Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chicago Bulls
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
Nuntius
Ήττα με 77-89 από τους Bulls.
giorgos14
http://www.sport-fm.gr/article/aneipwti-tr...gkimpson/769141


τραγικο γεγονος...
roko
QUOTE (giorgos14 @ Jun 3 2014, 15:21 ) *


Ειναι απο αυτα τα γεγονοτα που λες δεν υπαρχει τιποτα και ολα ειναι στην τυχη τους.Πολυ κριμα το παιδακι.
geo82
Εύχομαι ολόψυχα αυτός που το έκανε να πάθει τα ίδια και χειρότερα.
jasonick
Τι άτυχος ρε που είναι ο Taj;

Από κείμενο πριν κανά τριάρι χρόνια

QUOTE
During a six-week nightmare last summer, Gibson lost three childhood friends from Brooklyn. Two were gunned down in unsolved murders; a third friend "disappeared," Gibson said. He hangs his head, closes his eyes, and prays to them before every game; you can see his lips moving during the national anthem.

"I tell them I miss them," Gibson said in a quiet moment during the conference finals, which the Heat lead 3-1 going back to Chicago for Game 5 Thursday night. "First I say the Lord's prayer, and I say every one of their names. I think about the good times we had, all the positives. I tell them I miss them; tell them, 'Be with me. Give me inspiration.' I say the same thing no matter what. Every game, good or bad."

There's been a lot of good for Gibson, along with unthinkable doses of bad. After a promising rookie season with the Bulls, Gibson was back home in New York City last summer, spending time with childhood friends in the Fort Greene section of Brooklyn where he grew up.

"We were all together once again," Gibson said. "I felt real good. It was summertime in New York. We were going to the pool, going to the gym, playing basketball. It was fun. All you hear about in New York, especially in Brooklyn, is gun violence. And you're like, 'It's not gonna hit close to home.' And then one by one, they all just dropped. Not months or years; it was weeks."


http://www.cbssports.com/nba/story/1516476...ng-of-tragedies
rchos




QUOTE
While at the facility, sources say that Rose went through a private workout to show Anthony that he’s healthy and ready to compete at a high level next season.
Basketball Insiders



Seriously?Seriously?Seriously???
Η Τρίτη ομάδα σε τίτλους θέλει τόσο γλύψιμο για τον Μέλο?
Η ομάδα που έχει παίξει ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών παρακαλάει κατα αυτόν τον τρόπο έναν Carmelo Anthony?
Πρέπει για να υπογράψει ο Μέλος στην ομάδα να δει τον νεότερο MVP του πρωταθλήματος να του κάνει προπόνηση?

Πραγματικά σήμερα ένιωσα άσχημα με όλα αυτά που είδα.
Για το Θεό δεν είμαστε ομάδα της σειράς.

Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνουν ότι το πρόβλημα για το πρωτάθλημα δεν είναι αν θα βρίσκεται ή όχι ο Μέλο αλλά σε τι κατάσταση θα είναι ο Rose μετά τους τραυματισμούς.
Αν ο Rose είναι σε καλή κατάσταση πιο πολλές πιθανότητες έχεις για πρωτάθλημα με Πάρσονς π.χ. αντί Μπούζερ παρά με Μέλο.
Χωρίς Rose και 15 "Μέλη" να φέρεις προκοπή δεν έχει.

Θέλω τώρα να περιμένουμε τον τύπο να αποφασίσει και τελικά να μείνουμε με Βούζερ στο χέρι...
sacarame
QUOTE(rchos @ Jul 2 2014, 23:26 ) *
Seriously?Seriously?Seriously???
Η Τρίτη ομάδα σε τίτλους θέλει τόσο γλύψιμο για τον Μέλο?
Η ομάδα που έχει παίξει ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών παρακαλάει κατα αυτόν τον τρόπο έναν Carmelo Anthony?
Πρέπει για να υπογράψει ο Μέλος στην ομάδα να δει τον νεότερο MVP του πρωταθλήματος να του κάνει προπόνηση?

Πραγματικά σήμερα ένιωσα άσχημα με όλα αυτά που είδα.
Για το Θεό δεν είμαστε ομάδα της σειράς.

Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνουν ότι το πρόβλημα για το πρωτάθλημα δεν είναι αν θα βρίσκεται ή όχι ο Μέλο αλλά σε τι κατάσταση θα είναι ο Rose μετά τους τραυματισμούς.
Αν ο Rose είναι σε καλή κατάσταση πιο πολλές πιθανότητες έχεις για πρωτάθλημα με Πάρσονς π.χ. αντί Μπούζερ παρά με Μέλο.
Χωρίς Rose και 15 "Μέλη" να φέρεις προκοπή δεν έχει.

