Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2015 Eastern Conference Champions: Cleveland Cavaliers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons > Older NBA Finals > NBA Finals 2015
sacarame
#23. Lebron James

Games played (playoffs): 14
Games Started (playoffs): 14
Στατιστικά playoffs: 27.6π. , 10.4ρ. , 8.3 ασ., 1.8 κλ. , 1.3 μπλ.

Ο κυριότερος λόγος που οι Καβς είναι στους Τελικούς... Σκούπισε τους Κέλτες, έβαλε το σουτ μέσα στο United Center και γύρισε τη σειρά με τους Ταύρους, έκανε αστρονομικά νούμερα στη σειρα με την Ατλάντα. Ο Τζέημς θέλει να επιστρέψει στους τίτλους.

#2. Kyrie Irving

Games played (playoffs): 12
Games Started (playoffs): 12
Στατιστικά playoffs: 18.7π. , 3.3ρ. , 3.7 ασ.

Ο Kyrie δεν είναι σε καλή κατάσταση, κουβαλάει ακόμα τον τραυματισμό και δεν μπορεί να συνεισφέρει στους Καβς στο 100% των δυνατοτήτων του. Στους τελικούς βέβαια θα χρειαστεί να κάνει αισθητή την παρουσία του, ειδικά όταν απέναντι του θα είναι ο MVP της φετινής σεζόν και συμπαίκτης του στην Team USA.

#13. Tristan Thompson

Games played (playoffs): 14
Games Started (playoffs): 9
Στατιστικά playoffs: 9.4π. , 9.9ρ. , 1.3 μπλ.

Ο αφανής ήρωας. Ο Τομπσον κάνει πολύ καλά παιχνίδια στα play-offs και βοηθάει ώστε να μην φανεί το κενό του Κεβιν Λοβ. Συνεπής στο σκοράρισμα του, πολύ δυναμικός στα ριμπάουντ. Αναμένουμε τις μάχες του κάτω από τα καλάθια με τη front- line των Warriors

#4. Iman Shumpert

Games played (playoffs): 14
Games Started (playoffs): 10
Στατιστικά playoffs: 10π. , 5.4ρ. , 1.4 ασ. , 1.0 κλ.

O Shumpert έχει βρει το ρόλο του στους Καβς και αξιοποιείται σωστά από το προπονητικό σταφ. Το πρόβλημα του Kyrie δίνει την ευκαιρία στον Ιμάνη να φανεί περισσότερο και στο επιθετικό κομμάτι, πέραν της αμυντικής συνεισφοράς που ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο αποκτήθηκε. Λογικά θα τον δούμε στο μαρκάρισμα του Κάρι.

#5. J. R. Smith

Games played (playoffs): 12
Games Started (playoffs): 4
Στατιστικά playoffs: 13.5π. , 4,9ρ. , 1.3 ασ. , 1.2 κλ.


Άλλος ένας πρώην Νικερμπόκερ που βρήκε ρόλο στο Κλίβελαντ. Ο Smith έχει αναλάβει να βοηθάει στο σκοράρισμα με το μακρινό του σουτ και μέχρι στιγμής το καταφέρνει. Εντάξει, δεν λείπουν και οι βραδιές με τα 10+ τρίποντα, αλλά κάνει φιλότιμες προσπάθειες στα φετινά οφφς να λειτουργήσει ως κανονικος παίκτης.

#20. Timofey Mozgov

Games played (playoffs): 14
Games Started (playoffs): 14
Στατιστικά playoffs: 9,2π. , 7.2ρ. , 1.9 μπλ

Εξελίχτηκε σε πολύ ουσιαστική προσθήκη ο Ρώσος. Οι Καβς δεν είχαν ένα rim protector, έναν παίκτη που θα προστάτευε τη ρακέτα τους από τις διεισδύσεις των αντιπάλων. Ο Mozgov ταίριαξε ιδανικά στο ρόλο αυτό, ενώ εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ασσίστ των συμπαικτών του τελειώνοντας τις φάσεις κοντά στο καλάθι. Πολύ εύστοχος και στις βολές.

#8. Matthew Dellavedova

Games played (playoffs): 14
Games Started (playoffs): 2
Στατιστικά playoffs: 7π. , 1.8ρ. , 2.6 ασ.

Ο Αυστραλός από κει που ήταν για πέταμα και για να κουβαλάει πετσέτες, έχει εξελιχτεί σε γρανάζι της λειτουργίας των Καβς. Καλά ποσοστά στο τρίποντο, πιεστικός στην άμυνα, βοηθάει και στην οργάνωση του παιχνιδιού (όταν τον αφήνει ο Λεμπρόν). Μελανό σημείο ότι σε κάθε σειρά χτύπαγε και από έναν αντίπαλο ηθελημένα ή κατά λάθος. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε κατι παρόμοιο στους τελικούς.

#1. James Jones

Games played (playoffs): 14
Games Started (playoffs): 0
Στατιστικά playoffs: 4.8π. , 1.5ρ.

Σε ρόλο ρολίστα καθαρά ο Jones. Βοηθάει σε μερικά χαμηλά σχήματα παίζοντας στο 4, και δίνοντας λύσεις με κάποια αμαρκάριστα σουτ.

