Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 Παναθηναϊκός 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
lakersdynasty
υπαρχει και μια αλλη λογικη που εγω περιμενω να επικρατησει.

Αν στην Βαρκελωνη χασουμε και μαλιστα με διαφορα πχ 10 + που σημαινει οτι τα πραγμτα πια δεν θα ειναι απλα σκουρα αλλα καταμαυρα στην Ευρωπη τοτε η προσπαθεια που θα καταβαλουμε για να παρουμε την προκριση στο Τοπ 8 θα μας επηρεασει και στον εγχωριο στοχο.

Γιατι αμα εχεις να παιξεις ματς ζωης και θανατου εντος με την Μπαρτσα, πρεπει να της παρεις και διαφορα και σε 2 μερες παιζεις με τον ΟΣΦΠ για τον πλεονεκτημα και μερικες μερες πριν παιζεις μαζι του για το Κυπελλο ε καπου θα χασεις.

Εγω γιαυτο φευγοντας απο το γηπεδο την Τεταρτη επεισα τον εαυτο μου οτι στην Ευρωπη τα πραγματα για μενα φαινονται ακατορθωτα.

Δεν βγαινει αυτο το προγραμμα απο αυτη την ομαδα οπως ειναι τωρα και θα πρεπει θελει δεν θελει να διαλεξει παιχνιδια. Και αν το κανει τα 2 με τον ΟΣΦΠ θαναι η πρωτη επιλογη.

οσο για τον Χαισλιπ προφανως θα προσφερεια αρκετα αλλα ενας παικτη μπορει να σε βελτιωσει αν το υπαρχον υλικο δουλεψει οπως πρεπει.

Αν περιμενουμε να σωσει την κατασταση την στιγμη που οι βασικοι μας παικτες δεν ειναι στα καλα τους τοτε προφανως και δεν θα τα παμε καλα στην συνεχεια.
A...μάλιστα δηλαδή ο Ζοτς έχει το αλάθητο που παπα και στην χρησιμοποίηση των μικρών?
Καλά έκανε δηλαδή ? Πότε θα παίξουν αυτά τα παιδιά? Και άντε θα ήθελε να δουλέψει λίγο την ομάδα, δεν λεω.
5 λεπτά αξίζουν να παίζουν σε τέτοια ματς.Δεν ξέρω τι να πω...

ΟΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΒΕΡΓΙΝΗΣ?

ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΤΕΠΙΤΣ?
ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΒΕΡΓΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ?

ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο 12ΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ? ΕΛΕΟΣ!
Marciulionis
Κατα γενική ομολογία η Μπαρτσελόνα το αποδίδει, άλλα θα τη διαλύσουμε μέσα έξω, όπως θα διαλύσουμε και τον Ολυμπιακό στο τελικό του κυπέλλου. rolleyes.gif
giorgos_g7
QUOTE(Marciulionis @ Jan 30 2010, 21:47 ) *
Κατα γενική ομολογία η Μπαρτσελόνα το αποδίδει, άλλα θα τη διαλύσουμε μέσα έξω, όπως θα διαλύσουμε και τον Ολυμπιακό στο τελικό του κυπέλλου. rolleyes.gif

19.gif 19.gif 19.gif

θα δείξει αλλα δεν το βλέπω...

η υπεροψία 8α σας φάει..
QUOTE(cynic @ Jan 30 2010, 21:43 ) *
?????

τι "????" cool.gif
lakersdynasty
προφανως η Μπαρτσα αποδιδει το καλητερο μπασκετ μεχρι τωρα.

Το προγραμμα σας δεν σας δινει την δυνατοτητα να παινευεστε για κατι τετοιο.

Εκτος αν ειναι ο ΟΣΦΠ που τερματισε αηττητος με την Σιενα στον ομιλο του και η Μαλαγα ειναι το πρωτο φαβορι για Φ4.

Θες μετα απο αυτα που ειπες να μιλησουμε για υπεροψια?

Πριν 1-2 μηνες ο τελικος Κυπελλου ηταν:

"Ενας αγωνας στον οποιο ολα μπορουν να συμβουν"

Τωρα βελτιωθηκε ο ΟΣΦΠ εχει προβληματα ο ΠΑΟ και προφανως αυτο το σεναριο δεν εξυπηρετει τα προηγουμενα σεναρια.

Manu7
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 30 2010, 21:46 ) *
ΟΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΒΕΡΓΙΝΗΣ?

ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΤΕΠΙΤΣ?
ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΒΕΡΓΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ?

ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο 12ΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ? ΕΛΕΟΣ!

Πετυχαίνεις τίποτα αν φωνάζεις?Φώναξα εγώ?Την άποψη μου είπα.Τόσο κακό ήταν?

Μίλησα για 5 λεπτά χρόνο να πάρουν.Όχι κάνα 20 λεπτο.Εγώ στάθηκα στη στάση του Ζοτς με αυτούς τους παίχτες.
Γιατί το ίδιο έχει κάνει και στο παρελθόν.Αναφέρομαι γενικότερα στην αντιμετώπιση αυτών των παιδιών.
Τεσπά τι ήθελα και μίλησα...
panos75
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 30 2010, 21:18 ) *
ειδαμε τους βασικους να παιζουν καλα και θα βαλουμε τους αναπληρωματικους να παιζουν?

Μα τι λες τώρα; Ένας λόγος παραπάνω να έβαζε μέσα τους μικρούς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου από τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου και μετά ορισμένοι βασικοί ήταν προκλητικά αδιάφοροι.
Δηλαδή τι ακριβώς κέρδιζε με το που τους είχε μέσα;

Μα την αλήθεια, όπως λέει και ο Manu7 για τον Ομπράντοβιτς ισχύει το μονά-ζυγά, μονόζυγα.
Marciulionis
Πάντως καλύτερα που τύχαμε με τη Μπάρτσα και με τη πλάτη στο τοίχο. Έχουμε κάτι γραμμάτια από πέρυσι να τους ξεπληρώσουμε. Ελπίζω οι παίκτες να μπουν όπως πρέπει και να μασάνε σίδερα.

Εγώ πάντως αν διάλεγα ματς θα διάλεγα Ευρώπη κι ας χάσω το κύπελλο ή το ντέρμπυ στο ΟΑΚΑ... Για τη 1η θέση του ομίλου θα έδινα και το κύπελλο και το ντέρμπυ. Για την Ευρωλίγκα θα χάριζα και το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό... Είμαι πλεονέκτης πάντως και τα θέλω όλα!

Για τους μικρούς που λέτε, εγώ είμαι πεπεισμένος, ότι ούτε ο Βεργίνης ούτε ο Μπόγρης θα αποτελέσουν ποτέ κεφάλαια για τον ΠΑΟ... Μάλλον κακώς αποκτήθηκαν και μάλλον καλύτερα θα είναι να ψάξουν κι αυτοί αλλού για το δικό τους καλό και εξέλιξη...
giorgos_g7
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 30 2010, 21:59 ) *
προφανως η Μπαρτσα αποδιδει το καλητερο μπασκετ μεχρι τωρα.

Το προγραμμα σας δεν σας δινει την δυνατοτητα να παινευεστε για κατι τετοιο.

