Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
TF LAGONHSI
το χθεσινό παιχνίδι το θέλαμε περισότερο και το 17/42 οφείλεται και στο άγχος μας μιας και παίζουμε συνέχεια πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Η θέληση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο όπου πραγατικά έπεφταν κορμιά μας έδωσε την νίκη Α ημίχρονο 36-47 με 8/10 τρίποντα η Κηφισιά και δεύτερο ημίχρονο 35-22 με πολύ δυνατή άμυνα εμείς
TF LAGONHSI
jabar ήρθες τελικά ευχαριστούμε που μας προτίμησες σε στεναχωρήσαμε όμως μιας κια το φιλαράκι σου έχασε

Λύκε χθές δεν είχε ιστοριούλα σου την χαλάσαμε ρε κακομοίρη αντι να μας ευχαριστείς που δεν βάλαμε και τις βολές στο τέλος να χάσεις και την διαφορά μην μιλάς καθόλου
Jabar
Το ματς Πεντέλη - Λαγονήσι κρίνει οριστικά και την υπόθεση σωτηρία .Νικάει η Πεντέλη σώζεται και αυτόματα
πέφτουν Λαγονήσι,Μελίσσια,Κηφισιά.Κερδίζει το Λαγονήσι μένουν όλοι ζωντανοί
Jabar
QUOTE(TF LAGONHSI @ Apr 5 2008, 13:05 ) *
jabar ήρθες τελικά ευχαριστούμε που μας προτίμησες σε στεναχωρήσαμε όμως μιας κια το φιλαράκι σου έχασε

Λύκε χθές δεν είχε ιστοριούλα σου την χαλάσαμε ρε κακομοίρη αντι να μας ευχαριστείς που δεν βάλαμε και τις βολές στο τέλος να χάσεις και την διαφορά μην μιλάς καθόλου

Τον παρηγόρησα μετά στο τρίγωνο.Από τη στεναχώρια έφαγα μόνο παϊδάκια , λουκάνικο,και για δίαιτα μοσχαρίσια σαλατούλα και μπιφτεκάκι.Οπως σε έκοψα βέβαια πρέπει να είσαι δυνατός αντίπαλος .Εγώ είμαι πηρούνι Α εθνικής ενώ τον τριποντέρ τον κόβω ίσα με Β εσκα και αυτό από του χρόνου.
TF LAGONHSI
QUOTE(Jabar @ Apr 5 2008, 13:11 ) *
Τον παρηγόρησα μετά στο τρίγωνο.Από τη στεναχώρια έφαγα μόνο παϊδάκια , λουκάνικο,και για δίαιτα μοσχαρίσια σαλατούλα και μπιφτεκάκι.Οπως σε έκοψα βέβαια πρέπει να είσαι δυνατός αντίπαλος .Εγώ είμαι πηρούνι Α εθνικής ενώ τον τριποντέρ τον κόβω ίσα με Β εσκα και αυτό από του χρόνου.

ω ρε πούστι έχασα τέτοιο φαγοπότι ρε λαμόγιο λύκε γιατί δεν είπες τίποτα ο Λύκος τι έφαγε λαγό στιφάδο χα χα χα χα
Yoda
O Yoda λέει στον Jabar ότι έχει απόλυτο δίκιο για τα φάουλ (πότε και πόσα θα έπρεπε να δίνουν οι διαιτητές) και εκεί νομίζω είναι και η πηγή των διαμαρτυριών των ομάδων.

Στην κατηγορία μας όχι μόνο δεν ευνοείται ( ... όταν δεν υπάρχει κατηφόρα) η καλύτερη ομάδα με τους καλύτερους, δυνατότερους, ταχύτερους , ψηλότερους παίκτες αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο..... δηλαδή μία (ακούσια?) προστασία των αδυνάτων!!

Οι περισσότεροι διαιτητές της κατηγορίας (όχι όλοι, κυρίως όσοι σφυράνε σε μεγαλύτερες κατηγορίες και βαριούνται) αλλιώς σφυράνε στην αρχή του αγώνα στα πρώτα 25 λεπτά ( δεν σφυράνε ... για να φύγουν νωρίς) και αλλιώς σφυράνε στο τέλος ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο (προσπαθούν να τα σφυρίξουν όλα)....

Ο Yoda λέει ότι το αποτέλεσμα είναι μία αδύναμη ομάδα να μπορεί να παίζει δυνατά και να μην έχει πρόβλημα με φάουλ μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο (εννοώ πόντους από βολές ή ομαδικά φάουλ ή φορτωμένους παίκτες με ατομικά φάουλ) απέναντι στην πιό δυνατή ομάδα .... και παράλληλα η αδύναμη ομάδα να έχει την πολυτέλεια να παίξει ακόμα πιο δυνατά τα τελευταία λεπτά.... έχοντας παίκτες με 1-2 ατομικά φάουλ... και εκνευρισμένους αντιπάλους!

Ο Υοda λέει ότι αυτή είναι μία εξήγηση στο γιατί δεν «καθαρίζουν εύκολα» οι καλύτερες ομάδες τα παιχνίδια στην κατηγορία και όλα τα ματς λήγουν με πολύ μικρές διαφορές....

