Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miami Heat
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
baskethood
QUOTE (Iverson_3 @ Jan 14 2012, 20:47 ) *
laugh.gif Προφανώς! Θα το θέσω αλλιώς. Υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να πληρώνεται να γράφει για το NBA και να έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται;

Προσωπικά δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που διάβασα ελληνικό site περί ΝΒΑ.
Αν δεν έχεις θέμα με τα Αγγλικά τότε γύρισε τους την πλάτη. Εκτός από τα γνωστά (nba.com, ESPN) υπάρχουν δεκάδες άλλα, sites και blogs πολύ έγκυρα με εξαιρετικούς γραφιάδες, όπως το SI.com.
Στην ερώτηση σου δεν μπορώ να απαντήσω όμως.
Πάντως όχι το sport24 smiley.gif
Iverson_3
QUOTE(baskethood @ Jan 14 2012, 20:51 ) *
Προσωπικά δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που διάβασα ελληνικό site περί ΝΒΑ.
Αν δεν έχεις θέμα με τα Αγγλικά τότε γύρισε τους την πλάτη. Εκτός από τα γνωστά (nba.com, ESPN) υπάρχουν δεκάδες άλλα, sites και blogs πολύ έγκυρα με εξαιρετικούς γραφιάδες, όπως το SI.com.

Δεν διαβάζω ελληνικά καθόλου εκτός από αυτά που μπαίνουν εδώ μέσα καμιά φορά ή άμα τύχει και πέσω σε κάνα ξέμπαρκο για να γελάσω.. ESPN, SI, SN, το SLAM πού και πού, κανένα blog αμερικάνικο κλπ μόνο. Πάντως χαρά στο κουράγιο και την υπομονή των παιδιών που κρατάνε site όπως τα Basketball reference, synergy sports, hoopdata και τέτοια.. Πραγματικά αξιέπαινο.

Πάντως όχι το sport24 smiley.gif

ΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Nuntius
QUOTE (Iverson_3 @ Jan 14 2012, 20:43 ) *
Όσον αφορά την κουβέντα περί ανταλλαγής Μπος νομίζω ότι θα ήταν ότι χειρότερο να γίνει κάτι τέτοιο φέτος,

Δεν το λέω επειδή δεν θεωρώ τον Bosh καλό παίκτη. Απλά σε εμένα είναι εμφανές το πρόβλημα που έχουν οι Heat στην θέση 5. Και δεν νομίζω πως υπάρχει καμία ομάδα που θα ανταλλάξει τον Joel Anthony ή τον Pittman για κάναν σοβαρό σέντερ. Οπότε ποια ανταλλακτική αξία μένει?
Iverson_3
QUOTE(Nuntius @ Jan 14 2012, 21:08 ) *
Δεν το λέω επειδή δεν θεωρώ τον Bosh καλό παίκτη. Απλά σε εμένα είναι εμφανές το πρόβλημα που έχουν οι Heat στην θέση 5. Και δεν νομίζω πως υπάρχει καμία ομάδα που θα ανταλλάξει τον Joel Anthony ή τον Pittman για κάναν σοβαρό σέντερ. Οπότε ποια ανταλλακτική αξία μένει?

Ναι το κατάλαβα αυτό. Απλά πιστεύω πως είναι καλύτερο να βαδίσουν έτσι προς το παρόν και όταν και αν έρθει η στιγμή, να ανταλλάξουν το Wade.

Ο Joel είναι all-star φέτος να μου το θυμηθείς, ουρά θα κάνουν! tongue.gif
Nuntius
QUOTE (Iverson_3 @ Jan 14 2012, 21:14 ) *

Νταξ, αυτό απλά δείχνει πόσο στόκοι παίζει να είναι οι bandwagoners οπαδοί. Ο Joel 4ος και παίκτες όπως ο Hawes και ο Hibbert δεν είναι καν στην εξάδα.

Όχι πως έχει σημασία βέβαια το all-star voting στην Ανατολή. Ο Dwight θα βγει πρώτος ούτως ή άλλως και οι προπονητές θα επιλέξουν για reserve έναν εκ των Noah, Hibbert ή Hawes (εξαρτάται από τα ρεκόρ των ομάδων τους και κατά πόσο συμβάλλουν).
Iverson_3
QUOTE(Nuntius @ Jan 14 2012, 21:23 ) *
Νταξ, αυτό απλά δείχνει πόσο στόκοι παίζει να είναι οι bandwagoners οπαδοί. Ο Joel 4ος και παίκτες όπως ο Hawes και ο Hibbert δεν είναι καν στην εξάδα.

Όχι πως έχει σημασία βέβαια το all-star voting στην Ανατολή. Ο Dwight θα βγει πρώτος ούτως ή άλλως και οι προπονητές θα επιλέξουν για reserve έναν εκ των Noah, Hibbert ή Hawes (εξαρτάται από τα ρεκόρ των ομάδων τους και κατά πόσο συμβάλλουν).

