Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aρης - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3
Warrior
QUOTE(scales84 @ May 27 2007, 11:28 AM) *
το προηγουμενο αρθρο για οσοσυς λενε οτι επρεπε να τιμωρηθει παραπανω ο σκειλς και να μην τιμωρηθει ο ματσε..αν μη τι αλλο στοσπιτι του κρεμασμενου δεν μιλαμε για σκοινι...δεν νομιζετε?

Ομως το ιδιο το αρθρο καταδικαζει αυτο που εγινε τοτε scales...

Απλα επιβεβαιωνει αυτο που ειπα παραπανω,οτι την "ηθικη" πλευρα την ψαχνουμε κατα περιπτωση.
Ας το σταματησουμε εδω ομως.Ειπαμε τις αποψεις μας,ας απολαυσουμε το βραδυ εναν ωραιο αγωνα.

Στο πρωτο παιχνιδι ουσιαστικα ο Σκειλς ηταν "ωσει παρων",οποτε παλι στο ιδιο σημειο εκκινησης ειμαστε. wink.gif
scales84
Μα δεν μιλησα για το αρθρο..απλα ειναι το μοναδικο που ανεφερε τις τιμωριες...του τοτε επεισοδιου..προφανως κι εγω καταδικασα το επεισοδιο και εχω γραψει οτι ο σκειλς ηταν απαραδεκτος...το θεμα ηταν η ανισονομια στην τιμωρια
Bonzo
Δεν ήξερα για τον Ασημακόπουλο ότι ήταν σε αγώνα play off.. Λάθος μου.
Τι να πω. Αν τιμωρηθεί η έδρα του Αρη λόγω υβριστικών σήμερα(Ή τελος πάντων μέχρι το τέλος των Πλει οφφ) θα είναι μεγάλη αδικία. Απλά πιστεύω ότι η γενική ατιμωρισία που επικρατεί στην Ελλαδα στο μπάσκετ την περίοδο των πλει οφφ ενισχύεται.Αν καποιος θυμάται ας μας θυμίσει φορές που έχουν τιμωρηθεί έδρες στα πλει οφφ.
sihainas
Αδικο δεν ξέρω αν θα είναι αν τιμωρηθεί η έδρα του Άρη καθώς δεν ξέρουμε τι θα γίνει...αλλά σίγουρα θα είναι μ@λακία...

Πάντως γενικά αυτό το σύστημα με τις παρατηρήσεις είναι τεράστια μ@λακία και πραγματικά δεν ξέρω ποιος έξυπνος το σκέφτηκε... δλδ τι σχέση έχει ο σημερινός αγώνας με έναν αγώνα της κανονικής διάρκειας για να διατηρούνται οι παρατηρήσεις... Δεν γίνεται να καταπολεμηθούν έτσι τα υβριστικά συνθήματα... άσε που προσωπικά προτιμώ να βρίζουν 40 λεπτά συνεχόμενα παρά να πετάνε ότι βρεθεί στο χέρι τους στον αγωνηστικό χωρο, να πυροβολούν τους αντιπαλους παίχτες και να πλακώνονται μεταξύ τους... όπως έχω ξαναπεί

Ας λύσουμε πρώτα όλα τα άλλα και άσε τα συνθήματα για το τέλος γιατί από τα συνθήματα δεν κινδυνεύει η σωματική ακαιρεότητα κανενός. rolleyes.gif
Anaz
Οσων αφορα τα υβριστικα,πραγματι κακως ο Ολυμπιακος εφαγε μονο μια παρατηρηση(τελικα μια ηταν?) αλλα αυτο δεν συνιστα αδικια γι'αυτη τη σειρα.Και 3 να ετρωγε ο Ολυμπιακος δεν θα εχανε το επομενο ματς με τον Αρη!Μαλλον θα την πλήρωνε στο ματς με τον Παο.Αν η αισθηση αδικιας που νοιωθεις αφορα γενικοτερα την αντιμετωπιση και όχι αυτη τη σειρα μαλλον εχεις δικιο,αν και ισχυει κι αυτο που ειπε ο Βονζο,εν πασει περιπτωσει ομως μη στεκεσαι τοσο σε μια παρατηρηση παραπανω που δοθηκε,γινονται δυστηχως αυτα..
Και μια προβλεψη: σημερα θα ακουστουν υβριστικα συνθηματα εστω και μεμονωμενα απο καποιους αλλα δεν θα τιμωρηθει ο Αρης εκτος αν ειναι ΠΟΛΥ εντονα..Κι εγω επ'ουδενι δεν θελω να τιμωρηθει!
Στη συζητηση περι προκλησεων απο πλευρας παιχτων του Αρη,δεν λεω οτι εκαναν και κωλοδαχτυλα στην κερκίδα,αλλα προκαλουσαν τον εκνευρισμο παιχτων και εξεδρας αναιτια.Ειναι πραγματα που δεν φαινονται στη τηλεοραση,οπως κι αυτα που λεει ο basketaris στο post του οτι εγιναν στο Παλε απ'τον Ολυμπιακο.Οποιος ηταν στο γηπεδο μπορει να με επιβεβαιωσει.Αλλα και να δεχτω οτι εχεις δικιο δεν αλλαζει ιδιαιτερα τιποτα,το περιστατικο ουτως η αλλως ξεκινησε απο πλευρας παιχτη του Αρη.
Τωρα..Οσων αφορα την τιμωρια εδρας και τα υπολοιπα θα πω το εξης..Αν πχ διακοπτοταν ο αγωνας θα εβγαιναν μετα οι Ολυμπιακοι και θα μιλουσαν για αδικια που διακοπηκε ο αγωνας αυτος και οχι ο αγωνας περσι στο Οακα που εγιναν πολυ χειροτερα..Αν ειχαμε τιμωρια εδρας πάλι καποιο αντιστοιχο παλιο περιστατικο θα βρικαμε να συγκρινουμε!Αν μπουμε σε αυτη τη λογικη μπαινουμε σ'εναν φαυλο οπαδικο κυκλο που δεν τελειωνει κ πάντα καποιος θα'ναι αδικημενος εξεταζοντας το ζητημα απ'τη δικη του σκοπια..Γι'αυτο εγω βλεπω αλλιως την ουσια.
Στην one million dollar question μου δεν απαντησες! biggrin.gif
Παντως φυσικα και δεν σε τεσταρα ρε συ Warrior!Απλα περιμενα οτι θα απαντουσες στη συγκεκριμενη φράση,σκεφτηκα να το αλλαξω μη μπουμε σε αυτη τη κουβεντα αλλα μετα μπηκα στον "πειρασμο" και το αφησα γιατι κατα βαθος μ'ενδιεφερε πολυ ν'ακουσω την αποψη σου!! cool.gif

