Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Α.Ε.Κ.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
ashton
ΚΥΡΙΑΚΗ 16/11/2008
ΣΕΦ 14:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Α.Ε.Κ. ΑΝΤ1


Το ματς θα διεξαχθεί λοιπόν στις 2 το μεσημέρι. Πρωτοτυπία καθώς έπειτα από χρόνια (και αίτημα που ξεκίνησε αρχικά από το Μαρούσι αν θυμάμαι καλά) θα έχουμε αγώνες τέτοια ώρα.

Θα δείξει αν καθιερωθεί και βολεύει το σύστημα.
Air Kef
Ξερει κανεις αν εγινε μονο για τηλεοπτικους λογους;

Πολύ ενδιαφέρον και θετικό εγχείρημα, νομιζω οτι θα εχει θετικό απότελεσμα και εν τέλη θα καθιερωθεί. smile.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Air Kef @ Nov 14 2008, 06:49 ) *
Ξερει κανεις αν εγινε μονο για τηλεοπτικους λογους;

Πολύ ενδιαφέρον και θετικό εγχείρημα, νομιζω οτι θα εχει θετικό απότελεσμα και εν τέλη θα καθιερωθεί. smile.gif

Και τι ωρα θα φαμε ρε?
Ουτε να ψησουμε 5 κιλα παιδακια δεν μπορουμε
μια Κυριακη με την ησυχια μας????

Αν παμε στις 14,00 εκει θα τελειωσουμε κατα τις 16,00
και μετα καπακι απεναντι για τον Παοκ να περιμενουμε 3 ωρες???

Ας το εκαναν στις 16,00 να τρωγαμε με την ησυχια μας
να τελειωνε στις 18,00 και να βλεπαμε και την μπαλιτσα ανετα.



Παντως χωρια απο την πλακα
θα ηταν καλυτερο να γινει ο αγωνας στις 16,00
αφου θα βολευε ολους οσους θα ηθελαν να δουν και τα 2 ματς.
Τωρα ειναι δυσκολο για καποιον που μενει μακρυα απο τον Πειραα
να περιμενει 3 ωρες μεταξυ των 2 αγωνων.

Δεν εχει και καμια καλη ταβερνα κοντα στο γηπεδο ρε γαμωτο
Air Kef
Δεν παίζει δλδ να φάτε πριν το ματς και να αράξετε για καφέ στα καταστήματα στο Καραισκάκη; Η να φάτε εκει στα γυράδικα και μετά...καφε!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Air Kef @ Nov 14 2008, 14:50 ) *
Δεν παίζει δλδ να φάτε πριν το ματς και να αράξετε για καφέ στα καταστήματα στο Καραισκάκη; Η να φάτε εκει στα γυράδικα και μετά...καφε!

Κυριακη μεσημερι σουβλακια θα φαμε???
Τι ειμαστε ρε?
Φοιτητες???????
Xaroumenos loukoumas
[offtopic]
Φιλεεεε
Το μεσημεριανό σουβλάκι είναι όλα τα λεφτά..
[/offtopic]
tzagasdog
off topic: και η φοιτητικη ζωη προσθετω...(ειναι ολα τα λεφτα σαν συνεχεια του αποπανω ποστ)
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Οπως βλεπω το ματς με την ΑΕΚ εχει
πολυ μεγαλο ενδιαφερον tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ashton
QUOTE
«Μπορεί θεωρητικά να είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ αλλά θα πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο» τόνισε ο Λιν Γκριρ, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στο ΣΕΦ, «είναι ξεχωριστό παιχνίδι γιατί για πρώτη φορά απΆ ότι ξέρω θα γίνει στις 14.00 το μεσημέρι. Θα χαρούμε πολύ να δούμε κόσμο στο γήπεδο και κυρίως νέα παιδιά αφού το επιτρέπει η ώρα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να παίξουμε καλά από την αρχή ως το τέλος για να τους δώσουμε χαρά. Η ΑΕΚ δεν θα έρθει για να χάσει στο ΣΕΦ κι αυτό θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας».

Ο Κώστας Φλεβαράκης ήταν πολύ συγκεκριμένος ως προς το τι περιμένει από τους παίκτες του, στο αυριανό ματς του ΣΕΦ. «Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και εμείς πρέπει να δείξουμε σε ένα ακόμα παιχνίδι ότι διαθέτουμε τη σωστή νοοτροπία. Να παίξουμε καλή άμυνα και στα 40 λεπτά»

«Θα ...κολυμπήσουμε βαθιά στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και πρέπει νΆ αποδείξουμε ότι ξέρουμε καλό μπάνιο» τόνισε ο Τάρμο Κίκερπιλ και εξήγησε: «Δεν είναι λίγοι αυτοί που μας έχουν καταδικάσει στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε μέσα από τη διαδικασία. Να βγούμε πιο δυνατοί, με λιγότερες αγωνιστικές αδυναμίες προκειμένου να υλοποίησουμε τους στόχους μας».