Αυτό δείχνει πόσο λανθασμένο είναι το σύστημα ψηφοφορίας. Μακάρι να βγαινε ο Joel δλδ για να το άλλαζαν. Αλλα νταξ nevermind εδώ γίναν all star o Magloire και ο B.J. Armstrong...
(Από τους 3 που είπες θα προτιμούσα Hibbert. O Noah κάνει ψιλομέτρια χρονιά και ο Spencer φέτος απλά κυνηγάει συμβόλαιο..)
Nuntius
QUOTE (Iverson_3 @ Jan 14 2012, 21:39 ) *
Αλλα νταξ nevermind εδώ γίναν all star o Magloire...

Μια χαρά είναι ο Magloire. Αρκεί να μην βαράει βολές smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Iverson_3 @ Jan 14 2012, 21:14 ) *
Ναι το κατάλαβα αυτό. Απλά πιστεύω πως είναι καλύτερο να βαδίσουν έτσι προς το παρόν και όταν και αν έρθει η στιγμή, να ανταλλάξουν το Wade.

Οχι το Wade. Πλεον τον θεωρω υποτιμημενο παιχτη, γιατι με τον ερχομο του Λεμπρον αντιμετωπιζεται ως Νο2 της ομαδας, ενω θα πρεπε να ειναι σχεδον(παρα κατι) ισοτιμος με το Λεμπρον. Ειναι μεσα στους 5-6 καλυτερους παιχτες ολου του πρωταθληματος, μην το ξεχναμε. Αν τον ανταλλαξουν, κινδυνευουν να παρουν κατωτερα ανταλλαγματα απο την πραγματικη του αξια.
Nuntius
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 15 2012, 00:21 ) *
Οχι το Wade. Πλεον τον θεωρω υποτιμημενο παιχτη, γιατι με τον ερχομο του Λεμπρον αντιμετωπιζεται ως Νο2 της ομαδας, ενω θα πρεπε να ειναι σχεδον(παρα κατι) ισοτιμος με το Λεμπρον. Ειναι μεσα στους 5-6 καλυτερους παιχτες ολου του πρωταθληματος, μην το ξεχναμε. Αν τον ανταλλαξουν, κινδυνευουν να παρουν κατωτερα ανταλλαγματα απο την πραγματικη του αξια.

Δεν νομίζω πως θα ανταλλάξει κανείς τον Wade. Είναι η σύγχρονη ιστορία των Heat και δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί αυτή την ομάδα χωρίς αυτόν.
morfi
QUOTE(OnLy_PAS-AthEnS @ Jan 14 2012, 18:35 ) *
Ετσι επειδη ειμαι περιεργος trade Chris Bosh για Javalee McGee!Δεν χανεις απτο Μπος τιπτοα ιδιαιτερο καθως παιρνουν μπαλα πιο πολυ τα δυο πιθηκια(ελα πλακιτσα) και εχεις ενα C να μη τολμαει ο αλλος να κανει κινηση κατω απο τα ποστ!Αυτα.!!

+1 warn. Και δεν κάνω πλάκα. smile.gif
Iverson_3
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 15 2012, 00:21 ) *

Μα δεν είπα τώρα. Τώρα και του χρόνου βαδίζουν ως έχουν. Και αν δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα μέχρι και του χρόνου τότε σε δυο χρόνια από τώρα, η θεωρητικά σωστή κίνηση θα ήταν να δώσουν το Wade. Κι εγώ δε νομίζω ότι θα γίνει αυτό, κι εγώ δε μπορώ να φανταστώ το Miami χωρίς το Wade, αλλά δυστυχώς η αξία του Wade μάλλον θα πέσει πιο γρήγορα από τους άλλους δύο λόγω ύψους, ηλικίας και ιστορικού τραυματισμών. Θεωρητικά όλα αυτά. Μακάρι να μη γίνει έτσι και να παίζει μέχρι τα 36 έτσι όπως τώρα. (Αμήν)
OnLy_PAS-AthEnS
Λιγο μετα αφου προτεινα τον Μποσ για ανταλλαγη διαβαζα σε ενα φορουν οτι το σκεφτονται...ΛΕΣ?

Υ.Γ Καλα ρε φαουλ για τη λεξη πιθηκια??...Ειμαστε σοβαροι?
Dwyane ''the flash'' Wade

[/quote]

γιατι απορεις??ειναι μηπως σοβαρος ο χαρακτηρισμος σου???για να μην πω τιποτα χειροτερο...

