Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (3) L.A. Clippers vs (6) San Antonio Spurs
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
(3) L.A. Clippers [56-26] vs (6) San Antonio Spurs [55-27]




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
Game 1 - Sun. April 19, San Antonio at L.A. Clippers, 10:30 PM, TNT
Game 2 - Wed. April 22, San Antonio at L.A. Clippers, 10:30 PM, TNT
Game 3 - Fri. April 24, L.A. Clippers at San Antonio, 9:30 PM, ESPN
Game 4 - Sun. April 26, L.A. Clippers at San Antonio, 3:30 PM, ABC
Game 5 - * Tue. April 28, San Antonio at L.A. Clippers,TBD
Game 6 - * Thu. April 30, L.A. Clippers at San Antonio,TBD
Game 7 - * Sat. May 2, San Antonio at L.A. Clippers, TNT


Σχόλια για τη σειρά εδώ.
captain charisma
τωρα που οι σπερς θα αναμετρηθουν με τους κλιπερς στα πλειοφς βλεπω ο ποπ να εφαρμοζει συνεχεια την τακτικη του hack a deandre... ωστε να μη μπορουν να βρουν ρυθμο οι κλιπς..θυμαμαι εποχες 2008 οταν παιζαν με τους σανς σε ολη τη σειρα εφαρμοζαν το hack a shaq...πολυ αντιαισθητικη τακτικη..ενω ειναι ωραιο ματσαπ ισως να ειναι το πιο βαρετο ζευγαρι των πλειοφς..
Rated: (en)joy
Το πιο ενδιαφερον ζευγαρι του πρωτου γυρου στα φετινα playoffs. Στην ουσια προκειται για τις δυο ομαδες που οι περισσοτεροι περιμεναμε να κανουν τις περισσοτερες νικες στην δυση μετα τον πρωτο τραυματισμο του Durant τον Οκτωβρη και πριν ακομα δουμε την απροσδοκητη εκτοξευση των φετινων Warriors σε στρατοσφαιρικα υψη.
Τωρα, ακομα και αν δεν παρακολουθησουμε θεαματικο μπασκετ στην σειρα εξαιτιας εκτεταμενου hack στον Deandre -σε καποια ματς τουλαχιστον- δεν παυει να είναι αθροιστικα -μιλωντας παντα σαν ποιοτητα ομαδων και oχι σαν αθροισμα νικων- το καλυτερο ζευγαρι του πρωτου γυρου και κατα την γνωμη μου μετα και τις απωλειες παικτων oπως οι Matthews και Beverley για Blazers και Rockets αντιστοιχα, το μονο ζευγαρι του πρωτου γυρου αναμεσα σε δυο contenders στην φετινη σεζον.
Οι Clippers εστω και στο τελος εδειξαν πως εχουν τις δυνατοτητες για κατι παραπανω απο εναν αποκλεισμο στον πρωτο ή στον δευτερο γυρο τελειωνοντας την σεζον με 14 νικες στα τελευταια 15 ματς –στα τεσσερα τελευταια μαλιστα ματς επεστρεψε αν και σκουριαμενος η αληθεια ειναι ο μονος παικτης που εχουν στον παγκο με δυνατοτητες για κατι καλο- και οι Spurs οπως εδειξαν και φετος στα ματς τουλαχιστον που αγωνιστηκε ο Leonard -72% winning percentage που αναλογει σε περιπου 59 νικες- παραμενουν ικανοι για ολα…
Johnaros
To πιο αμφίρροπο ζευγάρι της Δύσης.
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο DeAndre είναι ίσως ο μόνος παίκτης για τον οποίο οι Spurs δεν έχουν απάντηση, και Green-Kawhi θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ για να σπάσουν την καταπληκτική χημεία που έχει βρει με τον CP3.

Μεγάλη σειρά και για τον Griffin πάντως, ο οποίος θεωρώ ότι φυλάει τον εαυτό του για την postseason φέτος. Επίσης θα δούμε μεγάλη μπάλα με Diaw, Duncan, Splitter, Griffin σε ότι αφορά δημιουργία από τους ψηλούς.

http://www.theballhog.net/2015/04/17/nba-p...-antonio-spurs/
SteveNashidis
Διαφωνώ πάρα πολύ με charisma και συμφωνώ με τα άλλα 2 παιδιά . Το συγκεκριμένο ζευγάρι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τελικός περιφέρειας της Δύσης. Θα είναι σίγουρα αυτό που θα προσπαθήσω να δω όλα του τα παιχνίδια . Καταρχήν έχει ενδιαφέρον από προπονητική πλευρά και από το 1ο γύρο οι Doc και Pop θα προσπαθήσουν να δείξουν όλα τους τα κρυφά χαρτιά και τρικ γιατί δεν έχουν περιθώρια.

Σε όλες τις θέσεις στα μαρκαρίσματα υπάρχει ενδιαφέρον . Πρώτα στη ρακέτα με τους Griffin-De Andre και Duncan-Diaw. O Ποπ έχει την πολυτέλεια να έχει αναλώσιμους C και PF ( Splitter,Baynes,Ayres,Bonner) που θα νευριάσουν και θα προσπαθήσουν να βγάλουν εκτός ρυθμού τους Lob City-ηδες .
Μετά στον άσσο νομίζω ξεκάθαρο προβάδισμα έχει ο Paul έναντι του Parker αλλά πιστεύω ότι θα πέσει πάνω του ο Leonard . Redick vs Green θα πάρουν πολλές προσπάθειες ενώ από τον πάγκο οι Ginobily vs Crawford θα μας χαρίσουν σίγουρα καλές clutch στιγμές.

Αυτά είναι Playoff !
Rated: (en)joy
QUOTE (Voyager @ Apr 17 2015, 23:03 ) *
Το συγκεκριμένο ζευγάρι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τελικός περιφέρειας της Δύσης.

