Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Π.Α.Ο.Κ. - Άρης - Playoffs 2016-2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
SteelGandalf
Basket League Playoffs 2017

2η Φάση (Προημιτελικοί) - 2ος Αγώνας

Τετάρτη, 3/5/2017, 19:00
(novasports1HD "live")

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης

Σε περίπου 24 ώρες από τώρα, θα ξεκινήσει ο 2ος αγώνας της σειράς και είτε θα ξεκαθαρίσουν όλα εφόσον κερδίσει και πάλι ο Άρης, είτε θα χρειαστεί και 3ο παιχνίδι για να συμβεί αυτό.

Πολύ φοβάμαι πως και αύριο θα παρακολουθήσουμε μία από τα ίδια (αντιμπάσκετ και κακής ποιότητας αγώνα), αφού το 3/3 όλης της χρονιάς μόνο για κάτι διαφορετικό δε μας προϊδεάζει.

Το άγχος "επιβίωσης" μεταφέρεται στην πλευρά των γηπεδούχων, που αναμένεται να έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους, στην προσπάθεια τους για να παραμείνουν "ζωντανοί" και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους (που δεν είναι και λίγες) στον τελικό της συγκεκριμένης σειράς, το Σάββατο στο Nick Galis Hall. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει αύριο να κερδίσουν το παιχνίδι και να φέρουν την σειρά στο 1-1.

QUOTE(www.pressaris.gr - 1/5/2017)
Αναλύουν τα λάθη τους και προχωρούν παρακάτω

Μετά το χθεσινό χαλάρωμα και αποθεραπεία από τον πρώτο αγώνα, οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο για να αναλύσουν τα λάθη τους και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει του δεύτερου αγώνα της σειράς με τον ΠΑΟΚ.


Το τεχνικό τιμ δεν θέλησε να μπει κατευθείαν από χθες στην ανάλυση του αγώνα, στα λάθη που έγιναν στην διάρκειά του. Θα το κάνει σήμερα μέσω βίντεο αλλά και προπόνησης, ξεκινώντας επί της ουσίας την προετοιμασία για τον δεύτερο αγώνα, που είναι… μια άλλη ιστορία.

Το θετικό είναι ότι ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έχει απώλειες και όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεσή του.


QUOTE(www.pressaris.gr - 1/5/2017)
Προπόνηση χωρίς Σόμπι για ΠΑΟΚ, ξαναείδαν… Άρη στο βίντεο

Μετά την ήττα στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης.


Στηn προπόνηση της Δευτέρας 1/5 ο Σούλης Μαρκόπουλος είδε τον Νέιθαν Σόμπι να μην συμμετέχει με την υπόλοιπη ομάδα, μιας και υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης της Κυριακής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τρίτης 2 Μαΐου.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 2/5/2017)
Πρίφτης: «Να λειτουργήσουμε καλύτερα στην επίθεσή μας»

Ο Δημήτρης Πρίφτης υποστήριξε για τον δεύτερο αγώνα της σειράς ότι απαιτείται βελτίωση στην επίθεση και να έχουν οι παίκτες σωστή ψυχολογία καθώς θα παίξουν εκτός εδρας.


Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: «Μετά τον πρώτο αγώνα της σειράς με τον ΠΑΟΚ, δοκιμαζόμαστε στην έδρα του αντιπάλου, κάτι που προσδίδει έξτρα βαθμό δυσκολίας στην αποστολή μας. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός στο γήπεδό του και πρέπει να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού για να πάρουμε την πρόκριση» και πρόσθεσε: «Ο πρώτος αγώνας έγινε πριν από λίγες μέρες και γνωρίζουμε τι πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας. Πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα στην επίθεσή μας, μειώνοντας τα λάθη και την ίδια ώρα να παρουσιαστούμε το ίδιο αποτελεσματικοί στην άμυνα. Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο παίζει και το ψυχολογικό κομμάτι, όταν αγωνίζεσαι σε μία δύσκολη έδρα».


