Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
LordOfTheCourts
Μπράβο στα Καλύβια... γμτ
LordOfTheCourts
Sorry φίλε Triponter που δε μπόρεσα να σε βοηθήσω ... αλλά όπως είδες δεν έφτεγε μόνο το κρύωμα μου!!!
LordOfTheCourts
Εχθές γνωρίσαμε και τον 3 λαλούν και 2 χορεύουν.... smile.gif περαστικά σου και σύντομα να επανέλθεις στους αγωνιστικούς χώρους
gk1
QUOTE(LordOfTheCourts @ Dec 13 2007, 17:36 ) *
Παραθέτω τα δικά μου προγνωστικά... για να τα βρει εύκολα ο Τριποντερ να βγάλει νικητή...

μαγκες πειτε και κανενα αλλο αποτελεσμα γιατι εχω ηδη 3/3!!
λυπαμαι φιλε lord Που δεν στη καναμε τη χαρη αλλα κερδισαμε στην πολιτεια αν και παρα πολυ δυσκολα και με τριποντο στο τελος αφου 17 δευτερα πριν τελειωσει χαναμε με 2!!!
πεσαμε απο την ακροπολη και βρηκαμε και πορτοφολι!!
η τυχη ηταν καθαρα με το μερος μας και μπραβο πραγματικα στα παλικαρια τις πολιτειας που χωρις καν προπονητη τα δινουν ολα για τη νικη!! 77.gif 77.gif
αν και ηταν σιγουρο οτι θα χασει ο γερακας απο τα καλυβια μπραβο τους γιατι το παλεψανε απεναντι σε πολυ δυνατη ομαδα!! smiley.gif
pegasus_no_12
Υπήρξαν και χειροτερα χθες shot.gif shot.gif
ΚΟΥΡΟΣ-ΑΡΤΕΜΙΣ 70-71 (ημ. 29-35)
..... με καλάθι στα evilmonkey.gif 0.7 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

ΥΓ 1. Και τα 4 παιχνιδια εως τωρα κριθηκαν κυριολεκτικα στον πόντο, αρα σε δυο με τρεις αγωνιστικές μπορούν πάλι να έρθουν τα πάνω κάτω.

ΥΓ.2 Μολις στο τρίτο λεπτό του παιχνιδιού σακατεψα τον ώμο μου και ετρεχα βραδιάτικα στην Βούλα.Ευτυχώς έχει διακοπη το πρωτάθλημα γιατί με βλέπω με το νέο έτος.....................
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 15 2007, 03:35 ) *
ευχαριστώ για το πούρο αλλά έχει και εδώ φιλαράκι κάτι μπάφους άντε γειά. Τώρα γύρισα απο τον δρόμο με τα κόκκινα φανάρια τι να σου λέω. Για να μην παρεξηγηθώ ούτε μπάφο κάνω ούτε είμαι φαν αυτής της κατάντιας του ανθρώπου μέσα απο την βιτρίνα όργια???????????????????????????

Στα του ματς τώρα μας πήρε και μας σήκωσε εμας η κατηφόρα και άντε να δούμε πως θα ορθποδήσουμε
πάντως οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που το πάλεψαν το ματσάκι έστω και αν φαινόταν χαμένο απο χέρι

καλό βράδυ σε όλους απο το παγωμένο Amsterdam στους -9 η θερμοκρασία άντε γειά

Το Αμστερνταμ το ξερω πολυ καλα αφου λογω της δουλειας μου (λουλουδια)
πηγαινω 2-3 φορες τον χρονο.

Πρεπει να κανετε πολυ προπονηση στις βολες, γιατι χασατε παρα πολλες χθες.
Και να βρειτε τροπους να ποσταρετε και κανα ψηλο γιατι μονο με τα τριποντα
και τα ηρωικα μπασιματα δεν γινεται προκοπη.