Δεν ειναι τυχαιο οτι για πρωτη φορα μετα απο το 2008 η ομαδα που βρισκεται απ'την 6η θεση και κατω -τεχνικως εστω- καταφερνει να σημειωσει 55 νικες...και οχι μονο αυτο..imo ενα ακομα κοινο σημειο με τοτε ειναι οτι το 2008 ηταν η αμεσως προηγουμενη φορα οπου ειχαμε 2 contenders να διασταυρωνονται στον πρωτο γυρο.
ΥΓ.Σκεφτομουν να αναφερθω και στην ομοιοτητα του hack a shaq και οτι κατι αναλογο σε καποιο βαθμο θα δουμε και τωρα στον deandre αλλα ως σεβασμο στον σακ ειπα να μην τολμησω να τους βαλω στην ιδια προταση smiley.gif
lakersdynasty
Δε πιστεύω ότι θα κάνουν πολλοί το "λάθος" να προβλέψουν νίκη των Clippers έστω και μετά τη νίκη τους στο 1ο παιχνίδι...αλλά λέω να μπω στο...κλειστό club tongue.gif

Οι Spurs έχουν κερδίσει σε τρεις περιπτώσεις τον τίτλο ενώ είχαν χάσει το 1ο παιχνίδι των playoffs. Τις προηγούμενες φορές όμως, το 2003 2005 και 2007 είχαν πλεονέκτημα έδρας και τους Duncan Ginobili Parker σε καλή κατάσταση.

Αυτό που με κάνει να δίνω περισσότερες ελπίδες πια στους Clippers είναι το γεγονός ότι ναι μεν οι Spurs μπορούν να αντιδράσουν συνολικά αλλά δε ξέρω αν θα το κάνει αρκετά ο ένας παίκτης που είναι απαραίτητο να το κάνει σε μεγάλο βαθμό.

Και αναφέρομαι στον Leonard.

Οι Clippers φαίνονται τουλάχιστον σε επίπεδο αθλητικότητας να μπορούν να επηρεάσουν το πολύ καλό επιθετικά παιχνίδι των Spurs και να αλλοιώσουν έστω αρκετά πάσες και σουτ για να αμυνθούν και να κερδίσουν. Στις θέσεις 1 2 και 5 οι Clippers έχουν τους παίκτες να κάνουν τη ζωή δύσκολη στους γηραιότερους Spurs.

Αυτόν που δεν μπορούν ν αντιμετωπίσουν είναι τον Leonard στη θέση 3, και θα πρέπει να πάνε περισσότερο σε αυτόν και να καταφέρει να αντεπεξέλθει.

Ώρα συμβολαίου Kawhi. cool.gif

Ο Crawford και η ικανότητα του να δώσει σκορ είναι το μεγάλο συν των Clippers σε κομμάτια παιχνιδιών που δεν είναι ζεστοί επιθετικά και είναι απαραίτητο να συνεχίσει για να σκοράρουν αρκετά και να κερδίσουν τη σειρά.

ΥΓ

Πως το λένε αυτό; Point God; Ε αυτό.



Για άλλα highlights εδώ

SteveNashidis
Ο LakersDynasty με κάλυψε οπότε τα σχόλια μου θα είναι πιο μικρά. Βλέποντας το ματς κονσερβα , ήταν φανερή η τεράστια ενέργεια που έβγαλαν οι Clippers με το καλημέρα σε αυτήν τη σειρά . Από όλους τους παίκτες πήραν την άμυνα, hustling, πόντους και έδειχναν όλοι τους συγκεντρωμένοι. Φυσιολογική η νίκη λοιπόν .

Οι σπερς δεν αντέδρασαν στο ματς. Μόνο ο Leonard πάλευε με τον Diaw , οι οποίοι ήταν αρκετά θετικοί με σωστές επιλογές στην επίθεση. Ο ΤεΠε φάνηκε νωθρός και κουρασμένος - 2 με 3 φορές έπεσε στο παρκέ με αρκετό πόνο - . Οι Duncan , Ginobily δεν ήταν τόσο κακοί αλλά δυσκολεύονταν να ακολουθήσουν το ρυθμό των LA Clips . Ο Βaynes εκτέθηκε αρκετά από τον Griffin . θετική ήταν η παρουσία του Mills ενώ οι υπόλοιποι guard δεν βοήθησαν.

Περιμένω το 2ο ματς να κριθεί στις λεπτομέρειες . Τα συνηθίζει ο Pop άλλωστε να σκιαγραφεί στο 1ο παιχνίδι τον αντίπαλο ώστε να μεταμορφώσει την ομάδα του στο 2ο game για να φύγει με το διπλό. Σίγουρα θα χρησιμοποιήσουν καλύτερα τα φουλ ώστε να κόψουν τους αιφνιδιασμούς και τα καρφώματα που έδωσαν μεγάλη ώθηση στους γηπεδούχους. Και μάλλον η χρήση με τέτοιο τρόπο των φάουλ αποδίδει καλύτερα από το hack a που προσπάθησαν στο 2ο δεκάλεπτο.
Das Kapital
Χθες, οι Spurs έδειχναν ανήμποροι μπροστά στους υπεραθλητές και νέους Clippers, προσπάθησαν σε κάποια σημεία να μειώσουν τη διαφορά που κλασικά κυμαινόταν περί τους 15 πόντους αλλά όποτε την έριχναν κάτω των 10 αυτή πάλι ανέβαινε. Δεν πιστεύω πως θα εκπλαγεί κανείς αν τελικά περάσουν οι Clippers, είναι φανταστική ομάδα και φέτος δείχνει ωριμότερη από ποτέ, ωστόσο οι Spurs που βλέπουμε και θαυμάζουμε μπορούν να ''ξεκάνουν'' τον οποιοδήποτε με τις ομαδικές τους προσπάθειες. Δεν πιστεύω πως η σειρά θα συνεχιστεί με αυτόν τον τρόπο, με τους Clippers τόσο dominant δηλαδή. Για αυτόν τον λόγο ακόμη θεωρώ φαβορί τους Spurs.
Zoys
Greatness...

lakersdynasty
Το τερμάτισε ο Τιμόθεος χθές! Και οι Λέοναρντ και Μιλς έδωσαν το δικό τους κάτι παραπάνω.

Όταν πήγε παράταση φαινόταν ότι οι Πολ και Γκρίφιν δεν ήταν ψυχολογικά σε θέση να διαχειριστούν το παιχνίδι.