Αντε καλο αγωνα να'χουμε!Και μακαρι να μην παρεκτραπουν οι φιλαθλοι του Αρη και οι παιχτες του Ολυμπιακου με τη σειρα τους να μην τους δωσουν αφορμη(ναι,καρφακι ηταν αυτο 19.gif ),γιατι κανεις δεν θελει αδειο το Παλε σε ενδεχομενο 5ο αγωνα!! peace.gif
weirdo1977
έχω φτάσει στο αλεξάνδρειο [είμαι διπλα στο πανεπιστήμιο μακεδονίας] ο κόσμος αρχίζει να προσέρχεται, προς το παρόν όλα δείχνουν ήρεμα.

Mια πρόβλεψη και από εμενα, δεν θα ακουστεί ΚΑΝΈΝΑ υβριστικό και δεν θα πέσει ΤΊΠΟΤΑ στο parke, δεν θα πέσουμε στον λάκκο που μας σκάψαν κάποιοι...
thrylos7
Ο Γκέρσον πράγματι λαϊκίζει κάποιες φορές, αλλά αυτό γίνεται και μόνο για να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, αναφερόμενος στα της ομάδας του. Δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί άλλη φορά σε αντίπαλη ομάδα, με τέτοιο τρόπο...

(η συζήτηση έχει ψιλοξεφύγει ούτως ή άλλως, τι σημασία έχει να βάλω το quote...)

Αυτό που λέει ο weirdo πάντως μπορεί να γίνει άνετα, να μην ακούστεί δηλαδή ούτε ένα υβριστικό. Όπως συνειδητοποιήσαμε και στο πρώτο ματς, μπορεί να υπάρξει αυτοσυγκράτηση. Θα μου αρέσει ακόμη περισσότερο το ματς έτσι.

Άντε, σε λίγο είναι ο αγώνας, να αρχίσουμε να μιλάμε γι' αυτόν κατά τις 21:00 και όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά, γιατί είναι φως φανάρι ότι όλοι σχεδόν είναι επηρεασμένοι από τα αισθήματά τους...
msg
άντε 20 λεπτάκια ακόμη...ελπίζω να κυλίσουν όλα ήρεμα. σε 2 ώρες και κάτι θα τα ξέρουμε όλα!!!
(θα μπορεί να κάνει και τις προβλέψεις του ο Jimar!!! tongue.gif tongue.gif smiley.gif )
kemp
ιμαρτον !!!!
apkat
44-28 με τον Αρη σε σπουδαια μερα..Ο Ολυμπιακος ετσι οπως το παει δεν εχει καμια ελπιδα.Προσωπικη μου αποψη οτι η διαφορα των 16π τον κολακευει.Μονο ο Πεν στην αρχη παλευε μετα σταματησε και αυτος..

Εχω την αισθηση οτι θα ξαναμπουμε στο ματς αλλα θα ειναι τρομερα δυσκολο ετσι οπως τα καναμε να το παρουμε..
Das Kapital
Οι ομαδες παιζουν τελειως διαφορετικα ο Αρης παιζει οργανωμενα και ομαδικα ενω ο Ολυμπιακος απο την αλλη με ατομικες ενεργειες προσπαθει να κανει κατι και εχει κανει πολλα λαθη!!!!
mikri prasini ollandeza
σε μια φάση ο καμεραμαν χάζευε κ έδειχνε κι εγώ δεν ξέρω τι...
sihainas
Γειά σου ρε Μπάρλο παιχταρά... τελικά κάνει ή δεν κάνει για τον Ολυμπιακό; εγώ βλέπω ότι μάλλον είναι ο καλύτερος μας αυτή τη στιγμή
Das Kapital
QUOTE(sihainas @ May 27 2007, 08:13 PM) *
Γειά σου ρε Μπάρλο παιχταρά... τελικά κάνει ή δεν κάνει για τον Ολυμπιακό; εγώ βλέπω ότι μάλλον είναι ο καλύτερος μας αυτή τη στιγμή

What a block by Massey??? tongue.gif

Αυτο το παιδι το γουσταρα απο περσυ,φετος ομως ειναι απο τους αγαπημενους μου,εδω σκεφτομαι να τον βαλω και στη μπαρα μου!!!! smile.gif

81-71 Τελικο σκορ
I love this game
Μπράβο στον κόσμο και σε όλους τους παίχτες του ΑΡΗ που δεν άφησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον Ολυμπιακό να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει. 41.gif 41.gif 41.gif
saou
Για το σημερινό χάλι θεωρώ 200% υπεύθυνο το Γκέρσον. Τι διάολο ετοιμασία είχε κάνει στην ομάδα? Τι διαφορετικό παρουσίασε ο Άρης ώστε να πελαγώσει σε τέτοιο βαθμό ο Ολυμπιακός? Τι ήταν αυτές οι αλλεπάλληλες αλλαγές κάθε 3 και λίγο? Η μπάλα γιατί στο πρώτο ημίχρονο πήγε 1 φορά όλη και όλη στους ψηλούς? Γιατί βγάλαμε ένα ολόκληρο ματς παίζοντας συνέχεια ένα πικ στην κορυφή του τριπόντου? Ειλικρινά πρέπει να παίξαμε τη συγκεκριμένη κίνηση φύρω στις 40 φορές σήμερα και αποτέλεσμα δεν είχαμε ούτε στις μισές. Γιατί δεν έγιναν κάποια σκριν στο μάτσε να σουτάρει αλλά αναγκάζονταν και αυτός και έβγαινε στα 8-9 μέτρα να πάρει μπάλα, να την κάνει τι άραγε?