QUOTE(Iverson_3 @ Jan 14 2012, 23:10 ) *
Μα δεν είπα τώρα. Τώρα και του χρόνου βαδίζουν ως έχουν. Και αν δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα μέχρι και του χρόνου τότε σε δυο χρόνια από τώρα, η θεωρητικά σωστή κίνηση θα ήταν να δώσουν το Wade. Κι εγώ δε νομίζω ότι θα γίνει αυτό, κι εγώ δε μπορώ να φανταστώ το Miami χωρίς το Wade, αλλά δυστυχώς η αξία του Wade μάλλον θα πέσει πιο γρήγορα από τους άλλους δύο λόγω ύψους, ηλικίας και ιστορικού τραυματισμών. Θεωρητικά όλα αυτά. Μακάρι να μη γίνει έτσι και να παίζει μέχρι τα 36 έτσι όπως τώρα. (Αμήν)

o φλας δεν ειναι δυνατον να φυγει απο το μαιαμι κια με τιποτα τωρα στα κοντα!!!θα αποσυρθει απο τους χιτ και η φανελα του θα κρεμαστει διπλα στα λαβαρα των πρωταθληματων που θα εχουμε κατακτησει... smiley.gif
Iverson_3
QUOTE(ronin @ Jan 16 2012, 10:04 ) *
o φλας δεν ειναι δυνατον να φυγει απο το μαιαμι κια με τιποτα τωρα στα κοντα!!!θα αποσυρθει απο τους χιτ και η φανελα του θα κρεμαστει διπλα στα λαβαρα των πρωταθληματων που θα εχουμε κατακτησει... smiley.gif

Και αν φτάσει η στιγμή που πρέπει να σπάσει η τριάδα, δυστυχώς η σωστή απόφαση θα ήταν να φύγει ο Wade όσο κι αν με στενοχωρεί αυτό..

Απλά πιστεύω πως είναι καλύτερο να βαδίσουν έτσι προς το παρόν και όταν και αν έρθει η στιγμή, να ανταλλάξουν το Wade.

Δεν είπα ότι θα φύγει. Είπα ότι θεωρητικά το σωστό θα ήταν να φύγει. Αν δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα φέτος και του χρόνου. Ούτως ή άλλως δε θα μπορέσουν να κρατήσουν και τους 3 με τo νέο CBA. Ήδη πληρώνουν φόρο. (O hood θα τα ξέρει καλύτερα αυτά.)
baskethood
QUOTE (Iverson_3 @ Jan 16 2012, 15:48 ) *
Δεν είπα ότι θα φύγει. Είπα ότι θεωρητικά το σωστό θα ήταν να φύγει. Αν δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα φέτος και του χρόνου. Ούτως ή άλλως δε θα μπορέσουν να κρατήσουν και τους 3 με τo νέο CBA. Ήδη πληρώνουν φόρο. (O hood θα τα ξέρει καλύτερα αυτά.)

Οι αλλαγές στη φορολογία θα ξεκινήσουν από το 2013-2014. Το Maimi θα έχει εκείνη τη χρονιά 9 εγγυημένα συμβόλαια κάπου κοντά στα 80 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι, με το tax στα 70 εκατομμύρια, θα πληρώσουν περίπου 17.5 εκ$ φόρο (αντί για 10 που θα πλήρωναν με την παλιά CBA). Δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάτι που δε μπορεί να αντέξει μια ομάδα όπως το Miami (παρότι δεν πρόκειται για μεγάλο market).
pmam
QUOTE(OnLy_PAS-AthEnS @ Jan 16 2012, 01:47 ) *

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το έφαγες επειδή πρότεινες Bosh-McGee!!! tongue.gif smiley.gif
Nuntius
QUOTE (pmam @ Jan 18 2012, 02:06 ) *
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το έφαγες επειδή πρότεινες Bosh-McGee!!! tongue.gif smiley.gif

Αυτό πέρασε και από το δικό μου μυαλό να σου πω την αλήθεια tongue.gif
spursforthe5
ετοιμαστειτε για την 4συνεχομενη ηττα smiley.gif
Nuntius
12 - 5 υπέρ των Σπιρουνιών προς το παρόν. Πολλά λάθη οι Heat.
Ginobili
Ποια είναι αυτά τα κουνουπάκια με τις άσπρες φανέλες που προσπαθούν να σταματήσουν τον Μπλερ...??? laugh.gif

Υ.Γ Μπήκε και ο Τζότζεφ...να ξεκουραστεί ο Πάρκερ....αχαχαχαχα!!!
John Valthuer
Λάθη, ανύπαρκτη άμυνα, ανύπαρκτος LeBron, πολλές χαμένες βολές...Και είμαστε ακόμη στην πρώτη περίοδο. Δεν πρόκειται να χάσω τον ύπνο μου. Όταν αποφασίσουν να σοβαρευτούν, τα ξαναλέμε.
spursforthe5
QUOTE(Ginobili @ Jan 18 2012, 02:59 ) *
Ποια είναι αυτά τα κουνουπάκια με τις άσπρες φανέλες που προσπαθούν να σταματήσουν τον Μπλερ...??? laugh.gif

πλακα πλακα ο μπλερ φετος ειναι πολυ καλος smile.gif ο τζεειμς πολυυ αστοχος
ο νιλ τραυματιας? wacko.gif
δωστε λιγακι και τα λινκ π βλεπετε τ ματς γιατι ειναι λιγο χαλια αναλυση τ δικο μ
Nuntius
QUOTE (spursforthe5 @ Jan 18 2012, 03:03 ) *
ο τζεειμς πολυυ αστοχος

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που έκανε drive, είχε 2 παίκτες στημένους στην γωνία για πάσα και αντί να πασάρει ολοκλήρωσε το μπάσιμο. Πήρε το φάουλ και έβαλε 1-2 βολές.