Εκτος αν ειναι ο ΟΣΦΠ που τερματισε αηττητος με την Σιενα στον ομιλο του και η Μαλαγα ειναι το πρωτο φαβορι για Φ4.

Θες μετα απο αυτα που ειπες να μιλησουμε για υπεροψια?

Πριν 1-2 μηνες ο τελικος Κυπελλου ηταν:

"Ενας αγωνας στον οποιο ολα μπορουν να συμβουν"

Τωρα βελτιωθηκε ο ΟΣΦΠ εχει προβληματα ο ΠΑΟ και προφανως αυτο το σεναριο δεν εξυπηρετει τα προηγουμενα σεναρια.

Για τον τελικό δεν είπα κάτι διαφορετικό από εκείνο π πιστεύαμε κ πριν 2 μήνες , επίσης η υπεροψία π έχετε δείξει όλα αυτα τα χρόνια, δικαιολογιμένει μεν, αλλά θα έπρεπε να έχει ένα όριο. Εμείς ή καλυτερα εγώ είμαι συγκρατημένος αλλά σου λέω πως σε σχέση με πέρσι τα πράγματα είναι καλύτερα για τον Ολυμπιακό.
misa
Το καλυτερο basket στην Ευρωπη? rolleyes.gif .Η Μπαρτσα δηλαδη?η η Ρεαλ???Γνωμη μου ειναι οτι ο Ολυμπιακος παιζει προβλεψιμο παιχνιδι...70-80% των προσπαθειων πανε στον Κλειζα η Τσιλντρες.Κινητρο παντως εχουν smiley.gif .Απλα ο Παναθηναικος κυνηγα τον χρονο ...Ο φλεβαρης ειναι ολα τα λεφτα!!!!!! και περιμενει εναγωνιως να επιστρεψουν οι τραυματιες.Σιγουρα παντως δεν περναμε και τις καλυτερες μερες μας!!!! smiley.gif
giorgos_g7
QUOTE(misa @ Jan 30 2010, 22:15 ) *
Το καλυτερο basket στην Ευρωπη? rolleyes.gif .Η Μπαρτσα δηλαδη?η η Ρεαλ???Γνωμη μου ειναι οτι ο Ολυμπιακος παιζει προβλεψιμο παιχνιδι...70-80% των προσπαθειων πανε στον Κλειζα η Τσιλντρες.Κινητρο παντως εχουν smiley.gif .Απλα ο Παναθηναικος κυνηγα τον χρονο ...Ο φλεβαρης ειναι ολα τα λεφτα!!!!!! και περιμενει εναγωνιως να επιστρεψουν οι τραυματιες.Σιγουρα παντως δεν περναμε και τις καλυτερες μερες μας!!!! smiley.gif

ναι μπορεί να είναι αλλά το θέμα είναι ότι δεν πάει στον Ακερ ή στον Πεν (επι Γκέρσον) ή στον Γκρίρ. Αν χρειαστεί ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα και χτυπάει και με άλλους βλ. Παπαλουκά 20π. στο ντέρμπι
lakersdynasty
QUOTE(panos75 @ Jan 30 2010, 22:07 ) *
Μα τι λες τώρα; Ένας λόγος παραπάνω να έβαζε μέσα τους μικρούς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου από τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου και μετά ορισμένοι βασικοί ήταν προκλητικά αδιάφοροι.
Δηλαδή τι ακριβώς κέρδιζε με το που τους είχε μέσα;

Μα την αλήθεια, όπως λέει και ο Manu7 για τον Ομπράντοβιτς ισχύει το μονά-ζυγά, μονόζυγα.

Εβαλε αυτους που θα παιζουν και στο Τοπ 16. Ειναι Ιανουαριος και το ροτεισιον εχει κλεισει ηδη στους βασικους παικτες με ολιγη απο Σερμαντινι και Καλαθη που αν ηταν οκ οι Σαρας Μπατιστ δεν θα επαιζαν (τοσο).

Τωρα για τον Ομπραντοβιτς τι να σου πω και εγω τωρα? Ε προφανως αρκετοι εχετε προβλημα μαζι του οποτε πρεπει σε οτι λετε να εχετε δικαιο.

οτι πεις. ετσι κι αλλιως δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο.

επίσης η υπεροψία π έχετε δείξει όλα αυτα τα χρόνια, δικαιολογιμένει μεν, αλλά θα έπρεπε να έχει ένα όριο

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΑΙ! Τα θυμασαι τα μπλουζακια που τυπωσε η ΚΑΕ ΟΣΦΠ τα οποια δεν χρησιμοποιηθηκαν ποτε?

μετρο και οριο στην "υπεροψια" οπως την αναφερεις δεν εχει κανεις επιτυχημενος και ουτε θα κανει την χαρη να εχει σε καποιον που στις δικες του καλες εποχες δεν ειχε επισης.

μην περιμενετε απο τους αλλους να κανουν πραγματα που δεν κανατε εσεις ποτε.

il postino
συμφωνω με misa , ο παο εχει αντιπαλο κυριως το χρονο , να ρολαρει , να δεσει , να βρεθει!

εστω και αν χρειαστει να παμε με μειονεκτημα στη μαδριτη ( οχι πως η προκριση στουσ 8 ειναι δεδομενη) , εστω και αν παμε με μειονεκτημα εδρας στους τελικους , εστω και αν εχουμε απωλεσει το κυπελλο.

αυτη τη στιγμη αντιπαλος ειναι ο χρονος και προτεραιοτητα να βρεθουμε! και σε αυτη τη φαση μπαινουν στην ακρη και τα rotation και οι ευκαιριες στους μικρους!

πανω απο ολα η ομαδα! οχι τα προσωπα!
lightday
Συμβουλή στον από πιο πάνω : Ηρεμησε.....μην μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι της απάντησης. Ασε και ο χρόνος θα δείξει..Εμπιστευόμαστε τον Ζοτς ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι άσχημο. Μπορεί να γίνει και αυτό. Α
πό την άλλη όμως δεν μπορεί είναι γάτα κάτι θα έχει στο νου του.
Τώρα γιατί έπαιξε ο ένας η ο άλλος ή αν ο Οσφπ παίζει το καλύτερο μπάσκετ ,να σου πώ προσωπικά δεν με απασχολεί.
Οταν φτάσουν τα κρίσιμα εκεί βγαίνει το πόρισμα . Και το θέαμα πολλές φορές δεν έδωσε τίποτα, παρά μόνο αναμνήσεις.

rolleyes.gif
giorgos_g7
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 30 2010, 22:23 ) *
Εβαλε αυτους που θα παιζουν και στο Τοπ 16. Ειναι Ιανουαριος και το ροτεισιον εχει κλεισει ηδη στους βασικους παικτες με ολιγη απο Σερμαντινι και Καλαθη που αν ηταν οκ οι Σαρας Μπατιστ δεν θα επαιζαν (τοσο).

Τωρα για τον Ομπραντοβιτς τι να σου πω και εγω τωρα? Ε προφανως αρκετοι εχετε προβλημα μαζι του οποτε πρεπει σε οτι λετε να εχετε δικαιο.