'Μπράβο' στα αμερικανάκια, Άκερ και Ντόμερ στις δύσκολες έδρες μόνο οι φωτογραφικές μηχανές τους λείπουν. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιός από τους 2 ορίζει τον προσδιορισμό κότα καλύτερα.

Μπράβο στο Μπάρλο, τα έδωσε όλα και ήταν αυτός, ο δωδέκατος παίκτης που σηματοδότησε την προσωρινή επιστροφή και ας μην έχει ούτε το μισό ταλέντο που έχουν οι άλλοι.

Η διαιτησία θεωρώ ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν για γέλια. 4-5 κλεψίματα του Άρη που οδήγησαν σε εύκολα λει απ προήλθαν από καθαρά φάουλ πάνω στο χειριστή της μπάλας, αλλά αυτοί ηγρόν αγόραζαν. Δε λέω ότι ευθύνονται για την ήττα γιατί με τέτοια εμφάνιση αυτό δε στέκει σε καμία περίπτωση, ευθύνονται όμως σε πολύ μεγάλο βαθμό κατά τη γνώμη μου για την τεράστια διαφορά που πήρε ο Άρης και η οποία δε συμμαζεύονταν με τίποτα μετά.
The Admiral
Ετσι smile.gif .

Ομορφα και απλα biggrin.gif !!

Τρεξαμε οπου μπορουσαμε για να χτισουμε διαφορα,χαμηλωσαμε το τεμπο για να την κρατησουμε.Πολυ καλη αμυνα,εφεση στην τρεχαλα,φοβερη διαθεση απο ολους τους παικτες,ακομη και απο αυτους που δεν ειναι πενταδατοι,καθαρο μυαλο και κυριως:πρωταγωνιστικο ρολο σε Ουιλκινσον και Μασει!!Ειπα πολυ κακως φοβηθηκανε στο ΣΕΦ!!Ο ΟΣΦΠ δεν εχει ψηλους της αξιας τους (εκτος απο καποιον στο παγκο που πιανει τρεις θεσεις laugh.gif ).

Κατα τ'αλλα αρνητικη η παρουσια του Καστλ,αλλα ευτυχως δε φανηκε.Και δε μου αρεσουν τα νευρα που βγαζουν οι αμερικανοι μας.Τωρα ηταν η σειρα του Καστλ.Ας ελπισουμε να μην τριτωσει το κακο.

Αναφορικα με τον Ολυμπιακο στα συν οτι το παλεψε μεχρι το τελος και χαρη στο ταλεντο των παικτων του.Ηταν πασιφανες πως απο ενα σημειο και μετα το πηραν πανω τους με ατομικες ενεργειες.Απο τον παγκο ελαχιστη βοηθεια και κυριως η πιεστικη αμυνα σε δυο σημεια που ψαλιδισε τη διαφορα.Κατα τ'αλλα το γνωστο αψυχολογητο κοουτσαρισμα,με την προσθηκη της βολειμπολιστικης πινελιας(αλλαγες παικτων σε καθε επιθεση) biggrin.gif !!

ΥΓ1. Καλο θα ηταν οι διαιτητες να προσεχουν λιγο με τις τεχνικες ποινες.Πρωτα απο ολα πρεπει να λαμβανουν υποψην τους την επιπτωση τους στο κλιμα και τη ροη του παιχνιδιου ή τουλαχιστο να τις μοιραζουν και στους προπονητες του παγκου που μπαινουν μες στο γηπεδο.Αν και στο Αλεξανδρειο τους καφεδες προτιμουμε να τους πινουμε αντι να τους πεταμε,οπως κανουν σε αλλα γηπεδα,δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα...

ΥΓ2.Και βεβαια να μην ξεχασουμε και τη συμβολη των τσιρληντερς μας που κουναγανε την μπασκετα του ΟΣΦΠ και μας βοηθησαν τα μεγιστα 24.gif

2-1 λοιπον και θεωρω τη συγκυρια ιδανικη να τελειωσουμε την αλλη βδομαδα τη σειρα στο ΣΕΦ smiley.gif
apkat
Για τον Ακερ συμφωνω απολυτα..Για τον Ντομερκαντ ομως μη το ξαναπεις αυτο.Ειναι τεραστιος παικτης και δε καταλαβαινει τιποτα απο εδρες..Απλα ειναι με τις μερες του..Αυτο το εχουμε δει ολο το χρονο..Σημερα δεν ηταν μια απο αυτες αλλα να μην ξεχναμε οτι ουτε πολυ επαιξε ουτε συστηματα με τελικο αποδεκτη αυτον λειτουργησαν..

Ο Αρης εκανε συγλονιστηκο πρωτο ημιχρονο και διελυσε τον Ολυμπιακο.Στο δευτερο οσο και να προσπαθουσε ο Ολυμπιακος μερικα καλα λεπτα του Αρη εφταναν για να επαναφερουν την ταξη..

Ο Ματσε εδειξε να ειναι σε καλη μερα και κακως δεν του βγηκαν παραπανω φασεις..

