Αν στην Βαρκελωνη χασουμε και μαλιστα με διαφορα πχ 10 + που σημαινει οτι τα πραγμτα πια δεν θα ειναι απλα σκουρα αλλα καταμαυρα στην Ευρωπη τοτε η προσπαθεια που θα καταβαλουμε για να παρουμε την προκριση στο Τοπ 8 θα μας επηρεασει και στον εγχωριο στοχο.
Γιατι αμα εχεις να παιξεις ματς ζωης και θανατου εντος με την Μπαρτσα, πρεπει να της παρεις και διαφορα και σε 2 μερες παιζεις με τον ΟΣΦΠ για τον πλεονεκτημα και μερικες μερες πριν παιζεις μαζι του για το Κυπελλο ε καπου θα χασεις.
Εγω γιαυτο φευγοντας απο το γηπεδο την Τεταρτη επεισα τον εαυτο μου οτι στην Ευρωπη τα πραγματα για μενα φαινονται ακατορθωτα.
Δεν βγαινει αυτο το προγραμμα απο αυτη την ομαδα οπως ειναι τωρα και θα πρεπει θελει δεν θελει να διαλεξει παιχνιδια. Και αν το κανει τα 2 με τον ΟΣΦΠ θαναι η πρωτη επιλογη.
οσο για τον Χαισλιπ προφανως θα προσφερεια αρκετα αλλα ενας παικτη μπορει να σε βελτιωσει αν το υπαρχον υλικο δουλεψει οπως πρεπει.
Αν περιμενουμε να σωσει την κατασταση την στιγμη που οι βασικοι μας παικτες δεν ειναι στα καλα τους τοτε προφανως και δεν θα τα παμε καλα στην συνεχεια.
A...μάλιστα δηλαδή ο Ζοτς έχει το αλάθητο που παπα και στην χρησιμοποίηση των μικρών?
Καλά έκανε δηλαδή ? Πότε θα παίξουν αυτά τα παιδιά? Και άντε θα ήθελε να δουλέψει λίγο την ομάδα, δεν λεω.
5 λεπτά αξίζουν να παίζουν σε τέτοια ματς.Δεν ξέρω τι να πω...
Καλά έκανε δηλαδή ? Πότε θα παίξουν αυτά τα παιδιά? Και άντε θα ήθελε να δουλέψει λίγο την ομάδα, δεν λεω.
5 λεπτά αξίζουν να παίζουν σε τέτοια ματς.Δεν ξέρω τι να πω...
ΟΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΒΕΡΓΙΝΗΣ?
ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΤΕΠΙΤΣ?
ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΒΕΡΓΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ?
ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο 12ΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ? ΕΛΕΟΣ!