Νομίζω ειμαι ξεκαθαρος ρε συ Αναζ τι εννοω με την κούραση του ΠΑΟ.
Eγω να σου πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει,αλλα το αφηνω εδω..
Η ουσια ειναι οτι δεν θεωρω σε καμμια περιπτωση κουρασμενο σωματικα τον παο,και ο λογος που δεν βγαζει αρκετη ενεργεια στο παρκε ειναι αλλος. Ειναι ψυχολογικος κ εχει να κανει κ με τον τροπο που διαχειριστηκε ο Ζοτς την ομαδα του με συχνα παιχνιδια κατω απ'τις δυνατοτητες της κ λογικη "παιζω οσο χρειαζεται κ παω στο φαιναλ φορ αουτσαιντερ αλλα τρομερα διαβασμενος κ τα δινω ολα". Μια διαχειριση που αποδειχτηκε πληρως επιτυχημενη στο Ευρωπαικο αλλα που φαινεται οτι την κοιμησε κ επιβράδυνε τα αντανακλαστικά της, κ τωρα στους τελικους που βρηκε πολυ πιο σκληρα ματς απο αυτα που περιμενε και με το βαρος του φαβορι,εχει καταρρευσει..
Δεν πιστευω οτι υπαρχει διαχειριση ωστε η ομαδα να πιασει το peak στο final four κ μετα να πεσει..Εφοσον κρατιεται σε εγρύγορση,δεν υπάρχει κανένας λόγος η ομαδα να ξεφουσκωσει. Αρκει φυσικα να εχει το απαραιτητο μικρο διαστημα να ξεκουραστει,κατι που ο Παο ειχε κ με το παραπανω. Ο Οσφπ μεσα απο τα δυσκολα ματς των πλευοφ δυναμωσε κ "σκληρυνε" ενω ο Παο μετα το final four πιστεψε οτι η υποθεση τιτλος ειναι πολυ ευκολη,καθαρισε τα πλευ οφ παιζοντας με μισοσβησμένες μηχανες,και εφτασε στους τελικους με κατεβασμενη ταχυτητα για μια μαχη που ομως αποδειχτηκε πολυ πιο σκληρη,γι'αυτο βρεθηκε "υπνωτισμένος" κ απροετοιμαστος. Ολα αυτα προφανως δεν εχουν καμμια σχεση με σωματικη κουραση.
Στην Ισπανια τα πραγματα ειναι διαφορετικα.Τα πλευοφ εκει ειναι πιο σκληρα,αλλα η Ταου φανηκε ακομα απ'το final four, κ μετα ακομα περισσοτερο, οτι εχει προβληματα με τον Μαλκοβιτς. η Μαλαγα δεν ειναι ομαδα φοβητρο ουτως η αλλως, κ το οτι εφτασε final four δεν λέει κ πολλα. Μπαρτσα-Ρεαλ-Μπανταλόνα δεν ειναι ομαδες της σειρας. Οποτε εκ των πραγματων τα πραγματα εκει ειναι πιο αμφιρροπα.
Αυτο που εχει σημασια να δουμε τωρα ειναι αν θα προλάβει την Τεταρτη, τωρα που ο κομπος εφτασε στο χτενι κ ειναι η τελευταια της ευκαιρια, να ενεργοποιησει τα αντανακλαστικά της και επιπλεον να χειριστει κ τον παραγοντα "αγχος του φαβορι" ωστε να αποκτησει τον χαρακτηρα που χρειαζεται κ εχει αποδειξει ως μεγαλη ομαδα οτι εχει,κ να σηκωσει τη κουπα..ή αν ειναι ηδη αργα..