Καλα να περασεις icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
και καλη επιστροφη
icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
#13...
Καλημέρα σε όλους. Σημαντική νίκη, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, για την ομάδα μου την Κηφισιά χθες με 62-56 απέναντι στο Λαγονήσι.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για μας, με καθαρό μυαλό και ευστοχία πήραμε γρήγορα διαφορά και στο ημίχρονο ήμασταν μπροστά με 39-21. Λαγονήσι στο α’ ημίχρονο δεν υπήρχε, με κάκιστες επιλογές, χωρίς ψυχολογία, κάτι που είχε φανεί και από το ζέσταμα, όπου οι αντίπαλοι μου φαίνονταν πολύ down και ευχόμουν να επιβεβαιωθεί και στον αγώνα.
Αυτό συνέβη δυστυχώς για μας μόνο στο α’ ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο με καλή άμυνα μας οδήγησαν σε λάθη και η διαφορά συνεχώς μειωνόταν, για να φτάσουμε κάνα τρίλεπτο πριν τη λήξη να μείνουμε πίσω 1 πόντο (54-55). Εκεί λειτούργησαν τουλάχιστον τα τελευταία αντανακλαστικά μας, σφίξαμε πολύ την άμυνά μας, βάλαμε και καναδυό καλάθια και βολές και γλιτώσαμε την ολοκληρωτική καταστροφή.
Το Λαγονήσι είναι μέτρια ομάδα (όπως κι εμείς άλλωστε), με καλό όμως playmaker που στο β’ ημίχρονο μοίραζε σωστά το παιχνίδι, ενώ ο Φαραζής κάνει όλο το παιχνίδι στην επίθεση σκοράροντας ή πασάροντας. Η βελτίωσή του στο β’ τράβηξε όλη την ομάδα του προς τα πάνω. Μου έκανε εντύπωση η ψυχολογία τους, φαινόταν σα να είχαν κατεβεί να χάσουν στο α’ ημίχρονο, κάτι βέβαια που άλλαξε δραματικά στο β’. Η καλή απόδοση, έστω κι αν χάσανε, ίσως να χρησιμεύσει στο να συνεχίσουν να μάχονται, γιατί αν παίζανε το ίδιο χάλια και στο β’ ημίχρονο θα έλεγα ότι βρήκαμε ήδη την 1η ομάδα που θα πέσει. Συγχαρητήρια λοιπόν για την προσπάθεια και καλή συνέχεια.
Εμείς αναπνεύσαμε και συνεχίζουμε…
DIRK1
Ομηρικες μαχες σε αυτην την αγωνιστικη.......μεγαλο διπλο του μαραθωνα εχω την εντυπωση οτι θα πανε πολυ καλα φετος παρα τα παραπλανιτικα του Γιαννη.....καλο διπλο Αρτεμις με Κουρο σε κακο γηπεδο...3 λαλουν , 2 χορευουν οεο οεο οεο!!!
gambler
Καλημέρα σε όλους !!!
Η ΕΣΚΑ δεν προσέχει καθόλου την κατηγορία,δεν υπάρχει έλεγχος από πουθενά,γήπεδα σακατεμένα με λακούβες,φώτα τοποθετημένα σε άσχετα σημεία,δυχτάκια σκισμένα και πλέον το menu περιλαμβάνει και κατεβασμένα στεφάνια.
Στο γήπεδο της Πολιτείας (και της Εκάλης) το ένα στεφάνι έχει πάρει κλίση κάτω και δεξιά..αφού δεν ενδιαφέροντε αυτοί κάντε κάτι εσείς ρε παιδιά,δεν κοστίζει και τίποτα να φτιάξετε μία γαμωστεφάνι
ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(#13... @ Dec 15 2007, 13:43 ) *
Καλημέρα σε όλους. Σημαντική νίκη, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, για την ομάδα μου την Κηφισιά χθες με 62-56 απέναντι στο Λαγονήσι.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για μας, με καθαρό μυαλό και ευστοχία πήραμε γρήγορα διαφορά και στο ημίχρονο ήμασταν μπροστά με 39-21. Λαγονήσι στο α’ ημίχρονο δεν υπήρχε, με κάκιστες επιλογές, χωρίς ψυχολογία, κάτι που είχε φανεί και από το ζέσταμα, όπου οι αντίπαλοι μου φαίνονταν πολύ down και ευχόμουν να επιβεβαιωθεί και στον αγώνα.
Αυτό συνέβη δυστυχώς για μας μόνο στο α’ ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο με καλή άμυνα μας οδήγησαν σε λάθη και η διαφορά συνεχώς μειωνόταν, για να φτάσουμε κάνα τρίλεπτο πριν τη λήξη να μείνουμε πίσω 1 πόντο (54-55). Εκεί λειτούργησαν τουλάχιστον τα τελευταία αντανακλαστικά μας, σφίξαμε πολύ την άμυνά μας, βάλαμε και καναδυό καλάθια και βολές και γλιτώσαμε την ολοκληρωτική καταστροφή.
Το Λαγονήσι είναι μέτρια ομάδα (όπως κι εμείς άλλωστε), με καλό όμως playmaker που στο β’ ημίχρονο μοίραζε σωστά το παιχνίδι, ενώ ο Φαραζής κάνει όλο το παιχνίδι στην επίθεση σκοράροντας ή πασάροντας. Η βελτίωσή του στο β’ τράβηξε όλη την ομάδα του προς τα πάνω. Μου έκανε εντύπωση η ψυχολογία τους, φαινόταν σα να είχαν κατεβεί να χάσουν στο α’ ημίχρονο, κάτι βέβαια που άλλαξε δραματικά στο β’. Η καλή απόδοση, έστω κι αν χάσανε, ίσως να χρησιμεύσει στο να συνεχίσουν να μάχονται, γιατί αν παίζανε το ίδιο χάλια και στο β’ ημίχρονο θα έλεγα ότι βρήκαμε ήδη την 1η ομάδα που θα πέσει. Συγχαρητήρια λοιπόν για την προσπάθεια και καλή συνέχεια.
Εμείς αναπνεύσαμε και συνεχίζουμε…

Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να γινεις δημοσιογραφος,
ετσι ωραια που τα περιγραφεις?

Τι παραπανω εχει ο Σκουντης δηλαδη?
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
triponter
καλημερα παιδια....

Μελισσια - Τουφα 2 ( +3 )

και Παλληνη - Εκαλη 1 ( 74-61 περιπου)....
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(triponter @ Dec 15 2007, 16:05 ) *
καλημερα παιδια....

Πες και τα ημιχρονα να δουμε τι πιασαμε.

Αυριο να ετοιμαζεται το Αεκακι να θυμηθει
τις ενδοξες στιγμες του προσφατου παρελθοντος

Βαλτε τον Ηλια (Ατματζιδη) στο ρολοι
να μετραει ποσα τρωει
nairepao
QUOTE(gambler @ Dec 15 2007, 12:53 ) *
Καλημέρα σε όλους !!!
Η ΕΣΚΑ δεν προσέχει καθόλου την κατηγορία,δεν υπάρχει έλεγχος από πουθενά,γήπεδα σακατεμένα με λακούβες,φώτα τοποθετημένα σε άσχετα σημεία,δυχτάκια σκισμένα και πλέον το menu περιλαμβάνει και κατεβασμένα στεφάνια.
Στο γήπεδο της Πολιτείας (και της Εκάλης) το ένα στεφάνι έχει πάρει κλίση κάτω και δεξιά..αφού δεν ενδιαφέροντε αυτοί κάντε κάτι εσείς ρε παιδιά,δεν κοστίζει και τίποτα να φτιάξετε μία γαμωστεφάνι
ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ.
πεστο ψεμματα ρε φιλε, μερικοι με το να διατηρουν τα γηπεδα τους σε μπουρ..κατασταση, νομιζουν οτι φτιαχνουν "εδρες"...
didi
bball.gif kalimera paidia,ta kalivia piran ehthes to derby k yilorefaran tis 2 ites....kako mats alla dn tha asholitho me auto...tha doso ena polu polu megalo bravo ston filo mas TRIPONTER....asheta me to poso kalos paihtis einai,aloste paleuei monos tou mazi me to kalo 11(ehoun enan yilo 2 metra kai pou dn kanei oute gia na kremaei kourtines kai proponiti... 68.gif )einai fovero paidi,dinei se kathe fasi to heri ston antipalo,einai panta iremos k kaloproeretos se oti sou pei...pragmatika dn to perimena,emena pantos me kerdise eidika o haraktiras tou(kai san paihtis vevea)...BRAVO tou...ante na anevoun B ta kalivia............filia mages kalo sk bball.gif
trifyllo
Παιδιά καλωσήρθα και καλως σας βρήκα! smiley.gif icon_wave.gif

Ένα πράγμα θα σας πω: Η Κηφισιά (υπό προϋποθέσεις) πάει για το αήττητο στον 2ο γυρο και την επάνοδο στη Β ΕΣΚΑ!!!

Το μόνο που φοβάμαι από κάποιους είναι το ζαβλάκωμα από το πολύ chat στο forum...
nairepao
QUOTE(trifyllo @ Dec 15 2007, 14:54 ) *

Ένα πράγμα θα σας πω: Η Κηφισιά (υπό προϋποθέσεις) πάει για το αήττητο στον 2ο γυρο και την επάνοδο στη Β ΕΣΚΑ!!!

Το μόνο που φοβάμαι από κάποιους είναι το ζαβλάκωμα από το πολύ chat στο forum...