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΑΙ! Τα θυμασαι τα μπλουζακια που τυπωσε η ΚΑΕ ΟΣΦΠ τα οποια δεν χρησιμοποιηθηκαν ποτε?

μετρο και οριο στην "υπεροψια" οπως την αναφερεις δεν εχει κανεις επιτυχημενος και ουτε θα κανει την χαρη να εχει σε καποιον που στις δικες του καλες εποχες δεν ειχε επισης.

μην περιμενετε απο τους αλλους να κανουν πραγματα που δεν κανατε εσεις ποτε.

εγώ δεν θυμάμαι στο μπάσκετ να μασταν ποτε υπερόπτες σε σημεία αλαζονιας βγάζοντας πρωτοσέλιδα με χυδαία υπονοούμενα, στο ποδόσφαιρο το κάναμε ναι αλλά όχι σε τέτοιο βα8μο
lightday
QUOTE(giorgos_g7 @ Jan 30 2010, 22:35 ) *
εγώ δεν θυμάμαι στο μπάσκετ να μασταν ποτε υπερόπτες σε σημεία αλαζονιας βγάζοντας πρωτοσέλιδα με χυδαία υπονοούμενα, στο ποδόσφαιρο το κάναμε ναι αλλά όχι σε τέτοιο βα8μο

OFF TOPIC
ε πρέπει να είσαι μικρός αλλιώς το χυδαιότερο πρωτοσέλιδο που έχουν δει τα ματάκια μου είναι το "Βγάλτε τους τα μάτια" ή κάπως έτσι . Και τις προηγούμενες μέρες είχε χάσει το μάτι του από οπαδός του οσφπ φιλαθλος αντίπαλης ομάδας.
Μην θυμηθούμε ηρωικές μέρες Ιωαννίδη "Περισσότερο Nba σε λίγο".
giorgos_g7
εγώ πάντως σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι όλα θα πάνε όπως θέλουμε εμείς οι Ολυμπιακοί την γνώμη μου είπα και τα πιστεύω αυτά που λέω. Δεν είπα ότι τέλειωσε η "υποθεση" απλα είπα πως αυτή η ομάδα φέτος πείθει και δείχνει να μπορεί. Το αποτέλεσμα θα δείξει

QUOTE(lightday @ Jan 30 2010, 22:38 ) *
OFF TOPIC
ε πρέπει να είσαι μικρός αλλιώς το χυδαιότερο πρωτοσέλιδο που έχουν δει τα ματάκια μου είναι το "Βγάλτε τους τα μάτια" ή κάπως έτσι . Και τις προηγούμενες μέρες είχε χάσει το μάτι του από οπαδός του οσφπ φιλαθλος αντίπαλης ομάδας.
Μην θυμηθούμε ηρωικές μέρες Ιωαννίδη "Περισσότερο Nba σε λίγο".

δεν το θυμάμαι αυτό αλλά τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει η κατάσταση. Καποιο καιρο είχε σταματήσει αλλά απο τότε που κυκλογόρησε μία φυλλάδα 68.gif φούντωσαν απότομα οι παροδίες των χυδαίων και των προκλητικών εξώφυλλων...
kseplenhs
καρα off topic έτσι? icon_drunk.gif

πάντως δικαίως περιμένετε αφύπνιση του παο με γνώμονα το περσινό αλλά θα'πρεπε να λαμβάνετε και κάποια πράγματα υπ'οψη που δεν ίσχυαν πέρσι.

για παράδειγμα,την περασμένη χρονιά δεν υπήρχε το θέμα με τους τραυματισμούς που παίζει φέτος.επίσης η ομάδα έπιασε το 100% της την κατάλληλη στιγμή που οδήγησε σε ένα εντυπωσιακό finish.

με λίγα λόγια,το περσινό ήταν υπέρβαση.και οι επιπτώσεις της φαίνονται φέτος.Αρα πιο δύσκολο να επαναληφθεί η ίδια ιστορία.

φυσικά δεν αποκλείεται τίποτα στη συνέχεια.απλά τα δείγματα δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά..
lakersdynasty
QUOTE(kseplenhs @ Jan 30 2010, 22:59 ) *
καρα off topic έτσι? icon_drunk.gif

πάντως δικαίως περιμένετε αφύπνιση του παο με γνώμονα το περσινό αλλά θα'πρεπε να λαμβάνετε και κάποια πράγματα υπ'οψη που δεν ίσχυαν πέρσι.

για παράδειγμα,την περασμένη χρονιά δεν υπήρχε το θέμα με τους τραυματισμούς που παίζει φέτος.επίσης η ομάδα έπιασε το 100% της την κατάλληλη στιγμή που οδήγησε σε ένα εντυπωσιακό finish.

με λίγα λόγια,το περσινό ήταν υπέρβαση.και οι επιπτώσεις της φαίνονται φέτος.Αρα πιο δύσκολο να επαναληφθεί η ίδια ιστορία.

φυσικά δεν αποκλείεται τίποτα στη συνέχεια.απλά τα δείγματα δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά..

γιαυτο ανεφερα και εγω πιο πανω οτι καποια στιγμη θα βρεθουμε στην δυσαρεστη θεση να διαλεξουμε παιχνιδια.

και εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου.

και οι τραυματισμοι ειναι αλλος ενας λογος γιοα τον οποιο οι Μπογρης Βεργινης απο εδω και περα αν παιξουν θα ειναι για κακο.  wink.gif

γενικοτερα για καθε ομαδα ισχυει οτι για να φτασει στο σημειο να πετυχει τους στοχους της με "ηρωικες" προσπαθειες πρωτα θα δημιουργησει η ιδια η ομαδα τις προυποθεσεις για να βρεθει σε αυτη τη θεση.

αυτο ισχυε και οταν απο το 0-3 πριν 3 χρονια περασαμε πρωτοι με 3-3 αυτο συνεβη και οταν χασαμε με την Σιενα στο ΟΑΚΑ αυτο θα συμβει αν συμβει και τωρα.

και προφανως φετος οι πιθανοττητες να στοιχισει ειναι περισοτερες.

παντως ο γνωμονας για την αναμονη του θαυματος ειναι οι μοναδες που αποτελουν την ομαδα και οχι αποκλειστικα το περσινο αφου η κατασταση αυτη την στιγμη και σε συνδοιασμο με τις υποχρεωσεις που εχουμε τετοια εποχη θυμιζει ενα χειροτερο 2008

panos75
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 30 2010, 22:23 ) *

Δηλαδή ο Γιαννάκης που βάζει μέσα Σλούκα και Παπανικολάου από το ξεκίνημα τέτοιων αγώνων, που δεν έχουν χτιστεί ακόμη διαφορές +20 πόντων, είναι άσχετος; Με την πεθαμένη Ολύμπια περιμένει ο Ομπράντοβιτς να δέσει η ομάδα, Γενάρη μήνα;

Το πρόβλημα με τον Ομπράντοβιτς το έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟ οι οποίοι σε οποιαδήποτε κριτική του γίνεται αντιδρούν λες και τους έθιξαν την οικογένεια. Αλάθητο διεκδικεί μόνο ο Πάπας.

