Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ-Πανιωνιος 1η Αγωνιστικη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
CHATZI
Αφου δεν ανοιξε κανενας το σχετικο topic μεχρι τωρα,λιγες ωρες πριν το τζαμπολ...ειπα να το ανοιξω εγω,εστω και απο μακρια!!Δυστυχως ειμαι εκτος Ελλαδας και θα χασω ολο τον πρωτο γυρο.... sad.gif
Ελπιζω να γεμισει το παλατακι και να ξεκινησουμε με το δεξι!!Πολυ δυσκολο παιχνιδι,ειδικα για πρεμιερα θα προτιμουσα εναν πιο βατο αντιπαλο..αλλα θελω να πιστευω οτι ευκολα ή δυσκολα θα νικησουμε!
Αντε καλη αρχη για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!
Air Kef
Πολύ νωρίς ένα ματς που ενδεχομένως κρίνει αρκετα για την συνέχεια της Α1. Λογικά πολύ λιγοι θα περάσουν απο την Πυλαία φέτος,απο τις λίγες έδρες που λογικα θα δυσκολέψουν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ,αν τελικά περάσουν αλώβητοι.
Με νικη ο Πανιωνιος δείχνει τα δόντια του και στέλνει μήνυμα.

Ώρα/τηλεοπτικη μεταδοση;
CHATZI
QUOTE(Air Kef @ Oct 15 2008, 15:34 ) *
Πολύ νωρίς ένα ματς που ενδεχομένως κρίνει αρκετα για την συνέχεια της Α1. Λογικά πολύ λιγοι θα περάσουν απο την Πυλαία φέτος,απο τις λίγες έδρες που λογικα θα δυσκολέψουν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ,αν τελικά περάσουν αλώβητοι.
Με νικη ο Πανιωνιος δείχνει τα δόντια του και στέλνει μήνυμα.

Ώρα/τηλεοπτικη μεταδοση;

18:30 στο novasports 1.
lakersdynasty
22-22 το 1ο δεκαλεπτο.

Στο δευτερο ο Πανιωνιος εκανε ενα 9-0 σερι και συνολικα 15-4 και προηγειται με 26-37.
Απο οτι φαινεται οι παικτες του ΠΑΟΚ εχασαν την συγκεντρωση τους στην αρχη του 2ου δεκαλεπτου.

Δεν εχω εικονα μονο σκορ βλεπω.