Θέλω τώρα να περιμένουμε τον τύπο να αποφασίσει και τελικά να μείνουμε με Βούζερ στο χέρι...



Συμφωνώ μέχρι τελευταίας τελείας..

Είναι απαράδεκτα για μένα τα όσα έγιναν. Φώτο με τη φανέλα του έξω από το United Center??

Περάσαμε την ομάδα από οντισιόν και βάλαμε σε προπόνηση τον Ντέρικ για να έρθει να μας δει ο Μελο??

Αυτός που στις 10 συμμετοχές του σε play-offs έχει μια φορά φτάσει στους τελικούς περιφέρειας και τις υπόλοιπες 9 πήγε για ψάρεμα από τον πρώτο γύρο;;;

Μήπως να κατεβάσουμε και τη φανέλα με το 23 για πάρτη του για να την φορέσει;;


Είναι ντροπή για την πόλη και την ομάδα να κάθεται και να παρακαλάει τον Καρμέλο να έρθει στο Σικάγο. Σε θέλουμε; Ναι... Έχουμε ένα πλάνο, στο λέμε, σε βάζουμε σημαντικό κομμάτι του πλάνου μας;; Ναι
Σου δείχνουμε κινήσεις ότι θα πάμε να φτιάξουμε κάτι καλό για να γίνουμε ξανα κοντέντερς;; Το δέχομαι...

Αλλά όχι και να περνάμε από οντισιόν για να μας επιλέξει ο κύριος..
Zoys
QUOTE
It hasn't been easy. After meditating it a lot I've chosen to play with the Chicago Bulls. Looking forward to this new chapter of my career


Pau Gasol πριν από λίγο στο twitter.
reignman
βουζας vol2 ?
jasonick
Ε όχι ντε, μην τον ρίχνουμε τόσο τον Γκασόλη.
Πολύ καλή κίνηση, ο Gasol στο run and gun των Lakers δεν ταίριαζε και στο σύστημα των Bulls μπορεί να εκμεταλευθεί καλύτερα το επιθετικό του παιχνίδι. Οι Bulls προσθέτουν σκορ κοντά στο καλάθι από ψηλό, που τους έλειπε τα τελευταία χρόνια μιας και ο Noah έχει θέμα κάτω από το καλάθι να τελειώσει τις φάσεις και ο Βούζας το είχε ρίξει στα σουτάκια από τα 4-5 μέτρα. Αμυντικά μπορεί να έχει πέσει αλλά δε νομίζω να φανούν οι αδυναμίες του τόσο πολύ όπως στους Lakers, αφού οι Bulls φέτος με βασικό τον Boozer κατάφεραν και βγήκαν 2οι σε def rtg.
Το μόνο σημείο που μπορεί να έχουν θέμα οι Μπούληδες είναι αν ο Thibodeau συνεχίζει να παίζει τους βασικούς του 40λεπτα+ κατά πόσο θα μπορεί να βγάλει ο Ισπανός την χρονιά υγιής.
Κατά τα άλλα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε το καλύτερο δίδυμο πασέρ ψηλών από εποχές Webber, Divac;
lakersdynasty
Πολύ καλή προσθήκη για τους Μπούλς και το δίδυμο με Νοα θα είναι εξαιρετικό. Ο Γκασόλ θέλει δίπλα του έναν πάικτη που να παίζει καλά με επαφές και να παλεύει σε άμυνα και ριμπάουντ και βρίσκει δίπλα του πια τον καλύτερο. Και οι 2 πάικτες είναι εξαιρετικοί πασερ και ανυπομονώ να τους δω να πάιζουν μαζί.

Πολλά ευχαριστώ στον Παου και καλή του συνέχεια.

Ο jasonick τα λέει μια χαρά. Ο Παου δεν είναι πια ίδιος θα μπορεί ομως να εκμεταλλευτεί το παιχνίδι του Νοα όπως εκμεταλλευόταν και αυτό του Μπάινουμ και να ασχοληθεί με όσα μπορεί να κάνει καλύτερα ενω αμα θέλει να ποστάρει θα έχει τους χώρους.

Η όλη φάση αντίθετα όμως μου θυμίζει τις περιγραφές που είχα διαβασει για το δίδυμο Καριμ-Κερμιτ Ουασινγκτον στα τέλη της δεκαετίας του 70. Με τον Ουάσινγκτον δίπλα κάνεις δεν ενοχούσε τον πιο ντελικάτο Καριμ. Κάπως έτσι το βλέπω και εδω το σενάριο.
rchos
Ο Μίροτιτς τλεταρτος ψηλός γιατί θα παίρνει 17 μιλιόνια για τρία χρόνια?

