Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New Orleans Pelicans
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
New Orleans Pelicans






The brow, the champ and the hospital


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2014-2015): 45-37

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2014-2015):
Πόντοι: Anthony Davis 24.4
Ριμπάουντ: Anthony Davis 10.6
Ασίστ: Jrue Holiday 6.9
Κλεψίματα: Jrue Holiday 1.6
Κοψίματα: Anthony Davis 2.9
Ευστοχία %: Alexis Ajinca 55%, Anthony Davis 53.5%
Χρόνος συμμετοχής: Anthony Davis 36.0

Πιθανή 5άδα:
J. Holiday E.Gordon T. Evans A. Davis O.Asik


Πάγκος:
PG: Norris Cole
SG: Nate Robinson, Alonzo Gee
SF: Quincy Pondexter, Luke Babbit
PF: Ryan Anderson, Dante Cunningham
C: Alexis Ajinca, Kendrick Perkins

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: Branden Dawson (#56, δεύτερος γύρος, traded to LA Clippers for cash)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Nate Robinson (FA),Alonzo Gee (FA), Kendrick Perkins (FA), Alexis Ajinca (ανανέωσε), Dante Cunningham (ανανέωσε), Norris Cole (ανανέωσε), Omer Asik (ανανέωσε)

Έφυγαν: Toney Douglas (waived), J.Fredette (waived), John Salmons (FA)

Παρουσίαση ομάδας
Το τέλος της περσινής σεζόν βρήκε τους Pelicans να έχουν πάρει την πρόκριση στην postseason όπου αποκλείστηκαν (δύσκολα) με 4-0 από τους πρωταθλητές Warriors. Παρ'όλα αυτά, η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη για το νεανικό ρόστερ της Νέας Ορλεάνης. Σε αυτή χρονιά είδαμε πράγματα που μας άρεσαν. Το πιο βασικό ήταν η εξέλιξη του Anthony Davis. Πέρσι μας έδειξε ένα σημαντικό κομμάτι του τεράστιου ταλέντου του. Βελτίωσε κομμάτια του παιχνιδιού του στα οποία ήταν ήδη καλός, ενώ προσπάθησε να βάλει και νέα πράγματα στο παιχνίδι του. Επιχείρησε 12 τρίποντα, αστόχησε στα 11 αλλά όλοι θα θυμούνται το 1, καθώς ήταν αυτό που μερικούς μήνες μετά έστελνε την ομάδα του στην έξτρα περίοδο (playoffs).



Πριν φτάσει το καλοκαίρι, οι Pelicans είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή. Ο Monty Williams αποτέλεσε παρελθόν και τη θέση του πήρε ο Alvin Gentry, ο οποίος πήρε το περσινό πρωτάθλημα όντας μέλος του staff των Warriors. Μάλιστα η συμφωνία ήρθε καταμεσίς των Τελικών με τους Cavs, πράγμα που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πολλούς φίλους των Warriors στο Forum!
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό coach, ο οποίος ειδικεύεται στην transition επίθεση και στο up-tempo. Συνυπολογίζοντας σε αυτό το γεγονός πως οι Pelicans ήταν όγδοι πέρσι στο Offensive Rating, περιμένουμε να δούμε σίγουρα πολύ αξιόλογη τη Νέα Ορλεάνη στο επιθετικό κομμάτι. Το πρόβλημα της ομάδας ήταν και είναι η άμυνα. Πέρσι, η ομάδα του Williams δεχόταν 107.2 πόντους κατά μέσο όρο, αριθμός που την έφερνε στην 22η θέση ανάμεσα στις 30 ομάδες. Ο Gentry ξέρει πως πρέπει να βελτιωθούν στο συγκεκριμένο τομέα, καθώς καμία επίθεση δεν μπορεί να κερδίσει το δαχτυλίδι αν δεν συνοδεύεται από καλή άμυνα. Πρόσφατοι διδάξαντες οι πρωταθλητές 2015.