ΥΓ: Ωραίος ο Danny Green στο buzzer tongue.gif
Ginobili
Είσαι αρρώστια Γκριν!!! Αρρώστια!!

Σου Γ%&^%τα το σπίτι διαιτητή με το #41(?) Τι σπρωξιά του Μπος ήταν αυτή πάνω στο σουτ του Ντανκαν!!! Και μας έδωσε και τεχνική...
Nuntius
Η αλήθεια είναι πως είναι ενοχλητική η διαφορά στα σφυρίγματα μεταξύ Bosh και Duncan :/
Ginobili
Είναι σε εξαιρετική μέρα ο Πάρκερ,Οι Χητ φαίνονται νευρικοί με πρώτο τον Λεμπρόν.Αν περιμένει ο Μπος να πάρει τους Σπερς με σουτάκια από τα 5-6 μέτρα....τι να πω...άστο φίλε,δεν είσαι Ντιρκ...δεν παίρνετε πρωτάθλημα έτσι.Κάτι Θάντερ και κάτι Μπουλς θα τους καταπιούν αμάσητους.
Αναμένουμε πότε θα πάρει μπρος ο Λεμπρόν...
Nuntius
24.gif 24.gif 24.gif

Ρε τον Green. 2/2 prayers.
spursforthe5
που ηταν αυτος ο γκριν τοσο καιρο???63π για την αμυνα των χιτ .ο τζειμς προς το τελος λιγο ανεβηκε
duncan21
BOOOOOM BITCHES!!! icon_headbang.gif

Αυτά τα floaters του Νeal πόσο μ' αρέσουν,μαχαιριές σκέτες.Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κι ας ανέβηκε στο τέλος ο Lebron.
baskethood
QUOTE (spursforthe5 @ Jan 18 2012, 03:44 ) *
που ηταν αυτος ο γκριν τοσο καιρο???63π για την αμυνα των χιτ .ο τζειμς προς το τελος λιγο ανεβηκε

Τι που ήταν ρε συ;
Τα έχουμε πει τόσες φορές για τον Green στο τόπικ των Spurs. Μάλλον δεν διαβάζεις το topic.... tongue.gif
spursforthe5
QUOTE(baskethood @ Jan 18 2012, 03:46 ) *
Τι που ήταν ρε συ;
Τα έχουμε πει τόσες φορές για τον Green στο τόπικ των Spurs. Μάλλον δεν διαβάζεις το topic.... tongue.gif

smiley.gif smiley.gif lol αν νικησουμε θα ειναι η πρωτη νικη εκτος εδρας σε επισημα και ανεπισημα ματς μετα τις 5απριλιου στην ατλαντα. 71.gif

αληθεια γιατι γραφουμε στο τοπικ των χιτ και οχι των σπερς?
Ginobili
Ρε μ&%κα Γκριν....θα μας τρελλάνεις απόψε....να την πάλευες και λίγο στην άμυνα,είσαι παλικάρι ό,τι ναναι.
Αυτός όμως που είναι λίρα εκατό είναι ο Νιλ,είναι μακράν για μένα στους τοπ-πιο αξιόπιστους σουτέρ του πρωταθλήματος.Αν και τον παίζουν πολύ καλή άμυνα οι Χητ,είναι εκπληκτική η εκρηκτική κίνηση που κάνει με προσποίηση και πετάει την μπάλα με float.
Οι φετινοί Σπερς για μένα έχουν την καλύτερη επιθετική ευχέρεια εδώ και πολλά χρόνια,από πέρσι άρχισε να φαίνεται η αλλαγή στο πόσο πιο επιθετικό έχει κάνει το παιχνίδι ο Γκρεγκ.

Είναι πιο ομαδικοί και παίζουν πιο μυαλομένα οι Σπερς,αλλά τους μπαίνουν και τα σουτ.Αν συνεχίσουν έτσι θα αντέξουν,αλλιώς απ'ότι φάνηκε στα τελευταία 6'..ο Λεμπρόν μπορεί να παίρνει την μπάλα να παίρνει φόρα..και να τελειώνει τις φάσεις.Δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν οι Σπερς.
Nuntius
Παρακολουθώντας τους τελευταίους αγώνες των Heat είναι εμφανές πως ο LeBron είναι ακόμα παιδί στην ψυχολογία. Αν αρχίσει να αστοχεί δεν ευστοχεί με τίποτα. Αν αρχίσει να τα βάζει, τότε τα βάζει από παντού.
spursforthe5
QUOTE(spursforthe5 @ Jan 18 2012, 03:52 ) *
smiley.gif smiley.gif lol αν νικησουμε θα ειναι η πρωτη νικη εκτος εδρας σε επισημα και ανεπισημα ματς μετα τις 5απριλιου στην ατλαντα. 71.gif

αληθεια γιατι γραφουμε στο τοπικ των χιτ και οχι των σπερς?