Τι ακριβώς χάνω εδω?

Ειδικά αν σκεφτούμε ότι ο Γκασόλ κλείνει λέει για τρία χρόνια με 22 συνολικά
σπυριαρης
πως σου φαινεται σα παικτης ο μιροτις;δε νομιζω να αξιζει τοσα χρηματα
giannis_mg
Οι Bulls προσωπικά κάνανε μία κίνηση που μπορεί να τους ανεβάσει όχι ένα αλλά πολλά επίπεδα πιο πάνω...

Ο Γκασόλ είναι ένας παίχτης που στο σύστημα των Βulls και μόνο(μαζί με των Spurs-Grizzlies)μπορεί να ταιριάξει τόσο καλά που μπορεί όχι μόνο να βοηθήσει τους ταύρους αλλα και να τους εκτινάξει.

Ας σκεφτούμε μόνο πόσο μπασκετικό ΙQ αποκτά η frontline του Σικάγο...

Ήταν πραγματικά κρίμα να βλέπεις τον Ισπανό να ταλαιπωρείται τόσο πολύ από το κάτι σαν μπάσκετ του Ντ'Αντόνι...

Ο Γκασόλ στους ταύρους θα βρει την Ιθάκη του μέχρι την δύση της καριέρας του καθώς θα έχει την δυνατότητα και να απελευθερωθεί στην άμυνα όταν θα υπάρχει ο Noah ή ο Taj δίπλα του αλλά και επιθετικά με το σετ παιχνίδι του Θίμποντο κ τις πολύ αργές επιθέσεις θα μπορεί να δείξει ότι μαζί με τον Ντάνκαν είναι οι 2 top στο isolation στο ποστ κ εκτελεστικά αλλά κ δημιουργικά φυσικά.
Κ να θυμηθούμε επιτέλους τις απίστευτα γλυκές και ουσιώδης κινήσεις του Γκασόλ.
Ένας απ'τους πλέον τεχνίτες ψηλούς στην ιστορία.

Φυσικά και το πόσο μακριά θα φτάσει το Σικάγο θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό απ'την κατάσταση του D-Rose αλλά νομίζω πως ο Γκασόλ θα είναι η ''κλεψιά'' της φετινής Free Agency.

Πολλά χρόνια είχα να δω ένα ντουέτο ψηλών να αλληλοσυμπληρώνεται τόσο αρμονικά στα χαρτιά πάντα γιατί μένει κ η πράξη...
Κ από πίσω να έρχεται ο πυραυλοκίνητος Taj να βγάζει φοβερή ενέργεια σε άμυνα κ επίθεση και ο Mirotic να τους συμπληρώνει με το επιθετικό σπάνιο ταλέντο για το ύψος κ την θέση του...

Όποιο δίδυμο κ να βάλει ο coach τότε δεν θα υστερεί πουθενά.
Δύο σπάνια επιθετικά ταλέντα στην επίθεση(Pau-Mirotic) και δύο ''ταύροι'' σε άμυνα/toughness/rebound(Noah-Gibson)

Αν ήμουν ο Θίμποντο θα ένιωθα ευλογημένος πάντως με τέτοια frontline(προσωπικά η καλύτερη της λίγκας) καθώς με κάποιες ποιοτικές προσθήκες στην περιφέρεια τότε πάνε για μεγάλα πράγματα φέτος...

Αν και με την επιλογή του Doug McDermott που μπορεί να πάρει ακόμα κ φανέλα βασικού στο SF(θα παλέψει με τον Dunleavy) μπορεί αν δείξει τα δείγματα του επιθετικού του ταλέντου όπως στο κολέγιο του(Creighton-πρώτος σκόρερ του κολεγιακού)συν την επιστροφή φυσικά του ηγέτη αλλά και την απόκτηση των Γκασόλ-Μίροτιτς λύνει πολλά από τα επιθετικά προβλήματα της ομάδας του...

Πάνω απ'όλα υγεία όμως...

Με 2 κουβέντες οι Bulls θα έχουν πολύ λιγότερες αδυναμίες φέτος απ'όλη την περίοδο του Τομ Θίμποντο καθώς ο Boozer ήταν μία τεράστια τρύπα κακά τα ψέματα...

