Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΚΑΤΣΙΝ ΝΙΚΟΛΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
VARDINOLATSIS
Πιστεύω οτι παίζει πολύ καλα με πλάτη αλλα ιστερεί σε ταχύτητα. Είναι κα΄λός με πλάτη στο καλάθι και έχει πολύ ωραίο ΗΟΟΚ με το αριστερό. Μετριος προς καλός στο ριμπάουντ αλλα λίγο ΣΟΦΤ στα σπρωξίματα μέσα στην Ρακέτα. 19.gif Εχει καλό σπλίτ αουτ στην πάσα όταν γίνει βοήθεια πάνω του. laugh.gif Στην περιφέρεια στις αλλαγές κάνει εύκολα το φάουλ. Μετριος στις τάπες και στα επιθετικα ριμπάουντ (Σε συγκριση με ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ , ΚΑΣΟΥΝ κλπ) σεντερ των 211 και πάνω. Σε γενικές γραμμες πιστεύω οτι μερικά ποιοτικα λεπτα μπορει να δώσει. 41.gif
apkat
Ε ρε Πρκατσιν στην Ελλαδα και τοπικ σου ανοιξαμε!!! blink.gif

Ποιος στην τυχη σου..
Pierce
QUOTE(apkat @ Jan 22 2008, 18:41 ) *
Ε ρε Πρκατσιν στην Ελλαδα και τοπικ σου ανοιξαμε!!! blink.gif

Ποιος στην τυχη σου..

+1 rolleyes.gif
lakersdynasty
Aν εισασταν μελη της φροντ λαϊν του ΠΑΟ ισως να το ανοιγατε και εσεις απτην απελπισια σας! smiley.gif
Air Kef
Παικτάρα δν λεώ, αλλα για καθε παικτη που φημολογείται ή φαινεται να ειναι πολυ κοντα στον Παναθηναικο θα ανοιγει νέο τοπικ;;; rolleyes.gif

Ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι ρε παιδια! smile.gif

Υπάρχει ΗΔΗ ΠΑΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ η ακομα και το Παναθηναικος Επικαιροτητα 2008.... wink.gif
VARDINOLATSIS
rolleyes.gif Μαλλον βιαστηκαμε να πουμε οτι εκλεισε... Βλέπετε στο εξωτερικο όταν ακούνε Παο,Τσσκα και Ρεάλ και σιγα-σιγα και Ολυμπιακο νομίζουνε οτί πετάνε τα λεφτα τους και δεν υπολογίζουνε τιποτα για να κλείσουνε τον παικτη που θέλουνε rolleyes.gif Ας τον κρατήσουνε. Εμένα παντως μου αρέσει και ο Αντριτς της Τσιμπόνα. 210 και 22 χρονών μονο. Σαν τον Τσαρτσαρη με λίγο χειρότερο σούτ αλλα πιο δυνατός.
Labron_J
Δεν τον έχω δεί τον παίχτη αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Τελικά τον πήραμε? Γιατί κάτι ακούστηκε, ότι ακυρώθηκε η μεταγγραφή του...
Turamarth
Ναι, είναι πράσινος. Πέραν κάποιων δηλώσεων που έκανε σε Κροατικό μέσο ενημέρωσης τον έχουμε δηλώσει ήδη στον ΕΣΑΚΕ.
lakersdynasty
Πρκάτσιν: "Αν θέλω κάτι περισσότερο, θα πρέπει να το αποδείξω"
Δημοσίευση : 27/01/2008 11:47


Ευτυχισμένος από την έναρξη συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και αποφασισμένος να δείξει ότι μπορεί να μείνει και μετά το καλοκαίρι έδειξε ο Νίκολα Πρκάτσιν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Sportday.

"Είμαι ευτυχισμένος που θα αποτελέσω μέλος του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι. Αν θέλω κάτι περισσότερο, θα πρέπει να αποδείξω πως το αξίζω. Μίλησα με τον Μίλος (Βούγιανιτς) και τον Ρομπέρτας (Γιαβτόκας). Τους ζήτησα να μου αναλύσουν εκτενώς τα συστήματα που παίζει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να παρουσιαστώ έτοιμος από την πρώτη ημέρα, να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατόν, να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις -όποιες και αν είναι αυτές- και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να διατηρήσει και τους τρεις τίτλους της. Είμαι υγιής και έτοιμος γι' αυτό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Ο 32χρονος άσος αποκάλυψε πως είχε βρεθεί και στο παρελθόν στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης: "Είχα έρθει πολλές φορές σε επαφή με τον Ομπράντοβιτς. Ξέρω πως με εκτιμά και ότι ήθελε να συνεργαστούμε. Το 2005 είχα επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά η Εφές μου είχε φερθεί άψογα. Αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Είμαι ευτυχής που επιτέλους θα βρεθώ με τον Ομπράντοβιτς, που μάλλον δεν χρειάζεται να πω τι προπονητής είναι".
sherman
/{Κουτσομπολιο} mode on