αμ δε...
John Valthuer
Ευτυχώς που, παρά τα όσα έγραψα, δεν πήγα τελικά για ύπνο. Τι ματσάρα κάνουμε!
Flash
QUOTE(Nuntius @ Jan 18 2012, 02:19 ) *
Παρακολουθώντας τους τελευταίους αγώνες των Heat είναι εμφανές πως ο LeBron είναι ακόμα παιδί στην ψυχολογία. Αν αρχίσει να αστοχεί δεν ευστοχεί με τίποτα. Αν αρχίσει να τα βάζει, τότε τα βάζει από παντού.

Ανακεφαλαιώνοντας: Όταν τα βάζει όλα είναι κ@λ@φαρδος. Όταν τα χάνει όλα είναι ο Lebrick που όλοι αγαπήσαμε. Όταν τα βάζει όλα και μετά τα χάνει όλα είναι απλά loser. Όταν τα χάνει όλα και μετά τα βάζει όλα είναι πνευματικά ανώριμος.*

Lebron James: where the Lose-Lose-Lose-Lose situation happens!!! 69.gif 77.gif

*Εννοείται πως δεν τα έχεις πει εσύ όλα αυτά, απλά έχουν όλα αναφερθεί.
baskethood
QUOTE (Flash @ Jan 18 2012, 13:03 ) *
Ανακεφαλαιώνοντας: Όταν τα βάζει όλα είναι κ@λ@φαρδος. Όταν τα χάνει όλα είναι ο Lebrick που όλοι αγαπήσαμε. Όταν τα βάζει όλα και μετά τα χάνει όλα είναι απλά loser. Όταν τα χάνει όλα και μετά τα βάζει όλα είναι πνευματικά ανώριμος.*

Και επίσης όταν δεν παίζει λόγω κάποιου τραυματισμού, είναι φοβιτσιάρης και γατούλης.... ενώ ο Kobe δεν μασάει και παίζει με ένα πόδι, 1.5 χέρι κλπ.
Να τα λες όλα smile.gif
Έχει αναφερθεί ΚΑΙ αυτό....
duncan21
QUOTE(Flash @ Jan 18 2012, 13:03 ) *

Δεν νομίζω πως η ειρωνεία βοηθάει σε τίποτα.Μπορώ κι εγώ να το συνεχίσω ή κάποιος άλλος hater και μετά καπάκι κάποιος άλλος fan του.Φορώντας τα αντικειμενικά γυαλιά μου(όσο μπορώ),ο Lebron είναι παικταράς αλλά στις clutch στιγμές δεν...Εκεί είναι όλο το ζουμί καλώς ή κακώς.Οι μεγάλες στιγμές μένουν στο μυαλό του κόσμου και όχι τα triple double με τη Μinessota ξέρω γω ή το σερί με τα τρίποντα χθες. Αυτή είναι η αλήθεια μέχρι αποδείξεως του εναντίου...
Flash
QUOTE(baskethood @ Jan 18 2012, 11:09 ) *
Και επίσης όταν δεν παίζει λόγω κάποιου τραυματισμού, είναι φοβιτσιάρης και γατούλης.... ενώ ο Kobe δεν μασάει και παίζει με ένα πόδι, 1.5 χέρι κλπ.
Να τα λες όλα smile.gif

Βασικά πάνω σε αυτό ήθελα να πω κάτι άλλο.

Αφενός ο Lebron είναι εξωγήινος και στο θέμα των τραυματισμών. Τόσο βαρύ κορμί να παίζει πολλές φορές στα όρια του και να έχει τόσους λίγους τραυματισμούς μέσα σε 9 χρόνια είναι απίστευτο. Επιπλέον τον έχουμε δει αρκετές φορές να τρέχει full speed στον αιφνιδιασμό, να πατάει όλο του το πόδο σε πόδι αντιπάλου και αυτός να συνεχίζει κανονικά ή μετά από 2-3 λεπτά στον πάγκο blink.gif blink.gif