Igor
Kαι για τον Σερμαντινι τα ιδια φωναζατε περσι που τον εβαζε ενα ματς και τον αφηνε εκτος δωδεκαδας για τα επομενα 5..
Και βλεπουμε τον φετινο Σερμαντινι, ποσο πιο ετοιμος δειχνει.

Αν δεν παιξουν Διαμαντιδης-Σπανουλης μαζι με τον Χεισλιπ, πως θα δεθουν. Αυτο ειναι το ζητημα. Οχι να δεσει ο Βεργινης με τον Μπογρη..

Πρωτη προταιρεοτητα ειναι να δεσει η βασικη ομαδα και μετα να μπουν οι μικροι.
Marciulionis
QUOTE(panos75 @ Jan 30 2010, 23:13 ) *
Δηλαδή ο Γιαννάκης που βάζει μέσα Σλούκα και Παπανικολάου από το ξεκίνημα τέτοιων αγώνων, που δεν έχουν χτιστεί ακόμη διαφορές +20 πόντων, είναι άσχετος; Με την πεθαμένη Ολύμπια περιμένει ο Ομπράντοβιτς να δέσει η ομάδα, Γενάρη μήνα;

Το πρόβλημα με τον Ομπράντοβιτς το έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟ οι οποίοι σε οποιαδήποτε κριτική του γίνεται αντιδρούν λες και τους έθιξαν την οικογένεια. Αλάθητο διεκδικεί μόνο ο Πάπας.

Άντε πάλι με το Πάπα και το αλάθητο... Όχι δεν έχει το αλάθητο. Δε σημαίνει ότι όποιος διαφωνεί μαζί σου δίνει το αλάθητο στο Ζότς.

Το τι κάνει ο Γιαννάκης στην ομάδα του είναι δικό του θέμα. Εγώ δε βρίσκω κάποια αντιστοιχία... Αυτό μας έλειπε να αρχίσει να παραδειγματίζεται ο Ζότς από τον... Γιαννάκη...

Όλοι μαζί οι παίκτες είναι ζήτημα να έχουν κάνει 5 προπονήσεις, οπότε ναι, Γενάρη μήνα περιμένει να βρεθούν, με τη πεθαμένη Ολύμπια ή όποιον άλλο βρεθεί.

Επίσης δε νομίζω να έχουν κάποιο μέλλον στο ΠΑΟ, ο Μπόγρης κι ο Βεργίνης...
panos75
QUOTE(Igor @ Jan 30 2010, 23:19 ) *
Kαι για τον Σερμαντινι τα ιδια φωναζατε περσι που τον εβαζε ενα ματς και τον αφηνε εκτος δωδεκαδας για τα επομενα 5..
Και βλεπουμε τον φετινο Σερμαντινι, ποσο πιο ετοιμος δειχνει.

Αν δεν παιξουν Διαμαντιδης-Σπανουλης μαζι με τον Χεισλιπ, πως θα δεθουν. Αυτο ειναι το ζητημα. Οχι να δεσει ο Βεργινης με τον Μπογρη..

Πρωτη προταιρεοτητα ειναι να δεσει η βασικη ομαδα και μετα να μπουν οι μικροι.

Τι ακριβώς βλέπουμε φέτος από τον Σερμαντίνι;

Και μετά φαντάζομαι όταν επιστρέψουν οι Μπατίστ, Τσαρτσαρής θα χρειαστούν κι'αυτοί χρόνο να δέσουν, οπότε...
Να γιατί όποιος νέος παίκτης πάει στον ΠΑΟ χαντακώνεται. Θα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο και οι δυό τους τώρα.
Βέβαια με τη μπάζα που έκαναν πιθανότατα και να μην τους νοιάζει.

QUOTE(Marciulionis @ Jan 30 2010, 23:38 ) *
Άντε πάλι με το Πάπα και το αλάθητο... Όχι δεν έχει το αλάθητο. Δε σημαίνει ότι όποιος διαφωνεί μαζί σου δίνει το αλάθητο στο Ζότς.

Το τι κάνει ο Γιαννάκης στην ομάδα του είναι δικό του θέμα. Εγώ δε βρίσκω κάποια αντιστοιχία... Αυτό μας έλειπε να αρχίσει να παραδειγματίζεται ο Ζότς από τον... Γιαννάκη...

Όλοι μαζί οι παίκτες είναι ζήτημα να έχουν κάνει 5 προπονήσεις, οπότε ναι, Γενάρη μήνα περιμένει να βρεθούν, με τη πεθαμένη Ολύμπια ή όποιον άλλο βρεθεί.

Γιατί να μην παραδειγματιστεί ο Ομπράντοβιτς σε μερικά πράγματα από τον Γιαννάκη;
Ποιός είναι δηλαδή ο Γιαννάκης, κάνας γραφικός;
Μέχρι να πάει στον Ολυμπιακό τον είχατε εικόνισμα ορισμένοι εδώ πέρα.

Και αφού δεν έχουν μέλλον γιατί τους αγόρασε η ομάδα; Για να τους κάψει;
Marciulionis
QUOTE(panos75 @ Jan 30 2010, 23:44 ) *
Γιατί να μην παραδειγματιστεί ο Ομπράντοβιτς σε μερικά πράγματα από τον Γιαννάκη;

Γιατί να παραδειγματιστεί? Κάνει τη δουλειά του όπως ξέρει τόσα χρόνια κι έχει να επιδείξει μια τεράστια συλλογή από τίτλους...
Και τι είναι ο Ομπράντοβιτς? Κάνας τυχαίος?
Ως παίκτη ναι, ακόμα εικόνισμα τον έχουμε πολλοί, σαν προπονητής έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα.

Για δοκιμή και για να συμπληρώσουμε την ομάδα... Μόνο ως + στο βιογραφικό τους θα είναι το πέρασμα από το ΠΑΟ. Όσο και να παίξουν δε θα γίνουν ποτέ παίκτες επιπέδου ΠΑΟ κατά τη γνώμη μου οπότε δε βλέπω από που προκύπτει το "κάψιμο"...
kseplenhs
QUOTE(Marciulionis @ Jan 30 2010, 23:38 ) *

δεν ξέρω για τον μπόγρη αλλά ο βεργίνης αρχίζει και φέρνει σε σάκοτα.τον βλέπω να φτάνει τα 25 του και να είναι ακόμα στο ρόστερ του παο με σχεδον μηδαμινό χρόνο συμμετοχής.

αλλά για αυτά τα παιδιά μόνο το επίπεδο των προπονήσεων νομίζω οτι φτάνει για το "χτισιμό" τους.το να ανταπεξέλθουν στις εντάσεις των προπονήσεων αυτών είναι πιο σημαντικό απο το να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε αγώνες τελειωμένους...
panos75
QUOTE(Marciulionis @ Jan 30 2010, 23:50 ) *
Γιατί να παραδειγματιστεί? Κάνει τη δουλειά του όπως ξέρει τόσα χρόνια κι έχει να επιδείξει μια τεράστια συλλογή από τίτλους...
Και τι είναι ο Ομπράντοβιτς? Κάνας τυχαίος?
Ως παίκτη ναι, ακόμα εικόνισμα τον έχουμε πολλοί, σαν προπονητής έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα.