https://www.betoto.com/en/livebets.aspx?eventID=1373753

5 γρηγοροι ποντοι απο τον ΠΑΟΚ...31-37

ΠΑΟΚ 37 - ΠΑΝΙΟΝΙΟΣ 44 στο ημιχρονο.
Dread
Απλά τα πράγματα πιστεύω. Ο ΠΑΟΚ έχει καινούργια ομάδα και ο Πεδουλάκης φαίνεται να πρόλαβε να δείξει μόνο λίγα και απλά πράγματα στους παίκτες του. Ο Πανιώνιος φαίνεται να έχει διαβάσει πλήρως το παιχνίδι του ΠΑΟΚ εξού και τα πάρα πολλά λάθη που έχει κάνει ο τελευταίος μέχρι τώρα. Πάντως φαίνεται και η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ, γιατί το προβάδισμα του πρώτου δεκαλέπτου και το ότι έχουν μείνει κοντά στο σκορ οφείλεται κυρίως στην ατομική προσπάθεια των παικτών που βγάζουν ενέργεια και στην άμυνα και στην επίθεση, απλώς κάπως ανοργάνωτα.
laklaklak
Ξεκάθαρα φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ θέλει δουλίτσα. Ανοργάνωτος στην επίθεση και κακή άμυνα σε αρκετά σημεία του αγώνα. Πρόβλημα μεγάλο μέχρι στιγμής στον άσσο (να δούμε τι θα γίνει με τον Άκινς) και στο πεντάρι, όπου ευελπιστούμε να διορθωθούν κάπως τα πράγματα με την επιστροφή του Ουέσον. Δουλειά και υπομονή θέλει. Και ο κόσμος όπως ήταν σήμερα με μαζική παρουσία. Πάμε γερά.
pmam
Πόσο κόσμο είχε σήμερα στο γήπεδο? Και κάτι άλλο... για τα διαζώματα που εξαντλήθηκαν τα διαρκείας, υπάρχουν εισητήρια για κάθε αγώνα?
laklaklak
Το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο. Από την τηλεόραση έβλεπα (και ο παρουσιαστής έλεγε) ότι το γήπεδο είναι σχεδόν γεμάτο. Οπότε υπολογίζω πάνω από 7.000 χαλαρά.
Όσο για τα διαζώματα που ρωτάς, από όσο με έχουν πει, όσα διαζώματα έχουν ανακοινωθεί ότι εξαντλήθηκαν τα διαρκείας, δε θα βγαίνουν εισιτήρια. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι θέσεις είναι με διαρκείας σε αυτά τα διαζώματα. Από όσο ξέρω τα διαρκείας θα συνεχίσουν να πωλούνται μέχρι το επόμενο παιχνίδι.
Καλός ο κόσμος σήμερα, χειροκρότησε την ομάδα παρά την ήττα. Αυτό χρειαζόμαστε τώρα, όχι γκρίνια!
thrylos7
Πράγματι καλύτερος ο Πανιώνιος, κέρδισε δίκαια έναν πιο ανέτοιμο και με τρανταχτές αδυναμίες ΠΑΟΚ...

Μετά το ξεκίνημα, όπου οι γηπεδούχοι ήταν σχεδόν καταιγιστικοί στην επίθεση (τουλάχιστον σε σχέση με άλλα σημεία του παιχνιδιού), ο Πανιώνιος βρήκε τον τρόπο να περιορίσει τον ΠΑΟΚ και να τον βγάλει εκτός ρυθμού, εκμεταλλευόμενος την υπεροπλία του στη ρακέτα, κάποια, ή μάλλον αρκετά καίρια εύστοχα σουτ και τα πολλά λάθη του αντιπάλου, προϊόντα της δικής του καλής άμυνας, ειδικά στο 2ο δεκάλεπτο. Ακόμη και στα διαστήματα που δεν έπαιζε καλά (γιατί και ο Πανιώνιος δεν είναι σε κάποιο τρομερό επίπεδο ετοιμότητας), μπορούσε να βρει το δρόμο προς το καλάθι, εξαιτίας της αδύναμης άμυνας του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βέβαια έχουν ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ τους και με καλύτερο παίκτη στο παρκέ τον Γκέγκορυ (το ένα καλάθι ομορφότερο από το άλλο), αλλά και τη βοήθεια του πάντα χρήσιμου και ουσιαστικού Ντιαρά και ενίοτε του (εκνευρισμένου) Βασιλειάδη, κατάφεραν ν' απειλήσουν τον Πανιώνιο στο τέλος, έστω κι αν αυτό φαινόταν εκείνη τη στιγμή αδύνατο (-10 με 110" περίπου), δίχως εν τέλει αποτέλεσμα. Στο ενδιάμεσο, είδαμε μάλλον κακό μπάσκετ, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή νοοτροπία, ήξεραν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη και τα κατάφεραν. Ως προς αυτό, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο κι εφόσον βελτιώνεται με το χρόνο (ούτως ή άλλως, μιλάμε για παίκτες που γνωρίζονται εν πολλοίς από πέρυσι, άρα πιο δεμένο σύνολο) θα είναι πολύ ανταγωνιστική.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, είχε πρόβλημα στη θέση του πλέι μέικερ, με το Δεμερτζή να είναι εκτός αποστολής και τον Πεδουλάκη να μη χρησιμοποιεί ποτέ σχήμα με δύο pg... Περισσότερο μπέρδεψαν, παρά βοήθησαν την ομάδα. Ο Άτκινς έπαιξε ελάχιστα, αλλά και πάρα πολύ, δεδομένων αυτών που έκανε σήμερα... Το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι ότι έδωσε δείγματα κλασικού Αμερικανού γκαρντ, με την κακή έννοια. Από εκεί και πέρα, έπαιξε ελάχιστα, ήταν το πρώτο του παιχνίδι, είναι ο πιο νέος στην ομάδα, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει κάποια περαιτέρω κρίση.
Το μεγάλο πρόβλημα πάντως ο ΠΑΟΚ το είχε στη ρακέτα... Ουσιαστικά έπαιξε με 0 παίκτες εκεί... Ο Ούεσον σίγουρα θα είναι μια τεράστια βοήθεια, αλλά και πάλι, νομίζω πως χρειάζεται ένας παίκτης που θα μπορεί σχετικά εύκολα να βάζει τη μπάλα στο καλάθι, από το low post. Αυτό σήμερα το είδαμε περισσότερο με τον Γκέγκορυ (και τον Ντιαρά), που είτε εκμεταλλευόταν το μις-ματς, είτε παρέσερνε τον αντίπαλο με τα αθλητικά του προσόντα!
Και ασφαλώς, χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνος ακόμη... Οι ατομικές ενέργειες έδιναν κι έπαιρναν σήμερα και όχι μόνο σε σημεία που ίσως επιβάλλονταν (πχ προς το τέλος).