Αφετέρου ο Kobe όντως έχει παίξει πολλές φορές με τραυματισμούς και αυτό είναι στα υπέρ του όμως μου έχει δώσει την αίσηθηση ότι είναι μάστορας στο πως διαχειρίζεται μέσω των media το θέμα των τραυματισμών του. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Lakers έχουν δηλώσει ότι "ο Kobe δε θέλει να βγουν έξω ακριβείς λεπτομέρειες του τραυματισμού του" και που μετά από εξαιρετικά παιχνίδια που έκανε όντας τραυματίας έχει κάνει δηλώσεις του στυλ " You just suck it up... It don't bother me... Quit bein a baby" κλπ.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παίζει mind games ώστε να μην επιτρέψει στους αντιπάλους να γνωρίζουν την ακριβή κατάσταση του και προσπαθεί να υποβαθμίσει κάποιους τραυματισμούς οι οποίοι είναι πιο σοβαροί αλλά και να υπερτονίσει επουσιώδη προβλήματα. Προφανώς δεν μπορεί κανείς να τεκμηριώσει μια τέτοια τακτική με βεβαιότητα. Ίσως σε 5 χρόνια που θα βγει το βιβλίο "The Kobe rules" biggrin.gif

QUOTE(duncan21 @ Jan 18 2012, 11:18 ) *
Δεν νομίζω πως η ειρωνεία βοηθάει σε τίποτα.Μπορώ κι εγώ να το συνεχίσω ή κάποιος άλλος hater και μετά καπάκι κάποιος άλλος fan του.Φορώντας τα αντικειμενικά γυαλιά μου(όσο μπορώ),ο Lebron είναι παικταράς αλλά στις clutch στιγμές δεν...Εκεί είναι όλο το ζουμί καλώς ή κακώς.Οι μεγάλες στιγμές μένουν στο μυαλό του κόσμου και όχι τα triple double με τη Μinessota ξέρω γω ή το σερί με τα τρίποντα χθες. Αυτή είναι η αλήθεια μέχρι αποδείξεως του εναντίου...

Θεωρώ υποκριτικό να λες εσύ σε εμένα πότε βοηθάει η ειρωνεία και πότε όχι σε αυτό το θέμα. Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κατανοήσετε πότε ένα ποστ είναι κυρίως χιουμοριστικό και πότε όχι.

Τα άτιμα τα emoticons που εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα για αυτό το σκοπό και το παραπάνω post μου περιέχει τέτοια.
duncan21
QUOTE(Flash @ Jan 18 2012, 13:21 ) *
Θεωρώ υποκριτικό να λες εσύ σε εμένα πότε βοηθάει η ειρωνεία και πότε όχι σε αυτό το θέμα. Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κατανοήσετε πότε ένα ποστ είναι κυρίως χιουμοριστικό και πότε όχι.

Τα άτιμα τα emoticons που εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα για αυτό το σκοπό και το παραπάνω post μου περιέχει τέτοια.

Μάλιστα,το σέβομαι.Το ότι χρησιμοποίησες βέβαια emoticons δεν αναιρεί το γεγονός ότι ήταν ειρωνικό το ποστ σου rolleyes.gif.Μη τρελαθούμε τελείως...
baskethood
QUOTE (Flash @ Jan 18 2012, 13:21 ) *
Βασικά πάνω σε αυτό ήθελα να πω κάτι άλλο.

Πολύ σωστά όλα αυτά.
Δε θέλω να αρχίσει τέτοια κουβέντα γιατί πραγματικά (είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις) δεν βγάζει πουθενά.
Απλά μια σημείωση.
Δεκάδες αθλητές αυτήν τη στιγμή στο ΝΒΑ παίζουν με τραυματισμούς και με ορατό τον κίνδυνο υποτροπής (σε μία τέτοια χρονιά μάλιστα), μεταξύ αυτών και ο Kobe. Εκτός από το marketing υπάρχουν και αγωνιστικοί λόγοι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να ζητάμε από παίκτες να παίξουν ντε και καλά τραυματισμένοι, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός μας.
Τι εννοώ, φτάνουμε σε σημείο να ακούμε "γιατί ο Lebron δεν παίζει όταν είναι τραυματίας". Το θεωρώ απαράδεκτο.

ΥΓ. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά.
Flash
QUOTE(duncan21 @ Jan 18 2012, 11:25 ) *
Μάλιστα,το σέβομαι.Το ότι χρησιμοποίησες βέβαια emoticons δεν αναιρεί το γεγονός ότι ήταν ειρωνικό το ποστ σου rolleyes.gif.Μη τρελαθούμε τελείως...

Πράγματι, όμως ειρωνεύτηκα ένα ετερόκλητο συνοθύλευμα αλληλοαντικρουόμενων απόψεων πάνω στο ίδιο θέμα και όχι ένα συγκεκριμένο χρήστη του φόρουμ ή παίκτη (και ούτε φυσικά όλους όσους πιστεύουν κάποια από αυτά ). Αυτή είναι η βασική διαφορά κατά τη γνώμη μου.

