δώσω τα λεφτά που στον ΠΑΟ και θα...πάω!



Σε ικετεύω πάντως ρε Σωκράτη..

Άσε τον Ριβάλντο να πάει στην Γκρέμιο και φέρε τον Σκόλα να δεις για πότε θα πάρουμε πρωτάθλημα!!!! laugh.gif w00t.gif 19.gif
Bonzo
Μα και γω για το καλοκαίρη μιλούσα...
Δε μπορούμε να κάνουμε τώρα μεταγραφές τέτοιες...
qspock
Καλα ρε παιδια, ακομα να ποσταρετε για την ανετη νικη στην Μαδριτη? Ενταξει, εγω δικαιολογουμαι, εχω Supersport 1 και μεχρι να δω την μαγνητοσκοπηση των παιχνιδιων αποφευγω οτιδηποτε εχει να κανει με μπασκετ μη μαθω το αποτελεσμα. sad.gif
Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο, κανεις δε μιλαει για το καημενο το μπασκετακι.

Στον αγωνα της Τεταρτης. Ο ΠΑΟ εδειξε τι μπορει να κανει οταν εχει ενα (οχι παρα φυσει) σεντερ στην ομαδα. Ακομη κι αν αυτος ειναι ο Φεμερλινγκ...

Τι να πω, μακαρι να παιζει καλα ο Γερμανος και να γυρισει ο Ντομασεβιτς (tongue.gif) γιατι με αυτους τους σεντερ θα ειναι φετος η ομαδα. Εστω και με αυτους ομως, κατι γινεται.
thrylos7
Γιατί αυτοί τι έχουν; Εντάξει δεν είναι και οι μεγαλύτεροι σταρ αλλά απ' τη στιγμή που είναι καλά θα αξιοποιηθούν στο έπακρο από τον Ζοτς.
Σιγά τη Ρεάλ ρε παιδιά... Πάλι ο Bullock δεν εέπαιζε εξάλλου...
Bonzo
Γιατί ποιος είπε ότι η ρεάλ είναι φοβερή ομάδα???
Τη βλέπουμε και στο Ισπανικό...
qspock
QUOTE(thrylos7 @ Feb 11 2006, 04:20 PM)
Γιατί αυτοί τι έχουν; Εντάξει δεν είναι και οι μεγαλύτεροι σταρ αλλά απ' τη στιγμή που είναι καλά θα αξιοποιηθούν στο έπακρο από τον Ζοτς.
*


http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=7918

tongue.gif

Ωραια μεταγραφη ο Ντομασεβιτς φετος, ωραιοτατη... 41.gif
Εκτος απο το πελμα, ποναει και στη μεση το παλικαρι. Χρονιο κι αυτο το προβλημα? Ετσι νομιζω...

Να ρωτησω: Αν ηταν κανας αραπης, θα τον ειχαν να τον γιατρευουν νομιζετε? Θα ειχε φυγει εδω και 2 μηνες. Αλλα ειναι Σερβος.
Φετος ο ΠΑΟ εχει 2 Σερβους που τους πληρωνει τσαμπα. Τον Ντομασεβιτς για να ξαπλωνει και τον Στεφανοβιτς για να μην τον χρησιμοποιει. Ανυσηχητικα σημαδια θα ελεγα.
hellenic
Bre paidia theletai na pite pos o Tomasevic den einai kalos paiktis?o femerling einai xalia omos o serbos einai kalos paiktis asxetos poy exei touy trabmatizmous!kai ton femerling den ton kratane?kai einai serbos?
dizzy_fingers
Κι αν σκεφτούμε ότι με τον Σκεπάνοβιτς υπάρχει η γνωστή "έχθρα" τότε το επιχείρημα για σερβική συμπάθεια δεν στέκει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Αλλά το ότι ο Ομπράντοβιτς προτιμάει πάντα τους συμπατριώτες του είναι γνωστό....και μέχρι ενός σημείου λογικό.
Σέρβος είναι ο άνθρωπος και μέχρι πρόσφατα προπονητής της εθνικής του ομάδας.
Ξέρει καλύτερα την αγορά της χώρας του, οπότε αυτή εμπιστεύεται.
Δε λέτε πάλι καλά που δεν είναι...άγγλος να εμπιστευόταν την αγορά αυτής της χώρας? laugh.gif
sihainas
έτσι είναι όλοι...και ο Καζλάουσκας 2 λιθουανούς έχει, πήρε και τον Έντνι που τον ήξερε... ο καθένας προτιμάει αυτούς που ξέρει καλύτερα...

