Τώρα τελευταία έχω γνωρίσει πολλά άτομα και αρσενικά και θυληκά και κατάλαβα ποιος στα αλήθεια φίλος μου και ποιος όχι....στο τελευταίο απογοητεύτηκα πολύ αλλά η ζωή συνεχίζεται. Λοιπόν ανοίγω αυτό το τόπικ αφιερώματος σε κάποιον φίλο/φίλη......δν χρειάζεται να βάλετε ονόματα αν δν θέλετε ή μπορείτε και σε άτομα του φόρουμ να αφιεώρεσετε κάτι....
A! Μπορείτε να αφιερώσετε ότι θέλετε, τραγούδια, χαστούκια, βρισίδι(όχι βαρύ όμως ) , και ότι άλλο θέλετε
Αρχίζω εγώ:
1) Στην φίλη μου Ιωάννα αφιερώνω το I don't want to miss a thing - Aerosmith γιατί μου αρέσει το κορίτσι πως να το κάνουμε
2)Στον πρωην φίλο μου Γιάννη αφιερώνω το περισσότερο βρισίδι που μπορεί να πει ο καθένας γιατί νομίζει πως εγώ τον "θάβω" στους άλλους.
3) Στον εχθρό μου Αργύρη αφιερώνω το Dude(Looks like a Lady) - Aerosmith γιατί έτσι όπως λέει ο τίτλος είναι...
4)Στην φίλη μου Στέμη αφιερώνω 1 τραγούδι που έγραψα....
5)Στον φίλο μου Άγγελο και Αλέξη αφιερώνω το Master of Puppets - Metallica......
6) Στον morfi ευχομαι να πάρει η ομάδα του πρωτάθλημα, σε όποιοδήποτε πρωτάθλημα και άθλημα
7)Στον dizzy_fingers εύχομαι να κάνει όσο μπορεί καλύτερο αυτό που λέει στην υπογραφή του
8) Στην Alex και την άλλη Alex (φίλες μου, που και εγώ λέγομαι Alex ) αφιερώνω το f*ck you softly του συγκροτήματος του Jack Black(που δν θημάμε πως λέγεται) όπου αυτό το τραγούδι θα το παίξουν οι αναφερώμενες σε μία συναυλία.
9) Σε όσους από το φόρουμ δν έχω πει έυχομαι να πάνε όλα καλά με ότι κάνετε και καλό καλοκαίρι!
and last but not least
10) Στον φίλο μου Αντρέα να μην σταματήσει το rugby ποτέ.
αυτά από εμένα........δν είμαι πολύ σίγουρος αν κανένας θα απαντήσει αλλά ας δοκιμάσουμε!