Στην off-season οι Pelicans κράτησαν όλους τους βασικούς παίκτες του ρόστερ τους. Μετά την πολυετή επέκταση του Davis, ακολούθησαν και οι ανανεώσεις παικτών όπως οι Asik, Cole ενώ ο κορμός παρέμεινε ο ίδιος. Το πρόβλημα είναι πως δεν έγινε καμία προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας, καθώς η απόκτηση παικτών όπως ο Alonzo Gee ή ο Kendrick Perkins δεν θα προσφέρει κάτι σημαντικό στη λειτουργία των Pelicans. Έτσι λοιπόν τα κενά στις θέσεις των γκαρντ παρέμειναν, και είναι σημαντικά καθώς πίσω από τους Holiday και Gordon, βρίσκονται οι Cole και Robinson, οι οποίοι δεν μπορούν να θεωρηθούν και τοπ λύσεις για τον πάγκο μιας ομάδας που θέλει να φανεί ανταγωνιστική στη φετινή Δύση.

Τέλος, η μη ενίσχυση της ομάδας είναι πολύ πιθανό να αποβεί μοιραία αν λάβουμε υπόψιν μας πόσο ευπαθές είναι το ρόστερ σε τραυματισμούς. Παίκτες όπως οι Holiday, Gordon, Evans, Asik εμφανίζουν συνεχώς προβλήματα και χάνουν παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Μέσα σε αυτούς πρέπει να προστεθεί και ο Ryan Anderson ο οποίος είχε χάσει σημαντικό μέρος της σαιζόν 2013-14 από ιδιαίτερα προβληματικό τραυματισμό (μετατόπιση δίσκων αυχενικής μοίρας). Ήδη ο Evans έχει τεθεί νοκ άουτ για τις πρώτες έξι βδομάδες της σεζόν και ο Gentry θα πρέπει να ανακατέψει από πολύ νωρίς την τράπουλα για να βρει λειτουργικά σχήματα με αρκετά forwards να κατεβαίνουν θέση και τους βασικούς ενδεχομένως να χρειαστεί να παίξουν σημαντικά αγωνιστικά λεπτά με το καλημέρα.

Προπονητής
Το Φεβρουάριο του 2009 ο Terry Porter χάνει τη θέση του head coach στους Phoenix Suns. Ο Porter είχε προσπαθήσει να παίξει ένα πιο παραδοσιακό και μεθοδικό μπάσκετ, που δεν έφερε αποτελέσματα σε μια ομάδα που είχε συνηθίσει το run' n' gun παιχνίδι του D 'Antoni. Τη θέση του τότε παίρνει ο Alvin Gentry, ο οποίος όντας θιασώτης της transition επίθεσης, επαναφέρει το up-tempo παιχνίδι στην Αριζόνα. Στα τρία πρώτα παιχνίδια του Gentry στους Suns, το Phoenix σκοράρει 140, 142 και 140 πόντους και η εποχή Gentry είναι γεγονός. Το καλοκαίρι ο Alvin ορίζεται επίσημα head coach και η σεζόν 2009-10 βρίσκει τους Suns να τερματίζουν με ρεκόρ 54-28 και να φτάνουν μέχρι τους Τελικούς της Δύσης, όντας η καλύτερη επίθεση στη λίγκα με 110 πόντους μέσο όρο.

Ο assistant coach του Gentry στους Pelicans πλέον, Phil Weber σχολιάζει:
QUOTE
What happened was, Alvin put back in what had been the No. 1 offense for four straight years. Then he even took it to a different level. It just worked. It just seemed right. Being a great basketball mind, he tweaked some things – because you always put your own thumbprint on it – and had tremendous success. He’s open to change, but also understands what’s worked.


Την ίδια ώρα ο αρθρογράφος της Arizona Republic Paul Coro, εξυμνεί τον Gentry:
QUOTE
He’s taken over three jobs for somebody who got fired, and had to try to make lemonade out of lemons,He never really got a fair shot to show what he can do, until the ’09-10 season with the Suns. That was the only time he’s ever gone into a training camp with a really good team, and he took it to the conference finals.


Ο 60χρονος κόουτς συνήθως περιγράφεται ως πολύ αρεστός και προσιτός από τους παίκτες, ενώ προσπαθεί πάντα να δημιουργεί κλίμα θετικής σκέψης και ενθουσιασμού στα αποδυτήρια. Όντας σε μια ηλικία που οι περισσότεροι coaches αρχίζουν να σκέφτονται την απόσυρση από τους πάγκους, ο Gentry ήξερε πως η παραμονή σε αυτούς τους Warriors θα ήταν ο εύκολος δρόμος. Ήδη πρωταθλητές, με καλή χημεία, και μια ομάδα με προοπτική χρόνων καθώς οι βασικοί παίκτες της ομάδας είναι μικροί σε ηλικία. Όμως, όπως ο ίδιος δήλωσε στην συνέντευξη-παρουσίασή του στη Νέα Ορλεάνη δεν το σκέφτηκε καθόλου καθώς "δεν σου παρουσιάζεται κάθε μέρα η ευκαιρία να προπονήσεις ένα παίκτη σαν τον A. Davis"
QUOTE
“He’s truly one of the great young men in this league,” Gentry said of Davis. “If you’re with him 10 minutes, you know what a great young man he is. We’re going to play a lot faster and give him the opportunity to be in the open court. I think this team has a lot of potential to do great things.”