QUOTE(www.pressaris.gr - 2/5/2017)
Μαρκόπουλος: «Προσεκτικοί σε παίκτες κλειδιά του αντιπάλου»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΡΗ (3/5, 19:00), αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης για την ομάδα του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι και τώρα πρέπει να βρούμε οπωσδήποτε τον τρόπο για να κερδίσουμε το δεύτερο ματς που θα γίνει στο γήπεδό μας. Πρέπει να το κάνουμε για να πάμε στο τρίτο ματς και να διεκδικήσουμε εκεί την πρόκριση».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε:«Έχουμε τα προβλήματά μας, κυρίως με την περίπτωση του Σόμπεϊ που πονάει και δεν ξέρουμε εάν θα τον έχουμε μαζί μας, θέλει να παίξει, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα. Είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, να επιβάλλουμε στο 100% το παιχνίδι μας και τον δικό μας ρυθμό, να έχουμε τον έλεγχο στα αμυντικά ριμπάουντ και να μην δώσουμε στον αντίπαλο την δυνατότητα να τρέξει στο γήπεδο.

Θα πρέπει να είμαστε και πάλι προσεκτικοί σε παίκτες κλειδιά του αντιπάλου, για να μην δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις στην δική μας ομάδας. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και σε αυτή την προσπάθειά μας ελπίζω ότι θα έχουμε και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας».

SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 3/5/2017)
Σα να μην υπάρχει αύριο, όλα για το 2-0! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Η ώρα της πρόκρισης έφτασε! Ο Άρης οφείλει να μπει σήμερα (19:00) στο κλειστό της Πυλαίας σα να μην υπάρχει αύριο, σα να μην υπάρχει το 1-0, να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην β’ φάση των φετινών πλέι οφ είναι ουσιαστικά το πρώτο ματς μπολ για τον Άρη. Οι κίτρινοι έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το άγχος και την πίεση του αντιπάλου, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Νίκη σημαίνει πρόκριση στην τελική τετράδα για τρίτη σερί χρονιά, δεδομένο που θα στοιχειοθετήσει επιτυχία ως προς την σταθερότητα στις υψηλές θέσεις, όμως προς το παρόν αυτό που ενδιαφέρει τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του είναι το “διπλό” σήμερα και τίποτα άλλο.

Ο Άρης οφείλει να αλλάξει αρκετές λεπτομέρειες στο παιχνίδι του, ώστε να γίνει πιο παραγωγικός. Οι αρχές του επ ουδενί δεν πρέπει να διαφοροποιηθούν. Η άμυνα του έδωσε την πρώτη νίκη, η άμυνα θα του δώσει και την δεύτερη και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι κίτρινοι οφείλουν να διαφυλάξουν την ρακέτα τους, να μη δώσουν δεύτερες επιθέσεις στον ΠΑΟΚ, να του δυσκολέψουν την εκτέλεση, να τον οδηγήσουν σε λάθη, όπως έκαναν στον πρώτο αγώνα, παράλληλα όμως θα πρέπει να βρουν τρόπους να σκοράρουν.

Η νοοτροπία όλων πρέπει να είναι ότι σήμερα θα κριθούν τα πάντα. Κι ας υπάρχει άλλη μια ευκαιρία. Ο Άρης έχει σήμερα το πρώτο ματς μπολ και μπορεί να εκμεταλλευτεί. Στο χέρι των παικτών του είναι να κάνει το 2-0 και να τελειώσει τη σειρά…


QUOTE(www.pressaris.gr - 3/5/2017)
Παίζει κανονικά ο Σόμπι παρά το διάστρεμμα

Ο Νέιθαν Σόμπι “πλήγωσε” τον Άρη με τους 20 πόντους του στον πρώτο αγώνα, υπέστη διάστρεμμα προχθές, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά σήμερα.


Ο Αυστραλός γκαρντ του ΠΑΟΚ δεν προπονήθηκε τις δύο τελευταίες ημέρες. Επισήμως η ενημέρωση αναφέρει ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολος, αλλά επί της ουσίας ο Σόμπι θα πάρει λεπτά συμμετοχής, έστω κι αν δεν είναι 100% έτοιμος να παίξει.

Συνεπώς, ορθώς οι κίτρινοι προετοίμασαν τον δεύτερο αγώνα με τον Σόμπι κανονικά στην 12αδα και είναι βέβαιο ότι έχουν προσαρμόσει την αμυντική τακτική πάνω του.


QUOTE(www.pressaris.gr - 3/5/2017)
Η ώρα του Κάμινγκς έφτασε!