Για τον Γκερσον δεν ξερω τι να πω..καθε μερα βλεπυμε και κατι αλλο.Σημερα οτι ειχε κανει στα 2 τελευται ματς πηγε περιπατο.Αφησε ξανα τον Μασει να αλωνιζει που οπως ελεγα ειναι το βαρομετρο του αγωνα.Ελαχιστα η μπαλα στους ψηλους και καμια δημιουργηκοτητα στην επιθεση.

Πλεον ο Αρης ειναι το μεγαλο φαβορι αν και νομιζω οτι στο Σεφ ξανα δε θα εχουμε προβληματα και η προκριση θα κριθει την αλλη Κυριακη ξανα στο Αλεξανδρειο..

εντιτ:Παντως για τα απειρα λαθη στην πρωτη περιοδο δεν νομιζω οτι εφταιγε ουτε ο Πινι ουτε η αμυνα του Αρη..Ο Ολυμπιακος τα ειχε χαμενα χωριε λογο.Μπηκαν και ειχαν καπου αλλου το μυαλο τους για ανεξηγητο λογο.
Das Kapital
QUOTE(apkat @ May 27 2007, 09:24 PM) *
Για τον Ακερ συμφωνω απολυτα..Για τον Ντομερκαντ ομως μη το ξαναπεις αυτο

Μα ο Ακερ ειναι καλυτερος απο το Ντομερκαντ!!!!
reignman
Μπράβο στο Μπάρλο, τα έδωσε όλα και ήταν αυτός, ο δωδέκατος παίκτης που σηματοδότησε την προσωρινή επιστροφή και ας μην έχει ούτε το μισό ταλέντο που έχουν οι άλλοι.

θα διαφωνησω στο σημειο που λες οτι δεν εχει ταλεντο. ανεκαθεν ο μπαρλος ηταν πολυ ταλαντουχος παιχτης. απλα οι περισσοτεροι ελληνες που ερχονται στον ολυμπιακο αναγκαζονται να αλλαξουν θεσεις... και ο μπαρλος δεν ειναι 20 χρονων να μαθει να παιζει στο 4. δε ξερει να παιζει με πλατη και γενικα δεν εχει κινησεις κοντα στο καλαθι. 3αρι ηταν παντα.
απο τη στιγμη που πατησε το ποδι του στο παρκε εδωσε μια ωθηση και μια ενεργεια στον ολυμπιακο. κυνηγουσε καθε φαση και γενικα κυνηγουσε τη μπαλα σε αντιθεση με ΟΛΟΥΣ τους αλλους που την κοιτουσαν λες και ηταν κανα πεφταστερι και αναφωνουσαν ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Ο!!!!!!!!!!!!!!!!
δε μπορω να καταλαβω γιατι στο 2ο ημιχρονο ο χαρισης αντικατεστησε τον πεν.... εδινε πασες ο χαρισης σε αστραγαλους , γονατα , πλατες , πελματα συμπαικτων και χερια αντιπαλων.
οσον αφορα τα λαθοι του ματσε εκτος ενος στα αλλα δεν ευθυνεται κατ'εμε. γιατι αναγκαζετε να ανεβει πολυ ψηλα για να παρει μπαλα και οταν την περνει και του γινει παγιδα κανεις συμπαικτης του δεν παει να τον βοηθησει. -9999999999999999999.

επισης τα κοριτσια και συγκεκριμενα η λιτσα χαμηλωσε και λιγο την μπασκετα!!!!!!!!!!!!!!!!! το ξεχασε να το αναφερει ο τι πινι και δε μας δινει.
reignman
QUOTE(lebron15 @ May 27 2007, 09:29 PM) *

συμφωνω!! ειναι πολυ καλυτερος στο water ταβλι! 69.gif
apkat

Τι σχεση εχει αυτο;;;Αλλο μεγαλος αλλος καλος παικτης..Ο Ντομερκαντ δεν ξερει το μπασκετ του Ακερ αλλα εχει αποδειξει ολο το χρονο οτι ειναι πολυ μεγαλυτερος παικτης..
Ενα απο τα λιγα ματς το τελευταιο διμηνο που δεν εκανε μεγαλα πραγματα..Ο Ακερ μας εδειξε το ταλεντο του τον πρωτο καιρο και μετα εξαφανιστηκε..
kostasss28
ο ολυμπιακος δεν εχει ισσοροπια στο παιχνιδι του.για να παει καλα αμυντικα πρεπει να βρισκονται στο παρκε παπαμακαριος,χαρισης,βασιλοπουλος,μπαρλος κ ετσι μετα στην επιθεση βλεπεις το καλαθι σαν κουμποτρυπα.για να παρεις σκορ πρεπει να βρισκεται ματσε κ ντομερ η πενν μεσα κ ετσι εχεισ τρυπες στην αμυνα.σημερα παντως που κηνυγουσαμε το σκορ βγαζαμε καλες αμυνες με τους ελληνες μεσα αλλα δεν μπορουσαμε να φτασουμε στο καλαθι.θα επρεπε ο γκερσον να χρησιμοποιησει ποιο πολυ ντομερ κ ματσε γιατι οταν εισαι 16 ποντους πισω θες σκορ.σαν συνολικη εικονα παντως ο ολυμπιακος δεν ειχε το παθος για ενα τετιοι παιχνιδι κ οταν προσπαθησε να γυρισει ηταν πλεον αργα.η σειρα θα παει σε πεμπτο παιχνιδι κ εκει πλεον θα μιλησει το παθος κ τα καρυδια των παιχτων.στο χερι των παιχτων λοιπον ειναι να χαρακτηριστουν κοτες κ μισθοφοροι στο τελος
weirdo1977
QUOTE(The Admiral @ May 27 2007, 09:20 PM) *
Κατα τ'αλλα αρνητικη η παρουσια του Καστλ,αλλα ευτυχως δε φανηκε.Και δε μου αρεσουν τα νευρα που βγαζουν οι αμερικανοι μας.Τωρα ηταν η σειρα του Καστλ.Ας ελπισουμε να μην τριτωσει το κακο.