Σύμφωνα με το περιβάλλον των βοηθών του Gentry, ο νέος κόουτς βλέπει στο νεαρό σταρ μια πολύ βελτιωμένη έκδοση του Amare Stoudemire, τον οποίο είχε προπονήσει στο Phoenix. Μόνο που ο Davis είναι ήδη και αρκετά καλύτερος αμυντικός από τον Amare.
Ο Gentry έχει στο μυαλό του να παίξει στους Pelicans το στυλ μπάσκετ που παρουσίασε και στο τότε Phoenix. Τότε είχε το δίδυμο Nash- Amare, τώρα το Jrue- Davis. Το ρόστερ δείχνει να είναι συμβατό με το πλάνο του Gentry, καθώς και τα δύο προηγούμενα χρόνια οι Pelicans ήταν μια ομάδα με έφεση στην επίθεση. Αυτό που ο ίδιος δήλωσε είναι πως θελει να αυξήσει και να βελτιώσει τις επιλογές στο transition. Μένει να δούμε στο παρκέ αν θα μπορέσει να εμφανίσει το έργο "Phoenix Suns Reloaded".

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Μετά την είσοδο στα Playoffs της σεζόν 2014-15 (και την σκούπα από τους μετέπειτα πρωταθλητές), οι Pelicans θέλουν να συνεχίσουν την καλή δουλειά και η περσινή χρονιά να μην είναι πυροτέχνημα. Άρα ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να ξαναμπούν στα play-offs. Κι αν οι Warriors, Rockets, Spurs, Thunder, Clippers, Grizzlies δείχνουν να έχουν ένα προβάδισμα για την κατάληψη των 6 πρώτων θέσεων, τα πράγματα για τις τελευταίες δύο θέσεις είναι ανοιχτά. Οι παίκτες του Gentry θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους δύο από τους: Suns, Mavericks, Kings, δεχόμενοι πως οι υπόλοιπες ομάδες για διαφορετικούς λόγους ξεκινούν πιο πίσω στην κούρσα για την κατάκτηση του 7ου και 8ου seed.
Με μια πρώτη ανάγνωση δεν φαίνεται ακατόρθωτο, αρκεί οι Pelicans να παραμείνουν υγιείς για σεβαστό χρονικά διάστημα μέσα στη σεζόν, και ιδιαίτερα μετά το All-Star Game όταν και κρίνονται όλα.
Αν ο αρχικός στόχος πραγματοποιηθεί, σκοπός θα είναι μετά μια ακόμα καλύτερη παρουσία στον πρώτο γύρο και οι πρώτες νίκες στην έξτρα περίοδο.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Όλοι είδαμε πέρσι τι μπορεί να κάνει ο Davis μέσα στο παρκέ. Είναι η αρχή και το τέλος αυτής της ομάδας. Επίσης παίκτες σαν τον Gordon και τον Evans είναι σημαντικοί για το παιχνίδι των Pelicans και μπορούν να προσφέρουν σημαντικές λύσεις όταν είναι υγιείς, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Ο παίκτης όμως ο οποίος μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς στην ομάδα και να τους μετατρέψει από ομάδα που θα μπαίνει απλά στα play-offs σε κάτι παραπάνω, είναι ο Holiday.
Ο 25χρονος άσσος εδώ και δύο χρόνια βασανίζεται από τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν που δεν τον αφήνουν να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ο Jrue είναι παίκτης που μπορεί να σκοράρει με συνέπεια, μπορεί να κουμαντάρει το ρυθμό, ενώ είναι και ικανότατος στην πάσα (το αποδεικνύει και το γεγονός πως είναι ο καλύτερος πασέρ της ομάδας δύο χρόνια τώρα, παρά το γεγονός ότι έχανε σημαντικό αριθμό αγώνων ανά έτος). Ο Gentry έχει σκοπό να βελτιώσει το παιχνίδι των Pelicans στην επίθεση και για να το επιτύχει αυτό θα χρειάζεται σίγουρα τον καλύτερο PG του.