Ειδικά ο Γκρίφιν που έκανε σημαντικά λάθη στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Αλλά αν είναι ένας πάικτης που πιστεύω ότι στοίχησε το παιχνίδι για τους Κλίπερς ήταν ο Κρόφορντ. Πολλές κατοχές με υπερβολική ντρίπμλα και κακά σουτ, δεν προσέφερε την απειλή που χρειάζονταν οι Κλίπερς για να προηγηθεί σταθερά όπως στο πρώτο παιχνίδι. Και φυσικά το ματσάρισμα Λέοναρντ-Μπαρνς ήταν είναι και θα είναι καθοριστικό.

Οι Σπέρς πάνε σπίτι για το 2/2 και θα ήταν καλό να μην κάνουν καμιά πατάτα. Να δούμε πως θα διαχειριστούν τα εκτός έδρας και οι Κλίπερς μετά την ήττα αυτή, με τον τρόπο που ήρθε και αν θα είναι ικανοί να...δημιουργήσουν την πατάτα tongue.gif

ΥΓ

Μίλς ετοίμασε το όπλο σου. wos_sport3.gif



lakersdynasty
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 20 2015, 15:09 ) *
Οι Clippers φαίνονται τουλάχιστον σε επίπεδο αθλητικότητας να μπορούν να επηρεάσουν το πολύ καλό επιθετικά παιχνίδι των Spurs και να αλλοιώσουν έστω αρκετά πάσες και σουτ για να αμυνθούν και να κερδίσουν. Στις θέσεις 1 2 και 5 οι Clippers έχουν τους παίκτες να κάνουν τη ζωή δύσκολη στους γηραιότερους Spurs.

Αυτόν που δεν μπορούν ν αντιμετωπίσουν είναι τον Leonard στη θέση 3, και θα πρέπει να πάνε περισσότερο σε αυτόν και να καταφέρει να αντεπεξέλθει.

Ώρα συμβολαίου Kawhi. cool.gif


Εντάξει δώστε του το συμβόλαιο 24.gif

SteveNashidis
Ξεπετάχτηκε ο Rivers (o Austin ) και είναι αυτός που καθοδηγεί τους Κλίπερς μέσα στο San Antonio τώρα που βγήκε ο Paul με φάουλ.
ssoulliss
Και τα τέσσερα γκαρντ των Clippers σήμερα είναι άψογοι.

Ο Πωλ όμως είναι απίστευτος!!! ohmy.gif
lakersdynasty
QUOTE(ssoulliss @ Apr 27 2015, 01:06 ) *
Και τα τέσσερα γκαρντ των Clippers σήμερα είναι άψογοι.

Ο Πωλ όμως είναι απίστευτος!!! ohmy.gif


Ο Paul όμως είναι απίστευτος και επειδή και οι άλλοι τρείς παίζουν καλά.

Ότι περισσότερο κάνουν οι Clippers για να δείξουν στην άμυνα των Spurs ότι υπάρχουν κι άλλες απειλές στο γήπεδο τόσο περισσότερο θα επωφεληθούν και απο τον ίδιο τον Paul.

Το είδαμε πολλές φορές, τελικά το είδαμε και σήμερα. Τα blowouts εξακολουθούν να αντιστοιχούν σε μια νίκη και μπορεί αυτή να δείξει στον αντίπαλο και ο,τι θα έπρεπε να προσέξει.

Οι Clippers τουλάχιστον για ένα παιχνίδι κατάφεραν να απαντήσουν αλλά όπως είπε και ο ssoulliss έπρεπε όλοι να προσφέρουν. Μπορούν οι Carwford Redick Rivers να κάνουν αυτό που έκαναν σήμερα για άλλα 2 παιχνίδια;

Και αντίστοιχα oi Spurs θα συνεχίσουν να σουτάρουν με 24% στα τρίποντα;



SteveNashidis
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 27 2015, 01:39 ) *
Ο Paul όμως είναι απίστευτος και επειδή και οι άλλοι τρείς παίζουν καλά.

Ότι περισσότερο κάνουν οι Clippers για να δείξουν στην άμυνα των Spurs ότι υπάρχουν κι άλλες απειλές στο γήπεδο τόσο περισσότερο θα επωφεληθούν και απο τον ίδιο τον Paul.

Το είδαμε πολλές φορές, τελικά το είδαμε και σήμερα. Τα blowouts εξακολουθούν να αντιστοιχούν σε μια νίκη και μπορεί αυτή να δείξει στον αντίπαλο και ο,τι θα έπρεπε να προσέξει.

Οι Clippers τουλάχιστον για ένα παιχνίδι κατάφεραν να απαντήσουν αλλά όπως είπε και ο ssoulliss έπρεπε όλοι να προσφέρουν. Μπορούν οι Carwford Redick Rivers να κάνουν αυτό που έκαναν σήμερα για άλλα 2 παιχνίδια;

Και αντίστοιχα oi Spurs θα συνεχίσουν να σουτάρουν με 24% στα τρίποντα;


Εγώ προσωπικά έμεινα στον Rivers γιατί οι Crawford, Redick έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους σε όλη τη σειρά (και όχι μόνο φέτος).

Game 1 : Paul 32 points , Redick 10 , Crawford 17 , Rivers 2
Game 2 : Paul 21 , Redick 16 , Crawford 11 , Rivers 4
Game 3 : Paul 7 , Redick 7 , Crawford 5 , Rivers 11
Game 4 : Paul 34 , Redick 17 , Crawford 16 , Rivers 16

SG3ptshooter
Eγώ πάλι που είμαι κακός άνθρωπος θα πω πως ακόμα και σήμερα απ' τους 8 παίκτες του rotation μείον ήταν μόνο ο "χαλαρά καλύτερος αμυντικός στον κόσμο και παραλίγο και για MVP άμα είχατε μυαλό"* o DeAndre.

Πίστευα πως έχουν τύχη οι Clippers αν έκαναν το 2-0, είναι η καλύτερη σεζόν τους με αυτό πάνω κάτω το γκρουπ παικτών. Δεν περίμενα όμως ότι θα τα κατάφερναν εκτός έδρας με break στην πλάτη. Σε έναν πολύ αδιάφορο πρώτο γύρο με 3 σκούπες καπαρωμένες που μπορεί να γίνουν και 4 (Rockets) ή και 5! (Grizzlies), και 2 ανατολικές σειρές που κι αυτές δύσκολα θα σπάσουν να απομένουν ζωντανές, αυτή εδώ είναι η σίγουρα και ψιλομακράν η πιο σοβαρή σειρά αγώνων για τον αποστασιοποιημένο παρατηρητή.