Για μένα αν μείνουν υγιείς είναι οι φιναλίστ της Ανατολής στους τελικούς του ΝΒΑ...
j-kidd13
Αφου πρωτα δηλωσω δημοσια την απογοητευση μου για τον Καρμελο Αντονι,που αντι να δειξει οτι ωριμασε και σαν μεγαλος παικτης(σε προσοντα) που ειναι να επιλεξει το Σικαγο,το οποιο θα εκανε αυτοματα νο1 φαβορι για το πρωταθλημα,διαλεξε την γκλαμουρια και την κονομα στην Νεα Υορκη(το οτι ειναι γενετηρα του και εχει συναιθηματικο δεσιμο κλπ τα ακουω βερεσε σαν το γραμμα επιστροφης του Λεμπρον).Ειναι αξιος της μοιρας του.

Ο Πο μ αρεσει σαν κινηση.Ποιοτικος ψηλος,αν και μεγαλος πλεον,ωστοσο στο πιο low tempo παιχνιδι των Μπουλς μπορει να αποδωσει σε πολυ καλο επιπεδο.Μου αρεσει πολυ σαν διδυμο με τον Νοα.Και με καλο συμβολαιο η αποκτηση του,οποτε με βρισκει απολυτα συμφωνο.

Το αστειο με τον Μιροτιτς και το οτι θα παρει 17 μυρια για 3 χρονια θελω να το ξεχασω...

Δεν ξερω για ποιον λογο δεν ανανεωσαν τον Augustine αλλα την θεωρω πολυ λανθασμενη κινηση.Ηταν ιδανικος για να καλυψει με τον Ροουζ τη θεση του pg και απο πισω να υπαρχει ο Χαινριχ σαν 3ος.Πρεπει να καλυφθει το κενο του.

Δεν ξερω αν εχουν σκοπο να χρησουν βασικο τον ΜcDermott,για μενα δεν πρεπει να τον πεταξουν κατευθειαν στα βαθια(αν και μπορει να ανταποκριθει το παλικαρακι,δειχνει μεγαλο ταλεντο),πρεπει να αποκτηθει ενα βασικο 3αρι που να μπορει να δωσει σκορ,και να εχει καλο σουτ.

Δεν ξερω αν υπαρχουν διαθεσιμοι πλεον με τους Παρσονς-Ντενγκ και Αριζα να εχουν κλεισει.
yorgos
Τρελό fail αυτό του Augustine, πού πήγε ξέρουμε;

Ο Πάου ήταν ακριβώς ότι χρειαζόταν το παιχνίδι των Μπουλς, ακόμη και σε αυτή τη φάση της καριέρας του θα κάνει παπάδες με το Νοά δίπλα. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο fit οπουδήποτε στη λίγκα (καλά, στους Σπερς με το passing IQ που έχει).

Ο Καρμέλο στα χαρτιά ήταν ταμάμ για τους Μπουλς αλλά δεν έχει championship stock για μένα και φοβάμαι ότι θα τάραζε τις ισορροπίες, καλώς ή κακώς έχει μάθει όλη η ομάδα να παίζει γι' αυτόν και οι Μπουλς δεν είναι τέτοια φάση. Βέβαια με 50 εκατομμύρια λιγότερα δεν πιστεύω να περίμενε κανείς ότι θα πήγαινε Σικάγο. Καλύτερα για μένα. Ας κάτσει στη ΝΥ να βλέπει τα δαχτυλίδια να περνούν.

Ο Μίροτιτς νομίζω θα τα βρει πολύ σκούρα την πρώτη χρονιά, αλλά έχει και κόουτς που ξέρει να τον εκμεταλλευτεί και για να επιμένει τόσο πολύ πάνω του τον θεωρούν σοβαρό πρότζεκτ. Είδα τον Ρόουζ να λέει ότι έβαλε 8 κιλά μεις (μυικά κιλά... Χάτζη mode), άντε να δούμε. Επιτέλους μια Ανατολή σοβαρή γιατί είχαμε αρχίσει και χασμουριόμασταν με το χάλι της.