Αυτή τη στιγμή ο Jrue συμμετέχει στην pre-season έχοντας περιορισμό λεπτών γύρω στα 18. Λογικά αυτό να διατηρηθεί και για το ξεκίνημα της σεζόν. Ο ίδιος δηλώνει ότι αισθάνεται περίφημα, ενώ και ο τραυματισμός του Evans μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες και να τον δούμε νωρίτερα για περισσότερα λεπτά μέσα στο παρκέ.
Το μόνο σίγουρο είναι πως αν οι Pelicans θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στη σεζόν που έρχεται, θα πρέπει να εύχονται να έχουν υγιή τον Holiday.



Θέλω να ρωτήσω τον... Dell Demps (GM)
... Με ποιο σκεπτικό, πραγματικά, αποφάσισε να δέσει με συμβόλαιο 58 εκατομμυρίων τον Omer Asik για τα επόμενα 5 χρόνια; Καλές οι άμυνες, καλά τα rebs, αλλά 11 μύρια το χρόνο θα έπρεπε να πάνε σε παίκτη με πληρέστερο πακέτο. Άσε που ο Τούρκος βγάζει και τραυματισμούς.

Πρόβλεψη νικών: 48-34
Conference rank: 7th
Division rank: 4th

Teaser
Rated: (en)joy
Ο παικτης με το χειροτερο supporting cast απo οσους διεκδικουν το mvp για φετος αλλα και προσφατα απ'οσο θυμαμαι δεν μπορω να σκεφτω mvp contender οπου το υψηλοτερο rank συμπαικτη του ειναι τοσο χαμηλα-βλ. στο 87 το rank του Evans(!!). Παικτες όπως οι Evans, Holiday, Gordon, Asik, Anderson και Robinson ειναι στην συντριπτικη πλειοψηφια τους ειτε αναποτελεσματικοι στο σκοραρισμα ειτε επιρρεπεις σε τραυματισμους –ειτε ακομα ακομα ενα δυνατο κοκτειλ και των δυο- και δεν είναι μυστικο oτι δεν μπορει καποιος απ'αυτους να αποτελεσει το sidekick του Davis, δηλαδη ενα sidekick ικανo για κατι παραπανω απο την προκριση στα playoffs στην Δυση και την Southwest συγκεκριμενα (με διαφορα η πιο δυσκολη division την περσινη σεζον οπου και οι 5(!) ομαδες περασαν στα playoffs και o μονος λογος που δεν μπορει να ανακηρυχθει απο τωρα η δυσκολοτερη και για φετος ειναι η αποδυναμωση των Mavericks).

Επισης περα απ'το supporting cast ενας μικρος προβληματισμος για τον ιδιο το Davis...ειναι 3 χρονια στο νβα και καθε μια απο τις προηγουμενες 3 σεζον εχανε σταθερα περιπου 15 παιχνιδια...ευχομαι τα μυικα κιλα που προσθεσε φετος το καλοκαιρι να μην λειτουργησουν επιβαρυντικα..


QUOTE (sacarame @ Oct 24 2015, 22:05 ) *
Με ποιο σκεπτικό, πραγματικά, αποφάσισε να δέσει με συμβόλαιο 58 εκατομμυρίων τον Omer Asik για τα επόμενα 5 χρόνια; Καλές οι άμυνες, καλά τα rebs, αλλά 11 μύρια το χρόνο θα έπρεπε να πάνε σε παίκτη με πληρέστερο πακέτο. Άσε που ο Τούρκος βγάζει και τραυματισμούς.