Για τον Πανιώνιο, οι περισσότεροι παίκτες είχαν καλή απόδοση, μέσα από το σύνολο. Ο Μάιλς ήταν σε κάποιες φάσεις έξω από τα νερά του, ωστόσο με το χρόνο ανέβασε στροφές, έκανε κάποιες εντυπωσιακές ενέργειες, είτε με λέι απ, είτε με πάσες και όταν χρειάστηκε μίλησε κι εκτελεστικά. Παρομοίως και ο Τσέσκοβιτς (ή όπως αλλιώς προφέρεται), του οποίου τα σουτ ήταν μαχαιριές. Μπάξτερ και Γιαννούλης έκαναν αρκετά καλή δουλειά, το ίδιο και ο Ζορόσκι.

Η διαιτησία ήταν μάλλον κακή και προκλητική σε μερικές φάσεις (έτυχε να ήμουν κοντά, στο πέταλο και να δω κάποια κραυγαλέα, με όλη τη σημασία της λέξης) λάθη. Ευτυχώς όμως, ο Πανιώνιος ήταν αισθητά καλύτερος κι έτσι δεν μπορεί ν' αμφισβητηθεί η νίκη του.

Πάρα πολύς κόσμος στο Παλατάκι... πάνω από 7500 φίλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, ωστόσο, δεν έλειψαν και κάποιες ρίψεις αντικειμένων. Αυτές οι σημαιούλες τί δουλειά έχουν στο γήπεδο; Υπήρχαν βέβαια και τα "αθώα" αεροπλανάκια, από το match program, τα οποία είναι μεν ψυχαγωγικά, αλλά μέσα σε τόσο πλήθος μπορούν να είναι και επικίνδυνα.
Το σημαντικότερο ίσως είναι, όπως ειπώθηκε, ότι στο τέλος ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και δεν έχασε την πίστη του μετά από αυτό το ματς.
Γενικότερα, φαίνεται πως το μπάσκετ έχει ανέβει αισθητά και στη Θεσ/νίκη φέτος.

Και μια εικασία... ο Πεδουλάκης ίσως, δεν έχει πλέον δεδομένη 100% τη θέση του στον πάγκο της ομάδας...
benchwarmer
Μολις ειδα κι εγω το ματσακι...

Απο πρωτη αποψη, και οι δυο ομαδες ειναι ποιοτικοτερες απο τον Αρη και τον Πανελληνιο που ειδα τις προαλλες..