*Για τις δηλώσεις υπεύθυνα είναι τα Γραφεία Τύπου των ομάδων.

esake.gr
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Εντελως ασοβαροι ειμαστε.
30 ποντους στο δεκαλεπτο απο την ΑΕΚ??????

Θα κανουμε ηρωα παλι τον αυτιστικο???
kotzito
Παντως η ιδεα να διεξαχθει Κυριακη μεσημερι ο αγωνας αποδειχτηκε καλη.Το γηπεδο δεν ειναι γεματο,αλλα εχει αρκετο κοσμο.Ειδικα αν σκεφτουμε οτι γινεται μια μερα και ωρα που πολλες οικογενειες μαζευονται μαζι για να φανε,και οτι οσοι θελουν να πανε να δουνε και τον αγωνα του ποδοσφαιρου πρεπει να περιμενουν 3 ωρες μετα.
ashton
Το ματς γίνεται 2, και το άλλο στις 4, γιατί προφανώς ο ΑΝΤ1 θέλει να μην πέφτει το μπάσκετ πάνω στο ποδόσφαιρο και να χάνει σε τηλεθέαση.
Λογικό.
Τώρα αν θα φτουρήσει σαν λογική θα δείξει.

BTW - ΛΗΧΤΕ ΤΟ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ! 57-58 Η ΑΕΚ ΣΤΟ 24'
Lionelos
Μπραβο στην ΑΕΚ πολυ ωραιο ματς...
Μεχρι τα μεσα του τριτου 10λεπτου τουλαχιστον... smile.gif
kotzito
Αυτη η ΑΕΚ αν ενισχυθει με 2-3 παικτες ακομα μπορει να χτυπησει ανετα 8αδα και εξοδο στην Ευρωπη ισως.Ο Χατζης οσα χρονια και αν περνανε με εκπλησει ακομα.Απλα κορυφαιος.Οπου και να επαιξε προσφερει ολο του το ειναι και συνεχιζει να ειναι απο τους καλυτερους Ελληνες γκαρντ πιστευω.

101-84 τελικο σκορ.
saou
Πάρα πολύ καλό ματς και συνέβαλε τα μέγιστα η ΑΕΚ σε αυτό καθώς ήταν εξαιρετική για 30 λεπτά (και εκνευριστικά εύστοχη...)

Πολύς κόσμος στο ΣΕΦ και πρέπει να πέρασαν και πολύ καλά όσοι επέλεξαν να περάσουν εκεί το μεσημέρι τους. Τουλάχιστον από την τηλεόραση εγώ ζήλεψα...
Weekendman
QUOTE(kojito @ Nov 16 2008, 16:49 ) *
Αυτη η ΑΕΚ αν ενισχυθει με 2-3 παικτες ακομα μπορει να χτυπησει ανετα 8αδα και εξοδο στην Ευρωπη ισως.Ο Χατζης οσα χρονια και αν περνανε με εκπλησει ακομα.Απλα κορυφαιος.Οπου και να επαιξε προσφερει ολο του το ειναι και συνεχιζει να ειναι απο τους καλυτερους Ελληνες γκαρντ πιστευω.

101-84 τελικο σκορ.