Ο παίκτης που μπορεί όντως να κάνει την διαφορά για τον Άρη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα είναι ο Γουίλ Κάμινγκς και αυτό ευελπιστούν άπαντες μέσα στην ομάδα.


Ο Αμερικανός έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ευτυχώς όμως αυτό δεν στοίχισε στην ομάδα. Έπαιξε με πυρετό, ήταν εμφανές ότι δεν είχε δυνάμεις και ήταν ουσιαστικά εκτός κλίματος αγώνα και με τα δύο γρήγορα φάουλ που έκανε.

Σήμερα είναι μια άλλη ιστορία ο δεύτερος αγώνας. Ο Κάμινγκς ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε, νιώθει πιο δυνατός, πιο έτοιμος και νιώθει ότι χρωστάει μια απάντηση στον εαυτό του πρωτίστως.

Δεν έχει αντίπαλο που να μπορεί να τον σταματήσει από τον ΠΑΟΚ στην άμυνα, εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές του διαθέσεις τι θα κάνει στο παρκέ και είναι ικανός με την δική του απόδοση να παρασύρει και τους υπόλοιπους.


Όλα τα παραπάνω μένει να αποδειχτούν ή να διαψευστούν στην πράξη. Σε λιγότερες από τέσσερις ώρες θα ξεκινήσει ο αγώνας...
SteelGandalf
1η Περίοδος

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 18-25

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 40-52

Απίστευτο παιχνίδι το σημερινό, εντελώς διαφορετικό και απολαυστικό. Οργιάζει ο Dragicevic (20 πόντοι, 4/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα). Ο Άρης πήρε κεφάλι από την αρχή και δεν έχασε το προβάδισμα ούτε μία στιγμή. Περίπου 3:30 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έφτασαν στον πόντο (σκορ 34-35), αλλά ο Dragicevic με δύο συνεχόμενα καλάθια και ο Καββαδάς με μία ελεύθερη βολή, έβαλαν τον Άρη και πάλι σε θέση ισχύος.

Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο 2ο ημίχρονο, αλλά μοιάζει απίθανο το να συνεχιστεί το παιχνίδι σε αυτούς τους ρυθμούς, το ίδιο και ο Dragicevic. Ο Άρης είναι εμφανώς καλύτερος στο 1ο ημίχρονο και γι' αυτό προηγείται δίκαια στο σκορ. Όμως ο Π.Α.Ο.Κ. έχει αποδείξει πως δεν παραδίδει τα όπλα εύκολα και θεωρώ πως θα επιστρέψει.
SteelGandalf
3η Περίοδος

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 59-63

Το 2ο ημίχρονο έχει μετατραπεί σε ελληνορωμαϊκή πάλη. Παιχνίδι δύναμης με πολύ ξύλο και άλλο ματς γενικώς.
tuareg
ετσι ειναι σουλη μου καποια στιγμη θα μπουνε και τα σουτ......
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 75-84

Ο Άρης άντεξε στην υπερβολική πίεση του Π.Α.Ο.Κ. στο 2ο ημίχρονο. Έκανε το 2-0 στην σειρά κι έτσι οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται πλέον στους 4 του πρωταθλήματος, την στιγμή που η χρονιά ολοκληρώθηκε για τους γηπεδούχους.

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.arisbc.gr - 3/5/2017)
Σπουδαίο «διπλό» στην Πυλαία και πρόκριση

Ο ΑΡΗΣ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο κλειστό της Πυλαίας και κερδίζοντας με 84-75 τον ΠΑΟΚ, πήρε, με 2-0 νίκες, την πρόκριση στην ημιτελική φάση των PlayOffs της STOIXIMAN.GR Basket League, όπου θα αντιμετωπίσει, με μειονέκτημα έδρας, τον Ολυμπιακό.


Η ομάδα μας είχε την πρωτοπορία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στο επιθετικό κομμάτι, με 11/24 τρίποντα και είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο τον MVP Tadija Dragicevic.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά και με τον Ζάρα να φτάνει τους 7 πόντους και τον Dragicevic τους 6, προηγήθηκε με 4-15 στο 3'. Η ομάδα μας συνέχισε να είναι αποτελεσματική στην επίθεση και με δύο καλάθια και φάουλ του Γιάνκοβιτς κράτησαν το προβάδισμα (16-25), πριν το 18-25 της πρώτης περιόδου.

