Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δ ΕΣΚΑΝΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
mambo1979
παιδια επειδή δεν έχω ακούσει κανένα να λέει για Δ ανυπάρχουνκάποιοι που ξερουν και παίζουν στην κατηγορία να το πουν
γίνεται δυνατό πρωτάθλημα φέτος. υπάροχυν τρία φαβορί και μάλλον ανεβαίνουν αέρα
ο προφήτης ηλίας μοναδικός αήττητητος σε όλη την ΕΣΚΑΝΑ
τερψιθέα(απέδειξε με ελληνικό ότι δίκαια όχι απλά ανεβαίνει αλλά είναι η 2η καλύτερη της κατηγορίας μακράν)
δραπετσώνα-επιτέλους επιστρέφει στη γ αν και φαίνεται ψιλοπεσμένη τελευταία(γιατί ρε παιδιά έτσιwink.gif

ελληνικο(λίγο στο ντέρμπι, δε βάζει γκολ με τίποτα) και αρμενική(καλο το ξύλο αλλά να βάζουμε και γκολάκι που και που) παλευουν για τέταρτη
έμαθε κανείς για έρμή πειραιά; πάλι πλακώθηκαν;
eva
γεια σας! είμαι νέο μέλος και δν τα πολυξέρω τα κατατόπια. λοιπόν μόλις είδα να μιλάτε για την εσκανά και πόσο μάλλον για τερψιθέα (η ομάδα που έπαιζα μέχρι πέρσυ στις κορασίδες) τότε αμέσως είπα να γράψω το πρώτο μου μην!!! γυναικείο 5η θέση στην Α' εσκανα, κορασίδες 5η θέση Α' εσκανα νεανίδες 5η θέση αλλά δν έχει γίνει ακόμη ένα παιχνίδι νομίζω εκείνο με τον πρωτέα βούλας!!! η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ότι την πρώτη χρονιά το γυναικείο (γιατί φέτος φτιάχτηκε γυναικείο στην τερψιθέα) πήραν την 5 θέση μετά από ομάδες που είναι χρόνια στο γυναικείο μπάσκετ και που δύσκολα κάποιος τους ρίχνει από τη θέση τους!!! και όλα αυτά που έχει κάνει η τερψιθέα (συγχωρέστε με που θα το πω) τα έχει πετύχει χάρις τα κορίτσια και τους προπονητές και κυρίως τον στέφανο (1 από τους 2 coach) που εδώ και 3 χρόνια που είναι προπονητής έχει ανεβάσει την ομάδα πάρα πολύ και πάνω απ'όλα τους έχει δείξει ποια είναι η νοοτροπία του μπάσκετ! κατά την άποψή μου αυτή η ομάδα έχει να δείξει πάρα πολλά!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.