Ο Yoda λέει ότι με αυτή την ..... τακτική των διαιτητών ..... οι κόουτς γεμίζουν τις πεντάδες ... και .... με ξυλοκόπους με σκοπό να βγάζουν από το ρυθμό τα ατού των αντίπαλων ομάδων τουλάχιστον για τα πρώτα 25 λεπτά.... (με το σύστημα κάντε 10 φάουλ θα σας σφυρίξουν 1)

Το αποτέλεσμα είναι. και οι καλοί παίκτες εκνευρίζονται γιατί επί 30 λεπτά δεν τους σφυρίζουν τα φάουλ που έπρεπε .... αλλά και οι πιο κακοί παίκτες εκνευρίζονται επειδή στα τελευταία 10 λεπτά οι διαιτητές «αλλάζουν τακτική» ... και τους δίνουν όσα δεν τους σφύριζαν τα προηγούμενα 30 λεπτά!

O Yoda ρωτάει ...πόσοι δεν έχουν ακούσει την φράση των διαιτητών ... «¨Ελα μωρέ εσύ είσαι γερό σκαρί τι ανάγκη έχεις που ζητάς και φάουλ?» ... και ο Yoda λέει .... οκ ρεφ .... αλλά το καλαθάκι όμως δεν μπήκε!
xatzi-11
a re lyke....
telika stin kifisia olo logia logia logia....
tipota allo....alla vevea otan stirizeis oli tin katigoria se dio 15xronous tote exeis provlima....ti na pw....mallon o coach(o theos na ton kanei) exei provlima me kapoious...kalo einai na tous to pei na min taleporounte ta pedia...
kiafto pou ennow einai oti thewrw adianoito na les se sigekrimena atoma na kanoun stin ousia mia wra odigisi gia na skoupizoun ton pago otan aftoi paliotera epeza kata meso oro 20 lepta ana pexnidi
nikefalin
QUOTE(Jabar @ Apr 5 2008, 13:11 ) *

τελικά ήρθε το λαμόγιο ? που έλεγε ότι ήταν κουρασμένος
mog#4
QUOTE(triponter @ Apr 5 2008, 10:15 ) *
Και μια και ειναι της μοδας οι απεργιες λεω να κανουμε και εμεις μια για το οτι χασαμε την ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ...Λυκο θελω την βοηθεια σου σε αυτο...θα απεργησουμε με πανο και ενεργητικο αγωνα στα 'ΚΛΕΦΤΙΚΑ¨σε μια ωραια ψησταρια - grill ( sic ).....εμεις θα τρωμε και θα εχουμε και τους 2 ανικανους στην μασα τον κο BABIC & κο MOG#4 να ειναι εξω στο δρομο και να φωναζουνε συνθηματα.... tongue.gif tongue.gif

ρε καημενε που εισαι σα κτυκιο....μιλας για φαγητο?????σε εχω για τη πλακα μου.... smiley.gif
X.A.D.
Α ρε Τασαρε.Πολυ χαρηκα για την νικη σας.Αντε τωρα.Πιο κοντα στο ονειρο. Παιρνετε και αυτα τα δυο ματσακια αυτην την εβδομαδα και μετα κερνας μπουζουκια
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(mog#4 @ Apr 5 2008, 14:52 ) *
ρε καημενε που εισαι σα κτυκιο....μιλας για φαγητο?????σε εχω για τη πλακα μου.... smiley.gif

Junior αν βλεπεις τον Τριποντερ "Κτυκιο" ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif πραγματικα να σου προτεινω εναν καλο οφθαλμιατρο!!!!!!

Ελεος ρε Junior.......η σε λαδοσε το λαμογιο να τα λες αυτα η πραγματικα σου εχει κοστισει η χθεσινη ηττα!!!!!

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Ακου ο Τριποντερ κτυκιο.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?????
mog#4
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Apr 5 2008, 13:01 ) *
Junior αν βλεπεις τον Τριποντερ "Κτυκιο" ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif πραγματικα να σου προτεινω εναν καλο οφθαλμιατρο!!!!!!
Ελεος ρε Junior.......η σε λαδοσε το λαμογιο να τα λες αυτα η πραγματικα σου εχει κοστισει η χθεσινη ηττα!!!!!

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

ρε κουτσε το μπιφτεκι εσυ με τη πατεριτσα το τσιμπας????.... laugh.gif
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(mog#4 @ Apr 5 2008, 15:04 ) *
ρε κουτσε το μπιφτεκι εσυ με τη πατεριτσα το τσιμπας????.... laugh.gif

Αυτα ειναι κολπα που θα τα μαθεις οταν βγαλεις μουστακι....... smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
triponter
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Apr 5 2008, 12:01 ) *

ρε ταγαρι...

ζηλευεις το χτιστο κορμι μου???

ο junior καλα βλεπει ενα καλογυμνασμενο και γραμμωμενο κορμι που εχει φτιαχτει με πολυ κοπο και ιδρωτα και με αποχη απο πειρασμους τυπου αρνια και κοντοσουβλια...
πριν αρχισω το μπασκετ ημουν μοντελο πρωτοκλασατο...

ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ερχεται η εποχη του μπανιου και της ρακετας...και εκει δεν θα μπορει κανεις να σας σωσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα εκτεθειτε ανεπανορθωτα!!!!!!!

Η αποδοση θα στηριζεται μονο απο εμενα!!!!! YODA ελα να παιξουμε ρακετα να φας μερικα καρφακια που ουτε θα τα δεις...εκτος αν η δυναμη σε βοηθησει tongue.gif tongue.gif tongue.gif
milos babic
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Apr 5 2008, 04:14 ) *
Λογο ηλικιας πιστευω οτι με αρκετη δουλεια θα πας αρκετα καλα!!Δειχνεις οτι το θελεις.....Στα λεω εντελως φιλικα και χωρις καμια δοση ειρωνιας...