αν και δεν ξερω ποιος εισαι, το πολυ chat στο φορουμ αποδειχθηκε ευεργετικο...μην σου πω οτι στην αναπαυλα του ημιχρονου επρεπε να βγαλουμε τα λαπτοπ να τσαταρουμε λιγο και να μπινελικωθουμε, καλυτερα θα παιζαμε στο β...
dimaster
QUOTE(triponter @ Dec 15 2007, 14:05 ) *
καλημερα παιδια....

Λοιπόν το αποτέλεσμα ήταν 74-64...... sad.gif
στο πρώτο ημίχρονο που αντέξαμε ήμασταν η ομάδα τις Εκάλης πάντα μπροστά στο σκορ.......
μετά ως συνήθως ξεφουσκώσαμε......και ήρθε φυσιολογικά η ήττα
εγώ μονο στο πρώτο ημίχρονο έπαιξα καλά.....μετά δεν βοήθησα δυστυχώς καθόλου την ομάδα μου 68.gif
όσο για την παλλήνη είναι μια αρκετά καλή ομάδα που παίζει δυνατά και δύσκολα θα χάσει στην έδρα τις......
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(trifyllo @ Dec 15 2007, 16:54 ) *

Παπια εσυ εισαι?
dimaster
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 15 2007, 11:11 ) *

ανθοπώλης είσαι βρε λυκε?
σχεδον την ιδια δουλεια κανουμε........ biggrin.gif
v-span
Λοιπόν το αποτέλεσμα ήταν 74-64...... sad.gif
στο πρώτο ημίχρονο που αντέξαμε ήμασταν η ομάδα τις Εκάλης πάντα μπροστά στο σκορ.......
μετά ως συνήθως ξεφουσκώσαμε......και ήρθε φυσιολογικά η ήττα
εγώ μονο στο πρώτο ημίχρονο έπαιξα καλά.....μετά δεν βοήθησα δυστυχώς καθόλου την ομάδα μου 68.gif
όσο για την παλλήνη είναι μια αρκετά καλή ομάδα που παίζει δυνατά και δύσκολα θα χάσει στην έδρα τις......
[/quote]

Καλησπέρα κι από μένα. Όντως στην αρχή του παιχνιδιού η Εκάλη ήταν μπροστά στο σκορ αφού κατάφερε να πάει το παιχνίδι στο ρυθμό της και να βρει τα σουτ που ήθελε άνετα και όμορσα. Στο δεύτερο 10λεπτο βρέθηκε να προηγείται με 12 (18-30) αλλά κάπου εκεί ανεβάσαμε στροφές και κλείσαμε το παιχνίδι και τελικά προηγηθήκαμε, αν και τελικά το ημίχροονο έκλεισε 37-38 υπέρ της Εκάλης. Στο δύτερο ημίχρονο άνοιξε περισσότερο ο ρυθμός και κάπου εκεί η Εκάλη προδόθηκε από δυμνάμεις και βαθμιαία πήραμε την κυριαρχία του παιχνιδιού και την κρατήσαμε έως το τέλος.

Μεγάλοο respect στην ομάδα της Εκάλης που απαρτίζεται από παιδιά που έχουν παίξει πολύ καλό μπάσκετ πχ Παπασταθόπουλος, (που πρέπει να έχει βρει το ελιξίριο της νεότητας 77.gif 41.gif 41.gif 41.gif ) Σπηλιοτόπουλος, Ντιμάντζιο και Ζιάγκας. (Σόρρρυ αν δεν συμπεριλαμβάνω κάποιους αλλά εγώ προσωπικά αυτούς ξέρω).

Φίλε dimaster χθες σε κάποιες στιγμές θύμιζες τον παλιό πολύ καλό Ντιμάτζιο...

Καλή συνέχεια μάγκες.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dimaster @ Dec 15 2007, 18:09 ) *
ανθοπώλης είσαι βρε λυκε?
σχεδον την ιδια δουλεια κανουμε........ biggrin.gif

Εμποριο λουλουδιων κανω
κι εχω κι ενα ανθοπωλειο
στο νεκροταφειο στο σχιστο.

Την παρασκευη αν δεν κανω λαθος παιζουμε μαζι.
Που ακριβως ειναι το γηπεδο για να ενημερωσω το fun club μου?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nairepao @ Dec 15 2007, 17:06 ) *
αν και δεν ξερω ποιος εισαι, το πολυ chat στο φορουμ αποδειχθηκε ευεργετικο...μην σου πω οτι στην αναπαυλα του ημιχρονου επρεπε να βγαλουμε τα λαπτοπ να τσαταρουμε λιγο και να μπινελικωθουμε, καλυτερα θα παιζαμε στο β...