Ενταξει, το βρισκω καπως υπερβολικο να μιλαμε για μια ομαδα οπως η Νεα Ορλεανη -δηλαδη ομαδα που εχει Davis, Holiday, Gordon, Anderson- και να λεμε οτι ο Ασικ βγαζει τραυματισμους οταν ουσιαστικα ο μοναδικος του τραυματισμος στην 5ετη καριερα του στο nba ειναι το '13-'14 και εχοντας αλλες 4 πολυ γεματες σεζον -οι 3 μαλιστα εκ των οποιων χωρις να εχει χασει παιχνιδι.
sacarame
QUOTE(Rated: (en)joy @ Oct 29 2015, 00:43 ) *
Ενταξει, το βρισκω καπως υπερβολικο να μιλαμε για μια ομαδα οπως η Νεα Ορλεανη -δηλαδη ομαδα που εχει Davis, Holiday, Gordon, Anderson- και να λεμε οτι ο Ασικ βγαζει τραυματισμους οταν ουσιαστικα ο μοναδικος του τραυματισμος στην 5ετη καριερα του στο nba ειναι το '13-'14 και εχοντας αλλες 4 πολυ γεματες σεζον -οι 3 μαλιστα εκ των οποιων χωρις να εχει χασει παιχνιδι.


Δεν νομίζω ότι το point μου ήταν οι τραυματισμοί του Asik.

Η ερώτηση αποσκοπούσε στο γεγονός ότι δόθηκαν τόσα λεφτά σε ένα παίκτη ο οποίος κατά κύριο λόγο παίρνει rebounds και σε όλα τα άλλα είναι μέτριος. Η τελευταία πρόταση έρχεται απλά ως συμπλήρωμα της αρχικής απορίας διότι ναι πρόπερσι είχε σοβαρό τραυματισμό, πέρσι έχασε κάποια σκόρπια ματς, ενώ και σε άλλα έπαιξε με μικροπροβλήματα, αλλά και φέτος στην έναρξη της σεζόν έχει πρόβλημα.Δεν τον είπα injury prone, είπα απλά ότι δεν άξιζε τα λεφτά που πήρε.
SG3ptshooter
NbdlBetterThanEuroleague
QUOTE (Rated: (en)joy @ Oct 29 2015, 00:43 ) *
Ο παικτης με το χειροτερο supporting cast απo οσους διεκδικουν το mvp για φετος αλλα και προσφατα απ'οσο θυμαμαι δεν μπορω να σκεφτω mvp contender οπου το υψηλοτερο rank συμπαικτη του ειναι τοσο χαμηλα-βλ. στο 87 το rank του Evans(!!). Παικτες όπως οι Evans, Holiday, Gordon, Asik, Anderson και Robinson ειναι στην συντριπτικη πλειοψηφια τους ειτε αναποτελεσματικοι στο σκοραρισμα ειτε επιρρεπεις σε τραυματισμους –ειτε ακομα ακομα ενα δυνατο κοκτειλ και των δυο- και δεν είναι μυστικο oτι δεν μπορει καποιος απ'αυτους να αποτελεσει το sidekick του Davis, δηλαδη ενα sidekick ικανo για κατι παραπανω απο την προκριση στα playoffs στην Δυση και την Southwest συγκεκριμενα (με διαφορα η πιο δυσκολη division την περσινη σεζον οπου και οι 5(!) ομαδες περασαν στα playoffs και o μονος λογος που δεν μπορει να ανακηρυχθει απο τωρα η δυσκολοτερη και για φετος ειναι η αποδυναμωση των Mavericks).

Επισης περα απ'το supporting cast ενας μικρος προβληματισμος για τον ιδιο το Davis...ειναι 3 χρονια στο νβα και καθε μια απο τις προηγουμενες 3 σεζον εχανε σταθερα περιπου 15 παιχνιδια...ευχομαι τα μυικα κιλα που προσθεσε φετος το καλοκαιρι να μην λειτουργησουν επιβαρυντικα..



Ενταξει, το βρισκω καπως υπερβολικο να μιλαμε για μια ομαδα οπως η Νεα Ορλεανη -δηλαδη ομαδα που εχει Davis, Holiday, Gordon, Anderson- και να λεμε οτι ο Ασικ βγαζει τραυματισμους οταν ουσιαστικα ο μοναδικος του τραυματισμος στην 5ετη καριερα του στο nba ειναι το '13-'14 και εχοντας αλλες 4 πολυ γεματες σεζον -οι 3 μαλιστα εκ των οποιων χωρις να εχει χασει παιχνιδι.