Με καλάθια των Jackson και Ξανθόπουλου ο ΑΡΗΣ κράτησε τη διαφορά (20-29). Ο ΠΑΟΚ με συνεχόμενες ελεύθερες βολές μείωσε σε 27-31 στο 14', αλλά τέσσερις σερί πόντοι του Dragicevic διατήρησαν τους «κιτρινόμαυρους» μπροστά (30-35 στο 16'). Με ακόμα τέσσερις σερί πόντους του Σέρβου φόργουορντ ο οποίος έφτασε στους 14, ο ΑΡΗΣ έγραψε το 34-39 και με νέο τρίποντο του ίδιου, το 36-43. Με ακόμα δύο «βόμβες» του Ξανθόπουλου και του Dragicevic η ομάδα μας έφτασε στο +11 (38-49) και το ημίχρονο έκλεισε με τρίποντο του Cummings (40-52).

Με τρίποντα των Ζάρα, Cummings, o ΑΡΗΣ έφτασε τη διαφορά στη μεγαλύτερη τιμή της (45-59 στο 24'). Ο ΠΑΟΚ απάντησε με σερί 9-0 (54-59 στο 26'). Η ομάδα μας απάντησε με συνεχόμενα καλάθια των Σίμτσακ και Cummings για να γράψει το 54-63 στο 27'. Η τρίτη περίοδος έληξε 59-63.

Ο Τσαϊρέλης με τρίποντο και ο Ξανθόπουλος κράτησαν τον ΑΡΗ μπροστά (63-68) και οι Jackson, Cummings ανέβασαν τη διαφορά στους οκτώ πόντους (63-71), στο 34'. Ο Μούρτος, ο Γιάνκοβιτς και ο Τσαϊρέλης με 3/6 βολές έκαναν το 65-74 στο 37'. Ο Γιάνκοβιτς με τρίποντο στο 38' έγραψε το 67-77 και ο Cummings το 68-79 στα 1'.35'' πριν από τη λήξη. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 72-79 στα 1'.22 και στα 48.9'' ο Dragicevic με 1/2 βολές έκανε το 72-80. Ο Τσαϊρέλης πήγε στη γραμμή του φάουλ στα 26.4'' και έκανε το 73-82 και ο Cummings τον μιμήθηκε για το 75-84.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 40-52, 59-63, 75-84.

ΠΑΟΚ: Sobey 13 (2), Χρυσικόπουλος 4, Κόνιαρης 9 (1), Τσόχλας 9 (1), Μαργαρίτης 4, McFadden 7, Miljenovic, Γλυνιαδάκης, Peiners 14, Clanton 8, Aska 5.

ΑΡΗΣ: Jackson 5 (4ρ., 1ασ., 1κλ., 1κοψ.), Scott (2ασ.), Ξανθόπουλος 7 (1τρ., 5ρ., 5ασ., 2κλ.), Τσαϊρέλης 6 (1τρ., 2ρ.), Cummings 18 (2τρ., 4ρ., 2ασ. 1κλ.), Ζάρας 10 (2τρ., 1ρ.), Μούρτος 1 (3ρ.), Σίμτσακ 2 (3ρ.), Γιάνκοβιτς 11 (1τρ., 2ρ., 3ασ., 2κλ.), Καββαδάς 3 (6ρ., 1κοψ.), Dragicevic 21 (4τρ., 3ρ., 1ασ., 1κλ.).


QUOTE(tuareg @ May 3 2017, 20:00 ) *
ετσι ειναι σουλη μου καποια στιγμη θα μπουνε και τα σουτ......


Πάντως αν τον είχα μπροστά μου τον Μούρτο, ευχαρίστως θα τον χαστούκιζα! tongue.gif

Τα έσπασε και σήμερα με τις κακές του επιλογές...
tuareg
QUOTE (SteelGandalf @ May 3 2017, 21:02 ) *
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 75-84

Ο Άρης άντεξε στην υπερβολική πίεση του Π.Α.Ο.Κ. στο 2ο ημίχρονο. Έκανε το 2-0 στην σειρά κι έτσι οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται πλέον στους 4 του πρωταθλήματος, την στιγμή που η χρονιά ολοκληρώθηκε για τους γηπεδούχους.



Πάντως αν τον είχα μπροστά μου τον Μούρτο, ευχαρίστως θα τον χαστούκιζα! tongue.gif

Τα έσπασε και σήμερα με τις κακές του επιλογές...