εγώ γιατί διαφωνώ εδώ ? πραγματικά νομίζω ήταν απίστευτος... τέτοιο οργανωτικό kastl δεν έχω ξαναδεί... με τέτοιο kastl δεν χάνουμε ούτε από τον παναθηναϊκό...επίσης έφαγε το ξύλο της αρκούδας και δεν έπαιρνε με τίποτα foul... είναι λογικός κάποιος εκνευρισμός.

edit: η στατιστικη λεει 7 asist αλλα ειμαι σιγουρος πως ηταν πανω απο 15
klearxos
Καλησπερα
Δεν ειναι πολυ ωρα που γυρισα απο το ματς οποτε ειμαι ακομα λιγο ζαλισμενος..!
Θελω να δωσω συγχαρητηρια σε ολους τους παικτες (τον Παντελιαδης τον ειδατε w00t.gif 5 ποντακια και εκνευρισε στην αμυνα τον Πεν-ισως θα μπορουσε να παιξει και στο δευτερο ημιχρονο) βεβαια στον κοουτς και στον κοσμο. 41.gif 41.gif

Ξεκουραση τωρα για το δυσκολο ματς της Τεταρτης.
thrylos7
Ο Ολυμπιακός γύρισε στα γνωστά... πολύ κακή απόδοση. Ο Άρης έδειξε το αναμενόμενο (για το ματς) πάθος. Κάπου εκεί κρίθηκε το ματς.. Μέχρι να καταλάβουν οι παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται, ο Άρης είχε φτάσει στους 17-18 πόντους.. Μετά, ξύπνησαν, έπαιξαν κι αυτοί σκληρά (αλλά όχι καλά), ήταν όμως αργά.
Ο δεύτερος καθοριστικός παράγοντας ήταν η πολύ κακή βραδιά του Στακ.. Γιατί εξάλλου τα πήγε τόσο καλά ο Μάσεϊ; Ο Ουίλκινσον ήταν ούτως ή άλλως σε μεγάλη μέρα, κάνοντας εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Πέραν αυτών, η συνολική παρουσία των ψηλών των ομάδων βρήκε για πρώτη φορά στη σειρά νικητή τον Άρη.

Φοβερή ατμόσφαιρα.. ούτε ένα υβριστικό (όπως ειπώθηκε)! Κανά δυο που ακούστηκαν ελάχιστα, πριν τον αγώνα, ασφαλώς δεν υπολογίζονται. Βαρέθηκα βέβαια ν' ακούω να βρίζουν τον Ελληνιάδη μεμονωμένα...

Καλο θα ηταν οι διαιτητες να προσεχουν λιγο με τις τεχνικες ποινες.Πρωτα απο ολα πρεπει να λαμβανουν υποψην τους την επιπτωση τους στο κλιμα και τη ροη του παιχνιδιου ή τουλαχιστο να τις μοιραζουν και στους προπονητες του παγκου που μπαινουν μες στο γηπεδο.

Η τεχνική ποινή στον Καστλ ήταν δικαιολογημένη... Μετά απο αυστηρές προτροπές του Κουκουλεκίδη, ο αμερικανός γκαρντ ούτε που γύρισε να τον κοιτάξει, αδιαφορώντας επιδεικτικά.

Όσο για τους πάγκους... και στους δύο υπήρχαν όρθια άτομα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα...
(Αν κάποιος μπαίνει μέσα στο γήπεδο, γενικά, αυτός είναι ο Ματσόν)

Για τον Ακερ συμφωνω απολυτα..Για τον Ντομερκαντ ομως μη το ξαναπεις αυτο.Ειναι τεραστιος παικτης και δε καταλαβαινει τιποτα απο εδρες..Απλα ειναι με τις μερες του..Αυτο το εχουμε δει ολο το χρονο..Σημερα δεν ηταν μια απο αυτες αλλα να μην ξεχναμε οτι ουτε πολυ επαιξε ουτε συστηματα με τελικο αποδεκτη αυτον λειτουργησαν..

Έτσι ακριβώς! Δεν είναι ...κότα ο Ντόμερκαντ.. ούτε τεράστιος παίκτης βέβαια.. tongue.gif Άλλο ο Άκερ...

Τι σχεση εχει αυτο;;;Αλλο μεγαλος αλλος καλος παικτης..Ο Ντομερκαντ δεν ξερει το μπασκετ του Ακερ αλλα εχει αποδειξει ολο το χρονο οτι ειναι πολυ μεγαλυτερος παικτης..
Ενα απο τα λιγα ματς το τελευταιο διμηνο που δεν εκανε μεγαλα πραγματα..Ο Ακερ μας εδειξε το ταλεντο του τον πρωτο καιρο και μετα εξαφανιστηκε..

Έτσι ακριβώς επίσης! Ξεκάθαρα το λέει ρε παιδιά...

επισης τα κοριτσια και συγκεκριμενα η λιτσα χαμηλωσε και λιγο την μπασκετα!!!!!!!!!!!!!!!!! το ξεχασε να το αναφερει ο τι πινι και δε μας δινει.

Κάτω τα χέρια από τη Λίτσα! biggrin.gif

Πολλά παράπονα είχαν και ο Γκέρσον και ο Ματσόν κατά τη διάρκεια του ματς. Εμένα μου προξένησε εντύπωση η παράβαση των 8" όταν το χρονόμετρο της επίθεσης βρισκόταν στα 17"..;

Πάμε τώρα για το 4ο ματς... επίσης πολύ ενδιαφέρον, όχι μόνο ως ενδεχόμενο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και ως μεμονωμένο ματς.
saou
θα διαφωνησω στο σημειο που λες οτι δεν εχει ταλεντο. ανεκαθεν ο μπαρλος ηταν πολυ ταλαντουχος παιχτης.