*έφη Doc Rivers.
lakersdynasty
QUOTE(Voyager @ Apr 27 2015, 01:48 ) *
Εγώ προσωπικά έμεινα στον Rivers γιατί οι Crawford, Redick έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους σε όλη τη σειρά (και όχι μόνο φέτος).

Game 1 : Paul 32 points , Redick 10 , Crawford 17 , Rivers 2
Game 2 : Paul 21 , Redick 16 , Crawford 11 , Rivers 4
Game 3 : Paul 7 , Redick 7 , Crawford 5 , Rivers 11
Game 4 : Paul 34 , Redick 17 , Crawford 16 , Rivers 16


Για όλους υπάρχουν ματσαρίσματα που μπορούν να τους αναδείξουν. Ειδικά σε βάθος 4 παιχνιδιών που ήδη οι προπονητές έχουν δει πως ματσάρουν αυτή τη στιγμή οι ομάδες τους.

Μένω στο ότι ο Rivers στο 4ο παιχνίδι βρήκε για τον μικρό Rivers ένα πολύ καλό αλλά και κρίσιμο ματσάρισμα με τον Mills. Ο Mills μπάινει στο παιχνίδι για να δώσει πόντους απο τον πάγκο. Εαν αυτούς ο Rivers τους πάρει πίσω τότε οι δυο ομάδες είναι αρκετά πιο ισορροπημένες.

Στο 3ο παιχνίδι οι πόντοι του Rivers ήρθαν όταν όλα είχαν ουσιαστικά κριθεί αλλά απ'οτι φάνηκε στο 4ο παιχνίδι οι Spurs του επέτρεψαν να μπει στο νόημα και μόλις βρήκε θετικό μισματς τους πλήγωσε.

Με την ίδια λογική στο 5ο-6ο-7ο παιχνίδι μπορεί να βρεθούν άλλα σημεία του παιχνιδιού που θα αφήσουν κάποιον άλλο να κάνει περισσότερα απ'οτι συνήθως. Ίσως δεν είναι αυτός ίσως είναι ο Redick ή ο Carwford.

Τα διαπιστευτήρια τους οι άλλο 3 τα έχουν δώσει αλλά οι σειρές αλλάζουν απο παιχνίδια παικτών που δίνουν περισσότερα απο όσα περιμένει ένας αντίπαλος απο αυτούς.

Αντίστοιχα, ένα πολύ καλό παιχνίδι του Green ή του Ginobili εκτελεστικά μπορεί να γύρει τη σειρά ξανά προς τους Spurs στο 5ο παιχνίδι.
benchwarmer
Όπως αναμενόταν, η πιο ενδιαφέρουσα σειρά με διαφορά.
Οι Σπερς είναι σίγουρα ένα κλικ κάτω από πέρυσι, όχι τόσο λόγω ηλικίας (ο Ντάνκαν είναι απίστευτος), όσο λόγω κακού Πάρκερ...
Θα συμφωνήσω πάντως με την τελευταία πρόταση του ld από πάνω, ότι με τον τρόπο παιχνιδιού των Σπερς είναι πολύ εύκολο να ξαναγυρίσει η σειρά εάν βρεθεί κάποιος του supporting cast σε πολύ καλή μέρα εκτελεστικά. Και πιστεύω (και ελπίζω ομολογώ) αυτό να συμβεί..
duncan21
Timmeh smile.gif .
lakersdynasty
Ξέρετε που καταλήγει η συνεχής μουρμούρα επι 4 παιχνίδια στους διαιτητές;

Σε μια τεχνική ποινή που σου χάνει το 5ο παιχνίδι.

Η τεχνική ποινή στη πάσα του Paul στον διαιτητή για επαναφορά ήταν

1) Αδικαιολόγητη απο μόνη της.

2) Δικαιολογημένη με βάση όλα όσα γλύτωσαν ως τώρα οι Clippers κάθε φορά που άνοιγαν το στόμα τους.

Κατά τα άλλα, τα πιο αγωνιστικά, οι Spurs είχαν μια εξαιρετική μέρα απο το τρίποντο που ουσιαστικά τους έδωσε και την ώθηση να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.

Ξέρω ότι πολλοί θα μπουν στη διαδικασία να φταίξουν τους βασικούς των Clippers για τα λάθη τους αλλά αυτός που έχασε το παιχνίδι ήταν ο Crawford αν θέλουμε να κολλήσουμε σε 1 πρόσωπο και γενικότερα ο πάγκος.

Οι Clippers έπαιξαν 3 αναπληρωματικούς που έδωσαν 17 πόντους σε 23 σουτ.
Αντίστοιχα οι Spurs έπαιξαν 6 αναπληρωματικούς που έδωσαν 48 πόντους σε 26 σουτ.

Το κάθε λάθος των Paul-Jordan-Griffin κοστίζει σοβαρά στους Clippers γιατί οι εναλλακτικές δεν είναι σίγουρες σε κάθε αγώνα.

Είναι τρελό το να πιστεύει κανείς ότι οι Clippers θα κερδίσουν στο San Antonio αλλά πόσα λογικά πράγματα έχουμε δει σε αυτή τη σειρά;

QUOTE(duncan21 @ Apr 29 2015, 08:49 ) *
Timmeh smile.gif .


https://twitter.com/SA_Spurs_Nation/status/...295261889269760



biggrin.gif
jasonick
Είχαν θέμα χθες οι Spurs με τους ψηλούς τους. Ο Splitter είναι φανερό πως δεν είναι 100 %, με τον Griffin να κάνει πάρτυ μαζί του στην 1η περίοδο, ο Baynes που μπήκε μετά δεν βοήθησε και στο διάστημα αυτό ο παίκτης του πήρε πολλά επιθετικά και μόνο ο Diaw έπαιξε καλά, αλλά και αυτός είχε πρόβλημα με τα φάουλ και δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου στην 3η περίοδο. Αν ο Βραζιλιάνος δεν βελτιωθεί και δεν μπορέσει να δώσει το τίμιο 20λεπτο του δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει το San Antonio στα playoffs μιας και δεν έχουν άλλον ψηλό (πέρα Timmy) που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, πράγμα που έχει αναγκάσει στην σειρά μέχρι τώρα να παίζει ο Duncan 40λεπτα.
Παρόλα τα προβλήματα με τους ψηλούς τους, τον Parker να έχει και αυτός προβλήματα και μην είναι στο 100 % και τον Green να τα έχει ψιλοσπάσει έχουν νικήσει 2 φορές μέσα στο LA οπότε θα συμφωνήσω με τον lakersdynasty και δεν θα εκπλαγώ με οποιοδήποτε σκορ στο επόμενο ματς.