Ο Πανιωνιος πρωτα, ειναι μια πολυ συμπαγης ομαδα, σοβαρη, αλλα και με επιθετικες δυνατοτητες, που ομως φοβαμαι οτι θα την φθειρουν αρκετα τα συνεχομενα (και δυσκολα) παιχνιδια στην Ευρωλιγκα. Πηρε παντως μια πολυ πολυ σημαντικη νικη, που ισως να αποβει καθοριστικη στην εκβαση ολοκληρης της χρονιας...

Ο Παοκ απο την αλλη θα ρισκαρω να πω οτι ειναι το φαβορι για την 3η θεση φετος. Με την προυποθεση βεβαια να του βγει ο Ακινς (η ο αντικαταστατης του). Να θυμησω οτι δεν εχει σοβαρες ευρωπαικες υποχρεωσεις, οποτε θα μπορει να δουλεψει προσηλωμενη η ομαδα για το πρωταθλημα. Με την επιστροφη και του Γουεσον, θα ειναι πληρης και στους ψηλους (με την προυποθεση να μπορει να παιζει ο Τομασεβιτς 20 ποιοτικα λεπτα καθε βδομαδα, που πιστευω οτι μπορει). Ο Βασιλειαδης ειναι αναγεννημενος, παικτης σαν τον Γκρεγκορι δεν νομιζω να υπαρχει στους υπολοιπους διεκδικητες, και με τη βοηθεια και του κοσμου πιστευω οτι μπορουν να τα καταφερουν... Αρκει παντα να λυθει με καποιον τροπο το προβλημα που φανηκε σημερα στον ασο..
themoss
Θα ξεκινησω απ'τον κοσμο. Εκπληκτικος σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου, με σημαντικοτερο ολων το χηροκροτημα στο τελος του παχνιδιου, δηγμα της στηριξης προς την ομαδα.
Θεμα Πεδουλακη ευχομαι να μην παρουσιαστει οχι τοσο γιατι τον θεωρω μεγαλο προπονητη αλλα γιατι φοβαμαι τον αντικαταστατη του και δεν θελω να δω κανεναν περιεργο να ξανακαθεται στον παγκο της ομαδας.
Πηγαινοντας στο αγωνιστικο, ο Γκρεγκορυ ηταν ολα τα λεφτα για τον παοκ, εδειξε την κλαση του. Ο Ντιαρα επισης καλος και με πιο ουσιαστικο ρολο απ'το περσινο περνω την μπαλα και κανω οτι μου κατεβει. Ο Βασιλειαδης ηταν ασταματητος στο 1ο δεκαλεπτο αλλα μετα βγηκε απ'τον ρυθμο του (οπως και ολη η ομαδα). Προσωπικα παρατηρησα προβλημα στον ασσο. Ο Καυκης ηταν σχετικα καλος ενω ο Χαρισης ηταν σαν να ειχε εντολη να πεφτει σε οποια παγιδα γινοταν. Για τον Ακινς δεν θα επρεπε κανονικα να μιλησω γιατι ειναι πολυ λιγο χρονο στην ομαδα αλλα επειδη καθομαι στα βιπ1 , ακριβως πισω απτον παγκο ειδα οτι το παλικαρι ειναι αδιαφορο, δεν φωναζε με την ομαδα και χασμουριοταν στον παγκο.Κατα την αποψη μου δεν πρεπει να αγωνιζονται στην ομαδα παικτες τετοιας νοοτροπιας. Θεωρω επιβεβλημενη την απομακρυνση του, πραγμα που θεωρω και πολυ πιθανο να συμβει. Ο Κυριτσης επαιξε πολυ λιγο λογω του τραυματισμου του, ενω ο Δεμερτζης που πιθανοτατα θα μπορουσε να βοηθησει ηταν επισης τραυματιας. Παμε στους ψηλους. Ο Τσιαρας δεν ηταν καλος αλλα δεν τον φοβαμαι καθως τον πιστευω πολυ και στην συνεχεια θα βελτιωθει. Ο Τομασεβιτς δεν ηταν καλος αλλα περιμενω την σημαντκη βελτιωση της εικονας του με την επιστροφη Ουεσον. Κακα τα ψψεματα δεν μπορει να μαρκαρει εναν παιχτη του εκτοπισματος του Μπαξτερ. Βεβαια θεωρω απαραδεκτο τον τροπο με τον οποιο εχασε τα 2 φολοου, δεν αρμωζει ουτε στην κλαση ουτε στην εμπειρια του. Ο Σιμτσακ και ο Μαρμαρινος δεν ειναι για πολλα πολλα και το ξερουμαι ολοι μας.
O Πανιωνιος ηταν σαφως πιο ετοιμος και πιο πληρης. Περιμενα καλυτερο τον μαιλς και με εντυποσιασε ο παρα πολυ ουσιαστικος Ζοροσκι. Απο εκει και περα ο Μπαξτερ επαιζε χωρις αντιπαλο και εκανε σχεδον οτι ηθελε στη ρακετα του παοκ.
Ελπιζω πως η ομαδα θα βρει τα πατηματα της και θα παρουσιαστει καλυτερη στα επομενα παιχνιδια.
hagi
Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι..Παρατήρησα ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έτοιμος ακόμη ενώ ο Πανιώνιος έδειξε έτοιμη ομάδα και κέρδισε σχετικά εύκολα όπως φάνηκε.
Όμως είδα τον ΠΑΟΚ να επιστρεφει και πιστεύω ότι με το υλικό που έχει θα γίνει σίγουρα καλύτερος.Το ότι γέμισε το γήπεδο είναι πολύ θετικό και ελπίζω σε όλα τα γήπεδα να βλέπουμε κόσμο χωρίς όμως βία.