Δεν είπα ότι είναι εντελώς ατάλαντος, είπα ότι δεν είναι τόσο καλός όσο κάποιοι άλλοι που σήμερα δεν είχαν ούτε τη μισή προσφορά του.

Για τον Ακερ συμφωνω απολυτα..Για τον Ντομερκαντ ομως μη το ξαναπεις αυτο.Ειναι τεραστιος παικτης και δε καταλαβαινει τιποτα απο εδρες..Απλα ειναι με τις μερες του

Πέραν του γεγονότος ότι όντως είναι με τις μέρες του, αν το καλοσκεφτείς θα δεις ότι οι μέρες του συνήθως συμπίπτουν με τα εντός έδρας ματς. Εγώ τουλάχιστον δε θυμάμαι φέτος σε δύσκολο εκτός έδρας ματς να έχει παίξει όπως πχ την πέμπτη στο ΣΕΦ. Αν δε θυμάμαι καλά ας με διορθώσει κάποιος.
Air Kef
2 πράγματα:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κοσμο του Αρη που με αυτα που εκανε σημερα στο γήπεδο,εδωσε μαθηματα σε ολους,αλλα και απαντησεις στον αηδιαστικα προκλητικο "Πρωταθλητη".
Ελπίζω οσοι πανε στο ΣΕΦ για το 4ο ματς να αντιγράψουν οτι εγινε σήμερα στο Παλε.

Εχουμε τετοια παικταρα και τον εχουμε να σουταρει σε φασεις που η μπαλα του ερχετε κατα τυχη στα χέρια.
Μπάρλος=υποδειγμα.
klearxos
QUOTE(thrylos7 @ May 27 2007, 10:13 PM) *
Βαρέθηκα βέβαια ν' ακούω να βρίζουν τον Ελληνιάδη μεμονωμένα...

Για τον Ελληνιαδη ακουστηκε ακομα και το θρυλικο:ειναι παρθενα του Ελληνιαδη η χτενα! biggrin.gif
The Admiral
QUOTE(weirdo1977 @ May 27 2007, 10:01 PM) *
εγώ γιατί διαφωνώ εδώ ? πραγματικά νομίζω ήταν απίστευτος... τέτοιο οργανωτικό kastl δεν έχω ξαναδεί... με τέτοιο kastl δεν χάνουμε ούτε από τον παναθηναϊκό...επίσης έφαγε το ξύλο της αρκούδας και δεν έπαιρνε με τίποτα foul... είναι λογικός κάποιος εκνευρισμός.

edit: η στατιστικη λεει 7 asist αλλα ειμαι σιγουρος πως ηταν πανω απο 15

Συμφωνοι,αλλα ειχε και 5 λαθη νομιζω...Εμενα με ενοχλησε που πηρε την τεχνικη ποινη σε ενα σημειο που ενω ειχαμε την μπαλα και θα βαραγαμε βολες,εκτελεσε δυο ο Ματσε και πηραν και την μπαλα.Εκει αρχισε την αντεπιθεση ο ΟΣΦΠ.Ειναι ο αρχηγος μας και απο τους μεγαλυτερους σε ηλικια,πρεπει να τα προσεχει αυτα τα πραγματα.Λογικο να γινουν καποιες παραπανω επαφες σε τετοια παιχνιδια.Απο κει και περα πιστευω πως ο καλος Καστλ ειναι αυτος που φορτωνει το καλαθι των αντιπαλων και ξεκολλα την ομαδα biggrin.gif !!Αυτον περιμενω να δω εγω ακομη!!Γιατι καλα τα πηγαμε στο pg σημερα και απο τους αλλους παικτες.Απο τις λιγες φορες που δεν εχω σημαντικα παραπονα για Καλαιτζη!
weirdo1977
ίσως έχεις δίκιο αλλα από τον άσο δεν περιμένω πόντους, είναι το τελευταίο που περιμένω να δω, πολλές φορες με νευρίαζε φέτος ο kasl γιατί στην ουσία έπαιζε σαν 2 και όχι σαν ένα.
thrylos7
Κι εγώ πιστεύω ότι ο Καστλ έκανε πολύ καλό παιχνίδι, από αυτά που δε μας είχε συνηθίσει φέτος...

Δε νομίζω ότι ο Ντόμερκαντ έχει επηρεαστεί φέτος από τον παράγοντα έδρα. Ίσως στο φυσιολογικό βαθμό μόνο, όπως για κάθε παίκτη και για κάθε ομάδα...

Εχουμε τετοια παικταρα και τον εχουμε να σουταρει σε φασεις που η μπαλα του ερχετε κατα τυχη στα χέρια.

Η οποία παικτάρα έχει βαρεθεί να τρέχει πάνω κάτω στη baseline.. Οπότε συμφωνώ για τη χρήση του.. Όσο για το χρόνο του, ήταν λογικός, καθώς έκανε και λάθη.

Ελπίζω οσοι πανε στο ΣΕΦ για το 4ο ματς να αντιγράψουν οτι εγινε σήμερα στο Παλε.

Δε νομίζω... Πραγματικά δε νομίζω...

Για τον Ελληνιαδη ακουστηκε ακομα και το θρυλικο:ειναι παρθενα του Ελληνιαδη η χτενα!

Όντως, όπως είχε ακουστεί και στο Παλατάκι...

Ο Ελληνιάδης πάντως, σε όποια θύρα ήταν στραμμένος, τον έβριζαν κι αυτός γυρνούσε πλευρά...