Ρε καμπριο, ειναι καλη ομαδα ο Πανιωνιος? evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif

Δεν πιστευω να σας χαλασε ο Τζιμπουρ?

Αυριο το τραγουδακι που θα αφιερωσουμε στον γεροΡιμπο,
λογω εορτων θα ειναι το

''Last christmas I gave you my heart
αλλα φετος θα παρεις τ'αρ....α μου''
gk1
καλημερα σε ολους
ξερει κανενας τι εκανε ο αγ.στεφανος??
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
triponter παλι ξενυχτησες χθες? icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Αντε ξυπνα περιμενουμε τα αποτελεσματα.
triponter
καλημερα παιδια...χιξ...χιξ.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
ρε Λυκε ασε μας να ξενυχτησουμε και μεις μια φορα...μας κραζεις κατευθειαν!!!!γκρρρρρρρ angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif μας εκανες και μια νικη και τωρα ζητας αποτελεσματα tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ιδου λοιπον τα αποτελεσματα μας....

#13...
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 15 2007, 13:27 ) *
Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να γινεις δημοσιογραφος,
ετσι ωραια που τα περιγραφεις?

Τι παραπανω εχει ο Σκουντης δηλαδη?
smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Thanks! biggrin.gif
Μάθε τέχνη κι΄άστηνε άλλωστε, έστω και στα γεράματα...
#13...
QUOTE(trifyllo @ Dec 15 2007, 14:54 ) *

Η προϋπόθεση ποια είναι; Να απαγορευθεί στις άλλες ομάδες να συμμετάσχουν στο υπόλοιπο πρωτάθλημα ίσως; 69.gif
triponter
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 14 2007, 21:59 ) *
θα παραχωρησω τα φαγητα και τα γλυκα στον φιλο μου triponter
Εγω θα παρω τις γυναικες. cool.gif cool.gif cool.gif

Για πειτε κανα αποτελεσμα μαγκες.
Θελω και αποτελεσματα ημιχρονου

φιλε λυκε θεωρω δικαιη την μοιρασια και την αποδεχομαι...αλλωστε μπρος στο φαι δεν μετραει ουτε η Δημητρα Ματσουκα..(παρεπιπτοντως να πατε να δειτε το el Greco για την καταπληκτικη της ερμηνεια..παει για οσκαρ...ασε που τις δωσαν ηδη το πτυχιο αγγλικης φιλολογιας...)

δευτερον..ρε ασε το παρανομο στοιχημα...σε λιγο μεχρι και σκορ δεκαλεπτου θα ζητας και ποιος ια κερδισει το πρωτο κορνερ (ουπς.....τις πρωτες βολες εννουσα...)

QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 15 2007, 09:11 ) *

Πρεπει να κανετε πολυ προπονηση στις βολες, γιατι χασατε παρα πολλες χθες.
Και να βρειτε τροπους να ποσταρετε και κανα ψηλο γιατι μονο με τα τριποντα
και τα ηρωικα μπασιματα δεν γινεται προκοπη.

Καλα να περασεις icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
και καλη επιστροφη

1) την επομενη φορα που θα πας αμστερνταμ να παρεις και μενα μαζι..θελω να διαλεξω φρεσκα λουλουδια για την κοπελα μου tongue.gif tongue.gif tongue.gif

επισης στεναχωριεμαι που δεν εχουμε παιξει ακομα μαζι και αργουμε κιολας..γιατι οι τεχνικες σου συμβουλες θα μας χρειαστουν... 77.gif 77.gif

συγχαρητηρια για την νικη...
nairepao
προδοσια απο τον κοουτς της κηφισιας, εχει βοηθο τον κοουτς του λαγονησιου οπως λεει η goal και γιαυτο μαζεψε την διαφορα το λαγονησι
triponter
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 14 2007, 23:35 ) *
ευχαριστώ για το πούρο αλλά έχει και εδώ φιλαράκι κάτι μπάφους άντε γειά. Τώρα γύρισα απο τον δρόμο με τα κόκκινα φανάρια τι να σου λέω. Για να μην παρεξηγηθώ ούτε μπάφο κάνω ούτε είμαι φαν αυτής της κατάντιας του ανθρώπου μέσα απο την βιτρίνα όργια???????????????????????????