Τον Τομάσεβιτς νομίζω τον κρατάει γιατί είναι πάρα πολύ καλός παίχτης και περιμένουν κάποια στιγμή να το ξεπεράσει το πρόβλημά του...όσο βλέπει ότι η ομάδα μπορεί και χωρίς αυτόν δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να τον διώξει... ε?
qspock
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 18 2006, 06:51 PM)
Κι αν σκεφτούμε ότι με τον Σκεπάνοβιτς υπάρχει η γνωστή "έχθρα" τότε το επιχείρημα για σερβική συμπάθεια δεν στέκει στην συγκεκριμένη περίπτωση.


Ελα μωρε, του ειχαν υπογραψει συμβολαιο πριν δημιουργηθει το προβλημα το Σεπτεμβρη στο Βελιγραδι. Απλα απο τοτε και μετα δε τον λογαριαζει καθολου γιατι δε μπορει να τον ξεφορτωθει. Και προφανως το καλοκαιρι θα τον διωξει. Για μενα αυτο δεν ειναι καλο γιατι ο Σκεπανοβιτς εδινε λυσεις, ειναι ποιοτικοτερος στο 3 αντι του Χατζηβρεττα στην επιθεση. Ο Σερβος βοηθαει στην κυκλοφορια της μπαλας καλυτερα απο το Χατζηβρεττα που κανει το αντιθετο και "μπουκωνει" την επιθεση σε καποιες φασεις. Οταν πχ σπαει την κυκλοφορια της μπαλας, παει πισω πισω και μετα αφου εχει ξοδεψει ετσι το χρονο, μπουμπουναει τα τουβλα πανω σε αμυνα... Καλα κανεις δεν μπορει να του πει οτι αυτο που κανει ειναι απαραδεκτο?

QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 18 2006, 06:51 PM)
Αλλά το ότι ο Ομπράντοβιτς προτιμάει πάντα τους συμπατριώτες του είναι γνωστό....και μέχρι ενός σημείου λογικό.


Για τον Τομασεβιτς εχει παρατραβηξει το πραγμα. Εγω ξερω οτι οι 2 Σερβοι του ΠΑΟ φετος εχουν βγαλει τη μιση χρονια χορις να προσφερουν ουσιαστικα τιποτα. Και το χειροτερο ειναι οτι θα συνεχιστει αυτη η κατασταση γιατι ο ενας εχει μονιμα προβλημα και ο αλλος μαυρο πανι. Οποτε και σε συνδιασμο την ανικανοτητα ευρεσης αλλου ψηλου (οποιος κι αν φταιει για αυτο), ετσι θα παει το πραγμα μεχρι τελους. Αντε να παιξει ο Τομασεβιτς κουτσαινοντας...
Αρα οταν ο αντιπαλος εχει καλο σεντερ ή απλα κανονικο σεντερ θα κανει παρτι κατω απο το καλαθι. Βλεπε Μπουμπτσε^2
hellenic
Ap to poli to parti o Panellinios ksexase na meinh konta sto skor...kalos o Boumtje-boumtje omos allo stil o kamarounezos allo stil o Tomasevic kai alli doulia kanei o serbos!o skepanovic pistebo mporei na boithesei omos moy fenetai ligo bareis kai argos se kapies faseis!exei omos katapliktiko sout!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.