Το έχω ξαναγράψει αλλά for the record, δεν είμαι καν fan του Lebron! Seriously! Μέχρι πριν τρία χρόνια γέλαγα και εγώ με τα Lebrick και τα anti-clutch αστεία κλπ. Αλλά από κάποια στιγμή και μετά μου έγιναν τόσο αφόρητα κουραστικά και το μεγαλύτερο κομμάτι τους τόσο πλήρως παράλογα και δογματικά που με έστρεψαν στο να τον υποστηρίζω στα θέματα που θεωρώ ότι δέχεται άδικη κριτική όπου τα επιχειρήματα εναντίον του σκουντουφλάνε το ένα στο άλλο! Μειονεκτήματα έχει και καθαρά μπασκετικά (κυρίως το post game και εν μέρει η ευστοχία στις βολές) αλλά ακόμα περισσότερο σε mentality (έλλειψη της μέγιστης προσωπικής φιλοδοξίας που χρειάζονται παίχτες τέτοιου βεληνεκούς και φόβος αποτυχίας). Από αυτά όμως μέχρι τα όσα του χρεώνονται η διαφορά είναι από το Λυπηρίδη μέχρι το Larry Bird tongue.gif And that's my beef!

Sorry που κούρασα.
Nuntius
Αν και κατάλαβα πως ο Flash δεν αναφερόταν σε μένα, ας πω κι εγώ την άποψη μου πάνω σε όσα ειπώθηκαν σήμερα το πρωί (ναι, 1 η ώρα είναι πρωί).

Στο χθεσινό αγώνα ο LeBron έδειξε ξεκάθαρες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Στο 1ο ημίχρονο η ψυχολογία του ήταν κλωνισμένη και είχε 1/7 σουτ (με 1/4 βολές). Στο 2ο ημίχρονο άρχισε να βάζει σιγά-σιγά κάποια mid-range, έκοψε τις διεισδύσεις, ανέβασε ψυχολογία και εξερράγη πετυχαίνοντας 11/13 σουτ και 4/4 βολές.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως στους αγώνες που αγωνίζεται χωρίς τον Wade είναι πολύ καλύτερος. Κι αυτό είναι ψυχολογικό θέμα. Θέλει να είναι νούμερο 1. Δεν αρκείται στο να είναι 2ος στην ιεραρχία. Του σκοτώνει την αυτοπεποίθηση.

Θυμάστε πέρυσι τα βηχαλάκια στον Nowitzki? Άλλο ένα σημάδι πως δεν φαίνεται ακόμα να έχει ωριμάσει πλήρως συναισθηματικά.

Και δεν είναι παράλογο. Από τα 18 του χρόνια είναι πολυδιαφημισμένος. Από νωρίς τον αρπάξαν από δίπλα διάφοροι ατζέντηδες υπαγορεύοντας του τι να κάνει.

Δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν ακόμα είχε την συναισθηματκή ωριμότητα ενός δεκαοχτάχρονου. Άλλωστε, ακόμα είναι μικρός.

ΥΓ: Βλέπω πως το Anti-Anti-Lebron κύμα γίνεται αρκετά trendy. Σε κάνα χρόνο θα πεθάνει κι αυτό και θα επιστρέψουμε στο αγνό Anti-Lebron trend tongue.gif
baskethood
QUOTE (Nuntius @ Jan 18 2012, 15:25 ) *
Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως στους αγώνες που αγωνίζεται χωρίς τον Wade είναι πολύ καλύτερος. Κι αυτό είναι ψυχολογικό θέμα. Θέλει να είναι νούμερο 1. Δεν αρκείται στο να είναι 2ος στην ιεραρχία. Του σκοτώνει την αυτοπεποίθηση.

Και γιατί δεν μπορεί να είναι αγωνιστικό θέμα δηλαδή;
Και ο Bosh όταν λείπει ένας από τους άλλους δύο είναι πολύ "καλύτερος".
Και ο Wade όταν λείπει ο James είναι πολύ "καλύτερος".

Νούντιε, αυτό που λες ισχύει με βάση τα νούμερα. Είναι λογικό γιατί πρόκειται για ομάδα των 2+1 (Wade και James έχουν πιο αναβαθμισμένους ρόλους). Όταν λείπει ένας από αυτούς τότε ο άλλος (ή οι άλλοι) αναλαμβάνει να αναπληρώσει το USG rate του στο μεγαλύτερο του μέρος. Δεν είναι καλύτερος όταν λείπει ο Wade, απλά παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα να φαίνεται καλύτερος, ενώ είναι το ίδιο καλός.
Δεν έχει να κάνει ούτε με ψυχολογία, ούτε με αυτοπεποίθηση, ούτε με θέληση να είναι το νούμερο 1. Αυτό είναι κάτι παντελώς αστήριχτο, που έχει δημιουργηθεί από το κύμα αντιπάθειας απέναντι στο πρόσωπο του και δεν προκύπτει από πουθενά.
Αν το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να είναι νούμερο ένα τότε θα έμενε στο Cleveland, ή έστω θα πηγαίνει κάπου αλλού.
Τίτλους θέλει.
Nuntius
Δεν το θεωρώ αγωνιστικό θέμα γιατί δεν βλέπω διαφορά στο πόσα σουτ που παίρνει ο LeBron.

