QUOTE(baskethood @ Jan 18 2012, 11:09 )

Και επίσης όταν δεν παίζει λόγω κάποιου τραυματισμού, είναι φοβιτσιάρης και γατούλης.... ενώ ο Kobe δεν μασάει και παίζει με ένα πόδι, 1.5 χέρι κλπ.
Να τα λες όλα

Βασικά πάνω σε αυτό ήθελα να πω κάτι άλλο.
Αφενός ο Lebron είναι εξωγήινος και στο θέμα των τραυματισμών. Τόσο βαρύ κορμί να παίζει πολλές φορές στα όρια του και να έχει τόσους λίγους τραυματισμούς μέσα σε 9 χρόνια είναι απίστευτο. Επιπλέον τον έχουμε δει αρκετές φορές να τρέχει full speed στον αιφνιδιασμό, να πατάει όλο του το πόδο σε πόδι αντιπάλου και αυτός να συνεχίζει κανονικά ή μετά από 2-3 λεπτά στον πάγκο
Αφετέρου ο Kobe όντως έχει παίξει πολλές φορές με τραυματισμούς και αυτό είναι στα υπέρ του όμως μου έχει δώσει την αίσηθηση ότι είναι μάστορας στο πως διαχειρίζεται μέσω των media το θέμα των τραυματισμών του. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Lakers έχουν δηλώσει ότι "ο Kobe δε θέλει να βγουν έξω ακριβείς λεπτομέρειες του τραυματισμού του" και που μετά από εξαιρετικά παιχνίδια που έκανε όντας τραυματίας έχει κάνει δηλώσεις του στυλ " You just suck it up... It don't bother me... Quit bein a baby" κλπ.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παίζει mind games ώστε να μην επιτρέψει στους αντιπάλους να γνωρίζουν την ακριβή κατάσταση του και προσπαθεί να υποβαθμίσει κάποιους τραυματισμούς οι οποίοι είναι πιο σοβαροί αλλά και να υπερτονίσει επουσιώδη προβλήματα. Προφανώς δεν μπορεί κανείς να τεκμηριώσει μια τέτοια τακτική με βεβαιότητα. Ίσως σε 5 χρόνια που θα βγει το βιβλίο "The Kobe rules"

QUOTE(duncan21 @ Jan 18 2012, 11:18 )

Δεν νομίζω πως η ειρωνεία βοηθάει σε τίποτα.Μπορώ κι εγώ να το συνεχίσω ή κάποιος άλλος hater και μετά καπάκι κάποιος άλλος fan του.Φορώντας τα αντικειμενικά γυαλιά μου(όσο μπορώ),ο Lebron είναι παικταράς αλλά στις clutch στιγμές δεν...Εκεί είναι όλο το ζουμί καλώς ή κακώς.Οι μεγάλες στιγμές μένουν στο μυαλό του κόσμου και όχι τα triple double με τη Μinessota ξέρω γω ή το σερί με τα τρίποντα χθες. Αυτή είναι η αλήθεια μέχρι αποδείξεως του εναντίου...
Θεωρώ υποκριτικό να λες εσύ σε εμένα πότε βοηθάει η ειρωνεία και πότε όχι σε αυτό το θέμα. Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κατανοήσετε πότε ένα ποστ είναι κυρίως χιουμοριστικό και πότε όχι.
Τα άτιμα τα emoticons που εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα για αυτό το σκοπό και το παραπάνω post μου περιέχει τέτοια.