Για δοκιμή και για να συμπληρώσουμε την ομάδα... Μόνο ως + στο βιογραφικό τους θα είναι το πέρασμα από το ΠΑΟ. Όσο και να παίξουν δε θα γίνουν ποτέ παίκτες επιπέδου ΠΑΟ κατά τη γνώμη μου οπότε δε βλέπω από που προκύπτει το "κάψιμο"...

Α, ως παίκτη μόνο τον εκτιμάτε τον Γιαννάκη.
Περίεργα πράγματα βρε παιδί μου, σε κάνα άλλο φόρουμ θα ήμουνα όταν διάβαζα ύμνους για τα κατορθώματα του με την Εθνική και κατακεραυνονώταν όποιος τολμούσε να του ασκήσει κριτική. rolleyes.gif

Και γιατί δεν κρατάγατε τον Χατζηβρέττα για να συμπληρώσετε την ομάδα που είναι και πιο έμπειρος; Ήταν ανάγκη να κάψετε δύο ταλέντα για να κάνει τις προπονήσεις του ο Ομπράντοβιτς;
Και από που ξέρεις αν θα γίνουν παίκτες επιπέδου ΠΑΟ; Έχεις καμιά γυάλινη σφαίρα ή μήπως το κληρονομικό χάρισμα; Και ο Παπαλουκάς παικτάκι της σειράς ήταν μέχρι που πήγε στον Πανιώνιο, ενώ ο Ρεντζιάς που τον προσκύναγαν οι Αμερικάνοι είδαμε τι εξέλιξη είχε.

Όσο για το συν στο βιογραφικό τους, ρώτα τον Βιδάλη και τον Ροδόστογλου πόσο τους βοήθησε στην καριέρα, για να μην πω τον Γλυνιαδάκη.

δεν ξέρω για τον μπόγρη αλλά ο βεργίνης αρχίζει και φέρνει σε σάκοτα.τον βλέπω να φτάνει τα 25 του και να είναι ακόμα στο ρόστερ του παο με σχεδον μηδαμινό χρόνο συμμετοχής.

Ο Βεργίνης μια χαρά εξέλιξη είχε όσο ήταν στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟ από τη στιγμή που σαπίζει στον πάγκο δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Μακάρι να έπαιζε όσο ο Σάκοτα.
lightday
...
Να γιατί όποιος νέος παίκτης πάει στον ΠΑΟ χαντακώνεται. Θα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο και οι δυό τους τώρα.
....

σε ποιος αναφέρεσαι ?
Αν με την έννοια νέος περιλαμβάνεις τους ΔΔ ,Σπανούλη,Φώτση,Περπερογλου κάπου έχεις κάνει λάθος.
panos75
QUOTE(lightday @ Jan 31 2010, 00:04 ) *
σε ποιος αναφέρεσαι ?
Αν με την έννοια νέος περιλαμβάνεις τους ΔΔ ,Σπανούλη,Φώτση,Περπερογλου κάπου έχεις κάνει λάθος.

Βεργίνη, Μπόγρη.

Οι τρεις στους τέσσσερις που αναφέρεις πήγαν έτοιμοι παίκτες στον Παναθηναϊκό και ο Φώτσης χρειάστηκε να πάει στη Ρωσία για να βρει τον εαυτό του με τον Ίβκοβιτς.
kseplenhs
καλά δεν νομίζω πως ισχυρίστηκε κανείς πως ο ζοτς τα ακατέργαστα διαμάντια τα κάνει πρωτοκλασσάτους της ευρωλίγκας.

ούτε είναι η δουλειά του αυτή να είμαστε ειλικρινείς.αν ήταν έτσι,τώρα θα δουλευε στην παρτιζαν.στον παο είναι άλλες οι απαιτήσεις...

όσοι παίχτες τον βολευουν στο συστημά του(ανεξάρτητα απο την ηλικία τους),τότε τους αναδεικνύει μέσα απο αυτό.

στην τελική το θέμα με το "παιδομάζωμα" που κάνουν οι μεγάλες ομάδες περισσότερο έχει να κάνει και με επιδειξη δύναμης παρά το οτι τους βολευουν αγωνιστικά,έστω και μακροπρόθεσμα...
colonel gomelsky
Εγώ βλέπω ότι βρίσκεται ο ΠΑΟ σε αγωνιστική κρίση και βρήκαν ευκαιρία διάφοροι φίλοι του ΟΣΦΠ όχι να κάνουν χάζι μ αυτό (κάτι απολύτως θεμιτό μέσα στα πλαίσια που γίνεται), αλλά να προσπαθήσουν να ξηλώσουν με το γάντι πτυχές της επιτυχίας του ΠΑΟ την τελευταία δεκαετία (δουλειά με τους μικρούς, Ζοτς κτλ κτλ).

ΥΓ. Ο 18χρονος Αντώνης Φώτσης είχε ΣΥΜΒΟΛΗ στο ευρωπαικό της Πυλαίας. Τότε δεν είχε βρει τον εαυτό του;

Το έγραψε ένας φίλος και πέρασε στα ψηλά:

Ποτέ μην υποτιμάς την καρδιά του πρωταθλητή. Κάτι δε θα ξέρει ο μπαρμπα Ρούντι;

ΥΓ.2 Και όπως έλεγε και ο Σκουντής στη Σαιτάμα: Ρε μήπως είχε δίκιο ο Τομζάνοβιτς;;;;...........

ΥΓ. 3 Δεν μιλάω για συγκεκριμένα ποστς, αν και υπάρχουν και διαμάντια, αλλά για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα
Marciulionis
QUOTE(panos75 @ Jan 31 2010, 00:08 ) *
Βεργίνη, Μπόγρη.

Οι τρεις στους τέσσσερις που αναφέρεις πήγαν έτοιμοι παίκτες στον Παναθηναϊκό και ο Φώτσης χρειάστηκε να πάει στη Ρωσία για να βρει τον εαυτό του με τον Ίβκοβιτς.

Υπάρχουν κι οι Καλάθης, Περπέρογλου, Σερμαντίνι. Άλλοι θα πάρουν ευκαιρίες άλλοι όχι. Τους βλέπει σε τόσες προπονήσεις ο κόουτς και ξέρει πιοι έχουν μέλλον και πόσο και ποιοι μπορούν να προσφέρουν και πόσο.
panos75
QUOTE(kseplenhs @ Jan 31 2010, 00:16 ) *
καλά δεν νομίζω πως ισχυρίστηκε κανείς πως ο ζοτς τα ακατέργαστα διαμάντια τα κάνει πρωτοκλασσάτους της ευρωλίγκας.

ούτε είναι η δουλειά του αυτή να είμαστε ειλικρινείς.αν ήταν έτσι,τώρα θα δουλευε στην παρτιζαν.στον παο είναι άλλες οι απαιτήσεις...

όσοι παίχτες τον βολευουν στο συστημά του(ανεξάρτητα απο την ηλικία τους),τότε τους αναδεικνύει μέσα απο αυτό.

στην τελική το θέμα με το "παιδομάζωμα" που κάνουν οι μεγάλες ομάδες περισσότερο έχει να κάνει και με επιδειξη δύναμης παρά το οτι τους βολευουν αγωνιστικά,έστω και μακροπρόθεσμα...

Συμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο.
Αλλά ο Γιαννάκης φέτος έχει εκπλήξει ευχάριστα καθώς δίνει άφθονο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς, και όχι μόνο στο τέλος εύκολων ματς. Και δυστυχώς, αντί να του δώσουν συγχαρητήρια, κάποιοι ξυπνιτζήδες τον ειρωνεύονται κιόλας λέγοντας "σιγά μην κάτσουμε να πάρουμε παράδειγμα από τον (μπιπ!!!) τον Γιαννάκη".

QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 31 2010, 00:21 ) *
Εγώ βλέπω ότι βρίσκεται ο ΠΑΟ σε αγωνιστική κρίση και βρήκαν ευκαιρία διάφοροι φίλοι του ΟΣΦΠ όχι να κάνουν χάζι μ αυτό (κάτι απολύτως θεμιτό μέσα στα πλαίσια που γίνεται), αλλά να προσπαθήσουν να ξηλώσουν με το γάντι πτυχές της επιτυχίας του ΠΑΟ την τελευταία δεκαετία (δουλειά με τους μικρούς, Ζοτς κτλ κτλ).

ΥΓ. Ο 18χρονος Αντώνης Φώτσης είχε ΣΥΜΒΟΛΗ στο ευρωπαικό της Πυλαίας. Τότε δεν είχε βρει τον εαυτό του;

1)Δεν είναι δικό μου πρόβλημα αν βλέπεις παντού κόκκινα φαντάσματα και διαβολείς. Για το πόσους παίκτες έχει κάψει ο Ομπράντοβιτς το λέω χρόνια.

2)Ο Φώτσης εκδιώχθηκε από τον Ομπράντοβιτς και βρήκε τον εαυτό του στη Μόσχα. Αυτά είναι γεγονότα, όχι απόψεις.
colonel gomelsky
QUOTE(panos75 @ Jan 31 2010, 00:36 ) *
1)Δεν είναι δικό μου πρόβλημα αν βλέπεις παντού κόκκινα φαντάσματα και διαβολείς. Για το πόσους παίκτες έχει κάψει ο Ομπράντοβιτς το λέω χρόνια.

2)Ο Φώτσης εκδιώχθηκε από τον Ομπράντοβιτς και βρήκε τον εαυτό του στη Μόσχα. Αυτά είναι γεγονότα, όχι απόψεις.

1) Δε νομίζω ότι απευθύνθηκα σε κανέναν προσωπικά. Πόσο μάλλον σε σένα.

2) Ε αφού είναι γεγονότα.... δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω.
Air and King
QUOTE(misa @ Jan 30 2010, 22:15 ) *

Και του Παναθηναικου προβλεψιμο ειναι το παιχνιδι....Ποσο μαλλον οταν η συνταγη ειναι ιδια!
Δεν εχει σημασια αν ειναι καποιος προβλεψιμος(ειτε Ολυμπιακος,ειτε Παναθηναικος) αλλα αν ειναι αποτελεσματικος!

Προσωπικα σαν οπαδος του Ολυμπιακου δεν πεταω στα συννεφα ουτε επειδη κερδισε η ομαδα την Ταου και εχασε ο Παναθηναικος απο την Παρτιζαν....Τα παιχνιδια μεταξυ μας ειναι αλλη Ιστορια.......

Ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα μου τελευταια αλλα δεν υποτιμαω τον Παναθηναικο!Μια τοσο εμπειρη ομαδα κανεις δεν την ξεγραφει....Αυτο ελειπε κιολας!
panos75
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 31 2010, 00:42 ) *
1) Δε νομίζω ότι απευθύνθηκα σε κανέναν προσωπικά. Πόσο μάλλον σε σένα.

2) Ε αφού είναι γεγονότα.... δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω.

1)Αυτό ας αφήσουμε να το κρίνουν οι άλλοι. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που έσπευσες να μου κρεμάσεις την ταμπέλα του Ολυμπιακού επειδή είπα κάτι που δεν σου άρεσε.

2)Χαίρομαι που το κατάλαβες.
wagner love
Ο Φώτσης εκδιώχθηκε από τον Ομπράντοβιτς και βρήκε τον εαυτό του στη Μόσχα. Αυτά είναι γεγονότα, όχι απόψεις.

Αυτό είναι γεγονός? blink.gif blink.gif blink.gif Μάλιστα!
a bullet for your head
QUOTE(ilpostino @ Jan 30 2010, 22:27 ) *
συμφωνω με misa , ο παο εχει αντιπαλο κυριως το χρονο , να ρολαρει , να δεσει , να βρεθει!

εστω και αν χρειαστει να παμε με μειονεκτημα στη μαδριτη ( οχι πως η προκριση στουσ 8 ειναι δεδομενη) , εστω και αν παμε με μειονεκτημα εδρας στους τελικους , εστω και αν εχουμε απωλεσει το κυπελλο.

αυτη τη στιγμη αντιπαλος ειναι ο χρονος και προτεραιοτητα να βρεθουμε! και σε αυτη τη φαση μπαινουν στην ακρη και τα rotation και οι ευκαιριες στους μικρους!

πανω απο ολα η ομαδα! οχι τα προσωπα!

Νομιζω οτι ειναι η πιο ορθη τοποθετηση...
Βεβαια εχω την αισθηση οτι το προπονητικο τιμ του ΠΑΟ θα αναμενει-υπολογιζει η ομαδα να ειναι ετοιμη στο καυτο & κρισιμο χρονικο διαστημα απο 11\02 εως 28\02...

QUOTE(panos75 @ Jan 30 2010, 23:13 ) *

Ειναι μια συνταγη που ακολουθουν πολλοι προπονητες οταν υπαρχουν προβληματα χημειας,ομοιογενειας η' τραυματισμων...με τους τραυματιες να επανερχονται σταδιακα.
Χρησιμοποιουν συγκεκριμμενο rotation παικτων no matter what....
Αλαθητο δεν διεκδικει κανενας σ'αυτον το κοσμο...στη προκειμενη ομως περιπτωση ο Ζοτς χειριζεται πολυ καλα τη κατασταση..οπως πολυ καλα τη χειριστηκε & με την προσωρινη αντικατασταση του Σαρας απ το Ελληνικο πρωταθλημα..
lightday
QUOTE(panos75 @ Jan 31 2010, 00:08 ) *
Βεργίνη, Μπόγρη.

Αρα για ποιους νέους λες?Βεργίνη, Μπόγρη δεν νομίζω να έχουν τα φόντα για να γίνουν πρώτες επιλογές,συμπληρώματα είναι. Οπως και ο Σλούκας , Παπανικολάου.
Επομένως ποιοι είναι τα μεγάλα αστέρια που χαντάκωσε ? (Γλυνιαδάκης? οχι δα, αλλοι? με ενδιαφέρει η γνώμη σου)
a bullet for your head

Σαν τι δηλαδη?
Αφου ενδιαφερεσαι παρα πολυ για τα νιατα...καποιοι φιλοι παραπανω εχουν αναφερει ηδη καποια ονοματα παικτων που ο Ζοτς αξιοποιει..
Για κανε μια μινι αναδρομη των τελευταιων ετων & δες ποσοι ταλαντουχοι εχουν αποκτηθει απ τον ΟΣΦΠ & εχουν παει πληρως ανεκμεταλευτοι..
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 31 2010, 01:04 ) *
οπως πολυ καλα τη χειριστηκε & με την προσωρινη αντικατασταση του Σαρας απ το Ελληνικο πρωταθλημα..