Αναφέρω χαρακτηριστικά:

Στον αγώνα με Spurs πήρε 21 σουτ. Με Nuggets πήρε 20 σουτ. Με Clippers 19. Με Warriors 19. Με Nets 17 (σ.σ έλειπε ο Wade). Με Pacers 21. Με Hawks 18. Με Timberwolves 26 (με Wade). Με Bobcats 23 (επίσης, με Wade). Με Dallas 19. Με Celtics 14 (με Wade). Και με Bobcats 10 (με Wade).

Γενικά, κυμαίνεται μεταξύ 17 και 21 field goals. Σε 4 αγώνες μονάχα έκανε παραπάνω ή λιγότερα σουτ. Και στους 4 αυτούς αγώνες ο Wade έπαιζε. Άρα, η ύπαρξη του Wade δεν επηρεάζει τα σουτ που παίρνει ο LeBron. Η ύπαρξη του Wade επηρεάζει τις προσπάθειες των James Jones, Shane Battier και Mike Miller (τώρα που είναι υγειής) αλλά όχι του LeBron.

Οι προσπάθειες του Bosh όντως επηρεάζονται από την ύπαρξη των άλλων δύο σταρ. Για τον LeBron δεν ισχύει κάτι τέτοιο στα σουτ (το Usage Rate δεν αμφιβάλλω πως επηρεάζεται αλλά αυτό περιλαμβάνει και ασίστ, λάθη κλπ.)
baskethood
QUOTE (Nuntius @ Jan 18 2012, 16:03 ) *
Δεν το θεωρώ αγωνιστικό θέμα γιατί δεν βλέπω διαφορά στο πόσα σουτ που παίρνει ο LeBron.

Αναφέρω χαρακτηριστικά:

Στον αγώνα με Spurs πήρε 21 σουτ. Με Nuggets πήρε 20 σουτ. Με Clippers 19. Με Warriors 19. Με Nets 17 (σ.σ έλειπε ο Wade). Με Pacers 21. Με Hawks 18. Με Timberwolves 26 (με Wade). Με Bobcats 23 (επίσης, με Wade). Με Dallas 19. Με Celtics 14 (με Wade). Και με Bobcats 10 (με Wade).

Γενικά, κυμαίνεται μεταξύ 17 και 21 field goals. Σε 4 αγώνες μονάχα έκανε παραπάνω ή λιγότερα σουτ. Και στους 4 αυτούς αγώνες ο Wade έπαιζε. Άρα, η ύπαρξη του Wade δεν επηρεάζει τα σουτ που παίρνει ο LeBron. Η ύπαρξη του Wade επηρεάζει τις προσπάθειες των James Jones, Shane Battier και Mike Miller (τώρα που είναι υγειής) αλλά όχι του LeBron.

Οι προσπάθειες του Bosh όντως επηρεάζονται από την ύπαρξη των άλλων δύο σταρ. Για τον LeBron δεν ισχύει κάτι τέτοιο στα σουτ (το Usage Rate δεν αμφιβάλλω πως επηρεάζεται αλλά αυτό περιλαμβάνει και ασίστ, λάθη κλπ.)

Δεν λαμβάνεις υπόψη σου ούτε τον pace factor αλλά ούτε και τις άμυνες που αντιμετώπισε.
Επίσης δεν υπολογίζεις ούτε το πόσες φορές πήγε στη γραμμή, ούτε γενικά πόσες κατοχές χρησιμοποίησε.
Το USG είναι το καλύτερο στατιστικό που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.
Iverson_3
FLU GAME!!! smiley.gif
T.W.Is.M.
Τωρα ειδα τα condensed highlights του αγωνα. Δε θα σχολιασω, γιατι θα νομισουν μερικοι οτι σχολιαζω ακομα τα περσινα πλει οφ.
Δεν ξερω ποσο σημαντικο ματς ηταν, οταν και οι δυο ομαδες παιζουν χωρις τους καλυτερους παιχτες τους... 19.gif
Iverson_3
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 18 2012, 21:13 ) *
Τωρα ειδα τα condensed highlights του αγωνα. Δε θα σχολιασω, γιατι θα νομισουν μερικοι οτι σχολιαζω ακομα τα περσινα πλει οφ.
Δεν ξερω ποσο σημαντικο ματς ηταν, οταν και οι δυο ομαδες παιζουν χωρις τους καλυτερους παιχτες τους... 19.gif

Τον TJ Ford και τον Eddy Curry;
T.W.Is.M.
QUOTE(Iverson_3 @ Jan 18 2012, 21:22 ) *
Τον TJ Ford και τον Eddy Curry;

Ε ναι. Ποιους αλλους??? smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.