Υ.Γ:
QUOTE
Bill Simmons ‏@BillSimmons 7 ώρεςΠριν από 7 ώρες

Austin Rivers getting legit pissed that his dad subbed him early in 4Q for CP3 is my new favorite moment of the season.


tongue.gif
Das Kapital
Αφού πήραν τη σημαντικότερη νίκη της σειράς κάνοντας το 3-2, η πλάστιγγα γέρνει προς τους Spurs που έχουν το momentum αλλά και στατιστικά να το δει κανείς η κατάσταση είναι υπέρ τους, συν τοις άλλοις το επόμενο παιχνίδι είναι στο San Antonio. Χωρίς αμφιβολία τη διαφορά την έκανε ο πάγκος, είναι ευλογία για μια ομάδα να μπορεί να στηριχτεί τόσο πολύ στους αναπληρωματικούς της, χθες δε βοήθησε ο Splitter, ήταν εκεί ο Diaw, o Parker ήταν πολύ μέτριος, βοήθησε στο σκοράρισμα ο Mills. Από την άλλη οι Clippers σε έναν πάγκο δεκατριών παικτών έχουν πέντε που δεν έπαιξαν λεπτό.
Zoys
QUOTE(Das Kapital @ Apr 29 2015, 17:38 ) *
Χωρίς αμφιβολία τη διαφορά την έκανε ο πάγκος, είναι ευλογία για μια ομάδα να μπορεί να στηριχτεί τόσο πολύ στους αναπληρωματικούς της, χθες δε βοήθησε ο Splitter, ήταν εκεί ο Diaw, o Parker ήταν πολύ μέτριος, βοήθησε στο σκοράρισμα ο Mills. Από την άλλη οι Clippers σε έναν πάγκο δεκατριών παικτών έχουν πέντε που δεν έπαιξαν λεπτό.

Ακριβώς. Το βάθος του πάγκου των Spurs είναι αυτό που βοηθά το San Antonio να έχει συνέχεια και διάρκεια στο παιχνίδι του σε αντίθεση με τους Clippers που βασίζονται στη first unit. Ο Mills είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.
ssoulliss
QUOTE (Zoys @ Apr 29 2015, 18:15 ) *
Ακριβώς. Το βάθος του πάγκου των Spurs είναι αυτό που βοηθά το San Antonio να έχει συνέχεια και διάρκεια στο παιχνίδι του σε αντίθεση με τους Clippers που βασίζονται στη first unit. Ο Mills είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.


Εμένα μου την έδωσε η τελευταία φάση. Μάλλον ο κανονισμός που υπάρχει. 68.gif

Αγωνιστικά νομίζω ότι είναι θέμα γκαρντ και λύσεων από τον πάγκο. Όπως το έχουν πει και οι υπόλοιποι.

Αν είναι καλά όπως στο τέταρτο ματς τα 4 γκαρντ των Κλίπερς, πιθανότατα θα κερδίσουν. Θα καλύψουν και τις δύο συνθήκες που προανέφερα.

manj13
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 29 2015, 09:08 ) *
Ξέρετε που καταλήγει η συνεχής μουρμούρα επι 4 παιχνίδια στους διαιτητές;

Σε μια τεχνική ποινή που σου χάνει το 5ο παιχνίδι.

Η τεχνική ποινή στη πάσα του Paul στον διαιτητή για επαναφορά ήταν

1) Αδικαιολόγητη απο μόνη της.

2) Δικαιολογημένη με βάση όλα όσα γλύτωσαν ως τώρα οι Clippers κάθε φορά που άνοιγαν το στόμα τους.

Κατά τα άλλα, τα πιο αγωνιστικά, οι Spurs είχαν μια εξαιρετική μέρα απο το τρίποντο που ουσιαστικά τους έδωσε και την ώθηση να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.

Ξέρω ότι πολλοί θα μπουν στη διαδικασία να φταίξουν τους βασικούς των Clippers για τα λάθη τους αλλά αυτός που έχασε το παιχνίδι ήταν ο Crawford αν θέλουμε να κολλήσουμε σε 1 πρόσωπο και γενικότερα ο πάγκος.

Οι Clippers έπαιξαν 3 αναπληρωματικούς που έδωσαν 17 πόντους σε 23 σουτ.
Αντίστοιχα οι Spurs έπαιξαν 6 αναπληρωματικούς που έδωσαν 48 πόντους σε 26 σουτ.

Το κάθε λάθος των Paul-Jordan-Griffin κοστίζει σοβαρά στους Clippers γιατί οι εναλλακτικές δεν είναι σίγουρες σε κάθε αγώνα.

Είναι τρελό το να πιστεύει κανείς ότι οι Clippers θα κερδίσουν στο San Antonio αλλά πόσα λογικά πράγματα έχουμε δει σε αυτή τη σειρά;



https://twitter.com/SA_Spurs_Nation/status/...295261889269760



biggrin.gif



38 ΕΤΩΝ...Εχοντας κερδισει τα παντα....εχοντας αποδειξει τα παντα...εχοντας κατοχυρωσει για τη θεση του σεντερ τον ''Tim Duncan's way...Με λεφτα και για τα 3εγγονα του...Η χαρα στο προσωπο του ειναι λες και κερδιζει το πρωτο ματς της καριερας του...RESPECT σ' εναν απο τους τελευταιους αγαπημενους μου ψηλους εκει στο ΝΒΑ που ξερει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ μπασκετ...Μακαρι το τελος της χρονιας να τον βρει μ ακομα ενα δαχτυλιδι...
lakersdynasty
Το δήλωσε και μετά το παιχνίδι ότι βλέπει το τέλος να πλησιάζει οπότε το χαίρεται όσο μπορεί.

captain charisma
με το σωματοτυπο που εχει και τη σωστη διαχειρηση του απ τον ποποβιτς πιστευω οτι αλλα 2 χρονακια καλου μπασκετ τα εχει ακομα..δεν νομιζω οτι θα σταματησει φετος...αλλωστε κ ο τζαμπαρ στα 42 σταματησε γτ οχι κ ο ντανκαν..
sarounas
νομίζω λάθος του Πόποβιτς. Δεν είναι μόνο η ήττα αυτή καθ αυτή αλλά και το πως χάνεις....