Για το φαγητο που λεγαμε ομως εισαι ακομα πολυ μικρος.....Αν πεσεις στα σαγονια τα δικα μου του TF και του Τριποντερ ουτε για Δ'Εσκα δεν εισαι.... smiley.gif smiley.gif

και του babic τα σαγονια...
gk1
QUOTE(alexas10 @ Apr 5 2008, 03:01 ) *
εμαθα οτι εχασε η πολιτεια 7 ποντους με ψιλοτραμπουκισμους σε παικτη της Πολιτειας που δεν δινει δικαιωματα ποτε....

λαθος τα εμαθες shot.gif shot.gif shot.gif
Yoda
Ο Υοda λέει στον triponter ότι δεν πολυ-παίζει σπορ που δεν έχουν σωματική επαφή ...
εκτός αν θέλεις να πετάμε ρακέτες ο ένας στον άλλον! .... Αυτό θα είχε πλάκα!
milos babic
QUOTE(mog#4 @ Apr 5 2008, 03:51 ) *
λοιπον αργησα λιγο αλλα ειμαι εδω ηρεμος και χωρις νευρα....λυκε μην ανησυχεις δε θα αρχισω τη γκρινια... smiley.gif

λοιπον εγινε ωραιο ματσ και απο τις 2 ομαδες...ποτε η μια το προβαδισμα ποτε οι αλλοι...αλλα οι γκρι το κανανε μπομπα.....ελεος.... 68.gif ....καπου στο 2ο 10λεπτο αρχισε ο προπονητης της πεντελης να διαμαρτυρεται δε ξερω το λογο....δε το λεω ειρωνικα απλα δε ξερω....και τρωει 2 Τ και τον αποβαλλουν....αδικο....ας του εριχνε 1 και εφτανε απλα ο ανθρωπος δε σταματησε....babic ειπα να σταματησει για να παιξουμε γιατι το παιχνιδι σταματουσε απο τους 2 απαραδεκτους χωρις λογο....το ειπα πιο πολυ οσο δε σταματαει να μιλαει τοσο θα τους δινει το δικαιωμα να το κοβουνε....τεσπα μετα απο τα λαθη τους κατα της πεντελης ερχονται οι κυριοι στο 2ο ημιχρονο να ισορροπησουν τα λαθη...εδωσαν Τ σε εναν συμπαιχτη μου που ειναι 15 χρονων γιατι το παιδι ειπε..."μα δε χτυπησε η μπαλα στο ποδι μου...."τελικα περναει το ματσ νικαγαμε 5 ποντους στα 50 δευτερα και τελικα καταφεραμε να χασουμε....και φτανουμε στο γελοιο της υποθεσης....θελει ενα δευτερολεπτο και χανουμε 1 ποντο....και παω εγω να κανω φαουλ πριν γινει η επαναφορα..τραβαω εναν παιχτη και λεω"κοιτα κοιτα ρε" και δινει το φαουλ και λεω"αντε επιτελους " και μου δινει Τ....ρωταω γιατι μου εδωσες Τ???μ λεει δεν ειχες καλο τροπο οπως μιλησες....και με πιανουν τα γελια...παω λοιπον μετα και του λεω πες μου μια σχολη πατιναζ η μπαλετου να παω και να το κοψω.....αυτα τα ολιγα....

ΥΓ.babicako ο ψηλος εφτυνε αιμα να παρει μπαλα αυτο εννουσα....οσο μου στερουν τη κατηγορια οπως ειχε ερθει το ματσ αν κερδιζαμε οκ....τωρα πιασε το αβγο και κουρευτω...χαρηκα που σας γνωρισα και τους 2...ειστε παλικαρια....ελπιζω να κανονισουμε 3 λαλουν και 2 κοουτσαρουν για αυτο που ειπαμε.... smiley.gif

πρωτα απ ολα ηταν αδικη και η πρωτη τεχνικη που εφαγε αν το καταλαβες. και εννοειται οτι αν στα καλα καθουμενα τρως τ δε σταματας. εσυ θα σταματαγες? οσο αδικο ειναι και το τ που εφαγε ο μικρος που λες. που δεν πηρα χαμπαρι τιεγινε. (ειδες ομως που καιγω δεν πηρα χαμπαρι τι εγινε οταν σας αδικησαν?) εσυ πως ξερεις και λες για τον προπονητη μας, ας επαιρνε μονο μια τεχνικη ποινη? ας μην επαιρνε καμια. γιατι να παρει? η διαμαρτυρια ηταν απολυτως κοσμια...
για τον ψηλο μας, το οτι εφτυνε αιμα εχει να κανει και με το πως παιζει και η αμυνα. παρ ολα περασε η μπαλα μεσα αρκετες φορες.
σου ευχομαι μογκακο καλη εξελιξη και πολλα τριποντα!
milos babic
QUOTE(Yoda @ Apr 5 2008, 13:14 ) *
O Yoda λέει στον Jabar ότι έχει απόλυτο δίκιο για τα φάουλ (πότε και πόσα θα έπρεπε να δίνουν οι διαιτητές) και εκεί νομίζω είναι και η πηγή των διαμαρτυριών των ομάδων.

Στην κατηγορία μας όχι μόνο δεν ευνοείται ( ... όταν δεν υπάρχει κατηφόρα) η καλύτερη ομάδα με τους καλύτερους, δυνατότερους, ταχύτερους , ψηλότερους παίκτες αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο..... δηλαδή μία (ακούσια?) προστασία των αδυνάτων!!