με 45 σουταραμε....ο παοκ μονο ποστ και αλλο τπτ...οταν λειπει ο κλαντον δε ξερεις τι παιζει.
Btw καμμια 20αρια βολες παραπανω η ομαδα που ηταν συνεχως πισω στο σκορ.....
kotzito
Ο Μούρτος έγραψε -9 στο ranking! Γνωρίζει κανείς αν αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην Α1 από τότε που μετριέται με τον συγκεκριμένο τρόπο η αξιολόγηση;
gerorge
QUOTE (kotzito @ May 3 2017, 21:42 ) *
Ο Μούρτος έγραψε -9 στο ranking! Γνωρίζει κανείς αν αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην Α1 από τότε που μετριέται με τον συγκεκριμένο τρόπο η αξιολόγηση;




Φετος νομιζω καποιος στο πρωταθλημα ειχε κανει αρνητικο διψηφιο.Το θυμαμαι γιατι με ειχε κανει εντυπωση.Δεν θυμαμαι βεβαια ποιος ηταν


Edit:Στο Αρης Ρεθυμνο ο Τζόζεφ ντεβο εκανε -13.Δεν θυμαμαι αν σε προηγουμενα χρονια υπηρξε καποιο χειροτερο παντως αυτο ειναι το χειροτερο που εχω δει εγω
SkiesOfAzel
Σήμερα ο κόουτς έκανε πολύ καλή δουλειά, ιδίως στο ψυχολογικό σκέλος. Η ομάδα δεν έχασε ποτέ την ψυχραιμία της και γιαυτό και κέρδισε σχετικά εύκολα παρά την ασφυκτική πίεση από τον ΠΑΟΚ.

Γενικά δε θέλω να ασχολούμαι με τους διαιτητές, αλλά όπως και αν σκοπεύουν να σφυρίξουν, αντιαθλητικά παιχνίδια σαν αυτό του Γλυνιαδάκη δεν επιτρέπεται να τα αφήνουν. Ας σπρώχνουν την ομάδα που θέλουν με άλλους τρόπους που δε διακινδυνεύουν τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.
gerorge
QUOTE (SkiesOfAzel @ May 4 2017, 00:49 ) *
Σήμερα ο κόουτς έκανε πολύ καλή δουλειά, ιδίως στο ψυχολογικό σκέλος. Η ομάδα δεν έχασε ποτέ την ψυχραιμία της και γιαυτό και κέρδισε σχετικά εύκολα παρά την ασφυκτική πίεση από τον ΠΑΟΚ.

Γενικά δε θέλω να ασχολούμαι με τους διαιτητές, αλλά όπως και αν σκοπεύουν να σφυρίξουν, αντιαθλητικά παιχνίδια σαν αυτό του Γλυνιαδάκη δεν επιτρέπεται να τα αφήνουν. Ας σπρώχνουν την ομάδα που θέλουν με άλλους τρόπους που δε διακινδυνεύουν τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.



Γιατι παιζει ακομα μπασκετ ο συγκεκριμενος δεν καταλαβαινω.Φοβαμαι καθε φορα που μπαινει μην μας τραυματισει καναν παικτη.Τους αγκωνες τους χρησιμοποιει περισσοτερα απο τις παλαμες του.Τα ιδια περσι και με την Κηφισια
SteelGandalf
QUOTE(gerorge @ May 3 2017, 23:54 ) *
Γιατι παιζει ακομα μπασκετ ο συγκεκριμενος δεν καταλαβαινω.Φοβαμαι καθε φορα που μπαινει μην μας τραυματισει καναν παικτη.Τους αγκωνες τους χρησιμοποιει περισσοτερα απο τις παλαμες του.Τα ιδια περσι και με την Κηφισια


Πριν αρκετά χρόνια, όταν και προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει συμβόλαιο στο NBA, τον θαύμαζα. Όταν όμως επέστρεψε στην Ελλάδα και τον είδα να αγωνίζεται, χρησιμοποιώντας την σωματική του δύναμη με τέτοιο βίαιο και χυδαίο τρόπο, τον σιχάθηκα. Αποκορύφωμα τα τελευταία δύο χρόνια που έχει κάνει ζημιές σε παίχτες μας. Αν ήμουν διαιτητής, θα τον τιμωρούσα παραδειγματικά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.