Στα του ματς τώρα μας πήρε και μας σήκωσε εμας η κατηφόρα και άντε να δούμε πως θα ορθποδήσουμε
πάντως οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που το πάλεψαν το ματσάκι έστω και αν φαινόταν χαμένο απο χέρι

καλό βράδυ σε όλους απο το παγωμένο Amsterdam στους -9 η θερμοκρασία άντε γειά

γεια σου τασαρε...ρε ανταποκριση απο Αμστερνταμ μας κανεις???

μηπως το Allstargame να γινει εξωτερικο...ολλανδια΄ή τσεχια...ξερετε εκει που ειναι αυτες οι στραβοκανες ασχημες και χοντρες γυναικες!!!!

τασαρε ασε τις ηθικοπλαστιες (καινουρια λεξη μπαμπινιωτη) ,, και φερε πραμα απο εξω..και επισης θελω φωτο απο τα κωλοδικα που πηγες ( ελληνικη μεταφραση) tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif .....

οσο για εσας...κριμας...μια λυση υπαρχει αν και σας βλεπω δυσκολα να σωθειτε...μαζευτειτε ολοι στην προπονηση και γινετε μια γροθια...καλη επιστροφη...
v-span
Το all star game να γίνει στη Λετονία στη Ρίγα. Όποιος έχει πάει ξέρει και δε θα υπάρξει η παραμικρή διαφωνία. Είναι απλά ο Παράδεισος.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
nairepao
εγω το βλεπω το all star game να γινεται στου κιτσουλα που εχει τρελα κοψιδια, ή προς καλυβια μερια που εχω ακουσει οτι εχει καλους ψηστες
lord7
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ(ΕΛΕΟΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΤ)ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ....

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.....ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΜΙΑΣ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ....

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ...ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ....ΟΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ.....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΙΧΤΕΣ:ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ...Η ΜΠΑΛΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΑΕΙ....ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΕΣ....ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ...Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ....Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΒΛΆΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΤΛ...

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ...5ΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ....ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ??...ΠΑΙΖΕΙ 1 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 5 ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ??..

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ: ΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣ....ΑΣΧΕΤΕΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ....ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΡΕ.....

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ....

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ (ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ) ΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....

ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
triponter
QUOTE(sofolg @ Dec 14 2007, 22:05 ) *
ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΜΕ 52-47
ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!!!

ΚΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ....
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ...

ΤΟ 13 ΚΑΙ ΤΟ 9 ΤΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..

ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΤΟ 6 ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ..

ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ
ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ!!!!!!

φιλε μου εσυ που παιζεις???ησουν παιχτης του αντιπαλου ή στις κερκιδες...
παντως η κακη αποδοση των 13&9 ισως ευθυνεται βεβαια και στην καλη αμυνα της ομαδας μου..τα κακο ειναι οτι το 7 μας εσκισε κανονικοτατα...ειναι και πολυ καλος παιχτης..

επισης εμεις ειμασταν αθλιοι σαν ατομικη αποδοση...και ο Λορντ αν ηταν καλα (και βοηθουσαν και καποιοι εξωτερικοι παραγοντες) θα ειχε +10ποντους ποντους τουλαχιστον, που σημαινει νικη για εμας.. επισης οπως γραφει και η GOAL, οντως ειχαμε παραπονα απο τον εναν διατητη..μονο στο 4δεκαλεπτο που για μενα εσπρωξε τα καλυβια στην νικη..μας σφυραγε συνεχως φαουλ στο τελος για να βαρανε βολες..φαουλ που δεν ηταν..και επισης εδωσε την τεχνικη στο προπονητη μας 1.30 λεπτο πριν ληξει...χωρις να εχει και πολυ αδικο..τα καλυβια εχουν καλη παιχτες και ειναι και καλα παιδια..

QUOTE(didi @ Dec 15 2007, 12:51 ) *
bball.gif kalimera paidia,ta kalivia piran ehthes to derby k yilorefaran tis 2 ites....kako mats alla dn tha asholitho me auto...tha doso ena polu polu megalo bravo ston filo mas TRIPONTER....asheta me to poso kalos paihtis einai,aloste paleuei monos tou mazi me to kalo 11(ehoun enan yilo 2 metra kai pou dn kanei oute gia na kremaei kourtines kai proponiti... 68.gif )einai fovero paidi,dinei se kathe fasi to heri ston antipalo,einai panta iremos k kaloproeretos se oti sou pei...pragmatika dn to perimena,emena pantos me kerdise eidika o haraktiras tou(kai san paihtis vevea)...BRAVO tou...ante na anevoun B ta kalivia............filia mages kalo sk bball.gif

ευχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια..ποιος ησουν εσυ..ρωτησα εναν δυο στο ματς, αλλα δεν ηξεραν..