Zoys
QUOTE(yorgos @ Jul 15 2014, 03:21 ) *
Τρελό fail αυτό του Augustine, πού πήγε ξέρουμε;

QUOTE
Adrian Wojnarowski: Free agent guard DJ Augustin has reached a two-year, $6 million deal with the Detroit Pistons, league sources tell Yahoo Sports.

sportando.com
klow13
ενώ και μένα μαρεσει πολύ η frontline που έφτιαξαν οι bulls και την θεωρώ την κορυφαία στο νβα με παίκτες που αλληλοσυμπληρώνονται άψογα,νομίζω πως δημιουργείται μια ανισορροπία στις θέσεις του roster.o taj με 8 εκατομμύρια τον χρόνο θα είναι πάλι αναπληρωματικός?miro με πάνω από 5 τον χρόνο θα περιορίζεται σε 5λεπτά(γιατί πως αλλιώς να βγούν τα λεπτά)?πρέπει να τον πιστεύουν και παρα πολύ τον μιροτιτς γιατί διάβασα κάπου ότι αρνήθηκαν lottery pick του φετινού draft για αυτόν.για μένα ένα trade για ένα βασικό wing βγάζει μεγάλο νόημα,έτσι ώστε ο dunleavy να επιστρέψει στην θέση του έκτου παίκτη,με mcdermott,snell να εντάσσονται σταδιακά στο rotation άμα το αξίζουν.
sacarame
QUOTE(klow13 @ Jul 15 2014, 14:17 ) *
ενώ και μένα μαρεσει πολύ η frontline που έφτιαξαν οι bulls και την θεωρώ την κορυφαία στο νβα με παίκτες που αλληλοσυμπληρώνονται άψογα,νομίζω πως δημιουργείται μια ανισορροπία στις θέσεις του roster.o taj με 8 εκατομμύρια τον χρόνο θα είναι πάλι αναπληρωματικός?miro με πάνω από 5 τον χρόνο θα περιορίζεται σε 5λεπτά(γιατί πως αλλιώς να βγούν τα λεπτά)?πρέπει να τον πιστεύουν και παρα πολύ τον μιροτιτς γιατί διάβασα κάπου ότι αρνήθηκαν lottery pick του φετινού draft για αυτόν.για μένα ένα trade για ένα βασικό wing βγάζει μεγάλο νόημα,έτσι ώστε ο dunleavy να επιστρέψει στην θέση του έκτου παίκτη,με mcdermott,snell να εντάσσονται σταδιακά στο rotation άμα το αξίζουν.



Λογικά το πλάνο είναι να μειώσουμε τα λεπτά των starters και να μην έχουμε το περσινό φαινόμενο που 5 παίχτες είχαν 40+λεπτά..


Με κατάλληλη διαχείριση νομίζω ότι μπορούν να υπάρξουν εναλλαγές διδύμων με Γκαζολ-Νοα, Νοα-Ταζ, Γκαζολ- Μιρο. Το τελευταίο δίδυμο δειχνει πιο σοφτ από το Βιτάμ αλλά στην Ανατολή δεν έχουμε και τίποτα ψηλούς φόβητρα ώστε να μην μπορούν να σταθούν. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε και να δώσουμε λεπτά στον Ταζ, αλλα και να κρατάμε όσο το δυνατόν φρέσκους και μακριά από τραυματισμούς κόπωσης τους Γκαζόλ και Νοα, που είναι και το σημαντικο της υπόθεσης.

Το θέμα για μένα είναι πως κάναμε λάθος με τον Όγκουστιν. Έπρεπε να μείνει σαν PG πίσω από τον Ρόουζ. Προφανώς στο Σικάγο πιστεύουν ότι ο Ντέρικ θα είναι καλά και για αυτό τον άφησαν έτσι. Ομως για μένα δεν πρέπει να πάρουμε τέτοιο ρίσκο και καλό θα είναι να έχουμε μια εναλλακτική εκεί. Μην ακούω για Κιρκ τώρα γιατι είναι σαφές πως δεν είναι για πολλά.

Η περίπτωση Μο Γουίλιαμς θα ήθελα να μας απασχολήσει. Δεν πήρε μεγάλο συμβόλαιο πέρσι στο Πόρτλαντ και αν είναι καλά μπορεί να αποτελέσει πολύ καλή λύση για back up.

Θα συμφωνήσω πως θέλουμε έναν παίκτη στα φτερά για να πούμε ότι έχουμε μια αρμονία στο ρόστερ.Δεν βλέπω και πολλές λύσεις όμως..
T.W.Is.M.
QUOTE(sacarame @ Jul 15 2014, 14:43 ) *
Λογικά το πλάνο είναι να μειώσουμε τα λεπτά των starters και να μην έχουμε το περσινό φαινόμενο που 5 παίχτες είχαν 40+λεπτά..


Με κατάλληλη διαχείριση νομίζω ότι μπορούν να υπάρξουν εναλλαγές διδύμων με Γκαζολ-Νοα, Νοα-Ταζ, Γκαζολ- Μιρο. Το τελευταίο δίδυμο δειχνει πιο σοφτ από το Βιτάμ αλλά στην Ανατολή δεν έχουμε και τίποτα ψηλούς φόβητρα ώστε να μην μπορούν να σταθούν. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε και να δώσουμε λεπτά στον Ταζ, αλλα και να κρατάμε όσο το δυνατόν φρέσκους και μακριά από τραυματισμούς κόπωσης τους Γκαζόλ και Νοα, που είναι και το σημαντικο της υπόθεσης.