όταν οι παίκτες σου κοντέυουν να γκρεμίσουν την μπασκέτα με την αστοχία τους από μακριά, δεν κρατάς για τόσο μεγάλο διάστημα στο 4ο εκτός τον Ιταλιάνο που τα στάζει από παντού. θα μου πείτε είναι και η άμυνα αλλά εκ του αποτελέσματος πόσα παραπάνω θα έτρωγε πίσω από ρέντιγκ ή κρόφορντ ο Μπελινέλί?

σίγουρα το 7ο θα είναι αίμα και άμμος καθώς η έδρα έχει σπάσει εκατέρωθεν δύο φορές και εννοείτε πως δεν ξεγράφεις με την καμία ομάδα σαν τους Σπερς

πάντως με έχουν εντυπωσιάσει οι Κλίπερς που έχουν φτάσει ως εκεί την σειρά
lakersdynasty
Game7 λοιπόν.

Η πρόβλεψη στο poll είναι 10-2 υπερ των Spurs. Προσωπικά δε μπορώ να αποφασίσω.

Είναι παίκτες των 2 ομάδων που απο παιχνίδι σε παιχνίδι χρωστάνε στο επόμενο, καλό ματς. Ποιος θα κάνει την καλή και τι χρώματα θα φοράει;

Ο Jordan ουσιαστικά ευστοχώντας σε αρκετές απο τις βολές του αναίρεσε το hack και έδωσε την ευκαιρία στους Clippers να επιστρέψουν στο παιχνίδι απο το -9.

Οι Clippers κατάφεραν να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τον Duncan με 3 φάουλ και γενικά φόρτωσαν βασικούς παίκτες με φάουλ κάτι που βοήθησε να μη βρουν ρυθμό.

Κάπως έτσι έμεινε κλειστό το παιχνίδι με προβάδισμα των Clippers και τα ηρωικά των Spurs στο τέλος δεν ήταν αρκετά.

O Paul ήταν εξαιρετικός στο 2ο ημίχρονο στο σκοράρισμα ενω είχε τελειώσει το ημίχρονο με 0/7 σουτ αν θυμάμαι καλά. Αλλά είχε ήδη 8 ασίστ και 4 κλεψίματα και έδωσε ρυθμό στους υπόλοιπους.

Ο Griffin πρέπει να είναι το νο1 για αυτή την ομάδα για να πάει μπροστά. Πρέπει να αρχίζει απο αυτόν η επίθεση και εκτελεστικά και δημιουργικά. Μέσα στο παιχνίδι, βρίσκει και ο Paul τα σημεία στα οποία θα σηκώσει την ομάδα πάνω του. όταν πια ο αντίπαλος έχει κι άλλα πράγματα να τον ανησυχούν.

Ένα σημαντικό στοιχείο για τους Clippers που δεν αναφέρθηκε ως τώρα είναι το γεγονός ότι μέχρι το 5ο παιχνίδι οι ασίστ είναι μοιρασμένες μεταξύ των 2 βασικών σκόρερ-δημιουργών.

7,2 Griffin, 6,8 Paul.

Αυτό είναι καλό νέο για τους Clippers. Και για τώρα, και εαν συνεχίσουν, και για τον επόμενο γύρο.

Parker/Mills -17/+11 Leonard/Belinelli -19/+13

O Diaw στο ποστ 1 προς 1 δε μπορεί να μαρκαριστεί απο κανένα Clipper.

Εκτός των 24 λεπτών του και πάλι κακού γενικά Crawford οι Clippers πήραν 11 λεπτά απο τον αρνητικό Rivers, και 10 απο τον Davis που τραυματίστηκε.

5 εναντίον 10 η σειρά.


sarounas
συμφωνώ λίγο πολύ με lakersdynasty

Ουσιαστικά όλο το χθεσινό παιχνίδι κρίθηκε μεταξύ 20ου-28ου λεπτού όπου το
47-38 των SAS έγινε με ένα επιμέρους σερί 6-24 των LAC!!! έγινε 53-62.

Η αλλαγή του αν και μέτριου μέχρι τότε Ντάνκαν που υπέπεσε στο 3ο φάουλ του στο γκολ-φάουλ του Ντε Άντρε Τζορνταν στο 47-38 ήταν καθοριστική αφού σε συνδυασμό με την πολύ κακή μέρα επιθετικά που βρέθηκαν ο Πάρκερ με τον Μανού αποσυντόνισε τελείως την χημεία της ομάδας στην επίθεση και εκτός από δύο ατομικές προσπάθειες του Λέοναρντ άλλο ουδέν

ενώ και αμυντικά σε αυτό το διάστημα χάθηκαν πάρα πολλά ριμπάουντ με αποτέλεσμα οι Κλίπερς να πάρουν δεύτερες ευκαιρίες τις οποίες και εκμεταλλεύτηκαν.

Μετά από αυτό το σερί η πλάστιγγα έγειρε οριστικά αφού η ψυχολογία των παικτών του Ρίβερς ανέβηκε στα ύψη με αποτέλεσμα να ενισχυθεί και η αυτοπεποίθησή τους.
Βλέπουμε πάντως ότι πέραν την τακτικής σε αυτά τα παιχνίδια την ψυχολογία να παίζει καθοριστικό παράγοντα αφού βοηθά ιδιαίτερα στον έλεγχο του ρυθμού ιδίως αν συνδυάζεται με πολλές εύστοχες μακρινές προσπάθειες που ανοίγουν κάπως και τις αποστάσεις μεταξύ των αμυνόμενων και βρίσκουν πεδίο δράσης για να δημιουργήσουν παιχνίδι ο Γκρίφιν με τον Πολ. Αυτή η δημιουργία των δύο συγκεκριμένων παικτών του Ρίβερς φαίνεται να είναι το “κλειδί” των Κλίπερς στην αμυντική μηχανή των Σπερς που διαχρονικά είναι μία από τις κορυφαίες στην ιστορία του ΝΒΑ.

