Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σε έναν φίλο/φίλη......
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Alexmei
Τώρα τελευταία έχω γνωρίσει πολλά άτομα και αρσενικά και θυληκά και κατάλαβα ποιος στα αλήθεια φίλος μου και ποιος όχι....στο τελευταίο απογοητεύτηκα πολύ αλλά η ζωή συνεχίζεται. wink.gif Λοιπόν ανοίγω αυτό το τόπικ αφιερώματος σε κάποιον φίλο/φίλη......δν χρειάζεται να βάλετε ονόματα αν δν θέλετε ή μπορείτε και σε άτομα του φόρουμ να αφιεώρεσετε κάτι....
A! Μπορείτε να αφιερώσετε ότι θέλετε, τραγούδια, χαστούκια, βρισίδι(όχι βαρύ όμως cool.gif ) , και ότι άλλο θέλετε

Αρχίζω εγώ:

1) Στην φίλη μου Ιωάννα αφιερώνω το I don't want to miss a thing - Aerosmith γιατί μου αρέσει το κορίτσι πως να το κάνουμε biggrin.gif

2)Στον πρωην φίλο μου Γιάννη αφιερώνω το περισσότερο βρισίδι που μπορεί να πει ο καθένας γιατί νομίζει πως εγώ τον "θάβω" στους άλλους.

3) Στον εχθρό μου Αργύρη αφιερώνω το Dude(Looks like a Lady) - Aerosmith γιατί έτσι όπως λέει ο τίτλος είναι... laugh.gif

4)Στην φίλη μου Στέμη αφιερώνω 1 τραγούδι που έγραψα.... 69.gif

5)Στον φίλο μου Άγγελο και Αλέξη αφιερώνω το Master of Puppets - Metallica......

6) Στον morfi ευχομαι να πάρει η ομάδα του πρωτάθλημα, σε όποιοδήποτε πρωτάθλημα και άθλημα wink.gif

7)Στον dizzy_fingers εύχομαι να κάνει όσο μπορεί καλύτερο αυτό που λέει στην υπογραφή του smile.gif

8) Στην Alex και την άλλη Alex (φίλες μου, που και εγώ λέγομαι Alex smile.gif ) αφιερώνω το f*ck you softly του συγκροτήματος του Jack Black(που δν θημάμε πως λέγεται) όπου αυτό το τραγούδι θα το παίξουν οι αναφερώμενες σε μία συναυλία. icon_joy.gif 71.gif

9) Σε όσους από το φόρουμ δν έχω πει έυχομαι να πάνε όλα καλά με ότι κάνετε και καλό καλοκαίρι!

and last but not least 19.gif
10) Στον φίλο μου Αντρέα να μην σταματήσει το rugby ποτέ.

αυτά από εμένα........δν είμαι πολύ σίγουρος αν κανένας θα απαντήσει αλλά ας δοκιμάσουμε! icon_wave.gif
morfi
QUOTE(Alexmei @ Jul 15 2006, 04:00 AM)
6) Στον morfi ευχομαι να πάρει η ομάδα του πρωτάθλημα, σε όποιοδήποτε πρωτάθλημα και άθλημα wink.gif
*

thanks πολυ... επισης... cool.gif
morfi
Εγω θα εδινα σε ολους τους φιλους, γνωστους και συγγενεις απο μια γαματη κασα για να μπουνε μεσα και να θαφτουνε ζωντανοι... icon_wave.gif
peka
QUOTE(morfi @ Jul 15 2006, 01:14 PM)
Εγω θα εδινα σε ολους τους φιλους, γνωστους και συγγενεις απο μια γαματη κασα για να μπουνε μεσα και να θαφτουνε ζωντανοι...  icon_wave.gif
*