Το 2005 οταν τελειωσε το 3ο παιχνιδι με την Εφες (φαση των 8) και πηγαινοντας προς τη φισουνα ειχε φαει μια κλοτσια απο καποιον βλαμμενο οπαδο... (Αυτος ή ο Κουγιο,νομιζω αυτος)
VARDINOLATSIS
41.gif Ηρθε πριν 20 λεπτα ο Νικολας 77.gif
theov
Χτες πάντως στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τα χρώματα του Παναθηναικού καλά τα πήγα ο Νίκολα!

Θετικός στην μικρή διάρκεια της συμμετοχής του, δείχνει ικανός να βοηθήσει στο 5 στην συνέχεια!

Είναι πάντως 5-άρι στα γούστα του Ζοτς!
saniboy
...Εγω βλεπω τον αλλο Νικολα και μελαγχολω!Ξανα νταμπλ νταμπλ με 10 ριμπ(5 επιθ) και 20 ποντους μεσα στην Τουρκια!Αυτος ο παιχτης δεν σταματιεται με αμυνα γι αυτο εξαλλου ειναι και ο πρωτος με το μεγαλυτερο αριθμο rcv fauls.Aπορω με την βελτιωση που παρουσιασε μεσα σ ενα χρονο huh.gif

Αντε με το καλο το καλοκαιρι γιατι και χθες παρτυ γινοταν στην ρακετα!
theov
...η Αλήθεια είναι όι ο ένας Νικόλας από τον άλλο έχουν διαφορά 2 επίπεδα τουλάχιστον!

Χτες μέσα στην Πόλη ο Nikola Pekovic οργίασε με 20-πόντους και 10-rebound απέναντι στην Fenerbahce που στο ΟΑΚΑ την περασμένη βδομάδα μου έκανε εντύπωση για τους ψηλούς της!

Πολλά ψηλά κορμιά (Omer Asik, Savaz, Erden, Turkan κλπ.) αν και λίγο άμπαλοι άλλα σε κάποιες φάσεις παίζανε βόλλευ κάτω από το καλάθι μας!

Χτες ο Pekovic του έβαλε στα καλάθια από ότι φαίνεται... και από ότι θυμάμαι στο πρώτο παιχνίδι η Fenerbahce είχε κερδίσει στο Βελιγράδι την Partizan 72 - 76, παρότι ο Pekovic είχε βάλει καμμιά 30-αριά πόντους και είχε κατεβάσει καμμιά 10αριά rebound!!

Ελπίζω ο Παύλος και ο Θανάσης να το κάνουν το καθήκον τους για άλλη μια φορά και να μας φέρουν το καλοκαίρι τον Nikola Pekovic!

Το ΟΑΚΑ θα φαίνεται μικρό κάθε Πέμπτη και Κυριακή μετά από μια τέτοια μεταγραφή.. 69.gif !!!
azannetop
Υπομονή, όλα θα γίνουν στην ώρα τους...
theov
QUOTE(azannetop @ Feb 2 2008, 00:00 ) *
Υπομονή, όλα θα γίνουν στην ώρα τους...


ΑΜΗΝ! με τους ψηλούς αγχώνομαι κάθε χρόνο μετά την φυγή του Παπαδόπουλου..!!

Αρκεί να δει κανείς τα στατιστικά μας στην Ευρώπη έως σήμερα για να καταλάβει ότι έχουμε μια περιφέρεια φωτιά άλλα πονάμε σημαντικά στους ψηλούς...

http://www.euroleague.net/main/statistics/...ldGoals3Percent
enypnio
τώρα και με τον τσαρτσαρή νοκ άουτ θα πάρει αναγκαστικά χρόνο

Κάνα ευχαίλαιο ρε παιδιά
lakersdynasty
QUOTE(enypnio @ Feb 2 2008, 15:21 ) *
τώρα και με τον τσαρτσαρή νοκ άουτ θα πάρει αναγκαστικά χρόνο

Κάνα ευχαίλαιο ρε παιδιά


Kαι αν γινεται οχι με τον παπα που εκανε ευχαιλαιο στον ΟΣΦΠ! 19.gif
taz4
Πρκάτσιν σε περιμένουμε να βοηθήσεις....!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.