Οι περισσότεροι διαιτητές της κατηγορίας (όχι όλοι, κυρίως όσοι σφυράνε σε μεγαλύτερες κατηγορίες και βαριούνται) αλλιώς σφυράνε στην αρχή του αγώνα στα πρώτα 25 λεπτά ( δεν σφυράνε ... για να φύγουν νωρίς) και αλλιώς σφυράνε στο τέλος ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο (προσπαθούν να τα σφυρίξουν όλα)....

Ο Yoda λέει ότι το αποτέλεσμα είναι μία αδύναμη ομάδα να μπορεί να παίζει δυνατά και να μην έχει πρόβλημα με φάουλ μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο (εννοώ πόντους από βολές ή ομαδικά φάουλ ή φορτωμένους παίκτες με ατομικά φάουλ) απέναντι στην πιό δυνατή ομάδα .... και παράλληλα η αδύναμη ομάδα να έχει την πολυτέλεια να παίξει ακόμα πιο δυνατά τα τελευταία λεπτά.... έχοντας παίκτες με 1-2 ατομικά φάουλ... και εκνευρισμένους αντιπάλους!

Ο Υοda λέει ότι αυτή είναι μία εξήγηση στο γιατί δεν «καθαρίζουν εύκολα» οι καλύτερες ομάδες τα παιχνίδια στην κατηγορία και όλα τα ματς λήγουν με πολύ μικρές διαφορές....

Ο Yoda λέει ότι με αυτή την ..... τακτική των διαιτητών ..... οι κόουτς γεμίζουν τις πεντάδες ... και .... με ξυλοκόπους με σκοπό να βγάζουν από το ρυθμό τα ατού των αντίπαλων ομάδων τουλάχιστον για τα πρώτα 25 λεπτά.... (με το σύστημα κάντε 10 φάουλ θα σας σφυρίξουν 1)

Το αποτέλεσμα είναι. και οι καλοί παίκτες εκνευρίζονται γιατί επί 30 λεπτά δεν τους σφυρίζουν τα φάουλ που έπρεπε .... αλλά και οι πιο κακοί παίκτες εκνευρίζονται επειδή στα τελευταία 10 λεπτά οι διαιτητές «αλλάζουν τακτική» ... και τους δίνουν όσα δεν τους σφύριζαν τα προηγούμενα 30 λεπτά!

O Yoda ρωτάει ...πόσοι δεν έχουν ακούσει την φράση των διαιτητών ... «¨Ελα μωρέ εσύ είσαι γερό σκαρί τι ανάγκη έχεις που ζητάς και φάουλ?» ... και ο Yoda λέει .... οκ ρεφ .... αλλά το καλαθάκι όμως δεν μπήκε!

μου το πε και μενα ο κοντος χθες οταν εφαγα μια αγκωνια που δαγκωσα τη γλωσσα μου...και ειμαι και εγω κοντος...
duke10
Για πες μας ρε gk1 να μαθουμε και εμεις...
gk1
QUOTE(duke10 @ Apr 5 2008, 15:52 ) *
Για πες μας ρε gk1 να μαθουμε και εμεις...

τι θες να μαθεις ρε duke10???
duke10
QUOTE(gk1 @ Apr 5 2008, 12:56 ) *
τι θες να μαθεις ρε duke10???

Τι απο αυτα που εγραψε ο alexas10 δεν εγινε
gk1
QUOTE(duke10 @ Apr 5 2008, 16:02 ) *
Τι απο αυτα που εγραψε ο alexas10 δεν εγινε

τιποτα απο αυτα που εγραψε δεν εγινε!!
τωρα επειδη στο τελος εγινε μια φαση και αρπαχτηκαν 2 παιχτες και μπορει να ειπαν και καμια κουβεντα δεν εγινε και τιποτα και λογικο ειναι να τα ακουσει αυτος της πολιτειας (δε θυμαμαι το νουμερο του)
τωρα βεβαια αν λες για το ...παιδακι που τα ακουσε περισσοτερο απο ολους γιατι δεν ηταν καν στην φαση και πεταξε την βρυσια του τοτε μιλαμε για το νουμερο 8 και λιγα ακουσε μιας και το...παιδακι αυτο κανει την παπια συνεχεια και οντως δε πολυ μιλαει στο παιχνιδι αλλα στη πρωτη ευκαιρια ειπε το θα σου γ...σω τη μανα σε εναν δικο μας ενω δεν ηταν καν στην φαση και ειναι ο ιδιος που περσι στο μαραθωνα ειχε πει στον δαγλη οτι θα του γ....σει το σπιτι και ο δαγκης του ειπε θα σου ξεριζωσω το κεφαλι και εψαχνε μετα πορτα να φυγει απο πισω sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif και ολοι μας τρεξαμε να ηρεμησουμε τον δαγκλη!!!
γιαυτο καλα θα κανει να μην λεει οτι του ρθει... shot.gif shot.gif shot.gif
και ο alexas να μην πεταει ασχετα του στυλ..."ακουσα καπου" η "μου ειπε ενα πουλακι" 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
duke10
Να ρωτησω ποιο νουμερο εισαι? Εγω ειμαι το 9
mog#4
ωχ ωχ ωχ.....και αλλο ξεκατινιασμα......παω να φτιαξω ποπκορν..... 41.gif
gk1
QUOTE(duke10 @ Apr 5 2008, 16:19 ) *
Να ρωτησω ποιο νουμερο εισαι? Εγω ειμαι το 9