Εχω την αισθηση φιλε bullet οτι τον Σαρας θα τον επαναφερει γρηγορα στην Α1......Κατα τα αλλα ειναι προπονητης που εχουν περασει απο τα χερια του πολλοι μεγαλοι παιχτες του Ευρωπαικου μπασκετ και σαφεστατα μπορει να επιβληθει ακομα και στον μεγαλυτερο σταρ!Σιγουρα αυτο δεν ειναι συχνο φαινομενο!
lightday
.....
.....

παρεπιπτόντως θα συμφωνήσω εν μέρη. Συγκεντρώθηκε πιο πολύ στο μπάσκετ και να κάνει κομπόδεμα . Σαν παίχτης όμως δεν κατάφερε τίποτα με τη δυναμό. Αρα κάπου λάθος είσαι πάλι ή βγάζεις βιαστηκά συμπεράσματα
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ Jan 31 2010, 01:12 ) *
Εχω την αισθηση φιλε bullet οτι τον Σαρας θα τον επαναφερει γρηγορα στην Α1......Κατα τα αλλα ειναι προπονητης που εχουν περασει απο τα χερια του πολλοι μεγαλοι παιχτες του Ευρωπαικου μπασκετ και σαφεστατα μπορει να επιβληθει ακομα και στον μεγαλυτερο σταρ!Σιγουρα αυτο δεν ειναι συχνο φαινομενο!

Φιλε Air & King αν προσεξες ανεφερα το ''Προσωρινη''... wink.gif
Χθες ανεφερα κατι που ισως πολλοι να μην το προσεξαν...
Ξερουμε ολοι οτι ο Σαρας ειναι ''φτιαγμενος'' για τα μεγαλα παιχνιδια...οπως επισης οτι ειναι υπερμετρα εγωιστης...
Και πιστευω ακραδαντα οτι αυτη η επιλογη του Ζοτς θα τον τσιτωσει..& θα τον ''ενεργοποιησει'',ενοψει των πολυ κρισςιμων παιχνιδιων που ερχονται σε Ελλαδα & Ευρωπη.
Περαν των συγκυριων & των αναγκων της ομαδας αυτη τη περιοδο,νομιζω οτι αυτη η κινηση του Ζοτς,ηταν διπλα σωστη & εξυπνη..

Ο Ζοτς δουλεψε & αξιοποιησε τον Φωτση,παρα το νεαρο της ηλικιας του...
Ωστοσο εχω την αισθηση οτι ο πρωιμος Φωτσης οτι ηταν αρκετα ανωριμος..
Στο εξωτερικο δεν βρηκε ακριβως τον εαυτο του...αν εννοεις τον αγωνιστικο,αλλα ωριμασε...καλως η' κακως,η ξενιτια βοηθα προς αυτη την κατευθυνση..
panos75
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 31 2010, 01:11 ) *
Σαν τι δηλαδη?
Αφου ενδιαφερεσαι παρα πολυ για τα νιατα...καποιοι φιλοι παραπανω εχουν αναφερει ηδη καποια ονοματα παικτων που ο Ζοτς αξιοποιει..
Για κανε μια μινι αναδρομη των τελευταιων ετων & δες ποσοι ταλαντουχοι εχουν αποκτηθει απ τον ΟΣΦΠ & εχουν παει πληρως ανεκμεταλευτοι..

Aπάντησα παραπάνω στο πρώτο σκέλος.

Η σύγκριση με τον Ολυμπιακό είναι ατυχής. Είναι γνωστές οι περιπέτειες και η αστάθεια που είχε την περασμένη δεκαετία σε όλα τα επίπεδα, εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό.
Έστω κι'έτσι όμως, αξιοποίησε Σχορτσιανίτη, Βασιλόπουλο, Τεόντοσιτς (δεν είναι Έλληνας αλλά...).

QUOTE(lightday @ Jan 31 2010, 01:16 ) *
παρεπιπτόντως θα συμφωνήσω εν μέρη. Συγκεντρώθηκε πιο πολύ στο μπάσκετ και να κάνει κομπόδεμα . Σαν παίχτης όμως δεν κατάφερε τίποτα με τη δυναμό. Αρα κάπου λάθος είσαι πάλι ή βγάζεις βιαστηκά συμπεράσματα

Απορώ πως αυτό που έγραψα θεωρείται τόσο αμφιλεγόμενο.
Ξεχάσαμε τους καυγάδες του Ομπράντοβιτς με τον πατέρα του Φώτση όσο ο τελευταίος ήταν στον Παναθηναϊκό; Τις δηλώσεις του πρώτου ότι ο Φώτσης αν δεν αλλάξει νοοτροπία δεν πρόκειται να κάνει καριέρα;

Και κάτι άλλο: μέχρι και ο ίδιος ο Φώτσης έχει πει ότι ωρίμασε στη Μόσχα δίπλα στον Ίβκοβιτς ως παίκτης. Για διαβάστε καμιά συνέντευξη του από τότε πριν αρχίσετε τις ειρωνίες.
kolokotronis
Ρε παιδιά να τον ταρακουνήσει θέλει ο κόουτς με αυτή την κίνηση.
Σιγά μην τον αφήσει έξω στα κρίσιμα.

Το θέμα είναι αν ο λιθουανός έχει τη διάθεση να ταρακουνηθεί...
GMlls
έχετε βρει κανένα βίντεο με τις φάσεις απο τον αγώνα;
OnLy_PAS-AthEnS
Ο Χαισλιπ ειναι καλος παιχτης ειδικα για τον ΠΑΟ καθως ταιριαζει γαντι.Πιστευω θα βοηθησει τα μεγιστα ενω οσων αφορα τα περι ΣΑΡΑΣ,ο Γιασικεβιτσιους στα ματς με ΟΣΦΠ λογικα θα παιξει ενω θα δηλωθει Ευρωλιγκα ο Σερμαντινι ή ο Τεπιτς!
a bullet for your head
QUOTE(panos75 @ Jan 31 2010, 01:38 ) *
Η σύγκριση με τον Ολυμπιακό είναι ατυχής. Είναι γνωστές οι περιπέτειες και η αστάθεια που είχε την περασμένη δεκαετία σε όλα τα επίπεδα, εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό.
Έστω κι'έτσι όμως, αξιοποίησε Σχορτσιανίτη, Βασιλόπουλο, Τεόντοσιτς (δεν είναι Έλληνας αλλά...).