Περιμένω το 7ο να είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλά φάουλ εκατέρωθεν και η εμπειρία σε τέτοιου είδους ματς των παικτών του Πόποβιτς να τους οδηγήσει στην νίκη. Πιστεύω πως τελικά θα υπερισχύσει αυτό που λέμε «η καρδιά του πρωταθλητή»

SG3ptshooter
Είναι πολύ καθοριστικό πάντως το πόσο μακριά απ' τον καλό του εαυτό είναι ο Parker, όσο καλός scorer να είναι στη βραδιά του ο (καβουρο)Patty Mills δεν έχει το ειδικό βάρος να σε πάει μακριά αν ο TP υποθετικά συνέχιζε σε αυτά τα νούμερα για 3 ή 4 σειρές αγώνων. Δεν τον υποτιμώ τον Αυστραλό απλά πέραν του λογικού ερωτήματος του αν μπορεί να ανταποκριθεί συστηματικά σε τέτοιες συνθήκες αγώνα, είναι κι απ' τους guards που παίζουν makers κυρίως λόγω ύψους παρά λόγω playmaking ενστίκτου, δεν το έχει αρκετά για βασικός NBAer κάθετα αυτό το πράγμα. Σίγουρα και η επιτυχία του Parker είναι σε καλό βαθμό αποτέλεσμα της συνεκτικότητας των Spurs, μην έχοντας στο ρόλο του την απόλυτη ευθύνη στο passing game όπως και να χει, αλλά δεν ποντάρεις στον Αυστραλό για μέχρι το τέλος και 40 πόντους να βάλει απόψε. Αν και πιο πιθανό ίσως είναι να τους βάλει ο Γάλλος και να τρομάξουμε... smiley.gif
giannis_mg
Άραγε όλοι εμείς οι μπασκετόφιλοι και δη του ΝΒΑ έχουμε καταλάβει κάτι???

Σήμερα μπορεί μετά από πολλά χρόνια επιτυχιών και δόξας η ίσως πιο επιτυχημένη Big-3 όλων των εποχών να δίνει το τελευταίο παιχνίδι της...

Γιατί ο Ντάνκαν και ο Πάρκερ λογικά θα ανανεώσουν αλλά μάλλον ο μεγάλος Manu θα αποδεχθεί ότι το σώμα του τον προδίδει σιγά σιγά...

Νομίζω δεν το έχουμε καταλάβει και επειδή δεν είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο εύχομαι η ομάδα μου υπό τις οδηγίες του μεγάλου Ποπ να καταφέρει να δώσει παράταση ζωής στα κοντά 16 με 19 χρόνια που βλέπουμε αν μην τι άλλο ολοκληρωτικό μπάσκετ...
Για να δούμε αυτό το παιχνίδι δεν χάνεται πάντως...

Εύχομαι νίκη στο 7ο παιχνίδι του 1ου γύρου όπως με το Ντάλας πέρυσι και ανάλογη πορεία μέχρι την γη της Επαγγελίας smile.gif

spurs1-sm.gif
Quincy
Θα είναι φοβερή ατυχία αν δεν επιστρέψει ο Paul! 68.gif
ssoulliss
Με 3 φάουλ ο Γκρίφιν (εξαιρετικός μέχρι στιγμής ) και με μισό πόδι ο Πολ - στο 19' περίπου - δείχνει δύσκολο να κερδίσουν οι Κλίπερς.
SG3ptshooter
Σίγουρα επέστρεψε χωρίς να είναι ο εαυτός του όταν κλέβουν μπάλα και δεν βγήκε transition γιατί τον... πρόλαβαν. Κρίμα για το ίδιο το παιχνίδι, μπορεί στο δεύτερο να είναι λίγο πιο άνετος, ελπίζω.
Quincy
77.gif 77.gif 77.gif
Anubis
Λιγο λιγοτερο επιπολαιοι να ηταν οι σπερς δεν θα χανανε αυτο το παιχνιδι. Νομιζω μια απο τις καλυτερες 7 game series
Gkos
Τρομερό ματς ,με 13 ισοπαλίες στην τελευταία περίοδο....
Μπορούσε να κάτσει παντού η μπίλια!!

Αξιζε το ξενύχτι!
Das Kapital
Τρομερός αγώνας, τρομερή σειρά. Κρίμα που χάνουμε τους Spurs.

Triple Double o Griffin, 27 πόντους με τραυματισμό ο Paul, o Barnes βρισκόταν σε κάθε φάση, ο Duncan γύρισε τον χρόνο πίσω με καπληκτική εμφάνιση, πολλές εναλλαγές στο σκορ, πραγματικά φανταστική σειρά, μας θύμισε κάτι από πέρσυ.
YorM3
Απίστευτος Paul... 77.gif Kρίμα αν σήμερα ήταν η τελευταία παράσταση της μεγάλης ομάδας των Spurs sad.gif

Y.Γ. Γιατί κάποιος να πληρώσει max τον Τζόρνταν αν δεν μπορεί να τον έχει μέσα τα τελευταία κρίσιμα λεπτά και να χάνουν παρολίγο απο τα επιθετικά ριμπαουντ? 68.gif
lakersdynasty
QUOTE(lakersdynasty @ May 1 2015, 08:00 ) *
Game7 λοιπόν.

Η πρόβλεψη στο poll είναι 10-2 υπερ των Spurs. Προσωπικά δε μπορώ να αποφασίσω.


2+2 που πόνταραν μετά το 6ο παιχνίδι...δικαιώθηκαν συνολικά 4 άτομα απο όσους ψήφισαν, και ο υποφαινόμενος είναι χαρούμενος για τον Chris Paul. biggrin.gif

Βέβαια αν έχαναν οι Clippers θα χαιρόμουν για τον Duncan. Έχω επιλογές. tongue.gif

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, με αρκετές κατοχές να είναι πραγματικά καλές και απλά άστοχες. Σε όλη τη σειρά οι ομάδες βρήκαν καλά σουτ αλλά δε γίνεται να μπαίνουν πάντα.

Τελικά και ο Green και ο Barnes και ο Crawford που χρωστούσαν καλά παιχνίδια ήταν άξιοι συμπαραστάτες των βασικών, ενω και ο Parker μπήκε στο παιχνίδι πολύ καλά.