O Παου μπορει να μην ειναι για τους σκληρους του Μαιαμι, αλλα πνευματικα εχει σκληρυνει αρκετα τα τελευταια χρονια. Και μονο που αντεχε τον Κομπι επι 5,5 σεζον χωρις να μετραω την περσινη ειναι αρκετο. Αν ειστε ευχαριστημενοι με νουμερα παραπλησια με του Boozer, αλλα με μεγαλυτερη προσφορα φυσικα, θα παρετε πιστευω αυτο που θελετε απ αυτον. Ελπιζω να παει καλα ως πρωην Λεικερ και μου δινει ενα λογο παραπανω(ως πρωην Λεικερ κι οχι γιατι του ειχα καμια τρελη συμπαθεια) να βλεπω συμπαθητικα και παλι τους Μπουλς.
Το κλειδι βεβαια ειναι σε τι κατασταση θα επιστρεψει ο Rose...
giorgos14
QUOTE
Adrian Wojnarowski ✔ @WojYahooNBA
Follow
Chicago informed Carlos Boozer and his agent, Rob Pelinka, this morning that it would use amnesty clause today, source tells Yahoo


τιμη και δοξα στον αγωνα του συντροφου Καρλος και στα δικαια αιτηματα του.Ο αγωνας θα συνεχιστει μεχρι να βρει το επομενο μεγαλο συμβολαιο που τοσο πολυ αξιζει
sacarame
QUOTE(giorgos14 @ Jul 15 2014, 23:34 ) *
τιμη και δοξα στον αγωνα του συντροφου Καρλος και στα δικαια ετοιματα του.Ο αγωνας θα συνεχιστει μεχρι να βρει το επομενο μεγαλο συμβολαιο που τοσο πολυ αξιζει



Sam Smith επιβεβαιώνει..

QUOTE
Sam Smith ‏@SamSmithHoops

Bulls say goodbye to Carlos Boozer. Have used amnesty provision. Teams will be able bid for him.



Μεγάλη μέρα για την ομάδα... bball.gif bball.gif
rchos


Μεγάλη μέρα...
mixalisgate7


Επιτέλους έφυγε ο Μπούζερ.
sacarame
Μιας και έχει γίνει όλο το σούσουρο τελευταία για την εμπλοκή μας στο θέμα του καλοκαιριού με το όνομα Kevin Love, ας γράψω μερικές σκέψεις μου για το θέμα. Και λέω να τα γράψω τώρα προτού ολοκληρωθεί το θέμα, θετικά ή αρνητικά.

Η τελική πρόταση που έχει βρει προς τα έξω είναι αυτή των Ταζ, Μιροτιτς και Μακντέρμοττ για τον Λοβ. Ας υποθέσουμε ότι δεν θα πάρουμε κάποιον άλλο παίκτη από τη Σοτα, με βάση τα δεδομένα που έχουν κυκλοφορήσει.

Αρχικά το μεγαλύτερο πρόβλημα του Σικάγο πέρσι ήταν ότι είχε ξεμείνει από παίκτες, Στην ουσία είχαμε ένα rotation 6-7 παικτὠν με τους 5 από αυτούς να βγάζουν 40+ λεπτά ανά αγώνα. Και φυσικά αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον εύκολο αποκλεισμό από τη Γουάσινγκτον, καθώς ήταν φρέσκια ομάδα με πολλές λύσεις ενώ οι δικοί μας είχανε κλατάρει.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, με τα 2 ντραφτ πικς, με το ανέβασμα του Μιροτιτς,την προσθήκη Γκαζόλ και Μπρουκς και την παραμονή του Mr Roboto σε συνδυασμό με την (ευχόμαστε) επάνοδο του Ροουζ, πλέον έχουμε μια 12άδα παικτών ικανών να μπουν και να δώσουν λεπτά ώστε να ανοίξει το rotation. Συγκεκριμένα έχουμε:

Rose- Brooks
Butler- Snell- Hinrich
Dougies- Dunleavy
Taj- Miro- Gasol
Noah- Bairstow

Με αρκετούς παίκτες να μπορούν να αγωνιστούν σε παραπάνω από 1 θέση. Με αυτό τον τρόπο πλέον η ομάδα έχει βάθος και πληρότητα στις περισσότερες θέσεις. Ο Γκαζόλ είναι upgrade από τον Μπουζερ, ο Ταζ κούμπωσε ιδανικά στο ρόλο του 6ου παίκτη, ενώ Ντάγκις και Μιροτιτς θα βοηθήσουν στο spacing με το περιφερειακό τους σουτ.Περισσεύουν και περίπου 3-4 μύρια για κάποιες προσθήκες.Προσωπικά θα ήθελα κάτι ακόμα στο φτερό...