το νουμερο 8 δεν επαιξα πολυ λογο τραυματισμου αλλα σε εκεινη την φαση ημουν μπροστα!
βρε κατινα μογκ δε θα σου κανω την χαρη γιατι δεν εχουμε λογο να πουμε κατι κακο με τα παιδια τις πολιτειας ηταν ολοι οκ κερδισαμε δικαια και τελειωσε!αν ειπαμε και καμια κουβεντα παρα πανω στο παιχνιδι ειναι!!
ασε το ποπ κορν και φτιαξε καμια σουπερ μαντολινη θα σου χρειαστει αν θες να ανεβετε smiley.gif smiley.gif smiley.gif
duke10
QUOTE(gk1 @ Apr 5 2008, 13:30 ) *
το νουμερο 8 δεν επαιξα πολυ λογο τραυματισμου αλλα σε εκεινη την φαση ημουν μπροστα!
βρε κατινα μογκ δε θα σου κανω την χαρη γιατι δεν εχουμε λογο να πουμε κατι κακο με τα παιδια τις πολιτειας ηταν ολοι οκ κερδισαμε δικαια και τελειωσε!αν ειπαμε και καμια κουβεντα παρα πανω στο παιχνιδι ειναι!!
ασε το ποπ κορν και φτιαξε καμια σουπερ μαντολινη θα σου χρειαστει αν θες να ανεβετε smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Οτι γραφεις για το 8 το δικο μας ισχυει και για το 11 το δικο σας. το παιδακι που απειλουσε με πολυ μαγκια πως "θα σκοτωσει", "θα ασελγησει" και πηγε να με κλωτσησει ενω ημουν πεσμενος κατω και τελικα δεν το ειδα πουθενα, δεν ηρθε ουτε να δωσει το χερι του στο τελος. Ο αλλος εμπλεκομενος απο την ομαδα σου ηταν ο Καλαντωνεας, ο οποιος προς τιμην του ηρθε και μου ζητησε επανειλλημενα συγνωμη και μου ειπε οτι ντρεποταν για οσα μου ειπε στο γηπεδο δειχνοντας το ηθος του, δωσαμε τα χερια και βγηκαμε μαζι απο το γηπεδο.
Να τονισω οτι η νικη σας ηταν δικαιη, αυτο ομως δε σβηνει τις ενεργειες παιχτων που δε σας τιμουν καθολου.
gk1
QUOTE(duke10 @ Apr 5 2008, 16:45 ) *
Οτι γραφεις για το 8 το δικο μας ισχυει και για το 11 το δικο σας. το παιδακι που απειλουσε με πολυ μαγκια πως "θα σκοτωσει", "θα ασελγησει" και πηγε να με κλωτσησει ενω ημουν πεσμενος κατω και τελικα δεν το ειδα πουθενα, δεν ηρθε ουτε να δωσει το χερι του στο τελος. Ο αλλος εμπλεκομενος απο την ομαδα σου ηταν ο Καλαντωνεας, ο οποιος προς τιμην του ηρθε και μου ζητησε επανειλλημενα συγνωμη και μου ειπε οτι ντρεποταν για οσα μου ειπε στο γηπεδο δειχνοντας το ηθος του, δωσαμε τα χερια και βγηκαμε μαζι απο το γηπεδο.
Να τονισω οτι η νικη σας ηταν δικαιη, αυτο ομως δε σβηνει τις ενεργειες παιχτων που δε σας τιμουν καθολου.

ναι μονο που το 11 το δικο μας ηταν στη φαση που εγινε και ειχε λογο να ειναι εκνευρισμενος οπως και εσυ που εβριζες θεους και δαιμονες ( αν θυμασαι ημουν ενας απο αυτους που σε τραβιξαν και σου ειπα χαλαρωσε δεν εγινε τιποτα) ενω το 8 ηρθε απο το πουθενα (παλι) να το παιξει προστατης!!
ηταν οτνως δικαιη νικη μασ και το οτι το παλεψατε μεχρι το τελος δινει μεγαλυτερη αξια στη νικη μας αλλα δεν υπαρχει τιποτα απο οσα εγιναν χθες που να μην εχει ξανα γινει σε παιχνιδι (και απο εσας) και να μην τιμα τους συμπαιχτες μου!! peace.gif
duke10
Η μονη διαφορα ειναι οτι εμενα με προκαλεσαν οι συμπαιχτες σου χωρις να εχω μιλησει, χτυπησει κανεναν και το ξεσπασμα μου ηταν καθαρα προς το 11 που προσπαθησε να με κλωτσησει εκτος φασης ενω ημουν πεσμενος και χωρις να εχει συμβει τιποτα προηγουμενως μεταξυ μας... 68.gif
gk1
QUOTE(duke10 @ Apr 5 2008, 17:01 ) *
Η μονη διαφορα ειναι οτι εμενα με προκαλεσαν οι συμπαιχτες σου χωρις να εχω μιλησει, χτυπησει κανεναν και το ξεσπασμα μου ηταν καθαρα προς το 11 που προσπαθησε να με κλωτσησει εκτος φασης ενω ημουν πεσμενος και χωρις να εχει συμβει τιποτα προηγουμενως μεταξυ μας... 68.gif

εχεις αδικο σαυτο αλλα δεν πειραζει ασ το αφησουμε δεν εχει νοημα blink.gif
nairepao
εγω απο τον ref γενικα δεν εχω παραπονο...σε γενικες γραμμες η διαιτησια του ηταν ζυγισμενη. άλλα σφυριγματα του ηταν σωστα, άλλα οχι, αλλα γενικα δεν εγειρε το ματς προς μια πλευρα...δεν θα μπω σε ειδικες λεπτομερειες...οσο για την τελευταια φαση, εχει κανει τρελο λαθος...δεν υπαρχει περιπτωση επιθετικου φαουλ...ο τυπος που το παιρνει εκτινασεται μονος του με κασκαντερικη βουτια στα 2 μετρα πισω...

