QUOTE(kolokotronis @ Jun 15 2011, 22:53 )
-Είμαι σίγουρος οτι κανένας από τους αγανακτισμένους, που κατεβαίνει στο σύνταγμα και κράζει τους βουλευτές, δεν έχει ζητήσει ποτέ κάποια ''χάρη'' από αυτούς που κράζει για τον ίδιο ή κάποιον συγγενή-γνωστό του.
-Είμαι σίγουρος ότι κανένας τους δεν έχει χρηματήσει ή προσπαθήσει να το κάνει, κάποιο στέλεχος του δημοσίου για δικό του όφελος.
-Είμαι σίγουρος ότι κανένας τους δεν έχει ψηφίσει ποτέ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, όχι λόγω προγράματος-ιδεών κτλ, αλλά γιατί είχε την ελπίδα (ή τη σιγουριά) ότι θα βολευτεί καλύτερα.
-Είμαι σίγουρος ότι όταν γίνουν εκλογές τα δύο μεγάλα κόμματα θα πάρουν κάτω από το 70% (ξανά).
Για όλα οι πολιτικοί φταίνε που ξεγέλασαν τον λαό που δεν είναι χαζός (αυτό δεν λένε όλοι οι πολιτικοί??).
Άλλος τη διόριζε την κυβερνηση τόσα χρόνια...
Όχι ο έλληνας.
Αυτοί είμαστε, αυτή η τύχη μας άξιζε.
Περιμέντε λίγο.
Το πραγμαστικό πανηγύρι αρχίζει σε λίγο.
Να γυρίσουμε στη δραχμή, να πάνε τα επιτόκια στο 20%, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Αγανακτήσαμε πια...
35 χρόνια ήτανε καλά.
Τώρα αγανακτήσαμε γιατί έφαγαν τα λεφτά οι πολιτικοί που......... τους ψήφιζαν αυτοί που τώρα τους κράζουν..
δεν εχω κανει τιποτε απο αυτα που λες.αρα δικαιουμαι να καταβαινω στο συνταγμα προφανως.και προφανως δικαιουμε να μου φτιαξουν κι εκεινο το αγαλμα που ελεγε ο παγκαλος.
το οτι ο λαος,εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης,δεν υπαρχει αμφιβολια.αλλα φανταζομαι οτι ο καθενας μπροστα στο φασμα της φτωχειας,της ανεργιας και της εξαθλιωσης αρχιζει και αντιδρα.η μηπως επειδη αφησε να τον ξεγελασουν πρεπει να δεχτει και στωικα τη μοιρα του?
ο πιτσιρικος εχει γραψει το εξης-κατα τη γνωμη μου-σωστο
''
Υποθέτω πως η αγωνία των Ελλήνων έχει να κάνει με το γεγονός ότι καταλαβαίνουν πως το μέλλον τους δεν είναι στα δικά τους χέρια αλλά εξαρτάται από το πώς θα συμπεριφερθούν οι αγορές, το ΔΝΤ, η Κομισιόν, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και –βέβαια- η ελληνική κυβέρνηση και τα κόμματα, στα οποία σχεδόν κανείς δεν έχει πια εμπιστοσύνη.
Άλλωστε, οι Έλληνες πολιτικοί είναι πια διακοσμητικοί και άβουλοι• δεν παίζουν κανένα ρόλο στις εξελίξεις, αφού η χώρα βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή – με το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης να είναι δικό τους.
Όταν καταλαβαίνεις πως η ζωή σου δεν βρίσκεται στα χέρια σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις δεν είναι να ρωτάς δεξιά και αριστερά τι πρόκειται να γίνει μετά, αλλά να προσπαθήσεις να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου.
Η μαζική έξοδος των πολιτών στις πλατείες –και οι κινητοποιήσεις- αυτό το νόημα έχουν. Οι πολίτες βλέπουν τις ζωές τους να διαλύονται, τις επιχειρήσεις και τα μαγαζιά να κλείνουν, την ανεργία να φουντώνει, τους νέους Έλληνες να μεταναστεύουν στο εξωτερικό, τα καταστροφικά σενάρια να διαδέχονται το ένα το άλλο, τους πολιτικούς να ξεπουλάνε τη χώρα και να παραμένουν ατιμώρητοι, και αποφασίζουν να ενωθούν και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.''
http://pitsirikos.net/2011/06/%ce%b1%ce%b3...bd%ce%af%ce%b1/παντως το οτι καταφερα να πεισω τη μητερα μου να κατεβει μαζι μου στο συνταγμα-κατι δειχνει