επισης να ανταποδωσω τις φιλοφρονησεις, οσον αφορα την μπασκετικη σας παιδεια, οσο και την συμπεριφορα σας μεσα στο γηπεδο..παιζατε δυνατα, ομως καθολου βρωμικα..ουτε μια φορα δεν μανουριασατε ουτε μαλωσατε ουτε γκρινιαξατε..συγχαρητηρια και καλη συνεχια..ελπιζω να ανεβειτε, γιατι το αξιζετε και σας συμπαθησα κιολας...εχω και φιλαρακια εκει..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nairepao @ Dec 16 2007, 15:44 ) *
εγω το βλεπω το all star game να γινεται στου κιτσουλα που εχει τρελα κοψιδια, ή προς καλυβια μερια που εχω ακουσει οτι εχει καλους ψηστες

Για σενa ειδικα θα κανουμε το allstar στην εδρα της DHI,
και θα σε αφησουμε να το κερδισεις,
μιας και το βραβειο θα ειναι μια δωρεαν εμφυτυση μαλλιων,
για το καμπριο κεφαλακι σου

Μετα θα εισαι καπως ετσι
wos_sport4.gif wos_sport4.gif wos_sport4.gif wos_sport4.gif wos_sport4.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(v-span @ Dec 16 2007, 15:35 ) *
Το all star game να γίνει στη Λετονία στη Ρίγα. Όποιος έχει πάει ξέρει και δε θα υπάρξει η παραμικρή διαφωνία. Είναι απλά ο Παράδεισος.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Παιδια δεν θελω να σας στεναχωρησω
αλλα αν ειναι να το κανουμε εκτος Ελλαδος,
μια ειναι η λυση.
Στη πολη παραγωγης πιπινιων,
εκει που ειναι το εργοστασιο.

ΜΟΣΧΑ
nairepao
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 16 2007, 14:13 ) *

Μετα θα εισαι καπως ετσι

αμα ειναι να αποκτησω την κομη σου την χαιτωδη και να μην μπορω να βαλω μια βολη, καλυτερα να παω για ολικη αποτριχωση...την αλλη φορα σκεφτομαι να σου πεταω λουλουδια οταν βαρας βολες, να νιωθεις πιο οικεια...
nairepao
πολυ αληταριο αυτοι οι κηφισιωτες τελικα...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
[quote name='triponter' date='Dec 16 2007, 14:43 ' post='140662']
καλημερα παιδια...χιξ...χιξ.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
ρε Λυκε ασε μας να ξενυχτησουμε και μεις μια φορα...μας κραζεις κατευθειαν!!!!γκρρρρρρρ angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif μας εκανες και μια νικη και τωρα ζητας αποτελεσματα tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ιδου λοιπον τα αποτελεσματα μας....

Και εμεις ξενυχταμε αλλα το πρωι στις 8 σηκωνομαστε και παμε για δουλεια.
Απο δω και περα μονο νικες θα κανω.

Ημουνα σιγουρος οτι θα συμφωνησεις με την μοιρασια icon_headbang.gif

Εγω προτιμω πιο ποιοτικες παρουσιες
και θα ψηφισω ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ
38.gif 38.gif 38.gif

Λουλουδια το λεμε τωρα?
Αν και φυτα ειναι και αυτα

peace.gif peace.gif peace.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nairepao @ Dec 16 2007, 16:29 ) *
αμα ειναι να αποκτησω την κομη σου την χαιτωδη και να μην μπορω να βαλω μια βολη, καλυτερα να παω για ολικη αποτριχωση...την αλλη φορα σκεφτομαι να σου πεταω λουλουδια οταν βαρας βολες, να νιωθεις πιο οικεια...

Πως να βαλω τις βολες αφου πας και καθεσαι απεναντι μου
με την ασχημοφαλακραρα σου και με τυφλωνει η αντανακλαση απο τα φωτα????