σε ενα σημειο που ενω ειχαμε την μπαλα και θα βαραγαμε βολες,εκτελεσε δυο ο Ματσε και πηραν και την μπαλα

Λογικά δεν ήταν για βολές εκείνο το φάουλ..
klearxos
QUOTE(thrylos7 @ May 27 2007, 10:39 PM) *

Οντως το φαουλ που εγινε υπερ του Αρη δεν ηταν για βολες. Δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα εχω την εντυπωση οτι αν ηταν να εκτελεσουμε και εμεις, δεν θα γινονταν καμια και θα πηγαινε η μπαλα κατ΄ευθειαν στον Ολυμπιακο απο πλαγια...
PeTraN
evilmonkey.gif TA PAIDIA TOU PEIREA
reignman
η φαση που ο καλαιτζης πηγε να καριδοσει τον ματσε και πηραν απο ενα φαουλ δεν ηταν λιγο αδικη?? ?:ρ
thrylos7
Όχι, νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θα εκτελούσαν βολές.. Γι' αυτό και θεωρώ ότι το φάουλ δεν ήταν για βολές, αν και ήταν φάση που σχεδόν δεν είδα.
PeTraN
QUOTE(reignman @ May 27 2007, 10:58 PM) *
η φαση που ο καλαιτζης πηγε να καριδοσει τον ματσε και πηραν απο ενα φαουλ δεν ηταν λιγο αδικη?? ?:ρ

nai ekei kri8ike kiolas to paixnidi pisteuw......

alliws 8a kerdize o koukoulekidis-mouzakis-tanatzis.... eee sugnwmi mperdeftika...

oo 8ruleon!!
klearxos
QUOTE(thrylos7 @ May 27 2007, 10:58 PM) *
Όχι, νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θα εκτελούσαν βολές.. Γι' αυτό και θεωρώ ότι το φάουλ δεν ήταν για βολές, αν και ήταν φάση που σχεδόν δεν είδα.

Το φαουλ 100% δεν ηταν για βολες! Απλα ελεγα μηπως οι βολες εξουδετερονονταν (μηπως γινονταν αυτο παλαιοτερα σε τετοιες περιπτωσεις?)
Xaroumenos loukoumas
καποιος πρεπει να σας μαθει μπασκετ μου φαινεται!αχ θα σας διδαξω καποια στιγμη πουλακια μου! tongue.gif smiley.gif
The Admiral
QUOTE(thrylos7 @ May 27 2007, 10:39 PM) *

Aκομη χειροτερα tongue.gif !!

Θα βαζαμε τριποντο στην επαναφορα της μπαλας και θα τελειωνε το παιχνιδι εκει 24.gif !!
Warrior
Συγχαρητηρια στην ομαδα για την πολυ σημαντικη νικη!!Ειμαστε πια στο 2-1,μια νικη μακρια απο τον τελικο
και την εξοδο μας στην Ευρωλιγκα.Παικτες,προπονητης και κοσμος εκαναν εξαιρετικη δουλεια σε ολα τα
επιπεδα... 41.gif

Δυσκολο να βρω καποιον που υστερησε σημερα.Μασει,Ουιλκινσον(κερδισαν κατα κρατος την μαχη της
ρακετας) και Ηλιαδης(επιτελους!!) ηταν οι κορυφαιοι.Ο Σεραπινας συνεχιζει να ειναι η αποκαλυψη των
πλευ-οφ.Σημερα μπορει να ηταν αστοχος απο τα 6,25,αλλα σε οτι αλλο εκανε ηταν εξαιρετικος.Αμυνα,
ριμπαουντ,κλεψιματα και καλαθια στον αιφνιδιασμο.Ο Καστλ (θα συμφωνησω παιδια),σημερα ηταν ενας
τελειως διαφορετικος,απο αυτον που ειχαμε συνηθισει,παικτης!Στο πρωτο ημιχρονο ηταν εξαιρετικος.
Στο δευτερο εκνευριστηκε,κουραστηκε και επεσε πολυ η αποδοση του.

Ο Τσαλδαρης ξεκινησε πολυ μουδιασμενα(μαλλον λογω των πολυ μετριων τελευταιων εμφανισεων του),
αλλα στην συνεχεια ανεβηκε πολυ.

Πραγματικα δεν φανηκε καθολου η απουσια του Σκειλς,καθως ολοι οι παικτες στην περιφερεια ηταν θετικοι.
(Ναι ηταν και ο Καλαιτζης σημερα... w00t.gif wav.gif ohmy.gif )

Τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα ομως.Χρειαζομαστε αλλη μια νικη και εχουμε δυο ευκαιριες μπροστα μας.
Την Τεταρτη στο ΣΕΦ ειναι η πρωτη.Μακαρι να εχουμε μια αναλογη εμφανιση...