κι εγω ομως ισως υποσυνειδητα θα το σφυριζα ετσι οταν:

1.ο παγκος του λαγονησιου απο το πρωτο λεπτο ηταν για ΠΟΛΛΕΣ τεχνικες ποινες.εκτος του οτι ειχαν ενα δυο καραγκιοζηδες οι οποιοι απο το 1ο λεπτο ουρλιαζοντας μετρουσαν αντιστροφα για να μας μπερδεψουν να σουταρουμε πριν τελειωσει η επιθεση, σε ΚΑΘΕ ΣΦΥΡΙΓΜΑ σηκωνοντουσαν ΟΛΟΙ και φωναζαν.μετα απο την πρωτη τεχνικη που πηραν(στην οποια ολος ο παγκος σηκωθηκε και πηγε να χιμηξει στους διαιτητες), δεν φανηκαν να πολυσυγκινουνται, ισα ισα που πηραν κι αλλο θαρρος και αναγκασαν τους διαιτητες να τους κανουν καποιες παρατηρησεις ακομα (αν τους εδιναν και 2η τεχνικη ουτε κι εγω μπορω να φανταστω τι θα γινοταν). κατι κολπακια του στυλ ¨φωναζουμε ολοι μαζι απο τον παγκο ΜΠΛΟΟΟΟΟΟΟΚ" στην 1η απο 2 βολες τα θεωρω ασημαντα.

2. στην κερκιδα ηταν κατι τυποι οι οποιοι απο οτι εμαθα εριξαν τοσο βρισιδι στιν ref, που ακομα και δικοι μας ανθρωποι που ηταν στην κερκιδα ντραπηκαν...μου μετεφεραν οτι τετοια πραγματα για μαναδες και πατεραδες δεν εχουν ξανακουσει.

οποτε θελοντας και μη ο καθε ανθρωπος και διαιτητης μπαινει σε μια ψυχολογια λιγο περιεργη...
nairepao
επισης θεωρω οτι κατα γενικη ομολογια η Κηφισια ειναι η πιο καθαρη ομαδα του ομιλου, σε σημειο που να χαρακτηριζεται μαλθακη...οποτε και να θελει να μας ευνοησει καποιος διατητης, δυσκολο να μπορεσει, παιζουμε τεχνικα καθαρο μπασκετ, ασχετως ποιοτητας και αποτελεσματικοτητας...
gambler
QUOTE(duke10 @ Apr 5 2008, 17:01 ) *

duke σου έχω στείλει Pm αλλά δεν ξέρω αν το έχεις δει,εγώ είμαι το "παιδάκι"..και επειδή γίνετε κουβέντα για εμένα λέω να εξηγήσω τι άκριβώς έγινε.Σου ρίχνει τάπα ο ΚαΡΡΡΡΡαααα -βρίζει από ξέσπασμα- κ βρίζω κ εγώ πάλι από ξέσπασμα,έτσι μου βγήκε,ΛΑΘΟΣ!!!Δεν πήγα να σε κλωτσήσω,ειλικρινά τώρα το διάβασα που το έγραψες..όταν ήρθες και μου κολησες τη μούρη σου κ βριζόμασταν,μας φώναξε ο ref είπε να δώσουμε τα χέρια,σου δίνω το δικό μου κ εσύ τίποτα..εκεί πετάχτηκε το 8 το δικό σας κ έβριζε κ το έπαιζε μάγκας ο οποίος θυμάσαι τι είχε κάνει πέρυσι (είπε κ ο gk1 τι είχει πει στον Δαγκλη)τον οποίο μόλις έβρισε τον Δαγκλη εγώ ο ίδιος τον απομάκρυνα για να μη προλάβει κ τον εβουτήξει κ ποιος ξέρει τι θα του έκανε.
Εκεί του απάντησα εγώ κ πήρα Τ..2 λεπτά πριν το τέλος,εγώ τιμωρήθηκα για την π@π@ρι@ μου ο δικός σας γιατι όχι?ούτε μάνες έβρισα ούτε τίποτα όπως μου έβρισε πέρυσι στο γήπεδο σας ένας τύπος που είχατε πέρυσι με καρέ μαλλι (τι να το κάνω που μετά μου είπε συγνώμη????) κ όπως έβρισε το 8 το δικό σας τη μάνα του Δαγκλή...αυτά για τους "τραμπούκους" του Μαραθώνα.
Όντως δεν είχει προηγηθεί τίποτα πριν από αυτό,δυστηχώς αυτά συμβαίνουν..εγώ δεν ήρθα να δώσω το χέρι μου..ήρθε μήπως κανείς από εσάς??με 4-5 παιδιά που ήρθαν χαιρετηθήκαμε κανονικά
dimaster
Ρε παιδια μπορει κανεις να μας βαλει την βαθμολογια του ομιλου?
γιατι με τα αναβληθεν παιχνιδια εχω χασει τον μπουσουλα........ 68.gif
Yoda
O Υοda λέει στον Dimaster .... αυτή είναι η κατάσταση
αλλά περισσότερα μπορείς να τα διαβάσεις αυριο στην εφημερίδα ....