Περιμένοντας τη Σκουπιδιάρα....

#18. Mike Miller

Games played (playoffs): 4
Games Started (playoffs): 1
Στατιστικά playoffs: 1.5π. , 2.3ρ.

Το ίδιο και για τον Μίλλερ. Δεν χρησιμοποιείται παρά ελάχιστα, και αυτό σε σχήματα και plays που θα του δώσουν ένα ελεύθερο σουτ.


Και η σαπίλα ξεκινά....

#3. Kendrick Perkins

Games played (playoffs): 7
Games Started (playoffs): 0
Στατιστικά playoffs: Χέσε μας ρε Πέρκινς που θες και στατς 1.1π. , 1.1ρ.

Ώωωωωωωωρε ένας παλίκαρος. Τι να γράψεις για τον Κέντρικ. Μουσι και φάτσα που θυμίζει κατάδικο, κατεβαίνει πιο αργά το γήπεδο και από τη διαδρομή του Τραμ Συνταγμα-Φάληρο, δεν πηδάει ούτε εφημερίδα και όμως θα παίξει τελικούς. Πίσωωω ρε χαμούρα...Μεγάλος φιδουκλας...

#31. Shawn Marion

Games played (playoffs): 6
Games Started (playoffs): 0
Στατιστικά playoffs: 0.3π. , 1.1ρ

Σε διακοσμητικό ρόλο ο Σον στα παιχνίδια που έπαιξε ως τώρα. Κυρίως garbage time και ελάχιστη συνεισφορά. Μένει να δούμε αν θα του ανατεθεί κάποιος ειδικός ρόλος απέναντι στους Green και Barnes.

#12. Joe Harris

Games played (playoffs): 4
Games Started (playoffs): 0
Στατιστικά playoffs: 1.8π. , 0.3ρ.

Δεν αναμένεται να δούμε τον νεαρό στους τελικούς. Μόνο σε περίπτωση κάποιου ματς που οι Καβς θα έχουν εξασφαλίσει τη νίκη από νωρίς... (Φτου κακά..)

#33. Brendan Haywood

Games played (playoffs): 1
Games Started (playoffs): 0
Στατιστικά playoffs: Ένα σουτ στο 2λεπτο που έπαιξε....Αστοχο βεβαίως..


Άλλο πρωτοπαλίκαρο. Για να καταλάβετε επίπεδο, παίζει λιγότερο από τον Πέρκινς. Μπήκε ένα δίλεπτο στο τελευταίο ματς με την Ατλάντα με το σκορ στο +25, μπας και βάλει ένα καλάθι.. Πήρε τη μπάλα, πόσταρε, ντρίμπλαρε, ποσταρε, ντρίμπλαρε, έκανε το χουυυυυυυυυυυκ.... ταμπλο και έξω. End of story..

Και από το βάθος του σπιτιού του....

#0. Kevin Love

Games played (playoffs): 4
Games Started (playoffs): 4
Στατιστικά playoffs: 14π. , 7ρ. , 2.5 ασ.

Γνωστά τα πράγματα για τον Kevin Love. Ο λόγος που τον βάζουμε στο ρόστερ είναι επειδή αγωνίστηκε σε 4 ματς των play-offs και παραμένει μια σημαντική απώλεια για το Κλίβελαντ..
aegeansheed
Χαχα!!! Βλέπω τον Miller στο "πάνω" ρόστερ ακριβώς πριν ξεκινήσει η Γ' διαλογή και γελάω!!! 24.gif

Θα φτιάξω τον τίτλο...
HLR CENATION
Ο Λεμπρον ειναι συγκινητικος φετος.Στο ποδοσφαιρο λενε για το ΜSN της Μπαρτσελονα,αλλα εδω μιλαμε για μια περιπτωση που χωρις υπερβολη ενας παικτης κουβαλαει την ομαδα του μονος του την ομαδα του στους τελικους.Χωρις να εχω την προθεση να μειωσω κανενα παικτη των Καβς,ο Μπλατ τους εχει μοιρασει υπεροχα τους ρολους,οαυστραλος ειναι ενα χρησιμο γραναζι,ο Μοζγκοφ ενας αξιοπρεπης ψηλος,ο Τομπσον ενας σπουδαιος αμυντικος,ο Σμιθ θα κανει καποια μεγαλα ματς,ο Τζοουνς θα βαλει τα σουτ που του αναλογουν.Τωρα ο Ιρβινγκ ειναι απο τους παικτες που πρωτα θα παρουν το σουτ και μετα θα ψαξουν την δημιουργια.Ε με τετοιο υλικο,πρωταθλημα ΔΕΝ μπορεις να παρεις παρα μονο αν εισαι παικτης τεραστιου επιπεδου που μπορεις να παρεις απ το χερακι και να εμπνευσεις μια ολοκληρη ομαδα.

Επισης οπως ειπα και πριν να υπαρχει και ενας προπονητης που να εχει μοιρασει σωστα τους ρολους,και να μαθει στην ομαδα να παιζει καμια αμυνα ειδικων καταστασεων,γιατι οταν εχεις απεναντι σου,τους Γουοριορς,σε τετοια αμυνα θα πρεπει να πας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.