Είναι παλιό το post αλλά δεν άντεξα .Ο τίμιος jrue Holiday περσι πριν το τραυματισμό του ήταν 26ος στα rankings στο νβα.Παικτης που στα καλα του ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ pg.Τώρα που έχουν αρχίσει και ελλατώνονται τα min restrictions θα επανέλθει στα standard του.Ενδεικτικά τον τελευταυταίο μηνα έχει 20.5 ppg, 5reb/g,7.7 as/g,2st/g ,δηλαδη τοπ 30 νουμερα.Παντως ναι το supporting cast των Pelicans δεν ειναι και το καλύτερο ,αλλα σεβασμος στον Holiday!! shot.gif
Rated: (en)joy
Καταρχας καλωσορισες στο φορουμ. Ευχομαι καλες συζητησεις. Απ’oτι καταλαβαινω θεωρεις τον Holiday κορυφαιο pointguard -στα καλα του oπως λες- και oτι επ’ουδενι δεν μπορει να μπει σε καποια απ’τις δυο κατηγοριες που ανεφερα προηγουμενως (αναποτελεσματικος στο σκοραρισμα, επιρρεπης σε τραυματισμους), εξαλλου γι’αυτο υπογραμμισες και το ονομα του φανταζομαι –διορθωσε με αν κανω λαθος.

Κατ’εμε ειναι απολυτως θεμιτο να πιστευεις κατι τετοιο, βλεπω τον εχεις και στους αγαπημενους σου παικτες, ωστοσο δεν παυει να μου κανει εντυπωση πως ησουν εξαρχης τοσο σιγουρος οτι δεν υπηρχε η πιθανοτητα να εξαιρω τον Jrue απ’αυτο το γκρουπ παικτων μιας και διευκρινισα πως δεν αναφερομουν σε ολους· βλ. τα περι συντριπτικης πλειοψηφιας που εγραψα. Τωρα, οσον αφορα τα στατιστικα που παραθετεις καταλαβαινεις οτι απαντας σε ποστ Οκτωβριου με στατιστικα.....ουσιαστικα Φεβρουαριου· ok, ναι με ολιγη απο Γεναρη...
NbdlBetterThanEuroleague
QUOTE(Rated: (en)joy @ Feb 23 2016, 23:40 ) *
Καταρχας καλωσορισες στο φορουμ. Ευχομαι καλες συζητησεις. Απ’oτι καταλαβαινω θεωρεις τον Holiday κορυφαιο pointguard -στα καλα του oπως λες- και oτι επ’ουδενι δεν μπορει να μπει σε καποια απ’τις δυο κατηγοριες που ανεφερα προηγουμενως (αναποτελεσματικος στο σκοραρισμα, επιρρεπης σε τραυματισμους), εξαλλου γι’αυτο υπογραμμισες και το ονομα του φανταζομαι –διορθωσε με αν κανω λαθος.

Κατ’εμε ειναι απολυτως θεμιτο να πιστευεις κατι τετοιο, βλεπω τον εχεις και στους αγαπημενους σου παικτες, ωστοσο δεν παυει να μου κανει εντυπωση πως ησουν εξαρχης τοσο σιγουρος οτι δεν υπηρχε η πιθανοτητα να εξαιρω τον Jrue απ’αυτο το γκρουπ παικτων μιας και διευκρινισα πως δεν αναφερομουν σε ολους· βλ. τα περι συντριπτικης πλειοψηφιας που εγραψα. Τωρα, οσον αφορα τα στατιστικα που παραθετεις καταλαβαινεις οτι απαντας σε ποστ Οκτωβριου με στατιστικα.....ουσιαστικα Φεβρουαριου· ok, ναι με ολιγη απο Γεναρη...


O Holiday περσι στα 40 παιχνιδια που επαιξε ηταν τοπ 30 παιχτης με φοβερα στατς.Επομενως τα στατιστικα που παρεθεσα απλα επιβεβαιωνουν πως οταν επανελθουν τα min restrictions θα επιστρεψει στα standarts του.(το οποιο επαληθευεται καθε εβδομαδα που περναει).Τεσπα στο αρχικο ποστ σου ναι ο Holiday ανηκει σε μια κατηγορια παικτων που ειναι επιρρεπης οποτε δεν εχεις αδικο, απλα εμενα, γιατι του εχω αδυναμια μου καθισε ασχημα biggrin.gif Κατα τα αλλα οι pelicans εχουν τραγικο ροστερ οποτε κλαιν μαιν
SG3ptshooter
QUOTE
New Orleans has lost 339 games to injuries and illness, the most in the NBA, and is on pace to finish with 348, the most in at least the past six seasons. The team's 41 different starting lineups are tied for third most in a single season in the past decade

http://espn.go.com/nba/story/_/id/15179914...s-season-injury
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.