Τα λεφτά δεν φτάνουν για αυτό το ξέρουμε, ίσως ένα καλύτερος ψηλός απο το βετεράνο Άντερσεν να βοηθούσε την ΑΕΚ που μερικές φορές μοιάζει να είναι σε διαγωνισμό τριπόντων με έξαίρεση τον Μπράιαντ...΄(που όμως είναι αναπόφευκτο να φορτώνεται με φάουλ απέναντι σε ομάδες ανώτερου επιπέδου) και τότε τα τρίποντα δεν φτάνουν ακόμα και αν η άμυνα του αντιπάλου δεν ήταν 100% πιεστική όσο θα μπορούσε σήμερα (Σημερινός ΟΣΦΠ) πάντως το πρώτο μεσημεριανό παιχνίδι πέρασε τη βάση με όμορφο θέαμα και αρκετό κόσμο, αυτά προς το παρών γιατί πρέπει να δώ και τον μπασκετικό Πιερικό...
ashton
Κάναμε μια καλή εμφάνιση -για τα δεδομένα μας- και είμασταν ανταγωνιστικοί για 30' . Αν δεν υπήρχε το τελευταίο 2λεπτο που η διαφορά ξέφυγε ακόμα καλύτερα.
ashton
QUOTE
Γιαννάκης: "Πρέπει να τα συνδυάζουμε όλα"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου: "Ο κόσμος είδε ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι, αν και εμείς θα θέλαμε να ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα. Η ΑΕΚ είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ρίξουμε τα ποσοστά τους στα σουτ και με αυτόν τον τρόπο φτάσαμε στη νίκη, αλλά θέλουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα. Η ομάδα πρέπει κάθε μέρα να παίζει καλύτερα και δεν μπορείς να νικήσεις μόνο με άμυνα ή με μόνο με επίθεση. Πρέπει να τα συνδυάζεις.

Πρέπει να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις καταστάσεις ενός αγώνα, είτε τις αμυντικές είτε τις επιθετικές. Όλα παίζουν ρόλο, αλλά δεν μετράει ποτέ το σκορ στην πρώτη περίοδο. Ανατρέπονται μεγάλες διαφορές στο μπάσκετ". Όσο για τις νέες μεσημεριανές συνήθειες του Ολυμπιακού, τόνισε: "Ο κόσμος ήρθε σε μια καινούρια ώρα για το μπάσκετ και πιστεύω ότι πλέον οι οικογένειες θα μπορούν να έρθουν πιο εύκολα στο γήπεδο".

Τσίλντρες: "Εξαιρετική η νέα ώρα"

Δηλώσεις έκανε και ο Τζος Τσίλντρες: "Έπρεπε να παίξουμε καλά, αλλά στην άμυνα δεν ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί. Στο τέλος βελτιωθήκαμε και φύγαμε πιο εύκολα στον αιφνιδιασμό. Μου αρέσει η νέα ώρα των αγώνων. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερα από το να παίζεις στις 10 το βράδυ".

Φλεβαράκης: "Αυτά τα ματς είναι για εμπειρίες"

Μετά το τέλος του ματς ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε: "Από τη στιγμή που παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που ξέρεις ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δύο ομάδες για τις πρώτες θέσεις, τα έκτος έδρας παιχνίδια μαζί τους προσφέρονται για δοκιμές, εμπειρίες και δουλειά. Εμείς για περισσότερα από 30 λεπτά δώσαμε ό,τι καλύτερο είχαμε. Όμως, ρισκάραμε στο σουτ του Ολυμπιακού και εκείνος ήταν εύστοχος στα τρίποντα, κάνοντας δύσκολο το έργο μας. Ήταν ένα πολύ καλό και επιθετικό παιχνίδι για τον κόσμο, όχι και τόσο κοντινό σε αυτό που θέλουμε εμείς.

Το πρόβλημα που έχουμε, είναι ότι δεν τελειώνουμε καλά τους αγώνες. Δεν έχει υπάρξει παιχνίδι που να μην είχαμε πρόβλημα στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά έχουμε λίγες επιλογές ως ομάδα. Όταν θα παίζουμε μία φορά την εβδομάδα, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Όμως, ήμασταν ανταγωνιστκοί και έχει μεγάλη σημασία αυτό για μένα. Την Τετάρτη στο Κύπελλο θέλουμε να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε".

Ο Τρέβον Μπράιαντ δήλωσε: "Παλέψαμε επί 30 λεπτά, αλλά στην τελευταία περίοδο δεν τα πήγαμε καλά. Δεν είχαμε ρυθμό στο τέλος και δεν πιέσαμε στην άμυνα. Κρατάμε το γεγονός ότι παίξαμε όπως έπρεπε για 30 λεπτά και ότι μπορούμε να το κάνουμε και για σαράντα, αφού το κάνουμε για τριάντα λεπτά".