θέση Αγώνες ΒΑΘΜΟΙ ΟΜΑΔΑ
1 20 35 ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ
2 20 35 ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
3 20 34 ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ
4 19 31 ΟΙΟΝ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
5 20 30 ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
6 20 30 ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
7 20 30 ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
8 20 29 ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ
9 19 28 ΑΟ ΑΡΤΕΜΗΣ
10 18 27 ΑΟ ΤΟΥΦΑΣ
11 19 26 ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
12 20 26 ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
13 20 26 ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
14 19 24 ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
dimaster
QUOTE(Yoda @ Apr 5 2008, 18:15 ) *
O Υοda λέει στον Dimaster .... αυτή είναι η κατάσταση
αλλά περισσότερα μπορείς να τα διαβάσεις αυριο στην εφημερίδα ....

Αγώνες ΒΑΘΜΟΙ ΟΜΑΔΑ
1 20 35 ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ
2 20 35 ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
3 20 34 ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ
4 19 31 ΟΙΟΝ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
5 20 30 ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
6 20 30 ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
7 20 30 ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
8 20 29 ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ
9 19 28 ΑΟ ΑΡΤΕΜΗΣ
10 18 27 ΑΟ ΤΟΥΦΑΣ
11 19 26 ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
12 20 26 ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
13 20 26 ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
14 19 24 ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ

Aυριο στην εφημεριδα?
στο Goal? blink.gif
πως και ετσι?
Yoda
Ο Yoda λέει ... ότι στη Εφημερίδα θέλουν να γράψουν για το σκάνδαλο ντόπινγκ της Γ ΕΣΚΑ!
έμαθαν ότι ο chemical Jabar έχει κάνει Τurbo Ben Johnson τον Λύκο για το επόμενο μάτς μαζί σου Dimaster....
gk1
θέση Αγώνες ΒΑΘΜΟΙ ΟΜΑΔΑ
1 20 35 ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ
2 20 35 ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
3 20 34 ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ
4 19 31 ΟΙΟΝ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
5 20 30 ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
6 20 30 ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
7 20 30 ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
8 20 29 ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ
9 19 28 ΑΟ ΑΡΤΕΜΗΣ
10 18 27 ΑΟ ΤΟΥΦΑΣ
11 19 26 ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
12 20 26 ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
13 20 26 ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
14 19 24 ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ

τωρα καλυτερα!
φιλε dimaster ελπιζω να εχετε καθαρισει νωριτερα απο την τελευταια αγωνιστικη την ανοδο smiley.gif
dimaster
QUOTE(Yoda @ Apr 5 2008, 18:33 ) *
Ο Yoda λέει ... ότι στη Εφημερίδα θέλουν να γράψουν για το σκάνδαλο ντόπινγκ της Γ ΕΣΚΑ!
έμαθαν ότι ο chemical Jabar έχει κάνει Τurbo Ben Johnson τον Λύκο για το επόμενο μάτς μαζί σου Dimaster....

Oτι και να κανει ο Λυκος......το τρενο θα περασει απο Κηφισια αερατα...... smiley.gif
dimaster
QUOTE(gk1 @ Apr 5 2008, 18:46 ) *
θέση Αγώνες ΒΑΘΜΟΙ ΟΜΑΔΑ
1 20 35 ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ
2 20 35 ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
3 20 34 ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ
4 19 31 ΟΙΟΝ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
5 20 30 ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
6 20 30 ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
7 20 30 ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
8 20 29 ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ
9 19 28 ΑΟ ΑΡΤΕΜΗΣ
10 18 27 ΑΟ ΤΟΥΦΑΣ
11 19 26 ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
12 20 26 ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
13 20 26 ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
14 19 24 ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ

τωρα καλυτερα!
φιλε dimaster ελπιζω να εχετε καθαρισει νωριτερα απο την τελευταια αγωνιστικη την ανοδο smiley.gif

Και εγω λογικα πιστευω οτι θα εχει τελειωσει το θεμα μεχρι τοτε......... smile.gif
αλλιως.........
gambler
QUOTE(dimaster @ Apr 5 2008, 19:48 ) *
Και εγω λογικα πιστευω οτι θα εχει τελειωσει το θεμα μεχρι τοτε......... smile.gif
αλλιως.........

Αλλιώς θα βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος μωρέ..ξένοι είμαστε?θα τα βρούμε smiley.gif
gk1
QUOTE(dimaster @ Apr 5 2008, 19:48 ) *
αλλιως.........

αλλιως...ρωτα κρονο, οιον, καλυβια smiley.gif smiley.gif
Yoda
Ο Yoda λέει στους Dimaster gambler και gk1 ... νομίζω ότι απο τώρα πρέπει να ψάχνω το ματς
Μαραθώνα - Εκάλη ...
gk1
QUOTE(Yoda @ Apr 5 2008, 20:27 ) *
Ο Yoda λέει στους Dimaster gambler και gk1 ... νομίζω ότι απο τώρα πρέπει να ψάχνω το ματς
Μαραθώνα - Εκάλη ...

να το ψαχνεις απο ποια αποψη??
TF LAGONHSI
QUOTE(nairepao @ Apr 5 2008, 17:12 ) *
εγω απο τον ref γενικα δεν εχω παραπονο...σε γενικες γραμμες η διαιτησια του ηταν ζυγισμενη. άλλα σφυριγματα του ηταν σωστα, άλλα οχι, αλλα γενικα δεν εγειρε το ματς προς μια πλευρα...δεν θα μπω σε ειδικες λεπτομερειες...οσο για την τελευταια φαση, εχει κανει τρελο λαθος...δεν υπαρχει περιπτωση επιθετικου φαουλ...ο τυπος που το παιρνει εκτινασεται μονος του με κασκαντερικη βουτια στα 2 μετρα πισω...