Και πάμε τώρα να δεχτούμε το 3-1 trade. Τότε το Σικάγο θα έχει ένα τρίδυμο Λοβ, Γκαζόλ και Νοα. 3 παίκτες για 2 θέσεις που δεν μπορούν να συνυπάρξουν προφανώς στην ίδια 5άδα, αφού αγωνίζονται στις ίδιες θέσεις. Αυτό σημαίνει πως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πάρουμε το μέγιστο και από τους 3 ταυτόχρονα, καθώς δεν πρόκειται να βρεθούν ποτέ μαζί στο παρκέ.
Την ίδια ώρα έχεις δώσει τον Νταγκ δημιουργώντας μεγάλη τρύπα στο 3. Οι Μπάτλερ και Σνελλ μπορούν μεν να βοηθήσουν στο 3, αλλά είναι περισσότερο SG, οπότε σε αφήνει ουσιαστικά με μοναδικό παίκτη στο 3 τον Ντανλίβι. Επιπρόσθετα, έχεις καταφέρει πάλι με αυτό το 3-1 trade να επιστρέψεις στα ποσοτικά επίπεδα του περσινού ρόστερ, δηλαδή να έχεις πάλι ένα πολύ περιορισμένο rotation και με φανερή ανισορροπία ανάμεσα σε περιφέρεια και front line. Και όλα αυτά χωρίς να ελαφρύνεις το cap, οπότε έχεις δεμένα χέρια καθώς είσαι στο ίδιο cap με -2 παίκτες.

Οκ ο Λοβ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, και ναι κατανοώ πως είναι δύσκολο να προσπεράσεις το γεγονός πως έχεις ευκαιρία να τον αποκτήσεις. Αλλά για μένα δεν είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε απόλυτα. Αν ο Μέλο δεν ήταν στυλ παίκτη που ταίριαζε στη φιλοσοφία της ομάδας, τουλάχιστον θα ερχόταν σε θέση που έχουμε πρόβλημα. Ο Λοβ θα έρθει σε θέση που ήδη πήραμε έναν παίκτη, ενώ θα δημιουργήσει και τεράστιο κενό.

Οπότε ας το σκεφτεί το Σικάγο αν πρέπει να δώσει 3 πολύ καλά assets για ένα σταρ που δεν είναι μάλλον αυτό που χρειαζόμαστε...
rchos
Μετά από συζήτηση με τον μέγα άντμιν καταλήξαμε ότι μια πολύ δυνατή κίνηση για το Σικάγο θα ήταν να αφήσει τα στειάκια με ΚαραΜέλους και Αγαπούλες και να κυνηγήσει ένα πολύ ωραίο τρέιντ με τους Σίξερς για τον Θαδέο τον Νέο.

Με Ταζ και Ντανλίβι ή με Ντανλίβι και Μίρροτιτς σαν ανταλλάγματα.

Με αυτό τον τρόπο μάλλον αποκτά μια μεγαλύτερη ισορροπία η ομάς και με βασική πεντάδα

Rose
Butler
Young
Gasol
Noah

μπορείς να φτάσεις αρκετά ψηλά έχοντας από πίσω τους

Brooks
Snell
Dougie
Miro
Nazr

Μαζί με τον Captain Kirk συν τον Marion με το έξτρα cup space που εξασφαλίζεις δίνοντας Ταζ και Ντανλίβι έχεις μια πολύ καλή δωδεκάδα με ισορροπημένο ρόστερ

Rose-Brooks-Hinrih
Butler-Snell
Young-Dougies
Gasol-Marion-Mirotic
Noah-Nazr

Υπογράφεις και τους γνωστούς αγαπημένους 2-3 που έχεις κάθε χρόνο με μη εγγυημένα για έξτρα βάθος και έχεις πολύ ωραίο ρόστερ.
SteveNashidis
Ηθελα να ξέρω αν κάποιος έχει σε εκτίμηση τον Love εδώ μέσα;
Θεωρώ ότι τo Λοβ, Γκαζόλ και Νοα (plus υγιή Rose) είναι για αρχή , ένα ιδανικό σενάριο μιας ομάδας που θέλει πρωτάθλημα.