Υ.Γ.:Δεν νομιζω οτι εχει κανενα νοημα να συζηταμε για την διαιτησια στον σημερινο αγωνα.Περα απο τα
εκατερωθεν "πικαρισματα"(κοντριτσες)...Ας ασχοληθουμε περισσοτερο με την ουσια.
scales84
Η διαιτησία θεωρώ ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν για γέλια. 4-5 κλεψίματα του Άρη που οδήγησαν σε εύκολα λει απ προήλθαν από καθαρά φάουλ πάνω στο χειριστή της μπάλας, αλλά αυτοί ηγρόν αγόραζαν. Δε λέω ότι ευθύνονται για την ήττα γιατί με τέτοια εμφάνιση αυτό δε στέκει σε καμία περίπτωση, ευθύνονται όμως σε πολύ μεγάλο βαθμό κατά τη γνώμη μου για την τεράστια διαφορά που πήρε ο Άρης και η οποία δε συμμαζεύονταν με τίποτα μετά.
[/quote
Δεν στεκει ρε φιλε αυτο...κι εμας στο σεφ μας βαραγατε λιγο παραπανω απο το κανονικο αλλα οταν εισαι τοσο τραγικος δεν αναφερεις τπτ για τους διαιτητες...ασε που στο πρωτο ημιχρονο σε 28 ποντους ειχεσ βαλει 12-14 με βολες...ο γκερσον εφτασε στη σεντρα και τεχνικη ποινη δεν ετρωγε..οταν εχεις χασει τοσο ευκολα τα αυγα και τα πασχαλια δεν αναφερεις τπτ για τους 3...
scales84
Δεν πιστευα στα ματια μου...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμφανιση απο μια πολυ μεγαλη ομαδα....πραγματικα ομωσ σημερα πιστευω οτι μιλησε ο νομος του παλε..αυτο το γηπεδο παιρνει ματς μονο του....απο κει και περα ολοι ηταν συγκλονιστικοι,ο θρυλος γυρισε στα στανταρ του και ο λαος του αρη εδειξε το μεγαλειο του και ποσο σωστος μπορει να ναι οταν θελει....αντε την τεταρτη να γυρισουμε στο γνωστο σεφ να βλεπουμε μπουκαλια να φευγουν,βουλγαροι και τα σχετικα.....
Air Kef
scales84 τελικα ο κοσμος παιζει ή δν παιζει ρολο σε ενα ματς;Δινει ή δν δινει νικες;
scales84
O νομος του παλε για οποιον ασχολειται με το αθλημα ειναι κατι πολυ διαφορετικο απο οποιοδηπεοτε αλλο γεματο γηπεδο...αν εχις παρακολουθησει θα συμφωνησεις..οχι μονο γιατι το κοινο ειναι φανατικο,φανατικο ειναι κι αλλου..και στο σεφ που προφανως πετας τη σποντα γι αυτο που χα πει για το κεκλεισμενων....στο παλε ο κοσμος ξερει το αθλημα και σε σπρωχνει πολυ περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο γηπεδο να κανεις αυτο που πρεπει...διαφωνεις?
Air Kef
Αν δν ησουν τοσο καινουριος θα ηξερες τι γνωμη εχω για το Παλε.
Η αποψη σου δηλαδή ειναι οτι "ο κοσμος δν δινει τη νικη,εκτος απο τον κοσμο του Άρη";
scales84
Η αποψ μου ειναι οτι γενικα σε πολλα γηπεδα ο κοσμος μπορει να βοηθησει...δεν ειναι το σιγουρο..στο παλε πρεπει καποιος να ναι κλαση καλυτερος βλεπε παο,τσκα για να κερδισει αν ο κοσμος ειναι τοσο ζεστος οσο σημερα..ειμαι αρκετα κατανοητος?για να γινει αντιληπτο τι λεω ο οσφπ που λεει οτι εχασε το ματς με αρη λογω κεκλεισμενων και μ κοσμο να ταν θα ταν το πολυ 2-3 χιλιαδες,ενω ταυτοχρονα τις περισσοτερες φορες ο κοσμος του οσφπ κακο κανει παρα καλο...εχω αδικο?
saou
για να γινει αντιληπτο τι λεω ο οσφπ που λεει οτι εχασε το ματς με αρη λογω κεκλεισμενων και μ κοσμο να ταν θα ταν το πολυ 2-3 χιλιαδες,ενω ταυτοχρονα τις περισσοτερες φορες ο κοσμος του οσφπ κακο κανει παρα καλο...εχω αδικο?

Άδικο έχεις, ίσα ίσα που όταν στο γήπεδο πάνε αυτοί οι 2-3 χιλιάδες που λες, πρόκειται στην πλειοψηφία τους για άτομα που ξέρουν τι τους γίνεται, καταλαβαίνουν τι βλέπουν,πότε πρέπει να φωνάξουν υπέρ της ομάδας, πότε να διαμαρτυρηθούν και πότε να τα βάλουν με τη δική τους ομάδα. Το κακό γίνεται (όταν γίνεται) από τους άλλους , που πατάνε συνήθως σε κάνα ντέρμπι με σκοπό όχι απαραίτητα να παρακολουθήσουν το ματς.
scales84
Τι να πω..παντως πιστευω οτι μετα και τη σημερινη ατμοσφαιρα με τοσο φορτισμενο κλιμα,αποδειχτηκε περιτρανα οτι δεν υπαρχει πιο μπασκετικο κοινο απο του ΑΡΗ
thrylos7
τις περισσοτερες φορες ο κοσμος του οσφπ κακο κανει παρα καλο...εχω αδικο?

Ναι, άδικο έχεις... πάρα πολύ γενικευμένο συμπέρασμα...

Όπως και αυτά περί νόμου του Παλέ.. καταπληκτική έδρα (το ίδιο πιστεύει ο Air_Kef, το ίδιο πιστεύουν και πάρα πολλοί), αλλά αυτό απέχει απ' το να χαρακτηριστεί η μοναδική έδρα που μπορεί να δώσει νίκες στην ομάδα..

Θεωρώ ότι ο κόσμος μπορεί να δώσει αρκετή ώθηση, αλλά μέχρι εκεί. Σπάνια να επηρεάσει το αποτέλεσμα.. Το αν το κάνει, δεν εξαρτάται από το αν είναι ο κόσμος του Άρη, ή του Ολυμπιακού, ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας, ως γενικευμένο συμπέρασμα.

Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ πόσα επίπεδα ανώτερος από τον Άρη ήταν που κέρδισε όχι ιδιαίτερα δύσκολα στο Παλέ; wink.gif

δεν υπαρχει πιο μπασκετικο κοινο απο του ΑΡΗ

Ενδεχομένως ναι, αλλά αυτό δεν κολλάει με το νόμο του Παλέ και τις νίκες που παίρνει μόνο(ς) του...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.