sport24.gr
Red or dead
Ήμουν στο γήπεδο το μεσημέρι (έχω διαρκείας),η ΑΕΚ όσο της έμπαιναν τα σουτ πήγαινε μια χαρά,εκνευριστική ευστοχία που ήταν φύσει αδύνατο να συνεχιστεί για 40 λεπτά.Και ο φετινός Ολυμπιακός απλά απαγορεύεται έστω και να σκεφτεί να χάσει τέτοια παιχνίδια.Είδαμε τι έγινε στο Πανελλήνιος-Παναθηναϊκός.. Λίγη προσοχή και νομίζω μπορούμε να πάρουμε την πολυπόθητη 1η θέση στην κανονική περίοδο.Αρκεί να μην γίνουν πάλι τα εγκλήματα του παρελθόντος.
tzagasdog
εγω πραγματικα αμφιβαλω αν στο αντιστοιχο παιχνιδι στην εδρα της ΑΕΚ (εκει γυρω στο τοπ16 που θα εχεις κρισιμα και δυσκολα παιχνιδια) αν η Αεκ εχει την ιδια ευστοχια + την δικια μας κουραση-αστοχια + τον κοσμο κοντρα αν θα μπορουμε να νικησουμε... εκτος αν εχουμε τα τρελα συστημα στην επιθεση τοτε + τον τσιλντρες να τα βαζει ολα....
a bullet for your head
Το ''μεσημεριανο πειραμα'' στο παιχνιδι ΟΣΦΠ-ΑΕΚ,δειχνει να ειχε αποτελεσματα,μιας κ κοπηκαν 8016 εισιτηρια.
ashton
Φωτό του αγώνος


Air-Tapoutos καρφώνει


γηπεδο


DJ - Greer


Πανοραμικό ΑΝΤ1 σε Δορκοφικη


Ψιλοαγύμναστες τις κόβω


Nemeth - Greer




giorgos-nes-7
http://www.sport24.gr/html/ent/876/ent.261876.asp

Εσάς πως σας φάνηκε η ώρα που έγινε το ματς; Πάντως στους ανθρώπους της ομάδας και στον ΑΝΤ1 άρεσε πολύ! Και φοβόμουν ότι θα είναι άδειο το γήπεδο.
Στα αγωνιστικά, αν παίζαμε πιο πιεστική άμυνα από την αρχή και δεν ήταν τόσο εκνευριστικά εύστοχη η ΑΕΚ το παιχνίδι θα το είχαμε πάρει και από το ημίχρονο. Πάντως έτσι είδαμε καλό παιχνίδι.

**1ο μου ποστ! Καλώς σας βρήκα!
Red or dead
QUOTE(giorgos-nes-7 @ Nov 17 2008, 22:27 ) *
http://www.sport24.gr/html/ent/876/ent.261876.asp

Εσάς πως σας φάνηκε η ώρα που έγινε το ματς; Πάντως στους ανθρώπους της ομάδας και στον ΑΝΤ1 άρεσε πολύ! Και φοβόμουν ότι θα είναι άδειο το γήπεδο.
Στα αγωνιστικά, αν παίζαμε πιο πιεστική άμυνα από την αρχή και δεν ήταν τόσο εκνευριστικά εύστοχη η ΑΕΚ το παιχνίδι θα το είχαμε πάρει και από το ημίχρονο. Πάντως έτσι είδαμε καλό παιχνίδι.

**1ο μου ποστ! Καλώς σας βρήκα!


Προσωπικά μου έκατσε κουτί γιατί συνήθως Σάββατο απόγευμα δουλεύω,όπως και Κυριακή αλλά τουλάχιστον τώρα πάω στη δουλειά μόλις τελειώσει ο αγώνας tongue.gif Μακάρι να καθιερωθεί στις 14:00,μια χαρά ώρα είναι.
Vivalocos21
QUOTE(Red or dead @ Nov 17 2008, 04:32 ) *
Ήμουν στο γήπεδο το μεσημέρι (έχω διαρκείας),η ΑΕΚ όσο της έμπαιναν τα σουτ πήγαινε μια χαρά,εκνευριστική ευστοχία που ήταν φύσει αδύνατο να συνεχιστεί για 40 λεπτά.Και ο φετινός Ολυμπιακός απλά απαγορεύεται έστω και να σκεφτεί να χάσει τέτοια παιχνίδια.Είδαμε τι έγινε στο Πανελλήνιος-Παναθηναϊκός.. Λίγη προσοχή και νομίζω μπορούμε να πάρουμε την πολυπόθητη 1η θέση στην κανονική περίοδο.Αρκεί να μην γίνουν πάλι τα εγκλήματα του παρελθόντος.


Η κούραση ήταν πιο πολύ και φάνηκε... ο Ολυμπιακός ειδικά στο πρώτο παιχνίδι ήταν το λιγότερο τραγικός... Απαράδεκτη άμυνα από μια ομάδα που στηρίζεται σε αυτή τη φιλοσοφια, απλά κατάφερε η ΑΕΚ να επιβάλει το ρυθμό της!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.