Και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι μετά οι καλοί free agent θα έρχονται για ψίχουλα να συμπληρώσουν το ρόστερ σε όποια κενά θα προκύψουν από τα ανταλλάγματα που θα δώσετε για τον Αγαπούλα.

Θα γίνει δηλαδή ελκυστική ομάδα το Σικάγο μιας και τα τελευταία χρόνια οι παίκτες τείνουν προς Φλόριντα, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες
j-kidd13
Η προοπτικη αποκτησης ενος παικτη επιπεδου οπως ο Λοβ με ιντριγκαρει.
Βεβαια προσωπικα ημουν μεγαλος υποστηρικτης της αποκτησης του Μελο,αλλα ο ιδιος προτιμησε τα φραγκα και τη γκλαμουρια και οχι την σιγουρη συμμετοχη στον τελικο του nba για τα επομενα 2-3 χρονια.

Ο Λοβ ειναι πολυ καλος παικτης,πολυ καλος σκορερ μεσα κι εξω,πολυ καλος ριμπαουντερ,(αμυντικα μου μοιαζει αδυναμος) αλλα επαιζε σε μια ομαδα γρηγορα,με γρηγορο τεμπο,λιγο αναρχη κλπ.Καμια σχεση με το προσηλωμενο στην αμυνα Σικαγο.Εκει δεν ξερω αν μπορει να ειναι το ιδιο αποδοτικος.
Αλλα σιγουρα οταν μιλαμε για εναν απο τους 2-3 καλυτερους pf στο πρωταθλημα σιγουρα πρεπει να το σκεφτεις σοβαρα το ενδεχομενο να τον χτυπισεις.

Τα ανταλλαγματα τωρα...Το 3-1 που ακουστηκε ειναι υπερβολικο...Ταζ,Νταγκ και Μιροτιτς...Μονο σε περιπτωση να γινοταν 3-2,πχ με την προσθηκη του Μπαντινγκερ για να ειναι πιο ισορροπημενο.
Τον διδυμο Ταζ-Νταγκ για τον Λοβ θα ηταν εξαιρετικο για τη Μινεσοτα,αφου παιρνουν εναν παικη που αμεσα μπορει να τους δωσει 16-17 ποντους και 8 ριμπαουντ ανα ματς,και εναν εξαιρετικα φερελπι sf με τρομερο σουτ.
Για το Σικαγο βεβαια το διδυμο Ταζ-Μιροτιτς θα ηταν το ιδανικο για το τρειντ,και θα τους στελναμε πακετο με κορδελιτσα αλλα αποκλειεται να δεχοταν η Σοτα.

Εν τελει η αποψη μου ειναι οτι το Ταζ-ΜακΝτερμοτ θα το εκανα για τον Λοβ,παροτι τον ΜακΝτερμοτ εχω αρχισει να τον λατρευω,καλα το Ταζ-Μιροτιτς δεν το συζηταω...Το αλλο το 3πλο παει πολυ,με εναν ακομα παικτη απο τη Σοτα θα το εκανα μαλλον.

Αν και το πακετο του Κλιβελαντ ειναι καλυτερο,με Oυιγκινς-Μπενετ και 1 μελλοντικο πικ,οποτε δυσκολο να προτιμησουν την προσφορα των Μπουλς.
T.W.Is.M.
Εμενα ως ουδετερο το Love-Pau-Noah μου μοιαζει σαν την προσαρμοσμενη στην Ανατολη βερσιον του Odom-Gasol-Bynum(προ μποουλινγκ). Αν κι ο Rose πλησιασει την προ τραυματισμων αποδοση για να παιξει το ρολο του Bryant, νομιζω οτι ξερετε τι θα γινει...
Απλα δεν ειναι στο χερι σας.
GreekNick
Μου κανει εντυπωση που οι περισοτεροι δεν εχετε προβλημα στα ανταλαγματα για τον Love να ειναι ο Gibson. Το θεωρω εξαιρετικο παιχτη που εχει ταιριαξει πολυ στο συστημα του coach T
geo82
Ωραίο το παιχνίδι των Bulls με τους Hawks. το Σικάγο για άλλο ένα παιχνίδι, γύρισε από μεγάλη διαφορά. Φαίνεται ότι ακόμη δεν έχουν βρεθεί, άλλωστε είναι πολύ νωρίς, αλλά όταν δέσουν πλήρως και αν είναι υγιείς πιστεύω ότι μπορούν να φτάσουν ψηλά. Βλέπω να τους παρακολουθώ πολύ φέτος.
jvalin
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.