κι εγω ομως ισως υποσυνειδητα θα το σφυριζα ετσι οταν:

1.ο παγκος του λαγονησιου απο το πρωτο λεπτο ηταν για ΠΟΛΛΕΣ τεχνικες ποινες.εκτος του οτι ειχαν ενα δυο καραγκιοζηδες οι οποιοι απο το 1ο λεπτο ουρλιαζοντας μετρουσαν αντιστροφα για να μας μπερδεψουν να σουταρουμε πριν τελειωσει η επιθεση, σε ΚΑΘΕ ΣΦΥΡΙΓΜΑ σηκωνοντουσαν ΟΛΟΙ και φωναζαν.μετα απο την πρωτη τεχνικη που πηραν(στην οποια ολος ο παγκος σηκωθηκε και πηγε να χιμηξει στους διαιτητες), δεν φανηκαν να πολυσυγκινουνται, ισα ισα που πηραν κι αλλο θαρρος και αναγκασαν τους διαιτητες να τους κανουν καποιες παρατηρησεις ακομα (αν τους εδιναν και 2η τεχνικη ουτε κι εγω μπορω να φανταστω τι θα γινοταν). κατι κολπακια του στυλ ¨φωναζουμε ολοι μαζι απο τον παγκο ΜΠΛΟΟΟΟΟΟΟΚ" στην 1η απο 2 βολες τα θεωρω ασημαντα.

2. στην κερκιδα ηταν κατι τυποι οι οποιοι απο οτι εμαθα εριξαν τοσο βρισιδι στιν ref, που ακομα και δικοι μας ανθρωποι που ηταν στην κερκιδα ντραπηκαν...μου μετεφεραν οτι τετοια πραγματα για μαναδες και πατεραδες δεν εχουν ξανακουσει.

οποτε θελοντας και μη ο καθε ανθρωπος και διαιτητης μπαινει σε μια ψυχολογια λιγο περιεργη...

1.θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς του τύπου καραγκιόζηδες διότι το να φωνάζεις μπλόκ ακόμη και στην πρώτη βολή δεν απαγορεύεται άσχετα με τον αν δεν υφίσταται μπλόκ.

2. το να φωνάζεις το χρόνο επίθεσης της αντίπαλης ομάδας πάλι δεν απαγορεύεται απο τον κανονισμό

3. την τεχνική ποινή όταν την φάγαμε δεν είχε δώσει ενα καραμπινάτο φάουλ το οποίο το παραδέχτηκε μετά

4. πόσες τεχνικές ποινές έπρεπε μα πάρετε στο τέλος όταν βρίζατε όλοι μαζί τον ref για το επιθετικό που σφύριξε

γενικότερα μιας και το ματς τελείωσε και επειδή είμαστε και φιλαράκι με τον Λύκο μην χαλάσουμε τις καρδίες μας εγω είμαι το νούμερο 15 και είμαι αυτός που φώναζε 4-5 φορές τον χρόνο και σουτάρατε βιαστικά αλλά όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι ούτε χτύπησα κανένα ούτε έβρισα
ref
QUOTE(Yoda @ Apr 5 2008, 13:14 ) *

ποιο καλαθακι δν μπηκε?
ref
QUOTE(TF LAGONHSI @ Apr 5 2008, 21:33 ) *
3. την τεχνική ποινή όταν την φάγαμε δεν είχε δώσει ενα καραμπινάτο φάουλ το οποίο το παραδέχτηκε μετά

δν παραδεχτηκα τπτ τετοιο κ καλο θα ηταν να προσεχεις τι λες. ειπα οτι δν ειχα καθαρο πεδιο απο τον αμυντικο για να εκτιμησω σωστα την φαση.
amboulas
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 5 2008, 03:56 ) *
Ο βασικοτερος λογος που επελεξα την Κηφισια ηταν
οτι μενω στην Κηφισια και το γηπεδο ειναι 3 λεπτα απο το σπιτι μου.
Συν το γεγονος οτι ηταν προπονητης ο Στρατακος με τον
οποιο εχω πολυ καλες σχεσεις.

Οσον αφορα το θεμα της κατηγοριας ειτε παιζεις στην Β ειτε στην Γ
ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα. Απλα ετυχε.

Ας τελειωσει πρωτα η χρονια και του χρονου βλεπουμε.

Εσυ που παιζεις? αν επιτρεπεται? smiley.gif

Αγαπητέ Λύκε,
θα διαφωνήσω όσον αφορά τις κατηγορίες, Β και Γ ΕΣΚΑ έχουν μεγάλη διαφορά. Αυτό το διαπίστωσα γιατί έπαιζα πολλά χρόνια Γ και τώρα Β.
ref
QUOTE(amboulas @ Apr 5 2008, 22:04 ) *
Αγαπητέ Λύκε,
θα διαφωνήσω όσον αφορά τις κατηγορίες, Β και Γ ΕΣΚΑ έχουν μεγάλη διαφορά. Αυτό το διαπίστωσα γιατί έπαιζα πολλά χρόνια Γ και τώρα Β.

θα συμφωνησω...
η Β' εχει περισσοτερη ποιοτητα και καλυτερες αμυνες απο τεχνικης αποψης
στη Γ' εχει πολυ ξυλο...
στη Δ' δν μπαινω καν στον κοπο να το σχολιασω...
gk1
QUOTE(ref @ Apr 5 2008, 21:58 ) *
δν παραδεχτηκα τπτ τετοιο κ καλο θα ηταν να προσεχεις τι λες. ειπα οτι δν ειχα καθαρο πεδιο απο τον αμυντικο για να εκτιμησω σωστα την φαση.

σαυτη τη φαση φιλε ρεφ που δεν ειχες καθαρο πεδιο ποιος πηρε το σφυριγμα???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.