Αγωνιστικά τώρα το διπλό του Πανιωνίου είναι πολύ σημαντικό για την βαθμολογία αφού φέτος και ο ΠΑΟΚ έχει τους ίδιους στόχους.Οπότε θα πρέπει και ο ΠΑΟΚ να κάνει το ίδιο αν θέλει να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση σε περίπτωση ισοβαθμίας.Αυτά είναι μακριά ακόμη βέβαια αλλά παίζουν ρόλο..

laklaklak
Αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως σε αυτό το φόρουμ είναι η πολύ σωστή προσέγγιση από όλα τα παιδιά που γράφουν εδώ μέσα ανεξαρτήτου της ομάδας που υποστηρίζουν, χωρίς να υπάρχουν τα καφριλίκια που υπάρχουν σε άλλα φόρα. Μπράβο παιδιά. Καλή χρονιά να έχουμε και να δούμε καλό μπάσκετ!
grigoris
Για μένα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο εκτός από τα προβλήματα στον "άσο" (που μπορεί να διορθωθεί με τον ερχομό ενός άλλου παίχτη στη θέση του ανεκδιήγητου Άκινς) και στο "πέντε" (που διορθώνεται σε ένα βαθμό με την επιστροφή του Ουέσον) κατέδειξε και την αμυντική αδυναμία της ομάδας.Πολλά ελεύθερα σουτ για τον Πανιώνιο (που για να είμαστε και 100% αντικειμενικοί τα έφτιαξε και με ένα πολύ καλό πάσινγκ γκέιμ) αλλά και μεγάλες τρύπες στη καρδιά της ρακέτας όπου υπήρχαν πολλοί διάδρομοι και άνετα τελειώματα για τους αντιπάλους.Λείπει στον φετινό ΠΑΟΚ σίγουρα (όπως είπε και ο Παπαδογιάννης στη μετάδοση) ένας μπλοκέρ,ένας ψηλός φόβητρο.Η αδυναμία αυτή όμως διορθώνεται πιστεύω μέσα από την προπόνηση και σε αυτό περιμένω να δω τη δουλειά του Πεδουλάκη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.