ΥΓ

Η ώρα συμβολαίου για τον Leonard τελικά ήταν μια ώρα δύσκολη. 5-13 σουτ και αμυντικά έκανε τα λαθάκια του που επέτρεψαν επίσης στη καλή εμφάνιση και επιθετικά αυτή τη φορά του Barnes.

ΥΓ 2

Για τον Paul δεν έχω να πω κάτι καινούργιο. Θεωρώ ότι η κατάσταση στην οποία βρέθηκε σε επίπεδο ομάδων-διεκδικητριών αλλά και περιφέρειας τον καθιστά τόσο άτυχο όσο και τον Sidney Moncrief τη δεκαετία του 80, όταν μετά απο μόλις 1 χρονιά (1979-1980) οι Bucks μετακινήθηκαν απο τη Δύση στην Ανατολή λόγω έλευσης των Mavericks και δε μπορούσαν να ξεπεράσουν τους Sixers και Celtics για να φτάσουν τελικούς ΝΒΑ.

Οι αγώνες τους με τους αιώνιους πρωταθλητές Δύσης Lakers ήταν μοιρασμένοι σε ρεκορ, και είχαν όλα τα φόντα να είναι εξαιρετική ομάδα και στα playoffs της Δύσης. Πολύ καλή άμυνα και ικανότητα για σκορ στο transition και ένα ροστερ που μάτσαρε πολύ καλά με τους Lakers.

Έτσι και ο Paul, ακόμη και τώρα που έχει μια ομάδα γύρω του σαφώς καλύτερη απ'οτι πριν και με βασικούς παίκτες πια ώριμους για να αντεπεξέλθουν στη πίεση, είναι σε μια περιφέρεια που ίσως να μη του επιτρέψει να δει τελικούς, ή ακόμη και τελικούς περιφέρειας. Θα χρειαστούν και άλλα Triple double απο τον Griffin.

Η τύχη και το καλό timing παίζουν και αυτά σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας καλής καριέρας. Οι ομάδες που δημιουργησαν δυναστείες το ξέρουν καλά ότι η ικανότητα μόνο δεν είναι αρκετή. Για να δούμε τι θα κάνουν απέναντι στους ξεκούραστους Rockets και το υποψήφιο MVP μούσι.

bball.gif
tanasen01
Τι υπερματσάρα ήταν αυτή;; Φοβερή παράσταση από τον CP3. Tα λέμε του χρόνου...

"People ask me about Tim [Duncan] and Manu [Ginobili] and myself for the last five years, what we're going to do," Popovich said. "It's all psycho babble. I have no clue. We'll probably come back. Paycheck is pretty good. You think I'm lying."
benchwarmer
Πολύ σπουδαία σειρά και αυτή η εμφάνιση του Paul θα μείνει for the ages (όπως θα έμενε και όλη η σειρά του Duncan σε περίπτωση που περνούσαν οι Spurs). Το μέλλον των οποίων είναι αβέβαιο, αλλά έτσι είναι κάθε χρόνο εδώ και 5 τουλάχιστον, ας περιμένουμε.

Προέχει άλλη μία σπουδαία πιστεύω σειρά μεταξύ Κλίπερς και Ρόκετς, δύο ομάδων που έχουν ακόμα να αποδείξουν ότι αξίζει ο ντόρος που γίνεται γύρω από αυτούς και τους αστέρες τους φέτος.
AKRG
απίστευτο ματς και σειρά επίσης, λυπηθηκα για τον τιμ περισσότερο , θα ήθελα να το σηκώσει και φέτος
Boom Dizzle
Μεγαλη σειρα...Οποιος και να περναγε δικαιο θα ηταν
Δεν τους φοβαμαι τους Σπερς...Θα επιστρεψουν...Και μπορει να εχουν και Ολντριτζ!
lakersdynasty
Chris Paul, the San Antonio Spurs and help defense as a cost function

http://nyloncalculus.com/2015/05/03/chris-...-cost-function/
Rated: (en)joy
Πιστευω οι περισσοτεροι να εχουμε συνειδητοποιησει πως ημασταν μαρτυρες μιας εκ των μεγαλυτερων σειρων πρωτου γυρου οχι μονο των τελευταιων χρονων αλλα τουλαχιστον στην συγχρονη ιστορια του nba –καποιοι μαλιστα θα ελεγαν και των τελευταιων 30 ετων δηλ. απ’το 1984, τη χρονια οπου οι ομαδες που συμμετειχαν στα playoffs αυξηθηκαν απο 12 σε 16.

Και δεν στεκομαι μονο στον καταπληκτικο απο πολλες αποψεις χθεσινο αγωνα. Συνολικα η σειρα η ιδια ηταν κατι το επικο. Δυο ομαδες με 55/+ νικες και μαλιστα contenders να αναμετρωνται στα playoffs με το καλημερα σε μια σειρα που μετα απο 6 -στην πλειοψηφια τους χορταστικα/θεαματικα για post season, με 2 breaks απο την καθε ομαδα- παιχνιδια φτανει στον 7ο αγωνα με το τελευταιο παιχνιδι να τελειωνει εχοντας προηγηθει οτι προηγηθηκε. Το χθεσινο ηταν κατι που συνηθως δεν θα περιμενε καποιος που θα ακουγε για 7ο αγωνα να δει, αν δεν γνωριζε τις ομαδες που αγωνιζονταν…ομως παρ'ολα τα οσα διακυβευοταν spurs και clippers εδειξαν οτι ενα εβδομο παιχνιδι μπορει να κριθει και με αυτον τον τροπο. Και τι πιο ωραιο απο ενα φιναλε στο τελευταιο δευτερολεπτο, πραγματικα αξιο τελος σε μια μεγαλη σειρα..

ΥΓ. και μεγαλη στιγμη στο τελος με Paul και Duncan.

SteveNashidis
Mαγική σειρά. Απολαυστική μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Paul ήθελε τη νίκη όσο τίποτα άλλο. Συγκινητική και η προσπάθεια του Duncan και μας έδειξε το χαρακτήρα του στη φάση που είπε ο enjoy στο τέλος . Να δούμε πόσο κουρασμένοι θα είναι οι Clippers απέναντι στους Rockets.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.