Η πετσετα που μου φερνεις για να σκουπιζομαι ειναι σκληρη.
Απο δω και περα οταν την πλενεις να βαζεις και μαλλακτικο
με σαπουνι μασσαλιας.
ΑΧΡΗΣΤΕ evilmonkey.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (φωναζω για να με ακουτε)

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ
ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

CHAMPIONS ΜΠΡΙΖΟΛΙΚ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
nikefalin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 16 2007, 15:17 ) *
CHAMPIONS ΜΠΡΙΖΟΛΙΚ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

άκουγες πολύ Σπανόπουλο και Πολυχρονίδη έτσι ?
Είχες πάει ποτέ σε κάποιο από τα 5 που διοργανώθηκαν ?
sofolg
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΗΣΕ Η GOAL ΜΟΝΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΑΖΙ...ΕΛΕΟΣ..
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΩΜΗ ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ...
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΨΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ ΓΙΑ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ...
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ +8
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ..
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ..
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΔΑ..!!ΣΟΥ ΕΛΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ..
ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ
ΛΑΓΟΝΗΣΑΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΤΕ....ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ..
TF ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.!!!TRIPONTER ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!!
nairepao
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 16 2007, 14:39 ) *
Πως να βαλω τις βολες αφου πας και καθεσαι απεναντι μου
με την ασχημοφαλακραρα σου και με τυφλωνει η αντανακλαση απο τα φωτα????

Η πετσετα που μου φερνεις για να σκουπιζομαι ειναι σκληρη.
Απο δω και περα οταν την πλενεις να βαζεις και μαλλακτικο
με σαπουνι μασσαλιας.
ΑΧΡΗΣΤΕ evilmonkey.gif

για αλλη μια φορα αποδεικνυεις οτι απο μπασκετ δεν σκαμπαζεις και πολλα...το ριμπαουντ μετα απο την βολη σου στο τελος για ποιον λογο λες οτι το τσιμπησα?

αληθεια, εσυ το μαλλι γιατι το εκοψες?δεν εισαι emo τελικα?
nairepao
QUOTE(sofolg @ Dec 16 2007, 15:21 ) *
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΗΣΕ Η GOAL ΜΟΝΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΑΖΙ...ΕΛΕΟΣ..

προφανως υπονοεις οτι καποιος απο κρονο εχει ακρες στην goal?
gk1
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 16 2007, 14:13 ) *

Μετα θα εισαι καπως ετσι

αν ειναι για dhi φερτον σε μενα εκει δουλευω!!
θα εχει μαλλι σαν το δικο σου μετα smiley.gif
nairepao
QUOTE(gk1 @ Dec 16 2007, 16:01 ) *
αν ειναι για dhi φερτον σε μενα εκει δουλευω!!
θα εχει μαλλι σαν το δικο σου μετα smiley.gif

χειροτερη δυσφημιση δεν θα μπορουσες να κανεις στο μαγαζι σου...εχεις το ελαφρυντικο οτι δεν εχουμε παιξει αντιπαλοι...
sofolg
δεν ξερω αν εχει ακρες παντος την προηγουμενη εβδομαδα η γκολ ειχε επικεφαλιδα για κρονο
και καλα εκανε...δεν λεω οχι..
αλλα τωρα ολοκληρο παιχνιδι κορυφης δεν ειπε τιποτα!εκτος οτι κερδισαν τα καλυβια
+ οτι εγραψε για την διαιτησια που δεν νομιζω να εχει ξαναγραψει η εφημεριδα αυτη για
διαιτησια...
αποψη μου ειναι δεν λεω οτι γραφει για κρονο αλλα επειδη ειμαι αθλητικος δημοσιογραφοσ
μπορει να γραφει καποιο παιδι απο τον γερακα...η να υπαρχει μια συμπαθεια
στον χωρο της δημοσιογραφιασ ολα επιτρεπονται!!
TF LAGONHSI
magkes sorru gia ta english alla apo ollandia min perimenete kai ellinika

ena exo na po ego opos eida thn bathmologia maw pernei akomi gia na sothoume me aparaititi proipothesi na kerdisoume to mats me toufa alla kia to anablithen me penteli

tora oso afora to amsterdam ti na protopo poly oraia poli me poli kosmo polla coffeshop tekes kanonikos milame alla kai ena paidi sta kokkina fanaria allo pragma paidia h gkomena exei oura ejo apo to tzami tis diladi aporo den thn ponaei to apo auto tis prepei thn imera na to kanei pano apo 30 fores boitha panagia eleos

ayta pros to paron tin kano tora ta leme triti proi apo athina
TF LAGONHSI
ena mats ithela na do kai ego ajax aintxoven ka ih poytana h astinomia exei apergia ellada katanthse kai h ollania ti napo re p..... moy
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.