Δεν ειναι καθολου μα καθολου ατυχης...& δεν αναφερομαι στο βαθος της 10ετιας,αλλα απο τοτε που πρωτοασχοληθηκαν οι κ.Αγγελοπουλοι...
Εχουμε & λεμε:
Καλαιτζιδης,Αποστολιδης,Βασιλειαδης,Πριντ
ζης(μιας και ασχολεισαι τοσο πολυ με τον Φωτση,να & ενα πολυ προσφατο..),Μαυροκεφαλιδης,Μιλοσεβιτς,Βουγι
ουκας,Σειμπουτις,Ερτσενγκ..(ξεχασα κανεναν?)...
Οσο για τον Τεοντοσιτς ας οψεται ο Σοφος...που ανοιξε τα ματια σε ορισμενους, για το πως πρεπει να χρησιμοποιειται & να αξιοποιειται ο Τεοντοσιτς...
Οσο για τον Σοφο..θα περιμενω ξανα το καλοκαιρι να δω τους Καζλαουσκας & Σφαιροπουλο να τον αξιοποιουν καταλληλα..
lightday
QUOTE(panos75 @ Jan 31 2010, 01:38 ) *
Aπάντησα παραπάνω στο πρώτο σκέλος.

....

.....

ε τότε θα βάλω και εγώ ΔΔ, Σπανούλη,Πέκο ,Γιάκα αφού και οι 3 που αναφέρεις πριν ερθουν στον οσφπ είχαν βγάλει το όνομα τους από την αφάνεια.Το πόσο το είχαν βγάλει είναι άλλο θέμα. Απλώς ο Παο χτυπησε πιο πρωτοκλασατους κατα κάποιο τρόπο.

Για να μην το ζαλίζουμε αυτό που θες να πεις είναι πχ ο Ρετζιας που από την μικρή εθνική έγινε πρώτο αστερι στον παοκ, Κακιούζης στην ΑΕΚ αντίστοιχα.
Οσο αξιοποίησες εσυ μικρούς με δυνατότητες αλλο τόσο και ο παο, οσους "έκαψες" είτε γιατί δεν τους πίστευες είτε γιατί αποδείχτηκαν "λίγοι" αλλο τόσο και ο πάο.
Flexo
Βλέπω πολλές αναφορές που προσπαθούν να μειώσουν τον Ζοτς άδικα.
Σίγουρα και ο Ζοτς μπορεί να κάνει λάθη, αλλά το να αντιμετωπίζεται λες και έχει το αλάθητο απο φίλους του ΠΑΟ δεν είναι παράλογο. Οι πιο πολλές αποφάσεις του ακόμα και αν κάποιος δεν μπορεί να τις δικαιολογήσει εκ του αποτελέσματος κρίνονται σωστές.

Για τους μικρούς και για την μπασκετική τους ανάπτυξη κακά τα ψέματα, είναι πολύ δύσκολο να φανούν σε ομάδα όπως ο ΠΑΟ. Αλλα δεν φταίει για αυτό ο Ζοτς, αλλά η φύση της ομάδας.

Αν ο Ζοτς δεν πήγαινε τον Φώτση και δεν τον θεωρούσε καλό, ποτέ δεν θα τον έπαιρνε πίσω ακόμα και για λόγους εγωισμού.
Ο Βεργίνης ήταν να φύγει το καλοκαίρι αλλά ο ίδιος θέλησε να μείνει.

Ο Σερμαντίνι δείχνει στοιχεία βελτίωσης και έχει αρχίσει να παίρνει αρκετό χρόνο.

Ο Μπατίστ όπως τον βλέπουμε σήμερα είναι δημιούργημα Ζοτς.

Κατα την γνώμη μου το ίδιο ισχύει και για τον Σπανούλη. Θυμάμαι μάλιστα όταν τον είχε πάρει ο ΠΑΟ απο το Μαρούσι, ο Πολίτης και άλλοι ειδήμονες προσπαθούσαν να βρουν λογική σε αυτήτην μεταγραφική κίνηση.
panos75
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 31 2010, 02:22 ) *
Δεν ειναι καθολου μα καθολου ατυχης...& δεν αναφερομαι στο βαθος της 10ετιας,αλλα απο τοτε που πρωτοασχοληθηκαν οι κ.Αγγελοπουλοι...
Εχουμε & λεμε:
Καλαιτζιδης,Αποστολιδης,Βασιλειαδης,Πριντ

�ζης(μιας και ασχολεισαι τοσο πολυ με τον Φωτση,να & ενα πολυ προσφατο..),Μαυροκεφαλιδης,Μιλοσεβιτς,Βουγι
ουκας,Σειμπουτις,Ερτσενγκ..(ξεχασα κανεναν?)...
Οσο για τον Τεοντοσιτς ας οψεται ο Σοφος...που ανοιξε τα ματια σε ορισμενους, για το πως πρεπει να χρησιμοποιειται & να αξιοποιειται ο Τεοντοσιτς...
Οσο για τον Σοφο..θα περιμενω ξανα το καλοκαιρι να δω τους Καζλαουσκας & Σφαιροπουλο να τον αξιοποιουν καταλληλα..

O Πρίντεζης δεν αξιοποιήθηκε από τον Ολυμπιακό; blink.gif

Ο Μαυροκεφαλίδης είναι στέλεχος φέτος και ο Βουγιούκας δόθηκε (σωστά) δανεικός στον Πανελλήνιο όπου τα πάει περίφημα. Οι Καλαϊτζίδης, Αποστολίδης δεν θεωρήθηκαν ποτέ ταλέντα, άμπαλοι ρολίστες ήταν από μικροί.

Απ'όλους όσους ανέφερες μόνο ο Βασιλειάδης (που δεν τα πήγε άσχημα) και ο Σεϊμπούτις χάθηκαν. Για τον δεύτερο ας όψεται ο ανεκδιήγητος Γκέρσον.

QUOTE(lightday @ Jan 31 2010, 02:28 ) *
ε τότε θα βάλω και εγώ ΔΔ, Σπανούλη,Πέκο ,Γιάκα αφού και οι 3 που αναφέρεις πριν ερθουν στον οσφπ είχαν βγάλει το όνομα τους από την αφάνεια.Το πόσο το είχαν βγάλει είναι άλλο θέμα. Απλώς ο Παο χτυπησε πιο πρωτοκλασατους κατα κάποιο τρόπο.

Για να μην το ζαλίζουμε αυτό που θες να πεις είναι πχ ο Ρετζιας που από την μικρή εθνική έγινε πρώτο αστερι στον παοκ, Κακιούζης στην ΑΕΚ αντίστοιχα.
Οσο αξιοποίησες εσυ μικρούς με δυνατότητες αλλο τόσο και ο παο, οσους "έκαψες" είτε γιατί δεν τους πίστευες είτε γιατί αποδείχτηκαν "λίγοι" αλλο τόσο και ο πάο.

Άντε πάλι τα ίδια. Όλοι οι παίκτες που ανέφερες ήρθαν έτοιμοι στον Παναθηναϊκό, όχι ως ταλέντα.

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά εγώ δεν έχω στην κατοχή μου καμία ομαδα για να αξιοποιήσω κάποιον.
Όπως είπα και σε άλλον ομοϊδεάτη σου, αν εσύ βλέπεις παντού κόκκινα φαντάσματα αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Εκτός κι'αν ξέρετε πολλούς Ολυμπιακούς να πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ για να δουν αγώνα Παναθηναϊκός-Ολύμπια.
wagner love
Δεν αντέχω αυτό το πέπλο μυστηρίου ορισμένων και την ξερολίαση... Έλεος
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.