Πολυ μακαβριο βρε παιδι μου δεν νομιζεις οτι ειναι???
Keyser_Soze
Εγώ εύχομαι, η ομάδα του Μορφή να πάρει τα "μπαλάκια" μου σε όποιο πρωτάθλημα ή άθλημα κι αν αγωνίζεται (αν και αυτό είναι λίγο δύσκολο αφού εδώ δεν είναι Ιταλία) 19.gif
morfi
QUOTE(Keyser_Soze @ Jul 16 2006, 01:24 AM)
Εγώ εύχομαι, η ομάδα του Μορφή να πάρει τα "μπαλάκια" μου σε όποιο πρωτάθλημα ή άθλημα κι αν αγωνίζεται (αν και αυτό είναι λίγο δύσκολο αφού εδώ δεν είναι Ιταλία) 19.gif
*

Αυτο ομως δεν προκειται να γινει...
morfi
peka και Keyser_Soze κερδισατε ενα mp3 ντισκμαν για να περασετε ευχαριστα τις τελευταιες σας ωρες... banana.gif
Alexmei
QUOTE(morfi @ Jul 16 2006, 03:09 PM)
peka και Keyser_Soze κερδισατε ενα mp3 ντισκμαν για να περασετε ευχαριστα τις τελευταιες σας ωρες... banana.gif
*

24.gif κορυφαίο μορφή!!!!! γέλασα!!

Μία ακόμα ευχή από εμένα..

Εύχομαι στους Εβραίους και Αμερικάνους να παν να ψοφήσουν αν δν σταματήσουν τώρα τις επιθέσεις στην δευτερη πατρίδα μου........... γιατί η Χαζπολάχ θα τους δυαλήσει με τα όπλα που έχουν κρυμμένα!
αεκτζού
Εγώ πάλι εύχομαι να βρει ο Bush επιτέλους να κάνει κάτι εποκοδημητικό για τη χώρα του-όπως για παράδειγμα να βοηθήσει τους παθόντες του τυφώνα Κατρίνα κι όχι επειδή είναι οι κάτοικοι έγχρωμοι να τους αφήνουν στη μοίρα τους!Δε μπορεί κάθε λίγο και λιγάκι να σηκώνεται από το κρεβάτι του κι αφού παίξει golf,φάει το pretzel του και δεν έχει τι να κάνει, να βρίσκει ένα μέρος στην υδρόγειο που δεν έχει βομβαρδίσει ακόμα!Και φυσικά ως αποτέλεσμα θα έχουμε πετρελαική κρίση όπου το βαρέλι θα κάνει 70 δολάρια κι ειρηνιστική παρέμβαση των Αμερικανών και του Μπλαίρ (άλλος από εκεί) σε όλως τυχαίως κρατών με τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου!
Keyser_Soze
Εγώ δεν εύχομαι να κάνει κάτι εποικοδομητικό ο Μπους γιατί αυτό είναι ενάντια στη φύση του (όπως τα ζώα δε μπορούν να πλέξουν για παράδειγμα), γι' αυτό εύχομαι απλά να του κάτσει ένα πρέτζελ στο λαιμό και να ΨΟΦΗΣΕΙ 19.gif
Σιγά την απώλεια στην τελική.
Alexmei
Τον Μπους τον έχουν για να τον ελέγχουν. Το Κογκρέσο και όλα αυτά είναι από πίσω.... Άντε ευχηθήτε κάτι διαφορετικό..... rolleyes.gif
liolias
Ευχομαι ο Vince να σηκωσει το πρωταθλημα.
morfi
Δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα το τοπικ εχει τον τιτλο "Σε έναν φίλο/φίλη......, τι θα θέλατε να του αφιερώσετε κτλ......" και οχι "καντε μια ευχη".
Εκτος liolia αν εχεις φιλο τον καρτερ... τοτε εισαι και επισημα ο νεος μου κολλητος... banana.gif
liolias
Φιλο??? Ο Vince ειναι ξαδερφακι μου tongue.gif
dizzy_fingers
Ωχ...ο TMAC 17.gif...
morfi
QUOTE(dizzy_fingers @ Aug 10 2006, 05:14 PM) *
Ωχ...ο TMAC 17.gif...

24.gif
Ο αντμιν εχει και χιουμορ... banana.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.